Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annelerimiz kardeş mi acaba? :)))))) ne zaman akşama yemeğe kalsak ne kadar kh var döker indirir. Ekmek bile yemiyoruz lafını börek yap gibi mi anlıyor acaba :))))

Aynen boşanilsa bende öyle çoktan bosanmistim. bir kere yine yazmıştım burda o kadar mükemmel bir eşim ki benimle basit şeyler yüzünden kavga ediyor diye. İnsan haketmeyince çok kırılıyor.

Sağol canım topunun köküne kibrit suyu

Valla sonuna kadar belli edicem kirildigimi anasinada şikayet edicem oğullarını bi halt saniyor 5 ide birbirinden beter.

Yok kız başımın etini yedi zayıfla zayıfla diye bunun oyke kıskanma huyu yoktur benimde yok ne kiskanicam umrumda degil. Cins işte dominant ruhsuz bi adam. Alsın kendi yesin şiş sin sen sakin yeme.

Ayy o pisman olmaz odun değil demir bu demir. Birşeye canı sıkkın değildi sofradaydik salak huylarindan biri işte.

eliya elifim nasıl oldun sakinlestinmi biraz
sakin ama Üzgünüm en son ne zaman bu kadar ağladım hatırlamıyorum.

odun değil demir bu ya tanısan anlarsin herkes diyo bana cokmu aradin bunu diye ciddi sert huysuz cins bişey işte. Borsa ya gelince bende anlıyorum borsa işlerinden forrks ten güvendin verdim tazminatımi ki onun 1 yıllık maaşına denk çıkalım diyorum bak grafik sıkıştı dusucek bu bugün yarin derken bi sabah tepe taklak olduk hepsini kaybettik ingiltere 30 yıl önce oyle bir düşüş yaşamış düşün beni dinlemeyi tercih etse farklı olucak ti hersey. Neyse olan tazminatıma oldu satılık borsaya yatırılan arsa ya oldu. Hastalık yani.

Aman onlar hasta galiba bi dr a gitsinler kadının sağlığıyla oynamıştır resmen dengesizler. Ya hem akraba hem komşumuz okan bi aile var gittim gözlerim şişmiş tabi noldu abla ya dedi ayşe miz var 24 yaşında anlattım oyke sinirlendiki kendisine baksın ben hatırlamıyorum senin öyle birşey dediğini dedi biz soruyoruz swnde haliyle anlatıyorsun dedi. Aman neyse ben bunun acısını kötü çıkarıcam bende Elif sem pişman edicem soylediklerine.

Aman dikkat et kötü olmuş.

Annelerimiz kardeş mi acaba? :)))))) ne zaman akşama yemeğe kalsak ne kadar kh var döker indirir. Ekmek bile yemiyoruz lafını börek yap gibi mi anlıyor acaba :))))
Olabilir.bi mutfaga girdim simdi yemek almaya.kactiim resmen.bir de komik tarafi yemiyorum yapiyor.yapmasina yardim etmeyince de caktirmiyor ama off poff vs:):):)
ahh canim yaaa.kiyamam ben.
Eve ustalar geldi benim tavan rutubet oluyodu ona bakiyolar simdi cokta aciktm bi gitselerde yemek yesem
Hee hee usta az cekil yimek yiycuk desen olmaz mi:):)

Günün menusu gelsin Ustalar gitti hemen yemege saldirdim
Sabah 12:00
2 parca haslanmis tavuk
Kk peynir
3zeytin
Yarim dilim ekmek
Cay

Ara15:00
1kupa limonlu yesil cay

Aksam18:45 (suan yiyorum )
1kase domtes corbasi
Boll marul salatsi annecigim seradan yesillik yollamis

Su 2.5litre
Spor ev temizligi
Makarna bide patatesli bezelye var onlardan yesemmi 2kasik sizce acikirmiyim

Iyiyiz zeynebim cok sukur sen nasilsin
Aman alma bak o kadar ugrastin dikkat etmeye calis salma kendini eve gelince yine gel koruma evreni bizimle gecir tatlim

Iyiyiz zeynebim cok sukur sen nasilsin
Aman alma bak o kadar ugrastin dikkat etmeye calis salma kendini eve gelince yine gel koruma evreni bizimle gecir tatlim
Tesekkur ederim tatlim hamdolsun iyiyim,kendimi salmam da dugune kadar 54-55 olsam iyiydi ama 58 oldum neyse stres yaptikca daha kotu oluyo evime gideyim insallah basliycam yine sizleride ozledim zaten

Biraz yogurt ye canim.yarin yersin bezelyeyi
hayirli olsun.evet stres daha da arttiriyor.ins donunce beraber yapariz

Menum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt

Su 2.5 litre
spor yok

Off offf.iste pisince illa ki isirmak istiyorum
abarti yemiyorum ama isirmadan da duramiyorum.tarti oncesi hic olmadi bu

Bak bak bana diyene bak makarnayi hupletms krep ve makarna olmasaymis guzelmis bide yarin tarti gunu nicin yedin kuzum

Menum
Sabah 12.30 : 1 haslanmis yumrya+yarim domates yarim salatalik +5 zeytin +2 kk peynir+1 dilim tb ekmegi
Ogle 16 : 2 kk tel kadayif dunden beri canim cekio
Ara 18 : 1 kupa yesil cay
Aksam 19 : 2 haslanmis yumurta+ 2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor bugunden beri temizlik + 20 dkka karin bacak hareketleri

Afiyet olsun kardescegizim ahh anacim banada gonderse keske seradan biseylerr nerdeeeee

Masallah masallahh krepp bi ısırıkla kalabilmesi pek zor bisey bncee bn dayanamazdm herlde afiyet olsuuunn caniim

Amann amann sakınn kiloo almaaa cok kıskanmıstım zaten seniii dikkat ett kizz ne guzel basarmissiin

Yaa keske bugun yemesydin betusum yarin tartilcaz ya kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…