- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.521
valla zuhal abla çok şanslı hissediyorum kendimi. melek gibi bir insan. bana hiç kıyamıyor. evlenmeden önce de söylemiştim ütü yapamayacağımı. kendim yapamadığım için gençliğimde anneme kıyafetlerimi ütületmezdim üzülürdüm yoruluyor diye. sanırım Allah bu davranışımı mükafatlandırdı
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnmbir de kendisi 10 sene peşimden koştu çocukluğumuzdan beri aşıktı bana onun da etkisi olabilir kıyamıyor
ay canım kocişim böyle anlatınca özledim
Erkeklerde olunca izin veriyomu gitmeneYok abla erdem gelmicek gelirse biliyorum ortalığı birbirine katar burnumdan getirir
Kızlardan birkaçı evlenmiş erkekler evde kalmış valla
Ben Lise Sondayken Biraz Kilo Almıştım Canım Ondan Sonrada Hep 55 CivariydimAy cok sekersin ya masallah yengecik sana:)ins Allah gonlune gore versim
Ins seninde ikinci gonlune gore olsun.selena yazik ahi gitti vahi kaldi kizin zayifliycam diye.o kostururken pert olur bizim evlere.ust modelini bulmak lazim:):)
valla ikinizde cok zayifmissiniz.ben hep 72-75 arasindaydim lisede de :/
masallah sana ya.cok tatli:)Allah nazarlardan korusun sizi:)
görüşürüz canımKizlar oglusun uyanma saati geldi molam bitti.:/gorusuruz yine aksam
bisi demez ama burnumdan getirir abla.Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
Bu zamanda nadir bulunan erkeklerdenmiş
Kıymetini bil sende
Önceden annen yapmıyosa Kim yapıyodu ütüleri
Dediğin hastalık ne oluyor
Onun içinmi yapmıyosun yoksa bilmediğindenmi
Erkeklerde olunca izin veriyomu gitmene
Yakın olsakta yapsam abla :)Biriside gelip bana salata yapabilirmi
Valla çok açım ama kolumu kaldıracak halim yok
Selam fıstıklar
Bizim gelin işe başladı o yüzden haftanın 2-3 günü sabahları çocuk bende
Ayyy çok yordu beni yaaa sanki üstümden tır geçmiş gibi
Ya oynıcan ya gezdirecen 5 dk kendi başına durmuyor
Bu arada bende kendimi kampa aldım
Biraz geri almıştım 2 eylüle kadar sıkı diyet ve spor var inşallah
Ramazan bayram derken sporuda çok ihmal etmiştim 2 gündür tekrar başladım
CurukElma
Baya heyecanlı bi durum tatlım eski arkadaşları görmek
Ailecekmi buluşacaksınız
@elifvecebir
Tatlım Sen daha yeni başladın dikkat etmeye
Bu dönemde zaten verirsin
Bence biraz zaman geçsin arada Vücudu şaşırtmak için yaparsın lapayı
kız ne kadar zayıfmışsın ben de 53 tüm lise de
ama kafana takma zaten o arkadaşlarının da çoğu kilo almıştır evlendilerse ya da çocukları varsa
amin canım. ben de olursa süslerim onu ooyyseninkileri de Allah bağışlasın canımm
kız selena değil katya dedi
ben ütü yapmıyorum. evlendiğimden beri hiç yapmadım 2 kere denedim sadece inanabiliyor musunuzmakinadan çıkar çıkmaz asarım ve fazla sıktırmam öyle giyerim. çalışmadığım için de sorun olmadı resmi giyinmediğim için şimdiye kadar zaten çalışmaya başlasam da ütü istemeyen kumaşlar bulur alırım ben eheheh
hem ütü bilmediğim için hem de fibromiyalji rahatsızlığım var kollarımda, aynı zamanda boynumda da düzleşme var. eşim de bana kıyamıyor bazen arada söylense de yapacak bir şey yok
eşim kendi gömleğini ve pantalonunu kendi ütülüyor. zaten kendisi temiz düzenli bir insan.
Anacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı
bir de kendisi 10 sene peşimden koştu çocukluğumuzdan beri aşıktı bana onun da etkisi olabilir kıyamıyor
ay canım kocişim böyle anlatınca özledim
Malesef firina vermiyim dedim tavada yaptim.iyyyykkk cok kotuydu.yagsiz yaptim bide.pismemusti.bi dahaki sefere kesin firin veya tost makinesi olmali
ben 11 yasimda 7 ayda 17 kilo aldim canim.obez 3 falandim.o zamandan beri surekli dikkat eden bi tipim.dikkat etmeseydim 140-150 leri cok rahat gorurdum.fast food.serbetli tatli vs hic bilmezdim bu ara bi ksc tukettim.genelde paketlileri tuketmiyorum.agirlikli sebze salata besleniri.lakin benim problemim duygularimi insanlarla cok paylasamadigim zaman.birileri beni incittiginde gece uyku tutmuyor ve kalkip gece yiyorum.saglikli olsa da ciddi kilo aldiriyir.mesela sebzeli peynurli tb ekmegine sandvic vs.tarzi.bir de gec yattigim icin gec uyaniyorum 10-10.30 gibi.bir de spor yapmiyorum.benim en buyuk dusmanim bu uc neden.yoksa normal hayatimda da belli basli seyler disinda cok ucuk seyler yiyen biri degilim.karisik yiyemem mesela.neyse iste bu paketleri edindim bi sekilde.ins kurtulalim hep beraber.
ayyy cok ilginc yaa.ben de aslinda merak ediyorum hep.kim bilir nerdeler
Saglikli tarifler diye bak.orjinal seyler cikiyor internette
Buyur canım bana brn sana yemek de salata da ysparımBiriside gelip bana salata yapabilirmi
Kizlar oglusun uyanma saati geldi molam bitti.:/gorusuruz yine aksam
Sağolasın tatlıcımBen Lise Sondayken Biraz Kilo Almıştım Canım Ondan Sonrada Hep 55 Civariydim
görüşürüz canım
bisi demez ama burnumdan getirir abla.
Yakın olsakta yapsam abla :)
Tşkler bitanem yemek varda bugün sebze günü yapayım dedimBuyur canım bana brn sana yemek de salata da ysparım
Yok abla erdem gelmicek gelirse biliyorum ortalığı birbirine katar burnumdan getirir
Kızlardan birkaçı evlenmiş erkekler evde kalmış valla
Ay cok sekersin ya masallah yengecik sana:)ins Allah gonlune gore versim
Ins seninde ikinci gonlune gore olsun.selena yazik ahi gitti vahi kaldi kizin zayifliycam diye.o kostururken pert olur bizim evlere.ust modelini bulmak lazim:):)
valla ikinizde cok zayifmissiniz.ben hep 72-75 arasindaydim lisede de :/
masallah sana ya.cok tatli:)Allah nazarlardan korusun sizi:)
Kizlar oglusun uyanma saati geldi molam bitti.:/gorusuruz yine aksam
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
Bu zamanda nadir bulunan erkeklerdenmiş
Kıymetini bil sende
Önceden annen yapmıyosa Kim yapıyodu ütüleri
Dediğin hastalık ne oluyor
Onun içinmi yapmıyosun yoksa bilmediğindenmi
Biriside gelip bana salata yapabilirmi
Ayyyy ne şanslısın öģle kocalar var mı. Benim ki hem ütülü giyecek hem de 10 tane tişört ütülüdür. Bir tanesi ütüsüzdür illa ki onu giyecektir. Çıldırtıyor beni. Bir dr çocuklarla ilgilenmeye sabredemez. Hemen kızar çocuklara. Öbür türlü yemek yoksa hadi dışarda yiyelim der. Yenek yemeği sever. Ben de dışarısa yenek yemekten hoşlanmam. Evomde tertemiz yerim diye düşünürüm. Para harcasam da ne harcadın harcamadın hiç sormaz. Bu güne kadar ne el kaldırmıstır ne de sesini yükaeltmiştir . Annemlere benden mersklı gitmeye. Bdnimki de böģle.
Ütü yaoan erkek duyunca benim de tüylerim ürpetiyor.
Ben de kızlarima söyliyeyim peşinizden koşana gidin diye. Ama kim dinler o zaman. Yeni nesilde kafalar 1 milyon.
ya valla iki laptop unda içini açmıştır oda bir birine girmiş her yerde Kablolar temizle temizle içine etsinler valla bıktım ya şu erkek öğretmenler yazında çalışsa ya ne güzel olur. Ne yemeleri bitiyor ne İçmeleri yedi yedi hala acıktım tansiyon um düştü diyor ben napim acabanedenkine kızzzz Eliff
Ay sıkıcı ev hanımı hayatı hilal içime sıkıntı geldi deydikleri yeri yikiyorlarCanım bizim çoğu hala aynı yerlerde olduğu için irtibatı koparmamislar
Noldu elifcim
Güle güle giysin. Allah sağlıklı evlat versin aklı başında kız oğlan farketmez canım.kızlar yeğenime aldığım mont geldi ay 1 yaşında bebek montu pek küçükmüş mont minyatür gibi
olsun yeğenimin ilk montu bizden
ay darısı başıma
bu arada kendi bebişim kız olursa ilerde 1 tane şort tshirt takım bi tane de zıbın aldım pembe bulutlu
hiç kız evladım olmazsa da hediye ederim
aranızda kız çocuğu olan var mı kızlar
Ayyy dikkat et kız Merve tedbir al hemen. Bizim takımın kızlarda 2 gündür sele de kurutulur çamaşırları tembellik yok haydi Bismillah de kalk bakım.Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladilimonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
mefkusum Allah kolaylik versin cok zor çocuk bakmak hep sen mi bakicak sin. Ne kadar aldın ki sen çok almamissindir bence.Selam fıstıklar
Bizim gelin işe başladı o yüzden haftanın 2-3 günü sabahları çocuk bende
Ayyy çok yordu beni yaaa sanki üstümden tır geçmiş gibi
Ya oynıcan ya gezdirecen 5 dk kendi başına durmuyor
Bu arada bende kendimi kampa aldım
Biraz geri almıştım 2 eylüle kadar sıkı diyet ve spor var inşallah
Ramazan bayram derken sporuda çok ihmal etmiştim 2 gündür tekrar başladım
CurukElma
Baya heyecanlı bi durum tatlım eski arkadaşları görmek
Ailecekmi buluşacaksınız
@elifvecebir
Tatlım Sen daha yeni başladın dikkat etmeye
Bu dönemde zaten verirsin
Bence biraz zaman geçsin arada Vücudu şaşırtmak için yaparsın lapayı
hava bi sıcak ki asla çıkamam yatıyorumBenim de hić hatıram yok ilkokul hkkında.
Hellimi deneyebilirim. Kızartarsk.
Çık dışarı gez dolaş. Hem sporu aradan çıkarırsın. Hem sıkıntın geçer.
Canım hiç bir zaman insan kendine bulunduğu yaşi konduramıyor herhalde. Hep daha genç yaşıyoruz.
Rabbim hayırlısını basip etsin kuzum. Öģle kız minicik oluyorlar ama parası maşallah büyüklerinkinden fazla.
Benim de 2 kızım. Rabbim herkese hayırlı eblat versin. Kız erkek çok fatk etmez taa.
İnşallah kuzum gönlündeku olur.
Sana da ikinci bebiş inşallah kız olur. Süslersin hoooppp gezmelere.
Kız bende istemiyorum sma yıllar jet hıxıylz gidiyor. Keşke hiç yaşlanmassk.
Ahhhh geçmiş olsun kuzum.
O selenadan 3 - 4 tane lazım bana. Tem8zlik çsmaßır ütü.
Valla supermis benim ki ellerimi yıkayıp getir diycek o derecekız ne kadar zayıfmışsın ben de 53 tüm lise de
ama kafana takma zaten o arkadaşlarının da çoğu kilo almıştır evlendilerse ya da çocukları varsa
amin canım. ben de olursa süslerim onu ooyyseninkileri de Allah bağışlasın canımm
kız selena değil katya dedi
ben ütü yapmıyorum. evlendiğimden beri hiç yapmadım 2 kere denedim sadece inanabiliyor musunuzmakinadan çıkar çıkmaz asarım ve fazla sıktırmam öyle giyerim. çalışmadığım için de sorun olmadı resmi giyinmediğim için şimdiye kadar zaten çalışmaya başlasam da ütü istemeyen kumaşlar bulur alırım ben eheheh
hem ütü bilmediğim için hem de fibromiyalji rahatsızlığım var kollarımda, aynı zamanda boynumda da düzleşme var. eşim de bana kıyamıyor bazen arada söylense de yapacak bir şey yok
eşim kendi gömleğini ve pantalonunu kendi ütülüyor. zaten kendisi temiz düzenli bir insan.
Ay mefkusum benim bi arkadaşım var onun eşide öyle utuyu o yapıyor. Eltim hiç ev supur mez kaynım supurup siler gorumcemlerde de durum aynı salatayı bile enişte yapar evi hergun supurup siler o kadar yaniAnacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı
keşke yakın olsakBiriside gelip bana salata yapabilirmi
Güle güle giysin. Allah sağlıklı evlat versin aklı başında kız oğlan farketmez canım.
Valla supermis benim ki ellerimi yıkayıp getir diycek o dereceAllah bozmasin yeni evliyken bizimde buna yakın durumlar vardı ama tepemden indiremiyorum artık.
Ay mefkusum benim bi arkadaşım var onun eşide öyle utuyu o yapıyor. Eltim hiç ev supur mez kaynım supurup siler gorumcemlerde de durum aynı salatayı bile enişte yapar evi hergun supurup siler o kadar yanibu durumda bizimkiler normal mi anormal mi bilemedim.
Ne konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuzoku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
Ayy guldugume bakmayim az once belim tutuldu hastaneye getrdi esim hemen igne oldum korse verdiler krem verdiler suan yatiyorum sporum yalan oldu
Bide hastalandigimi duymus gorumcemler geldi hemen bulasiklarimi yikadilar selena selena derken gorumcem geldi topladi evimi
Utu mevzusuna gelirsekknefret ederim esim hic anlamaz o islerden bi kere anneme kalmaya gittim sirf gomlegini utiliyim diye geldi beni aldi sonra bidaha birakti anneme dusunun yanii
Baska ne konusmusunuz bakim
Bende lisede cok zayiftim gobek denen bise yoktu kupkuruydum betul bilir
Mefkurem torunun sevgisi baska oluyo derler azcik katlancan yaramazliklarina bu zamanlar bidaha gelmez doyasiya sev op kokla
Sagol tatlimay çok geçmiş olsun canım yaaa tüüühhh
ne güzel görümce maşallah sağ olsunlar. dikkat et canım kendine
senin eşinde biraz abartıymış canımbitenecik şey için bravo erinmemiş bari gömleği getirseydi de annende ütüleseydin daha iyiydi
Sagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende
Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu
Buse kocani cok merak ettim he utu yapan erkegi gozumde canlandiramiyom inanki
Benim cevremde hic boylesi yok hic gormedim kizbenim görümcemde iyidir. ama bazısı çok kötü oluyor mesela annemin görümcesi yani halammm oouuv
niye kız normal insanAlallaa bu kadar mı enteresan bir şey?
o kadar bekar adam var onlar hep kendi yapıyor canım
benim tanıdığım bir çift var o kadın evde yemek yapmıyor canım düşünsene neler varhiçbir şey olmayacak gibi gelmiyor o yüzden bana. sadece böyle alıştığı için kadınlar bunu olmaz sanıyor. zorundaysa her erkek yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?