- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.301
Bol kalori yakmalar şekercik bende neskafemi içip işlere girişecemkızlar dışarda olucam kargoya gidicem gidiş 30 dk dönüş 30 dk 1 saat tempolu yürüycem :)
ama tabi çıkmışken daha da gezerim dah açok kalori yakmış olurum
oohh
Tatlım dene bakalım zuhal ablanin dediklerini olmazsa baska şeylerde denersingünaydın beybitolar :)
gün 68 lere inme günüdür yetti gari bu kabızlığım da yetti
hahah evet vileda sopam varay ablaaaaaaaaa sensiz buralar eksik kalıyor vallaaaaa
vay vaay hadi bakalııımm
ya abla ben başladığımdan beri en büyük kaçamağım bir revani bir de dondurma oldu başka kaçamağım bile yok 3 haftadır 69.3-69 arasındayımm bu nasıl bi şey ya. kabızlığım yüzünden sanırım. yeşilçay a da korkuyorum bu bebiş belli olmadığı için hamile gibi davranıyorum. kanı hızıyla ilerlemek yıprattı beni yaaa
sabah tartıldım yine 6968 leri bir göremedim nasıl yapışmış bu kilo üzerime yaa halbuki 11 ay önce 59 dum nasıl böyle yapıştı anlamadım
hilaaal oklava yoksa vileda sapı var şeker bende de oklava yok
günaydın canım maşallah şu az bi kilonu ver de kurtul
Aynı canım birazdan baroya gidicem. Telefonun biraz şarj olmasını bekliyorum
Ayy ekmek arasi bezelye ne yaaaAynen.ekmek arasi bezelye yemisligim var.iyygggg:/
olsun suyun icinde cirpinmak bile cok iyi
temiz hava da metoyu cok hislandiriyor.ohhh iyi olmud.ve de hic bisey yememissin kiii
afiyet olsun menu guzel
ayran olarak yedigin icindir.ben iki kasik anca atiyorum agzima arksindan hemen su
vuhhuuuuu haydi bakalim
Kilo almaya yatkın bunyen var o zaman canım çok dikkatli olmalısınKizlar gunaydin.aksam 10.30da kuzen eldi annemleri ziyaretr.ankaradan geldi.herkes beraber sofraya oturduk diyemedim de diyetteyim diye:/ankaradaki akabalara naklen yayin oluyor cunku.yarim kase yogurt +1 dilim karpuz yedim.ama canim sıkkın yattim.zuhal ablanin dedigi gibi epey duzenim bozuluyor annemler oldugunda bunu frkettim.normalde hep erken yatan ve erken kalkan ben uyuyamiyorum yahu:))):)))yanliz gece gec saatte yedigim icin arti cikiyoum buhun.benim bunye mi kiloya yatgin.yoksa herkes mi boyle ya.bunkadarcik yemeyle arti olumur mu yaaa.86.6gorunuyorum:/:/:/caykasigiyla verim kepceyle geri aliyorum acep her bunyr mi boyle
Valla ya nasıl besleniyormusuz. Resmen sadece yemek icin yiyormusuzayy bu ne kıııızzz
CurukElma seninki de mayonezli ekmek kola
bana bakın unutun bunları çok acıkınca yoğurt ya da 1 bardak süt buna alışın heeee eskiye dönmeyin sakın yoksa yine eski kilolara gelirsiniz kızlar. benim hiç böyle alışkanlıklarım olmamasına rağmen bende cipsle yeyip yeyip yatmayla aldım ooff :/
olsun en azından değiştirmemiz gereken alışkanlıklarımızın farkına vardık artık :)
evet canım çok düzen bozuluyor. normalde kaçamağın yoksa yediğin midendedir canım. kaç gr + da görünüyorsun?
bence yoğurt yemende bir sakınca yok karpuzun şekerini de yoğurtla dengelemişsin. üzülme bugün dikkat edip yarına eksi olabilirsin :)
Ins canimkızlar kilom sabit sanırım sporlar kaynaklı biraz yoğunlukla yaptım ama eminim cumaya sağlam bir şeyler olacak
Ins cumaya eksi çıkarsın canımGünaydınlar.
Kızlar kilom sabit.
Ama benim sorunum ben çok sık katılamıyorum takıma. O da yazın çök yoğun oluyorum. Kızıma kurstan kursa taşıyorum. Onları foyurayım evi halledeyim derken çok aktif olamıyorum.
Benim kaptandam bir ricsm olacak. Okullar baslayana kadar beni bu şekilde liste dışında idare edebilirmisiniz. Eylülde katılıma göre bskarsınız liste durumuna.
kizz sen domates filanda yiyorsun onları niye yazmiyosun menüdeEki Görüntüle 1864745 kızlar kahvaltımı fotoladım size nasıl sizce?
pastırma çemensiz
hindi füme yağsız
yumurta 2 fıs yağlı
ekmek yarım dilim tb
Görüşürüz tatlımkızlar dışarda olucam kargoya gidicem gidiş 30 dk dönüş 30 dk 1 saat tempolu yürüycem :)
oohh
Offff Anam bu ne kızzzCuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Abla azmin elinden ne kurtulurOffff Anam bu ne kızzzmaşallah
Elifim ozletme kendini arada gel. Çok dikkat et kendineHerkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayibebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Ya aten simdi hatirlayinca agliycahim geliyor.yazik kendime.bir de cok guzel buluyordum dusunsenize.oysa ki arkalar fecaatmis.bunu yaptigimda 72-75 arasindaydim uni de ogrenciyken.yazik oysa yemeaeymisim gee.artik unutup bunlara son veriyoruzzxayy bu ne kıııızzz
CurukElma seninki de mayonezli ekmek kola
bana bakın unutun bunları çok acıkınca yoğurt ya da 1 bardak süt buna alışın heeee eskiye dönmeyin sakın yoksa yine eski kilolara gelirsiniz kızlar. benim hiç böyle alışkanlıklarım olmamasına rağmen bende cipsle yeyip yeyip yatmayla aldım ooff :/
olsun en azından değiştirmemiz gereken alışkanlıklarımızın farkına vardık artık :)
evet canım çok düzen bozuluyor. normalde kaçamağın yoksa yediğin midendedir canım. kaç gr + da görünüyorsun?
bence yoğurt yemende bir sakınca yok karpuzun şekerini de yoğurtla dengelemişsin. üzülme bugün dikkat edip yarına eksi olabilirsin :)
saglik ocaginda kan tahlili yaptir canim.tamamina bakiyorlar zaten.o kadar beklemene erek yok bene.aksam 8 den sonra ac kal.yarin ver mesela.hamileligin icin de onmeli bence.B burnfat55 bende kaşıkla verip kepçeyle kilo alıyorum canım 3 hafta oldu 1.8 kilo verdim rezaletve sadece 2 kere kaçamak yapmama rağmen. kabızlık var ben de sanırım anlamıyorum neden böyle. yoksa tiroidim mi var acaba? 10 güne kadar idrar testi yapcam eczaneden alıp hamilemiyim diye. sonra da doktora gidicem o zaman baktırıcam tiroidime de :/
aynen.gec vakit benim zaten simdiye kaar yuvami yapmis yahuuuuHuuuu kakın bakayım yatanlar
10.tskım çoktan sporunu yapmıştır bile
Bildirimleri görelimmm
O zaman kabızlığını çözmek için bişeyler yap cnm
Kilo vermede bu durum çok önemli
Geç vakit yediğin pizzayı unuttun heralde şekercim
Kimisinde kaçamak çok farketmez ama bazısıda çabuk etkilenir
Bizi en az 3 -4 gün geriye götürür
Hem cuma 70 din sen
Bugün 69 güzel rakam daha ne olsun
Bence, geç vakit yemek midemi bozuyor diyebilirsin cnm
Evet tartıyıda etkiliyor
Cumaya gelsin eksiler tatlıcım
Eminim de gelecek
yani her ay 1.5-2 kiloyla dusun 5-6 ayda 2 beden rahat zayiflarsin.az ama surekli olsun.ben de oyleyimYok zuhalcim burada herkes bol paylaşımda bulunuyor. Benim aradıra uğramam onlara haksızlık. Listeyi etkilemem en azından. Liste dışı benim için daha uygun. Teşekkür ederim. Eylülde zaten düzenim daha da oturacak. O zaman kısmetse listeye girerim.
Bir de ben çok ağır kilo veriyorum. Diyetisyene gittiğim dönemde de çok zor veriyordum. O yüzden diyetisyen bana haftada 500 gr sizin için çok iyi diyordu.
ben de icindeki demir miktarinin yogun oldugunu biliyorum en cok.kh faydali sekilde var.hatta cig aalatasini yapiyorum cok cok kezzetli oluyorcanım valla ben sebzeleri hep kh olarak biliyordumayyyyyyyyyyy
ıspanağa baktım yarıdan fazlası kh geri kalanı proymuş şaşırdım
kız o menü de ben balık yemiştimneyse canım bu da senin görüşün.
senin menülerini takip edicem canım besleyicilik ve denge açısından öğrenmiş olurum senden
spor şişkinliğinden tartıda sabittir ama zayıflamışsındır :)
oki.tamamdir abliskomBuda slogan gibi olmuş kızzz
Kızlar duyunnnn bu herkes için geçerli olsun
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOK
ohh ohhh gitsin yaglarkızlar dışarda olucam kargoya gidicem gidiş 30 dk dönüş 30 dk 1 saat tempolu yürüycem :)
oohh
ben de lop yiyorum cok doyurucu.tavaakinin iki tane oldugunu anlamiyorum yedigimi.Sizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor
ekmek arasi bezelye cok da yapardim biliyor musun belki de iki gecede bir yani.mideye bakTatlım dene bakalım zuhal ablanin dediklerini olmazsa baska şeylerde denersin
hahah evet vileda sopam var
Aynı canım birazdan baroya gidicem. Telefonun biraz şarj olmasını bekliyorum
Ayy ekmek arasi bezelye ne yaaa
Kilo almaya yatkın bunyen var o zaman canım çok dikkatli olmalısın
Valla ya nasıl besleniyormusuz. Resmen sadece yemek icin yiyormusuz
Ins canim
Ins cumaya eksi çıkarsın canım
kizz sen domates filanda yiyorsun onları niye yazmiyosun menüde
Görüşürüz tatlım
offff harikasin canim yaaaaCuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Hazır gıda yasak ama bi tavsiyem olacak. Bimde musli kahvaltilik gevrek var.1 kasede bile etki ediyor.bi dene istersen.günaydın beybitolar :)
gün 68 lere inme günüdür yetti gari bu kabızlığım da yetti
Gecen haftalarda bende sabitlemistim. Hemde sıkı bi diyetteydim. Perşembe sabahina kadar 10 gr dusmedim.cuma sabahi 700 gr gitmişti. Neden öyle oldu anlayamadım.ay ablaaaaaaaaa sensiz buralar eksik kalıyor vallaaaaa
vay vaay hadi bakalııımm
ya abla ben başladığımdan beri en büyük kaçamağım bir revani bir de dondurma oldu başka kaçamağım bile yok 3 haftadır 69.3-69 arasındayımm bu nasıl bi şey ya. kabızlığım yüzünden sanırım. yeşilçay a da korkuyorum bu bebiş belli olmadığı için hamile gibi davranıyorum. kanı hızıyla ilerlemek yıprattı beni yaaa
sabah tartıldım yine 6968 leri bir göremedim nasıl yapışmış bu kilo üzerime yaa halbuki 11 ay önce 59 dum nasıl böyle yapıştı anlamadım
hilaaal oklava yoksa vileda sapı var şeker bende de oklava yok
günaydın canım maşallah şu az bi kilonu ver de kurtul
Bende de oluyor o.bi gün + çıkıyorum bi gün -. Oynak kgKizlar gunaydin.aksam 10.30da kuzen eldi annemleri ziyaretr.ankaradan geldi.herkes beraber sofraya oturduk diyemedim de diyetteyim diye:/ankaradaki akabalara naklen yayin oluyor cunku.yarim kase yogurt +1 dilim karpuz yedim.ama canim sıkkın yattim.zuhal ablanin dedigi gibi epey duzenim bozuluyor annemler oldugunda bunu frkettim.normalde hep erken yatan ve erken kalkan ben uyuyamiyorum yahu:))):)))yanliz gece gec saatte yedigim icin arti cikiyoum buhun.benim bunye mi kiloya yatgin.yoksa herkes mi boyle ya.bunkadarcik yemeyle arti olumur mu yaaa.86.6gorunuyorum:/:/:/caykasigiyla verim kepceyle geri aliyorum acep her bunyr mi boyle
Hiç sorma.benim de gunumdu olmadım dahaB burnfat55 bende kaşıkla verip kepçeyle kilo alıyorum canım 3 hafta oldu 1.8 kilo verdim rezaletve sadece 2 kere kaçamak yapmama rağmen. kabızlık var ben de sanırım anlamıyorum neden böyle. yoksa tiroidim mi var acaba? 10 güne kadar idrar testi yapcam eczaneden alıp hamilemiyim diye. sonra da doktora gidicem o zaman baktırıcam tiroidime de :/
Bende disaridaki islerimi yaparken hep yürüdüm bugün. Harika oldu :)kızlar dışarda olucam kargoya gidicem gidiş 30 dk dönüş 30 dk 1 saat tempolu yürüycem :)
oohh
Masallahhh :) bende kendimi merak ediyorum bu cuma. 77.2ydim dün öğlen 76.5 çıktım :)))Cuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Estağfurullah abla ole demek istemedm tas gibi hatunsun vesselamYaşına rağmen ne demek kızzz
Sen bana yaşlı mı diyon
Kaydettim bunlari yapcam hepsini mefkusumKızcelerim geçmişi okudum menülere baktım
Yorumluk bişey yok, maşallah Hepiniz harikasiniz
Pazar olmasına rağmen kimse kaçamak yapmamış
Önümüzdeki 3 gün sporada ağırlık verelim
Min.45 dk yürüyüş, leslie vs.olsun
Sabah kalkınca yapabilenler 50 -100 tane ipsiz ip atlama yaparsa metonuz hareketlenir
Yatmadanda aynı şekilde
Hoplarken memişleri tutarsanız sıkıntı olmaz
Yürüyüşlere ilave günlük
Min.
50 mekik
20 yatarken bacakları Yukari kaldırma
30 sn Plank
10 yarım şınav
25 squat
50 yanlara eğilme
50 boyuna oklava koyup vücıdu çevirme
20 şer Yan yatıp bacak kaldırma
20 ş er yerde Eller dizler üzerinde durup arkaya tekme
Yazarken uzun gibi geliyor ama hepsi 15 dk bile sürmez
ne güzel anlatmışsın tatlışımmSebzelerin içinde ne kadar kh olsada o sınıfta adlandırılmaz cnm onlar Vücudun antioksidanları
Mesela alkali diyette yenen oksit bi yeceğin yanında onun 3 misli sebze yemek gerekirki dengelesin
Yani onlar bidiğimiz öcü kh lardan değil
Bunlar faydalı cici kh lar sev onları yazıkkk
Aksamdan sıcak 1 bar suya ıslattığın kurukaysı kuru erik hurma incir vs.sabah aç karnina tabi ıslattığın Suyunuda iç
Yada yine sabah aç karna 1 meyve
Armut elma Ananas vişne şeftali vs.
Bunları birkaç güne bi değiştirerek yap
Kimisinede aksamdan 1 bar Suda ıskatılmış 1 cevizde işe yarıyor hem bu başka şeyler içinde çok faydalı
evett ben yaptımm oldu sloganımızı da bulduk korksun bizden 10.takımBuda slogan gibi olmuş kızzz
Kızlar duyunnnn bu herkes için geçerli olsun
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOK
aaa ne alaka canım yanlış gördüğümüzü düzeltiyoruz zaten ..niye görüş belirtmeyecekmişsin belirt tabisen gebecıkmisin kızzzz bu ne alınganlık..ben de daha bir şey dememvalla google a yazdım ıspanak diye hemen besin değerlerini getirdi :)
tatlış çok teşekkürler 1 dilim tb ekmeği vardı ay ne yapsam olmuyorinş öğrenirim beceririm canım. ben artık görüşümü de söylemeye korkuyorum yanlış bilgilendirebilirim. susayım ben sanırım ya :/
evet abla sevmeye başlıycam sizinle sebzeleri. benim nasıl kötü beslenmem olduğunu şimdi anlıyorum. çocukluğumdan beri meyve alışkanlığım hiç olmadı. dolapta 3 elma vardı bozulmuş biraz dün attım. eşimin de arası pek yok. ben bildiğin pilav ve patatesle şişmişim sanırımoooff
ceviz var abla aldım hamilelikte de çok faydalıymış omega3 ve beyin gelişimi için. şu cevizli olan kürü yapayım ben bu akşam başlıyorum. akşam suya koyucam sabah suyuyla beraber içcem cevizini de yiycem dimi? meyve de almam lazım eve elma alayım başka hiçbiriyle aram yokçilek severim bir de ama diyette olur mu bilmiyorum.
kuru kayısı da alıcam bugün. hurmaya bayılırım ama benim için tehlike dozunu bilmezsem. diğer kuru erik ve kuru incir ağzıma sürmem o derece sevmiyorum :)
ah benim bu halim ne ya
slogan süper kızlaaaaaaarrrrrr yehhuuuuuuu
benide öyle ZuhalcimSizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor
maşallahh Hilal kuzu sanaCuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Elifim güle güle gidin arkadaşım özleriz kızzz arada kaç gel öpüyorummmHerkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayibebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Maşallah kiz sen nasil veriyon bole hizli yaa cok kiskandimCuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Hayirli yolculuklar elifim dikkatli gidin bizde seni opuyoruzHerkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayibebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Selam hosgeldin kaptanimSelamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?