Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin cocuklar kac yasinda canim
Oglunu uyutunca sende yat onunla gunduz uykusu varsa migrende varmis uykusuzluk migreni azdiriyo zaten
Kızım 35 aylık oğlum 9 aylık.Diş çıkarmakla uğraşıyoruz o yüzden düzen falan kalmadı oğlumda.Normalde 3-4 saat uyur öğleden sonra 1 aydır o da kalmadı 30 dk 45 dk falan sürüyor uykuları.o da uyursa.

Kitaplar gibi bi konuyu bile ezdi geçti kvden. Allah sabır versin sana....
Kitap benim de vazgeçilmezimdir. Şu an Kafka'nın Dava'sı var elimde.Sen ne okuyorsun ?

Böyle olaya çok iyi cvp olmuş Merve cım
? Anlayamadım

CurukElma canim dun aldim zencefil zerdacal tarcin ne zaman yapiyoduk gece yatmadan oncemi
elifim yazmış bende yazim canım alintiladim nasıl olsa haftada 2 gün yatmadan 3 4 saat önce yiyorsun üstüne bol bol su iceceksin :)
Sağol elifim. Bence de sen boşalt bi dolabı sorma bile. Bide valizleri evede aldırmıyor ne bicim bir anlayıştır bu. Duydukça sinirleniyorum yaa

Kizlar bugun derin temizlik var bende.gideyim toparliyayim azicik.molamda yine gorusurux

Kv aradı yine çıkmadıniz mi diye ben olsam ortalık karışık gelmeyin derdim ne analar varya

bazen düşünemiyorlar. eşin söylesin canım anne dolabın tekini boşalttım eşyalarımızı koydum kırışıyor sonra zor oluyor, al kendininkileri başka dolaba tık desin

çay süper zaten kalorisiz ohh. ya da sade maden suyu.

canım protein olsun yeter. listeye falan hiç gerek yok. 1 gün yapacaksın zaten.

Kv dolap sorununa harika bi çözüm bulmuşsun :))) Sevimli emrivaki :)
Bugün aslında tam olmasa da protein ağırlıklı oldu :) Şimdi yazıcam menümü :)

Dünkü felaket menümden sonra bugün güzel bişey yapmak istedim. Umarım olmuştur :)
09.kahvaltı
2 bardak su
1 sodalı ayran
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek

12 ara
1 yeşil çay

16.öğle ve akşam yemeği :)
1 bardak su
1 ayran
4 parça kelebek (tavada yağsız kızarmış ve derisiz)
1 büyük kase salata

Su 2 lt oldu daha.Tahminen 1 lt daha içerim akşam 9a kadar.
Spor 2 mile leslie ve 30 dk tempolu yürüyüş
Detaylarda bol kimyon ve acı pulbiber var.Ve mutlaka aç karnına su içiyorum her öğünde.

Kv dolap sorununa harika bi çözüm bulmuşsun :))) Sevimli emrivaki :)
Bugün aslında tam olmasa da protein ağırlıklı oldu :) Şimdi yazıcam menümü :)

evet

canım bu seferde az yemişsin :) az yiyerek de kilo verilmez vücudu kıtlığa sokma. acıkırsan 1 kase yoğurt ye yatmadan 2 saat önce. ama düne göre süper tabi :) devamını dilerim

menüm
sabah 8.30
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim pişmiş yağsız hindi füme
1 dilim çemensiz pastırma

11.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

12.30
2 çatal domates
2 zeytin
1 dilim tb ekmeği

16.00
yarım konserve kutusu light ton balığı (kalanını 19.00 da yiycem)

2 lt su (yatana kadar 3 yapcam)
30 dk yürüyüş

Mefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken

vay vay vaaayyy 10. takım kaptanı gelmiş hoşgelmiş :)

yiyoruz da çaktırmıyoruz siz de yiyin bolcana tavsiye ederiz özellikle pasta kilo verdiriyor

vay vay vaaayyy 10. takım kaptanı gelmiş hoşgelmiş :)

yiyoruz da çaktırmıyoruz siz de yiyin bolcana tavsiye ederiz özellikle pasta kilo verdiriyor
yemişler zaten gerçi biri var bizde gerçekten pasta yeyince kilo kaybediyor yok yok inanmam protein günü he perşembe günü proteine bogacam kendimi

yemişler zaten gerçi biri var bizde gerçekten pasta yeyince kilo kaybediyor yok yok inanmam protein günü he perşembe günü proteine bogacam kendimi

ay kim o ballı yaaaaaaaa biz de uğraşalım duralım o pastayla kilo versin. haksızlık ama bu

ay şekercim biz de perşembe pro falan yapmıyoruz sağlıksız olur canım sizde yapmayın börek açın

evet

canım bu seferde az yemişsin :) az yiyerek de kilo verilmez vücudu kıtlığa sokma. acıkırsan 1 kase yoğurt ye yatmadan 2 saat önce. ama düne göre süper tabi :) devamını dilerim
Yok kız az değil.İnan son 1 saat hariç açlık hissetmedim. 2 yumurta çok tok tuttu.2 yemiyorum uzun zamandır.safra kesesi ameliyatından beri tırsıyordum.
Bişey daha sorcam sana.Bikaç gün içinde reglim gelecek.O dönemin şişkinliği olmasın diye ne yapabilirim? Tuzu ve kh kesmek haricinde.

ay kim o ballı yaaaaaaaa biz de uğraşalım duralım o pastayla kilo versin. haksızlık ama bu

ay şekercim biz de perşembe pro falan yapmıyoruz sağlıksız olur canım sizde yapmayın börek açın
R RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyor
Borek mi oda ne kim kaybetmiş biz bulalım böreği sizi yiycez çıtır çıtır börek niyetine

Spora 100 ip atlama daha ekledim :)

maden suyu pek sevmiyorum kuzum
Mefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
Hahah kizz yapayım siz yeyin biz yemiyok onları
Afiyet olsun güzel menü olmuş

Begendim canım menunu ama erken kapatmissin sanki günü

Begendim canım menunu ama erken kapatmissin sanki günü
Sodalı ayran kürüm var akşam.Olmadı 1 bardak daha ayran içerim. Light ne varsa topladım geldim marketten.yoğurt ayran :)
16da yemekten önce tartıldım 76,50 gördüm fena gaza geldim :) Oğluma 75 ile hamile kalmıştım.

Benim temizlik bitmedi ya:/cok sicakti bugun.ben de ustten hallettim.bi de disari ciktim
ogrenci dolabi alip koyun sizde en altta dursun.gidince kurar esin.izin bittiginde de toplar.her gittiginizde valizlerin oldugu yerde durur.kimseyi ne kirarsin.ne minbet edersin
benim gogusler de cok fecaat.kosarken vs elimle tutuyorum wv icinde:):):)cok komik oluyor ama oteki turlu aciyor dedigin gibi
o zaman ogrenci dolabi kaldiginiz odaya:)hic laf da edemez.sonucta kendi demis dolu heryer diye.balkona bile koysan iyi.hangibirini alican kac kat in cik.zor is.
ahh be canim.temizligi yuzeysele cevirdim.yapamiycam cok sicak.ve dun dortte uyudum.uykum geldi.
kelebek ne ki kiz?bir de sodali ayran ne kuru onu bilmiyorum.
vayyyy super yaaa.insallah ben de 80-81 arasindaydim.7li rakamlari 5 senedir gormuyorum ya:/:/ins hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…