- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.701
tatlım bosver cana geleceğine mala gelsin. Dönünce kuyumcuda yaptirirsinBu arada kızlar nazar çıktı diyelim eşimin aldığı bileklik koptu dün akşam
gez canım gitsin kilolar ama kaçamak yok ona goreKızlar ben gene gezmelere vurdum kendimi. Eve geçince gećmişe bakacağım.
Ohh maşallah ablamBende yürüyüşe çıkıcam şimdi
Akşam vaktim olursa yine giderim
Kız elif gezmelerde boğazını tut ona Göre
Tatlım bi süre az ama sık yemeyi deneyebilirsin. Istahini kontrol altina alana kadarHu hu
Soru 1 deneyimli bayanlar.
Ben bu devasa acikliktaki istahimi nasıl kapatcam? Tokluk hissi vermiyor midem beynime. Sürekli açlıktan ölüyor modundayim 3 4 gündür.
Öncelikle Öğünlerinde protein eksik olmasın cnm tok tutar bol salata yoğurdunuda eksik etme tabiki bol su bitki çayıHu hu
Soru 1 deneyimli bayanlar.
Ben bu devasa acikliktaki istahimi nasıl kapatcam? Tokluk hissi vermiyor midem beynime. Sürekli açlıktan ölüyor modundayim 3 4 gündür.
2 si 1 arada değil fıstık o çok kalorili ve sağlıksızBa yi li rim 2si bi aradaya :))) sürekli atistirma isteği var bende.
Voltaren kremiyle ara ara mesaj yap cnmKızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
Voltaren yok abla bengay var o olurmukiVoltaren kremiyle ara ara mesaj yap cnm
O yoksa normal kremlede yumuşatabilirsin
Bide sıcak su torbası varsa koy
Arada çok hafif hafif oynatmaya çalış
O markayı bilmiyorum cnmVoltaren yok abla bengay var o olurmuki
ikisi bi arada değil canım süt ve nescafe :)))) hazır gıda yok. Ayran iç yoğurt ye ne bilim elma ye mesela.Ba yi li rim 2si bi aradaya :))) sürekli atistirma isteği var bende.
sıcak havlu koy ve öyle tut canım biraz yumuşar.Kızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
mefkusum ben geçen yaptım tarçınlı Türk kahvesi iğrenç bi şekilde uzadı jel gibi oldu neden ki acep. Sen nasıl yapıyorsun.2 si 1 arada değil fıstık o çok kalorili ve sağlıksız
Şekersiz sütlü türk kahvesi yada filtre kahve sağlıklı
Ama ben neskafede iciyorum
Türk kahvesini bazen tarçınlı yapıyorum
İstersemde azcık süt koyuyorum
ben uyandigimda beri ayaktayim toparlanma çalışmaları temizlik vs. Ama gece yapıcam mutlaka yürüyüşumu bu arada dün gece saat 2 gibi çıktık yuruduk yarım saat yazmayi unuttum.Hadinnnn evdekilerden spor yapmayan kalmasın bol sular içilsin
Iştekilerde eve gidince Yan gelip yatmasınlaro totişler yata yata erimeyecek
45 dk yürüyüş yapıldı efemmm
Şimdi bişeyler alıp gelip yemek yapıcam
Neden öyle olduki cnm anlamadımikisi bi arada değil canım süt ve nescafe :)))) hazır gıda yok. Ayran iç yoğurt ye ne bilim elma ye mesela.
sıcak havlu koy ve öyle tut canım biraz yumuşar.
mefkusum ben geçen yaptım tarçınlı Türk kahvesi iğrenç bi şekilde uzadı jel gibi oldu neden ki acep. Sen nasıl yapıyorsun.
ben uyandigimda beri ayaktayim toparlanma çalışmaları temizlik vs. Ama gece yapıcam mutlaka yürüyüşumu bu arada dün gece saat 2 gibi çıktık yuruduk yarım saat yazmayi unuttum.
Ben 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaaHaha öyle olcak zaten belli oldu :)))) hani insanlar evlenince kilo alırsın dikkat et Dedi de ben direk balayında alıyorum :))))
Gecen hafta bende oyleydim sac kurutma makinesiyle isitip masaj yaptim bol bol canim gecmis olsunKızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
ağrı için ablaO markayı bilmiyorum cnm
Ağrı kremiyse olur
Hadinnnn evdekilerden spor yapmayan kalmasın bol sular içilsin
Iştekilerde eve gidince Yan gelip yatmasınlaro totişler yata yata erimeyecek
45 dk yürüyüş yapıldı efemmm
Şimdi bişeyler alıp gelip yemek yapıcam
ikisi bi arada değil canım süt ve nescafe :)))) hazır gıda yok. Ayran iç yoğurt ye ne bilim elma ye mesela.
sıcak havlu koy ve öyle tut canım biraz yumuşar.
mefkusum ben geçen yaptım tarçınlı Türk kahvesi iğrenç bi şekilde uzadı jel gibi oldu neden ki acep. Sen nasıl yapıyorsun.
ben uyandigimda beri ayaktayim toparlanma çalışmaları temizlik vs. Ama gece yapıcam mutlaka yürüyüşumu bu arada dün gece saat 2 gibi çıktık yuruduk yarım saat yazmayi unuttum.
Sağolun kızlar biraz sıcak havlu koyayim sonrada bengay sureyim o zamanGecen hafta bende oyleydim sac kurutma makinesiyle isitip masaj yaptim bol bol canim gecmis olsun
Geçmiş olsun.kas gevşetici ilaç da almalisin bence. Bengay kuvvetli bi krem.vicks de çok rahatlatir beni.ağrı için abla
Sağolun kızlar biraz sıcak havlu koyayim sonrada bengay sureyim o zaman
Yazik adam canini zor atiyordur zaten yogunsa.insan kiyamaz zaten yorgun gorunceBiraz yetiştşrmeylede alakalı cnm
Benim eşim El bebek gül bebek büyümüş
Gerçekten iş yapmasını sevmeyen biri
Mesela buraya taşındığımızda bahçe öyle duruyor Adam bişey yapmıyor bende zaten hiç anlamıyodum
Ama onu rahatsız etmiyor sonunda ben yapmak zorunda kaldım
hepimiz icin hayirlisi olsun ins cabnim.abla benim eşim doğulu. kendisi değil ama ailesi geleneklerine bağlı. evin en küçük çocuğu eşim ve erkek de olduğu için aşırı şımartılmış. k.validemlerde toplandığımızda suyunu bile almıyor ablasından istiyor. hatta geçen pazar ordayken yine yaptı ben de ailesinin yanında sen neden ablanı yoruyorsun kalkıp almıyorsun dedimannesi hemen aaa olsun versin ablası dedi. ablası da yok ben veririm dedi. eşimde o bana hep getirirki dedi. al işte düzeni böyle kurmuşlar. ben de dedim evde kendin alıyorsun ama ablanı yormayabilirsin yani dedim. hiç umruma saymam kimseden de kendimi karakterimi saklamam. hatta k. valideme dedim anne evde böyle değil valla bana destek oluyor Allah razı olsun dedim. şımartmıyorum ben bu kadar dedim hayat müşterek dedim o da he kızım valla doğru falan dedi ama tabiki iç düşüncesi bu değil vah evladım bile demiş olabilir ama hiç umrumda değil. benim yaptığım fedakarlıkları görüyorlar çünkü maddi ve manevi o yüzden kimse bana ses edemiyor etmemesi de lazım zaten görmeseler bile. eşimden de ailesinden de çok memnunum birbirine saygı duyuyor çünkü herkes. kimse laf diretmiyor.
zuhal abla bak bir de sen kendin söylemişsin zorunda kaldığın için bahçeyi sen yapmışsın çünkü eşinin umrunda olmayan bir şeymiş. ama benim bahçem yok daha öyle bi durumla karşılaşmadım. evde bir eksik olsa ben yapamasam o yapmak zorunda kalıyor. bir de yeni evliyiz bana kıyamıyor. birazda karakteri eşine verdiği değerle de alakalı. çünkü benim 4 tane dayım var 3 ü karısını el üstünde tutar. yardım eder. aşkım diye konuşur. kimseye laf ettirmez. eşleri de onlara öyledir. 1 i de normal o da iyidir ama onlar kadar değil. ama baktığın zaman o dayımın hanımı da diğer yengemler gibi sevecen değil. biraz ne ekersen onu biçersin durumu da oluyor.
bir sürü başka faktör vardır. ama tek isteğim değişmesin ben çok alıştım çünkü bu iyi hale
Allahım herkesi eşleriyle evlatlarıyla mutlu kılsın. Sağlık huzur versin
olma canım mahcup olmazsın ailen onlar senin. bu senin kaderinmiş yaşadın. bundan sonrasına bak sen. iyi yapmışsın yüzüne konuşup oh olsun nursuz adamtamam canım benim için sorun yok ama senin acıların tazelensin istemiyorum ben de
bundan sonrası için herşeyin hayırlısı olsun hakkında
kabartma tozu denedim simdilik yasiyorum:)yok anam ben tırsarım kabartma tozunu beceremem
ama turk kahvesini deneyebilirim. çok sağ ol :)
cikmisindir da farketmezsin su an:)Allah mutlulugunu hep katlayarak arttirsin insallah canimHaha bulutlar da kim hiç çıkmadım Kı ineyim csnım
Gayet iyi Can'ım :)
ayyy yesinler klasik tatilini:)Napayım gelmeden duramıyorum hastalık gibi :))
Aman be kuzum iyi işte klasik tatil :))))
gecmis olsun.ben havlu koyup sicaga yakin utuyle utuluyorum:):)biraz tehlikeli ama :):)krem daha mantikli tabiKızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
oki ablacim deniycem ins2 si 1 arada değil fıstık o çok kalorili ve sağlıksız
Şekersiz sütlü türk kahvesi yada filtre kahve sağlıklı
Ama ben neskafede iciyorum
Türk kahvesini bazen tarçınlı yapıyorum
İstersemde azcık süt koyuyorum
bu da iyiydi sesli guldum:):)Ben 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaademekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor
Ay bende öyle yaptım da tarçıni buzdolabından çıkardım ondan mi oldu acaba bir daha denermiyim bilmiyorum.Neden öyle olduki cnm anlamadım
Ben T.kahvesini makinede yapıyorum yarim yada 1 çk.falan tarçın atıyorum
Su kahve tarçın hepsini karıştırıp kaynatıyom
Kız gece gece derdiniz neydi ama iyi gelmiştir
Aşkmı tazelediniz
Evet şimdi belli oldu niye goturmedigiBen 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaademekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor
Eee adamın niye götürmediği belliymiş :)))Ben 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaademekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor
Gayet güzel tatlıcımMenum
sabah 8.30
1 yumurta.1 kk peynir.1 tb ekmek
ara 10.30
2 yk yogurt 2 uzum
Oglen 14.00
Sekersiz sutsuz latte 1 granola bar 50 gr(sinemadaydim bunu buldum ancak en uygun diyete uygun sekersiz tatlandiricisiz kuru meyveli yulafli yaziyordu.kalori yazmiyordu)
Aksam 19.00
2 kk peynirli gobek salata
Su 2 yatincaya 2.5 -3 olur
spor 25+35 yuruyus
Inşallah düzenin bozulmaz cnmKizlar annemler tatilden dondu
bu aksam ev kalabalik olur.ben giremem muhtemel.hepinize bol eksili geceler....kacamak yapmayin sakin heee.bak bi gun kaldi tartiya:):):)optum.hepinizi
Kız söylemesen ben çoktan unuttuydumAy bende öyle yaptım da tarçıni buzdolabından çıkardım ondan mi oldu acaba bir daha denermiyim bilmiyorum.
Adam anca kaldırdı totosunu
Mefkusum bu arada cuma izne ayrılıyorum unutmayalim cuma çok ugrayamam belki buraya aklimdayken söyleyeyim.
Evet şimdi belli oldu niye goturmedigikız ne yedin o kadar otellerde bugün kalanı ertesi gün yoğurtluyolar ben domates peynir yiyorum inan yada löp et yumurta meyve gibi :))))
Geçmiş olsun.kas gevşetici ilaç da almalisin bence. Bengay kuvvetli bi krem.vicks de çok rahatlatir beni.
Daha kötü oldum yaaYazik adam canini zor atiyordur zaten yogunsa.insan kiyamaz zaten yorgun gorunce
hepimiz icin hayirlisi olsun ins cabnim.
kabartma tozu denedim simdilik yasiyorum:)
cikmisindir da farketmezsin su an:)Allah mutlulugunu hep katlayarak arttirsin insallah canim
ayyy yesinler klasik tatilini:)
gecmis olsun.ben havlu koyup sicaga yakin utuyle utuluyorum:):)biraz tehlikeli ama :):)krem daha mantikli tabi
oki ablacim deniycem ins
bu da iyiydi sesli guldum:):)
Afiyet olsun canım o kadar gözüme batmadi granolaMenum
sabah 8.30
1 yumurta.1 kk peynir.1 tb ekmek
ara 10.30
2 yk yogurt 2 uzum
Oglen 14.00
Sekersiz sutsuz latte 1 granola bar 50 gr(sinemadaydim bunu buldum ancak en uygun diyete uygun sekersiz tatlandiricisiz kuru meyveli yulafli yaziyordu.kalori yazmiyordu)
Aksam 19.00
2 kk peynirli gobek salata
Su 2 yatincaya 2.5 -3 olur
spor 25+35 yuruyus
Görüşürüz canımKizlar annemler tatilden dondu
bu aksam ev kalabalik olur.ben giremem muhtemel.hepinize bol eksili geceler....kacamak yapmayin sakin heee.bak bi gun kaldi tartiya:):):)optum.hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?