- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.621
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
çok mutlu oldummmm
bugün bundan güzel bir haber duyamam herhaldeeee
tebrik ediyorummm
Allah tez zamanda kucagına sağlıgıyla bebeğini verir inşallahhhhh
amin cnm inşş çom sağo4 senedir görmediğim tedavi kalmamıştı en umutsuz anımda aldım bu haber 2 gündür hiç bişeye tepki veremiyorum ALLAH ım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın isteyen herkese sağlıklı kucaklarına almayı nasip içlerinde banada tabi.
ay nekadar mutlu oldum tebrikler canım dikat et kendine ay çok sevindimmmmmmmmmmmm
sağol ablacım allah ım sizden de razı olsun dualrınız için buraya girdiğimden beri hep çok eğlenceli geçti günlerin hiç birinizi tanımadan dertleştim dualarınızı aldım hepinizin herşey gönlüne göre olur inş.
eşin ilk duyunca naptı kız merak ettim
diyet yapma ama gitme arada gir bebişten haber ver bize
günaydın kızlar
size üzülerekte olsa çok çok sevinçli bi haber vericem artık sizinle diyete devam edemiycemama sizin aranıza geldiğim günden beri benim için dua eden hepinizden ALLAH razı olsun ben istemesemde artık diyet yapamayacağım ama hep aranızda yanınızda olacağım...
ve sebebine geleyim çünküü ben hamileyim:87::87::87::87::87::87::87::87:
bide ikiz oluyomuş dr nezaman gitcen sen şimdi bu siteden gitcenmi
diyet yapma ama gitme arada gir bebişten haber ver bize
ay inanmıyorum kız hep böyle süprizlere bayılmışımdır benim odun kocam olsa hiç sarılmazdınapsın abla eve gelmeden aradım dedimki misafirimiz var ama biberon gerekiyo dedim biberon yok yemek yemesi lazım tamam alırım dedi şaşkın şaşkınsoramadı da kim diye sonra eczaneden aradı kaç yaşında diye dedim yeni doğdu dersin die neyse bu geldi beni mutfağa çekti oturma odasına bakmıyo tabi kim var diye dediki kullanmadan sıcak suyla yıkanacakmış die tamam dedim bende ellerimi yıkayayım içeri gelirim dedi bende testi lavabonun kenarına koydum gitti neyse içeri geldi tabi nasıl şaşırmış demet hani kimse yok gelmedimi misafir dedi testi soracak ya sormadı tabi bende cevap vermedim yüzüme baktı baktıı sonra anladı seviçnten ne yapacağını bilemedi ilk bi sarıldı bana sonra bi panik yaptı sonrada sabaha kadar uyuyamadık
napsın abla eve gelmeden aradım dedimki misafirimiz var ama biberon gerekiyo dedim biberon yok yemek yemesi lazım tamam alırım dedi şaşkın şaşkınsoramadı da kim diye sonra eczaneden aradı kaç yaşında diye dedim yeni doğdu dersin die neyse bu geldi beni mutfağa çekti oturma odasına bakmıyo tabi kim var diye dediki kullanmadan sıcak suyla yıkanacakmış die tamam dedim bende ellerimi yıkayayım içeri gelirim dedi bende testi lavabonun kenarına koydum gitti neyse içeri geldi tabi nasıl şaşırmış demet hani kimse yok gelmedimi misafir dedi testi soracak ya sormadı tabi bende cevap vermedim yüzüme baktı baktıı sonra anladı seviçnten ne yapacağını bilemedi ilk bi sarıldı bana sonra bi panik yaptı sonrada sabaha kadar uyuyamadık
canım inanamıyorum nasıl sevındım yerımden zpıladım sevınçten nasıl ögrendın kandamı idrardamı nasıl mutlu olmuşundur ayyyyyy
peki test ypmak aklına nasıl geldı oylesıne bı yapıımmı dedın ya bı belırtı üzerınemı cok soru sordum çok soru sordum am napııım
napsın abla eve gelmeden aradım dedimki misafirimiz var ama biberon gerekiyo dedim biberon yok yemek yemesi lazım tamam alırım dedi şaşkın şaşkınsoramadı da kim diye sonra eczaneden aradı kaç yaşında diye dedim yeni doğdu dersin die neyse bu geldi beni mutfağa çekti oturma odasına bakmıyo tabi kim var diye dediki kullanmadan sıcak suyla yıkanacakmış die tamam dedim bende ellerimi yıkayayım içeri gelirim dedi bende testi lavabonun kenarına koydum gitti neyse içeri geldi tabi nasıl şaşırmış demet hani kimse yok gelmedimi misafir dedi testi soracak ya sormadı tabi bende cevap vermedim yüzüme baktı baktıı sonra anladı seviçnten ne yapacağını bilemedi ilk bi sarıldı bana sonra bi panik yaptı sonrada sabaha kadar uyuyamadık
süperr olmuş :))
hahahaaa kocanda nasıl inanıp biberon alıyo benimki olsa 40 soru sormuştuu :)
çok güzel bir süpriz olmuşş sabah moralsiz uyanmıştım ama moralim yerine geldiii
cnm yok oda diyoki hiç aklıma kim geldi diye sormak gelmedi biberon aldığıma göre demiş yatıya gelen biri heralde diye ya arkadaşım yada kuzenlerden sanmış şaşkınbiberonuda yatağının başındaki komidinin üstüne koydu iki gecedir diyoki misafire mahçup olmamak için en pahalısını aldım ben mahvoldum ben yandım diyo daha bunun bezi masrafı var die
cnm yok oda diyoki hiç aklıma kim geldi diye sormak gelmedi biberon aldığıma göre demiş yatıya gelen biri heralde diye ya arkadaşım yada kuzenlerden sanmış şaşkınbiberonuda yatağının başındaki komidinin üstüne koydu iki gecedir diyoki misafire mahçup olmamak için en pahalısını aldım ben mahvoldum ben yandım diyo daha bunun bezi masrafı var die
O yeterki bi gelsin dünyaya
bezi mamasından nolurr gelen bebek rızkıyla gelir derlerya ben hep inanırım buna..
kızzz aklıma ne geldi kavitsyona gittin bide iyiki farkettin bidaha gitseydin Allah korusun karnından filan((
iyi farkettin :)
doktora gidecekmisin bide doktora güzel bi bakıl kesin gününün tarihini desin sana
günaydın kızlar
size üzülerekte olsa çok çok sevinçli bi haber vericem artık sizinle diyete devam edemiycemama sizin aranıza geldiğim günden beri benim için dua eden hepinizden ALLAH razı olsun ben istemesemde artık diyet yapamayacağım ama hep aranızda yanınızda olacağım...
ve sebebine geleyim çünküü ben hamileyim:87::87::87::87::87::87::87::87:
Günaydın arkadaşlar
cuma aniden çıktım annanem hastanede yatıyodu izin alıp onun yanına gittim..
cumartesi nöbetöiydim 24 saat
dün sabah çıktım işten haliyle evde dinlendim dün
dünkü menüm
sabah eşim kocaman bir tost yapmış içinde ne ararsan varsucuk salam domates kaşar..
2 fincan çay + kahvaltılık
öğle 1 beyaz çikolata
akşam 1 tabak şehriye çorba
gün boyu yediklerim bunlar kahvaltı dışında birşey yemedim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?