Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mwnum
sabah 9.00
Sekersiz turkkahvesi
10.30 kahvalti
1 yumurta.1 kuru incir.2 ceviz.1/2 tb ekmegi.1 bardak sut
14.00 ara
14 bogurtlen(1 porsiyon meyve)
17.00 aksam
1 buyuk tabak tuzsuz az yagli haslanmis taze fasulye
19.30
1 kase tarcin zencefil zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus

bana fizik tedaviye gittigimde bikac basit hareket vardi.bunlari sabah aksam yap demisti.onlari yaptigimda epey iyi geliyordu acikcasi.10 dk ya tutar ya tutmaz.ama tasinma sirasinda kaybettim o kagidi.gerci nette bile olabilir.bir de yuruyus normal tempoyla demisti

salamın o kadar kalorili olduğunu inan bilmiyordum inanılmazmış resmen.

pastırma çemensizdi.

eşim karşımda aşure yedi.

en masum şey dondurmaydı diyetisyenler illa tatlıysa dondurma diyor hep. bunu yiyeyim daha bir şey yemem dengelerim diye düşündüm. ooff batırdım yaaaaa

menü güzel canım afiyet olsun :)

mefkusum dün acayip yorulmusum aksam 9 u bulamadan uyuyup kalmışım çok özür dilerim

kızlaaarrr 10. takım bizi yarışta çiğ çiğ yiyeceğine dair espriler yapıyor kendi arasında kimse kaçamak yapmasın geçelim onları

kimse bizi çiğ çiğ yiyemeeeeezzzzzzz
himmmm bak sen şu yaramaz 10.takima yahu ...cumaya görüşürüz. .

Kızlar valla 10.takım spor listesi yapmış hergün ödevleri var
Biz Yan gel Yat osman yapmayalım şekerlerim
Yapmayalim sekerim bencede
canim hem listedesin hem de yarıştayiz bu hafta kacamak olmasaydi keşke

güzel bir gün gecirmene sevindim canım. .ama menün olmamış kesinlikle

3.5 saat çok güzel. Bisiklet olmasi benim için daha güzel :) çok severim. Keşke oğlum da bakıcıda olsa bende 1 saat bari sursem
evet canım bende cok seviyorum bisikleti..eşin baksa sen sürsen olmaZmi..

sagol canikom ..duysun duysun ve de korksun cuma gününden yenecegiz onlari

afiyet olsun cnm güzel

kaçamaklar var. h. sonu olunca böyle oluyor sanırım.
Sağol canım

afiyet olsun canım güzel menün sporda var maşallah

Evet malesef oyle.yarim sosis= 0.5 cm kalinliginda salam = 1 yumurta.hic onermem ama caresiz kalirsan bil diye yaziyorum demisti dietsyen
evet sporda sureklilik saglamaliyim.nefesim cok aciliyor ve rahat uyaniyorum cunku yuruyus yaptigimin ertesi gunu

Kizlar bana musade.yanliz artil cumaya kadar cis tuketmeyelim.siz yedikce benim de canim cekiyor inanin.bundan bisey olmaz mantigina girersem de o yolun sonu yol dil kesinlikle.spor yapamadiginizda yatmadan 250 kere en azindan ip atlayin yerinizde ziplayin lutfen bak.ben salan birilerini gorursem cabuk saliyorum.sixin azminiz beni sahlandiriyor.haydiiii kizlar haydi guller.cuma super bi sonucla kapak yapalim su 10.takima.bikere onceden yaristigim takim14 .takimda yenilmistik.cok gicik oluyor.yenen takimdan gelip kapak cumleleri vs yaziyorlar bak.sonra biz de bilgisayar basinda gicik oldugumuzla kaliriz heee.haydi gosterelim gunlerini sunlara.ben artik giremem bu gece.kendinize iyi bakin.bol eksili bir gece diliyorum sizlere

Ayyyy aynı benim elti. Eşimin doğumgünü içim evde davet verdim. Samimi arkadaslarimizla falan kalabalık grupca.onlar da geldiler biz tokuz dediler. Bizi yemeğe cagirdilar. 4 kişiye 3 etliekmek yaptirmislar.bi de bunu.söylediler yüzümüze 3 tane diye.ne salata ne çorba. Çocuk emziriyorum veya uyutmaya gidiyorum diye arka odaya çekilir 1 1.5 saat gelmez. 2 yaşına kadar emzirdi.misafirlikte de olsa onlarda da olsak hep aynıydı. Hatta çocuğuna hayırlı olsuna gelenlerin yanından aynı sebeple kalkıp arka odada uyuyan (bebeğinin ne gaz ne uyku ne de başka bi sorunu oldu çok rahatti her konuda. Bu olayda da bebeği 4 aylikti) biriydi. Bende görüşmeyi kestim kendisiyle. Zira sezaryen taburcumdan sonra akşam yemeğe kalmaya çalıştılar. Hemde ben 2 kişiyle zor yürürken,evde yemek yokken hemde. O acıyla kivranirken onlar aksamlariz vs diyordu. O gün bugün bittiler benim için. Cunku ne yemek yapmaya toto var boylelerinde ne biz getirelim yardimimiz olsun hassasiyeti
.Haddini bilmeyene tahammulum yok benim.hazircilikta son noktaydi karikoca. Ay bak nasıl gerildim yine. :)

Aman canım hamileligin kesinleşene kadar dikkat et lütfen.

tabiki salam pastırma ve dondurma olmamış. Levrek İmmm bayılırım. Afiyet olsun lütfen öyle telafi ederim fln gibi düşünüp kaçamak yapma cuma ya kadar yarisiyorsunuz ona göre.

vuuu spora gel afiyet olsun tatlım menun on numara

tatlım o 1 çatal lar ucundan azıcık ısırmalar inan herseyi berbat ediyor. Diyelim ki alternatif yoktu yedin böreği akşam hem bulgur hem sehriye kesinlikle olmamış. Çok güzel menüler çıkaracağına eminim afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım menun güzel.

iyi akşamlar tatlım

Ay ne fena eltiler var Bızde hiç olmaz böyle şeyler. Sezeryan oldum eve geldim annem rahatsız diye eltim 5 gün kaldı yemek yaptı sildi supur du keza bende doğum yaptığında hastanede yanında kaldım evini derlediği topladım ablam gibi hepsi. Tabi istisnalar da var büyük eltim gibi. Oda çok Havalı dir asla yemek yapmaz ya su böreği yersin yada hazır alınmış z.yağlı sarma 1 bardak çay doldurur 2. Sinı asla doldurmaz. Kendini Görgülü olarak tanımlar babası çok zengin de . Görgü parayla olmuyor işte napicaksin.

afiyet olsun cnm güzel

kaçamaklar var. h. sonu olunca böyle oluyor sanırım.
Haftasonundan değil de eglenceden sanırım
eglenmene cok sevindim canim.lakin menu pek olmamis.sehr0iye bulgur borek limonata yas pasta.ayni gun agir olmus bence
Hiç mi kurtarır bi yani yok.yarın nasıl bi yol izlesem de bugünü kurtarsam acaba?
Bende gittim fizige 3 4 yıl önce. Belki hala duruyordur kagit.Sağol hatirlattigin için :)
ikisine birden zor olur.hem eşim akşam bisiklete hoş bakmaz.
Olmamış dimi telafi olarak yarın napmaliyim sence? 1 saat parkta bebek arabasiyla yürüyüş üstune Leslie ve tüm gun khsiz menu nasıl olur?
(( afedersin kendi adıma. Motiveni düşürmek istemezdim yediklerimle. Ipim yok ama ziplamayi yapayım bu gece senin için. Bacaklarima kramp giriyor ağrıdan yorgunluktan ama yapıcam ne kadar yapabilirsem

Zenginlikle görgü olmazki dediğin gibi. Bazen imrenirim böyle elti görümce samimiyetlerine. Gorumceye hiç girmeyim destan olur. Bende sütten çıkma ak kaşık degilimdir elbet. Ama kuyruguma basmayana da saldırmam. 1 2 densizligi hatta hadsizligi bile hoş görürum. Susarim tepkim budur.ama tepeme de çıkamaz kimse. Ne biliyim anam.benim yildizim ters herhalde. Nerde arıza var beni bulur. Kimseye hik demem,gelene saygısızlık etmem,gittiğimde densizlik etmem,yilismam,sirnasmam,laf aramam,varlığı yokluğu konuşmam,hor görmem ama nedense biri çıkar deli eder beni pis huyuyla. Bu da benim mıknatıs ozelligim herhalde. :)

Sirkeli suya koydum ayaklarimi.hem ağrıyı alirmis hem yumuşacık yaparmış (ek bilgi )
Ben çıkayım artık. Kızım uyuyacak.
Sodalı kurum var daha.
Sahi şimdi aklıma geldi.1 bardak şekersiz süt içtim az önce. Gece cok acikacak gibiydim çünkü.
biraz da ziplayim yatmadan.
Hayırlı geceler hepinize.

Kizlar menum
Sabah 11.30
1 salatalik + 2 haslanmis yumurta
Ara 13.30
1 kase yogurt
Aksam 17
3 erik
3 lt su
Spor 2 3 saat yuruyuss

Kizlarrrr esim aradii ben yine akcakocaya gidiyoruumm hafta sonu ordayiim ama hafta ici kalirmiyim bilmiyorum. Internetim yok maleseff ablama soyledim menumu ablama msj olarak yazarim ablam burdan bildirir olur muu aceeebaa bol eksilerle gelmeyi dusunuyoruumm insallahh. Simdi toparlaniyorum ben gorusurzz insallah canlar

Supersiin caniimmm

Bugünde çok az yemişin tatlım
Sende bi ortasını bulamıyon

Betülllll lütfen lütfeeeen kaçamak yapma sporunuda ihmal etme
Bak yarış var mahçup olmayalım
Yenecez diye o kadar hava attım

Tmm merve yazsın menünü

evet canım daha hafta başı toparlıycam merak etmeyin

yok ben daha hayatta yiyemem salam büyük konuşmayayım ama yok yani

tamam canım merak etme. yok canım yenilmiycez. ben en az 1,5 kg vermiş olcam inş!

uff beterin beteri var cidden

yok canım daha yemem ben bir de pastırma çemensiz olduğu için diyete uygunmuş canım bilgin olsun senin de :) ama salam kesinlikle yasakmış aşırı kaloriliymiş 1 dilim salam 1 yumurtaymış

canım benim bu eltimin de babası çok zengin. ve kendini çok görgülü görüyor. ve başkalarını sürekli eleştirme beğenmeme huyu var ama kendinden bir haber

canım o tereyağ olmamış bence.

bence de pro günü yaparsan zararı atlatabilirsin canım.

canım aynı ben gibisin sende benim görümce de elti de iyi sayılır. herkesin kusurları olur ama aramız iyidir. eltim ilk falsoyu verdi

tamam canım. bence sütün zararı yok uygun bence. ama yoğurt daha iyi diyorlar.

zuhal abla yapmış zaten yorumu çok az olmuş yediklerin. ve kaçamak yapma lütfen bugün benimde az bi kaçamağım oldu ama fatma nın yazdıklarından sonra akıllandım. yenilmeyelim lütfen yarış yapıyoruz. sayfamıza gelip bizle alay etsinler istemeyiz dimi!!!!!!!!

Yok abla yaris varrr yapmicaaam. Caniim istemedii ondan yemediimm yaa

abla ip filan ziplayamiyorum yaa.
kızlaaarrr 10. takım bizi yarışta çiğ çiğ yiyeceğine dair espriler yapıyor kendi arasında kimse kaçamak yapmasın geçelim onları

kimse bizi çiğ çiğ yiyemeeeeezzzzzzz
Pehh kim yicekmis bizi
Kizlar BU yarislarda tatli atismalar olabilyor
Sakin bunlar saygi cercevesini gecmesin
Önceden Boyle bi olumsuzluk yasamiktik onun icin hatirlatmak istedim
tamamdır ablacim
Eeèe iyi o zaman yaaa ben kendimhoplarim .
Tembeller sizi
Spora ilave bugün herkes 50 mekik 10 sinav ceksin 30 sn.de plank bide 20 squat
Durun bakayim daha ne vardi
Anamm naptin abla
Çok düzensiz kuzum yaa kaçamak var
maşallah canım spor süper menü süper
Canım ya hiç olmamış ama her ogunde kaçamak var
Afiyet olsun canım. Sen yogurt kurunu hergün yapıyorsun sanırım. Ama bu kuru haftada en fazla 2 gün yapmalisin yoksa bi faydasını goremezsin ki
Iyi geceler kuzum
çok guzel canım
iyi geceler canim
Kız bisi yememissinki

Kızlar baya yoğun bi gündü sürekli kosturmacadan giremedim
Oglusu anneme bıraktım. Ordan eve geldim. Sonra kızlar aradı buluşalım diye onlarla buluştuk. 2 3 kişiydik wp grubunda gören yanımıza damladi nerdeyse 15 kişi olduk. Baya yorucu ama eğlenceli bi gün oldu. Gelecek günler için motivasyon oldu resmen :) menumude yazayım
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta bir domates
Öğle 12
Bir kase yogurt
Yarım şeftali
Akşam 22:30 çok geç oldu ama ancak eve geldim ama hafif tuttum
Boll salata bir kase yoğurt
Su 2 civarı
Spor bol bol yürüdüm bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…