Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlı olsun canım :)
Boyle cezalara can kurban kiz
dimi sonuçta o cezalar sayesinde gobisler gidiyor :)
Bu arada kilon gozumden kacmadiiii harikasiiiinn caniiimm CurukElma
Sağol tatlimmm bu hafta ucundan 73 görmek istiyorum

fıtığın var sandım 5 tane belim de 4 tane boynumda var teyzesi kuzu gibiler sürekli ağrım var yani canim artık alıştım hayat kalitem kalmadı ameliyatta kesin çözüm değil. Dikkat et bel ağrısı çok kötü yat dinlen ohh misss .

Ay ya üzüldüm şimdi gelmiş geçmiş olsun bi kurban kesin Betül cum başınızın gözünüzün sadakasi. Rabbim kaldırsın kara bulutları. Kaza sonucu ölen çocuğa da üzüldüm eşine de Rabbim güç versin kolay değil bunları yaşamak.

fresa dondurma değil mi can can akşam çorba varmış ekmege gerek yokmuş bence. Afiyet olsun.

Amiin canm cok saolasinn cok zor gunlerrr gercektenn allah yasatmasin kimseleree. Fresa meyweli soda canim aynen yemesemde olurmus aslnda ama doymadigim icin yemistim

Kurban kesicez allah nasip edersee canim bizimki is is is cok asiri calisio hic bsye wakit ayiramio ondan aksattik biraz

Amiin canm cok saolasinn cok zor gunlerrr gercektenn allah yasatmasin kimseleree. Fresa meyweli soda canim aynen yemesemde olurmus aslnda ama doymadigim icin yemistim
Bi dondurma markası var sanki buba yakın bi ismi var o sandım sodaysa tmm gerçi meyveli mis yani şekerli

Sıfırr desemmm kapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
Ayyy masallah yaaa cok tatli yuzun.masallah.ablasi yaaa baksana kedi gibi kardesin var kizzz.tam sevmelik.sen canin sıkildiginda bunu sev accik yeter.masallah
Ustumuzde kara bulutlar dolasiyooo
noldu hayirdir
afiyet olsun.
cok iyi ya.gorumcelerine masallah.bosver canim.caniniz sagolsun:)

Aman sorma oda uzun hikaye.aile tavsiyesi diyelim.:/
afiyet olsun canim.guzel

Hosbuldum caniiimm tesekkur ettim beybiisi napim kzz o kadr yorgunum ki anlatamam duzceye geldim kocise ugradim anneme ugradim araba kullanmak bile asiri yordu
Ayyy bol sebze vitamin takviyesi yap canim.yorgunluk zor geciyor.
gecmis olsun canim.acil sifalar versin Rabbim
Neler yasamissin oyle canim ne rezil aileymis onlar oyle resmen isini gormek icin evlendrmisler seni sanki
Gecmise mazi derler boswer unut gitsin canm insallh bundan sonrasi guzel olur senin icin evladinla beraber
Elhamdulillah gevti gitti

menu guzel canim.bi tek sodayi meyveli olmasaymis iyiymis.acilinden bi kurban kesin canim.Rabbim sizi korusun

Iyi geceler kizlarrr
iyi geceler tatlım
Iyi geceler canlar bende yattigim yerde uyuyaklmisim yataga geçiyorum simdi iyi uykular
iyi geceler canim
Menunu begendim canım sporda var daha nolsun :)

Sağolasın tatlıcım

Tşkler bitanem yemek varda bugün sebze günü yapayım dedim
Şimdi koltuğa uzandım kimse yok evde biraz dinleneyim

Ohhh favotim. Evde kimse yokken kahve yspıp oturup dinlenmek. Ahhh ahhj saģlık olsun da ufaklığı da okuls başlatınca biraz hayallerim var.

Maşallah örnek kocan var dışarda anlatma kız nazar değecek.

Kesinlikle erkek öğretmenler yazın da gitmeli. Yoksa evde sadece ış çıkartıyorlar.

Ayyy kuzum gećmiş olsun. Rsbbim acil ßifalar versin.

Buse kocani cok merak ettim he utu yapan erkegi gozumde canlandiramiyom inanki
Koptum bunu okuyunca ya. Neden dersen ben de merak ettim. Ama maşallah böğle kocaya. Kızları olanların kızlarının başına versin böğle kocalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…