Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir de kendisi 10 sene peşimden koştu çocukluğumuzdan beri aşıktı bana onun da etkisi olabilir kıyamıyor

ay canım kocişim böyle anlatınca özledim
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
Bu zamanda nadir bulunan erkeklerdenmiş
Kıymetini bil sende

Önceden annen yapmıyosa Kim yapıyodu ütüleri
Dediğin hastalık ne oluyor
Onun içinmi yapmıyosun yoksa bilmediğindenmi

Yok abla erdem gelmicek gelirse biliyorum ortalığı birbirine katar burnumdan getirir

Kızlardan birkaçı evlenmiş erkekler evde kalmış valla
Erkeklerde olunca izin veriyomu gitmene

Ben Lise Sondayken Biraz Kilo Almıştım Canım Ondan Sonrada Hep 55 Civariydim
Kizlar oglusun uyanma saati geldi molam bitti.:/gorusuruz yine aksam
görüşürüz canım
bisi demez ama burnumdan getirir abla.
Biriside gelip bana salata yapabilirmi

Valla çok açım ama kolumu kaldıracak halim yok
Yakın olsakta yapsam abla :)

Zuhalcim zor çocuk bakmak ama çok tatlı oluyorlar. Doya doya srv hemen büyüyorlar.
Öğle yapayım canım. Daha önümüzdeki haftalarda baßlarım.

Ayyyy ne şanslısın öģle kocalar var mı. Benim ki hem ütülü giyecek hem de 10 tane tişört ütülüdür. Bir tanesi ütüsüzdür illa ki onu giyecektir. Çıldırtıyor beni. Bir dr çocuklarla ilgilenmeye sabredemez. Hemen kızar çocuklara. Öbür türlü yemek yoksa hadi dışarda yiyelim der. Yenek yemeği sever. Ben de dışarısa yenek yemekten hoşlanmam. Evomde tertemiz yerim diye düşünürüm. Para harcasam da ne harcadın harcamadın hiç sormaz. Bu güne kadar ne el kaldırmıstır ne de sesini yükaeltmiştir . Annemlere benden mersklı gitmeye. Bdnimki de böģle.

Anacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı

Ütü yaoan erkek duyunca benim de tüylerim ürpetiyor.

bir de kendisi 10 sene peşimden koştu çocukluğumuzdan beri aşıktı bana onun da etkisi olabilir kıyamıyor

ay canım kocişim böyle anlatınca özledim

Ben de kızlarima söyliyeyim peşinizden koşana gidin diye. Ama kim dinler o zaman. Yeni nesilde kafalar 1 milyon.

Ben dr hiç çok zayıf biri olmadım. Sadecd üniversitede zayıftım. 62 kg dım. Çok muyluydum.

Ben Lise Sondayken Biraz Kilo Almıştım Canım Ondan Sonrada Hep 55 Civariydim

görüşürüz canım

bisi demez ama burnumdan getirir abla.

Yakın olsakta yapsam abla :)
Sağolasın tatlıcım

Buyur canım bana brn sana yemek de salata da ysparım
Tşkler bitanem yemek varda bugün sebze günü yapayım dedim
Şimdi koltuğa uzandım kimse yok evde biraz dinleneyim

Yok abla erdem gelmicek gelirse biliyorum ortalığı birbirine katar burnumdan getirir

Kızlardan birkaçı evlenmiş erkekler evde kalmış valla

ahahah erkekler evde kalmamış daha kız 24 yaşındasın onlar daha piliç avında

sağ ol fatmacım senin de gönlüne göre versin

amin ablacım hepimizi

Kizlar oglusun uyanma saati geldi molam bitti.:/gorusuruz yine aksam

tamam tatlım görüşürüz

sağ ol abla hepimizin daim etsin

kıymetini fazlasıyla biliyorum duacım valla kendisi

annem yapıyordu babamınkini erkek kardeşiminkini ve kendininkin ama ben kendiminkileri yaptırmıyordum. yapma gerek yok diyordum o yapsada. yorulurdu gördüğümde ütüsüzlerimi toplar odama götürürdüm. katlıyordum durduğu yerde ütülü gibi oluyordu. hiç gömlek kumaş pantalon alışkanlığın yoktu hala da yok. sıkıntı olmuyordu benim için

abla bilmiyorum zaten ama esas neden rahatsızlığım. romatizmal bir hastalık kolu yorunca bir de çok streslendiğimde kollarım yangı şeklinde ağrıyor bilmediğim için de denedim becerene kadar çok yoruldum eşimde kıyamadı. benimde gözüm korktu zaten. ütü yapmayı da hiçbir seven görmedim. ben de yapmıyorum.

abla al benden de o kadar sebze yemeği de yapmadım. hala da bir şey yapasım yok anca tarhana çorbası yapcam sanırım kolaydan

ne güzel canım mutluluğunuz daim olsun. benim eşimde bizimkilere çok meraklı gidelim diyor ben istemiyorum düşün yani

para konusunda da hiç üzmez beni yaa ben evde oturuyorum diye üzülür git dolaş der şunu al der. nette bir şey görürüm hemen alayım der çocuğumuz yok beni bebeği gibi görüyor ben de onu aynı şekilde ama hakediyorum canım detay veremem ama evlendiğimizden beri etmediğim fedakarlık kalmadı. el üstünde tutarım kanaat ederim. çok tatlı dilliyim bi de

annem bana evlenmeden önce hep kızım sen eşini çok sev ama o erkek olduğu için seni daha çok sevsin derdi duası tuttu kadın çileli olduğundan

ay Allah hepimizi nazarlardan korusun

hilalciğimi de evliliğinde mutlu etsin inşallah

nedenkine kızzzz Eliff
ya valla iki laptop unda içini açmıştır oda bir birine girmiş her yerde Kablolar temizle temizle içine etsinler valla bıktım ya şu erkek öğretmenler yazında çalışsa ya ne güzel olur. Ne yemeleri bitiyor ne İçmeleri yedi yedi hala acıktım tansiyon um düştü diyor ben napim acaba aksama çayın yanına bişeyler yapsana disarda yesek diyor cildirmaya az kaldı.

Canım bizim çoğu hala aynı yerlerde olduğu için irtibatı koparmamislar

Noldu elifcim
Ay sıkıcı ev hanımı hayatı hilal içime sıkıntı geldi deydikleri yeri yikiyorlar

Güle güle giysin. Allah sağlıklı evlat versin aklı başında kız oğlan farketmez canım.

Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladi limonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
Ayyy dikkat et kız Merve tedbir al hemen. Bizim takımın kızlarda 2 gündür sele de kurutulur çamaşırları tembellik yok haydi Bismillah de kalk bakım.

mefkusum Allah kolaylik versin cok zor çocuk bakmak hep sen mi bakicak sin. Ne kadar aldın ki sen çok almamissindir bence.

hava bi sıcak ki asla çıkamam yatıyorum kitap okuyorum.

Valla supermis benim ki ellerimi yıkayıp getir diycek o derece Allah bozmasin yeni evliyken bizimde buna yakın durumlar vardı ama tepemden indiremiyorum artık.

Anacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı
Ay mefkusum benim bi arkadaşım var onun eşide öyle utuyu o yapıyor. Eltim hiç ev supur mez kaynım supurup siler gorumcemlerde de durum aynı salatayı bile enişte yapar evi hergun supurup siler o kadar yani bu durumda bizimkiler normal mi anormal mi bilemedim.

keşke yakın olsak gel salata yiyelim mefkusum derdim

amin canım

inş. sonradan benimki de tepeme çıkmaz gerçi sanmıyorum

kız elif benim eşim de arada evi süpürür. acil misafirim falan olduğunda bana yardım eder. bir de salatayı yapmaya bayılır zorla elimden alır yapar resmen zorla yalvarıyor lütfen ver ben yapcam diye

bir de menemeni çok güzel yapar o yüzden o dururken menemeni ben yapmam

bir de çorba yapmayı öğrenmek istedi hasta olmuştum annem gelip bana bakınca birkaç gün yediremedi. tarhana yı öğrettim en basit o diye böyle yani

bence her insan farklı o yüzden o normal bu anormal diyemeyiz. ki ben çok memnunum bu durumdan Allah razı olsun valla. ben beklemiyorum ama ihtiyacım olduğunda bana yardım ediyor olması beni yalnızlık psikolojisinden kurtarıyor

Ne konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuz oku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
Ayy guldugume bakmayim az once belim tutuldu hastaneye getrdi esim hemen igne oldum korse verdiler krem verdiler suan yatiyorum sporum yalan oldu
Bide hastalandigimi duymus gorumcemler geldi hemen bulasiklarimi yikadilar selena selena derken gorumcem geldi topladi evimi
Utu mevzusuna gelirsekknefret ederim esim hic anlamaz o islerden bi kere anneme kalmaya gittim sirf gomlegini utiliyim diye geldi beni aldi sonra bidaha birakti anneme dusunun yanii
Baska ne konusmusunuz bakim
Bende lisede cok zayiftim gobek denen bise yoktu kupkuruydum betul bilir
Mefkurem torunun sevgisi baska oluyo derler azcik katlancan yaramazliklarina bu zamanlar bidaha gelmez doyasiya sev op kokla

ay çok geçmiş olsun canım yaaa tüüühhh

ne güzel görümce maşallah sağ olsunlar. dikkat et canım kendine

senin eşinde biraz abartıymış canım bitenecik şey için bravo erinmemiş bari gömleği getirseydi de annende ütüleseydin daha iyiydi

Sagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende

Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu

Sagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende

Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu

benim görümcemde iyidir. ama bazısı çok kötü oluyor mesela annemin görümcesi yani halammm oouuv

Buse kocani cok merak ettim he utu yapan erkegi gozumde canlandiramiyom inanki

niye kız normal insan Alallaa bu kadar mı enteresan bir şey?
o kadar bekar adam var onlar hep kendi yapıyor canım
benim tanıdığım bir çift var o kadın evde yemek yapmıyor canım düşünsene neler var hiçbir şey olmayacak gibi gelmiyor o yüzden bana. sadece böyle alıştığı için kadınlar bunu olmaz sanıyor. zorundaysa her erkek yapar canım

Benim cevremde hic boylesi yok hic gormedim kiz
Oturduğu yerden suyunu bile benden ister halbuki damacanaya o daha yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…