- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.621
gunaydin canim hayirli islerGunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam
Ya ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadim
bir sene oldu dava devam ediyor.su an pisman guya.ama cok sey yasandi artik.rezilligin biri bin para.ailemi arayip gelin kizinizi alin vs bile diycekti bi ara.sebep babasinin 4 sene calismayan oglunun ilk defa calismasi.bu maasa goz dikmesi ve kucuk bi ilceden istanbula atlamak.benim de evliligi yanasmasinin sevlbebi de oymus.sonradan anladim.baba ilkokul mezunu muteahhitlerden.asiri paragoz.ben mimarim.adamin tek niyeti beni elinin altina almakmis.ona da eyvallah dedim.ama tek kurus vermiyor adam ne bana ne ogluna.yeni evlisin.parasiz yasayin.burda yiyin icin faturalarinizi ben odiyim.gecinirsiniz dedi.onu kabul etmedim.en buyuk problem ordan basladi evlendkten sonraki sene .sonra da toparlayamadik iste.sudan sebeplerle hep huzursuzluk vs.beni evden kaciramayinca da cocugu goturup santaj yaptilar iste.bosanma dilekcesi vermezsen cocugunu gormeyi unut vs.ben de de o dakka bitti artik.sonucta insan bana biswy olsa ilk babasi bakar diyor.babasi da cocugu fidye icin kullandi resmen.o yuzden guven vs bitti.yazik etti evladinin evliligine ailesi.Rabbim.sizlere mutluluk huzur versin.cok uzun yazdim ama iste bazen boyle doluyorum malesef.bir yil oldu dava acilali.anlasamadik sartlarda.maddi ne nafaka ne tazminat beklentim yok zaten.sadece cocugun resmi velayetini alip bakimini bana birakacaklarmis para almadan.ben de onu kabul etmiyorum.bi de onlar tazminat istedi 100 milyar onu illa alcaz diyolar.uzar diyor avukat en az 2 sene daha.bakalim:/
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adam
iyi geceler canim.Annene Rabbim bu surecten sonra ferahlik versin.Saglik versin.cok zor bence de esler arasi problem yorucu oluyor.Rabbim ferahlatsin onuda insallah.
Izlar iyi geceler.ben de yatiyorum.30 dk yuruyus yaptim sadece.cok serindi disardi.oglusa uymadi malesef.bol eksili bir sabahla uyaniriz insallah
Oku oku bitmio wallaaaabaya geri kalmisim en iyisi ablami ariyip haftanin ozetini aliyim ben
Menüyü yazayım geçmişe gidip bakayim
08:00 3 y.kasigi yulaf ezmesi 6 kuru üzüm 5 cig badem 4 findik 4 kaju
12:00 Şehriye çorbası 1 kase 4 kayisi
15:00 5 kiraz 1/4 armut 1/2 mor erik
18:00 1 tabak z.yagli taze barbunya 1 kase yogurt salata
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Kizçeler menüm accuk geç kaldı
Sabah 7
1 ceviz
1 kk peynir
Saat 10
20 tane siyah üzüm
Saat 11:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Saat 16
Yarım bardak süt
1 incir
1 ceviz
2 kaşık yulaf ezmesi
Saat 18:30
2 kepçe yogurt corbasi
Bolllll salata
Su 2.5 litre
Spor içim çıktı is yapmaktan bide ütü yaptım yeni bitti. Geç saat yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Neler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseyden
Menumude yaziyim bu arada kizlar
Sabah 11.30 : 1 kasik sucuk+penir+zeytin+1 dilim ekmek+1 kasik pazi yogurtlamasi
Ara 14.00: 1 turk kahwesi
Ogle 16.00: 1 dilim kasar peynir+1 elmali fresa
Aksam 18.00: 1 kepce yogrtlu corba+1 minik karni yarik+ 1 dilim ekmek+1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor yok
Kızlar kaynatmışsınız yone.
Beni de eşim aradı . Ev yaptırıyoruz. Skşam olunca ustslar gidince beni arıyor eksik gedik sormak için. Bana görr eksik olan yerleri düzrlttitiyor. Şimdi geldik eve. Birazdsn menümü yaxacağım.
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öģlen 14.30
4 köxlenmiş biber
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
Akşam 20.00
1 köfte ve 2 böbrek mangalda
1 bardak ayrsn
3 lt su
40 dk yürüyüş
20 dk leslie
Maşallah örnek kocan var dışarda anlatma kız nazar değecek.
Ayyy kuzum gećmiş olsun. Rsbbim acil ßifalar versin.
Koptum bunu okuyunca ya. Neden dersen ben de merak ettim. Ama maşallah böğle kocaya. Kızları olanların kızlarının başına versin böğle kocalar.
Gunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam
inşallah çıkmaz yüz verme her ise kosturma valla ben öyle yaptım tepemde simdi. Bizde ilk evlendik ben supurup örümcek aa bakıyorum vileda elinde sofra hazırladı 2 sene devam etti hamile kaldım adam elini eteğini çekti daha çok yapması lazimken. 8 yıl bekar hayatı yaşamış utusunude yapmış ama artık malesef hatta güzelde yemek yapardı. Gorumcelerim diyor tepene çıkardın çalıştır şunu diyeaman sağlık olsun napim ya.
Afiyet olsun canım mikemmel olmuş))
canım geçmiş olsun neden agriyo hayırdır ya.
Gunaydin canlar gunaydin
ohhhh daha da hic bisey durdurmaz seni Allahin izniyle...haydeee gelsin ekailer ...
Geldimm Geldimm bebeğim
Maşallah güne enerkik başlamışın eksi olmanada sevindim
Eltinler uzakmıda niye orda kalıcaksın
Sen tabiki dikkat edersin tatlım şurda cumaya ne kaldı
buseb
Günaydınnnn fit olma yolunda ilerleyen güzel hatunlar
Kusura bakmayın akşam gelemedim
Yürüyüş ten sonra çocuklar geldi
Daha sonra yazılanları okudum ama çok yorgundum uyumuş kalmışım
Sonradan yazılan menüler güzeldi o yüzden tek tek yorum yapmıcam
Maşallah bu hafta iyi gidiyoruz gibi
Unuttuğum bişey varmıydı acaba bilemedim
Hepinize sevgiler saygılar öpüldünüz
Olen cocugun ailesinin beddua edicegni hic sanmyrm canim allah inanci ola insanlar esime cok dua ettiler allah razi olsun cocugumu kurtarmak icin elinden geleni yaptin dediler ambulans bile beklemeden arabaya koyup 3 dkka icinde hastaneye yetstrdim dedi polisler pesine takilmis noluyo diye suclu anne gozukmus buda cok kotu bi durum. Bizde kan parasi verdik canim 20bin ve aileye bakmaya dewam ediyoruz. Goz oldugunu dusunuyoruz bizde yaaacanım bunlar nasıl insanmış nasıl bir pederin varmış bu ne ya parasız geçim mi olurmuş kafayı mı yemiş bu adam??? süsün püsün var alışverişin giyiminiz var gezmeniz var yani orkidin var ay ben ne diyeyim tatile gitmek istersin yeni evlisin
valla Allah akıl vermiş ama FİKİR vermemiş canım. resmen kurtulmuşsun.
he bir de hem kız almış dul çocuğunla bırakmışlar. bu seçime zorlanmışsın mutsuz bırakılarak bir de üstüne utanmadan dünyanın parasını talep etmek???yazıklar olsun insan değiller canım. bir de lütfen acilen nafaka istemeni istiyorum senden hem nafaka hem tazminat istiyceksin! burunların fitil fitil getireceksin. bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar eziyeti yaşatıp üstüne para istemek!!! yok canım öyle bir şey. sakın bunları isteyince kalitem düşer diye düşünme. dinimizde bile mihir diye bir şey var. bu para devletin sana sunduğu bir hak canım. çocuğun var senin yarın sağlığına zeval gelse napacaksın sen??? dünyanın bin türlü hali var. lütfen canım tazminatını da yüklü miktar talep et nafakanı da. çocuğuna da al canım!!
ay kan beynime sıçradı
benim de kremim var canım voltaren jel onu sürüyorum bende yangıyı alması için çok sağ ol tavsiyen için aklımda olsun viks
baban da bir alemmiş pek sevimli bir adam
sağ ol canım sana da Allah ım ferahlık sağlık versin. hepimize versin. mutlu ol inşallah her açıdan
olsun canım hiç yoksan iyidir güzel
yok yaaaaaaaaa okuycaksın gezenteeeeeeee
afiyet olsun güzel canım
çok güzel canım afiyet olsunütüüüüüüüü o bir kol kası sporu canım
canım birinin eşinin işinde rızkınızda gözü var bu çok bellio ölen çocuk için çok üzüldüm. benim amcamında başına gelmişti ama adam ölmüştü çocuk değil. evine para verdi amcam 30.000 tl yanlış hatırlamıyorsam. kan parası olarak. amcamın hiç suçu yoktu halbuki adam otobanda fırlamış gece yol karlıyken yola
siz de kan parası verdiniz mi canım aileyi soğutmak için? vermediyseniz vermenizi öneririm canım 10.000 tl falan en azından
bir de evine yuvana bol dua oku nazar çok var ya da ölen çocuğun ailesi beddua etmiş olabilir. Allahım sizi korusun
sucuk olmuş mu? çok yağlı feci yağlı kesinlikle olmamış bence o. hem işlenmiş hem yapyağlı benim fümenin 100 katı kötü
diğerleri güzel canım. he bir de o elmalı fresha da olmamış bence
eviniz hayırlı olsun canım
güzel menü afiyet olsun
yok elifcim bir tek size anlattım kimseye bunları anlatmıyorum
sağ ol canım.
amin canım benim de kız evladım olursa eşimde değişmezse Allah böylesini nasip etsin
canım ne iş yapıyorsun sen? ne güzel bak erken kalkıyorsun meto hızlanıyor. gerçi sen bebek yüzünden pek yatamıyor da olabilirsin zaten. Allah yardımcın olsun canım. umarım hasta değilsindir
ama lütfen menülerini yazAllah bilir ne yiyorsun sen yaaa Aralıktan beri 5 kilo hiç yakıştı mı sana burcu sana kızıyorum çünkü eski azmini kilo vermeni biliyorum. yine ver istiyorum bana alınmıyorsun dimi canım
maşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasınahahah erkekler evde kalmamış daha kız 24 yaşındasın onlar daha piliç avında
sağ ol fatmacım senin de gönlüne göre versin
amin ablacım hepimizi
tamam tatlım görüşürüz
sağ ol abla hepimizin daim etsin
kıymetini fazlasıyla biliyorum duacım valla kendisi
annem yapıyordu babamınkini erkek kardeşiminkini ve kendininkin ama ben kendiminkileri yaptırmıyordum. yapma gerek yok diyordum o yapsada. yorulurdu gördüğümde ütüsüzlerimi toplar odama götürürdüm. katlıyordum durduğu yerde ütülü gibi oluyordu. hiç gömlek kumaş pantalon alışkanlığın yoktu hala da yok. sıkıntı olmuyordu benim için
abla bilmiyorum zaten ama esas neden rahatsızlığım. romatizmal bir hastalık kolu yorunca bir de çok streslendiğimde kollarım yangı şeklinde ağrıyorbilmediğim için de denedim becerene kadar çok yoruldum eşimde kıyamadı. benimde gözüm korktu zaten. ütü yapmayı da hiçbir seven görmedim. ben de yapmıyorum.
abla al benden de o kadar sebze yemeği de yapmadım. hala da bir şey yapasım yok anca tarhana çorbası yapcam sanırım kolaydan
ne güzel canım mutluluğunuz daim olsun. benim eşimde bizimkilere çok meraklı gidelim diyor ben istemiyorum düşün yani
para konusunda da hiç üzmez beni yaa ben evde oturuyorum diye üzülür git dolaş der şunu al der. nette bir şey görürüm hemen alayım derçocuğumuz yok beni bebeği gibi görüyor ben de onu aynı şekilde ama hakediyorum canım detay veremem ama evlendiğimizden beri etmediğim fedakarlık kalmadı. el üstünde tutarım kanaat ederim. çok tatlı dilliyim bi de
annem bana evlenmeden önce hep kızım sen eşini çok sev ama o erkek olduğu için seni daha çok sevsin derdi duası tuttu kadın çileli olduğundan
ay Allah hepimizi nazarlardan korusun
hilalciğimi de evliliğinde mutlu etsin inşallah
çok geçmiş olsun tatlım ya ..yat dinlen birazcıkNe konusmussun be 2 dakika bos birakmaya gelmiyosunuzoku babam oku telefondan alinti yapmakta bi hayli zor oluyo
Ayy guldugume bakmayim az once belim tutuldu hastaneye getrdi esim hemen igne oldum korse verdiler krem verdiler suan yatiyorum sporum yalan oldu
Bide hastalandigimi duymus gorumcemler geldi hemen bulasiklarimi yikadilar selena selena derken gorumcem geldi topladi evimi
Utu mevzusuna gelirsekknefret ederim esim hic anlamaz o islerden bi kere anneme kalmaya gittim sirf gomlegini utiliyim diye geldi beni aldi sonra bidaha birakti anneme dusunun yanii
Baska ne konusmusunuz bakim
Bende lisede cok zayiftim gobek denen bise yoktu kupkuruydum betul bilir
Mefkurem torunun sevgisi baska oluyo derler azcik katlancan yaramazliklarina bu zamanlar bidaha gelmez doyasiya sev op kokla
menünde güzel akşam yemek yemediğinden rahatsız etmedi beni gofretcıklerMenum
Sabah10:30
1has.yumurta
Domates
Orgu peynir 1tane
3zeytin
1tb ekmk cay
Ara14:30
1kupa yesilcay
Ogle 16:00
5yk tavuk yemegi
1bardak ayran
Aksam18:00
1turk kahvesi
2 kucuk gofret
Su 3litr olmustur bugun sayamadm cok ictim ama
Spor yok
menün güzel canım afiyet olsunmenüm
sabah 8
bir elma
bir bardak süt
10.00
1 tb ekmeği
2 zeytin
kk beyaz peynir
14.30
kk beyaz peynirli 1 yumurtdan yulaf kepekli omlet
16.00
1 dilim hindi füme
18.45
5 kaşık patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
yarım dilim tb ekmeği
3 lt su
spor yok
akşam az olmuş canım biraz daha arttırabilirdinSabah 8.30
1 kabak 1 kk peynir 1 yumurtayla yagsiz omlet
ara 10.30
1 kuru kayisi 4 kirax
Ogle 14.30
3 kabak.2 yumurta 3 yk cavdar unuyla mucver yagsiz.1 su bardagi yogurt
ara 17.00
1 kuru incir
aksam 19.30
2 yk yogurt
Su 2 litre.3 e tamamlanir
spor simdi gezmeye gidiyorum.en az 1 saat yuruyus bebek arabasiyla:)
yavru kuşumm afiyet olsunMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
5 badem 5 fındık 2 ceviz
Öğle 16
Bir domates bir haşlanmış yumurta ve bol göbekten salata
Akşam 19
1 tane pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde fırında pişmiş peynirli kabak yağsız
Su 2.5 litre
Spor yok
hakkında herseyin hayırlısı Fatmacım zor günler yaşamışsın acaip insanlarmış ne yazıkki karşılaştığın ...bundan sonraki zamanda evladın ve senin için çok daha güzel ve hayırlı günlerin olsun canımYa ogle mucverin tamamini yedim yahu.su an hala acikmadim
bir sene oldu dava devam ediyor.su an pisman guya.ama cok sey yasandi artik.rezilligin biri bin para.ailemi arayip gelin kizinizi alin vs bile diycekti bi ara.sebep babasinin 4 sene calismayan oglunun ilk defa calismasi.bu maasa goz dikmesi ve kucuk bi ilceden istanbula atlamak.benim de evliligi yanasmasinin sevlbebi de oymus.sonradan anladim.baba ilkokul mezunu muteahhitlerden.asiri paragoz.ben mimarim.adamin tek niyeti beni elinin altina almakmis.ona da eyvallah dedim.ama tek kurus vermiyor adam ne bana ne ogluna.yeni evlisin.parasiz yasayin.burda yiyin icin faturalarinizi ben odiyim.gecinirsiniz dedi.onu kabul etmedim.en buyuk problem ordan basladi evlendkten sonraki sene .sonra da toparlayamadik iste.sudan sebeplerle hep huzursuzluk vs.beni evden kaciramayinca da cocugu goturup santaj yaptilar iste.bosanma dilekcesi vermezsen cocugunu gormeyi unut vs.ben de de o dakka bitti artik.sonucta insan bana biswy olsa ilk babasi bakar diyor.babasi da cocugu fidye icin kullandi resmen.o yuzden guven vs bitti.yazik etti evladinin evliligine ailesi.Rabbim.sizlere mutluluk huzur versin.cok uzun yazdim ama iste bazen boyle doluyorum malesef.bir yil oldu dava acilali.anlasamadik sartlarda.maddi ne nafaka ne tazminat beklentim yok zaten.sadece cocugun resmi velayetini alip bakimini bana birakacaklarmis para almadan.ben de onu kabul etmiyorum.bi de onlar tazminat istedi 100 milyar onu illa alcaz diyolar.uzar diyor avukat en az 2 sene daha.bakalim:/
o kocaaaa tabak 4 kabakla yapilmis mucverin hepsini yedim abla oglen.midem patliyo su an:)yok ailemle oturuyorum su an ablacim.ozgur ruh dedigime bakmayin kendi icimde yasiyorum ozgurlugumu:)
sicak suyla falan ov istersen.bi de bi arkadasim romatizma vardi bacaginda.vicks surup sarip yatiyordu.pis kokuyor ama cok iyi geliyormus.
benim babam da bazen aleme gosterise bayilir.insanlarin en yogun balkonda oldugu aksam saatlerinde balkon yikar.camasir sermeye calisir.bi de gulerek ne kadar kiymetli bi insan oldugumu alemde bilsin der kofte yaaa.komik adam
oyyy maşallahh betüşş çok güzelsin tatlım Allah nazarlardan saklasın seniSıfırr desemmmkapalı olduğum icin cok etki etmedi caniim ve denize 2 gun falan girdim cok asiri dalgaliydi o yuzden giremedim bi kac gun balkondan izledim ve bolca gezdim Eki Görüntüle 1862781
sağol kuzummAfiyet olsun canım begendim menunu
cancağzımmm afiyetler olsun menün çok güzelKizçeler menüm accuk geç kaldı
Sabah 7
1 ceviz
1 kk peynir
Saat 10
20 tane siyah üzüm
Saat 11:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Saat 16
Yarım bardak süt
1 incir
1 ceviz
2 kaşık yulaf ezmesi
Saat 18:30
2 kepçe yogurt corbasi
Bolllll salata
Su 2.5 litre
Spor içim çıktı is yapmaktan bide ütü yaptım yeni bitti. Geç saat yürüyüş yapmayı planlıyorum.
sağol tatlımmsüper menü canım yürüyüş fevkalade daha ne olsun.
Rabbim esirgesin canım ya ..nazarlara gelmişsiniz siz ..sadaka ver kazayı belayı defederNeler olmuyokiii artiik diken ustundeyim yaaa heran kotu bi haber alcakmisim gibii. Esim bi kac ay once bi kaza gecirdi bi cocuga carpti ve cocuk öldü. Bizimki psikolojik coktu arabasini satti hic biseyde gozum yok luks model istemiyorum artik dedi yeni araba almaya gitti yeni arabasini aldi gelirken onundeki sofor uyuya kalmis bariyerlere carpip bizimkinin onune yuwarlanmis ve frene asilio bizimki arabasi milimm mesefayle kurtarmis carptigini dusunuodum dedi ama carpsaydi artik neler olurdu bilmioruzz. Bugunde duzceye donucem aradim bizimkini cok canim skkn dedi daha yeni 2.sube market acti yeni binaa tawan cokmuss marketin yarisi yok dedi gecenlerde marketin asansoru kopmus dusmus yine bi isci olumden kurtulms bugunde oyle allahtan kimse kalmadi altinda kesin insan ölürdü dedii..ayyy hepp mii olayy hep miii kötü haberr korkar oldum herseyden
afiyet olsun canım güzel menünMenumude yaziyim bu arada kizlar
Sabah 11.30 : 1 kasik sucuk+penir+zeytin+1 dilim ekmek+1 kasik pazi yogurtlamasi
Ara 14.00: 1 turk kahwesi
Ogle 16.00: 1 dilim kasar peynir+1 elmali fresa
Aksam 18.00: 1 kepce yogrtlu corba+1 minik karni yarik+ 1 dilim ekmek+1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor yok
sağol FatmaAyyy masallah yaaa cok tatli yuzun.masallah.ablasi yaaa baksana kedi gibi kardesin var kizzz.tam sevmelik.sen canin sıkildiginda bunu sev accik yeter.masallah
noldu hayirdir
afiyet olsun.
cok iyi ya.gorumcelerine masallah.bosver canim.caniniz sagolsun:)
Aman sorma oda uzun hikaye.aile tavsiyesi diyelim.:/
afiyet olsun canim.guzel
süper menün de spordaBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öģlen 14.30
4 köxlenmiş biber
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
Akşam 20.00
1 köfte ve 2 böbrek mangalda
1 bardak ayrsn
3 lt su
40 dk yürüyüş
20 dk leslie
geçmiş olsun canım dikkat et kendineGunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam
maşallahh tatlısımmkızlaaarrrrrrrr
duraklamayı kırdım -300
kilom: 69.1
günaydınnngünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnn
sağol canımcanım bunlar nasıl insanmış nasıl bir pederin varmış bu ne ya parasız geçim mi olurmuş kafayı mı yemiş bu adam??? süsün püsün var alışverişin giyiminiz var gezmeniz var yani orkidin var ay ben ne diyeyim tatile gitmek istersin yeni evlisin
valla Allah akıl vermiş ama FİKİR vermemiş canım. resmen kurtulmuşsun.
he bir de hem kız almış dul çocuğunla bırakmışlar. bu seçime zorlanmışsın mutsuz bırakılarak bir de üstüne utanmadan dünyanın parasını talep etmek???yazıklar olsun insan değiller canım. bir de lütfen acilen nafaka istemeni istiyorum senden hem nafaka hem tazminat istiyceksin! burunların fitil fitil getireceksin. bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar eziyeti yaşatıp üstüne para istemek!!! yok canım öyle bir şey. sakın bunları isteyince kalitem düşer diye düşünme. dinimizde bile mihir diye bir şey var. bu para devletin sana sunduğu bir hak canım. çocuğun var senin yarın sağlığına zeval gelse napacaksın sen??? dünyanın bin türlü hali var. lütfen canım tazminatını da yüklü miktar talep et nafakanı da. çocuğuna da al canım!!
ay kan beynime sıçradı
benim de kremim var canım voltaren jel onu sürüyorum bende yangıyı alması için çok sağ ol tavsiyen için aklımda olsun viks
baban da bir alemmiş pek sevimli bir adam
sağ ol canım sana da Allah ım ferahlık sağlık versin. hepimize versin. mutlu ol inşallah her açıdan
olsun canım hiç yoksan iyidir güzel
yok yaaaaaaaaa okuycaksın gezenteeeeeeee
afiyet olsun güzel canım
çok güzel canım afiyet olsunütüüüüüüüü o bir kol kası sporu canım
canım birinin eşinin işinde rızkınızda gözü var bu çok bellio ölen çocuk için çok üzüldüm. benim amcamında başına gelmişti ama adam ölmüştü çocuk değil. evine para verdi amcam 30.000 tl yanlış hatırlamıyorsam. kan parası olarak. amcamın hiç suçu yoktu halbuki adam otobanda fırlamış gece yol karlıyken yola
siz de kan parası verdiniz mi canım aileyi soğutmak için? vermediyseniz vermenizi öneririm canım 10.000 tl falan en azından
bir de evine yuvana bol dua oku nazar çok var ya da ölen çocuğun ailesi beddua etmiş olabilir. Allahım sizi korusun
sucuk olmuş mu? çok yağlı feci yağlı kesinlikle olmamış bence o. hem işlenmiş hem yapyağlı benim fümenin 100 katı kötü
diğerleri güzel canım. he bir de o elmalı fresha da olmamış bence
eviniz hayırlı olsun canım
güzel menü afiyet olsun
yok elifcim bir tek size anlattım kimseye bunları anlatmıyorum
sağ ol canım.
amin canım benim de kız evladım olursa eşimde değişmezse Allah böylesini nasip etsin
canım ne iş yapıyorsun sen? ne güzel bak erken kalkıyorsun meto hızlanıyor. gerçi sen bebek yüzünden pek yatamıyor da olabilirsin zaten. Allah yardımcın olsun canım. umarım hasta değilsindir
ama lütfen menülerini yazAllah bilir ne yiyorsun sen yaaa Aralıktan beri 5 kilo hiç yakıştı mı sana burcu sana kızıyorum çünkü eski azmini kilo vermeni biliyorum. yine ver istiyorum bana alınmıyorsun dimi canım
Zuhalim günaydın bebişimm ..sevgiler saygılar bizden sanaGünaydınnnn fit olma yolunda ilerleyen güzel hatunlar
Alinin_Annesi
Tatlım öncelikle maşallahın var pek tatlıymışın
Çoook geçmiş olsun bütün olanlar için
Bencede çocuğun ailesine bi yardımda bulunsaydınız
Hem kurbanı hemde sadakayı ihmal etmeyin cnm
Evinede hoşgeldin
Menülerden gözüme çarpan senin sucuk ve meyveli Maden suyu
Bunlarda sağlıksız kısmına giriyor
Bugün mutlaka min.1 saat spor görmek istiyorum menünde
B burnfat55
Çok şeyler yaşamışsın tatlım hepsi gelmiş geçmiş olsun
utanmadan senden niye Para istediklerini anlamadım bende
KumraL_KrakeR
Bugün belin nasıl cnm geçmiş olsun
Merhaba :)
Zayıflamak istiyorum bende. Ama sizinle zayıflamak istiyorum :)
Baktım haklısınız :) pire için yorgan yakmaya değmez dedim yeniden geldim.
Diğer nickimi kullanmayacağım artık. 2.üyelik diye iptal olmam dimi bu sefer de ?? :)))
Ay ben size çok ısındım gitmeyim ben :)))
Tesekkur ederim ablacim hosbuldum. Yardimlarimizi hic ihmal etmyrz cok sukur. Tamamdr insallah spor yapip yazicamGünaydınnnn fit olma yolunda ilerleyen güzel hatunlar
Alinin_Annesi
Tatlım öncelikle maşallahın var pek tatlıymışın
Çoook geçmiş olsun bütün olanlar için
Bencede çocuğun ailesine bi yardımda bulunsaydınız
Hem kurbanı hemde sadakayı ihmal etmeyin cnm
Evinede hoşgeldin
Menülerden gözüme çarpan senin sucuk ve meyveli Maden suyu
Bunlarda sağlıksız kısmına giriyor
Bugün mutlaka min.1 saat spor görmek istiyorum menünde
B burnfat55
Çok şeyler yaşamışsın tatlım hepsi gelmiş geçmiş olsun
utanmadan senden niye Para istediklerini anlamadım bende
KumraL_KrakeR
Bugün belin nasıl cnm geçmiş olsun
Tesekkur ederim caniimmmaşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasın
çok geçmiş olsun tatlım ya ..yat dinlen birazcık
menünde güzel akşam yemek yemediğinden rahatsız etmedi beni gofretcıkler
menün güzel canım afiyet olsun
akşam az olmuş canım biraz daha arttırabilirdin
yavru kuşumm afiyet olsun
hakkında herseyin hayırlısı Fatmacım zor günler yaşamışsın acaip insanlarmış ne yazıkki karşılaştığın ...bundan sonraki zamanda evladın ve senin için çok daha güzel ve hayırlı günlerin olsun canım
oyyy maşallahh betüşş çok güzelsin tatlım Allah nazarlardan saklasın seni
sağol kuzumm
cancağzımmm afiyetler olsun menün çok güzel
sağol tatlımm
Rabbim esirgesin canım ya ..nazarlara gelmişsiniz siz ..sadaka ver kazayı belayı defeder
afiyet olsun canım güzel menün
sağol Fatma
süper menün de sporda
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
maşallahh tatlısımm
günaydınnn
sağol canım
Zuhalim günaydın bebişimm ..sevgiler saygılar bizden sana
hoş geldin canım iyi yapmışsın ..elbette neden pire için yorgan yakasın ..üyelik ile ilgili bir şey diyemem onuMerhaba :)
Zayıflamak istiyorum bende. Ama sizinle zayıflamak istiyorum :)
Baktım haklısınız :) pire için yorgan yakmaya değmez dedim yeniden geldim.
Diğer nickimi kullanmayacağım artık. 2.üyelik diye iptal olmam dimi bu sefer de ?? :)))
Ay ben size çok ısındım gitmeyim ben :)))
Olen cocugun ailesinin beddua edicegni hic sanmyrm canim allah inanci ola insanlar esime cok dua ettiler allah razi olsun cocugumu kurtarmak icin elinden geleni yaptin dediler ambulans bile beklemeden arabaya koyup 3 dkka icinde hastaneye yetstrdim dedi polisler pesine takilmis noluyo diye suclu anne gozukmus buda cok kotu bi durum. Bizde kan parasi verdik canim 20bin ve aileye bakmaya dewam ediyoruz. Goz oldugunu dusunuyoruz bizde yaaa
maşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasın
menün güzel canım afiyet olsun
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
maşallahh tatlısımm
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?