Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bide Yüzde hesaplarken virgülden sonraki 3.rakam 5 ve daha büyükse önceki rakam yuvarlanır

Örnek

Sonuç 0.766 çıktı diyelim
0.77 olarak yazılır

Hilal merve yanlış yazmışınız

Veeeeeeeeeeee bu hafta süperrrrr bi yüzdemiz var
Ben bile şaşırdım

Inş canım çok şükür gorumceden yana şanslıyım ben :)

canım bu görümcem değil canım eltime gittik. eltim de görümcem de iyidir benim de genel olarak bir problemimiz de yok şükür :) ben de şaşırdım beklemediğim bir durum olduğu için yakıştıramadım bu kadar :)

Aksam donicem bugunku odulumu yedim gun boyu kacamak yapmiycam canm
Balayimiz 10gun surmustu bu arada
Sen zaten listeye bu hafta giremezsn tatlim 2 hafta deneme suresi var cunku

anladım 10 güne bile çok fazla almışsın dikkat et demekki bünyen hemen alabiliyor.
ben listeye girebiliyordum çünkü ben yeni üye değilim geri dönen üyeyim. o zamanlar uzun uzun yazışmıştır zuhal ablayla ama senin gözünden kaçmış canım ya da unuttun :)

belki de hamileyim hiç giremiycem ama paylaşıma devam ederim sağlıklı beslenebilmek aşırı kilo almamak için

Ben sanamı yazdım tatlım
Yeni elife yazdım onu

Kız buse meraktan geri dönüp baktım
Sen yanlış görmüşün elife yazmışım su böreğini

ilahi ben yaaaaaaaaaaa uğraştırdım seni zuhal abla

ayy kaçıncı olduk acabaaaaaaaaa

kızlar hamileliği araştırıyorum vucut kitle indeksi 25 in üstünde olanlar hamilelikte 7-9 kilo alması yeterli ve sağlıklı olanmış. yani beeeennn aaay amin inşşşşşş.

Gelelim kilo bildirimine.
Geçen hafta 85.9
Bu hafta : 85. 3
Fatk :600 gr.
Kanı hızıyla gidiyorum resmen. Olsun almamsk da güzel. Ben kolay kilo veremiyorum zaten.
Olsun tatlım -600 az değilki

Sağol canım güzel dileklerin için.

Mefkurem bu hafta 7 lere düşermiyim dedim ama olmadı bebişimm
geçen cuma 81.5
bu cuma 80
fark 1.5 kg
% 1,84
mesaj +60
spor +200
canım benim çok çok iyi maşallah nerden nereye harikasın tatlım.

Listeye ekledim kendimi
Kilo bildirim
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.4
Fark_1.3 (% 1.78)
Spor 2+2mile leslie
vayyy anam vayyy coşmusuz bu hafta. Maşallah kuzum.

sagol can cazimmmm.

Geçen hafta 75.6
Bugün 73.6
Fark 2 kg (%2.64)
Mesaj 60+
Anam Anam mm nazar değmesin maşallah. Azmin zaferi.

Gecen hafta : 76.5
Bu hafta : 76
Fark -500 (%0.65)
Tebrikler canım.

Hilalcim belki belki biteysel derece gelir sana ama 1.lik değil
10. Takımda kilosu daha az olan biri 3 kilo vermiş yüzdesi 5
3 kilo nasıl verilir yaaa

@Sağol mefkusum güzel dileklerin için bırakma bizi yaaa uğra bari sık sık müthiş enerjin bizi nasıl etkiliyor bu haftaki yüzde senin sayende.

Hilal supersin bebisim
Sağol kuzum
Bilmiyordum ablacim dikkat ederim bundan sonra. Ablaaa soylesene yuzde yi merak ettim
kızlar hamileliği araştırıyorum vucut kitle indeksi 25 in üstünde olanlar hamilelikte 7-9 kilo alması yeterli ve sağlıklı olanmış. yani beeeennn aaay amin inşşşşşş.
Hadi ınş kuzumm
Sağol canimm

Yanlsmi yazmsm aceleyle yazdm ya zuhal abla o yuzdendr

Kızlar bu adam olmicak son şans verdim geldim ama düzeleceği yok. Bugün işten atılmış gen bonzai içip gitmiş napayim ben bu adamı artık bi akıl verin delirdim gene ya
Aaa seninkide tam sopalik yani nedr derdi acaba olmekmi istiyo
Ne yapacagina sen karar ver tatlim iyi dusun tart simdi biz ne desek bos

Kızlar bu adam olmicak son şans verdim geldim ama düzeleceği yok. Bugün işten atılmış gen bonzai içip gitmiş napayim ben bu adamı artık bi akıl verin delirdim gene ya

yaaa inanmıyorum. ev nasıl geçinecek canım ev sizin mi? bence sen ayrıl canım eşinden. davayı aç görsün gününü. dava sürerken tedaviye başlarsa tedavisi bitene kadar davayı uzat. tedavi olmazsa boşan canım sana yazık cidden. Allah ıslah etsin onu da

Aaa seninkide tam sopalik yani nedr derdi acaba olmekmi istiyo
Ne yapacagina sen karar ver tatlim iyi dusun tart simdi biz ne desek bos
Dayanamiyorum artık merve ya hergün işkence resmen. Boşanma dilekçesi hazır zaten gidip basvurcam. Sonrada barodan avukat isticem. Dayanamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…