- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.241
Menum kızlar
Sabah 11
1 yumurtadan omlet
Bi kk peynir
Bir domates
Öğle 16
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bolll salata
Su 2 yi geçmiştir
Spor yürüyüşe cikicam birazdan
Yok anacim biz almayalim zamaninda bolcana yedikMefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
Afiyet olsun tatlim.güzel menuMenum kızlar
Sabah 11
1 yumurtadan omlet
Bi kk peynir
Bir domates
Öğle 16
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bolll salata
Su 2 yi geçmiştir
Hosbuldum sagol canim adamin basinin etini yedim oda yaylaya cikardi stresimi atiyim diye ama nasil iyi geldi anlatamamHosgeldin mervem. Oh ne güzel gezmissiniz iyi yapmışsınız
Menüde güzel sporda var
1 kasik z.yagli salata canm yediklermde hep haslanms yogurtluydu bitek dolma pirinc oda z.yagli smdi hazrlanp yuruyuse gidiyorummay benim annem de safra kesesi ameliyatı oldu ama beslenmesinde bir şey değiştirmedi? değiştirmesi mi gerek canım? haberi yok böyle bir şeyden kadının? soruna gelince dediklerin dışında bir fikrim yok. perşembe günü pro günü yap yine biz perşembe günü yapıyoruz en faydalısı bu canım
hahayyytt biz sizi yiycez şekerlerkıtır kıtııırr çıtır çıtırrr nam nam naaamm
kendisi hastaymış geçmiş olsun diyorum ve bol pastalı günler diliyorum öyleyse
ohhh süpeerr
ben de pek sevmiyom maden suyu dolapta var 1 tane bile içmiyorum. sırf misafir için
o kür ne ya? canım lightlar var benim de evde buraya katılmadan almıştım bitirmeye çalışıyom hala. zulalamıştım resmen. keşke almasaydınMefkurem önermiyor. kızlar da önermiyor.
sabah fazla olmuş 2. yumurta bence. ara çok olmuş yarısı yeterdi o kirazların. öğle güzel akşam da dediğin gibi kh yüklenmişsin yoğurt ye canım acıkınca yanında da 5 fındık ya da badem ya da 2 ceviz
bence menü güzel ama akşam çok olmuş. zaten kh olarak ıçorba ve spanak varken bir de bol salata ve o minikde olsa yağlı biber olmamış. hele salata yağlıysa ooff yani. dikkat et canım ya yarış var bak görüyorsun tatlı atışmalar yapıyoruz şimdiden 10. takımla yüzümüz kara çıkmasın elimizden geleni yapalım :) yürüyüşü de ekle canım :)
kolay gelsin canım yaa :)
tamam canım sende misafirlerini ağırlarken unutma yarışı muckk
benim eşim de tam bilmiyor gıcık oluyorum onsuz yüzünce
menün gayet güzel canim afiyet olsunDünkü felaket menümden sonra bugün güzel bişey yapmak istedim. Umarım olmuştur :)
09.kahvaltı
2 bardak su
1 sodalı ayran
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
12 ara
1 yeşil çay
16.öğle ve akşam yemeği :)
1 bardak su
1 ayran
4 parça kelebek (tavada yağsız kızarmış ve derisiz)
1 büyük kase salata
Su 2 lt oldu daha.Tahminen 1 lt daha içerim akşam 9a kadar.
Spor 2 mile leslie ve 30 dk tempolu yürüyüş
Detaylarda bol kimyon ve acı pulbiber var.Ve mutlaka aç karnına su içiyorum her öğünde.
pastalar borekleri sizlere ikram ettik tatlimm bizede proteincikler düştüMefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
menün yetersiz ve dengesiz olmuş az yemenin zararlarini kendin söylemişsin ya tatlimmenüm
sabah 8.30
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim pişmiş yağsız hindi füme
1 dilim çemensiz pastırma
11.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
12.30
2 çatal domates
2 zeytin
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım konserve kutusu light ton balığı (kalanını 19.00 da yiycem)
2 lt su (yatana kadar 3 yapcam)
30 dk yürüyüş
hadi bakalim sekercim kime niyet kime kismet artik kim kimi yerse
canım aksam ki corbanin yanina salata ekleseydin keşke ekmek yerine..bir tek o ekmek olmamış. .acikinca da yogurt ye canımMenum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
yogurt ve suyla kapat sekerKizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
afiyet olsun tatlimm birde spor eklersen muhteşem olurKizlarr merhabaa bas agrisi tuttuu yatislardayim suanda esimden baglaniyoruum
Menum
Sabah 12 : 2 kasik haslanmis yogurtlu biber + 1 haslanmis yumurta + peynir +zeytin + domates + salatalik
Ara 14.30 : 1 seftali
Ogle 16.00 : 1 turk kahvesi az sekerli
Aksam 18.30 : 1 kepce sehriye corbasi + 5 yk haslanmis yogurtlu ispanak + 1 minik dolma biber ( bahce biberi cok minik oldgu icn yedim)+ bolll salata
Su 2bck lt
Spor henuz yok ( bugun herkes denizdeydi hic canim istemedi aksam namazni kilip yuruyuse cikicamm insallah )
sen yine ye kizzz ekmek arasi dolabi özellikle bu hafta ...becerikliyim yaparım diyorsun acaba ben bu beceriksizlik nasil aldım kilolari
Tmm hatirladım lohusayken buzdolabıni ekmek arası yedim süt olur dediler
ohhh misss keyfiniz bol olsun canım menünde güzel afiyet olsunHuhu kizlar ben geldimbugun esim ve cocugumla yaylaya ciktik mangal yaptik yuruyus yaptik temiz doga havasini icimize cektik beynimize oksijen gelsi ya
Menumde soyle
Sabah11:00
1has yumurta
Kk peynir
Domates
Cay
1dilm tb ekmk
Aksam18:30
1parca tavuk
1 kozlenmis biber
1bardak ayran
Su 2.5litre
30dk ormanda yuruyus karsima ayi cikcak diye aklim cikti gorseniz tam dagin tepesi lastik patlasa bizi kimse bulamiycak telde cekmiyodu
Afiyet olsun bebisimmm güzel menüMenum kızlar
Sabah 11
1 yumurtadan omlet
Bi kk peynir
Bir domates
Öğle 16
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bolll salata
Su 2 yi geçmiştir
kiz Allah iyiligini versin haşlanmış ispanagin neresi kh sebze kiz o ..birde yumurtayi iki tane tüketebiliriz bende öyle tercih ediyorum tokta tutuyor ekmek yemedikten sonra sıkıntı olmaz canımay benim annem de safra kesesi ameliyatı oldu ama beslenmesinde bir şey değiştirmedi? değiştirmesi mi gerek canım? haberi yok böyle bir şeyden kadının? soruna gelince dediklerin dışında bir fikrim yok. perşembe günü pro günü yap yine biz perşembe günü yapıyoruz en faydalısı bu canım
ohhh süpeerr
ben de pek sevmiyom maden suyu dolapta var 1 tane bile içmiyorum. sırf misafir için
o kür ne ya? canım lightlar var benim de evde buraya katılmadan almıştım bitirmeye çalışıyom hala. zulalamıştım resmen. keşke almasaydınMefkurem önermiyor. kızlar da önermiyor.
sabah fazla olmuş 2. yumurta bence. ara çok olmuş yarısı yeterdi o kirazların. öğle güzel akşam da dediğin gibi kh yüklenmişsin yoğurt ye canım acıkınca yanında da 5 fındık ya da badem ya da 2 ceviz
bence menü güzel ama akşam çok olmuş. zaten kh olarak ıçorba ve spanak varken bir de bol salata ve o minikde olsa yağlı biber olmamış. hele salata yağlıysa ooff yani. dikkat et canım ya yarış var bak görüyorsun tatlı atışmalar yapıyoruz şimdiden 10. takımla yüzümüz kara çıkmasın elimizden geleni yapalım :) yürüyüşü de ekle canım :)
aman iyi yapmış canım arada kafa dağıtmak lazimYok anacim biz almayalim zamaninda bolcana yedik
Afiyet olsun tatlim.güzel menu
Hosbuldum sagol canim adamin basinin etini yedim oda yaylaya cikardi stresimi atiyim diye ama nasil iyi geldi anlatamam
Afiyet olsun canım spor muhteşem menüde güzelMerhaba kizlar menümu yazayim gecmise bakarim
09:30 1 yumurtadan omlet 2 catal peynir 1 kayisi 6 kuru üzüm
12:00 1 bardak ayran
13:30 3 köfte
16:30 6 y.kasigi t.fasulye 3 kasik yogurt zencefil zerdecal tarçın
3 lt su
30 dk bisiklet 2 saat aktif yüzme
yaz kız belki bizde pastayla kilo veririzPasta diyeti diye kitap yazicam ben zaten
Sağol canımmenün gayet güzel canim afiyet olsun
pastalar borekleri sizlere ikram ettik tatlimm bizede proteincikler düştü
menün yetersiz ve dengesiz olmuş az yemenin zararlarini kendin söylemişsin ya tatlim
canım aksam ki corbanin yanina salata ekleseydin keşke ekmek yerine..bir tek o ekmek olmamış. .acikinca da yogurt ye canım
yogurt ve suyla kapat seker
afiyet olsun tatlimm birde spor eklersen muhteşem olur
sen yine ye kizzz ekmek arasi dolabi özellikle bu hafta ...
ohhh misss keyfiniz bol olsun canım menünde güzel afiyet olsun
Afiyet olsun bebisimmm güzel menü
kiz Allah iyiligini versin haşlanmış ispanagin neresi kh sebze kiz o ..birde yumurtayi iki tane tüketebiliriz bende öyle tercih ediyorum tokta tutuyor ekmek yemedikten sonra sıkıntı olmaz canım
aman iyi yapmış canım arada kafa dağıtmak lazim
Afiyet olsun canım spor muhteşem menüde güzel
yaz kız belki bizde pastayla kilo veririz
Sağol canım
Hahhah biraz kötü tadı ama alisiyorsun yedikceYogurtlu kuru yaptım igrencmis ya midem bulaniyo hilall siz nasil yiyosunuzzamannn35 yasmin sende yemisin tadi nasil venimki niye igrenc oldu ayy aklima geldikce afedersiniz cikartcam
Evde hazir yogurt yoktu ev yogurduyla yaptim yogurtta civikti ayran olarak yaptim ama cok fenaymis yaaa tadiHahhah biraz kötü tadı ama alisiyorsun yedikce
Sen bidaha kesin yemezsin onuEvde hazir yogurt yoktu ev yogurduyla yaptim yogurtta civikti ayran olarak yaptim ama cok fenaymis yaaa tadi
Kelebek tavuktan bi parça. Kanat kadar şeyler ama o kadar etli değil. 5 taneyle doyulmaz yani :)Benim temizlik bitmedi ya:/cok sicakti bugun.ben de ustten hallettim.bi de disari ciktim
ogrenci dolabi alip koyun sizde en altta dursun.gidince kurar esin.izin bittiginde de toplar.her gittiginizde valizlerin oldugu yerde durur.kimseyi ne kirarsin.ne minbet edersin
benim gogusler de cok fecaat.kosarken vs elimle tutuyorum wv icinde:):):)cok komik oluyor ama oteki turlu aciyor dedigin gibi
o zaman ogrenci dolabi kaldiginiz odaya:)hic laf da edemez.sonucta kendi demis dolu heryer diye.balkona bile koysan iyi.hangibirini alican kac kat in cik.zor is.
ahh be canim.temizligi yuzeysele cevirdim.yapamiycam cok sicak.ve dun dortte uyudum.uykum geldi.
kelebek ne ki kiz?bir de sodali ayran ne kuru onu bilmiyorum.
vayyyy super yaaa.insallah ben de 80-81 arasindaydim.7li rakamlari 5 senedir gormuyorum ya:/:/ins hep beraber
Aksam kg alımı olmasa daha iyi olurdu Sanki. Hep öyle duydum bilirim benMenum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
Yazdık kız sodalı ayran kurunu.gobus eritmeye birebir.Kizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
:))))) sıcaktan yorgunluktan yemek yiyesi gelmiyor insanın. Bende de olur bazen.keşke sık sık olsa :)Kizlarrr cogunuz dunku menume hic bisey yememissiin yazmiis ewet yemedm hepnize toplu cwp yaziyim dedimdun canim pek bisey yemek istemedi bu zamana kadr yediklerime saydiimm bi gunde bisey yemiyiweriim dediim yoksa bilionz cook yiyom yaa
Kız ben az sonra bişey anlatcam onu düşün düşün motive ol.yeme sakin :)))))Kizlar aksam yine musafir var.:/buyuk evi oldugu icin ve 4 kardesiz.herkes baska bi seferde geliyo ayri ayri.mutfak hep hareketli hep:):)bisey yemiyorum sirf bunun stresine bu hafta zor geccek ya:/:/
Menü süper. Hatta az :) ayı gördün mü bari :)))))Huhu kizlar ben geldimbugun esim ve cocugumla yaylaya ciktik mangal yaptik yuruyus yaptik temiz doga havasini icimize cektik beynimize oksijen gelsi ya
Menumde soyle
Sabah11:00
1has yumurta
Kk peynir
Domates
Cay
1dilm tb ekmk
Aksam18:30
1parca tavuk
1 kozlenmis biber
1bardak ayran
Su 2.5litre
30dk ormanda yuruyus karsima ayi cikcak diye aklim cikti gorseniz tam dagin tepesi lastik patlasa bizi kimse bulamiycak telde cekmiyodu
Ameliyattan sonra 2 ay yumurta yasakti bana.bir de ağır yemek yemedim.yiyince ağrı oldu zaten Kızartma börek vs kaçırinca. 7 ay oldu ben olalı. Ilk kez 2 yumurta birden yedim tirsa tirsa ama şükür ağrım olmadı.ay benim annem de safra kesesi ameliyatı oldu ama beslenmesinde bir şey değiştirmedi? değiştirmesi mi gerek canım? haberi yok böyle bir şeyden kadının? soruna gelince dediklerin dışında bir fikrim yok. perşembe günü pro günü yap yine biz perşembe günü yapıyoruz en faydalısı bu canım
ohhh süpeerr
Of of spora bak :) maşallah nazar değmesinMerhaba kizlar menümu yazayim gecmise bakarim
3 lt su
O kadar kötü değil ki :) ilacmis gibi duşun.nefessiz yut şu iç hemen. Soğan ve lahana suyunu denedikten sonra hersey bana bal geliyor :)))))) 3 gün midemden geldi 2 yudum içtim diye.Yogurtlu kuru yaptım igrencmis ya midem bulaniyo hilall siz nasil yiyosunuzzamannn35 yasmin sende yemisin tadi nasil venimki niye igrenc oldu ayy aklima geldikce afedersiniz cikartcam
Merhaba kizlar menümu yazayim gecmise bakarim
3 lt su
Pasta diyeti diye kitap yazicam ben zaten
1 kasik z.yagli salata canm yediklermde hep haslanms yogurtluydu bitek dolma pirinc oda z.yagli smdi hazrlanp yuruyuse gidiyorumm
menün gayet güzel canim afiyet olsun
pastalar borekleri sizlere ikram ettik tatlimm bizede proteincikler düştü
menün yetersiz ve dengesiz olmuş az yemenin zararlarini kendin söylemişsin ya tatlim
canım aksam ki corbanin yanina salata ekleseydin keşke ekmek yerine..bir tek o ekmek olmamış. .acikinca da yogurt ye canım
yogurt ve suyla kapat seker
afiyet olsun tatlimm birde spor eklersen muhteşem olur
sen yine ye kizzz ekmek arasi dolabi özellikle bu hafta ...
ohhh misss keyfiniz bol olsun canım menünde güzel afiyet olsun
Afiyet olsun bebisimmm güzel menü
kiz Allah iyiligini versin haşlanmış ispanagin neresi kh sebze kiz o ..birde yumurtayi iki tane tüketebiliriz bende öyle tercih ediyorum tokta tutuyor ekmek yemedikten sonra sıkıntı olmaz canım
Kızlar Bir saat yürüyüş yapıldı
Kelebek tavuktan bi parça. Kanat kadar şeyler ama o kadar etli değil. 5 taneyle doyulmaz yani :)
1soda.3yk yoğurt. 1 limonun suyu. Bunları karistirip sabah acken.akşam yatmadan iciyorsun.1 haftada gobeginden eser kalmıyor. 15 gün yap 1 hafta dinlen sonra tekrarla istersen. Ben 1 haftada 1.3 kg verdim spor bile yapamadigim halde.
Olduğu kadar olsun temizlik de boşver.
Aksam kg alımı olmasa daha iyi olurdu Sanki. Hep öyle duydum bilirim ben
Yazdık kız sodalı ayran kurunu.gobus eritmeye birebir.
Tarçınlı süt ve elma çok tok tutuyor. Bende ayranla daha rahat doyuyorum.
:))))) sıcaktan yorgunluktan yemek yiyesi gelmiyor insanın. Bende de olur bazen.keşke sık sık olsa :)
Kız ben az sonra bişey anlatcam onu düşün düşün motive ol.yeme sakin :)))))
Menü süper. Hatta az :) ayı gördün mü bari :)))))
Ameliyattan sonra 2 ay yumurta yasakti bana.bir de ağır yemek yemedim.yiyince ağrı oldu zaten Kızartma börek vs kaçırinca. 7 ay oldu ben olalı. Ilk kez 2 yumurta birden yedim tirsa tirsa ama şükür ağrım olmadı.
Pro günü perşembe okey
Kuru yukarda yazdım canım. Detaylıca.denenmiş 24 kg verilmiş bi kur o :)
Lightler yoğurt ayran ve süt canım. Form olanları bende almıyorum. 3 paket var yemiyorum da :)
Of of spora bak :) maşallah nazar değmesin
O kadar kötü değil ki :) ilacmis gibi duşun.nefessiz yut şu iç hemen. Soğan ve lahana suyunu denedikten sonra hersey bana bal geliyor :)))))) 3 gün midemden geldi 2 yudum içtim diye.
Bombeeee
Az önce arkadaslarla yemeğe gittik.
2ser tane tam 4 çeşit saç böreği vardı.
Ve beeeen tek ısırık almadım.
6 yk Cacık yedim yağsız :)
Basardim mutluyum havaliyim. Ay uçuyorum.
Konyanın ennn güzel saç borekcisindeydik hemde.bayılırım bende. Hiç dayanamam derdim. Ama oldu :))))))))
Kaçamak yapacaginizda aklınıza geleyim kızlaaar. Valla sizin için sıktım disimi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?