Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elifim üzülme sıkma canını. Erkekler böyle anlamıyorlar. Bir süre konuşma kilo hakkında hem izine cikacasin boyle morali bozuk cikma. Bak benimkide kilo vermeyim diye torba torba abur cubur alıyor eve oda böyle cevap veriyor. Sen gene devam et vermeye ama büyük ihtimal kıskandığı için yapıyordur canım benim

Niye kilo vermeni istemesin tatlım
O kendi için alıyordur, ekstra yapmıyordur
Bizim evde çukulata kırıntı olmazsa benim adam kızar
Sen yemiyosan bizdemi yememek zorundayız diye

Niye kilo vermeni istemesin tatlım
O kendi için alıyordur, ekstra yapmıyordur
Bizim evde çukulata kırıntı olmazsa benim adam kızar
Sen yemiyosan bizdemi yememek zorundayız diye
Abla bilerek alıyor. Normalde almaz öyle. Ne zaman kilo vermeye başlasam alır. Bide bak senin sevdiklerinden aldim der hep

Canım eşinin bir şeye canı sıkılmıştır o ands da sana patlamış. Sıkma canını seni zayıf görünce o da pişman olur söğledikletine. Sen azimle zayıfla kuzum. Bunlar seni yıldırmasın. Benim ki de arada söğleniyor aman boşver kız.

Teşekkür ederim canım.

@elifvecebir
Elifcim ben normal de fazla gelemiyom bu hafta Söz verdigim icin daha cok geldim

semplice_signora Saanada kolay gelsin tatlim bizide unutma arada bak

Zuhal sık sık gel canım. Özleriz biz seni.

Ahh bu duygusuz erkekler hepmi boyleydi canim
Uzulme nolur benm esimde odundur ama ben artk oyle kabullendim cunku degismiyo adamlar
Borsada para kaybetmesi kotu olmus ah be guzelm sende ne diye veriyorsun paralarini
Yasa takilma bence yasla alakasi yok cunku benm esimle 3 yas varda noluyo

Huuu Huuu nerdesiniz millet ne bu durgunluk

Yarın cuma biraz heyecan olsun
1 haftalık artısıyla eksisiyle ortaya çıkacak

Haftaya beni ararsınızda bulamazsınız
Bugunden beri temizlik yapiyoruumm simdi oglusu uyutuyorum anca vakit bulup girebildim uyusun temizlige dewamm

Uzulme canim yaa boswer ters bi anina denk gelmistir belki

Bende cocuk babanesindeyken tezmizlik yapiyim dedm anca bitirip oturdum cok yorulmusum yemekte yaptim ama hic yesillik kalmams yemeklerin hic biri bana gore degil ne yicem hic bilmiyom
Aynı durumdayiz yeşillik konusunda.salata yapacak kadar bile yok bende. Yemeği sogurerek yaptım bende. Yoğurtla da gitsin diye. Ama acil pazar lazım benim eve

Evet malesef evde tek oluyorum genelde.annemler tatilde olduklari icin e hic icimden gelmiyo yapip yemek.pratik ayak ustu ne varsa o.bu hafta nerdeyse dpgru duzgun bisey yememisim hakkaten.cok dusuk kalori olmus ya:/
hosgeldin cabiiimmm.hadi bismillah....

canim benim.hic oyle dusunme.karakter herseyden onemli.baskasinin dusuncesine deger verdigimiz icin.o kisi onemli oldugu icin soyledikleri cok daha fazla etkiliyor tabi.bir de paylasimci vs biriysen agzindadir illaki kilo meselesi.belki de disdan bi insanin olumsuz yorumunu duydu seninle ilgili.duzgun uyarmak yerine aniden cikisti o kisiye bisey diyemediginde.benim oyle oluyordu.ailesi atiyorum "bu kadar kilodan konusuyo kendine bak afedersin dana gibi vs"tarzi soylemleri oluyormus mesela evliyken.bunu gelip duzgun soylemiyordu.agresife bagliyordu.biz kusuyorduk.sonradan ogreniyordum bende.bilemiyorsun.bir de su da olabilir benim teyzeme oyle oldu 10 yas var onlarinda.adamin alisei surekli zayiflatma senden daha genc guzel olmasin toplumda vs.diyormus.teyzeme zorla kilo aldirdilar resmen besiyw alip.simdilerde cikiyor bu foyalari.simdi de kilo verecegim.spor yapicam vs diyince kablvga ediyor eniste surekli.
Bende cocuk babanesindeyken tezmizlik yapiyim dedm anca bitirip oturdum cok yorulmusum yemekte yaptim ama hic yesillik kalmams yemeklerin hic biri bana gore degil ne yicem hic bilmiyom
ohhh mis gibi evin l desene:)
Evde neyin var.naneli cacik ic bol bol o cok iyi yakiyor..

Geldim kızlar valla 2 tane novalgine içtim hala başım agriyo moralim hala bozuk bide yemek yapiyorum bu adama
canim.benim.seni anliyorum cok kirginsin ama ikisi farkli seyler.hic oyle dusunme.Rabbim ferahlatsin icini.biraz zaman gecsin derdini soyler zaten
uzme kendini.bi dus al cok iyi gelir sinirlerine

Annem geldi.resmen komedi.arkadas zaten iki buyuk kisiyiz.oglus herseyi yemiyor zaten.ben de dedim ki kizartma vs yapma.haslamadan gidelim.yarin tartim var.sanki tam tersini demisim iki kisiye yapmadigi kalmamis.mutfakta 3-4 tencere yemek.akitma vs yapmis.buram buram kokuyor ev tereyagi kizartma vs.neyin kafasi anlamadim ki:/(trajikomik yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…