Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizçeler menüm accuk geç kaldı
Sabah 7
1 ceviz
1 kk peynir

Saat 10
20 tane siyah üzüm

Saat 11:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
5 zeytin

Saat 16
Yarım bardak süt
1 incir
1 ceviz
2 kaşık yulaf ezmesi

Saat 18:30
2 kepçe yogurt corbasi
Bolllll salata

Su 2.5 litre
Spor içim çıktı is yapmaktan bide ütü yaptım yeni bitti. Geç saat yürüyüş yapmayı planlıyorum.

süper menü canım yürüyüş fevkalade daha ne olsun.

Hosbuldum caniiimm tesekkur ettim beybiisi napim kzz o kadr yorgunum ki anlatamam duzceye geldim kocise ugradim anneme ugradim araba kullanmak bile asiri yordu

Tesekkr ederiimm canimm

Ya aksam yemegi yapamadm abla gorumcem kahve yapti yaninada gifret koymus aksam yemegi niyetine yedim olmamis dimi
_1.8i unuturmuyum hic aklimda ahh bu hafta bole olmiycakti belim daha spor yapacaktim
Ya bana ara ara vuruyo abla bel agrisi ya sezeryandan kaldi yada bi kere annemde merdivenden dusmustum ondan kaldi dun cok yormusum kendimi sabah kalkamadim yataktan..igneler iyi geldi yatiyom bende simdi kayinvalidemler geldi oglumu alip gittiler dinleniyim diye suan tekim

Neler yasamissin oyle canim ne rezil aileymis onlar oyle resmen isini gormek icin evlendrmisler seni sanki
Gecmise mazi derler boswer unut gitsin canm insallh bundan sonrasi guzel olur senin icin evladinla beraber

Neler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseyden

Korkma canim iyi seyler dusun iyi olsun
Bi okut uflet kendini diyorum nazar var nazar

Menumude yaziyim bu arada kizlar
Sabah 11.30 : 1 kasik sucuk+penir+zeytin+1 dilim ekmek+1 kasik pazi yogurtlamasi
Ara 14.00: 1 turk kahwesi
Ogle 16.00: 1 dilim kasar peynir+1 elmali fresa
Aksam 18.00: 1 kepce yogrtlu corba+1 minik karni yarik+ 1 dilim ekmek+1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor yok

sagol canim
güzel olmuş afiyet olsun canım
Hosbuldum caniiimm tesekkur ettim beybiisi napim kzz o kadr yorgunum ki anlatamam duzceye geldim kocise ugradim anneme ugradim araba kullanmak bile asiri yordu
yat dinlen canım yol yorar insanı
Kız eşinin verilmiş sadakasi varmis resmen. O kadar şey üst üste gelmiş. Herkesin bi sınavı oluyor iste sizinkide bu sanırım
Akşam ekmeği yemesen olurdu canım biraz çok gibi geldi. Afiyet olsun

sagol canim
güzel olmuş afiyet olsun canım
yat dinlen canım yol yorar insanı
Kız eşinin verilmiş sadakasi varmis resmen. O kadar şey üst üste gelmiş. Herkesin bi sınavı oluyor iste sizinkide bu sanırım
Akşam ekmeği yemesen olurdu canım biraz çok gibi geldi. Afiyet olsun

Ewett cok etkileniyorumm surekli bisey surekli biseyy allahim korusunn.. aynen canim yine yemisim ben fazla fazla

Kiyamaaammm kiizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…