- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.881
o zaman biraz daha surdur madem:):)Diledi bile tatlı dille konusmaliymis çok Üzgünmus gözyaşlarını geri getirmiyçek dedim trip yaptım
Harikasın tatlımGeçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Fark -700
Yüzde 0.95
Mesaj +60
Spor 5 saat
çok güzel bitanem Emin adımlarla ilerliyısunGecen hafta 86.1
Bu hafta 85.6
Fark -500
Yuzde 0.58
Mesaj+ 60
Abla sabah sabah güldürdün yaGümaydınnnnnn
Hadinnnn uykucular kalkmadınızmı daha
Güzel güzel bildirimlerle gelin
Harikasın tatlım
Kız elif şaka Maka 6 Lara bişey kalmadı
Bu arada tarkanın kuzu kuzu şarkısını eşine ithaf ediyorum
çok güzel bitanem Emin adımlarla ilerliyısun
Tebrikler tatlım erisin yağlar.Gecen hafta 86.1
Bu hafta 85.6
Fark -500
Yuzde 0.58
Mesaj+ 60
Afiyet olsun Canımmm. Hafif perşembeye uygun olmuş.Kizlar cok Özür dilerim dün mutfak hazırlıklarım vardi doktorumuzun uZmanlik kutlamasindan dolayi
Menüm
07:30 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates
12:00 1 kase ezogelin çorbası
15:00 1/2 nektarin 20 adet siyah üzüm
18:30 4 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin karisimi 1 armut
3 lt su
2 saat yürüyüş
Hadi inşallah tatlımAbla sabah sabah güldürdün yaevet 6 lara az kaldi inşallah izinden döndüğümde de 6 larda olucam.
Bende cocuk babanesindeyken tezmizlik yapiyim dedm anca bitirip oturdum cok yorulmusum yemekte yaptim ama hic yesillik kalmams yemeklerin hic biri bana gore degil ne yicem hic bilmiyom
Annem geldi.resmen komedi.arkadas zaten iki buyuk kisiyiz.oglus herseyi yemiyor zaten.ben de dedim ki kizartma vs yapma.haslamadan gidelim.yarin tartim var.sanki tam tersini demisim iki kisiye yapmadigi kalmamis.mutfakta 3-4 tencere yemek.akitma vs yapmis.buram buram kokuyor ev tereyagi kizartma vs.neyin kafasi anlamadim ki:/(trajikomik yani:)
Aynen boşanilsa bende öyle çoktan bosanmistim. bir kere yine yazmıştım burda o kadar mükemmel bir eşim ki benimle basit şeyler yüzünden kavga ediyor diye. İnsan haketmeyince çok kırılıyor.
Sağol canım topunun köküne kibrit suyu
Valla sonuna kadar belli edicem kirildigimi anasinada şikayet edicem oğullarını bi halt saniyor 5 ide birbirinden beter.
Yok kız başımın etini yedi zayıfla zayıfla diye bunun oyke kıskanma huyu yoktur benimde yok ne kiskanicam umrumda degil. Cins işte dominant ruhsuz bi adam. Alsın kendi yesin şiş sin sen sakin yeme.
Ayy o pisman olmaz odun değil demir bu demir. Birşeye canı sıkkın değildi sofradaydik salak huylarindan biri işte.
sakin ama Üzgünüm en son ne zaman bu kadar ağladım hatırlamıyorum.
odun değil demir buya tanısan anlarsin herkes diyo bana cokmu aradin bunu diye ciddi sert huysuz cins bişey işte. Borsa ya gelince bende anlıyorum borsa işlerinden forrks ten güvendin verdim tazminatımi ki onun 1 yıllık maaşına denk çıkalım diyorum bak grafik sıkıştı dusucek bu bugün yarin derken bi sabah tepe taklak olduk hepsini kaybettik ingiltere 30 yıl önce oyle bir düşüş yaşamış düşün beni dinlemeyi tercih etse farklı olucak ti hersey. Neyse olan tazminatıma oldu satılık borsaya yatırılan arsa ya oldu. Hastalık yani.
Günün menusu gelsin Ustalar gitti hemen yemege saldirdim
Sabah 12:00
2 parca haslanmis tavuk
Kk peynir
3zeytin
Yarim dilim ekmek
Cay
Ara15:00
1kupa limonlu yesil cay
Aksam18:45 (suan yiyorum )
1kase domtes corbasi
Boll marul salatsi annecigim seradan yesillik yollamis
Su 2.5litre
Spor ev temizligi
Makarna bide patatesli bezelye var onlardan yesemmi 2kasik sizce acikirmiyim
Kizlar nasilsiniz? Bayagi sayfa birikmis bu aralar takip edemedim haftaya kardesimin dugunu olacak kosturup duruyoruz.Kilo desen bir kilo aldimdikkat edemiyorum evimde olmadigim icin duzenimde yok evime gideyim yine buraya takilmaya baslarim hepinizi cok opuyorum
Menum
sabah 7.30
1.5 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek.
ara 10.30
2 murdum erigi
ogle 13.30
2 kk peynirle gbek salata
ara 15.30
bir isirik krep. 1 yesil elma
aksam 18.30
3 kofte.6 yk haslanmis taze fasulye(salcasiz tuzsuz az zeytinaygli yemegin suyundan hic almadim.buna direk haslanmis diyebilirmiyiz?)
1 yk makarna
1 yk yogurt
Su 2.5 litre
spor yok
Menum
Sabah 12.30 : 1 haslanmis yumrya+yarim domates yarim salatalik +5 zeytin +2 kk peynir+1 dilim tb ekmegi
Ogle 16 : 2 kk tel kadayif dunden beri canim cekio
Ara 18 : 1 kupa yesil cay
Aksam 19 : 2 haslanmis yumurta+ 2 bardak ayran
Su 2bck lt
Spor bugunden beri temizlik + 20 dkka karin bacak hareketleri
Menum gelsin :)
8.30 kahvaltım
Aç karnına sodali ayran kürü
1.5 haslanmis yumurta (buçuk olan sadece beyazi)
1/2 kk beyaz peynir
1/2 tk reçel
10.30 ara
Yeşil çay
13 öğle yemegim
1 sb süt ile kucuk kase lifalif tahıl gevreği
1 paket eti form limonlu bisküvi
16 ara
1 yeşil çay
18 akşam yemegim
2 sb ayran
1 porsiyon patlıcan yemeği (patlıcan ve biberleri kozleyip haşlama kuşbaşı ve Beşamel sosla servis ettim)
20 ara
1 şeftali
8 10 yeşil uzum
Aksam yatmadan önce soda ayran
Su 3 lt.
Spor 2 mil Leslie
Kızlar menüyü yazmayı unutmuşum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Bir bardak süt
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Spor yok
Su 2 yi gecti
seninki istisnaymış tatlıcım inşallah böyle devam etsin
Şimdi benimki istesede yapamaz zaten çok yoğun çalışıyor
O yüzden beklentim yok
Iyi yaptım şekercim
Çifte kumrular mutlu olsunda
Haha kızlar bu arada şişko gelin olarak dönücem sanırım haberiniz ola
Bu arada kızlar nazar çıktı diyelim eşimin aldığı bileklik koptu dün akşam
Kızlar ya gece boynum tutulmuş. Napsam iyi gelir acaba çok ağrı yapıyor
Ben 60la evlendim balayindan dondukten sonra 68 kiloydum ne yemisim bende yaademekki esim beni bu yuzden tatile getirmiyor
Yazik adam canini zor atiyordur zaten yogunsa.insan kiyamaz zaten yorgun gorunce
hepimiz icin hayirlisi olsun ins cabnim.
kabartma tozu denedim simdilik yasiyorum:)
cikmisindir da farketmezsin su an:)Allah mutlulugunu hep katlayarak arttirsin insallah canim
ayyy yesinler klasik tatilini:)
gecmis olsun.ben havlu koyup sicaga yakin utuyle utuluyorum:):)biraz tehlikeli ama :):)krem daha mantikli tabi
oki ablacim deniycem ins
bu da iyiydi sesli guldum:):)
Millet gezmelerden dönemedi heralde
Buse zaten eltisinde kalacakti
Menü vermeyenonunla elif kaldiheralde
Biliyorum mefkuşcuğum.
Dün babamın doğum günüydü. Pasta börek çorek ne arasan vardı. Sadece su böreğine dayanamadım. Annem çok güzel yapar.
Kizlar çok moralim bozuk hüngür hüngür ağlıyorum kendiMe engel olamıyorum. Eşim bana kilodan başka mezun yok yeter artık dedi. Herkesin yanında kilo konusuyormusum. Biri birsey sorunca cvp veriyim mi dedim yok diyo sen açıyorum konuyu tek mevzun bu ben dedim 4 yıldır bu kiloyu görmedim sen istedin diye veriyorum duygusuz luk yapma NW olur iki çift güzel laf söylesen ağını geldi güzel konuşmakvalla bitik haldeyim kendimden nefret ediyorum suan bıktım herseyden ((((
Yok canım ya çok farklı karakterleriz aramızda 10 yaş var birazda duygusuz iki güzel laf söylemez yetişme tarzı anası aynı. Valla ben kimim nasıl biriyim hepsini unuttum buna yaranayim diye ruhumu yordu kendimden ödun verdim hep karşılığı böyle olmamalı. Borsada milyarlarimi kaybetti giķimi çıkarmadım sen öyle yaptın böyle yaptın demedim adam bi kilo dan bahsediyorum diye paramparça etti beni çok ağrıma gidiyor. Şimdi git yan yana otur içimden hicbirsey gelmiyor. Benliğimi yitirdim haketmiyor um böyle basit şeylerden kırılmayi.
Geldim kızlar valla 2 tane novalgine içtim hala başım agriyo moralim hala bozuk bide yemek yapiyorum bu adama
Annem geldi.resmen komedi.arkadas zaten iki buyuk kisiyiz.oglus herseyi yemiyor zaten.ben de dedim ki kizartma vs yapma.haslamadan gidelim.yarin tartim var.sanki tam tersini demisim iki kisiye yapmadigi kalmamis.mutfakta 3-4 tencere yemek.akitma vs yapmis.buram buram kokuyor ev tereyagi kizartma vs.neyin kafasi anlamadim ki:/(trajikomik yani:)
Aynen boşanilsa bende öyle çoktan bosanmistim. bir kere yine yazmıştım burda o kadar mükemmel bir eşim ki benimle basit şeyler yüzünden kavga ediyor diye. İnsan haketmeyince çok kırılıyor.
Sağol canım topunun köküne kibrit suyu
Valla sonuna kadar belli edicem kirildigimi anasinada şikayet edicem oğullarını bi halt saniyor 5 ide birbirinden beter.
Yok kız başımın etini yedi zayıfla zayıfla diye bunun oyke kıskanma huyu yoktur benimde yok ne kiskanicam umrumda degil. Cins işte dominant ruhsuz bi adam. Alsın kendi yesin şiş sin sen sakin yeme.
Ayy o pisman olmaz odun değil demir bu demir. Birşeye canı sıkkın değildi sofradaydik salak huylarindan biri işte.
sakin ama Üzgünüm en son ne zaman bu kadar ağladım hatırlamıyorum.
odun değil demir buya tanısan anlarsin herkes diyo bana cokmu aradin bunu diye ciddi sert huysuz cins bişey işte. Borsa ya gelince bende anlıyorum borsa işlerinden forrks ten güvendin verdim tazminatımi ki onun 1 yıllık maaşına denk çıkalım diyorum bak grafik sıkıştı dusucek bu bugün yarin derken bi sabah tepe taklak olduk hepsini kaybettik ingiltere 30 yıl önce oyle bir düşüş yaşamış düşün beni dinlemeyi tercih etse farklı olucak ti hersey. Neyse olan tazminatıma oldu satılık borsaya yatırılan arsa ya oldu. Hastalık yani.
Az once apartmanda bi gumburtu koptu aklim gittiiisanki bomba attilar kalbim suan nasil carpiyo
Meger dogum gunu varmis iyiki dogdun diye bagrmaya basladilar bu nasil dogum gunu kutlamadr ya
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Fark -700
Yüzde 0.95
Mesaj +60
Spor 5 saat
Diledi bile tatlı dille konusmaliymis çok Üzgünmus gözyaşlarını geri getirmiyçek dedim trip yaptım
Gecen hafta 86.1
Bu hafta 85.6
Fark -500
Yuzde 0.58
Mesaj+ 60
Gelelim kilo bildirimine.
Geçen hafta 85.9
Bu hafta : 85. 3
Fatk :600 gr.
Kanı hızıyla gidiyorum resmen. Olsun almamsk da güzel. Ben kolay kilo veremiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?