- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.561
Ben patlıcanı tencerede değilde fırında kıymalı falan daha çok seviyorumhiç güzel yapamadım yağsız olunca çok yavandı patlıcan
kolumu da yormadım uzun zamandır ağrım yoktu bilemedim başım da ağrıyor nolduysa bana. erken yatmayı düşünüyorum bugün. krem sürdüm biraz hafifledi anca uyuyunca geçer. şimdi hap da alamam hamile miyim bilmiyorum çünkü :)
Bence gayet güzel cnmMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
5 badem 5 fındık 2 ceviz
Öğle 16
Bir domates bir haşlanmış yumurta ve bol göbekten salata
Akşam 19
1 tane pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde fırında pişmiş peynirli kabak yağsız
Su 2.5 litre
Spor yok
Erdem Şimdi Geldi Eve Abla Bakayım Fırsat Olursa Cikicam.Bence gayet güzel cnm
Sporu ihmal etmede perşembe yapmazsın
Görüşürüz ablacimBenim Telefon şarja bende yürüyüşe gider kızlar
Kız daha erkendi
Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
5 badem 5 fındık 2 ceviz
Öğle 16
Akşam 19
1 tane pişmiş domates
Su 2.5 litre
Spor yok
Ben patlıcanı tencerede değilde fırında kıymalı falan daha çok seviyorum
Belki üstüne az zeytinyağı gezdirsen biraz tadı gelir Bide bol baharat
Başının ağrısı kolundan olabilir cnm
Yat dinlen en iyisi sabaha geçer inşallah
Benim Telefon şarja bende yürüyüşe gider kızlar
Tamam canım dinlen senağrımdan dolayı cnm
süperr
tmm abla
inş
süpersin
Ya ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadimgüzel ama akşam çok az olmuş fatmacım
canım ne zaman ayrıldın sen? seni Allah kurtarmış. benim annem babamın anneciliği yüzünden hastalık sahibi oldu. babannem doldurup doldurup babamı üzerine saldı. küstürdü onları. annem sonra annesini babasını kaybetti biz cok kücükken o zaman iyice kadına cullanmışlar. annem şeker hastası oldu üzüntüden. psikolojisi bozuldu psikiyatr bile anneme senin şu yaşadıklarını yaşayan insan kanser bile olur sen şekerine baktırdın mı dediğinde annem gidip baktırıyorki şekeri var yüksek seviyede. insülin bile kullandı bir süre. hiper tansiyonu var bir de.
sen de o adamla olsan hastalık sahhibi olurdun. ömrün eziyetle geçerdi. Allah seni korumuş canım. bundan sonra her açıdan mutlu olursun inş. en güzelini yapıyorsun şimdi olay tazeyse düşünme tabi ama kendini mutluluğa asla kapama. her şey gönlünce olsun
o kocaaaa tabak 4 kabakla yapilmis mucverin hepsini yedim abla oglen.midem patliyo su an:)yok ailemle oturuyorum su an ablacim.ozgur ruh dedigime bakmayin kendi icimde yasiyorum ozgurlugumu:)Geçmiş olsun tatlım
Boşver bazen bilmemek daha iyi oluyor
Gelinin annesi sabahları çalışıyor cnm
Başlamadan önce sordu zaten, ben çocuğu düşünme buraya getir dedim
Tek kişinin çalışmasıyla bi yere kadar
Akmasada damlar misali
Başlangıçta fazla gitmicek zaten 2-3 saat
Anacım bu millet Nerden buluyor bu adamları
Ohh maşallah Aman nazarımız değmesin
ohhhh nihayet
Sanada geçmiş olsun bitanem ne oldu birdenbire
Kız seviyoz heralde ama daha yürümüyorya o yüzden baya yorucu
Bende aynı şeyi düşündüm
Kız merve sahi seni geri götürene kadar gömleği getirseymişya
Bak sende o taraftan şanslıymışın
tamda bu hafta merve kaçamaksız devam ediyor derken oldumu o gofretler
Şimdi belinde sakat oh negüzel ceza almam diye düşündün heralde
Ama cezanı saklı tutuyorum düzelince yapacaksın
-1.8 unuttun heralde
genel olarak güzel cnm
neden olduki cnm fazlamı yordun
Diğerleri güzelde akşam bişey yememişinki tatlım
Anacım nasıl duruyosunuz aç aç
Geçmişe bi sünger çek tatlım
Inşallah Allah vakti gelince hayırlısını nasip etsin
Sen ailenle değil yalnız oturuyosun heralde değilmi cnm
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.hiç güzel yapamadım yağsız olunca çok yavandı patlıcan
kolumu da yormadım uzun zamandır ağrım yoktu bilemedim başım da ağrıyor nolduysa bana. erken yatmayı düşünüyorum bugün. krem sürdüm biraz hafifledi anca uyuyunca geçer. şimdi hap da alamam hamile miyim bilmiyorum çünkü :)
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adamvalla oyle ler canım
Çık dolaş canım sıkma canını sakın.
afiyet olsun tatlım
Kız geçmiş olsun sabah bişey yoktu sanırım noldu birdenbire
Gofretkaçamak yapma yaa bak sporda yapamazsın şimdi
güzel olmuş afiyet olsun canım
Valla benim babam da baya temizlik. Bi kere tatile gitmiştik babam gelmemişti. Evi temizlemis yemeğini yapmış. Ama evde birisi varsa elini sürmez :)
yağmur havasida yok niye tuttu ki :/
aksam acikmazsan sorun olmaz sanırım afiyet olsun canım
Ohh ne guzel canım yap sporunu
Canim afiyet olsun.menu guzel spor da az da olsa ilave et bence.15-20 dk orta tempo yuruyus veya yerinde 200 ziplama bile bize yararMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
5 badem 5 fındık 2 ceviz
Öğle 16
Akşam 19
1 tane pişmiş domates
Su 2.5 litre
Spor yok
ovvv super enerji masallah.gitsin yaglarBenim Telefon şarja bende yürüyüşe gider kızlar
iyi geceler canim.Annene Rabbim bu surecten sonra ferahlik versin.Saglik versin.cok zor bence de esler arasi problem yorucu oluyor.Rabbim ferahlatsin onuda insallah.iyi geceler kuzular
oooo kac ton bronzlastin tatil guzeliCok sukur ewimdeyim kizlarrr simdii gecmisi okucamm
Sıfırr desemmmCanim afiyet olsun.menu guzel spor da az da olsa ilave et bence.15-20 dk orta tempo yuruyus veya yerinde 200 ziplama bile bize yarar
ovvv super enerji masallah.gitsin yaglar
iyi geceler canim.Annene Rabbim bu surecten sonra ferahlik versin.Saglik versin.cok zor bence de esler arasi problem yorucu oluyor.Rabbim ferahlatsin onuda insallah.
oooo kac ton bronzlastin tatil guzeli
hoşgeldin tatlımCok sukur ewimdeyim kizlarrr simdii gecmisi okucamm
ya nasıl insanlar var anlamıyorum. Kendi çocuklarının yuvasını nasıl yikarlar. Bosanmakla en iyisini yapmışsın canım. Vazgeçme onların istediklerini de verme.Ya ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadim
bir sene oldu dava devam ediyor.su an pisman guya.ama cok sey yasandi artik.rezilligin biri bin para.ailemi arayip gelin kizinizi alin vs bile diycekti bi ara.sebep babasinin 4 sene calismayan oglunun ilk defa calismasi.bu maasa goz dikmesi ve kucuk bi ilceden istanbula atlamak.benim de evliligi yanasmasinin sevlbebi de oymus.sonradan anladim.baba ilkokul mezunu muteahhitlerden.asiri paragoz.ben mimarim.adamin tek niyeti beni elinin altina almakmis.ona da eyvallah dedim.ama tek kurus vermiyor adam ne bana ne ogluna.yeni evlisin.parasiz yasayin.burda yiyin icin faturalarinizi ben odiyim.gecinirsiniz dedi.onu kabul etmedim.en buyuk problem ordan basladi evlendkten sonraki sene .sonra da toparlayamadik iste.sudan sebeplerle hep huzursuzluk vs.beni evden kaciramayinca da cocugu goturup santaj yaptilar iste.bosanma dilekcesi vermezsen cocugunu gormeyi unut vs.ben de de o dakka bitti artik.sonucta insan bana biswy olsa ilk babasi bakar diyor.babasi da cocugu fidye icin kullandi resmen.o yuzden guven vs bitti.yazik etti evladinin evliligine ailesi.Rabbim.sizlere mutluluk huzur versin.cok uzun yazdim ama iste bazen boyle doluyorum malesef.bir yil oldu dava acilali.anlasamadik sartlarda.maddi ne nafaka ne tazminat beklentim yok zaten.sadece cocugun resmi velayetini alip bakimini bana birakacaklarmis para almadan.ben de onu kabul etmiyorum.bi de onlar tazminat istedi 100 milyar onu illa alcaz diyolar.uzar diyor avukat en az 2 sene daha.bakalim:/
o kocaaaa tabak 4 kabakla yapilmis mucverin hepsini yedim abla oglen.midem patliyo su an:)yok ailemle oturuyorum su an ablacim.ozgur ruh dedigime bakmayin kendi icimde yasiyorum ozgurlugumu:)
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adam
Spor bugün yok malesef canımCanim afiyet olsun.menu guzel spor da az da olsa ilave et bence.15-20 dk orta tempo yuruyus veya yerinde 200 ziplama bile bize yarar
ovvv super enerji masallah.gitsin yaglar
iyi geceler canim.Annene Rabbim bu surecten sonra ferahlik versin.Saglik versin.cok zor bence de esler arasi problem yorucu oluyor.Rabbim ferahlatsin onuda insallah.
oooo kac ton bronzlastin tatil guzeli
iyi geceler canimIzlar iyi geceler.ben de yatiyorum.30 dk yuruyus yaptim sadece.cok serindi disardi.oglusa uymadi malesef.bol eksili bir sabahla uyaniriz insallah
bak bak hemen kolaya kaçıyorOku oku bitmio wallaaaabaya geri kalmisim en iyisi ablami ariyip haftanin ozetini aliyim ben
Kizz ne guzel gözlerin var senin maşallahSıfırr desemmmkapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
NolduuUstumuzde kara bulutlar dolasiyooo
Afiyet olsun canım begendim menunuMenüyü yazayım geçmişe gidip bakayim
08:00 3 y.kasigi yulaf ezmesi 6 kuru üzüm 5 cig badem 4 findik 4 kaju
12:00 Şehriye çorbası 1 kase 4 kayisi
15:00 5 kiraz 1/4 armut 1/2 mor erik
18:00 1 tabak z.yagli taze barbunya 1 kase yogurt salata
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
inşallah çıkmaz yüz verme her ise kosturma valla ben öyle yaptım tepemde simdi. Bizde ilk evlendik ben supurup örümcek aa bakıyorum vileda elinde sofra hazırladı 2 sene devam etti hamile kaldım adam elini eteğini çekti daha çok yapması lazimken. 8 yıl bekar hayatı yaşamış utusunude yapmış ama artık malesef hatta güzelde yemek yapardı. Gorumcelerim diyor tepene çıkardın çalıştır şunu diyeamin canım
inş. sonradan benimki de tepeme çıkmaz gerçi sanmıyorum
kız elif benim eşim de arada evi süpürür. acil misafirim falan olduğunda bana yardım eder. bir de salatayı yapmaya bayılır zorla elimden alır yapar resmen zorlayalvarıyor lütfen ver ben yapcam diye
bir de menemeni çok güzel yapar o yüzden o dururken menemeni ben yapmam
bir de çorba yapmayı öğrenmek istedi hasta olmuştum annem gelip bana bakınca birkaç gün yediremedi. tarhana yı öğrettim en basit o diye böyle yani
bence her insan farklı o yüzden o normal bu anormal diyemeyiz. ki ben çok memnunum bu durumdan Allah razı olsun valla. ben beklemiyorum ama ihtiyacım olduğunda bana yardım ediyor olması beni yalnızlık psikolojisinden kurtarıyor
Geçmiş olsun canım ya bende bugün tekliyorum tutulmaz inşallah. Yat yat boşver yapsınlar işleri.Ne konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuzoku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
Ayy guldugume bakmayim az once belim tutuldu hastaneye getrdi esim hemen igne oldum korse verdiler krem verdiler suan yatiyorum sporum yalan oldu
Bide hastalandigimi duymus gorumcemler geldi hemen bulasiklarimi yikadilar selena selena derken gorumcem geldi topladi evimi
Utu mevzusuna gelirsekknefret ederim esim hic anlamaz o islerden bi kere anneme kalmaya gittim sirf gomlegini utiliyim diye geldi beni aldi sonra bidaha birakti anneme dusunun yanii
Baska ne konusmusunuz bakim
Bende lisede cok zayiftim gobek denen bise yoktu kupkuruydum betul bilir
Mefkurem torunun sevgisi baska oluyo derler azcik katlancan yaramazliklarina bu zamanlar bidaha gelmez doyasiya sev op kokla
Afiyet olsun canım Gofrete kadar mükemmeldi.Menum
Sabah10:30
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay
Ara14:30
1kupa yesilcay
Ogle 16:00
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran
Aksam18:00
1turk kahvesi
2 kucuk gofret
Su 3litr olmustur bugun sayamadm cok ictim ama
Spor yok
Afiyet olsun canım mikemmel olmuşmenüm
sabah 8
bir elma
bir bardak süt
10.00
1 tb ekmeği
2 zeytin
kk beyaz peynir
14.30
kk beyaz peynirli 1 yumurtdan yulaf kepekli omlet
16.00
1 dilim hindi füme
18.45
5 kaşık patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
yarım dilim tb ekmeği
3 lt su
spor yok
babaya gel :))) pambuk şekeri gibi masallah nazar değmesin.Ayyy hic oyle zayif bir genclik yasamadim.ne kadar yazik:/
Ayy cok gecmis olsun canim.ben fizik tedavi olduktan sonra daha rahatladim cok sukur.masallah canim.benim anneminkiler cok iyiydi halamlar.ol desen olurler o derece fedakarlardir iyi niyetlidirler.ama benim eskiler de cok fenaydihatirlamak istemiyorum.kendi oz yegenini altli ustlu oturdugumuz halde bakmaz.carsida ihtiyacim olsa kisin ortasinda cocugu bebek arabasina koyar oyle giderdim.evine kabul etmez vs.Allah kadir bilene denk getirsin.ne aci oz yegenin icin bunlari yapman.
benim babam da kendi utusunu yapar.supurur.siler.yemek yapar bulasik yikar vs.tam otomatik masallah tu tu tuuu:):)ama herseyin bi olumsuz yani da oluyor.o da ev isine cok karisir mesela anlasigi icin.havuc oyle dogranmaz vs der mesela:):)
Haaa haaa o zaman sen bardaklari damacanaya yakin koy baska turlu zor olur
canım geçmiş olsun neden agriyo hayırdır ya.sol kolum ağrıyo 1 saattir kızlar. romatizma tuttu
Afiyet olsun misss olmuş.Sabah 8.30
1 kabak 1 kk peynir 1 yumurtayla yagsiz omlet
ara 10.30
1 kuru kayisi 4 kirax
Ogle 14.30
3 kabak.2 yumurta 3 yk cavdar unuyla mucver yagsiz.1 su bardagi yogurt
ara 17.00
1 kuru incir
aksam 19.30
2 yk yogurt
Su 2 litre.3 e tamamlanir
spor simdi gezmeye gidiyorum.en az 1 saat yuruyus bebek arabasiyla:)
Afiyet olsun tatlım güzel menü.Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
5 badem 5 fındık 2 ceviz
Öğle 16
Akşam 19
1 tane pişmiş domates
Su 2.5 litre
Spor yok
reziller terbiyesizler pis adam baba olucak bide offf içim acidi ya bide senden neyin tazminatını aliyormuslar anlamadım valla densizler. Nerden buldun bu aileyi kız Kurtulmuşsun valla sukurler olsun.Ya ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadim
bir sene oldu dava devam ediyor.su an pisman guya.ama cok sey yasandi artik.rezilligin biri bin para.ailemi arayip gelin kizinizi alin vs bile diycekti bi ara.sebep babasinin 4 sene calismayan oglunun ilk defa calismasi.bu maasa goz dikmesi ve kucuk bi ilceden istanbula atlamak.benim de evliligi yanasmasinin sevlbebi de oymus.sonradan anladim.baba ilkokul mezunu muteahhitlerden.asiri paragoz.ben mimarim.adamin tek niyeti beni elinin altina almakmis.ona da eyvallah dedim.ama tek kurus vermiyor adam ne bana ne ogluna.yeni evlisin.parasiz yasayin.burda yiyin icin faturalarinizi ben odiyim.gecinirsiniz dedi.onu kabul etmedim.en buyuk problem ordan basladi evlendkten sonraki sene .sonra da toparlayamadik iste.sudan sebeplerle hep huzursuzluk vs.beni evden kaciramayinca da cocugu goturup santaj yaptilar iste.bosanma dilekcesi vermezsen cocugunu gormeyi unut vs.ben de de o dakka bitti artik.sonucta insan bana biswy olsa ilk babasi bakar diyor.babasi da cocugu fidye icin kullandi resmen.o yuzden guven vs bitti.yazik etti evladinin evliligine ailesi.Rabbim.sizlere mutluluk huzur versin.cok uzun yazdim ama iste bazen boyle doluyorum malesef.bir yil oldu dava acilali.anlasamadik sartlarda.maddi ne nafaka ne tazminat beklentim yok zaten.sadece cocugun resmi velayetini alip bakimini bana birakacaklarmis para almadan.ben de onu kabul etmiyorum.bi de onlar tazminat istedi 100 milyar onu illa alcaz diyolar.uzar diyor avukat en az 2 sene daha.bakalim:/
o kocaaaa tabak 4 kabakla yapilmis mucverin hepsini yedim abla oglen.midem patliyo su an:)yok ailemle oturuyorum su an ablacim.ozgur ruh dedigime bakmayin kendi icimde yasiyorum ozgurlugumu:)
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adam
iyi geceler canım.Izlar iyi geceler.ben de yatiyorum.30 dk yuruyus yaptim sadece.cok serindi disardi.oglusa uymadi malesef.bol eksili bir sabahla uyaniriz insallah
gözlere Bak tuuu tuuu nazar değmesin maşallah.Sıfırr desemmmkapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?