- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.581
araçla 10 dk.canım..günaydın canım annen yakınmı sana .benimki komşu sayılır 5 dakika aramız var
neeeeeeeeeeeeeyanlız nasıl oluyosa birden 7 cm inceldim
iste burayı anlamadım..kilo girmeden nasıl inceldin?canm öyle ayda 3 defa gidemiyosun haftada 1 kere gitmen gerekmiş kesin sonuç almak için ama şöyle bişey bu cm lerden gidiyo kiloyu etkilemiyomuş bende biraz önce göbüşümü bi kontrol ettim hakikaten küçülmüş :26::26:kadın dediki 3 gün su iç bol bol idrarla birlikte parçalanan yağları atmaya başlarsın eğer 12 seansada düzenli devam edersen kefilim bu göbekten tamamen kurtulursun ve spor yaparsan da sıkılaşır bi daha da almazsın garanti dedi 2. seansa da gelmezsen diyetine devam edersen 15 gün sonra büyük fi fark göreceksin kendinde ve kendiliğinden geliceksin dedi bakalım ben 2. ye de bi gidim nasıl bi fark olucak:26:
bende anlamadım canım..yapan birleri olsada sorsak..ama ortim devam edicekmiş..ona sorarız..şimdi aradım burada bi güzellik merkezini
10 haftlık bir paketlerşi varmış kampanya fiyatı 1200 tl dedi
ama şöyle bireşy
haftada 1 kavitsyon 2 defada elektro terapi diye birşey + diyetisyen görüşü
toplam 1200 tl dedi
ama dedimki yani ben burayı düşünürsem zayıflama durumu gelen kişilerde nasıl fazla veren değişen varmı..
dedikiii 2 bedene kadar düşersiniz fakat kilo olarak 4-5 kilo verebilirsinizz :44:
işte kafam karıştı ben 40-42 bedenim 2 beden zayıflasam 38 e düşeceğim diyelim ama vereceğim kilo nasıl bukadar değişime ragmen 4-5 kilo ??
böyle işte kıızlarrr
günaydın kızlar benim kilomda 77,5gramda olsa gitmiş hemde regl günüm geldi ama gecikir yine malum durumlar fena yanlız bugün bildirim yapmayabilirim haberiniz olsun.
Ben dün kadın dogum doktoruna gittim
dedim böyle böyle 15 günü geçti regl olmadım
dediki test yapim yaptırdım dedim
dediki kanmı idrRMI dedim kan 3 gün önce.. ozaman dedi idrar yapıyım dedim yok hamile değilim pazartesi idrar yapıyım çıkmamış olabilirr kafamı karıştırdı iyicee
progeston ddiye birşey verdi olmazsa içersin dedi o adet söktürücü dedi 4-5-6. günü adet olursun dedi ozaman gel tekrar genel tarama yapıyım sana dedii
arkadaşım kanda çıkmayıpta idrarda çıkabiliyormuş mu benimde kafam karıştı nasıl oluyo bu ya bu sıtede bı yerde okumuştum nar suyu sökturuyomuş ilaçtan önce bunları denensene
dediki çıkmmaış olabilir bikaç gün geçtiyse bide idrar yapıyım dedii..
yok dedim yoktur olurum ozaman progeston verdi işte..
belkide benmi yanlış anladım olabilir...
biz doktorla böyle konuşurken sekreter kız dediki gecen bi kızın bhcg si 0,10 çıktı kız şimdi hamile..
ben eminim değilimdir ama bilginiz olsun..
arkadaşım kanda çıkmayıpta idrarda çıkabiliyormuş mu benimde kafam karıştı nasıl oluyo bu ya bu sıtede bı yerde okumuştum nar suyu sökturuyomuş ilaçtan önce bunları denensene
cnm o sorun bende 4 senedir var hiç bi zaman doktorum idrar testine güvenmedi hep kanda baktık bende her ay progestan kullanıyorum o doktorun yanındaki sekreter halt etmiş o değerde kimse gebe olamaz ben iğne kullanmıştım tüp bebek için günüm geçmişti tahlil sonucum 5 in üzerindeydi ama hamile değildim iğneler hormonlarımı değiştirmiş değerlerim yüksek çıkmıştı sen bence ilacıda kullanma daha önce böyle bi sorunun yoksa mevsim değişikliğinden etkileniyosundur.
cnm nar suyunu bende kullanılmayacak die biliyodum yani hamile kalmak isteyenler narın hiç bişeyini kullanmasın diye duymuştum ama tabi bebek isteyenler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?