- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.841
Iste yollasin canim yabancimisin sen aaAfiyet olsun kardescegizim ahh anacim banada gonderse keske seradan biseylerr nerdeeeee
Kiz makarna tek lokmada 3-4 tane anca vardi.normalde atiyorum mecbur.annem atma bisey olmaz diyince attim agzima.ustelik cok da sevmiyorum yaaa.aynen yani.hic yanlarina gitmiyim ben en iyisi.ne kadar uzak o kadar iyi.hem kendileri yapmiyo hem baba yardim etmiyolar yaBak bak bana diyene bak makarnayi hupletmskrep ve makarna olmasaymis guzelmis bide yarin tarti gunu nicin yedin kuzum
Yok benim iste bi isirik yetiyor.onu boyle oyalana oyalana yiyorum ama sacma yani.yoksa gece bile olsa kalkip yiyesim geliyor.onu iste bi bitirsem cok degiscek isim.kolaylasicak.cunku bi lokma da olsa vucutta odem yapiyor inan ki.alisik olmayan gida girince vucut odem tutuyor.Masallah masallahh krepp bi ısırıkla kalabilmesi pek zor bisey bncee bn dayanamazdm herldeafiyet olsuuunn caniim
çalışkan betusss aferin kız ben yattım tüm günBugunden beri temizlik yapiyoruumm simdi oglusu uyutuyorum anca vakit bulup girebildim uyusun temizlige dewamm
canım sakin alttan alma bu sefer haksız yere seni üzmüş. Anlasın hatasını benceGeldim kızlar valla 2 tane novalgine içtim hala başım agriyo moralim hala bozuk bide yemek yapiyorum bu adama
Hahah zaten anneler yap desen senin elin yokmu derler. Yapma desen illa yaparlarAnnem geldi.resmen komedi.arkadas zaten iki buyuk kisiyiz.oglus herseyi yemiyor zaten.ben de dedim ki kizartma vs yapma.haslamadan gidelim.yarin tartim var.sanki tam tersini demisim iki kisiye yapmadigi kalmamis.mutfakta 3-4 tencere yemek.akitma vs yapmis.buram buram kokuyor ev tereyagi kizartma vs.neyin kafasi anlamadim ki:/(trajikomik yani:)
yok canım yemem zaten. Bak hergün alıyor düzenli. Hiç yemiyorumAynen boşanilsa bende öyle çoktan bosanmistim. bir kere yine yazmıştım burda o kadar mükemmel bir eşim ki benimle basit şeyler yüzünden kavga ediyor diye. İnsan haketmeyince çok kırılıyor.
Sağol canım topunun köküne kibrit suyu
Valla sonuna kadar belli edicem kirildigimi anasinada şikayet edicem oğullarını bi halt saniyor 5 ide birbirinden beter.
Yok kız başımın etini yedi zayıfla zayıfla diye bunun oyke kıskanma huyu yoktur benimde yok ne kiskanicam umrumda degil. Cins işte dominant ruhsuz bi adam. Alsın kendi yesin şiş sin sen sakin yeme.
Ayy o pisman olmaz odun değil demir bu demir. Birşeye canı sıkkın değildi sofradaydik salak huylarindan biri işte.
sakin ama Üzgünüm en son ne zaman bu kadar ağladım hatırlamıyorum.
odun değil demir buya tanısan anlarsin herkes diyo bana cokmu aradin bunu diye ciddi sert huysuz cins bişey işte. Borsa ya gelince bende anlıyorum borsa işlerinden forrks ten güvendin verdim tazminatımi ki onun 1 yıllık maaşına denk çıkalım diyorum bak grafik sıkıştı dusucek bu bugün yarin derken bi sabah tepe taklak olduk hepsini kaybettik ingiltere 30 yıl önce oyle bir düşüş yaşamış düşün beni dinlemeyi tercih etse farklı olucak ti hersey. Neyse olan tazminatıma oldu satılık borsaya yatırılan arsa ya oldu. Hastalık yani.
afiyet olsun tatlım güzel menüGünün menusu gelsin Ustalar gitti hemen yemege saldirdim
Sabah 12:00
2 parca haslanmis tavuk
Kk peynir
3zeytin
Yarim dilim ekmek
Cay
Ara15:00
1kupa limonlu yesil cay
Aksam18:45 (suan yiyorum )
1kase domtes corbasi
Boll marul salatsi annecigim seradan yesillik yollamis
Su 2.5litre
Spor ev temizligi
Makarna bide patatesli bezelye var onlardan yesemmi 2kasik sizce acikirmiyim
kız bu ara dikkat etKizlar nasilsiniz? Bayagi sayfa birikmis bu aralar takip edemedim haftaya kardesimin dugunu olacak kosturup duruyoruz.Kilo desen bir kilo aldimdikkat edemiyorum evimde olmadigim icin duzenimde yok evime gideyim yine buraya takilmaya baslarim hepinizi cok opuyorum
Makarna krep tartı öncesi olmamış canım. Onun haricinde güzelMenum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt
Su 2.5 litre
spor yok
afiyet olsun bebeğim. Ama sabah ta aşırı yeme verecegin kiloları düşün1kase yogurt ekledim menume umarim acikmam sanki hic yememis gibi hissediyorum kendimi
Yarin kv kahvaltiya gitcez orda cok yerim diye bu aksam az yedim
Betusss tartı öncesi oldu mu yaaaMenum
Sabah 12.30 : 1 haslanmis yumrya+yarim domates yarim salatalik +5 zeytin +2 kk peynir+1 dilim tb ekmegi
Ogle 16 : 2 kk tel kadayif dunden beri canim cekio
Ara 18 : 1 kupa yesil cay
Aksam 19 : 2 haslanmis yumurta+ 2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor bugunden beri temizlik + 20 dkka karin bacak hareketleri
Az yağlı haşlanmış olarak geçebilir canımSimdi en son dokuzlu cayimi icicem.ve gunu kapatiyorumyesil fasulye hakkindaki soruya yorumu olan varmi kizlar
Iyi geceler tatlımBen artik giremem kizlar.opuyorum.herkesi.ins yarin guzel eksilerle uyanalim:)
Annelerin hepsi ayni canm hele babam surekli ye kizim ye der bedne yiye yiye bak ne hale geldim diyom amann senin neyin varki diyoKiz makarna tek lokmada 3-4 tane anca vardi.normalde atiyorum mecbur.annem atma bisey olmaz diyince attim agzima.ustelik cok da sevmiyorum yaaa.aynen yani.hic yanlarina gitmiyim ben en iyisi.ne kadar uzak o kadar iyi.hem kendileri yapmiyo hem baba yardim etmiyolar ya
Yok benim iste bi isirik yetiyor.onu boyle oyalana oyalana yiyorum ama sacma yani.yoksa gece bile olsa kalkip yiyesim geliyor.onu iste bi bitirsem cok degiscek isim.kolaylasicak.cunku bi lokma da olsa vucutta odem yapiyor inan ki.alisik olmayan gida girince vucut odem tutuyor.
Dogru soluyon aslinda canim bi tanesi 7sinde bitanesi 13unde kiyafet bile almadm daha veririm kilo diyeçalışkan betusss aferin kız ben yattım tüm gün
canım sakin alttan alma bu sefer haksız yere seni üzmüş. Anlasın hatasını bence
Hahah zaten anneler yap desen senin elin yokmu derler. Yapma desen illa yaparlar
yok canım yemem zaten. Bak hergün alıyor düzenli. Hiç yemiyorum
afiyet olsun tatlım güzel menü
kız bu ara dikkat eto kadar uğraşıp verdin alma sakın geri
Makarna krep tartı öncesi olmamış canım. Onun haricinde güzel
afiyet olsun bebeğim. Ama sabah ta aşırı yeme verecegin kiloları düşün
Betusss tartı öncesi oldu mu yaaa
:)))) o daha iyiymiş. Benim Annem de yemedigim de bozulur.öyle ucundan tadına bakınca az yiyince de saymazOlabilir.bi mutfaga girdim simdi yemek almaya.kactiim resmen.bir de komik tarafi yemiyorum yapiyor.yapmasina yardim etmeyince de caktirmiyor ama off poff vs:):):)
ahh canim yaaa.kiyamam ben.
Hee hee usta az cekil yimek yiycuk desen olmaz mi:):)
Bence fasulyen haslanmisa yakın. En azından diyet.bende böyle yaparım yemekleri.az yağlı az Salçalı ve tuzsuz.Menum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt
Su 2.5 litre
spor yok
Perşembe için riskli bi yiyecek bence kadayıf. Inşallah yakmissindir :)Menum
Sabah 12.30 : 1 haslanmis yumrya+yarim domates yarim salatalik +5 zeytin +2 kk peynir+1 dilim tb ekmegi
Ogle 16 : 2 kk tel kadayif dunden beri canim cekio
Ara 18 : 1 kupa yesil cay
Aksam 19 : 2 haslanmis yumurta+ 2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor bugunden beri temizlik + 20 dkka karin bacak hareketleri
Himm simdik oglen olmams canim diyet biskuvilerini kullanmiyoruz cokta saglikli degillerMenum gelsin :)
8.30 kahvaltım
Aç karnına sodali ayran kürü
1.5 haslanmis yumurta (buçuk olan sadece beyazi)
1/2 kk beyaz peynir
1/2 tk reçel
10.30 ara
Yeşil çay
13 öğle yemegim
1 sb süt ile kucuk kase lifalif tahıl gevreği
1 paket eti form limonlu bisküvi
16 ara
1 yeşil çay
18 akşam yemegim
2 sb ayran
1 porsiyon patlıcan yemeği (patlıcan ve biberleri kozleyip haşlama kuşbaşı ve Beşamel sosla servis ettim)
20 ara
1 şeftali
8 10 yeşil uzum
Aksam yatmadan önce soda ayran
Su 3 lt.
Spor 2 mil Leslie
konfeti atmışlardır kizzAz once apartmanda bi gumburtu koptu aklim gittiiisanki bomba attilar kalbim suan nasil carpiyo
Meger dogum gunu varmis iyiki dogdun diye bagrmaya basladilar bu nasil dogum gunu kutlamadr ya
O zaman kaçamak yok tatlisDogru soluyon aslinda canim bi tanesi 7sinde bitanesi 13unde kiyafet bile almadm daha veririm kilo diye
Canım form ürünler normal ürünlere göre o kadarda masum değil. Kalori hesabı yaparsanız grama göre neredeyse aynı çıktığını görürsünüz. Ayrıca içinde katkı maddesi var.Menum gelsin :)
8.30 kahvaltım
Aç karnına sodali ayran kürü
1.5 haslanmis yumurta (buçuk olan sadece beyazi)
1/2 kk beyaz peynir
1/2 tk reçel
10.30 ara
Yeşil çay
13 öğle yemegim
1 sb süt ile kucuk kase lifalif tahıl gevreği
1 paket eti form limonlu bisküvi
16 ara
1 yeşil çay
18 akşam yemegim
2 sb ayran
1 porsiyon patlıcan yemeği (patlıcan ve biberleri kozleyip haşlama kuşbaşı ve Beşamel sosla servis ettim)
20 ara
1 şeftali
8 10 yeşil uzum
Aksam yatmadan önce soda ayran
Su 3 lt.
Spor 2 mil Leslie
Hadi ınş canimmAcıktim yaffama yememmm yarin sabah 71i gormem lazm
Bizim halden geliyomus yaIste yollasin canim yabancimisin sen aa
Ayyy bende hergun temizlik yapmiom zaten caniimçalışkan betusss aferin kız ben yattım tüm gün
canım sakin alttan alma bu sefer haksız yere seni üzmüş. Anlasın hatasını bence
Hahah zaten anneler yap desen senin elin yokmu derler. Yapma desen illa yaparlar
yok canım yemem zaten. Bak hergün alıyor düzenli. Hiç yemiyorum
afiyet olsun tatlım güzel menü
kız bu ara dikkat eto kadar uğraşıp verdin alma sakın geri
Makarna krep tartı öncesi olmamış canım. Onun haricinde güzel
afiyet olsun bebeğim. Ama sabah ta aşırı yeme verecegin kiloları düşün
Betusss tartı öncesi oldu mu yaaa
Insallaaahhh:)))) o daha iyiymiş. Benim Annem de yemedigim de bozulur.öyle ucundan tadına bakınca az yiyince de saymaz
Bence fasulyen haslanmisa yakın. En azından diyet.bende böyle yaparım yemekleri.az yağlı az Salçalı ve tuzsuz.
Perşembe için riskli bi yiyecek bence kadayıf. Inşallah yakmissindir :)
Yine cok az hilalcikKızlar menüyü yazmayı unutmuşum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Bir bardak süt
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Spor yok
Su 2 yi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?