- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.861
Afiyet olsun canim guzel menu ekmek tuketmiyosun sanrmBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domate
Peynir
Öğlen 14.30
Fırında bir tabak kabak
1 kase yoğurt
Akşam 19 00
1 tabsk tazr fasulye
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Spor yok. Tüm gün ev temizledim.
Alışveriş için disaridaydim,kan şekerim düştü açlıktan aciliyetten yedim biskuviyi.pogacadan iyidir dedim :/ eve girince de yemek hazırlamaya usendim tahıl gevreği yedim. Meyve her akşam olmaz bende.bu akşam istisna oldu :/Himm simdik oglen olmams canim diyet biskuvilerini kullanmiyoruz cokta saglikli degiller
Aksam 20deki meyve cok olmus en gec 7de bitirirsen yeme isini tartida eksileri gorursun guzellik
Suyun ve sporun sahane
Evet mecburiyetten kaçtı o bisküvi. Evet sosta un var yogun yemedim ama yememeliydim. Haklısın. Salata olmayınca oldukonfeti atmışlardır kizz
O zaman kaçamak yok tatlis
Canım form ürünler normal ürünlere göre o kadarda masum değil. Kalori hesabı yaparsanız grama göre neredeyse aynı çıktığını görürsünüz. Ayrıca içinde katkı maddesi var.
Birde besamel sosta un vardı sanırım canım bence fazla tüketme onuda
Hadi ınş canimm
Nasıl doyuyorsun bunca şeyle. Hadi aksama kadar 2 yumurta tok tutmuştur da akşam?Kızlar menüyü yazmayı unutmuşum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Bir bardak süt
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Spor yok
Su 2 yi gecti
Ne sade ne temiz bi menu.yogurtlar sebze on numara :)Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domate
Peynir
Öğlen 14.30
Fırında bir tabak kabak
1 kase yoğurt
Akşam 19 00
1 tabsk tazr fasulye
1 kase yoğurt
2.5 litre su
afiyet olsun canım güzel menüBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domate
Peynir
Öğlen 14.30
Fırında bir tabak kabak
1 kase yoğurt
Akşam 19 00
1 tabsk tazr fasulye
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Ayyy bende hergun temizlik yapmiom zaten caniimolmadi wallaa bktm koca bogazmdan mubarek sende hic bsy yemion hee nasl dayanion kz
yaa nesi azıcık doyuyorum benYine cok az hilalcik
dikkat edersin canım bundan sonraAlışveriş için disaridaydim,kan şekerim düştü açlıktan aciliyetten yedim biskuviyi.pogacadan iyidir dedim :/ eve girince de yemek hazırlamaya usendim tahıl gevreği yedim. Meyve her akşam olmaz bende.bu akşam istisna oldu :/
Evet mecburiyetten kaçtı o bisküvi. Evet sosta un var yogun yemedim ama yememeliydim. Haklısın. Salata olmayınca oldu
Nasıl doyuyorsun bunca şeyle. Hadi aksama kadar 2 yumurta tok tutmuştur da akşam?
Ne sade ne temiz bi menu.yogurtlar sebze on numara :)
Iyi geceler tatlım6dan sonraya akşam yemeğini,pazar ve market alışverişini,5 kg çilek ayiklamasini ve mutfak temizliğini sigdirdim. Alkisssss bana :) az kitap okuyum uyuyum artık. Yarın kosturmaca çok :)
Tatlı rüyalar bol eskiler yarın sabaha :)
Afiyet olsun canım umarım yememişsin dir hiç uygun değil perşembe günü için.Günün menusu gelsin Ustalar gitti hemen yemege saldirdim
Sabah 12:00
2 parca haslanmis tavuk
Kk peynir
3zeytin
Yarim dilim ekmek
Cay
Ara15:00
1kupa limonlu yesil cay
Aksam18:45 (suan yiyorum )
1kase domtes corbasi
Boll marul salatsi annecigim seradan yesillik yollamis
Su 2.5litre
Spor ev temizligi
Makarna bide patatesli bezelye var onlardan yesemmi 2kasik sizce acikirmiyim
iyiyiz canım sen nasılsın? Aman dikkat et ne zor veriliyor o kilolar sende biliyorsun. Bekliyoruz çabuk gelKizlar nasilsiniz? Bayagi sayfa birikmis bu aralar takip edemedim haftaya kardesimin dugunu olacak kosturup duruyoruz.Kilo desen bir kilo aldimdikkat edemiyorum evimde olmadigim icin duzenimde yok evime gideyim yine buraya takilmaya baslarim hepinizi cok opuyorum
ısırık kaşık kız bu nasıl psikoloji bunu yenmen lazım en kisa surede 1 ısırık ta olsa etkiler diye düşünüyorum. Yağ olduğu için haşlanmış olmaz sanırım ama gayet sağlıklı bu şekilde de bence. Afiyet olsun canım.Menum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt
Su 2.5 litre
spor yok
Afiyet olsun canım tabiki kadayif olmamış cezaya hazırlansan iyi olurMenum
Sabah 12.30 : 1 haslanmis yumrya+yarim domates yarim salatalik +5 zeytin +2 kk peynir+1 dilim tb ekmegi
Ogle 16 : 2 kk tel kadayif dunden beri canim cekio
Ara 18 : 1 kupa yesil cay
Aksam 19 : 2 haslanmis yumurta+ 2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor bugunden beri temizlik + 20 dkka karin bacak hareketleri
konfeti dir kız niye öyle gürültü yapılıyor ne kadar yanlış.Az once apartmanda bi gumburtu koptu aklim gittiiisanki bomba attilar kalbim suan nasil carpiyo
Meger dogum gunu varmis iyiki dogdun diye bagrmaya basladilar bu nasil dogum gunu kutlamadr ya
Afiyet olsun canım. Gevrek ve bisküvi olmadı eğer arada bu tarz beslenmek istiyorsan yulaf ezmesi icine ceviz badem fındık incir kayisi ve sut ekleyerek tuketebilirsin. Basamak sos asla olmamış. Meyveyı sabah yada öğleden sonra ara olarak tuket canım aksama bırakma.Menum gelsin :)
8.30 kahvaltım
Aç karnına sodali ayran kürü
1.5 haslanmis yumurta (buçuk olan sadece beyazi)
1/2 kk beyaz peynir
1/2 tk reçel
10.30 ara
Yeşil çay
13 öğle yemegim
1 sb süt ile kucuk kase lifalif tahıl gevreği
1 paket eti form limonlu bisküvi
16 ara
1 yeşil çay
18 akşam yemegim
2 sb ayran
1 porsiyon patlıcan yemeği (patlıcan ve biberleri kozleyip haşlama kuşbaşı ve Beşamel sosla servis ettim)
20 ara
1 şeftali
8 10 yeşil uzum
Aksam yatmadan önce soda ayran
Su 3 lt.
Spor 2 mil Leslie
Afiyet olsun canım perşembeye uygun olmuş menun. Boynun nasıl?Kızlar menüyü yazmayı unutmuşum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Bir bardak süt
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Spor yok
Su 2 yi gecti
Guzel canim afiyet olsun.Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domate
Peynir
Öğlen 14.30
Fırında bir tabak kabak
1 kase yoğurt
Akşam 19 00
1 tabsk tazr fasulye
1 kase yoğurt
2.5 litre su
maşallah sana. İyi geceler tatlım.6dan sonraya akşam yemeğini,pazar ve market alışverişini,5 kg çilek ayiklamasini ve mutfak temizliğini sigdirdim. Alkisssss bana :) az kitap okuyum uyuyum artık. Yarın kosturmaca çok :)
Tatlı rüyalar bol eskiler yarın sabaha :)
Sağol elifcim biraz daha iyiyim çok şükür. Sen nasıl oldunAfiyet olsun canım umarım yememişsin dir hiç uygun değil perşembe günü için.
iyiyiz canım sen nasılsın? Aman dikkat et ne zor veriliyor o kilolar sende biliyorsun. Bekliyoruz çabuk gel
ısırık kaşık kız bu nasıl psikoloji bunu yenmen lazım en kisa surede 1 ısırık ta olsa etkiler diye düşünüyorum. Yağ olduğu için haşlanmış olmaz sanırım ama gayet sağlıklı bu şekilde de bence. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım tabiki kadayif olmamış cezaya hazırlansan iyi olurkadayif dışında güzel.
konfeti dir kız niye öyle gürültü yapılıyor ne kadar yanlış.
Afiyet olsun canım. Gevrek ve bisküvi olmadı eğer arada bu tarz beslenmek istiyorsan yulaf ezmesi icine ceviz badem fındık incir kayisi ve sut ekleyerek tuketebilirsin. Basamak sos asla olmamış. Meyveyı sabah yada öğleden sonra ara olarak tuket canım aksama bırakma.
Afiyet olsun canım perşembeye uygun olmuş menun. Boynun nasıl?
Guzel canim afiyet olsun.
maşallah sana. İyi geceler tatlım.
İyi olmaya çalışıyorum napim aynı evin içindeSağol elifcim biraz daha iyiyim çok şükür. Sen nasıl oldun
afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah 9
1 kk peynir
Yarım bardak süt
Saat 12
1.5 yumurta
1 kk peynir
Saat 15
2 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz
2 kayisi
Yarım bardak süt
Saat 18:30
4 kaşık etli patlıcan yemeği ( petlican tost makinasinda)
1 kase yogurt
Su 3 litre
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
Sıkma canını kuzum yaa. Sakın moralini bozma yaptıkları onun hatası sonuçta.İyi olmaya çalışıyorum napim aynı evin içinde
Iyi geceler canim sende iyiki varsınİyi geceler canlar Sabah çok erken kalkmam gerek arsa bakmaya gidicez uzak bir yere sizi seviyorum iyiki varsınız.
Guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah 9
1 kk peynir
Yarım bardak süt
Saat 12
1.5 yumurta
1 kk peynir
Saat 15
2 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz
2 kayisi
Yarım bardak süt
1 kase yogurt
Su 3 litre
Betülcüm tartı öncesi aç yatan takım arkadaşlarını düşündüğün için teşekkür ederimGuzel canim afiyet olsun
Oki.sagol canim.Az yağlı haşlanmış olarak geçebilir canım
Iyi geceler tatlım
aynen yaaa.baska zaman dikkat etmek lazim pisirince yemen lazim diyor!Annelerin hepsi ayni canm hele babam surekli ye kizim ye der bedne yiye yiye bak ne hale geldim diyom amann senin neyin varki diyo
onceden bende oypeydim.aslinda hic yememem lazim.o isirik kendimle ilgili problem.artik atarlaniyorum ya bu takima geldigimden beri.meger bildigin bu yuzden yoldan cikiyor musum:)))) o daha iyiymiş. Benim Annem de yemedigim de bozulur.öyle ucundan tadına bakınca az yiyince de saymaz
Bence fasulyen haslanmisa yakın. En azından diyet.bende böyle yaparım yemekleri.az yağlı az Salçalı ve tuzsuz.
Perşembe için riskli bi yiyecek bence kadayıf. Inşallah yakmissindir :)
afiyet olsun canim.doyuyorsan sorun yok.Kızlar menüyü yazmayı unutmuşum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Bir bardak süt
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Spor yok
Su 2 yi gecti
afiyet bol eksi olsun.ekmek bilerek mi tuketmedinBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domate
Peynir
Öğlen 14.30
Fırında bir tabak kabak
1 kase yoğurt
Akşam 19 00
1 tabsk tazr fasulye
1 kase yoğurt
2.5 litre su
aynen.bi an once isirik-kasik meselesini halletmem lazimAfiyet olsun canım umarım yememişsin dir hiç uygun değil perşembe günü için.
iyiyiz canım sen nasılsın? Aman dikkat et ne zor veriliyor o kilolar sende biliyorsun. Bekliyoruz çabuk gel
ısırık kaşık kız bu nasıl psikoloji bunu yenmen lazım en kisa surede 1 ısırık ta olsa etkiler diye düşünüyorum. Yağ olduğu için haşlanmış olmaz sanırım ama gayet sağlıklı bu şekilde de bence. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım tabiki kadayif olmamış cezaya hazırlansan iyi olurkadayif dışında güzel.
konfeti dir kız niye öyle gürültü yapılıyor ne kadar yanlış.
Afiyet olsun canım. Gevrek ve bisküvi olmadı eğer arada bu tarz beslenmek istiyorsan yulaf ezmesi icine ceviz badem fındık incir kayisi ve sut ekleyerek tuketebilirsin. Basamak sos asla olmamış. Meyveyı sabah yada öğleden sonra ara olarak tuket canım aksama bırakma.
Afiyet olsun canım perşembeye uygun olmuş menun. Boynun nasıl?
Guzel canim afiyet olsun.
maşallah sana. İyi geceler tatlım.
afiyet olsun.su spor menu cok guzel olmusMenüm
Sabah 9
1 kk peynir
Yarım bardak süt
Saat 12
1.5 yumurta
1 kk peynir
Saat 15
2 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz
2 kayisi
Yarım bardak süt
1 kase yogurt
Su 3 litre
Canim.benim.sen hiccc kendini uzme.bir problemin yok.esin anlar hatasini insallah.ozrunu de diler merak etmeİyi geceler canlar Sabah çok erken kalkmam gerek arsa bakmaya gidicez uzak bir yere sizi seviyorum iyiki varsınız.
Diledi bile tatlı dille konusmaliymis çok Üzgünmus gözyaşlarını geri getirmiyçek dedim trip yaptımOki.sagol canim.
aynen yaaa.baska zaman dikkat etmek lazim pisirince yemen lazim diyor!
onceden bende oypeydim.aslinda hic yememem lazim.o isirik kendimle ilgili problem.artik atarlaniyorum ya bu takima geldigimden beri.meger bildigin bu yuzden yoldan cikiyor musum
afiyet olsun canim.doyuyorsan sorun yok.
afiyet bol eksi olsun.ekmek bilerek mi tuketmedin
aynen.bi an once isirik-kasik meselesini halletmem lazim
afiyet olsun.su spor menu cok guzel olmus
Canim.benim.sen hiccc kendini uzme.bir problemin yok.esin anlar hatasini insallah.ozrunu de diler merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?