- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.821
Annelerimiz kardeş mi acaba? :)))))) ne zaman akşama yemeğe kalsak ne kadar kh var döker indirir. Ekmek bile yemiyoruz lafını börek yap gibi mi anlıyor acaba :))))Annem geldi.resmen komedi.arkadas zaten iki buyuk kisiyiz.oglus herseyi yemiyor zaten.ben de dedim ki kizartma vs yapma.haslamadan gidelim.yarin tartim var.sanki tam tersini demisim iki kisiye yapmadigi kalmamis.mutfakta 3-4 tencere yemek.akitma vs yapmis.buram buram kokuyor ev tereyagi kizartma vs.neyin kafasi anlamadim ki:/(trajikomik yani:)
Aynen boşanilsa bende öyle çoktan bosanmistim. bir kere yine yazmıştım burda o kadar mükemmel bir eşim ki benimle basit şeyler yüzünden kavga ediyor diye. İnsan haketmeyince çok kırılıyor.erkek duygusuzluğu neylersin işte düşüncesizce laflar etmiş ...canım benim biz kadınlar hep daha fedakar oluyoruz zaten erkekleri idare eden alttan alan hep bizleriz ...hak etmiyorsun tabi kırılmayı ne alaka anlayacaktır yaptığı terbiyesizliği seni ne kadar kırdığını üzdüğünü ..tatil öncesi ne gerek varmış buna ağzınızın tadını kaçırıyor ...düşüncesiz bu erkekler ...bir kaç güne için soğur kızgınlığın azalır ben hep söylerim lafla boşanılsaydı ben 1000 kere boşanırdım zaman neyi örtmüyor ki
Sağol canım topunun köküne kibrit suyuBeynime not aldım sözlerinizi :) Cevaplamayı unutmuşum.
Cumartesi kankamın kızına diş bulguru yapcaz 2 gündür onun telaşındayım. Süsleme,tütü vs bana ait de. Süre az kaldı,kendi çocuklarım bi yandan derken sık sık açamıyorum siteyi.
Ama daha dikkatli olurumValla menüleriniz öyle şahane ki vay bee dışında yorumum yok pek. Kaçamaklara cezalar da harikaymış :)
(( Arkadaşların da söylediği gibi onun da ters zamanına denk gelmiştir. Zaten eşinin huyunu da biliyormuşsun. Bende de var ondan bi tane. Benzer durumları ben de sık sık yaşıyorum.Kolay değil yapmamak ama sıkma canını
Valla sonuna kadar belli edicem kirildigimi anasinada şikayet edicem oğullarını bi halt saniyor 5 ide birbirinden beter.Elifim seni çok iyi anlıyorum bitanem
Ne kadar kendimiz için desekte içimizde eşimize daha güzel görünme beğenilme duygusu var
Bunun içinde aylarca çabalıyoruz
Adamlar bu kilonun, öncesinde bizi nasıl rahatsız ettiğini bakışların bile bizi nasıl incittiğini bilmiyolar tabiki verincede nasıl mutlu olduğumuzu
O yüzden sevincimizi paylaşmıyolar
Sen bunları kafana takma cnm tabiki eşinin yaptığı doğru değil Ama değmez inanki
Senin Kıymetini bilmiyorsa bu onun eksikliği
Yinede eşine kırıldığını belli et
Yok kız başımın etini yedi zayıfla zayıfla diye bunun oyke kıskanma huyu yoktur benimde yok ne kiskanicam umrumda degil. Cins işte dominant ruhsuz bi adam. Alsın kendi yesin şiş sin sen sakin yeme.Elifim üzülme sıkma canını. Erkekler böyle anlamıyorlar. Bir süre konuşma kilo hakkında hem izine cikacasin boyle morali bozuk cikma. Bak benimkide kilo vermeyim diye torba torba abur cubur alıyor eve oda böyle cevap veriyor. Sen gene devam et vermeye ama büyük ihtimal kıskandığı için yapıyordur canım benim
Ayy o pisman olmaz odun değil demir bu demir. Birşeye canı sıkkın değildi sofradaydik salak huylarindan biri işte.Canım eşinin bir şeye canı sıkılmıştır o ands da sana patlamış. Sıkma canını seni zayıf görünce o da pişman olur söğledikletine. Sen azimle zayıfla kuzum. Bunlar seni yıldırmasın. Benim ki de arada söğleniyor aman boşver kız.
Teşekkür ederim canım.
Zuhal sık sık gel canım. Özleriz biz seni.
sakin ama Üzgünüm en son ne zaman bu kadar ağladım hatırlamıyorum.eliya elifim nasıl oldun sakinlestinmi biraz
odun değil demir buAhh bu duygusuz erkekler hepmi boyleydi canim
Uzulme nolur benm esimde odundur ama ben artk oyle kabullendim cunku degismiyo adamlar
Borsada para kaybetmesi kotu olmus ah be guzelm sende ne diye veriyorsun paralarini
Yasa takilma bence yasla alakasi yok cunku benm esimle 3 yas varda noluyo
Aman onlar hasta galiba bi dr a gitsinler kadının sağlığıyla oynamıştır resmen dengesizler. Ya hem akraba hem komşumuz okan bi aile var gittim gözlerim şişmiş tabi noldu abla ya dedi ayşe miz var 24 yaşında anlattım oyke sinirlendiki kendisine baksın ben hatırlamıyorum senin öyle birşey dediğini dedi biz soruyoruz swnde haliyle anlatıyorsun dedi. Aman neyse ben bunun acısını kötü çıkarıcam bende Elif sem pişman edicem soylediklerine.Evet malesef evde tek oluyorum genelde.annemler tatilde olduklari icin e hic icimden gelmiyo yapip yemek.pratik ayak ustu ne varsa o.bu hafta nerdeyse dpgru duzgun bisey yememisim hakkaten.cok dusuk kalori olmus ya:/
hosgeldin cabiiimmm.hadi bismillah....
canim benim.hic oyle dusunme.karakter herseyden onemli.baskasinin dusuncesine deger verdigimiz icin.o kisi onemli oldugu icin soyledikleri cok daha fazla etkiliyor tabi.bir de paylasimci vs biriysen agzindadir illaki kilo meselesi.belki de disdan bi insanin olumsuz yorumunu duydu seninle ilgili.duzgun uyarmak yerine aniden cikisti o kisiye bisey diyemediginde.benim oyle oluyordu.ailesi atiyorum "bu kadar kilodan konusuyo kendine bak afedersin dana gibi vs"tarzi soylemleri oluyormus mesela evliyken.bunu gelip duzgun soylemiyordu.agresife bagliyordu.biz kusuyorduk.sonradan ogreniyordum bende.bilemiyorsun.bir de su da olabilir benim teyzeme oyle oldu 10 yas var onlarinda.adamin alisei surekli zayiflatma senden daha genc guzel olmasin toplumda vs.diyormus.teyzeme zorla kilo aldirdilar resmen besiyw alip.simdilerde cikiyor bu foyalari.simdi de kilo verecegim.spor yapicam vs diyince kablvga ediyor eniste surekli.
ohhh mis gibi evin l desene:)
Evde neyin var.naneli cacik ic bol bol o cok iyi yakiyor..
Aman dikkat et kötü olmuş.Annem geldi.resmen komedi.arkadas zaten iki buyuk kisiyiz.oglus herseyi yemiyor zaten.ben de dedim ki kizartma vs yapma.haslamadan gidelim.yarin tartim var.sanki tam tersini demisim iki kisiye yapmadigi kalmamis.mutfakta 3-4 tencere yemek.akitma vs yapmis.buram buram kokuyor ev tereyagi kizartma vs.neyin kafasi anlamadim ki:/(trajikomik yani:)
Olabilir.bi mutfaga girdim simdi yemek almaya.kactiim resmen.bir de komik tarafi yemiyorum yapiyor.yapmasina yardim etmeyince de caktirmiyor ama off poff vs:):):)Annelerimiz kardeş mi acaba? :)))))) ne zaman akşama yemeğe kalsak ne kadar kh var döker indirir. Ekmek bile yemiyoruz lafını börek yap gibi mi anlıyor acaba :))))
ahh canim yaaa.kiyamam ben.Aman onlar hasta galiba bi dr a gitsinler kadının sağlığıyla oynamıştır resmen dengesizler. Ya hem akraba hem komşumuz okan bi aile var gittim gözlerim şişmiş tabi noldu abla ya dedi ayşe miz var 24 yaşında anlattım oyke sinirlendiki kendisine baksın ben hatırlamıyorum senin öyle birşey dediğini dedi biz soruyoruz swnde haliyle anlatıyorsun dedi. Aman neyse ben bunun acısını kötü çıkarıcam bende Elif sem pişman edicem soylediklerine.
Aman dikkat et kötü olmuş.
Hee hee usta az cekil yimek yiycuk desen olmaz mi:):)Eve ustalar geldi benim tavan rutubet oluyodu ona bakiyolar simdi cokta aciktm bi gitselerde yemek yesem
Iyiyiz zeynebim cok sukur sen nasilsinKizlar nasilsiniz? Bayagi sayfa birikmis bu aralar takip edemedim haftaya kardesimin dugunu olacak kosturup duruyoruz.Kilo desen bir kilo aldimdikkat edemiyorum evimde olmadigim icin duzenimde yok evime gideyim yine buraya takilmaya baslarim hepinizi cok opuyorum
Tesekkur ederim tatlim hamdolsun iyiyim,kendimi salmam da dugune kadar 54-55 olsam iyiydi ama 58 oldum neyse stres yaptikca daha kotu oluyo evime gideyim insallah basliycam yine sizleride ozledim zatenIyiyiz zeynebim cok sukur sen nasilsin
Aman alma bak o kadar ugrastin dikkat etmeye calis salma kendini eve gelince yine gel koruma evreni bizimle gecir tatlim
Biraz yogurt ye canim.yarin yersin bezelyeyiGünün menusu gelsin Ustalar gitti hemen yemege saldirdim
Sabah 12:00
2 parca haslanmis tavuk
Kk peynir
3zeytin
Yarim dilim ekmek
Cay
Ara15:00
1kupa limonlu yesil cay
Aksam18:45 (suan yiyorum )
1kase domtes corbasi
Boll marul salatsi annecigim seradan yesillik yollamis
Su 2.5litre
Spor ev temizligi
Makarna bide patatesli bezelye var onlardan yesemmi 2kasik sizce acikirmiyim
hayirli olsun.evet stres daha da arttiriyor.ins donunce beraber yaparizKizlar nasilsiniz? Bayagi sayfa birikmis bu aralar takip edemedim haftaya kardesimin dugunu olacak kosturup duruyoruz.Kilo desen bir kilo aldimdikkat edemiyorum evimde olmadigim icin duzenimde yok evime gideyim yine buraya takilmaya baslarim hepinizi cok opuyorum
Bak bak bana diyene bak makarnayi hupletmsMenum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt
Su 2.5 litre
spor yok
Sen acikmassiin anaciiim hicc merak etmeee1kase yogurt ekledim menume umarim acikmam sanki hic yememis gibi hissediyorum kendimi
Yarin kv kahvaltiya gitcez orda cok yerim diye bu aksam az yedim
Afiyet olsun kardescegizim ahh anacim banada gonderse keske seradan biseylerr nerdeeeeeGünün menusu gelsin Ustalar gitti hemen yemege saldirdim
Sabah 12:00
2 parca haslanmis tavuk
Kk peynir
3zeytin
Yarim dilim ekmek
Cay
Ara15:00
1kupa limonlu yesil cay
Aksam18:45 (suan yiyorum )
1kase domtes corbasi
Boll marul salatsi annecigim seradan yesillik yollamis
Su 2.5litre
Spor ev temizligi
Makarna bide patatesli bezelye var onlardan yesemmi 2kasik sizce acikirmiyim
Masallah masallahh krepp bi ısırıkla kalabilmesi pek zor bisey bncee bn dayanamazdm herldeMenum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt
Su 2.5 litre
spor yok
Amann amann sakınn kiloo almaaa cok kıskanmıstım zaten seniii dikkat ett kizz ne guzel basarmissiinKizlar nasilsiniz? Bayagi sayfa birikmis bu aralar takip edemedim haftaya kardesimin dugunu olacak kosturup duruyoruz.Kilo desen bir kilo aldimdikkat edemiyorum evimde olmadigim icin duzenimde yok evime gideyim yine buraya takilmaya baslarim hepinizi cok opuyorum
Yaa keske bugun yemesydin betusum yarin tartilcaz ya kizMenum
Sabah 12.30 : 1 haslanmis yumrya+yarim domates yarim salatalik +5 zeytin +2 kk peynir+1 dilim tb ekmegi
Ogle 16 : 2 kk tel kadayif dunden beri canim cekio
Ara 18 : 1 kupa yesil cay
Aksam 19 : 2 haslanmis yumurta+ 2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor bugunden beri temizlik + 20 dkka karin bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?