- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.161
Ayy evet gelir gelir sana patlar bende sinir oluyorum. Allah değer bilen kafası doğru şeylere çalışan insanlarla karşılaştırsın dostum yapıcak birsey yok.Zenginlikle görgü olmazki dediğin gibi. Bazen imrenirim böyle elti görümce samimiyetlerine. Gorumceye hiç girmeyim destan olur. Bende sütten çıkma ak kaşık degilimdir elbet. Ama kuyruguma basmayana da saldırmam. 1 2 densizligi hatta hadsizligi bile hoş görürum. Susarim tepkim budur.ama tepeme de çıkamaz kimse. Ne biliyim anam.benim yildizim ters herhalde. Nerde arıza var beni bulur. Kimseye hik demem,gelene saygısızlık etmem,gittiğimde densizlik etmem,yilismam,sirnasmam,laf aramam,varlığı yokluğu konuşmam,hor görmem ama nedense biri çıkar deli eder beni pis huyuyla. Bu da benim mıknatıs ozelligim herhalde. :)
bu ne kiz birsey yememişsin olmaz ki ama. Hadi iyi eğlenceler.Kizlar menum
Sabah 11.30
1 salatalik + 2 haslanmis yumurta
Ara 13.30
1 kase yogurt
Aksam 17
3 erik
3 lt su
Spor 2 3 saat yuruyuss
Kizlarrrr esim aradii ben yine akcakocaya gidiyoruumm hafta sonu ordayiim ama hafta ici kalirmiyim bilmiyorum. Internetim yok maleseff ablama soyledim menumu ablama msj olarak yazarim ablam burdan bildirir olur muu aceeebaabol eksilerle gelmeyi dusunuyoruumm insallahh. Simdi toparlaniyorum ben gorusurzz insallah canlar
pastırma tuzlu ya diyetteyken tüketmem sanırım hayatımın en önemli yiyeceği sucugu çıkardım hayatimdan kiz tuzlu diyeevet canım daha hafta başı toparlıycam merak etmeyin
yok ben daha hayatta yiyemem salam büyük konuşmayayım ama yok yani
tamam canım merak etme. yok canım yenilmiycez. ben en az 1,5 kg vermiş olcam inş!
uff beterin beteri var cidden
yok canım daha yemem ben bir de pastırma çemensiz olduğu için diyete uygunmuş canım bilgin olsun senin de :) ama salam kesinlikle yasakmış aşırı kaloriliymiş 1 dilim salam 1 yumurtaymış
canım benim bu eltimin de babası çok zengin. ve kendini çok görgülü görüyor. ve başkalarını sürekli eleştirme beğenmeme huyu var ama kendinden bir haber
canım o tereyağ olmamış bence.
bence de pro günü yaparsan zararı atlatabilirsin canım.
canım aynı ben gibisin sendebenim görümce de elti de iyi sayılır. herkesin kusurları olur ama aramız iyidir. eltim ilk falsoyu verdi
tamam canım. bence sütün zararı yok uygun bence. ama yoğurt daha iyi diyorlar.
zuhal abla yapmış zaten yorumu çok az olmuş yediklerin. ve kaçamak yapma lütfen bugün benimde az bi kaçamağım oldu ama fatma nın yazdıklarından sonra akıllandım. yenilmeyelim lütfen yarış yapıyoruz. sayfamıza gelip bizle alay etsinler istemeyiz dimi!!!!!!!!
Afiyet olsun canım bu saate kadar disarda miydin esin birsey demesin kizKızlar baya yoğun bi gündü sürekli kosturmacadan giremedim
Oglusu anneme bıraktım. Ordan eve geldim. Sonra kızlar aradı buluşalım diye onlarla buluştuk. 2 3 kişiydik wp grubunda gören yanımıza damladi nerdeyse 15 kişi olduk. Baya yorucu ama eğlenceli bi gün oldu. Gelecek günler için motivasyon oldu resmen :) menumude yazayım
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta bir domates
Öğle 12
Bir kase yogurt
Yarım şeftali
Akşam 22:30 çok geç oldu ama ancak eve geldimama hafif tuttum
Boll salata bir kase yoğurt
Su 2 civarı
Spor bol bol yürüdüm bugün :)
Salam yeme bence canim islenmis gidalar tuketmemeye bak dondurmada yemiyeydin iyidimenüm
sabah 08.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
11.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz ekmek(malesef alternatif yoktu)
3 dilim pişmiş salam
1 dilim pastırma
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz zeytin
1 bardak şekersiz çay
14.30
ızgara fleto levrek
mevsim salatası
15.00
2 top minik kasede dondurma
45 dk yürüyüş
3 lt su
Ooo yasemn suyu ne cok icmisin sporda muthis menude muthis afiyet olsun canimKizlar bugün menüsünü vereyim hemen sonra gidip geçmişe bakayim ammada konuşmuşsunuz tatlislar
Menüm
Sabah 09:30 2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin 2 ceviz 2 kuru kayısı
15:00 1 bardak ayran 1 armut
19:00 8 y.kasigi t.fasulye
1 kase cacik
Su 4 lt
Spor tam tamina 3.5 saat bisiklet
Mahvoldum perişan oldum ama olsun gitsin kaloriler
Menun olmams canim bide acikicanmi bunlari yedikten sonraSelam :)
Harika bi gündü. Çok eğlendik. Cocuklarimiz da çok eğlendi en güzeli :)))
Çok da yorulduk.
Bugünün menüsü şöyleydi bende.
08.30 kahvaltı
Omlet (1.5 yumurta.dereotu.maydanoz.beyaz peynir)
2 şekersiz çay
1 tane çilek recelinden çilek.
1 salatalık 1 domates
15 öğle
1 çatal yaspasta
1 dilim su böreği (kucuktu dilim.peynirli )
1 bardak limonata
17 ara
4 yk bulgur
2 yk sehriye salatası
1 bardak çay
Su 3 lt oldu galiba.olcemedim ama 2.5 kesin oldu.
Spor 4.5tan beri ayaktayim ama spor yok.halim de yok maalesef
Çok açlık hissedersem bu aksam 1 bardak tarcinli süt ve elma yerim. Şimdilik olmayacak gibi.
söylemedi canım. Akşam geldiğinde bi iş teklifi var onu kabul etcem herhalde dediCurukElma tatlım ne yaptın esin işten cikarildigini söyledimi sana durumlar nasıl?
10 gibi geldim canım zaten geldiğimde neredeyse sizmisti bişey dicek halde değildiAyy evet gelir gelir sana patlar bende sinir oluyorum. Allah değer bilen kafası doğru şeylere çalışan insanlarla karşılaştırsın dostum yapıcak birsey yok.
bu ne kiz birsey yememişsin olmaz ki ama. Hadi iyi eğlenceler.
pastırma tuzlu ya diyetteyken tüketmem sanırım hayatımın en önemli yiyeceği sucugu çıkardım hayatimdan kiz tuzlu diyebagirsaklar pert benim yine çalışır belki diye yedim yağı
Afiyet olsun canım bu saate kadar disarda miydin esin birsey demesin kiz
Afiyet olsun canım güzel rMerhaba canlar kusura bakmayin gec kaldm
Menum
Sabah12:30 ( gece 5te yattikta sabah kalkamadm)
2yumurtadan omlet
Kk peynir
Domates
4zeytin
Cay yarim dilim tb ekmk
Ara16:00
2erik
Aksam19:00
1kase domates corbasi
5yk patatseli bezelye
Salata
1dilm tb ekmk
Su 3litre
Spor 2saat yuruyus
Guzel menü afiyet olsun canimMwnum
sabah 9.00
Sekersiz turkkahvesi
10.30 kahvalti
1 yumurta.1 kuru incir.2 ceviz.1/2 tb ekmegi.1 bardak sut
14.00 ara
14 bogurtlen(1 porsiyon meyve)
17.00 aksam
1 buyuk tabak tuzsuz az yagli haslanmis taze fasulye
19.30
1 kase tarcin zencefil zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
Guzel menu elifcim afiyet olsunKizlar menüm
Sabah 9
2 kayisi
Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir
Bol domates
1 dilim tam buğday kızarmış
1 çay kaşığı tereyağ
Saat 15
1 seftali
Saat 20
2 kaşık et sote
Boll salata
Su 2.5 litre
Spor daha yapmadım.
Disarda olmana ragmen kacamaksiz bir menu tebrikler canim afiyet olsunKızlar baya yoğun bi gündü sürekli kosturmacadan giremedim
Oglusu anneme bıraktım. Ordan eve geldim. Sonra kızlar aradı buluşalım diye onlarla buluştuk. 2 3 kişiydik wp grubunda gören yanımıza damladi nerdeyse 15 kişi olduk. Baya yorucu ama eğlenceli bi gün oldu. Gelecek günler için motivasyon oldu resmen :) menumude yazayım
Sabah 9
Öğle 12
Bir kase yogurt
Yarım şeftali
Su 2 civarı
Dışarda hiçbirşey yemedimki canım kahvaltiyi evde yaptim öğlen annemdeydim. Sadece 2 bardak çay içtim dışarda. Oda şekersiz olduğu için 0 kalori :) valla çok iyi geldi yaa. Hem yıllardır gorusmuyorduk sohbet muhabbet kalkamadim gec saate kaldim biraz :)Disarda olmana ragmen kacamaksiz bir menu tebrikler canim afiyet olsun
Keyfin biraz yerine gelmistr iyi yaptin kiz
Sagol bebeğimAman canım hamileligin kesinleşene kadar dikkat et lütfen.
tabiki salam pastırma ve dondurma olmamış. Levrek İmmm bayılırım. Afiyet olsun lütfen öyle telafi ederim fln gibi düşünüp kaçamak yapma cuma ya kadar yarisiyorsunuz ona göre.
vuuu spora gelafiyet olsun tatlım menun on numara
tatlım o 1 çatal lar ucundan azıcık ısırmalar inan herseyi berbat ediyor. Diyelim ki alternatif yoktu yedin böreği akşam hem bulgur hem sehriye kesinlikle olmamış. Çok güzel menüler çıkaracağına eminim afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım menun güzel.
iyi akşamlar tatlım
Ay ne fena eltiler var Bızde hiç olmaz böyle şeyler. Sezeryan oldum eve geldim annem rahatsız diye eltim 5 gün kaldı yemek yaptı sildi supur du keza bende doğum yaptığında hastanede yanında kaldım evini derlediği topladım ablam gibi hepsi. Tabi istisnalar da var büyük eltim gibi. Oda çok Havalı dir asla yemek yapmaz ya su böreği yersin yada hazır alınmış z.yağlı sarma1 bardak çay doldurur 2. Sinı asla doldurmaz. Kendini Görgülü olarak tanımlar babası çok zengin de . Görgü parayla olmuyor işte napicaksin.
menün cok guzel canım afiyet olsunKizlar menüm
Sabah 9
2 kayisi
Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir
Bol domates
1 dilim tam buğday kızarmış
1 çay kaşığı tereyağ
Saat 15
1 seftali
Saat 20
2 kaşık et sote
Boll salata
Su 2.5 litre
Spor daha yapmadım.
Kesinlikle iyi olur canımHaftasonundan değil de eglenceden sanırım
Hiç mi kurtarır bi yani yok.yarın nasıl bi yol izlesem de bugünü kurtarsam acaba?
Bende gittim fizige 3 4 yıl önce. Belki hala duruyordur kagit.Sağol hatirlattigin için :)
ikisine birden zor olur.hem eşim akşam bisiklete hoş bakmaz.
Olmamış dimitelafi olarak yarın napmaliyim sence? 1 saat parkta bebek arabasiyla yürüyüş üstune Leslie ve tüm gun khsiz menu nasıl olur?
(( afedersin kendi adıma. Motiveni düşürmek istemezdim yediklerimle. Ipim yok ama ziplamayi yapayım bu gece senin için. Bacaklarima kramp giriyor ağrıdan yorgunluktan ama yapıcam ne kadar yapabilirsem
afiyet olsun sekerim ama hic yememissinKizlar menum
Sabah 11.30
1 salatalik + 2 haslanmis yumurta
Ara 13.30
1 kase yogurt
Aksam 17
3 erik
3 lt su
Spor 2 3 saat yuruyuss
Kizlarrrr esim aradii ben yine akcakocaya gidiyoruumm hafta sonu ordayiim ama hafta ici kalirmiyim bilmiyorum. Internetim yok maleseff ablama soyledim menumu ablama msj olarak yazarim ablam burdan bildirir olur muu aceeebaabol eksilerle gelmeyi dusunuyoruumm insallahh. Simdi toparlaniyorum ben gorusurzz insallah canlar
sagol tatlimabla ip filan ziplayamiyorum yaa.
Pehh kim yicekmis bizi
tamamdır ablacim
Anamm naptin abla
Çok düzensiz kuzum yaa kaçamak var
maşallah canım spor süper menü süper
Canım ya hiç olmamış amaher ogunde kaçamak var
Afiyet olsun canım. Sen yogurt kurunu hergün yapıyorsun sanırım. Ama bu kuru haftada en fazla 2 gün yapmalisin yoksa bi faydasını goremezsin ki
Iyi geceler kuzum
çok guzel canım
iyi geceler canim
Kız bisi yememissinki
Keyifli gün gecirmene sevindim canım menün de güzel afiyet olsunKızlar baya yoğun bi gündü sürekli kosturmacadan giremedim
Sabah 9
Öğle 12
Bir kase yogurt
Yarım şeftali
Su 2 civarı
afiyet olsun canımMerhaba canlar kusura bakmayin gec kaldm
Menum
2yumurtadan omlet
Kk peynir
Domates
4zeytin
Cay yarim dilim tb ekmk
2erik
1kase domates corbasi
5yk patatseli bezelye
Salata
1dilm tb ekmk
Su 3litre
Spor 2saat yuruyus
3.5 saat bisiklet tepesinde olunca suya dayandim canim..sağolasınOoo yasemn suyu ne cok icmisin sporda muthis menude muthis afiyet olsun canim
iyi geceler HilalimIyi geceler kizlarrr
Afiyet olsun canım güzel menü.Merhaba canlar kusura bakmayin gec kaldm
Menum
2yumurtadan omlet
Kk peynir
Domates
4zeytin
Cay yarim dilim tb ekmk
2erik
1kase domates corbasi
5yk patatseli bezelye
Salata
1dilm tb ekmk
Su 3litre
Spor 2saat yuruyus
Pro günü nasıl oluyor? Hiç yapmadım ben.evet canım daha hafta başı toparlıycam merak etmeyin
yok ben daha hayatta yiyemem salam büyük konuşmayayım ama yok yani
tamam canım merak etme. yok canım yenilmiycez. ben en az 1,5 kg vermiş olcam inş!
uff beterin beteri var cidden
yok canım daha yemem ben bir de pastırma çemensiz olduğu için diyete uygunmuş canım bilgin olsun senin de :) ama salam kesinlikle yasakmış aşırı kaloriliymiş 1 dilim salam 1 yumurtaymış
canım benim bu eltimin de babası çok zengin. ve kendini çok görgülü görüyor. ve başkalarını sürekli eleştirme beğenmeme huyu var ama kendinden bir haber
canım o tereyağ olmamış bence.
bence de pro günü yaparsan zararı atlatabilirsin canım.
canım aynı ben gibisin sendebenim görümce de elti de iyi sayılır. herkesin kusurları olur ama aramız iyidir. eltim ilk falsoyu verdi
tamam canım. bence sütün zararı yok uygun bence. ama yoğurt daha iyi diyorlar.
zuhal abla yapmış zaten yorumu çok az olmuş yediklerin. ve kaçamak yapma lütfen bugün benimde az bi kaçamağım oldu ama fatma nın yazdıklarından sonra akıllandım. yenilmeyelim lütfen yarış yapıyoruz. sayfamıza gelip bizle alay etsinler istemeyiz dimi!!!!!!!!
Olmadı evetMenun olmams canim bide acikicanmi bunlari yedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?