Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben patlıcanı tencerede değilde fırında kıymalı falan daha çok seviyorum
Belki üstüne az zeytinyağı gezdirsen biraz tadı gelir Bide bol baharat

Başının ağrısı kolundan olabilir cnm

Yat dinlen en iyisi sabaha geçer inşallah

Bence gayet güzel cnm
Sporu ihmal etmede perşembe yapmazsın

Kız daha erkendi

ağrımdan dolayı cnm

süperr

tmm abla
inş

Benim Telefon şarja bende yürüyüşe gider kızlar

süpersin

Ya ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadim
bir sene oldu dava devam ediyor.su an pisman guya.ama cok sey yasandi artik.rezilligin biri bin para.ailemi arayip gelin kizinizi alin vs bile diycekti bi ara.sebep babasinin 4 sene calismayan oglunun ilk defa calismasi.bu maasa goz dikmesi ve kucuk bi ilceden istanbula atlamak.benim de evliligi yanasmasinin sevlbebi de oymus.sonradan anladim.baba ilkokul mezunu muteahhitlerden.asiri paragoz.ben mimarim.adamin tek niyeti beni elinin altina almakmis.ona da eyvallah dedim.ama tek kurus vermiyor adam ne bana ne ogluna.yeni evlisin.parasiz yasayin.burda yiyin icin faturalarinizi ben odiyim.gecinirsiniz dedi.onu kabul etmedim.en buyuk problem ordan basladi evlendkten sonraki sene .sonra da toparlayamadik iste.sudan sebeplerle hep huzursuzluk vs.beni evden kaciramayinca da cocugu goturup santaj yaptilar iste.bosanma dilekcesi vermezsen cocugunu gormeyi unut vs.ben de de o dakka bitti artik.sonucta insan bana biswy olsa ilk babasi bakar diyor.babasi da cocugu fidye icin kullandi resmen.o yuzden guven vs bitti.yazik etti evladinin evliligine ailesi.Rabbim.sizlere mutluluk huzur versin.cok uzun yazdim ama iste bazen boyle doluyorum malesef.bir yil oldu dava acilali.anlasamadik sartlarda.maddi ne nafaka ne tazminat beklentim yok zaten.sadece cocugun resmi velayetini alip bakimini bana birakacaklarmis para almadan.ben de onu kabul etmiyorum.bi de onlar tazminat istedi 100 milyar onu illa alcaz diyolar.uzar diyor avukat en az 2 sene daha.bakalim:/
o kocaaaa tabak 4 kabakla yapilmis mucverin hepsini yedim abla oglen.midem patliyo su an:)yok ailemle oturuyorum su an ablacim.ozgur ruh dedigime bakmayin kendi icimde yasiyorum ozgurlugumu:)
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adam

Canim afiyet olsun.menu guzel spor da az da olsa ilave et bence.15-20 dk orta tempo yuruyus veya yerinde 200 ziplama bile bize yarar
Benim Telefon şarja bende yürüyüşe gider kızlar
ovvv super enerji masallah.gitsin yaglar
iyi geceler kuzular
iyi geceler canim.Annene Rabbim bu surecten sonra ferahlik versin.Saglik versin.cok zor bence de esler arasi problem yorucu oluyor.Rabbim ferahlatsin onuda insallah.
Cok sukur ewimdeyim kizlarrr simdii gecmisi okucamm
oooo kac ton bronzlastin tatil guzeli

Sıfırr desemmm kapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim

Cok sukur ewimdeyim kizlarrr simdii gecmisi okucamm
hoşgeldin tatlım
ya nasıl insanlar var anlamıyorum. Kendi çocuklarının yuvasını nasıl yikarlar. Bosanmakla en iyisini yapmışsın canım. Vazgeçme onların istediklerini de verme.
Bunun bide öteki tarafı var nasıl verecekleri hesabını
Spor bugün yok malesef canım
Izlar iyi geceler.ben de yatiyorum.30 dk yuruyus yaptim sadece.cok serindi disardi.oglusa uymadi malesef.bol eksili bir sabahla uyaniriz insallah
iyi geceler canim
Oku oku bitmio wallaaaa baya geri kalmisim en iyisi ablami ariyip haftanin ozetini aliyim ben
bak bak hemen kolaya kaçıyor
Sıfırr desemmm kapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
Kizz ne guzel gözlerin var senin maşallah

Menüyü yazayım geçmişe gidip bakayim
08:00 3 y.kasigi yulaf ezmesi 6 kuru üzüm 5 cig badem 4 findik 4 kaju
12:00 Şehriye çorbası 1 kase 4 kayisi
15:00 5 kiraz 1/4 armut 1/2 mor erik
18:00 1 tabak z.yagli taze barbunya 1 kase yogurt salata
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım begendim menunu

inşallah çıkmaz yüz verme her ise kosturma valla ben öyle yaptım tepemde simdi. Bizde ilk evlendik ben supurup örümcek aa bakıyorum vileda elinde sofra hazırladı 2 sene devam etti hamile kaldım adam elini eteğini çekti daha çok yapması lazimken. 8 yıl bekar hayatı yaşamış utusunude yapmış ama artık malesef hatta güzelde yemek yapardı. Gorumcelerim diyor tepene çıkardın çalıştır şunu diye aman sağlık olsun napim ya.

Geçmiş olsun canım ya bende bugün tekliyorum tutulmaz inşallah. Yat yat boşver yapsınlar işleri.

Menum
Sabah10:30
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay

Ara14:30
1kupa yesilcay

Ogle 16:00
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran

Aksam18:00
1turk kahvesi
2 kucuk gofret

Su 3litr olmustur bugun sayamadm cok ictim ama
Spor yok
Afiyet olsun canım Gofrete kadar mükemmeldi.

Afiyet olsun canım mikemmel olmuş ))

babaya gel :))) pambuk şekeri gibi masallah nazar değmesin.

sol kolum ağrıyo 1 saattir kızlar. romatizma tuttu
canım geçmiş olsun neden agriyo hayırdır ya.

Afiyet olsun misss olmuş.

Afiyet olsun tatlım güzel menü.

reziller terbiyesizler pis adam baba olucak bide offf içim acidi ya bide senden neyin tazminatını aliyormuslar anlamadım valla densizler. Nerden buldun bu aileyi kız Kurtulmuşsun valla sukurler olsun.

Izlar iyi geceler.ben de yatiyorum.30 dk yuruyus yaptim sadece.cok serindi disardi.oglusa uymadi malesef.bol eksili bir sabahla uyaniriz insallah
iyi geceler canım.

Sıfırr desemmm kapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
gözlere Bak tuuu tuuu nazar değmesin maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…