- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.641
Kiz ayse in San kolay bi nick bulurMerhaba :)
Zayıflamak istiyorum bende. Ama sizinle zayıflamak istiyorum :)
Baktım haklısınız :) pire için yorgan yakmaya değmez dedim yeniden geldim.
Diğer nickimi kullanmayacağım artık. 2.üyelik diye iptal olmam dimi bu sefer de ?? :)))
Ay ben size çok ısındım gitmeyim ben :)))
Günaydın çıtırlar.
Herkese mutlu günler.
Kiz ayse in San kolay bi nick bulur
Hogldin cnm ama istersen 3.takimada gidebilirsin onlarin yeni üyeye ihtiyaclari var
Önceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsinizkızlar şükür bugün duraklamamı kırdım. bir dahaki tarih için tahmin yapalım mı yine ben de katılabilirim
Gunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam
kızlaaarrrrrrrr
duraklamayı kırdım -300
kilom: 69.1
bugün akşam eltime gidicez orda kalma ihtimalimiz var. ne yiycem içcem orda bilmiyorum. elimden geldiğince dikkat edicem. bugün - yi görmüşken kesinlikle devam etmek istiyorum.
dişime göre olanları seçicem diyete tam gaz devam
kızlar şimdi tv de haberde izledim. cinsel suçlardan hüküm giyinlere hadım cezası gelmiş. kanun resmen yürürlüğe girmiş. geç bile! Allah razı olsun. ben idam isterim bunlar çünkü psikolojide de geçiyor düzelmeyen bir sapıklık durumu yani tekrar yapıyor bir defa yapan. Allahım şükür buna şükür çok mutluyum!!! hele o çocuk tecavüzcüleri iğne miğne olmasın komple kessinler çüklerini salmasınlar dışarı
Merhaba :)
Diğer nickimi kullanmayacağım artık. 2.üyelik diye iptal olmam dimi bu sefer de ?? :)))
Olen cocugun ailesinin beddua edicegni hic sanmyrm canim allah inanci ola insanlar esime cok dua ettiler allah razi olsun cocugumu kurtarmak icin elinden geleni yaptin dediler ambulans bile beklemeden arabaya koyup 3 dkka icinde hastaneye yetstrdim dedi polisler pesine takilmis noluyo diye suclu anne gozukmus buda cok kotu bi durum. Bizde kan parasi verdik canim 20bin ve aileye bakmaya dewam ediyoruz. Goz oldugunu dusunuyoruz bizde yaaa
Kiz ayse in San kolay bi nick bulur
Hogldin cnm ama istersen 3.takimada gidebilirsin onlarin yeni üyeye ihtiyaclari var
Yimem yimem. Sözsağ ol canım benimmm ben de seni sevdim ama böyle kendini salar dünyayı yersen sevmem
hemen sağlıklı beslenmeye geri dönüyorsun zaten sen de buna karar vermişsin
boy ve kilonu söyle hedefini söyle bilgi ver canım kilo hikayen hakkında bakalım biraz
tünaydın anam tünaydııın
sağ ol tatlım sana da
Havalı olsun azıcık istedimay bence de nicki çok zor
gitmez zuhal abla bizi çok sevmiş ayşe
sakın sakın çabuk toparlan bakıyım olmaz öyle..bizlerde seni çok sevdik canım
günaydın canımmGünaydın çıtırlar.
Herkese mutlu günler.
nasıl da fena yapıştırmış hemen ilahi kız tünaydın diye güldürdün beni ..sağ ol canım benimmm ben de seni sevdim ama böyle kendini salar dünyayı yersen sevmem
hemen sağlıklı beslenmeye geri dönüyorsun zaten sen de buna karar vermişsin
boy ve kilonu söyle hedefini söyle bilgi ver canım kilo hikayen hakkında bakalım biraz
tünaydın anam tünaydııın
sağ ol tatlım sana da
canım 5 ağustosda bitiyor tarihÖnceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsiniz
Aybasinda aylik hedefte koyulabilir
maşallahh kız pekte boyluymuşsun...ama sakınn yeme yemeGitmem ben.Niye gideyim ayol. Allah onlara da üye nasip etsin. Gitmem :)
Yabancı dil olan nickler afilli duruyor ondan seçtim bunu.İtalliano candır can
Yimem yimem. Söz
Boyum 175. 2 gündür tartılmıyorum ama 77-77.2-77.5 arasında gidip geliyorum.Yarın sabah yazayım güncel kilomuHedefim 70 Sporu bayramdan beri yapamıyorum.Leslie hastasıyım.Fırsat buldukça da yürüyüş yapıyorum parktaki parkurda bebek arabasıyla
Yemesem verecem de yiyorum anam.Ne yalan söyleyim.Valla yiyorumEtliekmek tost sandivc yaşpasta kurabiye poğaca ayyy olsa da yesek Ben kilo verme yoluna girmeye değil de sizi yoldan çıkarmaya geldim sanki.Öyle hissettim bi an
Havalı olsun azıcık istedim
Canim karbonhidrattan uzak dur.gerisi zarar vermez cok.bugün akşam eltime gidicez orda kalma ihtimalimiz var. ne yiycem içcem orda bilmiyorum. elimden geldiğince dikkat edicem. bugün - yi görmüşken kesinlikle devam etmek istiyorum.
dişime göre olanları seçicem diyete tam gaz devam
ohhhh o daha beter iste.idam olsa birden bitcek.simdiyse her yerde basi one egilebilecek cok sukur....kızlar şimdi tv de haberde izledim. cinsel suçlardan hüküm giyinlere hadım cezası gelmiş. kanun resmen yürürlüğe girmiş. geç bile! Allah razı olsun. ben idam isterim bunlar çünkü psikolojide de geçiyor düzelmeyen bir sapıklık durumu yani tekrar yapıyor bir defa yapan. Allahım şükür buna şükür çok mutluyum!!! hele o çocuk tecavüzcüleri iğne miğne olmasın komple kessinler çüklerini salmasınlar dışarı
ooo zuhal abla valla masallah.bu kosturmacada engel hulmadan sporuna da gidiyorsun.Günaydınnnn fit olma yolunda ilerleyen güzel hatunlar
Kusura bakmayın akşam gelemedim
Yürüyüş ten sonra çocuklar geldi
Daha sonra yazılanları okudum ama çok yorgundum uyumuş kalmışım
Sonradan yazılan menüler güzeldi o yüzden tek tek yorum yapmıcam
Maşallah bu hafta iyi gidiyoruz gibi
@Alinin_Annesi
Tatlım öncelikle maşallahın var pek tatlıymışın
Çoook geçmiş olsun bütün olanlar için
Bencede çocuğun ailesine bi yardımda bulunsaydınız
Hem kurbanı hemde sadakayı ihmal etmeyin cnm
Evinede hoşgeldin
Menülerden gözüme çarpan senin sucuk ve meyveli Maden suyu
Bunlarda sağlıksız kısmına giriyor
Bugün mutlaka min.1 saat spor görmek istiyorum menünde
B burnfat55
Çok şeyler yaşamışsın tatlım hepsi gelmiş geçmiş olsun
utanmadan senden niye Para istediklerini anlamadım bende
KumraL_KrakeR
Bugün belin nasıl cnm geçmiş olsun
Unuttuğum bişey varmıydı acaba bilemedim
Hepinize sevgiler saygılar öpüldünüz
Önceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsiniz
ah be canim.safligima doymayayim.babasi bu sureci yasatmadan once herseyi ayarlamis.1 senedir surekli adres beyanindan kaciyor.zaten dpgru duzgun calismadi ki 5 senelik evliligimiz boyunca bi sene anca.onda da cuzi paraya.simdi nafaka iateaem en fazla 250-300 lira baglanacak.mehrimi almistim onceden sukur.tazminat da istemis avukat sonradan.ama ne farkedeek.600 milyar da verse degiamiyor malesef bazi gercekler.neyse ben artik kapatiyim hu konu cok baydi hepimizi.hrkesin derdi buyuk.Rabbim.kaldiramayacagimiz yuk vermesin.sadece bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu adam ayda bir de olsa oglunu gormwye geliypr.saati 11-5 arasi mahkeme karari.bu zaten nafaka vermiyor.ama geldiginde de eskiden yeni seyler alirdi.simdiyse son bi kac seferdir yegenlerinin eski oyuncaklarini tutusturuyor oglanin eline.buna bi onlem veya bi tepki yapmalimiyim sizce cocuk acisindan?oglan cok mutlu yazik farkinda dil cocukcagiz.ben de sinir oluyorum.icimden cocuga babana soyle yeni oyuncak alsin vs demek geciyor.gururuma dokunuyor cunku.sizce hic bisey yapmalimiyimcanım ben yüz vermiyorum annem de çok yüz vermiş babama babamda yardım edermiş önceleri sonra el etek çekmiş annem ona yaptırmamış çünküadam da komple bırakmış tabii. ben öyle yapmıyorum. kesinlikle yapma demiyorum. onun yerine Allah razı olsun can kocam diyorum. Sen ne güzel insansın diyorum. yani güzel telkinlerle teşvik ediyorum :)
şimdi hamilelik durumum olacak benim de artık evde temizliği bile yaptırırım düşük riskim geçene kadar ilk 5 ay
o da seve seve yapar. bir de canım çok hamarat olduğunu eşine göstermek yanlış. seni biraz aciz görmeliki elini eteğini çekmesin. yani çok aşırı emin olmamalı senin başarabilceğinden. bunlar hep kendi buluşlarım benim. etrafımdaki ilgisiz kocaları göre göre gençliğimden beri kendimi bu bilinçle yonttum. ki normalde yapamayacağım hiçbir şey yoktur. ama evde gücüm olmasına rağmen damacanayı kaldırmam sucu getirince orda bırakırım. 2 mt mesafeyi eşim geldiğinde taşıtırım
günaydım canım fatmacım
amin canım amiiin
Gunaydin canim ne yalan soliyim uyumusum 11de kalktim evi toparladm hazirlandim betule gidicem kahvaltiya babam alcak onu bekliyom saat kac oldu uff2 saattir nerdesiniz milleeeet?
haber vermeyenlerrrr bi haber edin uyumuyonuz inş
Gunaydin ablacimGünaydınnnn fit olma yolunda ilerleyen güzel hatunlar
Kusura bakmayın akşam gelemedim
Yürüyüş ten sonra çocuklar geldi
Daha sonra yazılanları okudum ama çok yorgundum uyumuş kalmışım
Sonradan yazılan menüler güzeldi o yüzden tek tek yorum yapmıcam
Maşallah bu hafta iyi gidiyoruz gibi
@Alinin_Annesi
Tatlım öncelikle maşallahın var pek tatlıymışın
Çoook geçmiş olsun bütün olanlar için
Bencede çocuğun ailesine bi yardımda bulunsaydınız
Hem kurbanı hemde sadakayı ihmal etmeyin cnm
Evinede hoşgeldin
Menülerden gözüme çarpan senin sucuk ve meyveli Maden suyu
Bunlarda sağlıksız kısmına giriyor
Bugün mutlaka min.1 saat spor görmek istiyorum menünde
B burnfat55
Çok şeyler yaşamışsın tatlım hepsi gelmiş geçmiş olsun
utanmadan senden niye Para istediklerini anlamadım bende
KumraL_KrakeR
Bugün belin nasıl cnm geçmiş olsun
Unuttuğum bişey varmıydı acaba bilemedim
Hepinize sevgiler saygılar öpüldünüz
Önceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsiniz
Süpersin buseeeee. Teyyyyy teyyyyy tey tey
Kendine göre bir ßey bulurdun kuzum. Sofrada değil de sonrasında cayın yanına bir şey gelince reddetmek zor oluyor. Ev sahibine ayıp olur diye.
Benim de babamın doğumgünü var bu gün. Inşallah pastadan yemem. Bana kalsa yemem de babam çok ısrar edoyor.
Sonuna kadar arkandayım. Bence de kesilmeli.
Canim uzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yavaş yavaş da uzaklaşın çü kü bir süre sonra bunu art niyei olarsk devam ediyorlar. Komşumuzun başına geldi bildiğin komşumuza faturalarinı marketi herşeyi yaptırıyorlardı. Afam işi bıraktı evde yatıyordu.
Gitmem ben.Niye gideyim ayol. Allah onlara da üye nasip etsin. Gitmem :)
Yimem yimem. Söz
Boyum 175. 2 gündür tartılmıyorum ama 77-77.2-77.5 arasında gidip geliyorum.Yarın sabah yazayım güncel kilomuHedefim 70 Sporu bayramdan beri yapamıyorum.Leslie hastasıyım.Fırsat buldukça da yürüyüş yapıyorum parktaki parkurda bebek arabasıyla
Yemesem verecem de yiyorum anam.Ne yalan söyleyim.Valla yiyorumEtliekmek tost sandivc yaşpasta kurabiye poğaca ayyy olsa da yesek Ben kilo verme yoluna girmeye değil de sizi yoldan çıkarmaya geldim sanki.Öyle hissettim bi an
nasıl da fena yapıştırmış hemen ilahi kız tünaydın diye güldürdün beni ..
canım 5 ağustosda bitiyor tarih
Canim karbonhidrattan uzak dur.gerisi zarar vermez cok.
ohhhh o daha beter iste.idam olsa birden bitcek.simdiyse her yerde basi one egilebilecek cok sukur....
ooo zuhal abla valla masallah.bu kosturmacada engel hulmadan sporuna da gidiyorsun.
tazminat onlar istedikten sonra benim avukatta yazdi.onlarinkinden bisey cikmaz sukur.ama maksat pislik olsun iste.
Kiz sen kimdin benim kafa gitti yineMerhaba :)
5 agustosta bitiyor zuhal ablaÖnceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsiniz
ah be canim.safligima doymayayim.babasi bu sureci yasatmadan once herseyi ayarlamis.1 senedir surekli adres beyanindan kaciyor.zaten dpgru duzgun calismadi ki 5 senelik evliligimiz boyunca bi sene anca.onda da cuzi paraya.simdi nafaka iateaem en fazla 250-300 lira baglanacak.mehrimi almistim onceden sukur.tazminat da istemis avukat sonradan.ama ne farkedeek.600 milyar da verse degiamiyor malesef bazi gercekler.neyse ben artik kapatiyim hu konu cok baydi hepimizi.hrkesin derdi buyuk.Rabbim.kaldiramayacagimiz yuk vermesin.sadece bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu adam ayda bir de olsa oglunu gormwye geliypr.saati 11-5 arasi mahkeme karari.bu zaten nafaka vermiyor.ama geldiginde de eskiden yeni seyler alirdi.simdiyse son bi kac seferdir yegenlerinin eski oyuncaklarini tutusturuyor oglanin eline.buna bi onlem veya bi tepki yapmalimiyim sizce cocuk acisindan?oglan cok mutlu yazik farkinda dil cocukcagiz.ben de sinir oluyorum.icimden cocuga babana soyle yeni oyuncak alsin vs demek geciyor.gururuma dokunuyor cunku.sizce hic bisey yapmalimiyim
Gunaydin canim ne yalan soliyim uyumusum 11de kalktim evi toparladm hazirlandim betule gidicem kahvaltiya babam alcak onu bekliyom saat kac oldu uff
Gunaydin ablacimbelim dune gore iyi krem surup korsemi takcamda betule gidip ona yaptrmam lazm arkama uzanamiyom
Vayysss masallah erkeklerin sifresini erken cozmusun tebrik ediyorum:)canım ben yüz vermiyorum annem de çok yüz vermiş babama babamda yardım edermiş önceleri sonra el etek çekmiş annem ona yaptırmamış çünküadam da komple bırakmış tabii. ben öyle yapmıyorum. kesinlikle yapma demiyorum. onun yerine Allah razı olsun can kocam diyorum. Sen ne güzel insansın diyorum. yani güzel telkinlerle teşvik ediyorum :)
şimdi hamilelik durumum olacak benim de artık evde temizliği bile yaptırırım düşük riskim geçene kadar ilk 5 ay
o da seve seve yapar. bir de canım çok hamarat olduğunu eşine göstermek yanlış. seni biraz aciz görmeliki elini eteğini çekmesin. yani çok aşırı emin olmamalı senin başarabilceğinden. bunlar hep kendi buluşlarım benim. etrafımdaki ilgisiz kocaları göre göre gençliğimden beri kendimi bu bilinçle yonttum. ki normalde yapamayacağım hiçbir şey yoktur. ama evde gücüm olmasına rağmen damacanayı kaldırmam sucu getirince orda bırakırım. 2 mt mesafeyi eşim geldiğinde taşıtırım
günaydım canım fatmacım
amin canım amiiin
kiz hosgeldin beya.birakma tabi.kendimizle basbasa kalinca basaramayan tipleriz funku.bu ortada.baskasi icin kendine fatura kesmemekle cok iyi ettinMerhaba :)
Allah kabul etsin canim.yetimhanedeki cocuklara da ugrayip hediye vermek de olabilir.Rabbim muhafaza etsin siziOlen cocugun ailesinin beddua edicegni hic sanmyrm canim allah inanci ola insanlar esime cok dua ettiler allah razi olsun cocugumu kurtarmak icin elinden geleni yaptin dediler ambulans bile beklemeden arabaya koyup 3 dkka icinde hastaneye yetstrdim dedi polisler pesine takilmis noluyo diye suclu anne gozukmus buda cok kotu bi durum. Bizde kan parasi verdik canim 20bin ve aileye bakmaya dewam ediyoruz. Goz oldugunu dusunuyoruz bizde yaaa
sgol canimcim.hepimizin onu hep hayra acik olsunmaşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasın
çok geçmiş olsun tatlım ya ..yat dinlen birazcık
menünde güzel akşam yemek yemediğinden rahatsız etmedi beni gofretcıkler
menün güzel canım afiyet olsun
akşam az olmuş canım biraz daha arttırabilirdin
yavru kuşumm afiyet olsun
hakkında herseyin hayırlısı Fatmacım zor günler yaşamışsın acaip insanlarmış ne yazıkki karşılaştığın ...bundan sonraki zamanda evladın ve senin için çok daha güzel ve hayırlı günlerin olsun canım
oyyy maşallahh betüşş çok güzelsin tatlım Allah nazarlardan saklasın seni
sağol kuzumm
cancağzımmm afiyetler olsun menün çok güzel
sağol tatlımm
Rabbim esirgesin canım ya ..nazarlara gelmişsiniz siz ..sadaka ver kazayı belayı defeder
afiyet olsun canım güzel menün
sağol Fatma
süper menün de sporda
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
maşallahh tatlısımm
günaydınnn
sağol canım
Zuhalim günaydın bebişimm ..sevgiler saygılar bizden sana
Hayyyiiirrrrrrr olnaz oyleeeee.hemen toparlaniyosun.
aynen canim.suistimale acik bi durum.bence de tedbirli olmak lazim.Gecmiş olsun csnım. Stresten sıkıntıdandır canım. Sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin ama sade nescafe uykusuzluğa ve baş ağrısında bana iyi geliyor. Dene istersen.
Süpersin buseeeee. Teyyyyy teyyyyy tey tey
Kendine göre bir ßey bulurdun kuzum. Sofrada değil de sonrasında cayın yanına bir şey gelince reddetmek zor oluyor. Ev sahibine ayıp olur diye.
Benim de babamın doğumgünü var bu gün. Inşallah pastadan yemem. Bana kalsa yemem de babam çok ısrar edoyor.
Sonuna kadar arkandayım. Bence de kesilmeli.
Hoşgelfin canın ben elif.
Bol eksilerr hepimize.
Canim uzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yavaş yavaş da uzaklaşın çü kü bir süre sonra bunu art niyei olarsk devam ediyorlar. Komşumuzun başına geldi bildiğin komşumuza faturalarinı marketi herşeyi yaptırıyorlardı. Afam işi bıraktı evde yatıyordu.
heyyy masallahhh boua bak.ben gene ne alsam pacanin yarisini kestiriyom :):):)bayana boyu yakistiriyorum.eminim.ideal kilona inince cok daha hos olursunGitmem ben.Niye gideyim ayol. Allah onlara da üye nasip etsin. Gitmem :)
Yimem yimem. Söz
ooo kaptancim naber yaaa.bulutlardan indin mi asagiya:)Haziranda bayram için yapmıştık Can'ım bayram da da 1 ay sonra için ağustos başı için yapmıştık bu şekilde yapıyoruz zaten her ay başı aylık hedef olarak hedef koymak isteyenler koyuyor liste bende duruyo
gecmis olsun canim.fizik tedaviyi ihmal etme lutfenGunaydin canim ne yalan soliyim uyumusum 11de kalktim evi toparladm hazirlandim betule gidicem kahvaltiya babam alcak onu bekliyom saat kac oldu uff
Gunaydin ablacimbelim dune gore iyi krem surup korsemi takcamda betule gidip ona yaptrmam lazm arkama uzanamiyom
ayyy kiyamam yaaaa5 ağustos :) tmmdır
sağ ol canım sen de süpersin
ay evet bi çatal alırım çeyrek tabak isterim çok zorda kalırsam uff
canım sen de pasta zamanı ortadan kaybol yeme az kaldı cuma ya
elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz
bu arada o kişiler de çok art niyetliymiş gerçekten ölmüş insanın arkasından böyle çıkarcılık mı yapılır çok ayıp vallahi. betül de dikkate alsın tabi bu durumu
canım senin boyuna göre kilon pek yok gerçekten. 5 kilo için sık dişini biraz. sabah bildirim yap. bizim takımı istedin ama bu takımın katı kuralları var bu kurallar olmasa kilo veremeyiz. kilo veremezsen takıma giremezsin ve kaçamak yaparsan spor cezası alırsın kaptandan bilgilerine sunarız
ya karbonidrat dışında ne varki zaten ikramlık hepsi karbonidrat anca et tavuk falan olursa onu yerim bir de salata ama misafirim yani çok da şey yapamam şunu şunu ver gibi
kız o kadar şey yazdım tazminat nafaka falan niye cevap yazmıyon boğazım şişti burda çığırmaktan sana
Yicekmiş gibi al tabağını sonra çaktırmadan mutfağa götürendine göre bir ßey bulurdun kuzum. Sofrada değil de sonrasında cayın yanına bir şey gelince reddetmek zor oluyor. Ev sahibine ayıp olur diye.
Benim de babamın doğumgünü var bu gün. Inşallah pastadan yemem
Tmm Kız kal burdaGitmem ben.Niye gideyim ayol. Allah onlara da üye nasip etsin. Gitmem :)
Yimem yimem. Söz
Oyyy gelinciğimizde gelmişHaziranda bayram için yapmıştık Can'ım bayram da da 1 ay sonra için ağustos başı için yapmıştık bu şekilde yapıyoruz zaten her ay başı aylık hedef olarak hedef koymak isteyenler koyuyor liste bende duruyo
fatmam bence babayla çocuk arasına girme oğlunada babasiyla ilgili sakın negatif bişey söylemeah be canim.safligima doymayayim.babasi bu sureci yasatmadan once herseyi ayarlamis.1 senedir surekli adres beyanindan kaciyor.zaten dpgru duzgun calismadi ki 5 senelik evliligimiz boyunca bi sene anca.onda da cuzi paraya.simdi nafaka iateaem en fazla 250-300 lira baglanacak.mehrimi almistim onceden sukur.tazminat da istemis avukat sonradan.ama ne farkedeek.600 milyar da verse degiamiyor malesef bazi gercekler.neyse ben artik kapatiyim hu konu cok baydi hepimizi.hrkesin derdi buyuk.Rabbim.kaldiramayacagimiz yuk vermesin.sadece bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu adam ayda bir de olsa oglunu gormwye geliypr.saati 11-5 arasi mahkeme karari.bu zaten nafaka vermiyor.ama geldiginde de eskiden yeni seyler alirdi.simdiyse son bi kac seferdir yegenlerinin eski oyuncaklarini tutusturuyor oglanin eline.buna bi onlem veya bi tepki yapmalimiyim sizce cocuk acisindan?oglan cok mutlu yazik farkinda dil cocukcagiz.ben de sinir oluyorum.icimden cocuga babana soyle yeni oyuncak alsin vs demek geciyor.gururuma dokunuyor cunku.sizce hic bisey yapmalimiyim
kızzz sakın betülle biraraya gelip azıtmayın bakGunaydin canim ne yalan soliyim uyumusum 11de kalktim evi toparladm hazirlandim betule gidicem kahvaltiya babam alcak onu bekliyom saat kac oldu uff
Aynen bebeğim kilo verme disiplin ve sabır işianım senin boyuna göre kilon pek yok gerçekten. 5 kilo için sık dişini biraz. sabah bildirim yap. bizim takımı istedin ama bu takımın katı kuralları var bu kurallar olmasa kilo veremeyiz. kilo veremezsen takıma giremezsin ve kaçamak yaparsan spor cezası alırsın kaptandan bilgilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?