- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.221
becerikliyim yaparım diyorsun acaba ben bu beceriksizlik nasil aldım kilolarimaden suyu pek sevmiyorum kuzum
Hahahkizz yapayım siz yeyin biz yemiyok onları
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Sodalı ayran kürüm var akşam.Olmadı 1 bardak daha ayran içerim. Light ne varsa topladım geldim marketten.yoğurt ayran :)
16da yemekten önce tartıldım 76,50 gördüm fena gaza geldim :) Oğluma 75 ile hamile kalmıştım.
Ay bende ayniyim canımBenim temizlik bitmedi ya:/cok sicakti bugun.ben de ustten hallettim.bi de disari ciktim
ogrenci dolabi alip koyun sizde en altta dursun.gidince kurar esin.izin bittiginde de toplar.her gittiginizde valizlerin oldugu yerde durur.kimseyi ne kirarsin.ne minbet edersin
benim gogusler de cok fecaat.kosarken vs elimle tutuyorum wv icinde:):):)cok komik oluyor ama oteki turlu aciyor dedigin gibi
o zaman ogrenci dolabi kaldiginiz odaya:)hic laf da edemez.sonucta kendi demis dolu heryer diye.balkona bile koysan iyi.hangibirini alican kac kat in cik.zor is.
ahh be canim.temizligi yuzeysele cevirdim.yapamiycam cok sicak.ve dun dortte uyudum.uykum geldi.
kelebek ne ki kiz?bir de sodali ayran ne kuru onu bilmiyorum.
vayyyy super yaaa.insallah ben de 80-81 arasindaydim.7li rakamlari 5 senedir gormuyorum ya:/:/ins hep beraber
afiyet olsun canım güzel menüMenum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
Akşamları yoğurt yiyebilirsin canım tok tutarKizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
Afiyet olsun betulumm sanki liste kabarık gibi geldi ama direk gözüme bisi batmadi :)Kizlarr merhabaa bas agrisi tuttuu yatislardayim suanda esimden baglaniyoruum
Menum
Sabah 12 : 2 kasik haslanmis yogurtlu biber + 1 haslanmis yumurta + peynir +zeytin + domates + salatalik
Ara 14.30 : 1 seftali
Ogle 16.00 : 1 turk kahvesi az sekerli
Aksam 18.30 : 1 kepce sehriye corbasi + 5 yk haslanmis yogurtlu ispanak + 1 minik dolma biber ( bahce biberi cok minik oldgu icn yedim)+ bolll salata
Su 2bck lt
Spor henuz yok ( bugun herkes denizdeydi hic canim istemedi aksam namazni kilip yuruyuse cikicamm insallah )
Valla yapıyordum bi ara ama bu ara hicbisi yokbecerikliyim yaparım diyorsun acaba ben bu beceriksizlik nasil aldım kilolari
Tmm hatirladım lohusayken buzdolabıni ekmek arası yedim süt olur dediler
Tesekkr ederiim hilallciimm . Yok kzz uzun uzun yazdiigm icindr cok hafif seyler yedim borekler kekler neler neler yiyolar yanimda bn bi isirik ekmek bile almadm bi aksam yemegimde 1 tane dolma yedim oda miiniciktii :) 1 yemek kasigini doldurmaz :)Afiyet olsun betulumm sanki liste kabarık gibi geldi ama direk gözüme bisi batmadi :)
Valla yapıyordum bi ara ama bu ara hicbisi yokaynen geceleri bende çok ekmek arasi yerdim
hee heee guldum buna:)@RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyor
Borek mi oda ne kim kaybetmiş biz bulalım böreği sizi yiycez çıtır çıtır börek niyetine
Kizlarr merhabaa bas agrisi tuttuu yatislardayim suanda esimden baglaniyoruum
Menum
Sabah 12 : 2 kasik haslanmis yogurtlu biber + 1 haslanmis yumurta + peynir +zeytin + domates + salatalik
Aksam 18.30 : 1 kepce sehriye corbasi + 5 yk haslanmis yogurtlu ispanak + 1 minik dolma biber ( bahce biberi cok minik oldgu icn yedim)+ bolll salata
Su 2bck lt
Spor henuz yok ( bugun herkes denizdeydi hic canim istemedi aksam namazni kilip yuruyuse cikicamm insallah )
bence guzel menu.diger tatil gunlerine gore hatta cok guzelAfiyet olsun betulumm sanki liste kabarık gibi geldi ama direk gözüme bisi batmadi :)
Valla yapıyordum bi ara ama bu ara hicbisi yokaynen geceleri bende çok ekmek arasi yerdim
Tesekkur ederm caniim aynenn bozmicam kendmi takimim iciinnhee heee guldum buna:)
bence guzel menu.diger tatil gunlerine gore hatta cok guzel
sorma ya o ekmek aralari ayni bende de.sacma sapan seyleri koyupyiyordum bi de.kof kof yiyosun doymuyosun yani.bazen bi ekmek 1.5 ekmek oluyodu.yani balli borekli kaliteli kilo dil bizimkiler.almisiz bare ehliyle alaydik kiz.ekmek gibi oof kof pofurdamisiz:/:))
eet bi de sen surekli denizdesin.bu hafta da guzel sonuc elir bence.hadi iyi dinlern yarin denizler senin canimTesekkur ederm caniim aynenn bozmicam kendmi takimim iciinn
Afiyet Olsun Kuzummm Zaten Dedim Ya Gözüme Bisi Batmadi DiyeTesekkr ederiim hilallciimm . Yok kzz uzun uzun yazdiigm icindr cok hafif seyler yedim borekler kekler neler neler yiyolar yanimda bn bi isirik ekmek bile almadm bi aksam yemegimde 1 tane dolma yedim oda miiniciktii :) 1 yemek kasigini doldurmaz :)
Yaa ben ekmek arasi mayonez yerdim hemde gecenin bi vakti tabi yaninda kocamnn bi bardak hatta birkac bardak kolahee heee guldum buna:)
bence guzel menu.diger tatil gunlerine gore hatta cok guzel
sorma ya o ekmek aralari ayni bende de.sacma sapan seyleri koyupyiyordum bi de.kof kof yiyosun doymuyosun yani.bazen bi ekmek 1.5 ekmek oluyodu.yani balli borekli kaliteli kilo dil bizimkiler.almisiz bare ehliyle alaydik kiz.ekmek gibi oof kof pofurdamisiz:/:))
aman aman kuzu bu hafta dikkat. Malum yarış varKizlarrr cogunuz dunku menume hic bisey yememissiin yazmiis ewet yemedm hepnize toplu cwp yaziyim dedimdun canim pek bisey yemek istemedi bu zamana kadr yediklerime saydiimm bi gunde bisey yemiyiweriim dediim yoksa bilionz cook yiyom yaa
Aman canım dikkat et kendine hakim olmak zor biliyorum ama gidecek kiloları düşünKizlar aksam yine musafir var.:/buyuk evi oldugu icin ve 4 kardesiz.herkes baska bi seferde geliyo ayri ayri.mutfak hep hareketli hep:):)bisey yemiyorum sirf bunun stresine bu hafta zor geccek ya:/:/
Görüşürüz canımBen kaciyorum
gorusuruz yine yarin sabah.herkese bol eksili bol sporlu bi hafta olsun insallah.yarisi unutmayin
Tabikiideee bizz kazaniiciiiiizzzz :)Afiyet Olsun Kuzummm Zaten Dedim Ya Gözüme Bisi Batmadi Diye
Yaa ben ekmek arasi mayonez yerdim hemde gecenin bi vakti tabi yaninda kocamnn bi bardak hatta birkac bardak kola
aman aman kuzu bu hafta dikkat. Malum yarış var
Aman canım dikkat et kendine hakim olmak zor biliyorum ama gidecek kiloları düşün
Ahhh yuzmee bilseemm ne kilolar vericemdee bilmedigim icin kiyilarda yatakla takiliyom :))eet bi de sen surekli denizdesin.bu hafta da guzel sonuc elir bence.hadi iyi dinlern yarin denizler senin canim
Huhu kizlar ben geldimbugun esim ve cocugumla yaylaya ciktik mangal yaptik yuruyus yaptik temiz doga havasini icimize cektik beynimize oksijen gelsi ya
Menumde soyle
Sabah11:00
1has yumurta
Kk peynir
Domates
Cay
1dilm tb ekmk
Aksam18:30
1parca tavuk
1 kozlenmis biber
1bardak ayran
Su 2.5litre
30dk ormanda yuruyus karsima ayi cikcak diye aklim cikti gorseniz tam dagin tepesi lastik patlasa bizi kimse bulamiycak telde cekmiyodu
Yok kız az değil.İnan son 1 saat hariç açlık hissetmedim. 2 yumurta çok tok tuttu.2 yemiyorum uzun zamandır.safra kesesi ameliyatından beri tırsıyordum.
Bişey daha sorcam sana.Bikaç gün içinde reglim gelecek.O dönemin şişkinliği olmasın diye ne yapabilirim? Tuzu ve kh kesmek haricinde.
@RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyor
Borek mi oda ne kim kaybetmiş biz bulalım böreği sizi yiycez çıtır çıtır börek niyetine
Spora 100 ip atlama daha ekledim :)
maden suyu pek sevmiyorum kuzum
Hahahkizz yapayım siz yeyin biz yemiyok onları
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Sodalı ayran kürüm var akşam.Olmadı 1 bardak daha ayran içerim. Light ne varsa topladım geldim marketten.yoğurt ayran :)
16da yemekten önce tartıldım 76,50 gördüm fena gaza geldim :) Oğluma 75 ile hamile kalmıştım.
Menum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
Kizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
Kizlarr merhabaa bas agrisi tuttuu yatislardayim suanda esimden baglaniyoruum
Menum
Su 2bck lt
Kizlarrr cogunuz dunku menume hic bisey yememissiin yazmiis ewet yemedm hepnize toplu cwp yaziyim dedimdun canim pek bisey yemek istemedi bu zamana kadr yediklerime saydiimm bi gunde bisey yemiyiweriim dediim yoksa bilionz cook yiyom yaa
Kizlar aksam yine musafir var.:/buyuk evi oldugu icin ve 4 kardesiz.herkes baska bi seferde geliyo ayri ayri.mutfak hep hareketli hep:):)bisey yemiyorum sirf bunun stresine bu hafta zor geccek ya:/:/
Ben kaciyorum
gorusuruz yine yarin sabah.herkese bol eksili bol sporlu bi hafta olsun insallah.yarisi unutmayin
Ahhh yuzmee bilseemm ne kilolar vericemdee bilmedigim icin kiyilarda yatakla takiliyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?