Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayysss masallah erkeklerin sifresini erken cozmusun tebrik ediyorum:)

ayyy kiyamam yaaaayukarda cevap yazdim ama cikmadi mi acep ki.o zaman gun icinde karb tukatmemeye calis

inş çözmüşümdür şifreyi çünkü değişmesine katlanamam
çıkmış canım ben o sırada yazdığım için görmemişim

Maşallah çözmüşün fıstığım
Ben küçük yaşta evlendiğim için Böyle taktikler bilmiyodum
Tabi birazda karakter meselesi adamın iş yapmayı sevmesi lazım
Benimkine malesef hiç bişey yaptıramazsın

Aynen bebeğim kilo verme disiplin ve sabır işi

evet abla hem de çok disiplin

Kızlar 3.takıma yeni 2 arkadaş geldi
Vakti olan biraz ilgilenirse iyi olur

anca buraya yetişiyorum şuan ben ama aklımda

evet tabiki abla. yapmayan yapmaz doğru diyorsun ama bunu evliliğin başında yaparsan oluyor bence. çünkü yeni bir düzen oluyor ve karşındakiyle bir geçmişin de olmadığı için görev tanımlamış gibi oluyorsun

mesela eşime bazı konularda yapma gerek yok diyorum yok sen yapamazsın kim yapcak ben de yapmazsam diyor işte gol

Biraz yetiştşrmeylede alakalı cnm
Benim eşim El bebek gül bebek büyümüş
Gerçekten iş yapmasını sevmeyen biri
Mesela buraya taşındığımızda bahçe öyle duruyor Adam bişey yapmıyor bende zaten hiç anlamıyodum
Ama onu rahatsız etmiyor sonunda ben yapmak zorunda kaldım

hee hee yok sen bu iste dekoder olmusun annem.degismez ins adam merak etme:)
Aileme cok mahcup oluyorum zaten.hep laf duyuyorum vs.cok yipratici.babasiyla telde hic konusmadim zaten 1 senedir.sadece bir kere yuzyuze gorustum.onda da bir talak hakki bendeydi.yuzune karsi bosadim ki daha mevzudan umudu kalmasin pesimi biraksin.bir de icimde kalan herseyi soyledim aglayarak psikolog tavsiyesi uzerine.yoksa cikamiyordum depresyondan.onun disinda hic cevap atmiyorum.cunku gerek yok.neyse bu konuyu kapatiyorum artik.en iyisi bu.Allaha havale demek en iyisi

Kizlar bu arada bisey kesfettim bugun.dis macunu yerine turk kahvesinin telvesini fircaniza koyun ve dislerinizi fircalayin.acayip parlatiyor.bir de dis tasi icin kabartma tozunu parmagina surup dislerine suruyorsun.dudaklarina diline degdirmemeye dikkat etmek gerekit
yor.surdukten sonra dudaklarini iyice acip dislrre degmesini engelleyerek bi 20 sn falan tutuyosun.cisir cisir ses geliyor.bunu haftada bir kullanunca dis tasi kalmiyormus.ben ikisini de denedim guzel oldu sanki.yanliz agzinizda yara vs varsa kabartma tozu kullanmayin.yakiyormus

abla benim eşim doğulu. kendisi değil ama ailesi geleneklerine bağlı. evin en küçük çocuğu eşim ve erkek de olduğu için aşırı şımartılmış. k.validemlerde toplandığımızda suyunu bile almıyor ablasından istiyor. hatta geçen pazar ordayken yine yaptı ben de ailesinin yanında sen neden ablanı yoruyorsun kalkıp almıyorsun dedim annesi hemen aaa olsun versin ablası dedi. ablası da yok ben veririm dedi. eşimde o bana hep getirirki dedi. al işte düzeni böyle kurmuşlar. ben de dedim evde kendin alıyorsun ama ablanı yormayabilirsin yani dedim. hiç umruma saymam kimseden de kendimi karakterimi saklamam. hatta k. valideme dedim anne evde böyle değil valla bana destek oluyor Allah razı olsun dedim. şımartmıyorum ben bu kadar dedim hayat müşterek dedim o da he kızım valla doğru falan dedi ama tabiki iç düşüncesi bu değil vah evladım bile demiş olabilir ama hiç umrumda değil. benim yaptığım fedakarlıkları görüyorlar çünkü maddi ve manevi o yüzden kimse bana ses edemiyor etmemesi de lazım zaten görmeseler bile. eşimden de ailesinden de çok memnunum birbirine saygı duyuyor çünkü herkes. kimse laf diretmiyor.

zuhal abla bak bir de sen kendin söylemişsin zorunda kaldığın için bahçeyi sen yapmışsın çünkü eşinin umrunda olmayan bir şeymiş. ama benim bahçem yok daha öyle bi durumla karşılaşmadım. evde bir eksik olsa ben yapamasam o yapmak zorunda kalıyor. bir de yeni evliyiz bana kıyamıyor. birazda karakteri eşine verdiği değerle de alakalı. çünkü benim 4 tane dayım var 3 ü karısını el üstünde tutar. yardım eder. aşkım diye konuşur. kimseye laf ettirmez. eşleri de onlara öyledir. 1 i de normal o da iyidir ama onlar kadar değil. ama baktığın zaman o dayımın hanımı da diğer yengemler gibi sevecen değil. biraz ne ekersen onu biçersin durumu da oluyor.

bir sürü başka faktör vardır. ama tek isteğim değişmesin ben çok alıştım çünkü bu iyi hale

Allahım herkesi eşleriyle evlatlarıyla mutlu kılsın. Sağlık huzur versin

olma canım mahcup olmazsın ailen onlar senin. bu senin kaderinmiş yaşadın. bundan sonrasına bak sen. iyi yapmışsın yüzüne konuşup oh olsun nursuz adam tamam canım benim için sorun yok ama senin acıların tazelensin istemiyorum ben de

bundan sonrası için herşeyin hayırlısı olsun hakkında

yok anam ben tırsarım kabartma tozunu beceremem
ama turk kahvesini deneyebilirim. çok sağ ol :)

kızlaaarrrrrrrr

duraklamayı kırdım -300

kilom: 69.1

günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Ohh maşallah canım boyle devam
Günaydın tatlis
Gunaydin canlar gunaydin

ohhhh daha da hic bisey durdurmaz seni Allahin izniyle...haydeee gelsin ekailer ...
Günaydın canım
Kız rahatsızım ağır şeyler yiyemiyorum desenn olmazmiki
Iyi olmuş çoktan gelmesi gereken bi kanundu. idam bunlara kolay ölüm olur. Böyle bi ömür eziyet çeksin pislikler

2 saattir nerdesiniz milleeeet?
haber vermeyenlerrrr bi haber edin uyumuyonuz inş
Kizz be ancak bu saatlerde geliyorum oğlanın kahvaltı faslı ancak bitiyor :)
Aysecim hoşgeldin tekrar. Bu 2. Uyelikler sıkıntılı olabiliyor. Kazene mesaj atıp diğer üyeliğinin kapanmasını isteyebilirsin.
Sağol canım
kizz yemek yok öyle. Tutcan kendini :)
Günaydın çıtırlar.
Herkese mutlu günler.
Günaydın tatlım
kızlar şükür bugün duraklamamı kırdım. bir dahaki tarih için tahmin yapalım mı yine ben de katılabilirim
canım 5 ağustosta bitecek o zaman yapabilirsin
Canım bence bisi yapma çocuğun küçük çok üzülür
Kızlar 3.takıma yeni 2 arkadaş geldi
Vakti olan biraz ilgilenirse iyi olur
Ablacim bakarım ben birazdan
Denemek lazim canım :)

evet canım devaaam

bilmiyorum canım anca iştahım yok falan derim bilmiyom denerim her yolu

evet doğru canım eziyet çeksinler daha iyi ohh

sonraki tahminlerde katılcam canım evet :)

Eşim gececi çalıştı şimdi kalktı ona sofra hazırlıcam sonra görüşürüz

tamam kolay gelsin ablacım

evet canım devaaam

bilmiyorum canım anca iştahım yok falan derim bilmiyom denerim her yolu

evet doğru canım eziyet çeksinler daha iyi ohh

sonraki tahminlerde katılcam canım evet :)

tamam kolay gelsin ablacım
Yani öyle dersen israrda edemezler :)

hoş geldin Şeydacım hayırlı uğurlu olsun çoook mutlu olun inşallah canım benim nasıl gidiyor tatiliniz
bence söyleme canım boşver oda kocanın karaktersizliği ..çocuğunun mutluluğu bozulmasın

aynen öyle mefkuşumm karakterle çok alakalı ...yetiştirme tamamen bu ..anne nasıl yetiştirdiyse yada aile nasıl alıştırdıysa öyle devam ediyor

Uuuuu kuralları severim :) Birinin bana kati suretle dur demesi gerekiyor çünkü Doğumdan kalan 13 kgyu vermeye çalışıyorum. Doğuma 13 kg ile girdim.40ım çıktığında 5 kg kalmıştı.Yiye yiye 13 oldu fark.Bin şükür 77lerdeyim. Şaka bi yana azimliyim.Bi an önce vereyim bitsin istiyorum
Kiz sen kimdin benim kafa gitti yine
aysedurmaz diyim kısaca.
Ben de giysi seçmeden önce boyu olacak mı diye bakmaktan çok usandım. İdeal kilom 65 ama ben 65 olunca hastalıklı gibi oluyorum.70 iyidir bana :)
Kazen :) Hemen mesaj atıyorum kendisine :) Sagolasın

Rica ederim tatlım

kız benim yazdıklarımı okudun mu bu yetiştirmeyle alakalı zuhal ablaya yazdıklarımı?
benim eşim sanırım bu durumda genelin dışında bir adam evet çünkü evlenmeden annesinin evinde suyunu bile kalkıp almayan biri :)

bence çok süper 13 kilo alıp doğum yapmak. benim eltim 19 kilo aldı :) 65 zayıf olur bana da 50 zayıf oluyor ben en çok 52 halimi seviyorum çok güzel inşallah tekrar başarıcam

Yok kız Bi bakayım dedim gördüm görünce de cevap vereyim bari dedim :)))

Haha bulutlar da kim hiç çıkmadım Kı ineyim csnım

Gayet iyi Can'ım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…