- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.141
bana fizik tedaviye gittigimde bikac basit hareket vardi.bunlari sabah aksam yap demisti.onlari yaptigimda epey iyi geliyordu acikcasi.10 dk ya tutar ya tutmaz.ama tasinma sirasinda kaybettim o kagidi.gerci nette bile olabilir.bir de yuruyus normal tempoyla demistiKızlar size bişey sorcam.bende bel fıtığı var.çok ilerlemis değil ama zorlaninca epey agri oluyor. Bana onereceginiz spor varmı? Leslie ve parkurda yürüyüş yapıyorum sadece. Sınav cekemiyorum kabiliyetim yok.
Haklisin ablacim.bu konuda kendimi gelistirmem lazim.hep gecmis hep gecmis nereye kadar yani:)ins toparliycam.
eliptik yerine trambolin de diyen olmus.bir de onu inveliyim olmadi.ev tipi trambolin bakiyim.eliptigi gittigim spor salonunda kullaniyordum.baya efor sarfediyordum 15 dk icin.zatwn tv karsisinda yaparsam yaparim yoksa ne yuruyus bandi ne bu tur aletler hos bos cok bana gore dil.
yani dr ye gore ameliyatlik degil.bakiyim kisa dusunuyorum zaten.karar degistirdim.su an bol bol yuruyus imkanim var nasilsa disarlarda
Canim salam cok kalorili bir sey.1 yumurtayla yarim cm kalinliktaki salam esitti benim diyetteki degisim listesinde.bir de islenmis.tercih etmesen daha iyiydi.pastirma daha saglikli ama cemensiz.dondurma da sanirim cis listesindeydi
massallahhh duy 10.takim duuyyyyy.kizz masallah sana.3.5 saat super olmus
Mwnum
sabah 9.00
Sekersiz turkkahvesi
10.30 kahvalti
1 yumurta.1 kuru incir.2 ceviz.1/2 tb ekmegi.1 bardak sut
14.00 ara
14 bogurtlen(1 porsiyon meyve)
17.00 aksam
1 buyuk tabak tuzsuz az yagli haslanmis taze fasulye
19.30
1 kase tarcin zencefil zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
mefkusum dün acayip yorulmusum aksam 9 u bulamadan uyuyup kalmışım çok özür dilerimGünaydınnnn canikolar
Az kalorili bol hareketli bi günümüz olsun inşallah
Buseeeee ne güzel, haftaya çok güzel başlangıcı sen yaptın devamı gelsin inşallah
Senin durumu biliyom tatlişim
Ben mazareti olmayanlar için dedim
Kız Hilal sen niye yapamıyon
Hadinnnn herkes ayaklanıp kahvaltısını yapsın
Yanlışım yoksa dün Menü vermeyenler
zamannn35
@elifvecebir
himmmm bak sen şu yaramaz 10.takima yahu ...cumaya görüşürüz. .kızlaaarrr 10. takım bizi yarışta çiğ çiğ yiyeceğine dair espriler yapıyor kendi arasında kimse kaçamak yapmasın geçelim onları
kimse bizi çiğ çiğ yiyemeeeeezzzzzzz
Yapmayalim sekerim bencedeKızlar valla 10.takım spor listesi yapmış hergün ödevleri var
Biz Yan gel Yat osman yapmayalım şekerlerim
canim hem listedesin hem de yarıştayiz bu hafta kacamak olmasaydi keşkemenüm
sabah 08.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
11.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz ekmek(malesef alternatif yoktu)
3 dilim pişmiş salam
1 dilim pastırma
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz zeytin
1 bardak şekersiz çay
14.30
ızgara fleto levrek
mevsim salatası
15.00
2 top minik kasede dondurma
45 dk yürüyüş
3 lt su
güzel bir gün gecirmene sevindim canım. .ama menün olmamış kesinlikleSelam :)
Harika bi gündü. Çok eğlendik. Cocuklarimiz da çok eğlendi en güzeli :)))
Çok da yorulduk.
Bugünün menüsü şöyleydi bende.
08.30 kahvaltı
Omlet (1.5 yumurta.dereotu.maydanoz.beyaz peynir)
2 şekersiz çay
1 tane çilek recelinden çilek.
1 salatalık 1 domates
15 öğle
1 çatal yaspasta
1 dilim su böreği (kucuktu dilim.peynirli )
1 bardak limonata
17 ara
4 yk bulgur
2 yk sehriye salatası
1 bardak çay
Su 3 lt oldu galiba.olcemedim ama 2.5 kesin oldu.
Spor 4.5tan beri ayaktayim ama spor yok.halim de yok maalesef
Çok açlık hissedersem bu aksam 1 bardak tarcinli süt ve elma yerim. Şimdilik olmayacak gibi.
evet canım bende cok seviyorum bisikleti..eşin baksa sen sürsen olmaZmi..3.5 saat çok güzel. Bisiklet olmasi benim için daha güzel :) çok severim. Keşke oğlum da bakıcıda olsa bende 1 saat bari sursem
sagol canikom ..duysun duysun ve de korksun cuma gününden yenecegiz onlariHaklisin ablacim.bu konuda kendimi gelistirmem lazim.hep gecmis hep gecmis nereye kadar yani:)ins toparliycam.
eliptik yerine trambolin de diyen olmus.bir de onu inveliyim olmadi.ev tipi trambolin bakiyim.eliptigi gittigim spor salonunda kullaniyordum.baya efor sarfediyordum 15 dk icin.zatwn tv karsisinda yaparsam yaparim yoksa ne yuruyus bandi ne bu tur aletler hos bos cok bana gore dil.
yani dr ye gore ameliyatlik degil.bakiyim kisa dusunuyorum zaten.karar degistirdim.su an bol bol yuruyus imkanim var nasilsa disarlarda
Canim salam cok kalorili bir sey.1 yumurtayla yarim cm kalinliktaki salam esitti benim diyetteki degisim listesinde.bir de islenmis.tercih etmesen daha iyiydi.pastirma daha saglikli ama cemensiz.dondurma da sanirim cis listesindeydi
massallahhh duy 10.takim duuyyyyy.kizz masallah sana.3.5 saat super olmus
Sağol canımafiyet olsun cnm güzel
kaçamaklar var. h. sonu olunca böyle oluyor sanırım.
afiyet olsun canım güzel menün sporda var maşallahMwnum
sabah 9.00
Sekersiz turkkahvesi
10.30 kahvalti
14.00 ara
17.00 aksam
19.30
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
Evet malesef oyle.yarim sosis= 0.5 cm kalinliginda salam = 1 yumurta.hic onermem ama caresiz kalirsan bil diye yaziyorum demisti dietsyensalamın o kadar kalorili olduğunu inan bilmiyordum inanılmazmış resmen.
pastırma çemensizdi.
eşim karşımda aşure yedi.
en masum şey dondurmaydı diyetisyenler illa tatlıysa dondurma diyor hep. bunu yiyeyim daha bir şey yemem dengelerim diye düşündüm. ooff batırdım yaaaaa
menü güzel canım afiyet olsun :)
evet sporda sureklilik saglamaliyim.nefesim cok aciliyor ve rahat uyaniyorum cunku yuruyus yaptigimin ertesi gunumefkusum dün acayip yorulmusum aksam 9 u bulamadan uyuyup kalmışım çok özür dilerim
himmmm bak sen şu yaramaz 10.takima yahu ...cumaya görüşürüz. .
Yapmayalim sekerim bencede
canim hem listedesin hem de yarıştayiz bu hafta kacamak olmasaydi keşke
güzel bir gün gecirmene sevindim canım. .ama menün olmamış kesinlikle
evet canım bende cok seviyorum bisikleti..eşin baksa sen sürsen olmaZmi..
sagol canikom ..duysun duysun ve de korksun cuma gününden yenecegiz onlari
Sağol canım
afiyet olsun canım güzel menün sporda var maşallah
Ayyyy aynı benim elti. Eşimin doğumgünü içim evde davet verdim. Samimi arkadaslarimizla falan kalabalık grupca.onlar da geldiler biz tokuz dediler. Bizi yemeğe cagirdilar. 4 kişiye 3 etliekmek yaptirmislar.bi de bunu.söylediler yüzümüze 3 tane diye.ne salata ne çorba. Çocuk emziriyorum veya uyutmaya gidiyorum diye arka odaya çekilir 1 1.5 saat gelmez. 2 yaşına kadar emzirdi.misafirlikte de olsa onlarda da olsak hep aynıydı. Hatta çocuğuna hayırlı olsuna gelenlerin yanından aynı sebeple kalkıp arka odada uyuyan (bebeğinin ne gaz ne uyku ne de başka bi sorunu oldu çok rahatti her konuda. Bu olayda da bebeği 4 aylikti) biriydi. Bende görüşmeyi kestim kendisiyle. Zira sezaryen taburcumdan sonra akşam yemeğe kalmaya çalıştılar. Hemde ben 2 kişiyle zor yürürken,evde yemek yokken hemde. O acıyla kivranirken onlar aksamlariz vs diyordu. O gün bugün bittiler benim için. Cunku ne yemek yapmaya toto var boylelerinde ne biz getirelim yardimimiz olsun hassasiyetiCanim cogu kisinin olmaz.benim kilom 98-100 arasiydi dogumda.zor oldu o yuzden.kilon az girersen cok rahat olur.
hee hee yeni yeni deyimler yahu.hicc bilmiyiim ki.bi aastirayim.letgoda bi kac eliptik bisikleti buldum bu arada.onlara bakip duruma gore alicam sanirim
bende fitik var abla.o hareket biraz zor oluyor.otrdugum yerde kegel iyi.bi de bisey sorcam acaba eliptik fiik icin uygun mu hic bilgin var mi zuhal abla
aynen canim.huyunda olmayan yapamiyor.eski eltim ayni dediin gibiydi.bayram sabahi kahvaltiya cagirdilar.alt katta.ikisi de doktor kari koca.bi indim sofra nimet elestirilmez ama anlatmasam daha iyi.ekmekler kirik kirik.cocuklar yemisler butun masa darma duman.yerlerde zytin cekirdegi.visne recelleriyel cay yapmis onlar dokulmua sofraya vs.tamam olabilir cocuk sonucta da agzina yapismaz bi kusura bakmayin de bi zahmet sil.kadin biz gelir gelmez kalkti basim agriyo dedi odasina girdi.ben kaldim oyle.cok cok bozulmustum.bende boyle yapcqm vs dedim yapamadim tabi.sonra baktim gorusmek istemiyor.canima minnet dwdim.silayi rahimi kesmwk guzel dwgil ama ramayana sormayana davet etmeyene iki uc karsiliksiz yapiyorsun.o yine de istemezse vebali kalkiyor senden.lohusa oldum kirk gun bi kere ugramadi uat kata vs.birikti hirikti.en son artik baktim olmiycak gprdukce de sinir basiyor ben de artik telle ariyip ecmis olsun vs diyordum cok zorunlulukta.bayramda kvdw de gorursem bayramlasiyordum.yoksa ozellikle gitmiyotdum.unlu bu karakterde insan beni cok yipratiyor.kotu karakterli demiyorum.sadece bana uymuyor.yoksa ne bi gerginligimiz oldu ne bagris cagris.kadinin yapisi o.hic arkaaai yoktu.is ev arasi.evde de hep tv son ses acik.ille her hayat tarzina ayak uyduramam ben diyor resmen.sen de ona uygun hareket edersin.kimsenin de seni elestirmeye hakki kalmaz zaten.canini sıkma.
Aman canım hamileligin kesinleşene kadar dikkat et lütfen.rica ederim canım. ben hiç yapmadım. şimdide hamilemiyim değil miyim daha belli değil o yüzden yürüyüş harici bir şey yapmıyorum.
ohh süper canım :)
evet canım çok sağ ol. biraz sıktım canımı ama geçti. neyse çok ince mesajlar var bu konularda. umursamaz biri de olmadığım için taktım ben cidden. ama geçti eşim de boşver dedi zaten. sen de yapmazsın ona sıkma canını dedi moralim düzelsin diye. sırf yemeğe gitsek neyse canım orda kalmamız gerekiyor eşimin geç saate kadar işi vardı o tarafta. eve dönmeye imkan yoktu vakit çok geç olacaktı. yani bu durumla karşılaşıp bir de orda kalmak ağır geldi bana sanırım :)
seninki de ayrı bir cinsmiş. insanlar böyle işte herkes ayrı bir karakter. ben de bana uygun olmayan karakterleri her zaman elemişimdir. ama bu akraba olunca o da olmuyor canım. iyi ilişkiler kurmak istiyorum yapıcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. benim de ne eltimle ne aileden bir başkasıyla bir münakaşam olmadı canım henüz şükür. benim eltim zaten benden 1 yaş büyük canım. k.validede toplanıyorz bayramlarda kimse kimseye gitmiyor. gelene de kapım açık olur ama biz en küçüğüz yine de kapım açık tabi :)
sen de canını sıkma canım. amin canım amin. çok bilmek çok görgülü olmak hiç iyi değilmiş onu anladım ben bu ailede. eşim bile bana bunu diyor. bizimkiler cahil sen boşver diyor ama işte elde değil :)
valla doğru dersin. 45 dk yürüdüm abla :)
tabiki salam pastırma ve dondurma olmamış. Levrek İmmm bayılırım. Afiyet olsun lütfen öyle telafi ederim fln gibi düşünüp kaçamak yapma cuma ya kadar yarisiyorsunuz ona göre.menüm
sabah 08.00
11.30
1 yumurtadan omlet
3 dilim pişmiş salam
1 dilim pastırma
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz zeytin
1 bardak şekersiz çay
14.30
ızgara fleto levrek
mevsim salatası
15.00
45 dk yürüyüş
3 lt su
vuuu spora gelKizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
Sabah 09:30 2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin 2 ceviz 2 kuru kayısı
15:00 1 bardak ayran 1 armut
19:00 8 y.kasigi t.fasulye
1 kase cacik
Su 4 lt
Spor tam tamina 3.5 saat bisiklet
Mahvoldum perişan oldum ama olsun gitsin kaloriler
tatlım o 1 çatal lar ucundan azıcık ısırmalar inan herseyi berbat ediyor. Diyelim ki alternatif yoktu yedin böreği akşam hem bulgur hem sehriye kesinlikle olmamış. Çok güzel menüler çıkaracağına eminim afiyet olsun canım.Selam :)
Çok da yorulduk.
08.30 kahvaltı
2 şekersiz çay
1 salatalık 1 domates
15 öğle
1 çatal yaspasta
1 bardak limonata
17 ara
4 yk bulgur
2 yk sehriye salatası
1 bardak çay
Çok açlık hissedersem bu aksam 1 bardak tarcinli süt ve elma yerim. Şimdilik olmayacak gibi.
Afiyet olsun canım menun güzel.Mwnum
sabah 9.00
Sekersiz turkkahvesi
10.30 kahvalti
14.00 ara
17.00 aksam
19.30
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
iyi akşamlar tatlımKizlar bana musade.yanliz artil cumaya kadar cis tuketmeyelim.siz yedikce benim de canim cekiyor inanin.bundan bisey olmaz mantigina girersem de o yolun sonu yol dil kesinlikle.spor yapamadiginizda yatmadan 250 kere en azindan ip atlayin yerinizde ziplayin lutfen bak.ben salan birilerini gorursem cabuk saliyorum.sixin azminiz beni sahlandiriyor.haydiiii kizlar haydi guller.cuma super bi sonucla kapak yapalim su 10.takima.bikere onceden yaristigim takim14 .takimda yenilmistik.cok gicik oluyor.yenen takimdan gelip kapak cumleleri vs yaziyorlar bak.sonra biz de bilgisayar basinda gicik oldugumuzla kaliriz heee.haydi gosterelim gunlerini sunlara.ben artik giremem bu gece.kendinize iyi bakin.bol eksili bir gece diliyorum sizlere
Ay ne fena eltiler var Bızde hiç olmaz böyle şeyler. Sezeryan oldum eve geldim annem rahatsız diye eltim 5 gün kaldı yemek yaptı sildi supur du keza bende doğum yaptığında hastanede yanında kaldım evini derlediği topladım ablam gibi hepsi. Tabi istisnalar da var büyük eltim gibi. Oda çok Havalı dir asla yemek yapmaz ya su böreği yersin yada hazır alınmış z.yağlı sarmaAyyyy aynı benim elti. Eşimin doğumgünü içim evde davet verdim. Samimi arkadaslarimizla falan kalabalık grupca.onlar da geldiler biz tokuz dediler. Bizi yemeğe cagirdilar. 4 kişiye 3 etliekmek yaptirmislar.bi de bunu.söylediler yüzümüze 3 tane diye.ne salata ne çorba. Çocuk emziriyorum veya uyutmaya gidiyorum diye arka odaya çekilir 1 1.5 saat gelmez. 2 yaşına kadar emzirdi.misafirlikte de olsa onlarda da olsak hep aynıydı. Hatta çocuğuna hayırlı olsuna gelenlerin yanından aynı sebeple kalkıp arka odada uyuyan (bebeğinin ne gaz ne uyku ne de başka bi sorunu oldu çok rahatti her konuda. Bu olayda da bebeği 4 aylikti) biriydi. Bende görüşmeyi kestim kendisiyle. Zira sezaryen taburcumdan sonra akşam yemeğe kalmaya çalıştılar. Hemde ben 2 kişiyle zor yürürken,evde yemek yokken hemde. O acıyla kivranirken onlar aksamlariz vs diyordu. O gün bugün bittiler benim için. Cunku ne yemek yapmaya toto var boylelerinde ne biz getirelim yardimimiz olsun hassasiyeti
.Haddini bilmeyene tahammulum yok benim.hazircilikta son noktaydi karikoca. Ay bak nasıl gerildim yine. :)
Haftasonundan değil de eglenceden sanırımafiyet olsun cnm güzel
kaçamaklar var. h. sonu olunca böyle oluyor sanırım.
Hiç mi kurtarır bi yani yok.yarın nasıl bi yol izlesem de bugünü kurtarsam acaba?eglenmene cok sevindim canim.lakin menu pek olmamis.sehr0iye bulgur borek limonata yas pasta.ayni gun agir olmus bence
Bende gittim fizige 3 4 yıl önce. Belki hala duruyordur kagit.Sağol hatirlattigin için :)bana fizik tedaviye gittigimde bikac basit hareket vardi.bunlari sabah aksam yap demisti.onlari yaptigimda epey iyi geliyordu acikcasi.10 dk ya tutar ya tutmaz.ama tasinma sirasinda kaybettim o kagidi.gerci nette bile olabilir.bir de yuruyus normal tempoyla demisti
ikisine birden zor olur.hem eşim akşam bisiklete hoş bakmaz.mefkusum dün acayip yorulmusum aksam 9 u bulamadan uyuyup kalmışım çok özür dilerim
Sağol canım
Kizlar bana musade.yanliz artil cumaya kadar cis tuketmeyelim.siz yedikce benim de canim cekiyor inanin.bundan bisey olmaz mantigina girersem de o yolun sonu yol dil kesinlikle.spor yapamadiginizda yatmadan 250 kere en azindan ip atlayin yerinizde ziplayin lutfen bak.ben salan birilerini gorursem cabuk saliyorum.sixin azminiz beni sahlandiriyor.haydiiii kizlar haydi guller.cuma super bi sonucla kapak yapalim su 10.takima.bikere onceden yaristigim takim14 .takimda yenilmistik.cok gicik oluyor.yenen takimdan gelip kapak cumleleri vs yaziyorlar bak.sonra biz de bilgisayar basinda gicik oldugumuzla kaliriz heee.haydi gosterelim gunlerini sunlara.ben artik giremem bu gece.kendinize iyi bakin.bol eksili bir gece diliyorum sizlere
Zenginlikle görgü olmazki dediğin gibi. Bazen imrenirim böyle elti görümce samimiyetlerine. Gorumceye hiç girmeyim destan olur. Bende sütten çıkma ak kaşık degilimdir elbet. Ama kuyruguma basmayana da saldırmam. 1 2 densizligi hatta hadsizligi bile hoş görürum. Susarim tepkim budur.ama tepeme de çıkamaz kimse. Ne biliyim anam.benim yildizim ters herhalde. Nerde arıza var beni bulur. Kimseye hik demem,gelene saygısızlık etmem,gittiğimde densizlik etmem,yilismam,sirnasmam,laf aramam,varlığı yokluğu konuşmam,hor görmem ama nedense biri çıkar deli eder beni pis huyuyla. Bu da benim mıknatıs ozelligim herhalde. :)Aman canım hamileligin kesinleşene kadar dikkat et lütfen.
tabiki salam pastırma ve dondurma olmamış. Levrek İmmm bayılırım. Afiyet olsun lütfen öyle telafi ederim fln gibi düşünüp kaçamak yapma cuma ya kadar yarisiyorsunuz ona göre.
vuuu spora gelafiyet olsun tatlım menun on numara
tatlım o 1 çatal lar ucundan azıcık ısırmalar inan herseyi berbat ediyor. Diyelim ki alternatif yoktu yedin böreği akşam hem bulgur hem sehriye kesinlikle olmamış. Çok güzel menüler çıkaracağına eminim afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım menun güzel.
iyi akşamlar tatlım
Ay ne fena eltiler var Bızde hiç olmaz böyle şeyler. Sezeryan oldum eve geldim annem rahatsız diye eltim 5 gün kaldı yemek yaptı sildi supur du keza bende doğum yaptığında hastanede yanında kaldım evini derlediği topladım ablam gibi hepsi. Tabi istisnalar da var büyük eltim gibi. Oda çok Havalı dir asla yemek yapmaz ya su böreği yersin yada hazır alınmış z.yağlı sarma1 bardak çay doldurur 2. Sinı asla doldurmaz. Kendini Görgülü olarak tanımlar babası çok zengin de . Görgü parayla olmuyor işte napicaksin.
Supersiin caniimmmKizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
1 kk peynir
1 kase cacik
Su 4 lt
Bugünde çok az yemişin tatlımKizlar menum
Sabah 11.30
1 salatalik + 2 haslanmis yumurta
Ara 13.30
1 kase yogurt
Aksam 17
3 erik
3 lt su
Spor 2 3 saat yuruyuss
Kizlarrrr esim aradii ben yine akcakocaya gidiyoruumm hafta sonu ordayiim ama hafta ici kalirmiyim bilmiyorum. Internetim yok maleseff ablama soyledim menumu ablama msj olarak yazarim ablam burdan bildirir olur muu aceeebaabol eksilerle gelmeyi dusunuyoruumm insallahh. Simdi toparlaniyorum ben gorusurzz insallah canlar
mefkusum dün acayip yorulmusum aksam 9 u bulamadan uyuyup kalmışım çok özür dilerim
Sağol canım
Evet malesef oyle.yarim sosis= 0.5 cm kalinliginda salam = 1 yumurta.hic onermem ama caresiz kalirsan bil diye yaziyorum demisti dietsyen
evet sporda sureklilik saglamaliyim.nefesim cok aciliyor ve rahat uyaniyorum cunku yuruyus yaptigimin ertesi gunu
Kizlar bana musade.yanliz artil cumaya kadar cis tuketmeyelim.siz yedikce benim de canim cekiyor inanin.bundan bisey olmaz mantigina girersem de o yolun sonu yol dil kesinlikle.spor yapamadiginizda yatmadan 250 kere en azindan ip atlayin yerinizde ziplayin lutfen bak.ben salan birilerini gorursem cabuk saliyorum.sixin azminiz beni sahlandiriyor.haydiiii kizlar haydi guller.cuma super bi sonucla kapak yapalim su 10.takima.bikere onceden yaristigim takim14 .takimda yenilmistik.cok gicik oluyor.yenen takimdan gelip kapak cumleleri vs yaziyorlar bak.sonra biz de bilgisayar basinda gicik oldugumuzla kaliriz heee.haydi gosterelim gunlerini sunlara.ben artik giremem bu gece.kendinize iyi bakin.bol eksili bir gece diliyorum sizlere
Ayyyy aynı benim elti. Eşimin doğumgünü içim evde davet verdim. Samimi arkadaslarimizla falan kalabalık grupca.onlar da geldiler biz tokuz dediler. Bizi yemeğe cagirdilar. 4 kişiye 3 etliekmek yaptirmislar.bi de bunu.söylediler yüzümüze 3 tane diye.ne salata ne çorba. Çocuk emziriyorum veya uyutmaya gidiyorum diye arka odaya çekilir 1 1.5 saat gelmez. 2 yaşına kadar emzirdi.misafirlikte de olsa onlarda da olsak hep aynıydı. Hatta çocuğuna hayırlı olsuna gelenlerin yanından aynı sebeple kalkıp arka odada uyuyan (bebeğinin ne gaz ne uyku ne de başka bi sorunu oldu çok rahatti her konuda. Bu olayda da bebeği 4 aylikti) biriydi. Bende görüşmeyi kestim kendisiyle. Zira sezaryen taburcumdan sonra akşam yemeğe kalmaya çalıştılar. Hemde ben 2 kişiyle zor yürürken,evde yemek yokken hemde. O acıyla kivranirken onlar aksamlariz vs diyordu. O gün bugün bittiler benim için. Cunku ne yemek yapmaya toto var boylelerinde ne biz getirelim yardimimiz olsun hassasiyeti
.Haddini bilmeyene tahammulum yok benim.hazircilikta son noktaydi karikoca. Ay bak nasıl gerildim yine. :)
Aman canım hamileligin kesinleşene kadar dikkat et lütfen.
tabiki salam pastırma ve dondurma olmamış. Levrek İmmm bayılırım. Afiyet olsun lütfen öyle telafi ederim fln gibi düşünüp kaçamak yapma cuma ya kadar yarisiyorsunuz ona göre.
vuuu spora gelafiyet olsun tatlım menun on numara
tatlım o 1 çatal lar ucundan azıcık ısırmalar inan herseyi berbat ediyor. Diyelim ki alternatif yoktu yedin böreği akşam hem bulgur hem sehriye kesinlikle olmamış. Çok güzel menüler çıkaracağına eminim afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım menun güzel.
iyi akşamlar tatlım
Ay ne fena eltiler var Bızde hiç olmaz böyle şeyler. Sezeryan oldum eve geldim annem rahatsız diye eltim 5 gün kaldı yemek yaptı sildi supur du keza bende doğum yaptığında hastanede yanında kaldım evini derlediği topladım ablam gibi hepsi. Tabi istisnalar da var büyük eltim gibi. Oda çok Havalı dir asla yemek yapmaz ya su böreği yersin yada hazır alınmış z.yağlı sarma1 bardak çay doldurur 2. Sinı asla doldurmaz. Kendini Görgülü olarak tanımlar babası çok zengin de . Görgü parayla olmuyor işte napicaksin.
Kizlar menüm
Sabah 9
2 kayisi
Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir
Bol domates
1 dilim tam buğday kızarmış
1 çay kaşığı tereyağ
Saat 15
1 seftali
Saat 20
2 kaşık et sote
Boll salata
Su 2.5 litre
Spor daha yapmadım.
Haftasonundan değil de eglenceden sanırım
Hiç mi kurtarır bi yani yok.yarın nasıl bi yol izlesem de bugünü kurtarsam acaba?
Bende gittim fizige 3 4 yıl önce. Belki hala duruyordur kagit.Sağol hatirlattigin için :)
ikisine birden zor olur.hem eşim akşam bisiklete hoş bakmaz.
Olmamış dimitelafi olarak yarın napmaliyim sence? 1 saat parkta bebek arabasiyla yürüyüş üstune Leslie ve tüm gun khsiz menu nasıl olur?
(( afedersin kendi adıma. Motiveni düşürmek istemezdim yediklerimle. Ipim yok ama ziplamayi yapayım bu gece senin için. Bacaklarima kramp giriyor ağrıdan yorgunluktan ama yapıcam ne kadar yapabilirsem
Zenginlikle görgü olmazki dediğin gibi. Bazen imrenirim böyle elti görümce samimiyetlerine. Gorumceye hiç girmeyim destan olur. Bende sütten çıkma ak kaşık degilimdir elbet. Ama kuyruguma basmayana da saldırmam. 1 2 densizligi hatta hadsizligi bile hoş görürum. Susarim tepkim budur.ama tepeme de çıkamaz kimse. Ne biliyim anam.benim yildizim ters herhalde. Nerde arıza var beni bulur. Kimseye hik demem,gelene saygısızlık etmem,gittiğimde densizlik etmem,yilismam,sirnasmam,laf aramam,varlığı yokluğu konuşmam,hor görmem ama nedense biri çıkar deli eder beni pis huyuyla. Bu da benim mıknatıs ozelligim herhalde. :)
Sirkeli suya koydum ayaklarimi.hem ağrıyı alirmis hem yumuşacık yaparmış (ek bilgi)
Ben çıkayım artık. Kızım uyuyacak.
Sodalı kurum var daha.
Sahi şimdi aklıma geldi.1 bardak şekersiz süt içtim az önce. Gece cok acikacak gibiydim çünkü.
biraz da ziplayim yatmadan.
Hayırlı geceler hepinize.
Kizlar menum
Sabah 11.30
Ara 13.30
1 kase yogurt
Aksam 17
3 erik
3 lt su
Spor 2 3 saat yuruyuss
Kizlarrrr esim aradii ben yine akcakocaya gidiyoruumm hafta sonu ordayiim ama hafta ici kalirmiyim bilmiyorum. Internetim yok maleseff ablama soyledim menumu ablama msj olarak yazarim ablam burdan bildirir olur muu aceeebaabol eksilerle gelmeyi dusunuyoruumm insallahh. Simdi toparlaniyorum ben gorusurzz insallah canlar
Yok abla yaris varrr yapmicaaam. Caniim istemedii ondan yemediimm yaaBugünde çok az yemişin tatlım
Sende bi ortasını bulamıyon
Betülllll lütfen lütfeeeen kaçamak yapma sporunuda ihmal etme
Bak yarış var mahçup olmayalım
Yenecez diye o kadar hava attım
Tmm merve yazsın menünü
abla ip filan ziplayamiyorum yaa.Günaydınnnn canikolar
Az kalorili bol hareketli bi günümüz olsun inşallah
Buseeeee ne güzel, haftaya çok güzel başlangıcı sen yaptın devamı gelsin inşallah
Senin durumu biliyom tatlişim
Ben mazareti olmayanlar için dedim
Kız Hilal sen niye yapamıyon
Hadinnnn herkes ayaklanıp kahvaltısını yapsın
Yanlışım yoksa dün Menü vermeyenler
zamannn35
@elifvecebir
Pehh kim yicekmis bizikızlaaarrr 10. takım bizi yarışta çiğ çiğ yiyeceğine dair espriler yapıyor kendi arasında kimse kaçamak yapmasın geçelim onları
kimse bizi çiğ çiğ yiyemeeeeezzzzzzz
tamamdır ablacimKizlar BU yarislarda tatli atismalar olabilyor
Sakin bunlar saygi cercevesini gecmesin
Önceden Boyle bi olumsuzluk yasamiktik onun icin hatirlatmak istedim
Anamm naptin ablaEeèe iyi o zaman yaaa ben kendimhoplarim .
Tembeller sizi
Spora ilave bugün herkes 50 mekik 10 sinav ceksin 30 sn.de plank bide 20 squat
Durun bakayim daha ne vardi
Çok düzensiz kuzum yaa kaçamak varmenüm
sabah 08.00
11.30
1 yumurtadan omlet
3 dilim pişmiş salam
1 dilim pastırma
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz zeytin
1 bardak şekersiz çay
14.30
ızgara fleto levrek
mevsim salatası
15.00
45 dk yürüyüş
3 lt su
maşallah canım spor süper menü süperKizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
1 kk peynir
1 kase cacik
Su 4 lt
Canım ya hiç olmamış amaSelam :)
Çok da yorulduk.
08.30 kahvaltı
2 şekersiz çay
1 salatalık 1 domates
15 öğle
1 çatal yaspasta
1 bardak limonata
17 ara
4 yk bulgur
2 yk sehriye salatası
1 bardak çay
Afiyet olsun canım. Sen yogurt kurunu hergün yapıyorsun sanırım. Ama bu kuru haftada en fazla 2 gün yapmalisin yoksa bi faydasını goremezsin kiMwnum
sabah 9.00
Sekersiz turkkahvesi
10.30 kahvalti
14.00 ara
17.00 aksam
19.30
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
Iyi geceler kuzumKizlar bana musade.yanliz artil cumaya kadar cis tuketmeyelim.siz yedikce benim de canim cekiyor inanin.bundan bisey olmaz mantigina girersem de o yolun sonu yol dil kesinlikle.spor yapamadiginizda yatmadan 250 kere en azindan ip atlayin yerinizde ziplayin lutfen bak.ben salan birilerini gorursem cabuk saliyorum.sixin azminiz beni sahlandiriyor.haydiiii kizlar haydi guller.cuma super bi sonucla kapak yapalim su 10.takima.bikere onceden yaristigim takim14 .takimda yenilmistik.cok gicik oluyor.yenen takimdan gelip kapak cumleleri vs yaziyorlar bak.sonra biz de bilgisayar basinda gicik oldugumuzla kaliriz heee.haydi gosterelim gunlerini sunlara.ben artik giremem bu gece.kendinize iyi bakin.bol eksili bir gece diliyorum sizlere
çok guzel canımKizlar menüm
Sabah 9
2 kayisi
Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir
Bol domates
1 dilim tam buğday kızarmış
1 çay kaşığı tereyağ
Saat 15
1 seftali
Saat 20
2 kaşık et sote
Boll salata
Su 2.5 litre
Spor daha yapmadım.
iyi geceler canimSirkeli suya koydum ayaklarimi.hem ağrıyı alirmis hem yumuşacık yaparmış (ek bilgi)
Ben çıkayım artık. Kızım uyuyacak.
Sodalı kurum var daha.
Sahi şimdi aklıma geldi.1 bardak şekersiz süt içtim az önce. Gece cok acikacak gibiydim çünkü.
biraz da ziplayim yatmadan.
Hayırlı geceler hepinize.
Kız bisi yememissinkiKizlar menum
Sabah 11.30
Ara 13.30
1 kase yogurt
Aksam 17
3 erik
3 lt su
Spor 2 3 saat yuruyuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?