Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım bunlar nasıl insanmış nasıl bir pederin varmış bu ne ya parasız geçim mi olurmuş kafayı mı yemiş bu adam??? süsün püsün var alışverişin giyiminiz var gezmeniz var yani orkidin var ay ben ne diyeyim tatile gitmek istersin yeni evlisin
valla Allah akıl vermiş ama FİKİR vermemiş canım. resmen kurtulmuşsun.

he bir de hem kız almış dul çocuğunla bırakmışlar. bu seçime zorlanmışsın mutsuz bırakılarak bir de üstüne utanmadan dünyanın parasını talep etmek??? yazıklar olsun insan değiller canım. bir de lütfen acilen nafaka istemeni istiyorum senden hem nafaka hem tazminat istiyceksin! burunların fitil fitil getireceksin. bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar eziyeti yaşatıp üstüne para istemek!!! yok canım öyle bir şey. sakın bunları isteyince kalitem düşer diye düşünme. dinimizde bile mihir diye bir şey var. bu para devletin sana sunduğu bir hak canım. çocuğun var senin yarın sağlığına zeval gelse napacaksın sen??? dünyanın bin türlü hali var. lütfen canım tazminatını da yüklü miktar talep et nafakanı da. çocuğuna da al canım!!

ay kan beynime sıçradı

benim de kremim var canım voltaren jel onu sürüyorum bende yangıyı alması için çok sağ ol tavsiyen için aklımda olsun viks

baban da bir alemmiş pek sevimli bir adam

iyi geceler canim.Annene Rabbim bu surecten sonra ferahlik versin.Saglik versin.cok zor bence de esler arasi problem yorucu oluyor.Rabbim ferahlatsin onuda insallah.

sağ ol canım sana da Allah ım ferahlık sağlık versin. hepimize versin. mutlu ol inşallah her açıdan

Izlar iyi geceler.ben de yatiyorum.30 dk yuruyus yaptim sadece.cok serindi disardi.oglusa uymadi malesef.bol eksili bir sabahla uyaniriz insallah

olsun canım hiç yoksan iyidir güzel

Oku oku bitmio wallaaaa baya geri kalmisim en iyisi ablami ariyip haftanin ozetini aliyim ben

yok yaaaaaaaaa okuycaksın gezenteeeeeeee

afiyet olsun güzel canım

çok güzel canım afiyet olsun ütüüüüüüüü o bir kol kası sporu canım

canım birinin eşinin işinde rızkınızda gözü var bu çok belli o ölen çocuk için çok üzüldüm. benim amcamında başına gelmişti ama adam ölmüştü çocuk değil. evine para verdi amcam 30.000 tl yanlış hatırlamıyorsam. kan parası olarak. amcamın hiç suçu yoktu halbuki adam otobanda fırlamış gece yol karlıyken yola

siz de kan parası verdiniz mi canım aileyi soğutmak için? vermediyseniz vermenizi öneririm canım 10.000 tl falan en azından

bir de evine yuvana bol dua oku nazar çok var ya da ölen çocuğun ailesi beddua etmiş olabilir. Allahım sizi korusun

sucuk olmuş mu? çok yağlı feci yağlı kesinlikle olmamış bence o. hem işlenmiş hem yapyağlı benim fümenin 100 katı kötü

diğerleri güzel canım. he bir de o elmalı fresha da olmamış bence

eviniz hayırlı olsun canım

güzel menü afiyet olsun

yok elifcim bir tek size anlattım kimseye bunları anlatmıyorum

sağ ol canım.

amin canım benim de kız evladım olursa eşimde değişmezse Allah böylesini nasip etsin

Gunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam

canım ne iş yapıyorsun sen? ne güzel bak erken kalkıyorsun meto hızlanıyor. gerçi sen bebek yüzünden pek yatamıyor da olabilirsin zaten. Allah yardımcın olsun canım. umarım hasta değilsindir

ama lütfen menülerini yaz Allah bilir ne yiyorsun sen yaaa Aralıktan beri 5 kilo hiç yakıştı mı sana burcu sana kızıyorum çünkü eski azmini kilo vermeni biliyorum. yine ver istiyorum bana alınmıyorsun dimi canım

canım ben yüz vermiyorum annem de çok yüz vermiş babama babamda yardım edermiş önceleri sonra el etek çekmiş annem ona yaptırmamış çünkü adam da komple bırakmış tabii. ben öyle yapmıyorum. kesinlikle yapma demiyorum. onun yerine Allah razı olsun can kocam diyorum. Sen ne güzel insansın diyorum. yani güzel telkinlerle teşvik ediyorum :)
şimdi hamilelik durumum olacak benim de artık evde temizliği bile yaptırırım düşük riskim geçene kadar ilk 5 ay
o da seve seve yapar. bir de canım çok hamarat olduğunu eşine göstermek yanlış. seni biraz aciz görmeliki elini eteğini çekmesin. yani çok aşırı emin olmamalı senin başarabilceğinden. bunlar hep kendi buluşlarım benim. etrafımdaki ilgisiz kocaları göre göre gençliğimden beri kendimi bu bilinçle yonttum. ki normalde yapamayacağım hiçbir şey yoktur. ama evde gücüm olmasına rağmen damacanayı kaldırmam sucu getirince orda bırakırım. 2 mt mesafeyi eşim geldiğinde taşıtırım

Gunaydin canlar gunaydin

ohhhh daha da hic bisey durdurmaz seni Allahin izniyle...haydeee gelsin ekailer ...

günaydım canım fatmacım

amin canım amiiin

kızlar şimdi tv de haberde izledim. cinsel suçlardan hüküm giyinlere hadım cezası gelmiş. kanun resmen yürürlüğe girmiş. geç bile! Allah razı olsun. ben idam isterim bunlar çünkü psikolojide de geçiyor düzelmeyen bir sapıklık durumu yani tekrar yapıyor bir defa yapan. Allahım şükür buna şükür çok mutluyum!!! hele o çocuk tecavüzcüleri iğne miğne olmasın komple kessinler çüklerini salmasınlar dışarı

Günaydınnnn fit olma yolunda ilerleyen güzel hatunlar

Kusura bakmayın akşam gelemedim
Yürüyüş ten sonra çocuklar geldi
Daha sonra yazılanları okudum ama çok yorgundum uyumuş kalmışım

Sonradan yazılan menüler güzeldi o yüzden tek tek yorum yapmıcam
Maşallah bu hafta iyi gidiyoruz gibi

Alinin_Annesi
Tatlım öncelikle maşallahın var pek tatlıymışın

Çoook geçmiş olsun bütün olanlar için
Bencede çocuğun ailesine bi yardımda bulunsaydınız
Hem kurbanı hemde sadakayı ihmal etmeyin cnm

Evinede hoşgeldin
Menülerden gözüme çarpan senin sucuk ve meyveli Maden suyu
Bunlarda sağlıksız kısmına giriyor
Bugün mutlaka min.1 saat spor görmek istiyorum menünde

B burnfat55
Çok şeyler yaşamışsın tatlım hepsi gelmiş geçmiş olsun
utanmadan senden niye Para istediklerini anlamadım bende

KumraL_KrakeR
Bugün belin nasıl cnm geçmiş olsun

Unuttuğum bişey varmıydı acaba bilemedim

Hepinize sevgiler saygılar öpüldünüz

Merhaba :)
Zayıflamak istiyorum bende. Ama sizinle zayıflamak istiyorum :)
Baktım haklısınız :) pire için yorgan yakmaya değmez dedim yeniden geldim.
Diğer nickimi kullanmayacağım artık. 2.üyelik diye iptal olmam dimi bu sefer de ?? :)))
Ay ben size çok ısındım gitmeyim ben :)))

Geldimm Geldimm bebeğim
Maşallah güne enerkik başlamışın eksi olmanada sevindim
Eltinler uzakmıda niye orda kalıcaksın
Sen tabiki dikkat edersin tatlım şurda cumaya ne kaldı
buseb

hoşgeldin ablacım
evet ben de çook sevindim. evet uzaktalar çok değil 2 saat kadar. ama akşam gidicez eşimle iş çıkışı araba da yok. o yüzden kalırsak ilk kez kalmış olucam öyle kalmak hiç adetim değildir. rahatsızlık vermek istemem kimseye kendim de rahat edemem

yok abla ne kusuru olur mu öyle şey :)
bence de bu hafta iyi gidiyoruz geçen haftaya göre herkesten çok daha iyi sonuç bekliyorum
ben de öptüm

Olen cocugun ailesinin beddua edicegni hic sanmyrm canim allah inanci ola insanlar esime cok dua ettiler allah razi olsun cocugumu kurtarmak icin elinden geleni yaptin dediler ambulans bile beklemeden arabaya koyup 3 dkka icinde hastaneye yetstrdim dedi polisler pesine takilmis noluyo diye suclu anne gozukmus buda cok kotu bi durum. Bizde kan parasi verdik canim 20bin ve aileye bakmaya dewam ediyoruz. Goz oldugunu dusunuyoruz bizde yaaa

maşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasın

çok geçmiş olsun tatlım ya ..yat dinlen birazcık

Menum
Sabah10:30
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay

Ara14:30
1kupa yesilcay

Ogle 16:00
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran

Aksam18:00
1turk kahvesi
2 kucuk gofret

Su 3litr olmustur bugun sayamadm cok ictim ama
Spor yok
menünde güzel akşam yemek yemediğinden rahatsız etmedi beni gofretcıkler

menün güzel canım afiyet olsun

akşam az olmuş canım biraz daha arttırabilirdin

yavru kuşumm afiyet olsun
hakkında herseyin hayırlısı Fatmacım zor günler yaşamışsın acaip insanlarmış ne yazıkki karşılaştığın ...bundan sonraki zamanda evladın ve senin için çok daha güzel ve hayırlı günlerin olsun canım

Sıfırr desemmm kapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
oyyy maşallahh betüşş çok güzelsin tatlım Allah nazarlardan saklasın seni

Afiyet olsun canım begendim menunu
sağol kuzumm

cancağzımmm afiyetler olsun menün çok güzel

süper menü canım yürüyüş fevkalade daha ne olsun.
sağol tatlımm

Rabbim esirgesin canım ya ..nazarlara gelmişsiniz siz ..sadaka ver kazayı belayı defeder

afiyet olsun canım güzel menün
sağol Fatma

süper menün de sporda
Gunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
kızlaaarrrrrrrr

duraklamayı kırdım -300

kilom: 69.1
maşallahh tatlısımm
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnn
günaydınnn

sağol canım
Zuhalim günaydın bebişimm ..sevgiler saygılar bizden sana

ayşeeeeeeeeeeee hoşgeldin canım

çok iyi etmişsin diğer üyeliğini kullanmayacağın için sorun olacağını sanmıyorum canım

oohh ohh gitsin kilolar

yeni üye olduğun için 2 hafta deneme süreci olacak sanırım olumlu giderse listedesin canım. tabiki Mefkurem daha
iyi bilir seni bilgilendirir

Tesekkur ederim ablacim hosbuldum. Yardimlarimizi hic ihmal etmyrz cok sukur. Tamamdr insallah spor yapip yazicam

Tesekkur ederim caniimm

hoş geldin canım iyi yapmışsın ..elbette neden pire için yorgan yakasın ..üyelik ile ilgili bir şey diyemem onu Mefkurem en iyi bilir

canım yapacağınızı yapmışsınız o zaman :/ başka birinin hatta birilerinin gözü olabilir. mutluluğunuzu dışarıya belli etmeyin. soru sorulduğunda idare eder de geçiştir canım. bol dua et. çocuk sevindir çocuk duası çok çok faydalı

maşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasın

menün güzel canım afiyet olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

maşallahh tatlısımm
günaydınnn

amin canım hepimizin inş

çok sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…