Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayi bebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Elifim iyi yolculıklar fırsat buldukça gelmeye çalış özlicez kızzz

Arkadaslar cevaplari okumakta zorlanabilirsinz.kalabalik kahvalti sofrasi hazirlayip topluyotum bi taraftan kusura bakmayin lutfen
elim işte gözüm telde diyon yani hamarat hatun

Masallahhh :) bende kendimi merak ediyorum bu cuma. 77.2ydim dün öğlen 76.5 çıkt
Oooo sanada maşallah tatlım

Maşallah kiz sen nasil veriyon bole hizli yaa cok kiskandim
Yeni sloganla sende verirsin bebek
Selamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
teli kapatsaydınya cnm
Kim olsa bozulur

Bu arada kilom sabit kizlar betulde mesaj atmis _100 mus bilginiz olsun
Cumaya güzel eksiler bekleniyor fıstıklar

İnşallah fırsat ve internet buldukça burdayım.

Ayy en azindan artık yemiyoruz ve yemicez kesinlikle
Sağol canım
Sağol canım
Kizz sanada maşallah iyi vermissin
Sporlarimin coğu tamamdir :) akşam toplu yazıcam. :)
Ohh ne guzel ben daha spor yapamadım
Sağol tatlimmm
Maşallah kiz sen nasil veriyon bole hizli yaa cok kiskandim
Ne bilim kız gidiyor iste. Aman gözün kalmasın nazar değer
Selamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
hoşgeldin canım. Ya kim ki o 8 kere aramış. Nasıl bi kafa yapısı anlamadım
Kizzz ikinizde dikkat edin cumaya kadar ona gore

Can'ım arka arkaya aradı ve ismini söyledi Şeyda diye

Sorma sinir olduk

Güzel görünüyor cnm
Yinede pastırmayı falan sık tüketme çok tuzlu
Ekmek ne ekmeği bilemedim

ekmek tb yani tam buğday ekmeği abla. valla pastırmada tuzlar gördüm üstünde yıkadım

tamam abla ben de kendi çapımda yaparım yorumumu yine :)

Sizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor

Bol kalori yakmalar şekercik bende neskafemi içip işlere girişecem

kesinlikle yumurta konusu öyle ama ben haşlanmış hiç sevmiyorum (

aayy ben de günü kapattım bundan sonra sadece nescafe içerim acıkırsam

canım dün başladım yemeye

Baroda işler tam olmamış olsun sonra halledersin yarın falan. ilk adımı attın

Cuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr

süpersin beeeeeeeeeee

Kızlar sopa şart değil hayali sopada kullanabilirsiniz

ooo süper

Herkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayi bebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.

ce eeeeee

kaçamak yoook

sen de kendine dikkat et canım

evet canım az gitsin ama gitsin bari kilolar :)

tamam canım sağlık ocağına gidebilirim. kan vermeye de korkuyorum bir de ben

Arkadaslar cevaplari okumakta zorlanabilirsinz.kalabalik kahvalti sofrasi hazirlayip topluyotum bi taraftan kusura bakmayin lutfen

canım geç gördüm tavsiyeni ben de zaten activia aldım yedim bugün. akşamda zuhal ablanın tavsiyesiyle cevizi suda bekletip sabah tüketcem. yarına wc siz 3. gün olcak çünkü

sen de süper eksi desin bravoo :)

canım hamile misin yoksa?? benim 1 haftaya belli olabilir. normalde 4 ünde oldum geçen hafta acaba ne zaman idrarda belli olur?

Sporlarimin coğu tamamdir :) akşam toplu yazıcam. :)

ohh süpersin

kızz lütfen söyle sadece bana yorumunun nedenini söylersen ben de anlarım düzensiz buldum gibi söyleyince ben anlamadım nesi düzensiz ve besleyici değil herkes bana özellikle yorum yapsın çünkü en kötülerden biriyim ben menülerde ve bundan bir haberim

tatlım ben hamile olabilirim cidden en geç 10 güne belli olur :)

Sorma sorma savcılığa başvurcam öğrencem kim diyor benimki bir de gizli numara aramışta

mutlulugunda gözü olan densizin biri işte. canım devam ederse numaranı değiştir. eşinin de hoşuna gider.

cuma ya eksi olur canım menülere dikkate devam :)

Kızlar şimdi girdim eve saatlerdir koşturup duruyorum acayip yoruldum sadece baroya başvurması kaldi bugün yetişmedi maalesef

olsun canım onu da halledersin buna şükür

Canim belki cekemeyen birisidir aranız bozulsun diye yapıyordur

Valla bilmiyoeum ama bulursa fena yapcak orasını biliyorum

Bir daha aramadı ararsa bakalım

menüm
sabah 8.30
sütlü nescafe şekersiz
1 ceviz içi

10.30
2 fıs yağlı tavada yumurta
yarım dilim tam b.ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dilim pastırma
1 dilim yağsız hindi füme
yarım dal taze soğan, 1 küçük domates, 1 minik salatalık

14.30
activia çilekli yoğurt 110 gr (90 kl. ve şekersiz kabızlık için)
1 ceviz

16.45
1 ince dana hamburger köftesi
yağsız tavada 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
10 cm taze soğan

2,5 lt su
30+30 yürüyüş
sopalı bel hareketi ve yerde bacak hareketi yaptım (hamişliğe uygun olanlar)

acıkırsam şekersiz 1 nescafe daha içerim

Hosgeldin kaptancim.hay Allahim ya.ne art niyetli insanlar oluyor
bu da bir adimdir diyelim en azindan art diilsin ben gibi
aynen abla.bi elimde tabak bi elimde tel idare ettim.yoksa gun boyunca hic giremiyorum misafir olunca
telini ozel numaralara kapat canim.ayarlardan.malesef dugun sobrasi boyle haset inaanlar oluyor arabozma amacli
Kızlar şimdi girdim eve saatlerdir koşturup duruyorum acayip yoruldum sadece baroya başvurması kaldi bugün yetişmedi maalesef
Allah yardimcin olsun canim.isin rast gelsin.ne gerekiyormus?surecin nasil isledi?zor olmazsa anlatirmisin bilgim olsun
Sorma sorma savcılığa başvurcam öğrencem kim diyor benimki bir de gizli numara aramışta
Aynen.ifsa edin canim.yeni evli oldugunu muhakkak biliyordur.boyle pislikleri gun yuzune cikarmak lazim
benim adetim iki gun geciktiginde test yapmustim.orda cikmisti.herkedin farkli olur tabi

10 cm taze soganini yesinler:)guzel menu.
Amasya dayız bu gece ogretmenevinde kalicaz sabah devam inşallah. Yolculukta beslenme düzenim alt üst 2 poğaça yedim kızlar ve patlıyorum soda icicem şimdi bi kaç tane anca keser beni
ayy keske yanina sandvic yapabilsen ya da alabilsen.hazir pogca yagi mideni cok agritir

Menum
10.30 kahvalti 1.5 tb ekmk.1 yumurta.1 kk tuzsuz peynir .domates.salatalik.biber.8 yesilzeytin
ara 14.30 2 salatalik
Aksam 16.45 1 buyuk kase tuzsuz yagsiz yesil fasulye.1 ton baligi.(light posettekilerden)Nar eksisi vesoya sosuyla
ara 19.00 1 kase yogurt
arcikirsam 21.30 da 1/2 sb sut veya yogurt
spor 35+30 dakika yuruyus
su 2.5 litre
zuhal ablanin sporu da uyumadan once yapacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…