Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar nasılsınızz

kilomuda yazayım 82.5 azda olsa vermişimm hepinizi öpüyorumm umarım iyi sonuçlar alırız kızlarr

günaydın canım! valla süpersin arkadaşım her hafta düzenli olarak kilo veriyorsun. 89 dan 82.5 a düşmek harika. ben hala yerimde sayıyorum sanki bu hafta da 79.6 geldim. bir hafta az çıkıyorum bir hafta çok çıkıyorum. biraz tuvalet sorununu da etkisi var galiba.

** 9. TAKIM 203, ETAP **

Fitsema : ( 83,2 /82.5/ 0.7/0.84%)
Fangy : ( 83,5 /83.5/0/0%)
Hoppidicik 88,9 /89.3/-0.4/-0.45%)
Fadime02 : ( 97,9 /98.4/-0.5/-0.51%)
Duyguzeyno : ( 79 /79/0/0%)
Mütedeyyin : ( 79 / 79/0/0%)
Demettuba83 : ( 77,9 /77.5/0.4/0.51%)
Soffty : ( 61 /61/0/0%)
Arseda : (79,1 / 79.6/-0.5/-0.63%)
Edda1985 : ( 68 / 68/0/0%)
Etg : ( 90 / 90/0/0%)
Mursh : ( 81,2 /81.2/0/0%)
İysel : ( 72,5 /72/0.5/ 0.69%)

TOPLAM : ( 1.041,2 /1041.3/0.1/0.00%)

listeniz bu kizlar..paylasimada boyle ekliyorum... ama 5 arkadasiniz bildirimde bile bulunmamis..size tavsiyem daha siki kurallar koymaniz canim

bu hafta dökülmüşüz yaww sılkınıp toparlanmamız sart kızlar

Yardımcı olan arkadasada cok tesekkurler saygılar

kendi üzerime alınmıyorum.çünkü nete giremiyorum.ayrıca bazı arkadaslar kilo bildirimi yapmış,gözden kaçmış sanırım.kilolar tekrar hesaplanmalı.demet takımı sıkı tutsan ii olur.baksana dökülmüşüz iyice :84:benimde net bi an önce bağlansa keşke :26: bu hafta ben 79 cıktım.hiç veremedim :83: ama almadığıma şükür hepinizi öptüm canlarım

Son düzenleme:
menümü yazayım sabah 1 bardak limonlu ballı ılık su
kahvaltı peynir 5 zeytin domates salatalık 1 yeşil biber çay 2 dilim çavdar ekmegi,
1 b süt 1 armut
ögle 1 kepçe k fasulye susuz 4 k yogurt 7 dal maydonoz 2 sivri biber yarım domates yarım salatalık 2 ç ekmegi
ara 1 armut 1 bardak süt
2 saat sonra 1 salatalık
1 saat sonra yeşil çay 2 k kayısı
akşam 1 kepçe y mercimek çorbası 1 dilim ç ekmek salata kabak yemegi yagsız sonra 1 armut yerim spor yapmadım bugün

evet bu hafta fana dökülmüşüz. inşallah b undan sonraki haftalarda daha ii olur.
bugünkü menüm:
kahvaltı:1 dlm kepek ekmeği-2dlm peynir-domates-salatalık-2 kaşık bal-şekersiz çay
ara: yeşilçay-4 kuru kayısı
öğle: yarım tabak barbunya-yarım tabak pilav
ara:yok
akşam:yarım tabak bezelye-yarım tabak pilav
ara:1 bardak light süt
gün boyunca 2.5 lt su içtim.koşu bandında 20 dk yürüdüm. 10 dk power plate yaptım.

kizlar merhaba
sayfalara geri donup okuyamadim ama bildiginiz gibi ayrilmadan once dukan diyetine baslamistim buradaki dukanla ilgili tum sayfalara bakmistim nettende bilgi topladim ve sonuc bir haftada 3 kilo verdim.hemde hic ac kalmadan bugun kacamaklarim oldu ama harika bir yontem hic ac kalmadan zayiflamak. hepinize tavsiye ediyorum.

kolay gelsin

Haftasonu olunca kimsecikler olmuyor. Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 1dlm kepek ekmeği-2 zeytin-1dlm pastırma-3dlm peynir-domates-salatalık-yeşillik-2kaşık bal-şekersiz çay

öğle: 1 kase kısır- 1 bardak ayran

ara:yarım elma-3 tane çilek

akşam: 1 kase çorba- yarım tabak bezelye-yarım tabak pilav

bugün 3 lt su içtim. Hiç spor yapmadım.

günaydın halime abla nasılsın

Günaydın arkadaşlar
cuma aniden çıktım annanem hastanede yatıyodu izin alıp onun yanına gittim..
cumartesi nöbetöiydim 24 saat
dün sabah çıktım işten haliyle evde dinlendim dün

dünkü menüm

sabah eşim kocaman bir tost yapmış içinde ne ararsan var sucuk salam domates kaşar..
2 fincan çay + kahvaltılık

öğle 1 beyaz çikolata

akşam 1 tabak şehriye çorba

gün boyu yediklerim bunlar kahvaltı dışında birşey yemedim öyle

günaydın kızlar
size üzülerekte olsa çok çok sevinçli bi haber vericem artık sizinle diyete devam edemiycemama sizin aranıza geldiğim günden beri benim için dua eden hepinizden ALLAH razı olsun ben istemesemde artık diyet yapamayacağım ama hep aranızda yanınızda olacağım...
ve sebebine geleyim çünküü ben hamileyim:87::87::87::87::87::87::87::87:

buarada kızlar dün sonunda beklediğim misafir geldi :)
regl oldum sonunda çok rahatladım:)

dün akşam hayatımda ilk defa zeytinyağlı sarma yapmayı denedim
tencerenin yarısından çoğu çöpe gitti hep dibini aldı

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
çok mutlu oldummmm
bugün bundan güzel bir haber duyamam herhaldeeee
tebrik ediyorummm
Allah tez zamanda kucagına sağlıgıyla bebeğini verir inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…