Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aferin kizz hep böyle ol ins dünde ben aynı durumdaydim
Sağol canım
kızlar öpüldünüz

iyi geceleer :)
Iyi geceler tatlım

Iyi akşamlar kızlar

Dün akşam geç vakte kadar terasta oturduk
Sabah erken kalktim
Görümcemler kahvaltıya geldi
Saat 4 - 5 gibi gittiler
Benim çocuklarda vardı
Baya Yorulmuşum uykuduzda olunca koltukta uyumuş kalmışım
Ama üstümde bi ağırlık kendime gelemedim
Geçmişe bakayım ne yapmışınız

Yarın görüşürüz artık
Haftaya eksilerle başlayın inşallah

Baya yoğun geçmiş ablam. Görüşürüz yarın:)

Olsun ablam her dakika burda olcan diye bi kaide yok sende insansin sonucta ve yasina ragmen nazar degmesin benden cok yetisiyosun herseye
Umarim eksiyle baslariz yarin tarti gunu dimii
Iyi geceler ablam sana ve herkeze opuyorum kokulu kokulu

Kızcelerim geçmişi okudum menülere baktım
Yorumluk bişey yok, maşallah Hepiniz harikasiniz
Pazar olmasına rağmen kimse kaçamak yapmamış

Önümüzdeki 3 gün sporada ağırlık verelim
Min.45 dk yürüyüş, leslie vs.olsun

Sabah kalkınca yapabilenler 50 -100 tane ipsiz ip atlama yaparsa metonuz hareketlenir
Yatmadanda aynı şekilde
Hoplarken memişleri tutarsanız sıkıntı olmaz

Yürüyüşlere ilave günlük
Min.

50 mekik
20 yatarken bacakları Yukari kaldırma
30 sn Plank
10 yarım şınav
25 squat
50 yanlara eğilme
50 boyuna oklava koyup vücıdu çevirme
20 şer Yan yatıp bacak kaldırma
20 ş er yerde Eller dizler üzerinde durup arkaya tekme

Yazarken uzun gibi geliyor ama hepsi 15 dk bile sürmez

Olsun ablam her dakika burda olcan diye bi kaide yok sende insansin sonucta ve yasina ragmen nazar degmesin benden cok yetisiyosun herseye
Umarim eksiyle baslariz yarin tarti gunu dimii
Iyi geceler ablam sana ve herkeze opuyorum kokulu kokulu
Yaşına rağmen ne demek kızzz

Sen bana yaşlı mı diyon

Valla Şimdiden heyecanlıyım cuma sonuçları için
Bakalım Kim kaç kilo verecek

Öpüldünüz şekerler

Zayiflama ugruna herseyi yerim kiz merak etme
ye kizz özellikle pazar ve perşembe yap bence tartiya etkisi olur
Abla benim oklavam yok nolcekk

Öpüldünüz şekerler
Aynen ablam yarın ins 72 leri görürüm. Bilerek tartilmiyorum sürpriz olsun sonuç

Sabah erken kalkmak bu işe yarayacak demekki :)

ay ablaaaaaaaaa sensiz buralar eksik kalıyor vallaaaaa

vay vaay hadi bakalııımm

Öpüldünüz şekerler

ya abla ben başladığımdan beri en büyük kaçamağım bir revani bir de dondurma oldu başka kaçamağım bile yok 3 haftadır 69.3-69 arasındayımm bu nasıl bi şey ya. kabızlığım yüzünden sanırım. yeşilçay a da korkuyorum bu bebiş belli olmadığı için hamile gibi davranıyorum. kanı hızıyla ilerlemek yıprattı beni yaaa

sabah tartıldım yine 69 68 leri bir göremedim nasıl yapışmış bu kilo üzerime yaa halbuki 11 ay önce 59 dum nasıl böyle yapıştı anlamadım

ye kizz özellikle pazar ve perşembe yap bence tartiya etkisi olur

Abla benim oklavam yok nolcekk

Aynen ablam yarın ins 72 leri görürüm. Bilerek tartilmiyorum sürpriz olsun sonuç

hilaaal oklava yoksa vileda sapı var şeker bende de oklava yok

Günaydın :)
Yorgunlugumu atamasam da dinç hissediyorum bugün kendimi.Dünün enerjisi olsa gerek :)
Spor detaylarını buzdolabina asiyim hemen.unutur giderim ben her gün. :)

günaydın canım maşallah şu az bi kilonu ver de kurtul

Aynen.ekmek arasi bezelye yemisligim var.iyygggg:/
Ahhh yuzmee bilseemm ne kilolar vericemdee bilmedigim icin kiyilarda yatakla takiliyom :))
olsun suyun icinde cirpinmak bile cok iyi
temiz hava da metoyu cok hislandiriyor.ohhh iyi olmud.ve de hic bisey yememissin kiii
Menum kızlar
Sabah 11
1 yumurtadan omlet
Bi kk peynir
Bir domates
Öğle 16
3 ceviz
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bolll salata
Su 2 yi geçmiştir
Spor yürüyüşe cikicam birazdan
afiyet olsun menu guzel
Yok anacim biz almayalim zamaninda bolcana yedik

Afiyet olsun tatlim.güzel menu

Hosbuldum sagol canim adamin basinin etini yedim oda yaylaya cikardi stresimi atiyim diye ama nasil iyi geldi anlatamam

Evde hazir yogurt yoktu ev yogurduyla yaptim yogurtta civikti ayran olarak yaptim ama cok fenaymis yaaa tadi
ayran olarak yedigin icindir.ben iki kasik anca atiyorum agzima arksindan hemen su
vuhhuuuuu haydi bakalim

Kizlar gunaydin.aksam 10.30da kuzen eldi annemleri ziyaretr.ankaradan geldi.herkes beraber sofraya oturduk diyemedim de diyetteyim diye:/ankaradaki akabalara naklen yayin oluyor cunku.yarim kase yogurt +1 dilim karpuz yedim.ama canim sıkkın yattim.zuhal ablanin dedigi gibi epey duzenim bozuluyor annemler oldugunda bunu frkettim.normalde hep erken yatan ve erken kalkan ben uyuyamiyorum yahu:))):)))yanliz gece gec saatte yedigim icin arti cikiyoum buhun.benim bunye mi kiloya yatgin.yoksa herkes mi boyle ya.bunkadarcik yemeyle arti olumur mu yaaa.86.6gorunuyorum:/:/:/caykasigiyla verim kepceyle geri aliyorum acep her bunyr mi boyle

Aynen.ekmek arasi bezelye yemisligim var.iyygggg:/

ayy bu ne kıııızzz

CurukElma seninki de mayonezli ekmek kola

bana bakın unutun bunları çok acıkınca yoğurt ya da 1 bardak süt buna alışın heeee eskiye dönmeyin sakın yoksa yine eski kilolara gelirsiniz kızlar. benim hiç böyle alışkanlıklarım olmamasına rağmen bende cipsle yeyip yeyip yatmayla aldım ooff :/

olsun en azından değiştirmemiz gereken alışkanlıklarımızın farkına vardık artık :)

evet canım çok düzen bozuluyor. normalde kaçamağın yoksa yediğin midendedir canım. kaç gr + da görünüyorsun?
bence yoğurt yemende bir sakınca yok karpuzun şekerini de yoğurtla dengelemişsin. üzülme bugün dikkat edip yarına eksi olabilirsin :)

Son düzenleme:
B burnfat55 bende kaşıkla verip kepçeyle kilo alıyorum canım 3 hafta oldu 1.8 kilo verdim rezalet ve sadece 2 kere kaçamak yapmama rağmen. kabızlık var ben de sanırım anlamıyorum neden böyle. yoksa tiroidim mi var acaba? 10 güne kadar idrar testi yapcam eczaneden alıp hamilemiyim diye. sonra da doktora gidicem o zaman baktırıcam tiroidime de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…