- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.761
olmaz bir şey dönünce koşma temposunda verirsin sen onlarıHaha kızlar bu arada şişko gelin olarak dönücem sanırım haberiniz ola
ara öğünlerini atlama ve protein ağırlıklı seçmeye gayret etHu hu
Soru 1 deneyimli bayanlar.
Ben bu devasa acikliktaki istahimi nasıl kapatcam? Tokluk hissi vermiyor midem beynime. Sürekli açlıktan ölüyor modundayim 3 4 gündür.
geçmiş olsun kuzum ..benimde öyle boynum tutuk kas gevşetici içtimKızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
Allah iyiliğini versin merve ne yedin kız o kadarBen 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaademekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor
canım ya hiç yemek yok bu hafta biraz fazla mı kastın sanki menüleriniMenum
sabah 8.30
1 yumurta.1 kk peynir.1 tb ekmek
ara 10.30
2 yk yogurt 2 uzum
Oglen 14.00
Sekersiz sutsuz latte 1 granola bar 50 gr(sinemadaydim bunu buldum ancak en uygun diyete uygun sekersiz tatlandiricisiz kuru meyveli yulafli yaziyordu.kalori yazmiyordu)
Aksam 19.00
2 kk peynirli gobek salata
Su 2 yatincaya 2.5 -3 olur
spor 25+35 yuruyus
afiyetler olsun bir Hilal klasiğiMenum
Sabah 11
Bir kase yoğurt
5 fındık 5 badem 2 ceviz
Öğle 14
Kk otlu tulum peyniri
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Yarım salatalık
Akşam 19
Bir haşlanmış yumurtalı göbek salata
Su 2 litre
Spor yok
afiyet olsun canım herşey yerli yerinde nazarlıkGunun menusu
Sabah12:30
2yumurtadan omlet
5zeytin
Kk peynir
1dilm tb ekmk cay(sekersiz)
Aksam
18:00
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2bardak ayran
Su 2litre
Spor 2mile leslie
kuzum senin öğle ile akşam arası az olmuş sankiMenum
Sabah 12.30
2 yumurtadan omlet+peynir+zeytin+1dilim tb ekmegi+ 1 cay sekersiz
Ogle 16
1 tabk taze fasulye ( yagsiz koymayi unutmusm haslama oldu)
Aksam 18.30
1 kase yogrtlu corba+1 tabak taze fasulye+2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor 2mile leslie
Elifim afiyetler olsun cancağzım güzel menünMenüm şöyle canlar
Sabah 9
1 seftali bol bol su
Saat 12
2 kaşık melemen
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Salatalik domates
Saat 16
1 fincsn sütlü nescafe
1 ceviz
Saat 19:30
3 kaşık et sote
4 kaşık z.yağlı kabak yemegi
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor ahanda oturdum ama gece yarım saatte olsa cikicam.
evet Mefkusum arayı bilerek fazla tuttum çünkü okumada geç yiyeceğimi biliyordum arayı az tutsam lahmacunu fazla yiyebilirdimMenü güzelde cnm sanki ara fazla olmuş
Lahmacunu da yarım Yemen iyi olmuş
amin canım Allah razı olsun ..evet geç oldu inşallahh bugün menüyü daha hafif tutacağımGec saatte olmasi kotu olmus lahmacunun yarin dengelersin umarim canim Allah kabul etsin
amin canım Allah razı olsun...sağol kuzumValla mefkusum net buldugum an burdayımkoyde telf. Çekmiyor net hiç çekmiyor yoksa ayrılmazdım izine sırf net yok diye ayrılıyorum.
Rabbim yattığı yeri nur eylesin. Menun guzel canim afiyet olsun Allah kabul etsin.
Aman dikkat et canım ya.
yeni geldim 55 dk tempolu yürüyüş
Ay ne guzel bizim babanne de benim ufak için kaç yaşına girdi dedi çok ilgilidir sağolsun. bende babannemi çok severim.
iyi geceler mefkusum.
iyi geceler can can.
esin birsey mi diyor aman dikkat et.
günaydın canımGünaydın 5.takimin citir kardeşleri cumaya bol eksiler gorun
amin canım Allah razı olsun ..evet bilerek fazla tuttum canımGranola bar diye bi bak canim.internetten.ben de ismini biliyordum da ilk defa yedim.
en verimli yasam suresi
guzel canim afiyet olsun
aslinda almak lazim dedigin gibi.yanimda ogunlerimi tasiyabilmem lazim
spor yaptiysan guzel olmus canim
ben kendime 1 yil verdim.seneye agustosta ideal kiloda ya da cok yakin olmayi hedefliyorum.omrum boyu denedim abla.hep hizli baslayip erkenden biraktim.bu sefer tam tersini yapicam.agir sakin uzun vadede dusunucem.ins olur bakalim:)
Allah kabul etsin Rahmet etsin.menu tami yerine yarisi mantikli.ama meyve cok olmus ara ogunde
günaydın canım inşallah hepimiz bol eksiler görelimGunaydinlar kizlarrrrrr.tarti oncesi son gunnn.haydi totolar kalksin.sabah yarim saat bi yuruyus yapalim.fire vermeyelim.kacamak fikrini yarin sabaha erteleyelim.boooll booolll eksili bi gun diliyorum.benim.oglus evde annemler de var.elimden geldigince girmeye gayret edicem oldugu kadar.gorusuruz canlat