- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.541
Benim cevremde hic boylesi yok hic gormedim kiz
Oturduğu yerden suyunu bile benden ister halbuki damacanaya o daha yakin
Menum
Sabah10:30
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay
Ara14:30
1kupa yesilcay
Ogle 16:00
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran
Aksam18:00
1turk kahvesi
2 kucuk gofret
Su 3litr olmustur bugun sayamadm cok ictim ama
Spor yok
Ayyy hic oyle zayif bir genclik yasamadim.ne kadar yazik:/Ben Lise Sondayken Biraz Kilo Almıştım Canım Ondan Sonrada Hep 55 Civariydim
görüşürüz canım
bisi demez ama burnumdan getirir abla.
Yakın olsakta yapsam abla :)
Ne konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuzoku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
Ayy guldugume bakmayim az once belim tutuldu hastaneye getrdi esim hemen igne oldum korse verdiler krem verdiler suan yatiyorum sporum yalan oldu
Bide hastalandigimi duymus gorumcemler geldi hemen bulasiklarimi yikadilar selena selena derken gorumcem geldi topladi evimi
Utu mevzusuna gelirsekknefret ederim esim hic anlamaz o islerden bi kere anneme kalmaya gittim sirf gomlegini utiliyim diye geldi beni aldi sonra bidaha birakti anneme dusunun yanii
Baska ne konusmusunuz bakim
Bende lisede cok zayiftim gobek denen bise yoktu kupkuruydum betul bilir
Mefkurem torunun sevgisi baska oluyo derler azcik katlancan yaramazliklarina bu zamanlar bidaha gelmez doyasiya sev op kokla
Sagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende
Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu
Ayy cok gecmis olsun canim.ben fizik tedavi olduktan sonra daha rahatladim cok sukur.masallah canim.benim anneminkiler cok iyiydi halamlar.ol desen olurler o derece fedakarlardir iyi niyetlidirler.ama benim eskiler de cok fenaydiBuse kocani cok merak ettim he utu yapan erkegi gozumde canlandiramiyom inanki
benim babam da kendi utusunu yapar.supurur.siler.yemek yapar bulasik yikar vs.tam otomatik masallah tu tu tuuu:):)ama herseyin bi olumsuz yani da oluyor.o da ev isine cok karisir mesela anlasigi icin.havuc oyle dogranmaz vs der mesela:):)benim görümcemde iyidir. ama bazısı çok kötü oluyor mesela annemin görümcesi yani halammm oouuv
niye kız normal insanAlallaa bu kadar mı enteresan bir şey?
o kadar bekar adam var onlar hep kendi yapıyor canım
benim tanıdığım bir çift var o kadın evde yemek yapmıyor canım düşünsene neler varhiçbir şey olmayacak gibi gelmiyor o yüzden bana. sadece böyle alıştığı için kadınlar bunu olmaz sanıyor. zorundaysa her erkek yapar canım
Haaa haaa o zaman sen bardaklari damacanaya yakin koy baska turlu zor olurBenim cevremde hic boylesi yok hic gormedim kiz
Oturduğu yerden suyunu bile benden ister halbuki damacanaya o daha yakin
Gofret olmamis canim ya.kucuk de olsa bu tur islenmis urunler kilo vermeyi engelleyici geciktirici gidalar.Menum
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay
1kupa yesilcay
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran
1turk kahvesi
2 kucuk gofret
Spor yok
menüm
sabah 8
bir elma
bir bardak süt
10.00
1 tb ekmeği
2 zeytin
kk beyaz peynir
14.30
kk beyaz peynirli 1 yumurtdan yulaf kepekli omlet
16.00
1 dilim hindi füme
18.45
5 kaşık patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
yarım dilim tb ekmeği
3 lt su
spor yok
Masallah canim.Allah gonlune gore vermis.Rabbim bozmasin insmerveee kocam erzurum lu bu arada canımbuna daha çok şaşırırsın belki doğulu diye ama doğma büyüme istanbullu. ben niğde liyim ben de ist doğumluyum :)
bu arada eşim hiç light bir adam değildir azcık maçodur ağır başlıdır. ama bana kıyamıyor Allah razı olsun ondan
Ayyy hic oyle zayif bir genclik yasamadim.ne kadar yazik:/
Ayy cok gecmis olsun canim.ben fizik tedavi olduktan sonra daha rahatladim cok sukur.masallah canim.benim anneminkiler cok iyiydi halamlar.ol desen olurler o derece fedakarlardir iyi niyetlidirler.ama benim eskiler de cok fenaydihatirlamak istemiyorum.kendi oz yegenini altli ustlu oturdugumuz halde bakmaz.carsida ihtiyacim olsa kisin ortasinda cocugu bebek arabasina koyar oyle giderdim.evine kabul etmez vs.Allah kadir bilene denk getirsin.ne aci oz yegenin icin bunlari yapman.
benim babam da kendi utusunu yapar.supurur.siler.yemek yapar bulasik yikar vs.tam otomatik masallah tu tu tuuu:):)ama herseyin bi olumsuz yani da oluyor.o da ev isine cok karisir mesela anlasigi icin.havuc oyle dogranmaz vs der mesela:):)
Haaa haaa o zaman sen bardaklari damacanaya yakin koy baska turlu zor olur
Gofret olmamis canim ya.kucuk de olsa bu tur islenmis urunler kilo vermeyi engelleyici geciktirici gidalar.
Masallah canim.Allah gonlune gore vermis.Rabbim bozmasin ins
sol kolum ağrıyo 1 saattir kızlar. romatizma tuttu
Gecmis olsun canim.bizimki emekli o yuzden sanirim vakti bol:):):)evet bizim de gecmisde oyle aci hatiralar var malesef.daha ben yeni evliydim.ilk dusugumu yapmisim.gitmis benim arkadaslarima bosanicak onlar vs demis.cok guvendigim arkadaslarim.yalan vs olmaz.aldim karsima sordum.yuzsuz yuzsuz yok demedim vs diyor.korkmus bi de k.valideyle gelmis.boxacinin sahidi siraci.aksam da eski esi daha eve gelmeden alt katta meger doldurmuslar.geldi bana bagirdi konusmadi 15 gun.nasil aileme boyle davranirsin vs.o olaydan sonra zaten anladim az cok sonumu.ama bi umut devam ettirdim iste.ama demek olmamasi daha hayirliymis.benim annem de işte çok çekti görümcesinden 4 yılı geçiyor k.valideyle de görümceyle de görüşmüyor. seninkinin bir değişiğiler ayırmaya falan kalktı yıllarca babannem annemle babamı. biz ufak olmamıza rağmen. görümcesi desen dil pabuç gibi hep açık arar durmadan babamdan maddiyat ister o zamanlar babamda olmamasına rağmen. evde huzur bozar oof oof daha neler neler. neyse canım Allah kıymet bilene düşürsün diye boşa dememişler. bazı insanlar güzel şeyleri haketmiyor cidden bunlar gibi olanlar. Allah merhamet versin böylelerine.
senin babanda süpermiş. benim eşimde makinadakiler pisse ordan bir şey lazımsa alır yıkar canım bana yıka demez :) eşim yemek yapmayı bilmiyor. temizlikte bilmiyor süpürme dışında. zaten yaptırmam o da yapmak istemez. ben ne yapcam o yaparsa herşeyi kendimi kötü hissederim zaten adam çalışıp geliyor sonuçta ben de çalışsam neyse
o yüzden benim hiçbir yaptığıma karışmıyor çok şükür :)
hayirlisi canim.daha yaralarim cok taze.dusunmek icin cok erken.hala acim icimde.o yuzden ne olsun ne olmasin diyemiyorum.Rabbim iyi insanlarla karsilastorsin hepsağ ol canım. Allah eğer istiyorsan senin de gönlüne göre versin. senin ve evladının
Sabah 8.30
1 kabak 1 kk peynir 1 yumurtayla yagsiz omlet
ara 10.30
1 kuru kayisi 4 kirax
Ogle 14.30
3 kabak.2 yumurta 3 yk cavdar unuyla mucver yagsiz.1 su bardagi yogurt
ara 17.00
1 kuru incir
aksam 19.30
2 yk yogurt
Su 2 litre.3 e tamamlanir
spor simdi gezmeye gidiyorum.en az 1 saat yuruyus bebek arabasiyla:)
Gecmis olsun canim.bizimki emekli o yuzden sanirim vakti bol:):):)evet bizim de gecmisde oyle aci hatiralar var malesef.daha ben yeni evliydim.ilk dusugumu yapmisim.gitmis benim arkadaslarima bosanicak onlar vs demis.cok guvendigim arkadaslarim.yalan vs olmaz.aldim karsima sordum.yuzsuz yuzsuz yok demedim vs diyor.korkmus bi de k.valideyle gelmis.boxacinin sahidi siraci.aksam da eski esi daha eve gelmeden alt katta meger doldurmuslar.geldi bana bagirdi konusmadi 15 gun.nasil aileme boyle davranirsin vs.o olaydan sonra zaten anladim az cok sonumu.ama bi umut devam ettirdim iste.ama demek olmamasi daha hayirliymis.
hayirlisi canim.daha yaralarim cok taze.dusunmek icin cok erken.hala acim icimde.o yuzden ne olsun ne olmasin diyemiyorum.Rabbim iyi insanlarla karsilastorsin hep
Kizlar ben disari cikiyorum.muhtemelen gece gec gelirim.kendinize iyi bakin.kacamak yapmayin:)opuldunuz
Geçmiş olsun tatlımsağ ol abla hepimizin daim etsin
kıymetini fazlasıyla biliyorum duacım valla kendisi
annem yapıyordu babamınkini erkek kardeşiminkini ve kendininkin ama ben kendiminkileri yaptırmıyordum. yapma gerek yok diyordum o yapsada. yorulurdu gördüğümde ütüsüzlerimi toplar odama götürürdüm. katlıyordum durduğu yerde ütülü gibi oluyordu. hiç gömlek kumaş pantalon alışkanlığın yoktu hala da yok. sıkıntı olmuyordu benim için
abla bilmiyorum zaten ama esas neden rahatsızlığım. romatizmal bir hastalık kolu yorunca bir de çok streslendiğimde kollarım yangı şeklinde ağrıyorbilmediğim için de denedim becerene kadar çok yoruldum eşimde kıyamadı. benimde gözüm korktu zaten. ütü yapmayı da hiçbir seven görmedim. ben de yapmıyorum.
Gelinin annesi sabahları çalışıyor cnmefkusum Allah kolaylik versin cok zor çocuk bakmak hep sen mi bakicak sin. Ne kadar aldın ki sen çok almamissindir ben
Anacım bu millet Nerden buluyor bu adamlarıy mefkusum benim bi arkadaşım var onun eşide öyle utuyu o yapıyor. Eltim hiç ev supur mez kaynım supurup siler gorumcemlerde de durum aynı salatayı bile enişte yapar evi hergun supurup siler o kadar yanibu durumda bizimkiler normal
Ohh maşallah Aman nazarımız değmesinamin canım
inş. sonradan benimki de tepeme çıkmaz gerçi sanmıyorum
kız elif benim eşim de arada evi süpürür. acil misafirim falan olduğunda bana yardım eder. bir de salatayı yapmaya bayılır zorla elimden alır yapar resmen zorlayalvarıyor lütfen ver ben yapcam diye
bir de menemeni çok güzel yapar o yüzden o dururken menemeni ben yapmam
bir de çorba yapmayı öğrenmek istedi hasta olmuştum annem gelip bana bakınca birkaç gün yediremedi. tarhana yı öğrettim en basit o diye böyle yani
bence her insan farklı o yüzden o normal bu anormal diyemeyiz. ki ben çok memnunum bu durumdan Allah razı olsun valla. ben beklemiyorum ama ihtiyacım olduğunda bana yardım ediyor olması beni yalnızlık psikolojisinden kurtarıyor
ohhhh nihayetşuan az z.yağlı patlıcan yemeğim pişiyor. sonunda sebze yiycem bayaa
Sanada geçmiş olsun bitanem ne oldu birdenbireNe konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuzoku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
Ayy guldugume bakmayim az once belim tutuldu hastaneye getrdi esim hemen igne oldum korse verdiler krem verdiler suan yatiyorum sporum yalan oldu
Bide hastalandigimi duymus gorumcemler geldi hemen bulasiklarimi yikadilar selena selena derken gorumcem geldi topladi evimi
Utu mevzusuna gelirsekknefret ederim esim hic anlamaz o islerden bi kere anneme kalmaya gittim sirf gomlegini utiliyim diye geldi beni aldi sonra bidaha birakti anneme dusunun yanii
Mefkurem torunun sevgisi baska oluyo derler azcik katlancan yaramazliklarina bu zamanlar bidaha gelmez doyasiya sev op kokla
Bende aynı şeyi düşündümay çok geçmiş olsun canım yaaa tüüühhh
ne güzel görümce maşallah sağ olsunlar. dikkat et canım kendine
senin eşinde biraz abartıymış canımbitenecik şey için bravo erinmemiş bari gömleği getirseydi de annende ütüleseydin daha iyiydi
Bak sende o taraftan şanslıymışınSagol tatlim
Kiz gorumcemler cok iyidr benim 2tane var ikiside cok deger verir bna cok sewerler tatli dilliyim bende
Ayy sorma esim cok cinstir uyuzun onde gideni ama ben cok sewiyom onu
tamda bu hafta merve kaçamaksız devam ediyor derken oldumu o gofretlerMenum
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay
1kupa yesilcay
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran
1turk kahvesi
2 kucuk gofret
Spor yok
genel olarak güzel cnmmenüm
sabah 8
bir elma
bir bardak süt
10.00
1 tb ekmeği
2 zeytin
kk beyaz peynir
14.30
16.00
1 dilim hindi füme
18.45
5 kaşık patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
yarım dilim tb ekmeği
3 lt su
spor yok
neden olduki cnm fazlamı yordunsol kolum ağrıyo 1 saattir kızlar. romatizma tuttu
Diğerleri güzelde akşam bişey yememişinki tatlımSabah 8.30
ara 10.30
1 kuru kayisi 4 kirax
Ogle 14.30
ara 17.00
1 kuru incir
aksam 19.30
2 yk yogurt
Geçmişe bi sünger çek tatlımGecmis olsun canim.bizimki emekli o yuzden sanirim vakti bol:):):)evet bizim de gecmisde oyle aci hatiralar var malesef.daha ben yeni evliydim.ilk dusugumu yapmisim.gitmis benim arkadaslarima bosanicak onlar vs demis.cok guvendigim arkadaslarim.yalan vs olmaz.aldim karsima sordum.yuzsuz yuzsuz yok demedim vs diyor.korkmus bi de k.valideyle gelmis.boxacinin sahidi siraci.aksam da eski esi daha eve gelmeden alt katta meger doldurmuslar.geldi bana bagirdi konusmadi 15 gun.nasil aileme boyle davranirsin vs.o olaydan sonra zaten anladim az cok sonumu.ama bi umut devam ettirdim iste.ama demek olmamasi daha hayirliymis.
hayirlisi canim.daha yaralarim cok taze.dusunmek icin cok erken.hala acim icimde.o yuzden ne olsun ne olmasin diyemiyorum.Rabbim iyi insanlarla karsilastorsin hep
,
Boşver bazen bilmemek daha iyi oluyor
Ohh maşallah Aman nazarımız değmesin
ohhhh nihayet
genel olarak güzel cnm
neden olduki cnm fazlamı yordun
valla oyle ler canımahahah erkekler evde kalmamış daha kız 24 yaşındasın onlar daha piliç avında
sağ ol fatmacım senin de gönlüne göre versin
amin ablacım hepimizi
tamam tatlım görüşürüz
sağ ol abla hepimizin daim etsin
kıymetini fazlasıyla biliyorum duacım valla kendisi
annem yapıyordu babamınkini erkek kardeşiminkini ve kendininkin ama ben kendiminkileri yaptırmıyordum. yapma gerek yok diyordum o yapsada. yorulurdu gördüğümde ütüsüzlerimi toplar odama götürürdüm. katlıyordum durduğu yerde ütülü gibi oluyordu. hiç gömlek kumaş pantalon alışkanlığın yoktu hala da yok. sıkıntı olmuyordu benim için
abla bilmiyorum zaten ama esas neden rahatsızlığım. romatizmal bir hastalık kolu yorunca bir de çok streslendiğimde kollarım yangı şeklinde ağrıyorbilmediğim için de denedim becerene kadar çok yoruldum eşimde kıyamadı. benimde gözüm korktu zaten. ütü yapmayı da hiçbir seven görmedim. ben de yapmıyorum.
abla al benden de o kadar sebze yemeği de yapmadım. hala da bir şey yapasım yok anca tarhana çorbası yapcam sanırım kolaydan
ne güzel canım mutluluğunuz daim olsun. benim eşimde bizimkilere çok meraklı gidelim diyor ben istemiyorum düşün yani
para konusunda da hiç üzmez beni yaa ben evde oturuyorum diye üzülür git dolaş der şunu al der. nette bir şey görürüm hemen alayım derçocuğumuz yok beni bebeği gibi görüyor ben de onu aynı şekilde ama hakediyorum canım detay veremem ama evlendiğimizden beri etmediğim fedakarlık kalmadı. el üstünde tutarım kanaat ederim. çok tatlı dilliyim bi de
annem bana evlenmeden önce hep kızım sen eşini çok sev ama o erkek olduğu için seni daha çok sevsin derdi duası tuttu kadın çileli olduğundan
ay Allah hepimizi nazarlardan korusun
hilalciğimi de evliliğinde mutlu etsin inşallah
Çık dolaş canım sıkma canını sakın.ya valla iki laptop unda içini açmıştır oda bir birine girmiş her yerde Kablolar temizle temizle içine etsinler valla bıktım ya şu erkek öğretmenler yazında çalışsa ya ne güzel olur. Ne yemeleri bitiyor ne İçmeleri yedi yedi hala acıktım tansiyon um düştü diyor ben napim acabaaksama çayın yanına bişeyler yapsana disarda yesek diyor cildirmaya az kaldı.
Ay sıkıcı ev hanımı hayatı hilal içime sıkıntı geldi deydikleri yeri yikiyorlar
Güle güle giysin. Allah sağlıklı evlat versin aklı başında kız oğlan farketmez canım.
Ayyy dikkat et kız Merve tedbir al hemen. Bizim takımın kızlarda 2 gündür sele de kurutulur çamaşırları tembellik yok haydi Bismillah de kalk bakım.
mefkusum Allah kolaylik versin cok zor çocuk bakmak hep sen mi bakicak sin. Ne kadar aldın ki sen çok almamissindir bence.
hava bi sıcak ki asla çıkamam yatıyorumkitap okuyorum.
Valla supermis benim ki ellerimi yıkayıp getir diycek o dereceAllah bozmasin yeni evliyken bizimde buna yakın durumlar vardı ama tepemden indiremiyorum artık.
Ay mefkusum benim bi arkadaşım var onun eşide öyle utuyu o yapıyor. Eltim hiç ev supur mez kaynım supurup siler gorumcemlerde de durum aynı salatayı bile enişte yapar evi hergun supurup siler o kadar yanibu durumda bizimkiler normal mi anormal mi bilemedim.
keşke yakın olsakgel salata yiyelim mefkusum derdim
afiyet olsun tatlımşuan az z.yağlı patlıcan yemeğim pişiyor. sonunda sebze yiycem bayaa
Kız geçmiş olsun sabah bişey yoktu sanırım noldu birdenbireNe konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuzoku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
GofretMenum
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay
1kupa yesilcay
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran
1turk kahvesi
2 kucuk gofret
Spor yok
güzel olmuş afiyet olsun canımmenüm
sabah 8
bir elma
bir bardak süt
10.00
1 tb ekmeği
2 zeytin
kk beyaz peynir
14.30
16.00
1 dilim hindi füme
18.45
5 kaşık patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
yarım dilim tb ekmeği
3 lt su
spor yok
Valla benim babam da baya temizlik. Bi kere tatile gitmiştik babam gelmemişti. Evi temizlemis yemeğini yapmış. Ama evde birisi varsa elini sürmez :)Ayyy hic oyle zayif bir genclik yasamadim.ne kadar yazik:/
Ayy cok gecmis olsun canim.ben fizik tedavi olduktan sonra daha rahatladim cok sukur.masallah canim.benim anneminkiler cok iyiydi halamlar.ol desen olurler o derece fedakarlardir iyi niyetlidirler.ama benim eskiler de cok fenaydihatirlamak istemiyorum.kendi oz yegenini altli ustlu oturdugumuz halde bakmaz.carsida ihtiyacim olsa kisin ortasinda cocugu bebek arabasina koyar oyle giderdim.evine kabul etmez vs.Allah kadir bilene denk getirsin.ne aci oz yegenin icin bunlari yapman.
benim babam da kendi utusunu yapar.supurur.siler.yemek yapar bulasik yikar vs.tam otomatik masallah tu tu tuuu:):)ama herseyin bi olumsuz yani da oluyor.o da ev isine cok karisir mesela anlasigi icin.havuc oyle dogranmaz vs der mesela:):)
Haaa haaa o zaman sen bardaklari damacanaya yakin koy baska turlu zor olur
yağmur havasida yok niye tuttu ki :/sol kolum ağrıyo 1 saattir kızlar. romatizma tuttu
aksam acikmazsan sorun olmaz sanırım afiyet olsun canımSabah 8.30
ara 10.30
1 kuru kayisi 4 kirax
Ogle 14.30
ara 17.00
1 kuru incir
aksam 19.30
2 yk yogurt
Ohh ne guzel canım yap sporunuKizlar ben disari cikiyorum.muhtemelen gece gec gelirim.kendinize iyi bakin.kacamak yapmayin:)opuldunuz
Kız daha erkendiiyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?