Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar dışarda olucam kargoya gidicem gidiş 30 dk dönüş 30 dk 1 saat tempolu yürüycem :)

ama tabi çıkmışken daha da gezerim dah açok kalori yakmış olurum

oohh
Bol kalori yakmalar şekercik bende neskafemi içip işlere girişecem

günaydın beybitolar :)

gün 68 lere inme günüdür yetti gari bu kabızlığım da yetti
Tatlım dene bakalım zuhal ablanin dediklerini olmazsa baska şeylerde denersin
hahah evet vileda sopam var
CurukElma canım nasılsın unuttum sanma seni

eşinle durumun nedir? ne yapmayı düşünüyorsun?
Aynı canım birazdan baroya gidicem. Telefonun biraz şarj olmasını bekliyorum
Ayy ekmek arasi bezelye ne yaaa
Kilo almaya yatkın bunyen var o zaman canım çok dikkatli olmalısın
Valla ya nasıl besleniyormusuz. Resmen sadece yemek icin yiyormusuz
kızlar kilom sabit sanırım sporlar kaynaklı biraz yoğunlukla yaptım ama eminim cumaya sağlam bir şeyler olacak
Ins canim
Ins cumaya eksi çıkarsın canım
Eki Görüntüle 1864745 kızlar kahvaltımı fotoladım size nasıl sizce?
pastırma çemensiz
hindi füme yağsız
yumurta 2 fıs yağlı
ekmek yarım dilim tb
kizz sen domates filanda yiyorsun onları niye yazmiyosun menüde
kızlar dışarda olucam kargoya gidicem gidiş 30 dk dönüş 30 dk 1 saat tempolu yürüycem :)

oohh
Görüşürüz tatlım

Herkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayi bebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Elifim ozletme kendini arada gel. Çok dikkat et kendine

Ya aten simdi hatirlayinca agliycahim geliyor.yazik kendime.bir de cok guzel buluyordum dusunsenize.oysa ki arkalar fecaatmis.bunu yaptigimda 72-75 arasindaydim uni de ogrenciyken.yazik oysa yemeaeymisim gee.artik unutup bunlara son veriyoruzzx
saglik ocaginda kan tahlili yaptir canim.tamamina bakiyorlar zaten.o kadar beklemene erek yok bene.aksam 8 den sonra ac kal.yarin ver mesela.hamileligin icin de onmeli bence.
aynen.gec vakit benim zaten simdiye kaar yuvami yapmis yahuuuu
yani her ay 1.5-2 kiloyla dusun 5-6 ayda 2 beden rahat zayiflarsin.az ama surekli olsun.ben de oyleyim
yani aslinda yasam tarzini degistirmek daha kolay oluyor uzun vade de zayiflayinca.
ben de icindeki demir miktarinin yogun oldugunu biliyorum en cok.kh faydali sekilde var.hatta cig aalatasini yapiyorum cok cok kezzetli oluyor
Buda slogan gibi olmuş kızzz

Kızlar duyunnnn bu herkes için geçerli olsun
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOK
oki.tamamdir abliskom

oohh
ohh ohhh gitsin yaglar
Sizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor
ben de lop yiyorum cok doyurucu.tavaakinin iki tane oldugunu anlamiyorum yedigimi.
ekmek arasi bezelye cok da yapardim biliyor musun belki de iki gecede bir yani.mideye bak
Cuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
offff harikasin canim yaaaa

günaydın beybitolar :)

gün 68 lere inme günüdür yetti gari bu kabızlığım da yetti
Hazır gıda yasak ama bi tavsiyem olacak. Bimde musli kahvaltilik gevrek var.1 kasede bile etki ediyor.bi dene istersen.

Gecen haftalarda bende sabitlemistim. Hemde sıkı bi diyetteydim. Perşembe sabahina kadar 10 gr dusmedim.cuma sabahi 700 gr gitmişti. Neden öyle oldu anlayamadım.
Bende de oluyor o.bi gün + çıkıyorum bi gün -. Oynak kg
Hiç sorma.benim de gunumdu olmadım daha

oohh
Bende disaridaki islerimi yaparken hep yürüdüm bugün. Harika oldu :)
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Masallahhh :) bende kendimi merak ediyorum bu cuma. 77.2ydim dün öğlen 76.5 çıktım :)))

Kaydettim bunlari yapcam hepsini mefkusum

ne güzel anlatmışsın tatlışımm
Buda slogan gibi olmuş kızzz

Kızlar duyunnnn bu herkes için geçerli olsun
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOK
evett ben yaptımm oldu sloganımızı da bulduk korksun bizden 10.takım

aaa ne alaka canım yanlış gördüğümüzü düzeltiyoruz zaten ..niye görüş belirtmeyecekmişsin belirt tabisen gebecıkmisin kızzzz bu ne alınganlık..ben de daha bir şey demem

Sizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor
benide öyle Zuhalcim

Bugün 72.9
Fark 700 gr
maşallahh Hilal kuzu sana
Herkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayi bebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Elifim güle güle gidin arkadaşım özleriz kızzz arada kaç gel öpüyorummm

Hayirli yolculuklar elifim dikkatli gidin bizde seni opuyoruz

Selamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
Selam hosgeldin kaptanim
Kimmis o dengesiz gece gece ariyor numarasi gozukmuyormu esin arasin sorsun hayirmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…