Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende dün sanki balığı fazla kaçırdım gibi ama ızgaraydı ve lüferdi zaten çok beğenerekte yemedimpalamut daha güzel şöle yağlı yağlıbu aynı tavuk eti gibiydi

ben zaten balık yemiyorum yersem kesin kusuyorum (pardon :)) )

özellikle palamut çok kokuyo ya sinir oluyorum mezgiti severdim ben önceden yumurtalı yumurtalııı

bende dün sabah kacırdım die aksam sadece bı tabak sehrıye corbası ıctım.ama nafıle bu cuma benı kotu bı supriz karsılamaz umarım.

seyansı 100 ama bi seferde okadar incelme çok güzell keşkeeeee öyle olsa bilsemki incelcem göbek gidecek
3 defa gider insan aydaaa 300 tl ama incelir düşünseneee heyecanlandım şimdiii :84::84:

canm öyle ayda 3 defa gidemiyosun haftada 1 kere gitmen gerekmiş kesin sonuç almak için ama şöyle bişey bu cm lerden gidiyo kiloyu etkilemiyomuş bende biraz önce göbüşümü bi kontrol ettim hakikaten küçülmüş :26::26:kadın dediki 3 gün su iç bol bol idrarla birlikte parçalanan yağları atmaya başlarsın eğer 12 seansada düzenli devam edersen kefilim bu göbekten tamamen kurtulursun ve spor yaparsan da sıkılaşır bi daha da almazsın garanti dedi 2. seansa da gelmezsen diyetine devam edersen 15 gün sonra büyük fi fark göreceksin kendinde ve kendiliğinden geliceksin dedi bakalım ben 2. ye de bi gidim nasıl bi fark olucak:26:

Nasıl yane ayda 1 keremı gıdıyosun 1 seans.Aslında bende gıtmeyı ısterım ama sımdı lazere gıdıyom zaten bı suru para oraya verıyom.Bide bu cıkarsa ac gezersem olur.Gercı ıyı olur zayıflarımBide aydında yoktur yaa burası kucuk bı yer.

dedimya ogün sana
benim arkadaşlarımda gitti gördüğümde çok olmuştum kalçadan yarısı gitmiştii
ama işte sonradan aynı hale geri döndüler..
oda eve gelip bol bol su içiyolardıı yağ gidiyodu idrarla..

şu kavıtasyon guzelmiş ama benım butçeme gore degılbiz bogazımızdan kısalım bızı anack bu paklar ama onuda becerebılırsek ya kızlar insan hareket ettıkçe dahamı çok acıkıyo

Yaawww bide o kadar üzerinde konuşuyoruz ama bu yaptırdığın şeyin adı neydi demetcim yaa

kavitasyon canım ultrasonik ses dalgasıyla yağ kırma,haftada 1 kere gidiyosun cnm , istediğin incelme olana kadar ve kırılan yağları ben şu anda hissedebiliyorum karnımın içi parça parça sabah bi korkmuştum ama 3 gün sonra kaybolurlar dedi ya kadın bekleyeyim bakalım. Tabi imkan meselesi keşke herkesin imkanı olsada yaptırsa

BİLSEMKİ 59 KİLOYA DÜŞECEM kaç lira tutarsa tutsun borca bile girer veririm wallaaaa ben bi araştırıyımm

BİLSEMKİ 59 KİLOYA DÜŞECEM kaç lira tutarsa tutsun borca bile girer veririm wallaaaa ben bi araştırıyımm

cnm kilo kaybondan anlaşılmaz dedi cm olarak incelme olurmuş 2-10 cm arası bi bölgeden 5 cm bile incelen olmuş,bi hafta suyunu düzenli iç randevunda gelince yine ölçeriz göreceksin ki 14 cm e kadar incelmen olmuştur dedi ama tabi diyetine uy ve düzenli suyunu iç dedi3 gün geçsin bakalım ama bence sen 4 seans filan gitsen sonuç alırsın.

şimdi aradım burada bi güzellik merkezini
10 haftlık bir paketlerşi varmış kampanya fiyatı 1200 tl dedi
ama şöyle bireşy
haftada 1 kavitsyon 2 defada elektro terapi diye birşey + diyetisyen görüşü
toplam 1200 tl dedi

ama dedimki yani ben burayı düşünürsem zayıflama durumu gelen kişilerde nasıl fazla veren değişen varmı..
dedikiii 2 bedene kadar düşersiniz fakat kilo olarak 4-5 kilo verebilirsinizz :44:
işte kafam karıştı ben 40-42 bedenim 2 beden zayıflasam 38 e düşeceğim diyelim ama vereceğim kilo nasıl bukadar değişime ragmen 4-5 kilo ??

böyle işte kıızlarrr

Son düzenleme:

resimerdeki gibi şimdi bi arkdaşımla konuştum da sakın bırakma bölgeselde olsa büyük bi oranda yağ kaybın oluyo dedi bi süre sonra sporla diyetle müthiş sonuç alıyosun dedi onun göbeği neredeyse yok olmuş 5 seansla:26:

çünki vücudun bi bölgesinden yağ kaybın oluyo diğer yerlerin sabit kalıyo yani o bölgen 4 kiloysa sadece oradan kilo veriyosun arkadaşıda 46 bedenle başlamış şu an 42 bedenmiş kalça kısmından devam edicekmiş 5 seans daha,bende netten baktım istanbulda kampayalı yerler çok var 55 tl 6 seans filan diyo bende öyle yapim dedim ama farklıdır onlar normal seanstan benim gittiğim yerde 30 dk kavitasyon 5 dk yada 10 dk vakumlu masaj sıkılaştırma bide yarım saat sauna varda ben ona herkes giriyo die girmedim bu konularda biraz manyağımdazaten ter atma amaçlıymış istemedim hijyen değildir die.

şu kavıtasyon guzelmiş ama benım butçeme gore degılbiz bogazımızdan kısalım bızı anack bu paklar ama onuda becerebılırsek ya kızlar insan hareket ettıkçe dahamı çok acıkıyo

kızlar size birkaç site önereyim.ben bu sitelere üyeyim herşey o kadar ucuz ki. spor salonları, zayıflama merkezleri herşey var ve yüzde 90 a kadar indirimlerle. bu sitelerden satın alıp istedğiniz yere çok ucuza gidebilirsiz. grupfoni, şehirfırsatları,fırsatbufırsat
benim bebeğimi bırakabileceğim yer olsa heryere gidecem de ne yazıkki bırakacak yerim yok.

böyle cıbıl cıbıl yatıyonmu :26:

yok canım ben sadece göbeğimi açtım bunlar tanıtım olduğu için böyle

bende bi kaç seans devam edicem dediğin gibi indirimde olan çok yer var sabah bende baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…