Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
çok mutlu oldummmm
bugün bundan güzel bir haber duyamam herhaldeeee
tebrik ediyorummm
Allah tez zamanda kucagına sağlıgıyla bebeğini verir inşallahhhhh

amin cnm inşş çom sağo 4 senedir görmediğim tedavi kalmamıştı en umutsuz anımda aldım bu haber 2 gündür hiç bişeye tepki veremiyorumALLAH ım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın isteyen herkese sağlıklı kucaklarına almayı nasip içlerinde banada tabi.

eşin ilk duyunca naptı kız merak ettim

ay nekadar mutlu oldum tebrikler canım dikat et kendine ay çok sevindimmmmmmmmmmmm

sağol ablacım allah ım sizden de razı olsun dualrınız için buraya girdiğimden beri hep çok eğlenceli geçti günlerin hiç birinizi tanımadan dertleştim dualarınızı aldım hepinizin herşey gönlüne göre olur inş.

eşin ilk duyunca naptı kız merak ettim

napsın abla eve gelmeden aradım dedimki misafirimiz var ama biberon gerekiyo dedim biberon yok yemek yemesi lazım tamam alırım dedi şaşkın şaşkın soramadı da kim diye sonra eczaneden aradı kaç yaşında diye dedim yeni doğdu dersin die neyse bu geldi beni mutfağa çekti oturma odasına bakmıyo tabi kim var diyedediki kullanmadan sıcak suyla yıkanacakmış die tamam dedim bende ellerimi yıkayayım içeri gelirim dedi bende testi lavabonun kenarına koydum gitti neyse içeri geldi tabi nasıl şaşırmış demet hani kimse yok gelmedimi misafir dedi testi soracak ya sormadı tabi bende cevap vermedim yüzüme baktı baktıı sonra anladı seviçnten ne yapacağını bilemedi ilk bi sarıldı bana sonra bi panik yaptı sonrada sabaha kadar uyuyamadık

canım inanamıyorum nasıl sevındım yerımden zpıladım sevınçten nasıl ögrendın kandamı idrardamı nasıl mutlu olmuşundur ayyyyyy

bide ikiz oluyomuş dr nezaman gitcen sen şimdi bu siteden gitcenmi

yok abla gidermiyim en büyük destekçinizim zaten sabah tartıldım 77 kiloyum
diyet yapma ama gitme arada gir bebişten haber ver bize

diyet yapmıycam zaten sağolsun bozdurdular ama midem acayip yanıyo bulanıyo bişey yemek gelmiyo içimden doktora da yarın gidicem inş.

ay inanmıyorum kız hep böyle süprizlere bayılmışımdır benim odun kocam olsa hiç sarılmazdı

kız bu nasıl haber vermek boylesını ilk defa duydum am çokguzel olmuş bı yee yaz snra okur gülersiniz

canım inanamıyorum nasıl sevındım yerımden zpıladım sevınçten nasıl ögrendın kandamı idrardamı nasıl mutlu olmuşundur ayyyyyy

cnm eczanede bi test var böyle dereceli filan biraz pahalı ama %100 sonuç veriyo dedi adam bende 4 senedir ilk defa parama kıyıp aldımbunu yaparsanız kan tahliline gerek yok dedi direk doktora git dedi bende zaten tam günümdü geçmemişti bile ilaç alıcaktım doktor öyle söylemişti adetini bekle bigün bile geçerse söktürücü ilaç al demişti bende dedim bi test yapimde ne olur ne olmaz die testi yaptım banyo yaptım çıktım oturdum zaten cuma günüde dışardaydım erken gittim eve üstünden geçti yarım saat gittim baktım çift çizgiinanamadım ama hiç panik yapmadımeşimi aradım kandırdım işteinanmadı tabi o gittik cumartesi günü nöbetçi eczane bulduk aynı testi aldık adam yine bu bi hafta öncesinden bile kesin sonuç verir dedi eve geldik bi daha yaptık yine çift çizgi ama ben hala tepkisizim neden bilmiyorumayyyy çenem düştü

peki test ypmak aklına nasıl geldı oylesıne bı yapıımmı dedın ya bı belırtı üzerınemı cok soru sordum çok soru sordum am napııım

peki test ypmak aklına nasıl geldı oylesıne bı yapıımmı dedın ya bı belırtı üzerınemı cok soru sordum çok soru sordum am napııım

yok canm sorun tabi ben size daha neler neler sorucam yandınız haberinizi yokya içimdem geldi daha günümdü zaten demekki mevlam böyle nasip etmiş ben bu ay hep ilaçların psikolojisindeydim belkide stres yapmadım ondan tuttuama hep dua ederdim ALLAH ım eğer içime düşerse sende ateşini gönlüme düşür annelik duygusunu diye.bu ay hep çok dikkat ettim dualarım kabul oldu şimdi tek isteğim sağlıklı olsun kucağıma alayım inş.

süperr olmuş :))
hahahaaa kocanda nasıl inanıp biberon alıyo benimki olsa 40 soru sormuştuu :)
çok güzel bir süpriz olmuşş sabah moralsiz uyanmıştım ama moralim yerine geldiii

süperr olmuş :))
hahahaaa kocanda nasıl inanıp biberon alıyo benimki olsa 40 soru sormuştuu :)
çok güzel bir süpriz olmuşş sabah moralsiz uyanmıştım ama moralim yerine geldiii

cnm yok oda diyoki hiç aklıma kim geldi diye sormak gelmedi biberon aldığıma göre demiş yatıya gelen biri heralde diye ya arkadaşım yada kuzenlerden sanmış şaşkınbiberonuda yatağının başındaki komidinin üstüne koydu iki gecedir diyoki misafire mahçup olmamak için en pahalısını aldım ben mahvoldum ben yandım diyo daha bunun bezi masrafı var die

O yeterki bi gelsin dünyaya
bezi mamasından nolurr gelen bebek rızkıyla gelir derlerya ben hep inanırım buna..
kızzz aklıma ne geldi kavitsyona gittin bide iyiki farkettin bidaha gitseydin Allah korusun karnından filan ((
iyi farkettin :)
doktora gidecekmisin bide doktora güzel bi bakıl kesin gününün tarihini desin sana

allah sağlık versın sana sımsıkı tutunsundaa gerisi olur o dünyaya bı gelsınde bır gulucuyle dunyaları onune dokersınn

canım benimde aklıma gelen ilk o oldu ama kuzenimi bide kendi doktorumu aradım hemen söledim ikiside aynı şeyi söyledi rahatladım biraz adet gecikmesini olana kadar vücut bebeği her tehlikeden korurmuş daha küçük olduğu için bişey olduğunu sanmıyorum dedi doktor yarın sabah gidicem ultrasonda da belli olmaz ama biz bi kontrolümüzü yapalım dedi ben normalde de hep 10 gün bekler test yapardm işte ALLAH tan bu sefer günüme yaptım inş bişey olmamıştır.

Ayyyy inanmıyorum yaaa.Allah kazasız belasız kucagına almayı nasıp etsın cnm.İnş senin kadar güzel bır kız bebegın olur.Allah hayırlısını versın.İsteyen kımseyıde ugrastırmasın rabbım.Bencede dıyet yapma ama gel 2 gunde bırde olsa.Hbrdar et bizi gelişmelerden.Tekrardan hayırlı olsun cnm.Tebrik ederim.

Ayyy cnm valla pazar gelsın hıc ıstemıyom bu yonden ınsan ıster ıstemez kacırıyor.Zaten haftanın bır gunu evde kahvaltı yapıorum evdekılerde kızıyor yapmadımmı onlarda haklı ama bende haklıyım.Yapcak bısey yok bugunden ıtıbaren gene sıkmaya başlıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…