Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar deneyin derim böle gazlı ıcecek ıhtıyacını karsılıyor tadı guzel kalorısı dusuk.Hemde yeşil çaylı

of kızlar ben bu tatılden döndüğümden beri rejım moduna bı turlu gıremedım ya sürekli kacamak yapıyorum canım cok sıkılıyo bu duruma offfffffffffff

kızlar bugunkı menumu yazayım
sabah 1 dılım ekmek ustune cıkolata surdum
ogle 1 pk cızı
ara 1 pk tuzlu cubuk
okul donusunde 1 porsıyon taze fasulye 2 dılım ekmek 1 kase yogurt salata
aksam yarım porsıyon patates yemegı 1 dılım kepek ekmegı
ara kendı yaptıgım cıleklı sut tatlandırıcıyla yaptım
1.5 lt kadar su

selam hanımlar
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kaşarlı ekmek bir bardak çay
öğle(saat 5) 1 kerep 2 bardak çay
akşam(saat 9) nar ekşili tavuklu şehriye çorbası
gün içindede küçük bi bardak kola içtim
diğer günlere nazaran daha iyi sanırım bugün ama yarına kilo verdim diyemicem heralde tartılmak istemiyoruuummmmm

Uzun zamandır yoktum geldim şimdi de kimsecikler yok. yaaa bu kilo verme işi ne kadar zor. kızlar ben hala regl olmadım bu yüzden mi çok zorlanıyorum kilo vermekte. doğum yapmayan arkadaşlar emzirirken kilo vermek hikaye sakın inanmayın!

bugünkü menüm
kahvaltı: 1dlm kepek ekmeği-2dlm peynir-domates-salatalık-2ç.kaşığı bal
ara:yeşilçay-3 kuru kayısı
öğle: light sütle hazırlanmış nesfit
ara:yok(evde değildim)
akşam: yarım tabak bezelye- 4 yemek kaşığı pilav
ara:yarım armut

2lt su içtim. dışarda 2 saat gezindim.10 dk powerplaTE YAPTIM

günaydın canım annen yakınmı sana .benimki komşu sayılır 5 dakika aramız var
araçla 10 dk.canım..

yanlız nasıl oluyosa birden 7 cm inceldim
neeeeeeeeeeeee

iste burayı anlamadım..kilo girmeden nasıl inceldin?

bende anlamadım canım..yapan birleri olsada sorsak..ama ortim devam edicekmiş..ona sorarız..

Kızlar bugun cuma ama ben tartılamadım malesef dun ısten cıktıgımda gece saat 1 di gider gitmez uyumusum sabahta gec kaldım tartılamadım.Benı bu hafta aynı gorursenız sevinirim.Zaten 3 gundur bole duzenım tamamen bozuldu.Taartıda fazla cıkarım eksık cıkmam zaten.:18:Tekrardan ozur dılerım.Buguncde youn bi gün sohbete katılamaya bılırım ama aklım sızde kızlar oglen gırıp durumlara bakıcam güveniyorum size.Herkeze bol neşeli bir gün diliyorum.

günaydın canlar..sabah tartıldım..89.3regl haftamdayım..moralimi bozmadım..fotonun pillerini içinde bırakmışım,başka pilde yok..o yüzden foto ekleyemiyorum..bugün kaynanamda mevlüt var..girebilirsem girerim yine..

Günaydın kızlarrrr

öncelikle dünkü menümü yazıyımm

sabah kahvaltıda menemen
1 bardak çay
peynir

ara yeşil çay

öğle yarım pideden tavuk dürüm
1fincan çay

akşam daha hiçbirşey yemedim sadece
1 dogadan form çay

aç yattım

gün içinde 2 litre su
bukadar sabahta tartıldım tam 68 kiloyum....
gram değişiklik yok
akşamda form çay içmiştimki sabah tuvalete giderim (2 gündür yine gitmedim)
oda işe yaramadı gidemedim :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim kilomda 77,5 gramda olsa gitmiş hemde regl günüm geldi ama gecikir yine malum durumlar fena yanlız bugün bildirim yapmayabilirim haberiniz olsun.

günaydın hanımlarrr. şuan okuldayım zorda olsa girebildim.geçen hafta 72.5 çıkmıştım 72 yim nasıl oldu bilemiyorum onca yememe rağmen böyle olmak heralde regl etkiledi biraz.artık daha azimliyim spora başlıyorum spor salonuyla rand. var bugün gidip görüşücem

günaydın kızlar nasılsınız dun ufak kızı bızı cok korkuttu kolunun ustune dustu acıyoda acıyo hop hemen acıle gıttık neyse cok şükür bisey yokmuş dunku menumu yazıım sonra kılomu
sabah 2 dilim k ekmegı peynır 1 haşalnmış yumurta mantar sote 1 bardak greyfurt suyu
ara hurma kayısı leblebı kuru üzüm
öğlen tavuk kızartması ara kayısı akşam yok su 1.5 lt spor ev temizliği
kilo 60:89::89: kendımıde bı alkışlıyım

günaydın kızlar benim kilomda 77,5 gramda olsa gitmiş hemde regl günüm geldi ama gecikir yine malum durumlar fena yanlız bugün bildirim yapmayabilirim haberiniz olsun.

Ben dün kadın dogum doktoruna gittim
dedim böyle böyle 15 günü geçti regl olmadım

dediki test yapim yaptırdım dedim
dediki kanmı idrRMI dedim kan 3 gün önce.. ozaman dedi idrar yapıyım dedim yok hamile değilim pazartesi idrar yapıyım çıkmamış olabilirr kafamı karıştırdı iyicee
progeston ddiye birşey verdi olmazsa içersin dedi o adet söktürücü dedi 4-5-6. günü adet olursun dedi ozaman gel tekrar genel tarama yapıyım sana dedii

arkadaşım kanda çıkmayıpta idrarda çıkabiliyormuş mu benimde kafam karıştı nasıl oluyo bu ya bu sıtede bı yerde okumuştum nar suyu sökturuyomuş ilaçtan önce bunları denensene

arkadaşım kanda çıkmayıpta idrarda çıkabiliyormuş mu benimde kafam karıştı nasıl oluyo bu ya bu sıtede bı yerde okumuştum nar suyu sökturuyomuş ilaçtan önce bunları denensene

dediki çıkmmaış olabilir bikaç gün geçtiyse bide idrar yapıyım dedii..
yok dedim yoktur olurum ozaman progeston verdi işte..
belkide benmi yanlış anladım olabilir...
biz doktorla böyle konuşurken sekreter kız dediki gecen bi kızın bhcg si 0,10 çıktı kız şimdi hamile..
ben eminim değilimdir ama bilginiz olsun..

cnm o sorun bende 4 senedir var hiç bi zaman doktorum idrar testine güvenmedi hep kanda baktık bende her ay progestan kullanıyorum o doktorun yanındaki sekreter halt etmiş o değerde kimse gebe olamaz ben iğne kullanmıştım tüp bebek için günüm geçmişti tahlil sonucum 5 in üzerindeydi ama hamile değildim iğneler hormonlarımı değiştirmiş değerlerim yüksek çıkmıştı sen bence ilacıda kullanma daha önce böyle bi sorunun yoksa mevsim değişikliğinden etkileniyosundur.

cnm nar suyunu bende kullanılmayacak die biliyodum yani hamile kalmak isteyenler narın hiç bişeyini kullanmasın diye duymuştum ama tabi bebek isteyenler için

bende almadım zaten ilacı kullanmıycam şimdlik inşallah gerek kalmadan olurumda..
bende şaşırdım hep kanda çıkar diye biliyorum..
benim arkadaşımında bhcgsi 170 gibi birşey çıktı dedi doktor hamilesin dedi kız çok sevindi olmuyodu çünkü sonra doktor demesinmi bir kaç gün sonra megerse 170 arasında virgül varmış 1,70miş görmemiş...

cnm nar suyunu bende kullanılmayacak die biliyodum yani hamile kalmak isteyenler narın hiç bişeyini kullanmasın diye duymuştum ama tabi bebek isteyenler için

nar benim bildigimde hamileer yemiyo.benim 8 yaşlında kardeşim var
doğdugunda yanagında bir leke vardı ben gibi koyu değil ama sonuçta leke. hep dedilerkii anneme narmı yedin..
ki annem çok nar yemişti nar leke yaparmış bebekte diye ordan duymuştum..

günaydın kızlar kilom malesef 98.4 çıktı ama şıkılaşma var 50 beden giyebiliyorum regl haftam belki ondandır çok dikkat ettigim halde 500 gram almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…