Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bak bak bana diyene bak makarnayi hupletms krep ve makarna olmasaymis guzelmis bide yarin tarti gunu nicin yedin kuzum
Kiz makarna tek lokmada 3-4 tane anca vardi.normalde atiyorum mecbur.annem atma bisey olmaz diyince attim agzima.ustelik cok da sevmiyorum yaaa.aynen yani.hic yanlarina gitmiyim ben en iyisi.ne kadar uzak o kadar iyi.hem kendileri yapmiyo hem baba yardim etmiyolar ya
Masallah masallahh krepp bi ısırıkla kalabilmesi pek zor bisey bncee bn dayanamazdm herlde afiyet olsuuunn caniim
Yok benim iste bi isirik yetiyor.onu boyle oyalana oyalana yiyorum ama sacma yani.yoksa gece bile olsa kalkip yiyesim geliyor.onu iste bi bitirsem cok degiscek isim.kolaylasicak.cunku bi lokma da olsa vucutta odem yapiyor inan ki.alisik olmayan gida girince vucut odem tutuyor.

Bugunden beri temizlik yapiyoruumm simdi oglusu uyutuyorum anca vakit bulup girebildim uyusun temizlige dewamm
çalışkan betusss aferin kız ben yattım tüm gün
Geldim kızlar valla 2 tane novalgine içtim hala başım agriyo moralim hala bozuk bide yemek yapiyorum bu adama
canım sakin alttan alma bu sefer haksız yere seni üzmüş. Anlasın hatasını bence
Hahah zaten anneler yap desen senin elin yokmu derler. Yapma desen illa yaparlar
yok canım yemem zaten. Bak hergün alıyor düzenli. Hiç yemiyorum

afiyet olsun tatlım güzel menü
kız bu ara dikkat et o kadar uğraşıp verdin alma sakın geri
Makarna krep tartı öncesi olmamış canım. Onun haricinde güzel
1kase yogurt ekledim menume umarim acikmam sanki hic yememis gibi hissediyorum kendimi
Yarin kv kahvaltiya gitcez orda cok yerim diye bu aksam az yedim
afiyet olsun bebeğim. Ama sabah ta aşırı yeme verecegin kiloları düşün
Betusss tartı öncesi oldu mu yaaa

Annelerin hepsi ayni canm hele babam surekli ye kizim ye der bedne yiye yiye bak ne hale geldim diyom amann senin neyin varki diyo

Dogru soluyon aslinda canim bi tanesi 7sinde bitanesi 13unde kiyafet bile almadm daha veririm kilo diye

Olabilir.bi mutfaga girdim simdi yemek almaya.kactiim resmen.bir de komik tarafi yemiyorum yapiyor.yapmasina yardim etmeyince de caktirmiyor ama off poff vs:):):)

ahh canim yaaa.kiyamam ben.

Hee hee usta az cekil yimek yiycuk desen olmaz mi:):)
:)))) o daha iyiymiş. Benim Annem de yemedigim de bozulur.öyle ucundan tadına bakınca az yiyince de saymaz
Bence fasulyen haslanmisa yakın. En azından diyet.bende böyle yaparım yemekleri.az yağlı az Salçalı ve tuzsuz.
Perşembe için riskli bi yiyecek bence kadayıf. Inşallah yakmissindir :)

Menum gelsin :)
8.30 kahvaltım
Aç karnına sodali ayran kürü
1.5 haslanmis yumurta (buçuk olan sadece beyazi)
1/2 kk beyaz peynir
1/2 tk reçel

10.30 ara
Yeşil çay

13 öğle yemegim
1 sb süt ile kucuk kase lifalif tahıl gevreği
1 paket eti form limonlu bisküvi

16 ara
1 yeşil çay

18 akşam yemegim
2 sb ayran
1 porsiyon patlıcan yemeği (patlıcan ve biberleri kozleyip haşlama kuşbaşı ve Beşamel sosla servis ettim)

20 ara
1 şeftali
8 10 yeşil uzum
Aksam yatmadan önce soda ayran

Su 3 lt.
Spor 2 mil Leslie

Himm simdik oglen olmams canim diyet biskuvilerini kullanmiyoruz cokta saglikli degiller
Aksam 20deki meyve cok olmus en gec 7de bitirirsen yeme isini tartida eksileri gorursun guzellik
Suyun ve sporun sahane

Az once apartmanda bi gumburtu koptu aklim gittiii sanki bomba attilar kalbim suan nasil carpiyo
Meger dogum gunu varmis iyiki dogdun diye bagrmaya basladilar bu nasil dogum gunu kutlamadr ya
konfeti atmışlardır kizz
Dogru soluyon aslinda canim bi tanesi 7sinde bitanesi 13unde kiyafet bile almadm daha veririm kilo diye
O zaman kaçamak yok tatlis
Canım form ürünler normal ürünlere göre o kadarda masum değil. Kalori hesabı yaparsanız grama göre neredeyse aynı çıktığını görürsünüz. Ayrıca içinde katkı maddesi var.
Birde besamel sosta un vardı sanırım canım bence fazla tüketme onuda

Acıktim yaff ama yememmm yarin sabah 71i gormem lazm
Hadi ınş canimm

Ayyy bende hergun temizlik yapmiom zaten caniim olmadi wallaa bktm koca bogazmdan mubarek sende hic bsy yemion hee nasl dayanion kz

Insallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…