- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.201
Kızım 35 aylık oğlum 9 aylık.Diş çıkarmakla uğraşıyoruz o yüzden düzen falan kalmadı oğlumda.Normalde 3-4 saat uyur öğleden sonra 1 aydır o da kalmadıSenin cocuklar kac yasinda canim
Oglunu uyutunca sende yat onunla gunduz uykusu varsa migrende varmis uykusuzluk migreni azdiriyo zaten
afferin icmedigin için sana hemde en kocamanindanBenimki lerde büyük sinir oluyorum ya hiç sevmiyorum büyük göğüs. Valla Geçen yıl yine dedim anne bize bi dolap çekmece fln versen hepsi dolu dedi annemde 2 gün kalıyorum orda bile dolabimiz var Anne farkı
aa kitap deyince akan sular durur her boş anımda kitap elimdedir benimde. sanki yaşamım da başka bir yer, kitaplarda da bir hayatim var. başka bir dünyada buluyorum kendimi ve yaşıyorum nefes alıyorum ağlıyorum soruyorum şaşırıyorum gülüyorum iyiki kitaplar var.Evin en alt katında valizler hergün 100 defa in çık in çık evin içine sokturmuyor valizleri
? AnlayamadımBöyle olaya çok iyi cvp olmuş Merve cım
elifim yazmış bende yazim canım alintiladim nasıl olsaCurukElma canim dun aldim zencefil zerdacal tarcin ne zaman yapiyoduk gece yatmadan oncemi
Sağol elifim. Bence de sen boşalt bi dolabı sorma bile. Bide valizleri evede aldırmıyor ne bicim bir anlayıştır bu. Duydukça sinirleniyorum yaaafferin icmedigin için sana hemde en kocamanindanBenimki lerde büyük sinir oluyorum ya hiç sevmiyorum büyük göğüs. Valla Geçen yıl yine dedim anne bize bi dolap çekmece fln versen hepsi dolu dedi annemde 2 gün kalıyorum orda bile dolabimiz var Anne farkı
aa kitap deyince akan sular durur her boş anımda kitap elimdedir benimde. sanki yaşamım da başka bir yer, kitaplarda da bir hayatim var. başka bir dünyada buluyorum kendimi ve yaşıyorum nefes alıyorum ağlıyorum soruyorum şaşırıyorum gülüyorum iyiki kitaplar var.Evin en alt katında valizler hergün 100 defa in çık in çık evin içine sokturmuyor valizleri
Kizlar bugun derin temizlik var bende.gideyim toparliyayim azicik.molamda yine gorusurux
Bende de hazırlıklar son gaz valizleri tekrar gözden geçirip temizlik yapıcam, yola hazırlık yapıcam yol için yedek kıyafet hazirliycam vs. Yani cokkk isim var hiç sevmiyorum böyle gidip uzun süre kalmayi Valiz den al giy yerine koy çok yoruyor beni. Bi dolap bile vermiyor kv de.
Kv aradı yine çıkmadıniz mi diye ben olsam ortalık karışık gelmeyin derdim ne analar varya
Sağol canım :)
çocuk uyuduğu zaman sende yat canım yarım saat olsa bile iyi gelir
Günaydın canım hadi ins
yok valla tuttum kendimi herkes kola icetea filan içti banada dediler yok ben icmiyorum dedimen zararsizi caydi
ya başka spor olur canım ama ziplamak sıkıntı. Goguslerim büyük oldugu icin ziplayinca aciyorlar
kolay gelsin canım
ya ne bicim insanlar var anlamıyorum gercektenhem o kadar uzun yoldangit hemde böyle davranilsin hiç hoş değil gerçekten
Günaydın mervemm
Paşam uyudu bende 1 saat bi kafamı dinledim.Baktım ev bana bakıyor, B burnfat55 beni gaza getirdi temizliğe kalktım. Cam kapı derinlemesine değil ama benimki. Toplamaca silmece süpürmece oldu :)
Protein gününde sırf protein yiyoruz herhalde değilmi kızlar?
Biraz göz attım da sayfalara sabahki kahvaltım olmamış benim protein günü için.Sabah çok erken kalkınca araştıramadan yumurtalı sebzeli hafif kahvaltımı yapmış bulundum bugünYeşil sebze falan yokmuş.Baya baya menüsü varmış protein gününün.Bugün alışverişi yapayım yarına protein günüm tam tamına olsun :)
Bu arada Dukan,Şeyda Coşkun bi sürü liste var nette.Hangisini tercih etmeliyim sizce?
Kv dolap sorununa harika bi çözüm bulmuşsun :))) Sevimli emrivaki :)
bazen düşünemiyorlar. eşin söylesin canım anne dolabın tekini boşalttım eşyalarımızı koydum kırışıyor sonra zor oluyor, al kendininkileri başka dolaba tık desin
çay süper zaten kalorisiz ohh. ya da sade maden suyu.
canım protein olsun yeter. listeye falan hiç gerek yok. 1 gün yapacaksın zaten.
Kv dolap sorununa harika bi çözüm bulmuşsun :))) Sevimli emrivaki :)
Bugün aslında tam olmasa da protein ağırlıklı oldu :) Şimdi yazıcam menümü :)
Dünkü felaket menümden sonra bugün güzel bişey yapmak istedim. Umarım olmuştur :)
09.kahvaltı
2 bardak su
1 sodalı ayran
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
12 ara
1 yeşil çay
16.öğle ve akşam yemeği :)
1 bardak su
1 ayran
4 parça kelebek (tavada yağsız kızarmış ve derisiz)
1 büyük kase salata
Su 2 lt oldu daha.Tahminen 1 lt daha içerim akşam 9a kadar.
Spor 2 mile leslie ve 30 dk tempolu yürüyüş
Detaylarda bol kimyon ve acı pulbiber var.Ve mutlaka aç karnına su içiyorum her öğünde.
Mefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
yemişler zatenvay vay vaaayyy 10. takım kaptanı gelmiş hoşgelmiş :)
yiyoruz da çaktırmıyoruz siz de yiyin bolcana tavsiye ederiz özellikle pasta kilo verdiriyor
yemişler zatengerçi biri var bizde gerçekten pasta yeyince kilo kaybediyor yok yok inanmam protein günü he perşembe günü proteine bogacam kendimi
Yok kız az değil.İnan son 1 saat hariç açlık hissetmedim. 2 yumurta çok tok tuttu.2 yemiyorum uzun zamandır.safra kesesi ameliyatından beri tırsıyordum.evet
canım bu seferde az yemişsin :) az yiyerek de kilo verilmez vücudu kıtlığa sokma. acıkırsan 1 kase yoğurt ye yatmadan 2 saat önce. ama düne göre süper tabi :) devamını dilerim
R RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyoray kim o ballı yaaaaaaaabiz de uğraşalım duralım o pastayla kilo versin. haksızlık ama bu
ay şekercim biz de perşembe pro falan yapmıyoruz sağlıksız olur canım sizde yapmayın börek açın
Spora 100 ip atlama daha ekledim :)Dünkü felaket menümden sonra bugün güzel bişey yapmak istedim. Umarım olmuştur :)
09.kahvaltı
2 bardak su
1 sodalı ayran
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
12 ara
1 yeşil çay
1 bardak su
1 ayran
1 büyük kase salata
Detaylarda bol kimyon ve acı pulbiber var.Ve mutlaka aç karnına su içiyorum her öğünde.
maden suyu pek sevmiyorum kuzum
bazen düşünemiyorlar. eşin söylesin canım anne dolabın tekini boşalttım eşyalarımızı koydum kırışıyor sonra zor oluyor, al kendininkileri başka dolaba tık desin
çay süper zaten kalorisiz ohh. ya da sade maden suyu.
canım protein olsun yeter. listeye falan hiç gerek yok. 1 gün yapacaksın zaten.
HahahMefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
Afiyet olsun güzel menü olmuşmenüm
sabah 8.30
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim pişmiş yağsız hindi füme
1 dilim çemensiz pastırma
11.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
12.30
2 çatal domates
2 zeytin
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım konserve kutusu light ton balığı (kalanını 19.00 da yiycem)
2 lt su (yatana kadar 3 yapcam)
30 dk yürüyüş
Begendim canım menunu ama erken kapatmissin sanki günüDünkü felaket menümden sonra bugün güzel bişey yapmak istedim. Umarım olmuştur :)
09.kahvaltı
2 bardak su
1 sodalı ayran
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
12 ara
1 yeşil çay
1 bardak su
1 ayran
1 büyük kase salata
Sodalı ayran kürüm var akşam.Olmadı 1 bardak daha ayran içerim. Light ne varsa topladım geldim marketten.yoğurt ayran :)Begendim canım menunu ama erken kapatmissin sanki günü
Benim temizlik bitmedi ya:/cok sicakti bugun.ben de ustten hallettim.bi de disari ciktimValla hemde ne teknik.Özenle hazırlanılmış,duygusal açıdan etkileyici yöntem...
Leslieyi rahat yapabiliyorum ona devam ediyim bari.
Ayyy ne tatlısın ya. Teklifin bile sıcacık yaptı içimi. :))) Cok teşekkürler
. Aslında uykuyu çok sevmem zorlanmam ama migrene dönünce 3 4 gün toparlanamıyorum.Sıkıntım o :/
Kolay gelsin canım. Bende başağrımı bastırmak için salona mı girişsem acaba ? :)
ogrenci dolabi alip koyun sizde en altta dursun.gidince kurar esin.izin bittiginde de toplar.her gittiginizde valizlerin oldugu yerde durur.kimseyi ne kirarsin.ne minbet edersinBende de hazırlıklar son gaz valizleri tekrar gözden geçirip temizlik yapıcam, yola hazırlık yapıcam yol için yedek kıyafet hazirliycam vs. Yani cokkk isim var hiç sevmiyorum böyle gidip uzun süre kalmayi Valiz den al giy yerine koy çok yoruyor beni. Bi dolap bile vermiyor kv de.
benim gogusler de cok fecaat.kosarken vs elimle tutuyorum wv icinde:):):)cok komik oluyor ama oteki turlu aciyor dedigin gibiSağol canım :)
çocuk uyuduğu zaman sende yat canım yarım saat olsa bile iyi gelir
Günaydın canım hadi ins
yok valla tuttum kendimi herkes kola icetea filan içti banada dediler yok ben icmiyorum dedimen zararsizi caydi
ya başka spor olur canım ama ziplamak sıkıntı. Goguslerim büyük oldugu icin ziplayinca aciyorlar
kolay gelsin canım
ya ne bicim insanlar var anlamıyorum gercektenhem o kadar uzun yoldangit hemde böyle davranilsin hiç hoş değil gerçekten
Günaydın mervemm
o zaman ogrenci dolabi kaldiginiz odaya:)hic laf da edemez.sonucta kendi demis dolu heryer diye.balkona bile koysan iyi.hangibirini alican kac kat in cik.zor is.afferin icmedigin için sana hemde en kocamanindanBenimki lerde büyük sinir oluyorum ya hiç sevmiyorum büyük göğüs. Valla Geçen yıl yine dedim anne bize bi dolap çekmece fln versen hepsi dolu dedi annemde 2 gün kalıyorum orda bile dolabimiz var Anne farkı
ahh be canim.temizligi yuzeysele cevirdim.yapamiycam cok sicak.ve dun dortte uyudum.uykum geldi.Paşam uyudu bende 1 saat bi kafamı dinledim.Baktım ev bana bakıyor, B burnfat55 beni gaza getirdi temizliğe kalktım. Cam kapı derinlemesine değil ama benimki. Toplamaca silmece süpürmece oldu :)
Protein gününde sırf protein yiyoruz herhalde değilmi kızlar?
Biraz göz attım da sayfalara sabahki kahvaltım olmamış benim protein günü için.Sabah çok erken kalkınca araştıramadan yumurtalı sebzeli hafif kahvaltımı yapmış bulundum bugünYeşil sebze falan yokmuş.Baya baya menüsü varmış protein gününün.Bugün alışverişi yapayım yarına protein günüm tam tamına olsun :)
Bu arada Dukan,Şeyda Coşkun bi sürü liste var nette.Hangisini tercih etmeliyim sizce?
kelebek ne ki kiz?bir de sodali ayran ne kuru onu bilmiyorum.Dünkü felaket menümden sonra bugün güzel bişey yapmak istedim. Umarım olmuştur :)
09.kahvaltı
2 bardak su
1 sodalı ayran
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
12 ara
1 yeşil çay
1 bardak su
1 ayran
1 büyük kase salata
vayyyy super yaaa.insallah ben de 80-81 arasindaydim.7li rakamlari 5 senedir gormuyorum ya:/:/ins hep beraberSodalı ayran kürüm var akşam.Olmadı 1 bardak daha ayran içerim. Light ne varsa topladım geldim marketten.yoğurt ayran :)
16da yemekten önce tartıldım 76,50 gördüm fena gaza geldim :) Oğluma 75 ile hamile kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?