Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sorma canım dondurma kötü oldu :/

ama bitti daha cumaya kadar yok kaçamak falan

yarıştayızzzzzzz

güzel menü afiyet olsun canım :)

hiç bu açıdan düşünmemiştim bugün de yedim 1 dilim

akşam yemeği çok nişastalı olmuş nişastalılar akşam yemek çok iyi değil diye biliyorum canım. bir de çok olmuş canım akşam hem çorba hem ekmek var. zaten ikisi birbirine denk. ikisinden birini seçmeliydin. fulllll kh yapmışsın akşamı buna dikkat et canım :)

Salam yeme bence canim islenmis gidalar tuketmemeye bak dondurmada yemiyeydin iyidi

evet canım iyiydi valla. salam da yemiyorum artık.

söylemedi canım. Akşam geldiğinde bi iş teklifi var onu kabul etcem herhalde dedi

10 gibi geldim canım zaten geldiğimde neredeyse sizmisti bişey dicek halde değildi

Afiyet olsun canım güzel r

ay yazık yaa bi an üzüldüm eşine Allah kurtarsın

kız ben de bunu merak ediyordum cevabımı almış oldum. dışarda olmana rağmen kaçamak yapmadığın için ben de tebrik ederim

Pro günü nasıl oluyor? Hiç yapmadım ben.

Olmadı evet yorgunken toparlayamiyorum ben sanırım. Usengeclikten ne bulursam yiyorum
Ama olmaz böyle. Toplamam lazım.

canım protein günü yani.

ay canım Allah yardımcın olsun zor yaa :/

Orjinal teknik hepsi desene.oturup kafa yorsak inan bulamayiz boyle yollar:):)
evet ya o bir catal isirik vs nerdeyse 1/4 etkisi yapiyor odem tutuyor vs.bi an once vazgecmem laxim
menu guzel.spor olsa daha guzel
fitigin varsa cok spora yuklenme bir seferde bence.netten protein gunune bak canim.bugun yapabilirsin.aksam 7den sonra da bisey yemezsen toparlarsin
Iyi tatiller canim
haftada 2-3 gun aslinda.her gun degil.cuma kacamak yaptigim icin de yapmak istedim.p.tesi.carsamba.cuma
gec de olsa guzel kurtarici olmus bence
ahh canim.yakin olsaydik alirdim oglunu:/

Valla hemde ne teknik.Özenle hazırlanılmış,duygusal açıdan etkileyici yöntem...
Leslieyi rahat yapabiliyorum ona devam ediyim bari.
Ayyy ne tatlısın ya. Teklifin bile sıcacık yaptı içimi. :))) Cok teşekkürler
. Aslında uykuyu çok sevmem zorlanmam ama migrene dönünce 3 4 gün toparlanamıyorum.Sıkıntım o :/
Kizlar bugun derin temizlik var bende.gideyim toparliyayim azicik.molamda yine gorusurux
Kolay gelsin canım. Bende başağrımı bastırmak için salona mı girişsem acaba ? :)

Allah kavuştursun tatlım. Oğlan uyumaz mi o yatınca hemen yat uyu sende o baş ağrısı lütfen başlamasın ya

Kizlar bugun derin temizlik var bende.gideyim toparliyayim azicik.molamda yine gorusurux
Kolay gelsin can can.

Bende de hazırlıklar son gaz valizleri tekrar gözden geçirip temizlik yapıcam, yola hazırlık yapıcam yol için yedek kıyafet hazirliycam vs. Yani cokkk isim var hiç sevmiyorum böyle gidip uzun süre kalmayi Valiz den al giy yerine koy çok yoruyor beni. Bi dolap bile vermiyor kv de.

Evet buse kh fazla almisim sislik yapti malesef bundan sonra cok dikkat etcm tatlim

Sağol canım :)
çocuk uyuduğu zaman sende yat canım yarım saat olsa bile iyi gelir
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr

bugün tam gaz diyete devam kaçamak falan yapmıcam yetti banaaaaa
Günaydın canım hadi ins
yok valla tuttum kendimi herkes kola icetea filan içti banada dediler yok ben icmiyorum dedim en zararsizi caydi
ya başka spor olur canım ama ziplamak sıkıntı. Goguslerim büyük oldugu icin ziplayinca aciyorlar
kolay gelsin canım

Kv aradı yine çıkmadıniz mi diye ben olsam ortalık karışık gelmeyin derdim ne analar varya
ya ne bicim insanlar var anlamıyorum gercekten hem o kadar uzun yoldangit hemde böyle davranilsin hiç hoş değil gerçekten
Herkeze gunaydinlar Mefkurem bizede odev ver spor yapalim mesela ne yapsak sen liste hazirlasan olurmu
Günaydın mervemm

Allah kavuştursun tatlım. Oğlan uyumaz mi o yatınca hemen yat uyu sende o baş ağrısı lütfen başlamasın ya

Kolay gelsin can can.
Aaah ah. Pis huylarımdan biridir gündüzleri uyuyamamak. Hastalıktan gebersem de 1 saat uyuyamam. Sızıp kalmam falan lazım bitap düşüp. Ama ayakları uzatıp kitap okumak tam bana göre.Dinlenmenin dibi :) Uykusuzluğu almıyor ama işe yarıyor :)
Aaa ne ayıp.Buruşukluk vs olur.Hem de ortada durması valizin daha dağınık gösterir odayı. Baya düşünceliymiş her konuda :/
Kv aradı yine çıkmadıniz mi diye ben olsam ortalık karışık gelmeyin derdim ne analar varya
:///
Günaydın kizlarrr
Günaydın

KumraL_KrakeR ödev spor konusuna bende katılıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum... :)

Senin cocuklar kac yasinda canim
Oglunu uyutunca sende yat onunla gunduz uykusu varsa migrende varmis uykusuzluk migreni azdiriyo zaten

QUOTE="eliya, post: 47466971, member: 242855"]Bende de hazırlıklar son gaz valizleri tekrar gözden geçirip temizlik yapıcam, yola hazırlık yapıcam yol için yedek kıyafet hazirliycam vs. Yani cokkk isim var hiç sevmiyorum böyle gidip uzun süre kalmayi Valiz den al giy yerine koy çok yoruyor beni. Bi dolap bile vermiyor kv de.[/QUOTE]
Sen bi tane dolabi bosalt canim kvden bekleme bence sende o evin kizisin sonucta valizin icinde aradiginida bulamazsn
Hangi ile gidiyodunuz canim

afferin icmedigin için sana hemde en kocamanindan Benimki lerde büyük sinir oluyorum ya hiç sevmiyorum büyük göğüs. Valla Geçen yıl yine dedim anne bize bi dolap çekmece fln versen hepsi dolu dedi annemde 2 gün kalıyorum orda bile dolabimiz var Anne farkı

aa kitap deyince akan sular durur her boş anımda kitap elimdedir benimde. sanki yaşamım da başka bir yer, kitaplarda da bir hayatim var. başka bir dünyada buluyorum kendimi ve yaşıyorum nefes alıyorum ağlıyorum soruyorum şaşırıyorum gülüyorum iyiki kitaplar var. Evin en alt katında valizler hergün 100 defa in çık in çık evin içine sokturmuyor valizleri

Böyle olaya çok iyi cvp olmuş Merve cım

Paşam uyudu bende 1 saat bi kafamı dinledim.Baktım ev bana bakıyor, B burnfat55 beni gaza getirdi temizliğe kalktım. Cam kapı derinlemesine değil ama benimki. Toplamaca silmece süpürmece oldu :)
Protein gününde sırf protein yiyoruz herhalde değilmi kızlar?
Biraz göz attım da sayfalara sabahki kahvaltım olmamış benim protein günü için.Sabah çok erken kalkınca araştıramadan yumurtalı sebzeli hafif kahvaltımı yapmış bulundum bugün Yeşil sebze falan yokmuş.Baya baya menüsü varmış protein gününün.Bugün alışverişi yapayım yarına protein günüm tam tamına olsun :)
Bu arada Dukan,Şeyda Coşkun bi sürü liste var nette.Hangisini tercih etmeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…