Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aman iyi yapmış canım arada kafa dağıtmak lazim

Afiyet olsun canım spor muhteşem menüde güzel

yaz kız belki bizde pastayla kilo veririz

Sağol canım
sağol canım

Yogurtlu kuru yaptım igrencmis ya midem bulaniyo hilall siz nasil yiyosunuz zamannn35 yasmin sende yemisin tadi nasil venimki niye igrenc oldu ayy aklima geldikce afedersiniz cikartcam
canım ben zencefili sıklıkla kullandığımdan bana tadı kötü gelmedi

sağol canım aman değmesin

güzel menü

uuff yaz valla ben alırım hemen kitabını

tamam canım sevindim öyleyse :)
sağol canımm

kocaman tebrıkler sana tatlımmmmm

canım ben sağlıkçıyım azıcıkta bu konuda meraklıyım araştırırım ıspanak sebze hemde yeşil yapraklı sebzelerin içerisinde en fazla protein içereni ancak sen ıspanağı pirinçle pişirirsen evet kh içerikli olur ama haşlayarak yoğurtlu yersen kalorisi oldukça düşük bir sebze yemeğidir ve kh oranı çoooooook düşüktür ...menülerini besleyici değerleri açısından dengesiz ve yetersiz buldum

tamamdır mefkusummm her gün yapılacak sözz

Günaydınlar.
Kızlar kilom sabit.
Ama benim sorunum ben çok sık katılamıyorum takıma. O da yazın çök yoğun oluyorum. Kızıma kurstan kursa taşıyorum. Onları foyurayım evi halledeyim derken çok aktif olamıyorum.
Benim kaptandam bir ricsm olacak. Okullar baslayana kadar beni bu şekilde liste dışında idare edebilirmisiniz. Eylülde katılıma göre bskarsınız liste durumuna.

Huuuu kakın bakayım yatanlar
10.tskım çoktan sporunu yapmıştır bile

Bildirimleri görelimmm
günaydın beybitolar :)

gün 68 lere inme günüdür yetti gari bu kabızlığım da yetti
O zaman kabızlığını çözmek için bişeyler yap cnm
Kilo vermede bu durum çok önemli

Geç vakit yediğin pizzayı unuttun heralde şekercim
Kimisinde kaçamak çok farketmez ama bazısıda çabuk etkilenir
Bizi en az 3 -4 gün geriye götürür
Hem cuma 70 din sen
Bugün 69 güzel rakam daha ne olsun

Bence, geç vakit yemek midemi bozuyor diyebilirsin cnm
Evet tartıyıda etkiliyor

kızlar kilom sabit sanırım sporlar kaynaklı biraz yoğunlukla yaptım ama eminim cumaya sağlam bir şeyler olacak
Cumaya gelsin eksiler tatlıcım
Eminim de gelecek

Sen nasıl istersen cnm
Liste dışı devam edebilirsin
Ama ne kadar burda olursan o kadar motivasyonun artar

Bide menülerini ihmal etme
Yoksa salarsın kendini

Sen nasıl istersen cnm
Liste dışı devam edebilirsin
Ama ne kadar burda olursan o kadar motivasyonun artar

Bide menülerini ihmal etme
Yoksa salarsın kendini
Yok zuhalcim burada herkes bol paylaşımda bulunuyor. Benim aradıra uğramam onlara haksızlık. Listeyi etkilemem en azından. Liste dışı benim için daha uygun. Teşekkür ederim. Eylülde zaten düzenim daha da oturacak. O zaman kısmetse listeye girerim.
Bir de ben çok ağır kilo veriyorum. Diyetisyene gittiğim dönemde de çok zor veriyordum. O yüzden diyetisyen bana haftada 500 gr sizin için çok iyi diyordu.

canım valla ben sebzeleri hep kh olarak biliyordum ayyyyyyyyyyy

ıspanağa baktım yarıdan fazlası kh geri kalanı proymuş şaşırdım

kız o menü de ben balık yemiştim neyse canım bu da senin görüşün.

senin menülerini takip edicem canım besleyicilik ve denge açısından öğrenmiş olurum senden

kızlar kilom sabit sanırım sporlar kaynaklı biraz yoğunlukla yaptım ama eminim cumaya sağlam bir şeyler olacak

spor şişkinliğinden tartıda sabittir ama zayıflamışsındır :)

tamam canım elinden geldiğince burda ol :)

ay ablaa vallahi unutmuşum çok sevindim şuan. bir de 70 dim ama 2 gündür wc yoktu biliyordum şiştiğimi. totale bakınca 3 haftada 1.8 kg sence iyi mi? bu kabızlık için ne yapayım bilmiyorum.

bu sabah şekersiz sütlü nescafe yanında 1 ceviz yedim sa 8.30 da.
şimdide normal kahvaltı yapcam

domates
salatalık
yumurta
peynir
zeytin

iyi olacak ohh :)

kaçtımm

Kendini zor veriyorum diye şartlandırma cnm
Önemli olan kaçamak yapmadan devam edip gerisini vücuda bırakmak

Kızın ne kursuna gidiyor cnm
Tatilde bırakın çocuk dinlensin

sen nerden baktın kuzumm ıspanağın yarıdan fazlasının kh olduğuna çok enteresan çünkü ıspanakta kh yok yani eser miktarda yarıdan fazla değil...birde yediğin balık açısından değildi söylediğim öğle öğünü içindi azdı sebze oranı ve ekmek vardı hani onun yerine sebze yemeği olabilir gibi diye dedim porsiyonlarında az geldi gözüme ..takip et tabiki ..burada birbirimize yardımcı ve yol gösterici olmak için varız yoksa neden boş boş eleştirelim demi ama ...birbirimizden çok şey öğreneceğiz eminimm

sağol Zuhalcimm bende eminim gelecek ...elimden geleni yapıyorum kaçamak yok spor çok olacak elbet

Sebzelerin içinde ne kadar kh olsada o sınıfta adlandırılmaz cnm onlar Vücudun antioksidanları
Mesela alkali diyette yenen oksit bi yeceğin yanında onun 3 misli sebze yemek gerekirki dengelesin
Yani onlar bidiğimiz öcü kh lardan değil
Bunlar faydalı cici kh lar sev onları yazıkkk
Aksamdan sıcak 1 bar suya ıslattığın kurukaysı kuru erik hurma incir vs.sabah aç karnina tabi ıslattığın Suyunuda iç
Yada yine sabah aç karna 1 meyve
Armut elma Ananas vişne şeftali vs.
Bunları birkaç güne bi değiştirerek yap
Kimisinede aksamdan 1 bar Suda ıskatılmış 1 cevizde işe yarıyor hem bu başka şeyler içinde çok faydalı

Ooo kolay gelsin sana da ablacim zor çocuk bakmak :)
Teşekkür ederim.abla.turkiye ye mi geliyorsun

valla google a yazdım ıspanak diye hemen besin değerlerini getirdi :)

tatlış çok teşekkürler 1 dilim tb ekmeği vardı ay ne yapsam olmuyor inş öğrenirim beceririm canım. ben artık görüşümü de söylemeye korkuyorum yanlış bilgilendirebilirim. susayım ben sanırım ya :/

evet abla sevmeye başlıycam sizinle sebzeleri. benim nasıl kötü beslenmem olduğunu şimdi anlıyorum. çocukluğumdan beri meyve alışkanlığım hiç olmadı. dolapta 3 elma vardı bozulmuş biraz dün attım. eşimin de arası pek yok. ben bildiğin pilav ve patatesle şişmişim sanırım oooff

ceviz var abla aldım hamilelikte de çok faydalıymış omega3 ve beyin gelişimi için. şu cevizli olan kürü yapayım ben bu akşam başlıyorum. akşam suya koyucam sabah suyuyla beraber içcem cevizini de yiycem dimi? meyve de almam lazım eve elma alayım başka hiçbiriyle aram yok çilek severim bir de ama diyette olur mu bilmiyorum.

kuru kayısı da alıcam bugün. hurmaya bayılırım ama benim için tehlike dozunu bilmezsem. diğer kuru erik ve kuru incir ağzıma sürmem o derece sevmiyorum :)

ah benim bu halim ne ya

Buda slogan gibi olmuş kızzz

Kızlar duyunnnn bu herkes için geçerli olsun
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOK

slogan süper kızlaaaaaaarrrrrr yehhuuuuuuu

Ooo kolay gelsin sana da ablacim zor çocuk bakmak :)
Teşekkür ederim.abla.turkiye ye mi geliyorsun
Evet cnm Allah izin verirse tr ye gelicez

Öyle şey Olurmu tatlım
Burda Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz

Hem onu bunu sevmem yooook
Faydalı ne varsa yicez

Evet cnm 1 cevizi 1 bar suya ıslat sabah hem suyunu iç hem cevizi ye aynı suya kurumeyveyide koyabilirsin
Yalnız akşam çok erkenden koyma fazla durunca acılaşıyor

Sizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…