- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.581
süper menü canım yürüyüş fevkalade daha ne olsun.Menüyü yazayım geçmişe gidip bakayim
08:00 3 y.kasigi yulaf ezmesi 6 kuru üzüm 5 cig badem 4 findik 4 kaju
12:00 Şehriye çorbası 1 kase 4 kayisi
15:00 5 kiraz 1/4 armut 1/2 mor erik
18:00 1 tabak z.yagli taze barbunya 1 kase yogurt salata
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Hosbuldum caniiimmhoşgeldin tatlım
ya nasıl insanlar var anlamıyorum. Kendi çocuklarının yuvasını nasıl yikarlar. Bosanmakla en iyisini yapmışsın canım. Vazgeçme onların istediklerini de verme.
Bunun bide öteki tarafı var nasıl verecekleri hesabını
Spor bugün yok malesef canım
iyi geceler canim
bak bak hemen kolaya kaçıyor
Kizz ne guzel gözlerin var senin maşallah
Tesekkr ederiimm canimminşallah çıkmaz yüz verme her ise kosturma valla ben öyle yaptım tepemde simdi. Bizde ilk evlendik ben supurup örümcek aa bakıyorum vileda elinde sofra hazırladı 2 sene devam etti hamile kaldım adam elini eteğini çekti daha çok yapması lazimken. 8 yıl bekar hayatı yaşamış utusunude yapmış ama artık malesef hatta güzelde yemek yapardı. Gorumcelerim diyor tepene çıkardın çalıştır şunu diyeaman sağlık olsun napim ya.
Geçmiş olsun canım ya bende bugün tekliyorum tutulmaz inşallah. Yat yat boşver yapsınlar işleri.
Afiyet olsun canım Gofrete kadar mükemmeldi.
Afiyet olsun canım mikemmel olmuş))
babaya gel :))) pambuk şekeri gibi masallah nazar değmesin.
canım geçmiş olsun neden agriyo hayırdır ya.
Afiyet olsun misss olmuş.
Afiyet olsun tatlım güzel menü.
reziller terbiyesizler pis adam baba olucak bide offf içim acidi ya bide senden neyin tazminatını aliyormuslar anlamadım valla densizler. Nerden buldun bu aileyi kız Kurtulmuşsun valla sukurler olsun.
iyi geceler canım.
gözlere Bak tuuu tuuu nazar değmesin maşallah.
Ya aksam yemegi yapamadm abla gorumcem kahve yapti yaninada gifret koymus aksam yemegi niyetine yedim olmamis dimiGeçmiş olsun tatlım
Boşver bazen bilmemek daha iyi oluyor
Gelinin annesi sabahları çalışıyor cnm
Başlamadan önce sordu zaten, ben çocuğu düşünme buraya getir dedim
Tek kişinin çalışmasıyla bi yere kadar
Akmasada damlar misali
Başlangıçta fazla gitmicek zaten 2-3 saat
Anacım bu millet Nerden buluyor bu adamları
Ohh maşallah Aman nazarımız değmesin
ohhhh nihayet
Sanada geçmiş olsun bitanem ne oldu birdenbire
Kız seviyoz heralde ama daha yürümüyorya o yüzden baya yorucu
Bende aynı şeyi düşündüm
Kız merve sahi seni geri götürene kadar gömleği getirseymişya
Bak sende o taraftan şanslıymışın
tamda bu hafta merve kaçamaksız devam ediyor derken oldumu o gofretler
Şimdi belinde sakat oh negüzel ceza almam diye düşündün heralde
Ama cezanı saklı tutuyorum düzelince yapacaksın
-1.8 unuttun heralde
genel olarak güzel cnm
neden olduki cnm fazlamı yordun
Diğerleri güzelde akşam bişey yememişinki tatlım
Anacım nasıl duruyosunuz aç aç
Geçmişe bi sünger çek tatlım
Inşallah Allah vakti gelince hayırlısını nasip etsin
Sen ailenle değil yalnız oturuyosun heralde değilmi cnm
Neler yasamissin oyle canim ne rezil aileymis onlar oyle resmen isini gormek icin evlendrmisler seni sankiYa ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadim
bir sene oldu dava devam ediyor.su an pisman guya.ama cok sey yasandi artik.rezilligin biri bin para.ailemi arayip gelin kizinizi alin vs bile diycekti bi ara.sebep babasinin 4 sene calismayan oglunun ilk defa calismasi.bu maasa goz dikmesi ve kucuk bi ilceden istanbula atlamak.benim de evliligi yanasmasinin sevlbebi de oymus.sonradan anladim.baba ilkokul mezunu muteahhitlerden.asiri paragoz.ben mimarim.adamin tek niyeti beni elinin altina almakmis.ona da eyvallah dedim.ama tek kurus vermiyor adam ne bana ne ogluna.yeni evlisin.parasiz yasayin.burda yiyin icin faturalarinizi ben odiyim.gecinirsiniz dedi.onu kabul etmedim.en buyuk problem ordan basladi evlendkten sonraki sene .sonra da toparlayamadik iste.sudan sebeplerle hep huzursuzluk vs.beni evden kaciramayinca da cocugu goturup santaj yaptilar iste.bosanma dilekcesi vermezsen cocugunu gormeyi unut vs.ben de de o dakka bitti artik.sonucta insan bana biswy olsa ilk babasi bakar diyor.babasi da cocugu fidye icin kullandi resmen.o yuzden guven vs bitti.yazik etti evladinin evliligine ailesi.Rabbim.sizlere mutluluk huzur versin.cok uzun yazdim ama iste bazen boyle doluyorum malesef.bir yil oldu dava acilali.anlasamadik sartlarda.maddi ne nafaka ne tazminat beklentim yok zaten.sadece cocugun resmi velayetini alip bakimini bana birakacaklarmis para almadan.ben de onu kabul etmiyorum.bi de onlar tazminat istedi 100 milyar onu illa alcaz diyolar.uzar diyor avukat en az 2 sene daha.bakalim:/
o kocaaaa tabak 4 kabakla yapilmis mucverin hepsini yedim abla oglen.midem patliyo su an:)yok ailemle oturuyorum su an ablacim.ozgur ruh dedigime bakmayin kendi icimde yasiyorum ozgurlugumu:)
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adam
Neler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseydenNolduu
Benim guzel kardesim ablan kurban olsun sanaSıfırr desemmmkapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
Korkma canim iyi seyler dusun iyi olsunNeler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseyden
Cilgiiinnnn turkkkkkBenim guzel kardesim ablan kurban olsun sana
Hemidee ne nazarrrrrKorkma canim iyi seyler dusun iyi olsun
Bi okut uflet kendini diyorum nazar var nazar
sagol caniminşallah çıkmaz yüz verme her ise kosturma valla ben öyle yaptım tepemde simdi. Bizde ilk evlendik ben supurup örümcek aa bakıyorum vileda elinde sofra hazırladı 2 sene devam etti hamile kaldım adam elini eteğini çekti daha çok yapması lazimken. 8 yıl bekar hayatı yaşamış utusunude yapmış ama artık malesef hatta güzelde yemek yapardı. Gorumcelerim diyor tepene çıkardın çalıştır şunu diyeaman sağlık olsun napim ya.
Geçmiş olsun canım ya bende bugün tekliyorum tutulmaz inşallah. Yat yat boşver yapsınlar işleri.
reziller terbiyesizler pis adam baba olucak bide offf içim acidi ya bide senden neyin tazminatını aliyormuslar anlamadım valla densizler. Nerden buldun bu aileyi kız Kurtulmuşsun valla sukurler olsun.
iyi geceler canım.
güzel olmuş afiyet olsun canımKizçeler menüm accuk geç kaldı
Sabah 7
1 ceviz
1 kk peynir
Saat 10
20 tane siyah üzüm
Saat 11:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Saat 16
Yarım bardak süt
1 incir
1 ceviz
2 kaşık yulaf ezmesi
Saat 18:30
2 kepçe yogurt corbasi
Bolllll salata
Su 2.5 litre
Spor içim çıktı is yapmaktan bide ütü yaptım yeni bitti. Geç saat yürüyüş yapmayı planlıyorum.
yat dinlen canım yol yorar insanıHosbuldum caniiimmtesekkur ettim beybiisi napim kzz o kadr yorgunum ki anlatamam duzceye geldim kocise ugradim anneme ugradim araba kullanmak bile asiri yordu
Kız eşinin verilmiş sadakasi varmis resmen. O kadar şey üst üste gelmiş. Herkesin bi sınavı oluyor iste sizinkide bu sanırımNeler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseyden
Akşam ekmeği yemesen olurdu canım biraz çok gibi geldi. Afiyet olsunMenumude yaziyim bu arada kizlar
Sabah 11.30 : 1 kasik sucuk+penir+zeytin+1 dilim ekmek+1 kasik pazi yogurtlamasi
Ara 14.00: 1 turk kahwesi
Ogle 16.00: 1 dilim kasar peynir+1 elmali fresa
Aksam 18.00: 1 kepce yogrtlu corba+1 minik karni yarik+ 1 dilim ekmek+1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor yok
sagol caniminşallah çıkmaz yüz verme her ise kosturma valla ben öyle yaptım tepemde simdi. Bizde ilk evlendik ben supurup örümcek aa bakıyorum vileda elinde sofra hazırladı 2 sene devam etti hamile kaldım adam elini eteğini çekti daha çok yapması lazimken. 8 yıl bekar hayatı yaşamış utusunude yapmış ama artık malesef hatta güzelde yemek yapardı. Gorumcelerim diyor tepene çıkardın çalıştır şunu diyeaman sağlık olsun napim ya.
iyi geceler canım.
güzel olmuş afiyet olsun canımKizçeler menüm accuk geç kaldı
Sabah 7
1 ceviz
1 kk peynir
Saat 10
20 tane siyah üzüm
Saat 11:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Saat 16
Yarım bardak süt
1 incir
1 ceviz
2 kaşık yulaf ezmesi
Saat 18:30
2 kepçe yogurt corbasi
Bolllll salata
Su 2.5 litre
Spor içim çıktı is yapmaktan bide ütü yaptım yeni bitti. Geç saat yürüyüş yapmayı planlıyorum.
yat dinlen canım yol yorar insanıHosbuldum caniiimmtesekkur ettim beybiisi napim kzz o kadr yorgunum ki anlatamam duzceye geldim kocise ugradim anneme ugradim araba kullanmak bile asiri yordu
Kız eşinin verilmiş sadakasi varmis resmen. O kadar şey üst üste gelmiş. Herkesin bi sınavı oluyor iste sizinkide bu sanırımNeler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseyden
Akşam ekmeği yemesen olurdu canım biraz çok gibi geldi. Afiyet olsunMenumude yaziyim bu arada kizlar
Sabah 11.30 : 1 kasik sucuk+penir+zeytin+1 dilim ekmek+1 kasik pazi yogurtlamasi
Ara 14.00: 1 turk kahwesi
Ogle 16.00: 1 dilim kasar peynir+1 elmali fresa
Aksam 18.00: 1 kepce yogrtlu corba+1 minik karni yarik+ 1 dilim ekmek+1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor yok
Ewett cok etkileniyorumm surekli bisey surekli biseyy allahim korusunn.. aynen canim yine yemisim ben fazla fazlasagol canim
güzel olmuş afiyet olsun canım
yat dinlen canım yol yorar insanı
Kız eşinin verilmiş sadakasi varmis resmen. O kadar şey üst üste gelmiş. Herkesin bi sınavı oluyor iste sizinkide bu sanırım
Akşam ekmeği yemesen olurdu canım biraz çok gibi geldi. Afiyet olsun
zuhal abla görmesin gelir cezalar :)Ewett cok etkileniyorumm surekli bisey surekli biseyy allahim korusunn.. aynen canim yine yemisim ben fazla fazla
Boyle cezalara can kurban kizzuhal abla görmesin gelir cezalar :)
Kiyamaaammm kiizzYa aksam yemegi yapamadm abla gorumcem kahve yapti yaninada gifret koymus aksam yemegi niyetine yedim olmamis dimi
_1.8i unuturmuyum hic aklimda ahh bu hafta bole olmiycakti belim daha spor yapacaktim
Ya bana ara ara vuruyo abla bel agrisi ya sezeryandan kaldi yada bi kere annemde merdivenden dusmustum ondan kaldi dun cok yormusum kendimi sabah kalkamadim yataktan..igneler iyi geldi yatiyom bende simdi kayinvalidemler geldi oglumu alip gittiler dinleniyim diye suan tekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?