Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
Yok anacim biz almayalim zamaninda bolcana yedik
Menum kızlar
Sabah 11
1 yumurtadan omlet
Bi kk peynir
Bir domates
Öğle 16
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bolll salata
Su 2 yi geçmiştir
Spor yürüyüşe cikicam birazdan
Afiyet olsun tatlim.güzel menu
Hosgeldin mervem. Oh ne güzel gezmissiniz iyi yapmışsınız
Menüde güzel sporda var
Hosbuldum sagol canim adamin basinin etini yedim oda yaylaya cikardi stresimi atiyim diye ama nasil iyi geldi anlatamam

1 kasik z.yagli salata canm yediklermde hep haslanms yogurtluydu bitek dolma pirinc oda z.yagli smdi hazrlanp yuruyuse gidiyorumm

menün gayet güzel canim afiyet olsun

Mefkurem hani nerde pasta börek herkesler protein yiyor yahuu durun etmeyin yapmayin pastalar börekler dururken soyle bir mantı dururken
pastalar borekleri sizlere ikram ettik tatlimm bizede proteincikler düştü

menün yetersiz ve dengesiz olmuş az yemenin zararlarini kendin söylemişsin ya tatlim

R RoseAnge canım pasta yeyip kilo veriyor
Borek mi oda ne kim kaybetmiş biz bulalım böreği sizi yiycez çıtır çıtır börek niyetine
hadi bakalim sekercim kime niyet kime kismet artik kim kimi yerse

Menum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
canım aksam ki corbanin yanina salata ekleseydin keşke ekmek yerine..bir tek o ekmek olmamış. .acikinca da yogurt ye canım

Kizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
yogurt ve suyla kapat seker

afiyet olsun tatlimm birde spor eklersen muhteşem olur

becerikliyim yaparım diyorsun acaba ben bu beceriksizlik nasil aldım kilolari
Tmm hatirladım lohusayken buzdolabıni ekmek arası yedim süt olur dediler
sen yine ye kizzz ekmek arasi dolabi özellikle bu hafta ...

ohhh misss keyfiniz bol olsun canım menünde güzel afiyet olsun

Menum kızlar
Sabah 11
1 yumurtadan omlet
Bi kk peynir
Bir domates
Öğle 16
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bolll salata
Su 2 yi geçmiştir
Spor yürüyüşe cikicam birazdan
Afiyet olsun bebisimmm güzel menü
kiz Allah iyiligini versin haşlanmış ispanagin neresi kh sebze kiz o ..birde yumurtayi iki tane tüketebiliriz bende öyle tercih ediyorum tokta tutuyor ekmek yemedikten sonra sıkıntı olmaz canım

Yok anacim biz almayalim zamaninda bolcana yedik

Afiyet olsun tatlim.güzel menu

Hosbuldum sagol canim adamin basinin etini yedim oda yaylaya cikardi stresimi atiyim diye ama nasil iyi geldi anlatamam
aman iyi yapmış canım arada kafa dağıtmak lazim
Afiyet olsun canım spor muhteşem menüde güzel
Pasta diyeti diye kitap yazicam ben zaten
yaz kız belki bizde pastayla kilo veririz
Sağol canım

Kelebek tavuktan bi parça. Kanat kadar şeyler ama o kadar etli değil. 5 taneyle doyulmaz yani :)
1soda.3yk yoğurt. 1 limonun suyu. Bunları karistirip sabah acken.akşam yatmadan iciyorsun.1 haftada gobeginden eser kalmıyor. 15 gün yap 1 hafta dinlen sonra tekrarla istersen. Ben 1 haftada 1.3 kg verdim spor bile yapamadigim halde.
Olduğu kadar olsun temizlik de boşver.
Menum
saat 8.30 1 kk peynir.2 yumurta
ara 11.30 15 sari kiraz
Ogle 15.00 1 posetteki yagsiz ton balik.1 kk peynir
ara 17.00 2 tb ekmek 1 kase corba
su 2 litre
spor yok
Aksam kg alımı olmasa daha iyi olurdu Sanki. Hep öyle duydum bilirim ben
Kizlar acikmamak icin ne yapmaliyim.aksam kh yuklendim ya.misafir temizlik cakisti.nasil kapatsam gunu?hey italiano su sodali ayran ne ise yariyor ki
Yazdık kız sodalı ayran kurunu.gobus eritmeye birebir.
Tarçınlı süt ve elma çok tok tutuyor. Bende ayranla daha rahat doyuyorum.
Kizlarrr cogunuz dunku menume hic bisey yememissiin yazmiis ewet yemedm hepnize toplu cwp yaziyim dedim dun canim pek bisey yemek istemedi bu zamana kadr yediklerime saydiimm bi gunde bisey yemiyiweriim dediim yoksa bilionz cook yiyom yaa
:))))) sıcaktan yorgunluktan yemek yiyesi gelmiyor insanın. Bende de olur bazen.keşke sık sık olsa :)
Kizlar aksam yine musafir var.:/buyuk evi oldugu icin ve 4 kardesiz.herkes baska bi seferde geliyo ayri ayri.mutfak hep hareketli hep:):)bisey yemiyorum sirf bunun stresine bu hafta zor geccek ya:/:/
Kız ben az sonra bişey anlatcam onu düşün düşün motive ol.yeme sakin :)))))
Menü süper. Hatta az :) ayı gördün mü bari :)))))
Ameliyattan sonra 2 ay yumurta yasakti bana.bir de ağır yemek yemedim.yiyince ağrı oldu zaten Kızartma börek vs kaçırinca. 7 ay oldu ben olalı. Ilk kez 2 yumurta birden yedim tirsa tirsa ama şükür ağrım olmadı.
Pro günü perşembe okey
Kuru yukarda yazdım canım. Detaylıca.denenmiş 24 kg verilmiş bi kur o :)
Lightler yoğurt ayran ve süt canım. Form olanları bende almıyorum. 3 paket var yemiyorum da :)
Of of spora bak :) maşallah nazar değmesin

Yogurtlu kuru yaptım igrencmis ya midem bulaniyo hilall siz nasil yiyosunuz zamannn35 yasmin sende yemisin tadi nasil venimki niye igrenc oldu ayy aklima geldikce afedersiniz cikartcam
O kadar kötü değil ki :) ilacmis gibi duşun.nefessiz yut şu iç hemen. Soğan ve lahana suyunu denedikten sonra hersey bana bal geliyor :)))))) 3 gün midemden geldi 2 yudum içtim diye.

güzel menü

Pasta diyeti diye kitap yazicam ben zaten

uuff yaz valla ben alırım hemen kitabını

1 kasik z.yagli salata canm yediklermde hep haslanms yogurtluydu bitek dolma pirinc oda z.yagli smdi hazrlanp yuruyuse gidiyorumm

tamam canım sevindim öyleyse :)

Bombeeee
Az önce arkadaslarla yemeğe gittik.
2ser tane tam 4 çeşit saç böreği vardı.
Ve beeeen tek ısırık almadım.
6 yk Cacık yedim yağsız :)
Basardim mutluyum havaliyim. Ay uçuyorum.
Konyanın ennn güzel saç borekcisindeydik hemde.bayılırım bende. Hiç dayanamam derdim. Ama oldu :))))))))
Kaçamak yapacaginizda aklınıza geleyim kızlaaar. Valla sizin için sıktım disimi yemedim

menüm bana kalırsa yeterliydi canım. akşam 7 de konservenin devamını yedim. dengesiz derken sık ve az yemek iyi bir şey vücudu kandırıyorsun. ama bilemedim yani :)

ıspanak kh canım

Kızlar Bir saat yürüyüş yapıldı

süpeer

ay bakıcam küre canım sağ ol :)
o lightlar da olmuyormuş canım. bende de var onlardan :)

süpersin tatlıışş bravooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…