Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz ayse in San kolay bi nick bulur
Hogldin cnm ama istersen 3.takimada gidebilirsin onlarin yeni üyeye ihtiyaclari var

sağ ol canım benimmm ben de seni sevdim ama böyle kendini salar dünyayı yersen sevmem

hemen sağlıklı beslenmeye geri dönüyorsun zaten sen de buna karar vermişsin

boy ve kilonu söyle hedefini söyle bilgi ver canım kilo hikayen hakkında bakalım biraz

Günaydın çıtırlar.
Herkese mutlu günler.

tünaydın anam tünaydııın

sağ ol tatlım sana da

Gunaydin kizlar yine is yollarindayim ve sanirim hasta olucam her yerim agrio yada stresten ve uykusuzluktab agrio ara gelicem en kisa zamandada menu yazmaya baslicam

Gecmiş olsun csnım. Stresten sıkıntıdandır canım. Sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin ama sade nescafe uykusuzluğa ve baş ağrısında bana iyi geliyor. Dene istersen.

kızlaaarrrrrrrr

duraklamayı kırdım -300

kilom: 69.1

Süpersin buseeeee. Teyyyyy teyyyyy tey tey

Kendine göre bir ßey bulurdun kuzum. Sofrada değil de sonrasında cayın yanına bir şey gelince reddetmek zor oluyor. Ev sahibine ayıp olur diye.
Benim de babamın doğumgünü var bu gün. Inşallah pastadan yemem. Bana kalsa yemem de babam çok ısrar edoyor.

Sonuna kadar arkandayım. Bence de kesilmeli.

Hoşgelfin canın ben elif.
Bol eksilerr hepimize.

Canim uzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yavaş yavaş da uzaklaşın çü kü bir süre sonra bunu art niyei olarsk devam ediyorlar. Komşumuzun başına geldi bildiğin komşumuza faturalarinı marketi herşeyi yaptırıyorlardı. Afam işi bıraktı evde yatıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiz ayse in San kolay bi nick bulur
Hogldin cnm ama istersen 3.takimada gidebilirsin onlarin yeni üyeye ihtiyaclari var
Gitmem ben.Niye gideyim ayol. Allah onlara da üye nasip etsin. Gitmem :)
Yabancı dil olan nickler afilli duruyor ondan seçtim bunu.İtalliano candır can

Yimem yimem. Söz
Boyum 175. 2 gündür tartılmıyorum ama 77-77.2-77.5 arasında gidip geliyorum.Yarın sabah yazayım güncel kilomu Hedefim 70 Sporu bayramdan beri yapamıyorum.Leslie hastasıyım.Fırsat buldukça da yürüyüş yapıyorum parktaki parkurda bebek arabasıyla
Yemesem verecem de yiyorum anam.Ne yalan söyleyim.Valla yiyorum Etliekmek tost sandivc yaşpasta kurabiye poğaca ayyy olsa da yesek Ben kilo verme yoluna girmeye değil de sizi yoldan çıkarmaya geldim sanki.Öyle hissettim bi an

ay bence de nicki çok zor

gitmez zuhal abla bizi çok sevmiş ayşe
Havalı olsun azıcık istedim

sakın sakın çabuk toparlan bakıyım olmaz öyle..bizlerde seni çok sevdik canım

Günaydın çıtırlar.
Herkese mutlu günler.
günaydın canımm

nasıl da fena yapıştırmış hemen ilahi kız tünaydın diye güldürdün beni ..

Önceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsiniz
Aybasinda aylik hedefte koyulabilir
canım 5 ağustosda bitiyor tarih

maşallahh kız pekte boyluymuşsun...ama sakınn yeme yeme

Canim karbonhidrattan uzak dur.gerisi zarar vermez cok.
ohhhh o daha beter iste.idam olsa birden bitcek.simdiyse her yerde basi one egilebilecek cok sukur....
ooo zuhal abla valla masallah.bu kosturmacada engel hulmadan sporuna da gidiyorsun.
tazminat onlar istedikten sonra benim avukatta yazdi.onlarinkinden bisey cikmaz sukur.ama maksat pislik olsun iste.

Önceki yapilan tarih ne zaman bitiyor bilmiyorum cnm bidahikine sizde yaparsiniz

Haziranda bayram için yapmıştık Can'ım bayram da da 1 ay sonra için ağustos başı için yapmıştık bu şekilde yapıyoruz zaten her ay başı aylık hedef olarak hedef koymak isteyenler koyuyor liste bende duruyo

ah be canim.safligima doymayayim.babasi bu sureci yasatmadan once herseyi ayarlamis.1 senedir surekli adres beyanindan kaciyor.zaten dpgru duzgun calismadi ki 5 senelik evliligimiz boyunca bi sene anca.onda da cuzi paraya.simdi nafaka iateaem en fazla 250-300 lira baglanacak.mehrimi almistim onceden sukur.tazminat da istemis avukat sonradan.ama ne farkedeek.600 milyar da verse degiamiyor malesef bazi gercekler.neyse ben artik kapatiyim hu konu cok baydi hepimizi.hrkesin derdi buyuk.Rabbim.kaldiramayacagimiz yuk vermesin.sadece bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu adam ayda bir de olsa oglunu gormwye geliypr.saati 11-5 arasi mahkeme karari.bu zaten nafaka vermiyor.ama geldiginde de eskiden yeni seyler alirdi.simdiyse son bi kac seferdir yegenlerinin eski oyuncaklarini tutusturuyor oglanin eline.buna bi onlem veya bi tepki yapmalimiyim sizce cocuk acisindan?oglan cok mutlu yazik farkinda dil cocukcagiz.ben de sinir oluyorum.icimden cocuga babana soyle yeni oyuncak alsin vs demek geciyor.gururuma dokunuyor cunku.sizce hic bisey yapmalimiyim

2 saattir nerdesiniz milleeeet?
haber vermeyenlerrrr bi haber edin uyumuyonuz inş
Gunaydin canim ne yalan soliyim uyumusum 11de kalktim evi toparladm hazirlandim betule gidicem kahvaltiya babam alcak onu bekliyom saat kac oldu uff
Gunaydin ablacim belim dune gore iyi krem surup korsemi takcamda betule gidip ona yaptrmam lazm arkama uzanamiyom

5 ağustos :) tmmdır

sağ ol canım sen de süpersin
ay evet bi çatal alırım çeyrek tabak isterim çok zorda kalırsam uff
canım sen de pasta zamanı ortadan kaybol yeme az kaldı cuma ya

elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz

bu arada o kişiler de çok art niyetliymiş gerçekten ölmüş insanın arkasından böyle çıkarcılık mı yapılır çok ayıp vallahi. betül de dikkate alsın tabi bu durumu

canım senin boyuna göre kilon pek yok gerçekten. 5 kilo için sık dişini biraz. sabah bildirim yap. bizim takımı istedin ama bu takımın katı kuralları var bu kurallar olmasa kilo veremeyiz. kilo veremezsen takıma giremezsin ve kaçamak yaparsan spor cezası alırsın kaptandan bilgilerine sunarız

nasıl da fena yapıştırmış hemen ilahi kız tünaydın diye güldürdün beni ..

canım 5 ağustosda bitiyor tarih

ya karbonidrat dışında ne varki zaten ikramlık hepsi karbonidrat anca et tavuk falan olursa onu yerim bir de salata ama misafirim yani çok da şey yapamam şunu şunu ver gibi

kız o kadar şey yazdım tazminat nafaka falan niye cevap yazmıyon boğazım şişti burda çığırmaktan sana

Kiz sen kimdin benim kafa gitti yine

canım 250-300 tl azımsama al sen ne çıkarsa karar. vazgeçme çocuk sahibi olmak sorumluluk ister bak oyuncağı bile eskileri getiriyormuş böyle bi dünya yok !!

sakın ama sakın çocuğuna bir şey söyleme çocuğun hayalleri yıkılır. çok üzülür içine dert olur Allah korusun. ne olursa olsun onun babası. süperman i yani. aman dikkat canım babasını sevsin babası da onu sevsin. yoksa hep eksik bir birey olur büyüdüğünde. bilinçaltı dolu olur

eşine de söyleme bence muhattap olma ya da söyle ne güzel hediyeler alıyorsun de laf sok diyecem de bu sefer de hiç getirmezse çocuk üzülür deme o yüzden Allah fikir versin ona

aaa yakaldım iştee uyumuuşş

Vayysss masallah erkeklerin sifresini erken cozmusun tebrik ediyorum:)
kiz hosgeldin beya.birakma tabi.kendimizle basbasa kalinca basaramayan tipleriz funku.bu ortada.baskasi icin kendine fatura kesmemekle cok iyi ettin
Allah kabul etsin canim.yetimhanedeki cocuklara da ugrayip hediye vermek de olabilir.Rabbim muhafaza etsin sizi
sgol canimcim.hepimizin onu hep hayra acik olsun

Hayyyiiirrrrrrr olnaz oyleeeee.hemen toparlaniyosun.
aynen canim.suistimale acik bi durum.bence de tedbirli olmak lazim.
heyyy masallahhh boua bak.ben gene ne alsam pacanin yarisini kestiriyom :):):)bayana boyu yakistiriyorum.eminim.ideal kilona inince cok daha hos olursun
ooo kaptancim naber yaaa.bulutlardan indin mi asagiya:)
gecmis olsun canim.fizik tedaviyi ihmal etme lutfen
ayyy kiyamam yaaaayukarda cevap yazdim ama cikmadi mi acep ki.o zaman gun icinde karb tukatmemeye calis

endine göre bir ßey bulurdun kuzum. Sofrada değil de sonrasında cayın yanına bir şey gelince reddetmek zor oluyor. Ev sahibine ayıp olur diye.
Benim de babamın doğumgünü var bu gün. Inşallah pastadan yemem
Yicekmiş gibi al tabağını sonra çaktırmadan mutfağa götür
Valla hem pasta yarim hemde cezama razıyım dersen sen bilirsin tabi birde emeklerin Boşa gidecek o var
Tmm Kız kal burda
Anacım rengini değiştirip durma şaşı olacaz

O yazdıklarınıda yersen külahları değişiriz
Sen onları kilo almak isteyenler topiğine yaz

Yoksa halı kaçamağa teşvikten ceza yiyecen
Oyyy gelinciğimizde gelmiş
Balayı nasıl gidiyor fıstığım yine niye elinde tlf.
Keyfini çıkarın iyice
fatmam bence babayla çocuk arasına girme oğlunada babasiyla ilgili sakın negatif bişey söyleme
Bırak çocuk mutlu olsun
Onun için eski yeni farketmez

kızzz sakın betülle biraraya gelip azıtmayın bak

Aynen bebeğim kilo verme disiplin ve sabır işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…