- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.661
Vayysss masallah erkeklerin sifresini erken cozmusun tebrik ediyorum:)
ayyy kiyamam yaaaayukarda cevap yazdim ama cikmadi mi acep ki.o zaman gun icinde karb tukatmemeye calis
Maşallah çözmüşün fıstığıminş çözmüşümdür şifreyi çünkü değişmesine katlanamam
çıkmış canım ben o sırada yazdığım için görmemişim
Aynen bebeğim kilo verme disiplin ve sabır işi
Kızlar 3.takıma yeni 2 arkadaş geldi
Vakti olan biraz ilgilenirse iyi olur
Maşallah çözmüşün fıstığım
Ben küçük yaşta evlendiğim için Böyle taktikler bilmiyodum
Tabi birazda karakter meselesi adamın iş yapmayı sevmesi lazım
Benimkine malesef hiç bişey yaptıramazsın
Biraz yetiştşrmeylede alakalı cnmevet abla hem de çok disiplin
anca buraya yetişiyorum şuan ben ama aklımda
evet tabiki abla. yapmayan yapmaz doğru diyorsun ama bunu evliliğin başında yaparsan oluyor bence. çünkü yeni bir düzen oluyor ve karşındakiyle bir geçmişin de olmadığı için görev tanımlamış gibi oluyorsun
mesela eşime bazı konularda yapma gerek yok diyorum yok sen yapamazsın kim yapcak ben de yapmazsam diyorişte gol
canım 250-300 tl azımsama al sen ne çıkarsa karar. vazgeçme çocuk sahibi olmak sorumluluk ister bak oyuncağı bile eskileri getiriyormuş böyle bi dünya yok !!
sakın ama sakın çocuğuna bir şey söyleme çocuğun hayalleri yıkılır. çok üzülür içine dert olur Allah korusun. ne olursa olsun onun babası. süperman i yani. aman dikkat canım babasını sevsin babası da onu sevsin. yoksa hep eksik bir birey olur büyüdüğünde. bilinçaltı dolu olur
eşine de söyleme bence muhattap olma ya da söyle ne güzel hediyeler alıyorsun de laf sok diyecem de bu sefer de hiç getirmezse çocuk üzülür deme o yüzden Allah fikir versin ona
aaa yakaldım iştee uyumuuşş
inş çözmüşümdür şifreyi çünkü değişmesine katlanamam
çıkmış canım ben o sırada yazdığım için görmemişim
hee hee yok sen bu iste dekoder olmusun annem.degismez ins adam merak etme:)evet abla hem de çok disiplin
anca buraya yetişiyorum şuan ben ama aklımda
evet tabiki abla. yapmayan yapmaz doğru diyorsun ama bunu evliliğin başında yaparsan oluyor bence. çünkü yeni bir düzen oluyor ve karşındakiyle bir geçmişin de olmadığı için görev tanımlamış gibi oluyorsun
mesela eşime bazı konularda yapma gerek yok diyorum yok sen yapamazsın kim yapcak ben de yapmazsam diyorişte gol
Biraz yetiştşrmeylede alakalı cnm
Benim eşim El bebek gül bebek büyümüş
Gerçekten iş yapmasını sevmeyen biri
Mesela buraya taşındığımızda bahçe öyle duruyor Adam bişey yapmıyor bende zaten hiç anlamıyodum
Ama onu rahatsız etmiyor sonunda ben yapmak zorunda kaldım
hee hee yok sen bu iste dekoder olmusun annem.degismez ins adam merak etme:)
Aileme cok mahcup oluyorum zaten.hep laf duyuyorum vs.cok yipratici.babasiyla telde hic konusmadim zaten 1 senedir.sadece bir kere yuzyuze gorustum.onda da bir talak hakki bendeydi.yuzune karsi bosadim ki daha mevzudan umudu kalmasin pesimi biraksin.bir de icimde kalan herseyi soyledim aglayarak psikolog tavsiyesi uzerine.yoksa cikamiyordum depresyondan.onun disinda hic cevap atmiyorum.cunku gerek yok.neyse bu konuyu kapatiyorum artik.en iyisi bu.Allaha havale demek en iyisi
Kizlar bu arada bisey kesfettim bugun.dis macunu yerine turk kahvesinin telvesini fircaniza koyun ve dislerinizi fircalayin.acayip parlatiyor.bir de dis tasi icin kabartma tozunu parmagina surup dislerine suruyorsun.dudaklarina diline degdirmemeye dikkat etmek gerekit
yor.surdukten sonra dudaklarini iyice acip dislrre degmesini engelleyerek bi 20 sn falan tutuyosun.cisir cisir ses geliyor.bunu haftada bir kullanunca dis tasi kalmiyormus.ben ikisini de denedim guzel oldu sanki.yanliz agzinizda yara vs varsa kabartma tozu kullanmayin.yakiyormus
kızlaaarrrrrrrr
duraklamayı kırdım -300
kilom: 69.1
Ohh maşallah canım boyle devamgünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canımGunaydin canlar gunaydin
ohhhh daha da hic bisey durdurmaz seni Allahin izniyle...haydeee gelsin ekailer ...
Kız rahatsızım ağır şeyler yiyemiyorum desenn olmazmikibugün akşam eltime gidicez orda kalma ihtimalimiz var. ne yiycem içcem orda bilmiyorum. elimden geldiğince dikkat edicem. bugün - yi görmüşken kesinlikle devam etmek istiyorum.
dişime göre olanları seçicem diyete tam gaz devam
Iyi olmuş çoktan gelmesi gereken bi kanundu. idam bunlara kolay ölüm olur. Böyle bi ömür eziyet çeksin pisliklerkızlar şimdi tv de haberde izledim. cinsel suçlardan hüküm giyinlere hadım cezası gelmiş. kanun resmen yürürlüğe girmiş. geç bile! Allah razı olsun. ben idam isterim bunlar çünkü psikolojide de geçiyor düzelmeyen bir sapıklık durumu yani tekrar yapıyor bir defa yapan. Allahım şükür buna şükür çok mutluyum!!! hele o çocuk tecavüzcüleri iğne miğne olmasın komple kessinler çüklerini salmasınlar dışarı
Kizz be ancak bu saatlerde geliyorum oğlanın kahvaltı faslı ancak bitiyor :)2 saattir nerdesiniz milleeeet?
haber vermeyenlerrrr bi haber edin uyumuyonuz inş
Aysecim hoşgeldin tekrar. Bu 2. Uyelikler sıkıntılı olabiliyor. Kazene mesaj atıp diğer üyeliğinin kapanmasını isteyebilirsin.Merhaba :)
Zayıflamak istiyorum bende. Ama sizinle zayıflamak istiyorum :)
Baktım haklısınız :) pire için yorgan yakmaya değmez dedim yeniden geldim.
Diğer nickimi kullanmayacağım artık. 2.üyelik diye iptal olmam dimi bu sefer de ?? :)))
Ay ben size çok ısındım gitmeyim ben :)))
Sağol canımmaşallahh canım benim mutluluğunuz daim olsun Allah nazarlardan saklasın
çok geçmiş olsun tatlım ya ..yat dinlen birazcık
menünde güzel akşam yemek yemediğinden rahatsız etmedi beni gofretcıkler
menün güzel canım afiyet olsun
akşam az olmuş canım biraz daha arttırabilirdin
yavru kuşumm afiyet olsun
hakkında herseyin hayırlısı Fatmacım zor günler yaşamışsın acaip insanlarmış ne yazıkki karşılaştığın ...bundan sonraki zamanda evladın ve senin için çok daha güzel ve hayırlı günlerin olsun canım
oyyy maşallahh betüşş çok güzelsin tatlım Allah nazarlardan saklasın seni
sağol kuzumm
cancağzımmm afiyetler olsun menün çok güzel
sağol tatlımm
Rabbim esirgesin canım ya ..nazarlara gelmişsiniz siz ..sadaka ver kazayı belayı defeder
afiyet olsun canım güzel menün
sağol Fatma
süper menün de sporda
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
maşallahh tatlısımm
günaydınnn
sağol canım
Zuhalim günaydın bebişimm ..sevgiler saygılar bizden sana
kizz yemek yok öyle. Tutcan kendini :)
Günaydın tatlımGünaydın çıtırlar.
Herkese mutlu günler.
canım 5 ağustosta bitecek o zaman yapabilirsinkızlar şükür bugün duraklamamı kırdım. bir dahaki tarih için tahmin yapalım mı yine ben de katılabilirim
Canım bence bisi yapma çocuğun küçük çok üzülürah be canim.safligima doymayayim.babasi bu sureci yasatmadan once herseyi ayarlamis.1 senedir surekli adres beyanindan kaciyor.zaten dpgru duzgun calismadi ki 5 senelik evliligimiz boyunca bi sene anca.onda da cuzi paraya.simdi nafaka iateaem en fazla 250-300 lira baglanacak.mehrimi almistim onceden sukur.tazminat da istemis avukat sonradan.ama ne farkedeek.600 milyar da verse degiamiyor malesef bazi gercekler.neyse ben artik kapatiyim hu konu cok baydi hepimizi.hrkesin derdi buyuk.Rabbim.kaldiramayacagimiz yuk vermesin.sadece bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu adam ayda bir de olsa oglunu gormwye geliypr.saati 11-5 arasi mahkeme karari.bu zaten nafaka vermiyor.ama geldiginde de eskiden yeni seyler alirdi.simdiyse son bi kac seferdir yegenlerinin eski oyuncaklarini tutusturuyor oglanin eline.buna bi onlem veya bi tepki yapmalimiyim sizce cocuk acisindan?oglan cok mutlu yazik farkinda dil cocukcagiz.ben de sinir oluyorum.icimden cocuga babana soyle yeni oyuncak alsin vs demek geciyor.gururuma dokunuyor cunku.sizce hic bisey yapmalimiyim
Ablacim bakarım ben birazdanKızlar 3.takıma yeni 2 arkadaş geldi
Vakti olan biraz ilgilenirse iyi olur
Denemek lazim canım :)Kizlar bu arada bisey kesfettim bugun.dis macunu yerine turk kahvesinin telvesini fircaniza koyun ve dislerinizi fircalayin.acayip parlatiyor.bir de dis tasi icin kabartma tozunu parmagina surup dislerine suruyorsun.dudaklarina diline degdirmemeye dikkat etmek gerekit
yor.surdukten sonra dudaklarini iyice acip dislrre degmesini engelleyerek bi 20 sn falan tutuyosun.cisir cisir ses geliyor.bunu haftada bir kullanunca dis tasi kalmiyormus.ben ikisini de denedim guzel oldu sanki.yanliz agzinizda yara vs varsa kabartma tozu kullanmayin.yakiyormus
Ohh maşallah canım boyle devam
Günaydın tatlis
Kız rahatsızım ağır şeyler yiyemiyorum desenn olmazmiki
Iyi olmuş çoktan gelmesi gereken bi kanundu. idam bunlara kolay ölüm olur. Böyle bi ömür eziyet çeksin pislikler
Kizz be ancak bu saatlerde geliyorum oğlanın kahvaltı faslı ancak bitiyor :)
canım 5 ağustosta bitecek o zaman yapabilirsin
Eşim gececi çalıştı şimdi kalktı ona sofra hazırlıcam sonra görüşürüz
Yani öyle dersen israrda edemezler :)evet canım devaaam
bilmiyorum canım anca iştahım yok falan derim bilmiyom denerim her yolu
evet doğru canım eziyet çeksinler daha iyi ohh
sonraki tahminlerde katılcam canım evet :)
tamam kolay gelsin ablacım
Yani öyle dersen israrda edemezler :)
hoş geldin Şeydacım hayırlı uğurlu olsun çoook mutlu olun inşallah canım benim nasıl gidiyor tatilinizHaziranda bayram için yapmıştık Can'ım bayram da da 1 ay sonra için ağustos başı için yapmıştık bu şekilde yapıyoruz zaten her ay başı aylık hedef olarak hedef koymak isteyenler koyuyor liste bende duruyo
bence söyleme canım boşver oda kocanın karaktersizliği ..çocuğunun mutluluğu bozulmasınah be canim.safligima doymayayim.babasi bu sureci yasatmadan once herseyi ayarlamis.1 senedir surekli adres beyanindan kaciyor.zaten dpgru duzgun calismadi ki 5 senelik evliligimiz boyunca bi sene anca.onda da cuzi paraya.simdi nafaka iateaem en fazla 250-300 lira baglanacak.mehrimi almistim onceden sukur.tazminat da istemis avukat sonradan.ama ne farkedeek.600 milyar da verse degiamiyor malesef bazi gercekler.neyse ben artik kapatiyim hu konu cok baydi hepimizi.hrkesin derdi buyuk.Rabbim.kaldiramayacagimiz yuk vermesin.sadece bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu adam ayda bir de olsa oglunu gormwye geliypr.saati 11-5 arasi mahkeme karari.bu zaten nafaka vermiyor.ama geldiginde de eskiden yeni seyler alirdi.simdiyse son bi kac seferdir yegenlerinin eski oyuncaklarini tutusturuyor oglanin eline.buna bi onlem veya bi tepki yapmalimiyim sizce cocuk acisindan?oglan cok mutlu yazik farkinda dil cocukcagiz.ben de sinir oluyorum.icimden cocuga babana soyle yeni oyuncak alsin vs demek geciyor.gururuma dokunuyor cunku.sizce hic bisey yapmalimiyim
aynen öyle mefkuşumm karakterle çok alakalı ...yetiştirme tamamen bu ..anne nasıl yetiştirdiyse yada aile nasıl alıştırdıysa öyle devam ediyorMaşallah çözmüşün fıstığım
Ben küçük yaşta evlendiğim için Böyle taktikler bilmiyodum
Tabi birazda karakter meselesi adamın iş yapmayı sevmesi lazım
Benimkine malesef hiç bişey yaptıramazsın
Uuuuu kuralları severim :) Birinin bana kati suretle dur demesi gerekiyor çünkü5 ağustos :) tmmdır
sağ ol canım sen de süpersin
ay evet bi çatal alırım çeyrek tabak isterim çok zorda kalırsam uff
canım sen de pasta zamanı ortadan kaybol yeme az kaldı cuma ya
elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz
bu arada o kişiler de çok art niyetliymiş gerçekten ölmüş insanın arkasından böyle çıkarcılık mı yapılır çok ayıp vallahi. betül de dikkate alsın tabi bu durumu
canım senin boyuna göre kilon pek yok gerçekten. 5 kilo için sık dişini biraz. sabah bildirim yap. bizim takımı istedin ama bu takımın katı kuralları var bu kurallar olmasa kilo veremeyiz. kilo veremezsen takıma giremezsin ve kaçamak yaparsan spor cezası alırsın kaptandan bilgilerine sunarız
ya karbonidrat dışında ne varki zaten ikramlık hepsi karbonidrat anca et tavuk falan olursa onu yerim bir de salata ama misafirim yani çok da şey yapamam şunu şunu ver gibi
kız o kadar şey yazdım tazminat nafaka falan niye cevap yazmıyon boğazım şişti burda çığırmaktan sana
aysedurmaz diyim kısaca.Kiz sen kimdin benim kafa gitti yine
Ben de giysi seçmeden önce boyu olacak mı diye bakmaktan çok usandım. İdeal kilom 65 ama ben 65 olunca hastalıklı gibi oluyorum.70 iyidir bana :)Vayysss masallah erkeklerin sifresini erken cozmusun tebrik ediyorum:)
kiz hosgeldin beya.birakma tabi.kendimizle basbasa kalinca basaramayan tipleriz funku.bu ortada.baskasi icin kendine fatura kesmemekle cok iyi ettin
Allah kabul etsin canim.yetimhanedeki cocuklara da ugrayip hediye vermek de olabilir.Rabbim muhafaza etsin sizi
sgol canimcim.hepimizin onu hep hayra acik olsun
Hayyyiiirrrrrrr olnaz oyleeeee.hemen toparlaniyosun.
aynen canim.suistimale acik bi durum.bence de tedbirli olmak lazim.
heyyy masallahhh boua bak.ben gene ne alsam pacanin yarisini kestiriyom :):):)bayana boyu yakistiriyorum.eminim.ideal kilona inince cok daha hos olursun
ooo kaptancim naber yaaa.bulutlardan indin mi asagiya:)
gecmis olsun canim.fizik tedaviyi ihmal etme lutfen
ayyy kiyamam yaaaayukarda cevap yazdim ama cikmadi mi acep ki.o zaman gun icinde karb tukatmemeye calis
Kazen :) Hemen mesaj atıyorum kendisine :) SagolasınOhh maşallah canım boyle devam
Günaydın tatlis
Günaydın canım
Kız rahatsızım ağır şeyler yiyemiyorum desenn olmazmiki
Iyi olmuş çoktan gelmesi gereken bi kanundu. idam bunlara kolay ölüm olur. Böyle bi ömür eziyet çeksin pislikler
Kizz be ancak bu saatlerde geliyorum oğlanın kahvaltı faslı ancak bitiyor :)
Aysecim hoşgeldin tekrar. Bu 2. Uyelikler sıkıntılı olabiliyor. Kazene mesaj atıp diğer üyeliğinin kapanmasını isteyebilirsin.
Sağol canım
kizz yemek yok öyle. Tutcan kendini :)
Günaydın tatlım
canım 5 ağustosta bitecek o zaman yapabilirsin
Canım bence bisi yapma çocuğun küçük çok üzülür
Ablacim bakarım ben birazdan
Denemek lazim canım :)
Rica ederim tatlımUuuuu kuralları severim :) Birinin bana kati suretle dur demesi gerekiyor çünküDoğumdan kalan 13 kgyu vermeye çalışıyorum. Doğuma 13 kg ile girdim.40ım çıktığında 5 kg kalmıştı.Yiye yiye 13 oldu fark.Bin şükür 77lerdeyim. Şaka bi yana azimliyim.Bi an önce vereyim bitsin istiyorum
aysedurmaz diyim kısaca.
Ben de giysi seçmeden önce boyu olacak mı diye bakmaktan çok usandım. İdeal kilom 65 ama ben 65 olunca hastalıklı gibi oluyorum.70 iyidir bana :)
Kazen :) Hemen mesaj atıyorum kendisine :) Sagolasın
hoş geldin Şeydacım hayırlı uğurlu olsun çoook mutlu olun inşallah canım benim nasıl gidiyor tatiliniz
bence söyleme canım boşver oda kocanın karaktersizliği ..çocuğunun mutluluğu bozulmasın
aynen öyle mefkuşumm karakterle çok alakalı ...yetiştirme tamamen bu ..anne nasıl yetiştirdiyse yada aile nasıl alıştırdıysa öyle devam ediyor
Uuuuu kuralları severim :) Birinin bana kati suretle dur demesi gerekiyor çünküDoğumdan kalan 13 kgyu vermeye çalışıyorum. Doğuma 13 kg ile girdim.40ım çıktığında 5 kg kalmıştı.Yiye yiye 13 oldu fark.Bin şükür 77lerdeyim. Şaka bi yana azimliyim.Bi an önce vereyim bitsin istiyorum
aysedurmaz diyim kısaca.
Ben de giysi seçmeden önce boyu olacak mı diye bakmaktan çok usandım. İdeal kilom 65 ama ben 65 olunca hastalıklı gibi oluyorum.70 iyidir bana :)
Kazen :) Hemen mesaj atıyorum kendisine :) Sagolasın
Yicekmiş gibi al tabağını sonra çaktırmadan mutfağa götür
Valla hem pasta yarim hemde cezama razıyım dersen sen bilirsin tabi birde emeklerin Boşa gidecek o var
Tmm Kız kal burda
Anacım rengini değiştirip durma şaşı olacaz
O yazdıklarınıda yersen külahları değişiriz
Sen onları kilo almak isteyenler topiğine yaz
Yoksa halı kaçamağa teşvikten ceza yiyecen
Oyyy gelinciğimizde gelmiş
Balayı nasıl gidiyor fıstığım yine niye elinde tlf.
Keyfini çıkarın iyice
fatmam bence babayla çocuk arasına girme oğlunada babasiyla ilgili sakın negatif bişey söyleme
Bırak çocuk mutlu olsun
Onun için eski yeni farketmez
kızzz sakın betülle biraraya gelip azıtmayın bak
Aynen bebeğim kilo verme disiplin ve sabır işi
Vayysss masallah erkeklerin sifresini erken cozmusun tebrik ediyorum:)
kiz hosgeldin beya.birakma tabi.kendimizle basbasa kalinca basaramayan tipleriz funku.bu ortada.baskasi icin kendine fatura kesmemekle cok iyi ettin
Allah kabul etsin canim.yetimhanedeki cocuklara da ugrayip hediye vermek de olabilir.Rabbim muhafaza etsin sizi
sgol canimcim.hepimizin onu hep hayra acik olsun
Hayyyiiirrrrrrr olnaz oyleeeee.hemen toparlaniyosun.
aynen canim.suistimale acik bi durum.bence de tedbirli olmak lazim.
heyyy masallahhh boua bak.ben gene ne alsam pacanin yarisini kestiriyom :):):)bayana boyu yakistiriyorum.eminim.ideal kilona inince cok daha hos olursun
ooo kaptancim naber yaaa.bulutlardan indin mi asagiya:)
gecmis olsun canim.fizik tedaviyi ihmal etme lutfen
hoş geldin Şeydacım hayırlı uğurlu olsun çoook mutlu olun inşallah canım benim nasıl gidiyor tatiliniz
bence söyleme canım boşver oda kocanın karaktersizliği ..çocuğunun mutluluğu bozulmasın
aynen öyle mefkuşumm karakterle çok alakalı ...yetiştirme tamamen bu ..anne nasıl yetiştirdiyse yada aile nasıl alıştırdıysa öyle devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?