- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.681
Ooo taze gelin sefalar getirdin nasıl geçiyor hayatının bal ayı mus mutlu ol Şeyda m mus mutlu.Yok kız Bi bakayım dedim gördüm görünce de cevap vereyim bari dedim :)))
Ooo taze gelin sefalar getirdin nasıl geçiyor hayatının bal ayı mus mutlu ol Şeyda m mus mutlu.
seninki istisnaymış tatlıcım inşallah böyle devam etsinkız benim yazdıklarımı okudun mu bu yetiştirmeyle alakalı zuhal ablaya yazdıklarımı?
benim eşim sanırım bu durumda genelin dışında bir adam evet çünkü evlenmeden annesinin evinde suyunu bile kalkıp almayan biri :)
bence çok süper 13 kilo alıp doğum yapmak. benim eltim 19 kilo aldı :) 65 zayıf olur bana da 50 zayıf oluyor ben en çok 52 halimi seviyorum çok güzel inşallah tekrar başarıcam
Iyi yaptım şekercimYok kız Bi bakayım dedim gördüm görünce de cevap vereyim bari dedim :)))
seninki istisnaymış tatlıcım inşallah böyle devam etsin
Şimdi benimki istesede yapamaz zaten çok yoğun çalışıyor
O yüzden beklentim yok
Iyi yaptım şekercim
Çifte kumrular mutlu olsunda
Hosgeldin can can.Gitmem ben.Niye gideyim ayol. Allah onlara da üye nasip etsin. Gitmem :)
Yabancı dil olan nickler afilli duruyor ondan seçtim bunu.İtalliano candır can
Yimem yimem. Söz
Boyum 175. 2 gündür tartılmıyorum ama 77-77.2-77.5 arasında gidip geliyorum.Yarın sabah yazayım güncel kilomuHedefim 70 Sporu bayramdan beri yapamıyorum.Leslie hastasıyım.Fırsat buldukça da yürüyüş yapıyorum parktaki parkurda bebek arabasıyla
Yemesem verecem de yiyorum anam.Ne yalan söyleyim.Valla yiyorumEtliekmek tost sandivc yaşpasta kurabiye poğaca ayyy olsa da yesek Ben kilo verme yoluna girmeye değil de sizi yoldan çıkarmaya geldim sanki.Öyle hissettim bi an
Havalı olsun azıcık istedim
deniycem çok merciKizlar bu arada bisey kesfettim bugun.dis macunu yerine turk kahvesinin telvesini fircaniza koyun ve dislerinizi fircalayin.acayip parlatiyor.bir de dis tasi icin kabartma tozunu parmagina surup dislerine suruyorsun.dudaklarina diline degdirmemeye dikkat etmek gerekit
yor.surdukten sonra dudaklarini iyice acip dislrre degmesini engelleyerek bi 20 sn falan tutuyosun.cisir cisir ses geliyor.bunu haftada bir kullanunca dis tasi kalmiyormus.ben ikisini de denedim guzel oldu sanki.yanliz agzinizda yara vs varsa kabartma tozu kullanmayin.yakiyormus
Tabi canım kesin klasik bi tatildirNapayım gelmeden duramıyorum hastalık gibi :))
Aman be kuzum iyi işte klasik tatil :))))
Ayy dön Cano biz zayıflatıriz seniHaha kızlar bu arada şişko gelin olarak dönücem sanırım haberiniz ola
Tamam tanidim canim tekrar hosgeldinUuuuu kuralları severim :) Birinin bana kati suretle dur demesi gerekiyor çünküDoğumdan kalan 13 kgyu vermeye çalışıyorum. Doğuma 13 kg ile girdim.40ım çıktığında 5 kg kalmıştı.Yiye yiye 13 oldu fark.Bin şükür 77lerdeyim. Şaka bi yana azimliyim.Bi an önce vereyim bitsin istiyorum
aysedurmaz diyim kısaca.
Ben de giysi seçmeden önce boyu olacak mı diye bakmaktan çok usandım. İdeal kilom 65 ama ben 65 olunca hastalıklı gibi oluyorum.70 iyidir bana :)
Kazen :) Hemen mesaj atıyorum kendisine :) Sagolasın
Sisko gelin olursan takimda yarisiriz beraber sknti yok kaptanimHaha kızlar bu arada şişko gelin olarak dönücem sanırım haberiniz ola
Hosgeldin can can.
deniycem çok merci
Tabi canım kesin klasik bi tatildir
Ayy dön Cano biz zayıflatıriz seni
Sisko gelin olursan takimda yarisiriz beraber sknti yok kaptanim
Kaptanim hoşgeldin canımHaha kızlar bu arada şişko gelin olarak dönücem sanırım haberiniz ola
Kaptanim hoşgeldin canım
Şekersiz sütlü nescafe dene ara olarak bide karbonhidrat değil protein yemeye çalış yok tutar. Badem ceviz hurma tavsiye ederim.Hu hu
Soru 1 deneyimli bayanlar.
Ben bu devasa acikliktaki istahimi nasıl kapatcam? Tokluk hissi vermiyor midem beynime. Sürekli açlıktan ölüyor modundayim 3 4 gündür.
Kırılan bileklik olsun kem gözlerden korusun Rabbim.Bu arada kızlar nazar çıktı diyelim eşimin aldığı bileklik koptu dün akşam
Ba yi li rim 2si bi aradaya :))) sürekli atistirma isteği var bende.Şekersiz sütlü nescafe dene ara olarak bide karbonhidrat değil protein yemeye çalış yok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?