- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.121
Netten ara bul şekercimNabersiniz tatlislar ben yine betule geldim bugunde yuruyuse cikcaz
AyMefkurem o sporlar nedir ben hic birini bilmiyom
Sağol canım bulduğun yardimci olduğun için plank i biliyorum zor ama baya
Tmm dur mefkusumYapabildiğin kadar cnm
Gün gün süreyi uzatırsın
Aksam güzelde cnm öncesi olmamis
Sabah 3 meyve cok fazla karbon birazdaha saglikli beslen
Canim cogu kisinin olmaz.benim kilom 98-100 arasiydi dogumda.zor oldu o yuzden.kilon az girersen cok rahat olur.yaa bak baaak söylemiyor kaç kilo aldığınıııı
kesin gir listesiz olmuyorrr
eveettt
yok abla merak etme sen
aa o sarkmalar için üzüldüm geçmiş olsun canım yaa. ben de normal doğum düşünüyorum ilerde. inş böyle bir şeyle karılaşmam
ayyneeen geçicez onları bu haftaaaaaa belki 1. oluruz hattaaa
tamam tatlışşş
görüşürüzz
hee hee yeni yeni deyimler yahu.hicc bilmiyiim ki.bi aastirayim.letgoda bi kac eliptik bisikleti buldum bu arada.onlara bakip duruma gore alicam sanirimEeèe iyi o zaman yaaa ben kendimhoplarim .
Tembeller sizi
Spora ilave bugün herkes 50 mekik 10 sinav ceksin 30 sn.de plank bide 20 squat
Durun bakayim daha ne vardi
bende fitik var abla.o hareket biraz zor oluyor.otrdugum yerde kegel iyi.bi de bisey sorcam acaba eliptik fiik icin uygun mu hic bilgin var mi zuhal abla
aynen canim.huyunda olmayan yapamiyor.eski eltim ayni dediin gibiydi.bayram sabahi kahvaltiya cagirdilar.alt katta.ikisi de doktor kari koca.bi indim sofra nimet elestirilmez ama anlatmasam daha iyi.ekmekler kirik kirik.cocuklar yemisler butun masa darma duman.yerlerde zytin cekirdegi.visne recelleriyel cay yapmis onlar dokulmua sofraya vs.tamam olabilir cocuk sonucta da agzina yapismaz bi kusura bakmayin de bi zahmet sil.kadin biz gelir gelmez kalkti basim agriyo dedi odasina girdi.ben kaldim oyle.cok cok bozulmustum.bende boyle yapcqm vs dedim yapamadim tabi.sonra baktim gorusmek istemiyor.canima minnet dwdim.silayi rahimi kesmwk guzel dwgil ama ramayana sormayana davet etmeyene iki uc karsiliksiz yapiyorsun.o yine de istemezse vebali kalkiyor senden.lohusa oldum kirk gun bi kere ugramadi uat kata vs.birikti hirikti.en son artik baktim olmiycak gprdukce de sinir basiyor ben de artik telle ariyip ecmis olsun vs diyordum cok zorunlulukta.bayramda kvdw de gorursem bayramlasiyordum.yoksa ozellikle gitmiyotdum.unlu bu karakterde insan beni cok yipratiyor.kotu karakterli demiyorum.sadece bana uymuyor.yoksa ne bi gerginligimiz oldu ne bagris cagris.kadinin yapisi o.hic arkaaai yoktu.is ev arasi.evde de hep tv son ses acik.ille her hayat tarzina ayak uyduramam ben diyor resmen.sen de ona uygun hareket edersin.kimsenin de seni elestirmeye hakki kalmaz zaten.canini sıkma.
evet cnm böyle konuşuyom ama yapamam ben doğama aykırı
Ne yazıkki geçmişi değiştiremşyoruz cnm O yüzden geçmişe değil geleceğe bakmalıyızSimdi yazdikca farkediyorum bi ailenin ozellikle kalabalik bir ailenin sozu ecen.bir buyuge ihtiyaci var.her kuuk toplum icin bir otoritw merciinin olmasi lazim.yani.mesela bu gibi durumlar icin ufaktan tatli sekilde uyaracak birisi.ki ilerde daha buyuk problemler olmasin.simdi eski es mesela mesaj yaziyor.bir daha ezdirmiycem vs.annemler de pisman vs.ama hersey zamaninda etkili.Rabbim herkesin evliligini muhafaza etsin.cahilleri evliliklerinizden evlatlarinizdan uzak etsin.neyse iste
Tatlım şimdi aklıma geldideCanim cogu kisinin olmaz.benim kilom 98-100 arasiydi dogumda.zor oldu o yuzden.kilon az girersen cok rahat olur.
hee hee yeni yeni deyimler yahu.hicc bilmiyiim ki.bi aastirayim.letgoda bi kac eliptik bisikleti buldum bu arada.onlara bakip duruma gore alicam sanirim
bende fitik var abla.o hareket biraz zor oluyor.otrdugum yerde kegel iyi.bi de bisey sorcam acaba eliptik fiik icin uygun mu hic bilgin var mi zuhal abla
aynen canim.huyunda olmayan yapamiyor.eski eltim ayni dediin gibiydi.bayram sabahi kahvaltiya cagirdilar.alt katta.ikisi de doktor kari koca.bi indim sofra nimet elestirilmez ama anlatmasam daha iyi.ekmekler kirik kirik.cocuklar yemisler butun masa darma duman.yerlerde zytin cekirdegi.visne recelleriyel cay yapmis onlar dokulmua sofraya vs.tamam olabilir cocuk sonucta da agzina yapismaz bi kusura bakmayin de bi zahmet sil.kadin biz gelir gelmez kalkti basim agriyo dedi odasina girdi.ben kaldim oyle.cok cok bozulmustum.bende boyle yapcqm vs dedim yapamadim tabi.sonra baktim gorusmek istemiyor.canima minnet dwdim.silayi rahimi kesmwk guzel dwgil ama ramayana sormayana davet etmeyene iki uc karsiliksiz yapiyorsun.o yine de istemezse vebali kalkiyor senden.lohusa oldum kirk gun bi kere ugramadi uat kata vs.birikti hirikti.en son artik baktim olmiycak gprdukce de sinir basiyor ben de artik telle ariyip ecmis olsun vs diyordum cok zorunlulukta.bayramda kvdw de gorursem bayramlasiyordum.yoksa ozellikle gitmiyotdum.unlu bu karakterde insan beni cok yipratiyor.kotu karakterli demiyorum.sadece bana uymuyor.yoksa ne bi gerginligimiz oldu ne bagris cagris.kadinin yapisi o.hic arkaaai yoktu.is ev arasi.evde de hep tv son ses acik.ille her hayat tarzina ayak uyduramam ben diyor resmen.sen de ona uygun hareket edersin.kimsenin de seni elestirmeye hakki kalmaz zaten.canini sıkma.
tatlım benim 5 fıtığım var eliptik bisikleti fıtığı etkilermi diye düşünmeden almistim evet fıtığı etkiliyor çünkü bende ilerleme oldu ve kullanmamı yasakladı dr benim fıtığım ileri düzeyde seni bilmiyorum durumun ne istersen dr una danışabilirsin.Canim cogu kisinin olmaz.benim kilom 98-100 arasiydi dogumda.zor oldu o yuzden.kilon az girersen cok rahat olur.
hee hee yeni yeni deyimler yahu.hicc bilmiyiim ki.bi aastirayim.letgoda bi kac eliptik bisikleti buldum bu arada.onlara bakip duruma gore alicam sanirim
Sağol canım bulduğun yardimci olduğun için plank i biliyorum zor ama baya
Tmm dur mefkusum
Sabah çok yoğundum. Vaktim kalmadı. Ama bu gün düzrni oturttum. Spor d çok güzrl oldu bu gün 40 dk ya takın yüzdüm. Pert haldeyim.
Canim cogu kisinin olmaz.benim kilom 98-100 arasiydi dogumda.zor oldu o yuzden.kilon az girersen cok rahat olur.
Simdi yazdikca farkediyorum bi ailenin ozellikle kalabalik bir ailenin sozu ecen.bir buyuge ihtiyaci var.her kuuk toplum icin bir otoritw merciinin olmasi lazim.yani.mesela bu gibi durumlar icin ufaktan tatli sekilde uyaracak birisi.ki ilerde daha buyuk problemler olmasin.simdi eski es mesela mesaj yaziyor.bir daha ezdirmiycem vs.annemler de pisman vs.ama hersey zamaninda etkili.Rabbim herkesin evliligini muhafaza etsin.cahilleri evliliklerinizden evlatlarinizdan uzak etsin.neyse iste
Kızlar valla 10.takım spor listesi yapmış hergün ödevleri var
Biz Yan gel Yat osman yapmayalım şekerlerim
Sıcaktan ve yorgunluktan bişey çiğneyecek durumda değildim. Oyüzden kolay kaçtım işin açığı :/Canım meyvenin suyu yerine kendisini yiyebilirsin daha sağlıklı :)
Birde kepek ekmeği yerine tam buğday tercih edebilirsin. Afiyet olsun canım
Sen diyince aklıma geldi.2 gündür her sabah 1 salatalık 1 domates yiyorum kahvaltıda. Eklemeyi unutmuşum resmenSabaha domates salatalik Vs.ekliyebilirsin cnm
Sabah cok erken yedigin icin öglende yemek olabilirdi yada daha doyurucu
Pazi sarmanin icerigi ne
Ama 8 tanefazla 4-5 yeterli
Tursu kesinlikle olmasin yerine salata
Digerleri güzel
Bende kahvaltı tabaginda yemeyi tercih ediyorum.çabuk doluyor :))Abla ilk zamanlar bendd bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim :) mesela bide yemekleri ben hep kasede yiyorum. Oncedende söylemiştim. Daha dolu dolu oluyor çok yemisim gibi hissediyorum :)
Pilavı akşam tercih etmemek gerek diye biliyorum amaMenum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta+1 domates+1 salatalik+peynir +zeytin
Ara 13.30
1 kupa limonlu yesil cay
Ogle 16
3 ceviz
Aksam 18.30
3 kofte izgara + 3 yk pilav + ayran
Su 2lt
Spor 2 saat yuruyus
AmiiiiiinBugün herkes erken çekilmiş
Rüyanızda bol bol kalori Yakın
Iyi geceler tatlı şirinelerim
Patlicana harikaymis fikir.çok Sağol. Sarma ve turşusu için yorumum üstteÇok üzüldüm tatlım ya Rabbim yardimcin olsun hakkında hayırlı kapılar acsin.
Aynen maşallah sana baby
tatlım dilim dilim tost makinasına dizip fırçayla z.yağ suruyorum pişiriyorum tost gibi ister yoğurtla ister yemek yap yağsız patlıcanlar in oluyor yani
verirsin tatlım yeterki iste niyet et.
olursun olursun
Ay çok kıskandım ya
Hayırlı olsun tatlım
yaramaz dürumcu seni. Neyseki akşam telafi edilmiş. Cuma cıss in sonuçta.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canım cıss akşam telafi edilmiş.
cıss sadece bir şey :) bir öğün değil. Bende eliptik bisiklet vardı çok güzel bir alet tavsiye ederim bel fıtığı dan dolayi çok kullanamadım kardeşime verdim daha yeni. Daha önce koşu bandı vardı çok yer kaplıyor tavsiye etmem. Üstelik koşu bandında 1 saatte harcadığınız kaloriyi eliptik te yarım saatte harcıyorsunve tabiki manyetik tercih et mutlaka benimki voit ec850 idi. Oruca gelince ben kilo veremiyorum oruckn sen kendini iyi tanırsın oruç etkilemez dersen tut yada dene bakalım nasıl bir sonuç alicaksin.
amaç milleti simartmamak tatlım anladım ben onueşini de simartmiyor alsın yedirin bu kadar basit. Çalışan birimiydi eltin.
canım 8 sarma çok ama bugün cuma görmüyoruz 4 5 tane normal turşu tuzlu olduğu için vücuduna ödem yapar aman dikkat. Afiyet olsun.
Ne kadar farklı Vücutlarınız var merve nin basen de toplanmış senin bütün vücuda orantılı dağılmış betus bende senin gibiyim tatlım.
cıss hakkını ucurmussun. Simit yedin sarma milkshake nedir tatlım ama ya
Afiyet olsun tatlım sorun yok menüde.
Çok güzel menu :)Menüm
Sabah 9:30
5 sarma
Yarım kk peynir
2 çatal patates
Salatalik domates ( kahvaltıda disardaydik)
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı acuka
Saat 18
3 izgara kofte
1 izgara tavuk pirzola
1 minik dilim sucuk ızgara
1 buyuk bardak ayran
Su 2 litre
Spor cokkk yürüyüş.
Haftasonu olsun nolur. Kızım haftasonu evdeyken mümkün değil benim içinKızlar bu hafta 1 gün ip atlama yarışması yapalım
Haftasonumu hafta içimi Isterseniz
Yok yok kesin eksik yazdın sen menunu. Akşam tamam da aksama kadar nasıl durdun? ???Hemen veriyorum.
Sabah 9.00
2 incir
1 armut
Akşsm 17.00
1 tabak taze fasulye
Bol salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
Önce ben plank ve squat nedir nasıl yapılır bakmam lazım :) sınav çekmeyi de yapamıyorumEeèe iyi o zaman yaaa ben kendimhoplarim .
Tembeller sizi
Spora ilave bugün herkes 50 mekik 10 sinav ceksin 30 sn.de plank bide 20 squat
Durun bakayim daha ne vardi
Zor gibiymiş :/ denemem lazım. Sağol
3.5 saat çok güzel. Bisiklet olmasi benim için daha güzel :) çok severim. Keşke oğlum da bakıcıda olsa bende 1 saat bari sursemKizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
Sabah 09:30 2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin 2 ceviz 2 kuru kayısı
15:00 1 bardak ayran 1 armut
19:00 8 y.kasigi t.fasulye
1 kase cacik
Su 4 lt
Spor tam tamina 3.5 saat bisiklet
Mahvoldum perişan oldum ama olsun gitsin kaloriler
Ne yazıkki geçmişi değiştiremşyoruz cnm O yüzden geçmişe değil geleceğe bakmalıyız
Daha çok gençsin Allah izin verirse önünde seneler var
Sen önüne bak onları iyi değerlendirmeye çalış
Haklisin ablacim.bu konuda kendimi gelistirmem lazim.hep gecmis hep gecmis nereye kadar yani:)ins toparliycam.Tatlım şimdi aklıma geldide
Aslında eliptik fazla kiloda iyi değil
Fıtığı bilmiyorum Ama dizleri çok zorluyor
Istersen Birazdaha verince al
Bide bi tanıtığında falan yokmu denesen
Bakalım sevecekmisin
Ben sevemedim çok sıkıcı geldi
Ama çok da etkili
Hem cardiyo hemde sıkılaştırıcı
yani dr ye gore ameliyatlik degil.bakiyim kisa dusunuyorum zaten.karar degistirdim.su an bol bol yuruyus imkanim var nasilsa disarlardatatlım benim 5 fıtığım var eliptik bisikleti fıtığı etkilermi diye düşünmeden almistim evet fıtığı etkiliyor çünkü bende ilerleme oldu ve kullanmamı yasakladı dr benim fıtığım ileri düzeyde seni bilmiyorum durumun ne istersen dr una danışabilirsin.
Canim salam cok kalorili bir sey.1 yumurtayla yarim cm kalinliktaki salam esitti benim diyetteki degisim listesinde.bir de islenmis.tercih etmesen daha iyiydi.pastirma daha saglikli ama cemensiz.dondurma da sanirim cis listesindeydimenüm
sabah 08.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
11.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz ekmek(malesef alternatif yoktu)
3 dilim pişmiş salam
1 dilim pastırma
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz zeytin
1 bardak şekersiz çay
14.30
ızgara fleto levrek
mevsim salatası
15.00
2 top minik kasede dondurma
45 dk yürüyüş
3 lt su
massallahhh duy 10.takim duuyyyyy.kizz masallah sana.3.5 saat super olmusKizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
1 kk peynir
1 kase cacik
Su 4 lt
Kizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
1 kk peynir
1 kase cacik
Su 4 lt
Selam :)
Harika bi gündü. Çok eğlendik. Cocuklarimiz da çok eğlendi en güzeli :)))
Çok da yorulduk.
Bugünün menüsü şöyleydi bende.
08.30 kahvaltı
Omlet (1.5 yumurta.dereotu.maydanoz.beyaz peynir)
2 şekersiz çay
1 tane çilek recelinden çilek.
1 salatalık 1 domates
15 öğle
1 çatal yaspasta
1 dilim su böreği (kucuktu dilim.peynirli )
1 bardak limonata
17 ara
4 yk bulgur
2 yk sehriye salatası
1 bardak çay
Su 3 lt oldu galiba.olcemedim ama 2.5 kesin oldu.
Spor 4.5tan beri ayaktayim ama spor yok.halim de yok maalesef
Çok açlık hissedersem bu aksam 1 bardak tarcinli süt ve elma yerim. Şimdilik olmayacak gibi.
eglenmene cok sevindim canim.lakin menu pek olmamis.sehriye bulgur borek limonata yas pasta.ayni gun agir olmus benceSelam :)
Harika bi gündü. Çok eğlendik. Cocuklarimiz da çok eğlendi en güzeli :)))
Çok da yorulduk.
Bugünün menüsü şöyleydi bende.
08.30 kahvaltı
Omlet (1.5 yumurta.dereotu.maydanoz.beyaz peynir)
2 şekersiz çay
1 tane çilek recelinden çilek.
1 salatalık 1 domates
15 öğle
1 çatal yaspasta
1 dilim su böreği (kucuktu dilim.peynirli )
1 bardak limonata
17 ara
4 yk bulgur
2 yk sehriye salatası
1 bardak çay
Su 3 lt oldu galiba.olcemedim ama 2.5 kesin oldu.
Spor 4.5tan beri ayaktayim ama spor yok.halim de yok maalesef
Çok açlık hissedersem bu aksam 1 bardak tarcinli süt ve elma yerim. Şimdilik olmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?