Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim cevremde hic boylesi yok hic gormedim kiz
Oturduğu yerden suyunu bile benden ister halbuki damacanaya o daha yakin

canım vardır ama senin haberin olmaz ki bundan. benim eşimin ütü yaptığını kimse bilmiyor kendi annem dışında

su mevzusuna gelince benim eşimde yorgun gelir benden ister canım daha yakın olsa bile ben de veririm yani. açıkcası yorgun olmasa bile severek veririm. ama ben yorgunsam o da farkındaysa genelde istemez istese de homurdanırım zaten vermem canım. önce insan kendi kıymetini bilmeli. yoksa kimse onun kıymetini bilmez.

Menum
Sabah10:30
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay

Ara14:30
1kupa yesilcay

Ogle 16:00
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran

Aksam18:00
1turk kahvesi
2 kucuk gofret

Su 3litr olmustur bugun sayamadm cok ictim ama
Spor yok

keşke o bisküviler olmasaydı ama güzel canım

merveee kocam erzurum lu bu arada canım buna daha çok şaşırırsın belki doğulu diye ama doğma büyüme istanbullu. ben niğde liyim ben de ist doğumluyum :)

bu arada eşim hiç light bir adam değildir azcık maçodur ağır başlıdır. ama bana kıyamıyor Allah razı olsun ondan

Ben Lise Sondayken Biraz Kilo Almıştım Canım Ondan Sonrada Hep 55 Civariydim

görüşürüz canım

bisi demez ama burnumdan getirir abla.

Yakın olsakta yapsam abla :)
Ayyy hic oyle zayif bir genclik yasamadim.ne kadar yazik:/

Sagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende

Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu

Buse kocani cok merak ettim he utu yapan erkegi gozumde canlandiramiyom inanki
Ayy cok gecmis olsun canim.ben fizik tedavi olduktan sonra daha rahatladim cok sukur.masallah canim.benim anneminkiler cok iyiydi halamlar.ol desen olurler o derece fedakarlardir iyi niyetlidirler.ama benim eskiler de cok fenaydihatirlamak istemiyorum.kendi oz yegenini altli ustlu oturdugumuz halde bakmaz.carsida ihtiyacim olsa kisin ortasinda cocugu bebek arabasina koyar oyle giderdim.evine kabul etmez vs.Allah kadir bilene denk getirsin.ne aci oz yegenin icin bunlari yapman.
benim babam da kendi utusunu yapar.supurur.siler.yemek yapar bulasik yikar vs.tam otomatik masallah tu tu tuuu:):)ama herseyin bi olumsuz yani da oluyor.o da ev isine cok karisir mesela anlasigi icin.havuc oyle dogranmaz vs der mesela:):)
Benim cevremde hic boylesi yok hic gormedim kiz
Oturduğu yerden suyunu bile benden ister halbuki damacanaya o daha yakin
Haaa haaa o zaman sen bardaklari damacanaya yakin koy baska turlu zor olur

Menum
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay

1kupa yesilcay

5yk tavuk yemegi
1bardak ayran

1turk kahvesi
2 kucuk gofret

Spor yok
Gofret olmamis canim ya.kucuk de olsa bu tur islenmis urunler kilo vermeyi engelleyici geciktirici gidalar.

Masallah canim.Allah gonlune gore vermis.Rabbim bozmasin ins

benim annem de işte çok çekti görümcesinden 4 yılı geçiyor k.valideyle de görümceyle de görüşmüyor. seninkinin bir değişiğiler ayırmaya falan kalktı yıllarca babannem annemle babamı. biz ufak olmamıza rağmen. görümcesi desen dil pabuç gibi hep açık arar durmadan babamdan maddiyat ister o zamanlar babamda olmamasına rağmen. evde huzur bozar oof oof daha neler neler. neyse canım Allah kıymet bilene düşürsün diye boşa dememişler. bazı insanlar güzel şeyleri haketmiyor cidden bunlar gibi olanlar. Allah merhamet versin böylelerine.

senin babanda süpermiş. benim eşimde makinadakiler pisse ordan bir şey lazımsa alır yıkar canım bana yıka demez :) eşim yemek yapmayı bilmiyor. temizlikte bilmiyor süpürme dışında. zaten yaptırmam o da yapmak istemez. ben ne yapcam o yaparsa herşeyi kendimi kötü hissederim zaten adam çalışıp geliyor sonuçta ben de çalışsam neyse
o yüzden benim hiçbir yaptığıma karışmıyor çok şükür :)

Gofret olmamis canim ya.kucuk de olsa bu tur islenmis urunler kilo vermeyi engelleyici geciktirici gidalar.

Masallah canim.Allah gonlune gore vermis.Rabbim bozmasin ins

sağ ol canım. Allah eğer istiyorsan senin de gönlüne göre versin. senin ve evladının

Sabah 8.30
1 kabak 1 kk peynir 1 yumurtayla yagsiz omlet
ara 10.30
1 kuru kayisi 4 kirax
Ogle 14.30
3 kabak.2 yumurta 3 yk cavdar unuyla mucver yagsiz.1 su bardagi yogurt
ara 17.00
1 kuru incir
aksam 19.30
2 yk yogurt
Su 2 litre.3 e tamamlanir
spor simdi gezmeye gidiyorum.en az 1 saat yuruyus bebek arabasiyla:)

sol kolum ağrıyo 1 saattir kızlar. romatizma tuttu

Gecmis olsun canim.bizimki emekli o yuzden sanirim vakti bol:):):)evet bizim de gecmisde oyle aci hatiralar var malesef.daha ben yeni evliydim.ilk dusugumu yapmisim.gitmis benim arkadaslarima bosanicak onlar vs demis.cok guvendigim arkadaslarim.yalan vs olmaz.aldim karsima sordum.yuzsuz yuzsuz yok demedim vs diyor.korkmus bi de k.valideyle gelmis.boxacinin sahidi siraci.aksam da eski esi daha eve gelmeden alt katta meger doldurmuslar.geldi bana bagirdi konusmadi 15 gun.nasil aileme boyle davranirsin vs.o olaydan sonra zaten anladim az cok sonumu.ama bi umut devam ettirdim iste.ama demek olmamasi daha hayirliymis.
sağ ol canım. Allah eğer istiyorsan senin de gönlüne göre versin. senin ve evladının
hayirlisi canim.daha yaralarim cok taze.dusunmek icin cok erken.hala acim icimde.o yuzden ne olsun ne olmasin diyemiyorum.Rabbim iyi insanlarla karsilastorsin hep

güzel ama akşam çok az olmuş fatmacım

canım ne zaman ayrıldın sen? seni Allah kurtarmış. benim annem babamın anneciliği yüzünden hastalık sahibi oldu. babannem doldurup doldurup babamı üzerine saldı. küstürdü onları. annem sonra annesini babasını kaybetti biz cok kücükken o zaman iyice kadına cullanmışlar. annem şeker hastası oldu üzüntüden. psikolojisi bozuldu psikiyatr bile anneme senin şu yaşadıklarını yaşayan insan kanser bile olur sen şekerine baktırdın mı dediğinde annem gidip baktırıyorki şekeri var yüksek seviyede. insülin bile kullandı bir süre. hiper tansiyonu var bir de.

sen de o adamla olsan hastalık sahhibi olurdun. ömrün eziyetle geçerdi. Allah seni korumuş canım. bundan sonra her açıdan mutlu olursun inş. en güzelini yapıyorsun şimdi olay tazeyse düşünme tabi ama kendini mutluluğa asla kapama. her şey gönlünce olsun

Geçmiş olsun tatlım

Boşver bazen bilmemek daha iyi oluyor
efkusum Allah kolaylik versin cok zor çocuk bakmak hep sen mi bakicak sin. Ne kadar aldın ki sen çok almamissindir ben
Gelinin annesi sabahları çalışıyor cnm

Başlamadan önce sordu zaten, ben çocuğu düşünme buraya getir dedim
Tek kişinin çalışmasıyla bi yere kadar
Akmasada damlar misali
Başlangıçta fazla gitmicek zaten 2-3 saat

Anacım bu millet Nerden buluyor bu adamları

Ohh maşallah Aman nazarımız değmesin
şuan az z.yağlı patlıcan yemeğim pişiyor. sonunda sebze yiycem bayaa
ohhhh nihayet

Sanada geçmiş olsun bitanem ne oldu birdenbire

Kız seviyoz heralde ama daha yürümüyorya o yüzden baya yorucu

Bende aynı şeyi düşündüm

Kız merve sahi seni geri götürene kadar gömleği getirseymişya

Sagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende

Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu
Bak sende o taraftan şanslıymışın

Menum
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay

1kupa yesilcay

5yk tavuk yemegi
1bardak ayran

1turk kahvesi
2 kucuk gofret

Spor yok
tamda bu hafta merve kaçamaksız devam ediyor derken oldumu o gofretler
Şimdi belinde sakat oh negüzel ceza almam diye düşündün heralde
Ama cezanı saklı tutuyorum düzelince yapacaksın
-1.8 unuttun heralde

genel olarak güzel cnm

neden olduki cnm fazlamı yordun

Diğerleri güzelde akşam bişey yememişinki tatlım
Anacım nasıl duruyosunuz aç aç

Geçmişe bi sünger çek tatlım
Inşallah Allah vakti gelince hayırlısını nasip etsin

Sen ailenle değil yalnız oturuyosun heralde değilmi cnm

,
Boşver bazen bilmemek daha iyi oluyor

Ohh maşallah Aman nazarımız değmesin
ohhhh nihayet

genel olarak güzel cnm

neden olduki cnm fazlamı yordun

hiç güzel yapamadım yağsız olunca çok yavandı patlıcan

kolumu da yormadım uzun zamandır ağrım yoktu bilemedim başım da ağrıyor nolduysa bana. erken yatmayı düşünüyorum bugün. krem sürdüm biraz hafifledi anca uyuyunca geçer. şimdi hap da alamam hamile miyim bilmiyorum çünkü :)

valla oyle ler canım
Çık dolaş canım sıkma canını sakın.
şuan az z.yağlı patlıcan yemeğim pişiyor. sonunda sebze yiycem bayaa
afiyet olsun tatlım
Kız geçmiş olsun sabah bişey yoktu sanırım noldu birdenbire
Menum
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay

1kupa yesilcay

5yk tavuk yemegi
1bardak ayran

1turk kahvesi
2 kucuk gofret

Spor yok
Gofret kaçamak yapma yaa bak sporda yapamazsın şimdi
güzel olmuş afiyet olsun canım
Valla benim babam da baya temizlik. Bi kere tatile gitmiştik babam gelmemişti. Evi temizlemis yemeğini yapmış. Ama evde birisi varsa elini sürmez :)
yağmur havasida yok niye tuttu ki :/
aksam acikmazsan sorun olmaz sanırım afiyet olsun canım
Kizlar ben disari cikiyorum.muhtemelen gece gec gelirim.kendinize iyi bakin.kacamak yapmayin:)opuldunuz
Ohh ne guzel canım yap sporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…