Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın 5.takimin citir kardeşleri cumaya bol eksiler gorun
Sağol kuzu ama 9. Takım burası
günaydın canım ınş bol eksiler görürüz
Sağol canım
herkese günaydın kızlar...tartı için son gün hadi bakalım güzel bir gün olsun yarın tartıdan yana yüzümüz gülsün inşallah
günaydın canım ınş :)
Hadi bakalım canım ınş hep beraber kilolardan kurtulucaz
Gunaydin abla :)Tamamdir geç saatte su tüketimi yok :)
su boregi
Onun haricinde güzel canım
Bugun nasılsın Hilal?

Sağol Tatlım.

CurukElma
Nasıl oldun tatlım Inşallah daha iyisindir
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür az çok hareket ettirebiliyorum boynunu :)

Daha yasinimi bilmiyor ben sok
55 dk tempolu yürüyüş yapıldı duş alındı ben yatıyore iyi geceler canlar.
Helal sana be
Gunaydin canim hepimiz icin bol eksili bi gun olsun insallah

Kizlar çok moralim bozuk hüngür hüngür ağlıyorum kendiMe engel olamıyorum. Eşim bana kilodan başka mezun yok yeter artık dedi. Herkesin yanında kilo konusuyormusum. Biri birsey sorunca cvp veriyim mi dedim yok diyo sen açıyorum konuyu tek mevzun bu ben dedim 4 yıldır bu kiloyu görmedim sen istedin diye veriyorum duygusuz luk yapma NW olur iki çift güzel laf söylesen ağını geldi güzel konuşmak valla bitik haldeyim kendimden nefret ediyorum suan bıktım herseyden ((((

günaydın canım hadi hayırlı olsun

tatlışım mesaj alındı

börek harici süpermiş

Biliyorum mefkuşcuğum.
Dün babamın doğum günüydü. Pasta börek çorek ne arasan vardı. Sadece su böreğine dayanamadım. Annem çok güzel yapar.
doğum günü kutlu olsun babacığının

Huuu Huuu nerdesiniz millet ne bu durgunluk

Yarın cuma biraz heyecan olsun
1 haftalık artısıyla eksisiyle ortaya çıkacak

Haftaya beni ararsınızda bulamazsınız
burdayım abla yemeğe gittim bir soluk...sen gelirsin haftaya bırakmazsın bizi dimi ama

kıyamam ben sana üzülme bu kadar ...belli ki eşinin tahammülsüz ve de sinirli bir anına denk gelmişsin ...oda sakinleşince yaptığı saçmalığın farkına varır elbet ..sil gözünün yaşını bakayım ..her insanın eşref ve eşek (teşbihte hata olmaz)saati oluyor üzme kendini..azcıkta kıskançlık mı var ne kocanın söyleminde...kendinden nefret etmek ne demek ...

Neden onu bu kadar rahatsiz etmiski
Uzulme canim bi anlik sinirle soylenmis seylerdir sende bundan sonra kilo konusu acma cok sknti olduysa

Yok canım ya çok farklı karakterleriz aramızda 10 yaş var birazda duygusuz iki güzel laf söylemez yetişme tarzı anası aynı. Valla ben kimim nasıl biriyim hepsini unuttum buna yaranayim diye ruhumu yordu kendimden ödun verdim hep karşılığı böyle olmamalı. Borsada milyarlarimi kaybetti giķimi çıkarmadım sen öyle yaptın böyle yaptın demedim adam bi kilo dan bahsediyorum diye paramparça etti beni çok ağrıma gidiyor. Şimdi git yan yana otur içimden hicbirsey gelmiyor. Benliğimi yitirdim haketmiyor um böyle basit şeylerden kırılmayi.

Neden onu bu kadar rahatsiz etmiski
Uzulme canim bi anlik sinirle soylenmis seylerdir sende bundan sonra kilo konusu acma cok sknti olduysa
Kız farkında bile değilim tlf da fotoğraf gösterdim başladı konuşmaya beni başkası uyarmazmis yeter mis kilo kilo başka mevzu yokmus

erkek duygusuzluğu neylersin işte düşüncesizce laflar etmiş ...canım benim biz kadınlar hep daha fedakar oluyoruz zaten erkekleri idare eden alttan alan hep bizleriz ...hak etmiyorsun tabi kırılmayı ne alaka anlayacaktır yaptığı terbiyesizliği seni ne kadar kırdığını üzdüğünü ..tatil öncesi ne gerek varmış buna ağzınızın tadını kaçırıyor ...düşüncesiz bu erkekler ...bir kaç güne için soğur kızgınlığın azalır ben hep söylerim lafla boşanılsaydı ben 1000 kere boşanırdım zaman neyi örtmüyor ki

Beynime not aldım sözlerinizi :) Cevaplamayı unutmuşum.
Cumartesi kankamın kızına diş bulguru yapcaz 2 gündür onun telaşındayım. Süsleme,tütü vs bana ait de. Süre az kaldı,kendi çocuklarım bi yandan derken sık sık açamıyorum siteyi.
Ama daha dikkatli olurum Valla menüleriniz öyle şahane ki vay bee dışında yorumum yok pek. Kaçamaklara cezalar da harikaymış :)
(( Arkadaşların da söylediği gibi onun da ters zamanına denk gelmiştir. Zaten eşinin huyunu da biliyormuşsun. Bende de var ondan bi tane. Benzer durumları ben de sık sık yaşıyorum.Kolay değil yapmamak ama sıkma canını

Kız farkında bile değilim tlf da fotoğraf gösterdim başladı konuşmaya beni başkası uyarmazmis yeter mis kilo kilo başka mevzu yokmus
Elifim seni çok iyi anlıyorum bitanem
Ne kadar kendimiz için desekte içimizde eşimize daha güzel görünme beğenilme duygusu var
Bunun içinde aylarca çabalıyoruz
Adamlar bu kilonun, öncesinde bizi nasıl rahatsız ettiğini bakışların bile bizi nasıl incittiğini bilmiyolar tabiki verincede nasıl mutlu olduğumuzu
O yüzden sevincimizi paylaşmıyolar

Sen bunları kafana takma cnm tabiki eşinin yaptığı doğru değil Ama değmez inanki
Senin Kıymetini bilmiyorsa bu onun eksikliği
Yinede eşine kırıldığını belli et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…