- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.801
Kizlar çok moralim bozuk hüngür hüngür ağlıyorum kendiMe engel olamıyorum. Eşim bana kilodan başka mezun yok yeter artık dedi. Herkesin yanında kilo konusuyormusum. Biri birsey sorunca cvp veriyim mi dedim yok diyo sen açıyorum konuyu tek mevzun bu ben dedim 4 yıldır bu kiloyu görmedim sen istedin diye veriyorum duygusuz luk yapma NW olur iki çift güzel laf söylesen ağını geldi güzel konuşmakvalla bitik haldeyim kendimden nefret ediyorum suan bıktım herseyden ((((
Elifim üzülme sıkma canını. Erkekler böyle anlamıyorlar. Bir süre konuşma kilo hakkında hem izine cikacasin boyle morali bozuk cikma. Bak benimkide kilo vermeyim diye torba torba abur cubur alıyor eve oda böyle cevap veriyor. Sen gene devam et vermeye ama büyük ihtimal kıskandığı için yapıyordur canım benimYok canım ya çok farklı karakterleriz aramızda 10 yaş var birazda duygusuz iki güzel laf söylemez yetişme tarzı anası aynı. Valla ben kimim nasıl biriyim hepsini unuttum buna yaranayim diye ruhumu yordu kendimden ödun verdim hep karşılığı böyle olmamalı. Borsada milyarlarimi kaybetti giķimi çıkarmadım sen öyle yaptın böyle yaptın demedim adam bi kilo dan bahsediyorum diye paramparça etti beni çok ağrıma gidiyor. Şimdi git yan yana otur içimden hicbirsey gelmiyor. Benliğimi yitirdim haketmiyor um böyle basit şeylerden kırılmayi.
Niye kilo vermeni istemesin tatlımElifim üzülme sıkma canını. Erkekler böyle anlamıyorlar. Bir süre konuşma kilo hakkında hem izine cikacasin boyle morali bozuk cikma. Bak benimkide kilo vermeyim diye torba torba abur cubur alıyor eve oda böyle cevap veriyor. Sen gene devam et vermeye ama büyük ihtimal kıskandığı için yapıyordur canım benim
Abla bilerek alıyor. Normalde almaz öyle. Ne zaman kilo vermeye başlasam alır. Bide bak senin sevdiklerinden aldim der hepNiye kilo vermeni istemesin tatlım
O kendi için alıyordur, ekstra yapmıyordur
Bizim evde çukulata kırıntı olmazsa benim adam kızar
Sen yemiyosan bizdemi yememek zorundayız diye
O zaman daha güzel olcan diye kiskaniyorAbla bilerek alıyor. Normalde almaz öyle. Ne zaman kilo vermeye başlasam alır. Bide bak senin sevdiklerinden aldim der hep
Evet abla. Bazen verme kilo böyle iyisin diyo. Bende o zaman niye zayifken evlendin diyorum bisi diyemiyor.O zaman daha güzel olcan diye kiskaniyor
Sen ona bakma güzelim hem iyisin derler hemde disarda zayiflarin dibine düserlerEvet abla. Bazen verme kilo böyle iyisin diyo. Bende o zaman niye zayifken evlendin diyorum bisi diyemiyor.
Aynen abla valla oyleSen ona bakma güzelim hem iyisin derler hemde disarda zayiflarin dibine düserler
Kizlar çok moralim bozuk hüngür hüngür ağlıyorum kendiMe engel olamıyorum. Eşim bana kilodan başka mezun yok yeter artık dedi. Herkesin yanında kilo konusuyormusum. Biri birsey sorunca cvp veriyim mi dedim yok diyo sen açıyorum konuyu tek mevzun bu ben dedim 4 yıldır bu kiloyu görmedim sen istedin diye veriyorum duygusuz luk yapma NW olur iki çift güzel laf söylesen ağını geldi güzel konuşmakvalla bitik haldeyim kendimden nefret ediyorum suan bıktım herseyden ((((
günaydın canım hadi hayırlı olsun
tatlışım mesaj alındı
börek harici süpermiş
doğum günü kutlu olsun babacığının
burdayım abla yemeğe gittim bir soluk...sen gelirsin haftaya bırakmazsın bizi dimi ama
@elifvecebir
Elifcim ben normal de fazla gelemiyom bu hafta Söz verdigim icin daha cok geldim
semplice_signora Saanada kolay gelsin tatlim bizide unutma arada bak
Ahh bu duygusuz erkekler hepmi boyleydi canimYok canım ya çok farklı karakterleriz aramızda 10 yaş var birazda duygusuz iki güzel laf söylemez yetişme tarzı anası aynı. Valla ben kimim nasıl biriyim hepsini unuttum buna yaranayim diye ruhumu yordu kendimden ödun verdim hep karşılığı böyle olmamalı. Borsada milyarlarimi kaybetti giķimi çıkarmadım sen öyle yaptın böyle yaptın demedim adam bi kilo dan bahsediyorum diye paramparça etti beni çok ağrıma gidiyor. Şimdi git yan yana otur içimden hicbirsey gelmiyor. Benliğimi yitirdim haketmiyor um böyle basit şeylerden kırılmayi.
Bugunden beri temizlik yapiyoruumm simdi oglusu uyutuyorum anca vakit bulup girebildim uyusun temizlige dewammHuuu Huuu nerdesiniz millet ne bu durgunluk
Yarın cuma biraz heyecan olsun
1 haftalık artısıyla eksisiyle ortaya çıkacak
Haftaya beni ararsınızda bulamazsınız
Uzulme canim yaa boswer ters bi anina denk gelmistir belkiKizlar çok moralim bozuk hüngür hüngür ağlıyorum kendiMe engel olamıyorum. Eşim bana kilodan başka mezun yok yeter artık dedi. Herkesin yanında kilo konusuyormusum. Biri birsey sorunca cvp veriyim mi dedim yok diyo sen açıyorum konuyu tek mevzun bu ben dedim 4 yıldır bu kiloyu görmedim sen istedin diye veriyorum duygusuz luk yapma NW olur iki çift güzel laf söylesen ağını geldi güzel konuşmakvalla bitik haldeyim kendimden nefret ediyorum suan bıktım herseyden ((((
Aynı durumdayiz yeşillik konusunda.salata yapacak kadar bile yok bende. Yemeği sogurerek yaptım bende. Yoğurtla da gitsin diye. Ama acil pazar lazım benim eveBende cocuk babanesindeyken tezmizlik yapiyim dedm anca bitirip oturdum cok yorulmusum yemekte yaptim ama hic yesillik kalmams yemeklerin hic biri bana gore degil ne yicem hic bilmiyom
Evet malesef evde tek oluyorum genelde.annemler tatilde olduklari icin e hic icimden gelmiyo yapip yemek.pratik ayak ustu ne varsa o.bu hafta nerdeyse dpgru duzgun bisey yememisim hakkaten.cok dusuk kalori olmus ya:/olmaz bir şey dönünce koşma temposunda verirsin sen onları
ara öğünlerini atlama ve protein ağırlıklı seçmeye gayret et
geçmiş olsun kuzum ..benimde öyle boynum tutuk kas gevşetici içtim
Allah iyiliğini versin merve ne yedin kız o kadar
canım ya hiç yemek yok bu hafta biraz fazla mı kastın sanki menülerini
afiyetler olsun bir Hilal klasiği
afiyet olsun canım herşey yerli yerinde nazarlık
kuzum senin öğle ile akşam arası az olmuş sanki
Elifim afiyetler olsun cancağzım güzel menün
evet Mefkusum arayı bilerek fazla tuttum çünkü okumada geç yiyeceğimi biliyordum arayı az tutsam lahmacunu fazla yiyebilirdim
amin canım Allah razı olsun ..evet geç oldu inşallahh bugün menüyü daha hafif tutacağım
amin canım Allah razı olsun...sağol kuzum
günaydın canım
amin canım Allah razı olsun ..evet bilerek fazla tuttum canım
günaydın canım inşallah hepimiz bol eksiler görelim
hosgeldin cabiiimmm.hadi bismillah....Günaydın :)
77.5 ile merhaba diyorum sizlere.
Son günlerdeki iştahıma bakılırsa mucize 500 gr fazla :) Deli tesellisi benimki de :)
Neyse bayramdan sonraki hafta 1,3 kg vermeme yardım eden soda-limon-ayran kürüme basladım bugün.spora da inşallah başlıcam bugün.
Heyecan doluyum :)
canim benim.hic oyle dusunme.karakter herseyden onemli.baskasinin dusuncesine deger verdigimiz icin.o kisi onemli oldugu icin soyledikleri cok daha fazla etkiliyor tabi.bir de paylasimci vs biriysen agzindadir illaki kilo meselesi.belki de disdan bi insanin olumsuz yorumunu duydu seninle ilgili.duzgun uyarmak yerine aniden cikisti o kisiye bisey diyemediginde.benim oyle oluyordu.ailesi atiyorum "bu kadar kilodan konusuyo kendine bak afedersin dana gibi vs"tarzi soylemleri oluyormus mesela evliyken.bunu gelip duzgun soylemiyordu.agresife bagliyordu.biz kusuyorduk.sonradan ogreniyordum bende.bilemiyorsun.bir de su da olabilir benim teyzeme oyle oldu 10 yas var onlarinda.adamin alisei surekli zayiflatma senden daha genc guzel olmasin toplumda vs.diyormus.teyzeme zorla kilo aldirdilar resmen besiyw alip.simdilerde cikiyor bu foyalari.simdi de kilo verecegim.spor yapicam vs diyince kablvga ediyor eniste surekli.Yok canım ya çok farklı karakterleriz aramızda 10 yaş var birazda duygusuz iki güzel laf söylemez yetişme tarzı anası aynı. Valla ben kimim nasıl biriyim hepsini unuttum buna yaranayim diye ruhumu yordu kendimden ödun verdim hep karşılığı böyle olmamalı. Borsada milyarlarimi kaybetti giķimi çıkarmadım sen öyle yaptın böyle yaptın demedim adam bi kilo dan bahsediyorum diye paramparça etti beni çok ağrıma gidiyor. Şimdi git yan yana otur içimden hicbirsey gelmiyor. Benliğimi yitirdim haketmiyor um böyle basit şeylerden kırılmayi.
ohhh mis gibi evin l desene:)Bende cocuk babanesindeyken tezmizlik yapiyim dedm anca bitirip oturdum cok yorulmusum yemekte yaptim ama hic yesillik kalmams yemeklerin hic biri bana gore degil ne yicem hic bilmiyom
canim.benim.seni anliyorum cok kirginsin ama ikisi farkli seyler.hic oyle dusunme.Rabbim ferahlatsin icini.biraz zaman gecsin derdini soyler zatenGeldim kızlar valla 2 tane novalgine içtim hala başım agriyo moralim hala bozuk bide yemek yapiyorum bu adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?