Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada kızlar nazar çıktı diyelim eşimin aldığı bileklik koptu dün akşam
tatlım bosver cana geleceğine mala gelsin. Dönünce kuyumcuda yaptirirsin
Kızlar ben gene gezmelere vurdum kendimi. Eve geçince gećmişe bakacağım.
gez canım gitsin kilolar ama kaçamak yok ona gore
Bende yürüyüşe çıkıcam şimdi
Akşam vaktim olursa yine giderim

Kız elif gezmelerde boğazını tut ona Göre
Ohh maşallah ablam
Hu hu
Soru 1 deneyimli bayanlar.
Ben bu devasa acikliktaki istahimi nasıl kapatcam? Tokluk hissi vermiyor midem beynime. Sürekli açlıktan ölüyor modundayim 3 4 gündür.
Tatlım bi süre az ama sık yemeyi deneyebilirsin. Istahini kontrol altina alana kadar

Hu hu
Soru 1 deneyimli bayanlar.
Ben bu devasa acikliktaki istahimi nasıl kapatcam? Tokluk hissi vermiyor midem beynime. Sürekli açlıktan ölüyor modundayim 3 4 gündür.
Öncelikle Öğünlerinde protein eksik olmasın cnm tok tutar bol salata yoğurdunuda eksik etme tabiki bol su bitki çayı

Bide beynini sen yönlendireceksin cnm miden değil
Bşrazcıkta sabredecen
Emek olmadan sonuç olmuyor ne yazıkki
Sporda tokluk hissi veriyor

Ba yi li rim 2si bi aradaya :))) sürekli atistirma isteği var bende.
2 si 1 arada değil fıstık o çok kalorili ve sağlıksız
Şekersiz sütlü türk kahvesi yada filtre kahve sağlıklı
Ama ben neskafede iciyorum
Türk kahvesini bazen tarçınlı yapıyorum
İstersemde azcık süt koyuyorum

Ba yi li rim 2si bi aradaya :))) sürekli atistirma isteği var bende.
ikisi bi arada değil canım süt ve nescafe :)))) hazır gıda yok. Ayran iç yoğurt ye ne bilim elma ye mesela.

Kızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
sıcak havlu koy ve öyle tut canım biraz yumuşar.

mefkusum ben geçen yaptım tarçınlı Türk kahvesi iğrenç bi şekilde uzadı jel gibi oldu neden ki acep. Sen nasıl yapıyorsun.

ben uyandigimda beri ayaktayim toparlanma çalışmaları temizlik vs. Ama gece yapıcam mutlaka yürüyüşumu bu arada dün gece saat 2 gibi çıktık yuruduk yarım saat yazmayi unuttum.

Neden öyle olduki cnm anlamadım
Ben T.kahvesini makinede yapıyorum yarim yada 1 çk.falan tarçın atıyorum
Su kahve tarçın hepsini karıştırıp kaynatıyom

Kız gece gece derdiniz neydi ama iyi gelmiştir
Aşkmı tazelediniz

Haha öyle olcak zaten belli oldu :)))) hani insanlar evlenince kilo alırsın dikkat et Dedi de ben direk balayında alıyorum :))))
Ben 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaa demekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor

O markayı bilmiyorum cnm
Ağrı kremiyse olur
ağrı için abla

Gecen hafta bende oyleydim sac kurutma makinesiyle isitip masaj yaptim bol bol canim gecmis olsun
Sağolun kızlar biraz sıcak havlu koyayim sonrada bengay sureyim o zaman

Yazik adam canini zor atiyordur zaten yogunsa.insan kiyamaz zaten yorgun gorunce
hepimiz icin hayirlisi olsun ins cabnim.
yok anam ben tırsarım kabartma tozunu beceremem
ama turk kahvesini deneyebilirim. çok sağ ol :)
kabartma tozu denedim simdilik yasiyorum:)
Haha bulutlar da kim hiç çıkmadım Kı ineyim csnım

Gayet iyi Can'ım :)
cikmisindir da farketmezsin su an:)Allah mutlulugunu hep katlayarak arttirsin insallah canim
Napayım gelmeden duramıyorum hastalık gibi :))
Aman be kuzum iyi işte klasik tatil :))))
ayyy yesinler klasik tatilini:)
Kızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
gecmis olsun.ben havlu koyup sicaga yakin utuyle utuluyorum:):)biraz tehlikeli ama :):)krem daha mantikli tabi
oki ablacim deniycem ins
Ben 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaa demekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor
bu da iyiydi sesli guldum:):)

Menum
sabah 8.30
1 yumurta.1 kk peynir.1 tb ekmek
ara 10.30
2 yk yogurt 2 uzum
Oglen 14.00
Sekersiz sutsuz latte 1 granola bar 50 gr(sinemadaydim bunu buldum ancak en uygun diyete uygun sekersiz tatlandiricisiz kuru meyveli yulafli yaziyordu.kalori yazmiyordu)
Aksam 19.00
2 kk peynirli gobek salata
Su 2 yatincaya 2.5 -3 olur
spor 25+35 yuruyus

Ay bende öyle yaptım da tarçıni buzdolabından çıkardım ondan mi oldu acaba bir daha denermiyim bilmiyorum.

Adam anca kaldırdı totosunu

Mefkusum bu arada cuma izne ayrılıyorum unutmayalim cuma çok ugrayamam belki buraya aklimdayken söyleyeyim.

Evet şimdi belli oldu niye goturmedigi kız ne yedin o kadar otellerde bugün kalanı ertesi gün yoğurtluyolar ben domates peynir yiyorum inan yada löp et yumurta meyve gibi :))))

Eee adamın niye götürmediği belliymiş :)))
Bak Bide kilo alıp döncektin bütün emekler çöpe

Gayet güzel tatlıcım
Ama sabahları çok kuru kuru yiyonuz yaaa

Kizlar annemler tatilden dondu
bu aksam ev kalabalik olur.ben giremem muhtemel.hepinize bol eksili geceler....kacamak yapmayin sakin heee.bak bi gun kaldi tartiya:):):)optum.hepinizi
Inşallah düzenin bozulmaz cnm
Keşke Birazdaha kalsalardı :))

Kız söylemesen ben çoktan unuttuydum
Cuma hatırlarmıyım bilemicemmm :))

Geçmiş olsun.kas gevşetici ilaç da almalisin bence. Bengay kuvvetli bi krem.vicks de çok rahatlatir beni.

Daha kötü oldum yaa valla boynum yüzünden kipirdayamiyorum bile
Afiyet olsun canım o kadar gözüme batmadi granola
Kizlar annemler tatilden dondu
bu aksam ev kalabalik olur.ben giremem muhtemel.hepinize bol eksili geceler....kacamak yapmayin sakin heee.bak bi gun kaldi tartiya:):):)optum.hepinizi
Görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…