Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlarr merhabaa bas agrisi tuttuu yatislardayim suanda esimden baglaniyoruum
Menum
Sabah 12 : 2 kasik haslanmis yogurtlu biber + 1 haslanmis yumurta + peynir +zeytin + domates + salatalik
Ara 14.30 : 1 seftali
Ogle 16.00 : 1 turk kahvesi az sekerli
Aksam 18.30 : 1 kepce sehriye corbasi + 5 yk haslanmis yogurtlu ispanak + 1 minik dolma biber ( bahce biberi cok minik oldgu icn yedim)+ bolll salata
Su 2bck lt
Spor henuz yok ( bugun herkes denizdeydi hic canim istemedi aksam namazni kilip yuruyuse cikicamm insallah )

maden suyu pek sevmiyorum kuzum

Hahah kizz yapayım siz yeyin biz yemiyok onları

Afiyet olsun güzel menü olmuş
becerikliyim yaparım diyorsun acaba ben bu beceriksizlik nasil aldım kilolari
Tmm hatirladım lohusayken buzdolabıni ekmek arası yedim süt olur dediler

Ay bende ayniyim canım
Menum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
afiyet olsun canım güzel menü
Kizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
Akşamları yoğurt yiyebilirsin canım tok tutar

Afiyet olsun betulumm sanki liste kabarık gibi geldi ama direk gözüme bisi batmadi :)
becerikliyim yaparım diyorsun acaba ben bu beceriksizlik nasil aldım kilolari
Tmm hatirladım lohusayken buzdolabıni ekmek arası yedim süt olur dediler
Valla yapıyordum bi ara ama bu ara hicbisi yok aynen geceleri bende çok ekmek arasi yerdim

Afiyet olsun betulumm sanki liste kabarık gibi geldi ama direk gözüme bisi batmadi :)

Valla yapıyordum bi ara ama bu ara hicbisi yok aynen geceleri bende çok ekmek arasi yerdim
Tesekkr ederiim hilallciimm . Yok kzz uzun uzun yazdiigm icindr cok hafif seyler yedim borekler kekler neler neler yiyolar yanimda bn bi isirik ekmek bile almadm bi aksam yemegimde 1 tane dolma yedim oda miiniciktii :) 1 yemek kasigini doldurmaz :)

@RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyor
Borek mi oda ne kim kaybetmiş biz bulalım böreği sizi yiycez çıtır çıtır börek niyetine
hee heee guldum buna:)

bence guzel menu.diger tatil gunlerine gore hatta cok guzel
sorma ya o ekmek aralari ayni bende de.sacma sapan seyleri koyupyiyordum bi de.kof kof yiyosun doymuyosun yani.bazen bi ekmek 1.5 ekmek oluyodu.yani balli borekli kaliteli kilo dil bizimkiler.almisiz bare ehliyle alaydik kiz.ekmek gibi oof kof pofurdamisiz:/:))

Tesekkur ederm caniim aynenn bozmicam kendmi takimim iciinn

Tesekkr ederiim hilallciimm . Yok kzz uzun uzun yazdiigm icindr cok hafif seyler yedim borekler kekler neler neler yiyolar yanimda bn bi isirik ekmek bile almadm bi aksam yemegimde 1 tane dolma yedim oda miiniciktii :) 1 yemek kasigini doldurmaz :)
Afiyet Olsun Kuzummm Zaten Dedim Ya Gözüme Bisi Batmadi Diye
Yaa ben ekmek arasi mayonez yerdim hemde gecenin bi vakti tabi yaninda kocamnn bi bardak hatta birkac bardak kola
Kizlarrr cogunuz dunku menume hic bisey yememissiin yazmiis ewet yemedm hepnize toplu cwp yaziyim dedim dun canim pek bisey yemek istemedi bu zamana kadr yediklerime saydiimm bi gunde bisey yemiyiweriim dediim yoksa bilionz cook yiyom yaa
aman aman kuzu bu hafta dikkat. Malum yarış var
Kizlar aksam yine musafir var.:/buyuk evi oldugu icin ve 4 kardesiz.herkes baska bi seferde geliyo ayri ayri.mutfak hep hareketli hep:):)bisey yemiyorum sirf bunun stresine bu hafta zor geccek ya:/:/
Aman canım dikkat et kendine hakim olmak zor biliyorum ama gidecek kiloları düşün

Tabikiideee bizz kazaniiciiiiizzzz :)

Huhu kizlar ben geldim bugun esim ve cocugumla yaylaya ciktik mangal yaptik yuruyus yaptik temiz doga havasini icimize cektik beynimize oksijen gelsi ya
Menumde soyle
Sabah11:00
1has yumurta
Kk peynir
Domates
Cay
1dilm tb ekmk

Aksam18:30
1parca tavuk
1 kozlenmis biber
1bardak ayran

Su 2.5litre
30dk ormanda yuruyus karsima ayi cikcak diye aklim cikti gorseniz tam dagin tepesi lastik patlasa bizi kimse bulamiycak telde cekmiyodu

Hosgeldin mervem. Oh ne güzel gezmissiniz iyi yapmışsınız
Menüde güzel sporda var

ay benim annem de safra kesesi ameliyatı oldu ama beslenmesinde bir şey değiştirmedi? değiştirmesi mi gerek canım? haberi yok böyle bir şeyden kadının? soruna gelince dediklerin dışında bir fikrim yok. perşembe günü pro günü yap yine biz perşembe günü yapıyoruz en faydalısı bu canım

@RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyor
Borek mi oda ne kim kaybetmiş biz bulalım böreği sizi yiycez çıtır çıtır börek niyetine

hahayyytt biz sizi yiycez şekerler kıtır kıtııırr çıtır çıtırrr nam nam naaamm

kendisi hastaymış geçmiş olsun diyorum ve bol pastalı günler diliyorum öyleyse

Spora 100 ip atlama daha ekledim :)

ohhh süpeerr

maden suyu pek sevmiyorum kuzum

Hahah kizz yapayım siz yeyin biz yemiyok onları

Afiyet olsun güzel menü olmuş

ben de pek sevmiyom maden suyu dolapta var 1 tane bile içmiyorum. sırf misafir için

o kür ne ya? canım lightlar var benim de evde buraya katılmadan almıştım bitirmeye çalışıyom hala. zulalamıştım resmen. keşke almasaydın Mefkurem önermiyor. kızlar da önermiyor.

Menum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok

Kizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki

sabah fazla olmuş 2. yumurta bence. ara çok olmuş yarısı yeterdi o kirazların. öğle güzel akşam da dediğin gibi kh yüklenmişsin yoğurt ye canım acıkınca yanında da 5 fındık ya da badem ya da 2 ceviz

Kizlarrr cogunuz dunku menume hic bisey yememissiin yazmiis ewet yemedm hepnize toplu cwp yaziyim dedim dun canim pek bisey yemek istemedi bu zamana kadr yediklerime saydiimm bi gunde bisey yemiyiweriim dediim yoksa bilionz cook yiyom yaa

bence menü güzel ama akşam çok olmuş. zaten kh olarak ıçorba ve spanak varken bir de bol salata ve o minikde olsa yağlı biber olmamış. hele salata yağlıysa ooff yani. dikkat et canım ya yarış var bak görüyorsun tatlı atışmalar yapıyoruz şimdiden 10. takımla yüzümüz kara çıkmasın elimizden geleni yapalım :) yürüyüşü de ekle canım :)

Kizlar aksam yine musafir var.:/buyuk evi oldugu icin ve 4 kardesiz.herkes baska bi seferde geliyo ayri ayri.mutfak hep hareketli hep:):)bisey yemiyorum sirf bunun stresine bu hafta zor geccek ya:/:/

kolay gelsin canım yaa :)

Ben kaciyorum
gorusuruz yine yarin sabah.herkese bol eksili bol sporlu bi hafta olsun insallah.yarisi unutmayin

tamam canım sende misafirlerini ağırlarken unutma yarışı muckk

Ahhh yuzmee bilseemm ne kilolar vericemdee bilmedigim icin kiyilarda yatakla takiliyom :))

benim eşim de tam bilmiyor gıcık oluyorum onsuz yüzünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…