- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.281
sağol canımaman iyi yapmış canım arada kafa dağıtmak lazim
Afiyet olsun canım spor muhteşem menüde güzel
yaz kız belki bizde pastayla kilo veririz
Sağol canım
canım ben zencefili sıklıkla kullandığımdan bana tadı kötü gelmediYogurtlu kuru yaptım igrencmis ya midem bulaniyo hilall siz nasil yiyosunuzzamannn35 yasmin sende yemisin tadi nasil venimki niye igrenc oldu ayy aklima geldikce afedersiniz cikartcam
sağol canım aman değmesinKelebek tavuktan bi parça. Kanat kadar şeyler ama o kadar etli değil. 5 taneyle doyulmaz yani :)
1soda.3yk yoğurt. 1 limonun suyu. Bunları karistirip sabah acken.akşam yatmadan iciyorsun.1 haftada gobeginden eser kalmıyor. 15 gün yap 1 hafta dinlen sonra tekrarla istersen. Ben 1 haftada 1.3 kg verdim spor bile yapamadigim halde.
Olduğu kadar olsun temizlik de boşver.
Aksam kg alımı olmasa daha iyi olurdu Sanki. Hep öyle duydum bilirim ben
Yazdık kız sodalı ayran kurunu.gobus eritmeye birebir.
Tarçınlı süt ve elma çok tok tutuyor. Bende ayranla daha rahat doyuyorum.
:))))) sıcaktan yorgunluktan yemek yiyesi gelmiyor insanın. Bende de olur bazen.keşke sık sık olsa :)
Kız ben az sonra bişey anlatcam onu düşün düşün motive ol.yeme sakin :)))))
Menü süper. Hatta az :) ayı gördün mü bari :)))))
Ameliyattan sonra 2 ay yumurta yasakti bana.bir de ağır yemek yemedim.yiyince ağrı oldu zaten Kızartma börek vs kaçırinca. 7 ay oldu ben olalı. Ilk kez 2 yumurta birden yedim tirsa tirsa ama şükür ağrım olmadı.
Pro günü perşembe okey
Kuru yukarda yazdım canım. Detaylıca.denenmiş 24 kg verilmiş bi kur o :)
Lightler yoğurt ayran ve süt canım. Form olanları bende almıyorum. 3 paket var yemiyorum da :)
Of of spora bak :) maşallah nazar değmesin
O kadar kötü değil ki :) ilacmis gibi duşun.nefessiz yut şu iç hemen. Soğan ve lahana suyunu denedikten sonra hersey bana bal geliyor :)))))) 3 gün midemden geldi 2 yudum içtim diye.
sağol canımmgüzel menü
uuff yaz valla ben alırım hemen kitabını
tamam canım sevindim öyleyse :)
kocaman tebrıkler sana tatlımmmmmBombeeee
Az önce arkadaslarla yemeğe gittik.
2ser tane tam 4 çeşit saç böreği vardı.
Ve beeeen tek ısırık almadım.
6 yk Cacık yedim yağsız :)
Basardim mutluyum havaliyim. Ay uçuyorum.
Konyanın ennn güzel saç borekcisindeydik hemde.bayılırım bende. Hiç dayanamam derdim. Ama oldu :))))))))
Kaçamak yapacaginizda aklınıza geleyim kızlaaar. Valla sizin için sıktım disimi yemedim
canım ben sağlıkçıyım azıcıkta bu konuda meraklıyım araştırırım ıspanak sebze hemde yeşil yapraklı sebzelerin içerisinde en fazla protein içereni ancak sen ıspanağı pirinçle pişirirsen evet kh içerikli olur ama haşlayarak yoğurtlu yersen kalorisi oldukça düşük bir sebze yemeğidir ve kh oranı çoooooook düşüktür ...menülerini besleyici değerleri açısından dengesiz ve yetersiz buldummenüm bana kalırsa yeterliydi canım. akşam 7 de konservenin devamını yedim. dengesiz derken sık ve az yemek iyi bir şey vücudu kandırıyorsun. ama bilemedim yani :)
ıspanak kh canım
süpeer
ay bakıcam küre canım sağ ol :)
o lightlar da olmuyormuş canım. bende de var onlardan :)
süpersin tatlıışş bravooo
tamamdır mefkusummm her gün yapılacak sözzKızcelerim geçmişi okudum menülere baktım
Yorumluk bişey yok, maşallah Hepiniz harikasiniz
Pazar olmasına rağmen kimse kaçamak yapmamış
Önümüzdeki 3 gün sporada ağırlık verelim
Min.45 dk yürüyüş, leslie vs.olsun
Sabah kalkınca yapabilenler 50 -100 tane ipsiz ip atlama yaparsa metonuz hareketlenir
Yatmadanda aynı şekilde
Hoplarken memişleri tutarsanız sıkıntı olmaz
Yürüyüşlere ilave günlük
Min.
50 mekik
20 yatarken bacakları Yukari kaldırma
30 sn Plank
10 yarım şınav
25 squat
50 yanlara eğilme
50 boyuna oklava koyup vücıdu çevirme
20 şer Yan yatıp bacak kaldırma