- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.921
Yapamamış der kendim hazirlardimakşam 7,5 ta gittik ne sofra vardı ne bir şey. 8,5 a kadar da aç durdum. sen nasıl hissederdin canım?
Inş kuzum
Yapamamış der kendim hazirlardim
davulun sesi uzaktan hoş geldi bence sana
o zaman çok ayıp olurdu sen yapmazsan ben yaparım gibi. niye yapmadın der gibiev sahibi ne derse odur canım. hem ben öyle kimsenin mutfağına girmem kimse de benim mutfağıma girsin istemem. bir şey yaparken yardım edilir ama kendi kendime evde ne var ben bir şey yapayım, aç dolabı bakim şunu yapim öyle bir şey yok canım 2 saat yoldan gelmişim zaten öyle bir şey yapmak ne zorundayım ne de kendime o eziyeti yaparım yani. bilmiyorum benim ailemden gördüğüme çok ters o yüzden bozuldum ben.
Yok kız ben yapmadım öyle. Ama bazen gorumcemler bana gelir yada ben onlara giderim eğer bisi hazırlamaya fırsat olmamissa beraber yaparız
Bende ceza olarak bu hafta listeye girme dicektimki zaten sende istemimişin tatlımkilo bildirimim
başlangıç 70,8
geçen hafta 69,7
bu hafta 70
hafta içi 69.1 e inmiştim en son ama tartıda bu sabah tam 70 çıktım. bugun bunlar yağa dönüşmeden protein gününw başladım kurtarcam bu durumu inş.
Mefkurem cezama razıyım
Bence az değil cnm ama su böreği olmasa daha iyi olurdu eminimGelelim kilo bildirimine.
Geçen hafta 85.9
Bu hafta : 85. 3
Fatk :600 gr.
Kanı hızıyla gidiyorum resmen. Olsun almamsk da güzel. Ben kolay kilo veremiyorum zaten.
daha ne olsun cnm bundan iyisi can sağlığı haftaya inşallahMefkurem bu hafta 7 lere düşermiyim dedim ama olmadı bebişimm
geçen cuma 81.5
bu cuma 80
fark 1.5 kg
% 1,84
mesaj +60
spor +200
Oooo çok güzel tatlım hadi az kalmış bu haftada işi sıkı tutListeye ekledim kendimi
Kilo bildirim
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.4
Fark_1.3 (% 1.78)
Spor 2+2mile leslie
köye değil cnm kv ye gittibence de çook iyi canım. köy de almazsan geri süper olur. dikkat et de bu kadar emeğine yazık etme canım. ne zaman döneceksin?
Tuuu tuuu maşallah süperrrrr hilalim çok sevindimGeçen hafta 75.6
Bugün 73.6
Fark 2 kg (%2.64)
Mesaj 60+
tebrikler cnmGecen hafta : 76.5
Bu hafta : 76
Fark -500 (%0.65)
Sağol abla :)Bende ceza olarak bu hafta listeye girme dicektimki zaten sende istemimişin tatlım
O zaman 500 ip seni bekler
Bence az değil cnm ama su böreği olmasa daha iyi olurdu eminim
daha ne olsun cnm bundan iyisi can sağlığı haftaya inşallah
Çok tebrikler cnm
Oooo çok güzel tatlım hadi az kalmış bu haftada işi sıkı tut
köye değil cnm kv ye gitti
Tuuu tuuu maşallah süperrrrr hilalim çok sevindim
tebrikler cnm
Aman birincilik istemem abla zaten. Yoksa gidip konuya yazmam gerekir ki yazıyla pek aram yok ondan gelmesinHilalcim belki belki biteysel derece gelir sana ama 1.lik değil
10. Takımda kilosu daha az olan biri 3 kilo vermiş yüzdesi 5
Yok kız ben yapmadım öyle. Ama bazen gorumcemler bana gelir yada ben onlara giderim eğer bisi hazırlamaya fırsat olmamissa beraber yaparız
Bende ceza olarak bu hafta listeye girme dicektimki zaten sende istemimişin tatlım
O zaman 500 ip seni bekler
Bence az değil cnm ama su böreği olmasa daha iyi olurdu eminim
daha ne olsun cnm bundan iyisi can sağlığı haftaya inşallah
Çok tebrikler cnm
Oooo çok güzel tatlım hadi az kalmış bu haftada işi sıkı tut
köye değil cnm kv ye gitti
Tuuu tuuu maşallah süperrrrr hilalim çok sevindim
tebrikler cnm
Hilalcim belki belki biteysel derece gelir sana ama 1.lik değil
Inş canım çok şükür gorumceden yana şanslıyım ben :)ben daha 11 aylık evliyim pek gelip gitme de olmadığından kimseyle de öyle samimiyetimiz yok henüz belki ilerde olur canım :)
abla ip değil de yürüyüş yapayım çünkü hamilelik durumum var
vay canına çok merak ettim hikayesini
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Fark -700
Yüzde 0.95
Mesaj +60
Spor 5 saat
Gecen hafta 86.1
Bu hafta 85.6
Fark -500
Yuzde 0.58
Mesaj+ 60
Gelelim kilo bildirimine.
Geçen hafta 85.9
Bu hafta : 85. 3
Fatk :600 gr.
Kanı hızıyla gidiyorum resmen. Olsun almamsk da güzel. Ben kolay kilo veremiyorum zaten.
Tebrikler canlarimMefkurem bu hafta 7 lere düşermiyim dedim ama olmadı bebişimm
geçen cuma 81.5
bu cuma 80
fark 1.5 kg
% 1,84
mesaj +60
spor +200
Aksam donicem bugunku odulumu yedim gun boyu kacamak yapmiycam canmbence de çook iyi canım. köy de almazsan geri süper olur. dikkat et de bu kadar emeğine yazık etme canım. ne zaman döneceksin?
Hilal supersin bebisimGeçen hafta 75.6
Bugün 73.6
Fark 2 kg (%2.64)
Mesaj 60+
Tebrikler tatlimGecen hafta : 76.5
Bu hafta : 76
Fark -500 (%0.65)
3 kilomuHilalcim belki belki biteysel derece gelir sana ama 1.lik değil
Ben sanamı yazdım tatlımMefkurem böreği ben yemedim abla ben pizza yedim nedenini de yazmıştım. bugün pro günü yapıyorum. yarına çok ekside çıkıcam bugüne göre
Hastaymış cnm onun için muhtelemen haftaya artı olabilir3 kilomunasil olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?