- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.321
Elifim iyi yolculıklar fırsat buldukça gelmeye çalış özlicez kızzzHerkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayibebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
elim işte gözüm telde diyon yani hamarat hatunArkadaslar cevaplari okumakta zorlanabilirsinz.kalabalik kahvalti sofrasi hazirlayip topluyotum bi taraftan kusura bakmayin lutfen
Oooo sanada maşallah tatlımMasallahhh :) bende kendimi merak ediyorum bu cuma. 77.2ydim dün öğlen 76.5 çıkt
Yeni sloganla sende verirsin bebekMaşallah kiz sen nasil veriyon bole hizli yaa cok kiskandim
teli kapatsaydınya cnmSelamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
Cumaya güzel eksiler bekleniyor fıstıklarBu arada kilom sabit kizlar betulde mesaj atmis _100 mus bilginiz olsun
ayyy ne densizlik ..terbiyesiz bu insanlar yaSelamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
olsun Mervem bizimde cuma gidecek ..Betüşede bravo..selamlarımı iletBu arada kilom sabit kizlar betulde mesaj atmis _100 mus bilginiz olsun
İnşallah fırsat ve internet buldukça burdayım.Elifim iyi yolculıklar fırsat buldukça gelmeye çalış özlicez kızzz
elim işte gözüm telde diyon yani hamarat hatun
Oooo sanada maşallah tatlım
Yeni sloganla sende verirsin bebek
teli kapatsaydınya cnm
Kim olsa bozulur
Cumaya güzel eksiler bekleniyor fıstıklar
Ayy en azindan artık yemiyoruz ve yemicez kesinlikleYa aten simdi hatirlayinca agliycahim geliyor.yazik kendime.bir de cok guzel buluyordum dusunsenize.oysa ki arkalar fecaatmis.bunu yaptigimda 72-75 arasindaydim uni de ogrenciyken.yazik oysa yemeaeymisim gee.artik unutup bunlara son veriyoruzzx
saglik ocaginda kan tahlili yaptir canim.tamamina bakiyorlar zaten.o kadar beklemene erek yok bene.aksam 8 den sonra ac kal.yarin ver mesela.hamileligin icin de onmeli bence.
aynen.gec vakit benim zaten simdiye kaar yuvami yapmis yahuuuu
yani her ay 1.5-2 kiloyla dusun 5-6 ayda 2 beden rahat zayiflarsin.az ama surekli olsun.ben de oyleyim
yani aslinda yasam tarzini degistirmek daha kolay oluyor uzun vade de zayiflayinca.
ben de icindeki demir miktarinin yogun oldugunu biliyorum en cok.kh faydali sekilde var.hatta cig aalatasini yapiyorum cok cok kezzetli oluyor
oki.tamamdir abliskom
ohh ohhh gitsin yaglar
ben de lop yiyorum cok doyurucu.tavaakinin iki tane oldugunu anlamiyorum yedigimi.
ekmek arasi bezelye cok da yapardim biliyor musun belki de iki gecede bir yani.mideye bak
offff harikasin canim yaaaa
Sağol canımHazır gıda yasak ama bi tavsiyem olacak. Bimde musli kahvaltilik gevrek var.1 kasede bile etki ediyor.bi dene istersen.
Gecen haftalarda bende sabitlemistim. Hemde sıkı bi diyetteydim. Perşembe sabahina kadar 10 gr dusmedim.cuma sabahi 700 gr gitmişti. Neden öyle oldu anlayamadım.
Bende de oluyor o.bi gün + çıkıyorum bi gün -. Oynak kg
Hiç sorma.benim de gunumdu olmadım daha
Bende disaridaki islerimi yaparken hep yürüdüm bugün. Harika oldu :)
Masallahhh :) bende kendimi merak ediyorum bu cuma. 77.2ydim dün öğlen 76.5 çıktım :)))
Ohh ne guzel ben daha spor yapamadımSporlarimin coğu tamamdir :) akşam toplu yazıcam. :)
Sağol tatlimmmne güzel anlatmışsın tatlışımm
evett ben yaptımm oldu sloganımızı da bulduk korksun bizden 10.takım
aaa ne alaka canım yanlış gördüğümüzü düzeltiyoruz zaten ..niye görüş belirtmeyecekmişsin belirt tabisen gebecıkmisin kızzzz bu ne alınganlık..ben de daha bir şey demem
benide öyle Zuhalcim
maşallahh Hilal kuzu sana
Elifim güle güle gidin arkadaşım özleriz kızzz arada kaç gel öpüyorummm
Ne bilim kız gidiyor iste. Aman gözün kalmasın nazar değerMaşallah kiz sen nasil veriyon bole hizli yaa cok kiskandim
hoşgeldin canım. Ya kim ki o 8 kere aramış. Nasıl bi kafa yapısı anlamadımSelamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
Kizzz ikinizde dikkat edin cumaya kadar ona goreBu arada kilom sabit kizlar betulde mesaj atmis _100 mus bilginiz olsun
Elifim iyi yolculıklar fırsat buldukça gelmeye çalış özlicez kızzz
teli kapatsaydınya cnm
Kim olsa bozulur
ayyy ne densizlik ..terbiyesiz bu insanlar ya
Ayy en azindan artık yemiyoruz ve yemicez kesinlikle
Sağol canım
Sağol canım
Kizz sanada maşallah iyi vermissin
Ohh ne guzel ben daha spor yapamadım
Sağol tatlimmm
Ne bilim kız gidiyor iste. Aman gözün kalmasın nazar değer
hoşgeldin canım. Ya kim ki o 8 kere aramış. Nasıl bi kafa yapısı anlamadım
Kizzz ikinizde dikkat edin cumaya kadar ona gore
Canim belki cekemeyen birisidir aranız bozulsun diye yapıyordurSorma sinir olduk
Öyle şey Olurmu tatlım
Burda Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Hem onu bunu sevmem yooook
Faydalı ne varsa yicez
Evet cnm 1 cevizi 1 bar suya ıslat sabah hem suyunu iç hem cevizi ye aynı suya kurumeyveyide koyabilirsin
Yalnız akşam çok erkenden koyma fazla durunca acılaşıyor
Güzel görünüyor cnm
Yinede pastırmayı falan sık tüketme çok tuzlu
Ekmek ne ekmeği bilemedim
Sizde de öylemi bilmiyorum
Ben tavada yumurtayı daha çok severim ama top yumurta sanki daha fazla tok tutuyor
Bol kalori yakmalar şekercik bende neskafemi içip işlere girişecem
Tatlım dene bakalım zuhal ablanin dediklerini olmazsa baska şeylerde denersin
hahah evet vileda sopam var
Aynı canım birazdan baroya gidicem. Telefonun biraz şarj olmasını bekliyorum
kizz sen domates filanda yiyorsun onları niye yazmiyosun menüde
Cuma : 73.6
Bugün 72.9
Fark 700 gr
Kızlar sopa şart değil hayali sopada kullanabilirsiniz
Herkese selamlar. Yoldayım dünde giremedim muhtemelen arada ceee eeee yapıp kacarim. Kızlar kaçamak yapmayın göreyim sizi kazanın bu haftaki yarışmayibebekler. Kendinize çok dikkat edin öptüm hepinizi.
Ya aten simdi hatirlayinca agliycahim geliyor.yazik kendime.bir de cok guzel buluyordum dusunsenize.oysa ki arkalar fecaatmis.bunu yaptigimda 72-75 arasindaydim uni de ogrenciyken.yazik oysa yemeaeymisim gee.artik unutup bunlara son veriyoruzzx
saglik ocaginda kan tahlili yaptir canim.tamamina bakiyorlar zaten.o kadar beklemene erek yok bene.aksam 8 den sonra ac kal.yarin ver mesela.hamileligin icin de onmeli bence.
aynen.gec vakit benim zaten simdiye kaar yuvami yapmis yahuuuu
yani her ay 1.5-2 kiloyla dusun 5-6 ayda 2 beden rahat zayiflarsin.az ama surekli olsun.ben de oyleyim
yani aslinda yasam tarzini degistirmek daha kolay oluyor uzun vade de zayiflayinca.
ben de icindeki demir miktarinin yogun oldugunu biliyorum en cok.kh faydali sekilde var.hatta cig aalatasini yapiyorum cok cok kezzetli oluyor
oki.tamamdir abliskom
ohh ohhh gitsin yaglar
ben de lop yiyorum cok doyurucu.tavaakinin iki tane oldugunu anlamiyorum yedigimi.
ekmek arasi bezelye cok da yapardim biliyor musun belki de iki gecede bir yani.mideye bak
offff harikasin canim yaaaa
Arkadaslar cevaplari okumakta zorlanabilirsinz.kalabalik kahvalti sofrasi hazirlayip topluyotum bi taraftan kusura bakmayin lutfen
Hazır gıda yasak ama bi tavsiyem olacak. Bimde musli kahvaltilik gevrek var.1 kasede bile etki ediyor.bi dene istersen.
Gecen haftalarda bende sabitlemistim. Hemde sıkı bi diyetteydim. Perşembe sabahina kadar 10 gr dusmedim.cuma sabahi 700 gr gitmişti. Neden öyle oldu anlayamadım.
Bende de oluyor o.bi gün + çıkıyorum bi gün -. Oynak kg
Hiç sorma.benim de gunumdu olmadım daha
Bende disaridaki islerimi yaparken hep yürüdüm bugün. Harika oldu :)
Masallahhh :) bende kendimi merak ediyorum bu cuma. 77.2ydim dün öğlen 76.5 çıktım :)))
Sporlarimin coğu tamamdir :) akşam toplu yazıcam. :)
ne güzel anlatmışsın tatlışımm
evett ben yaptımm oldu sloganımızı da bulduk korksun bizden 10.takım
aaa ne alaka canım yanlış gördüğümüzü düzeltiyoruz zaten ..niye görüş belirtmeyecekmişsin belirt tabisen gebecıkmisin kızzzz bu ne alınganlık..ben de daha bir şey demem
benide öyle Zuhalcim
maşallahh Hilal kuzu sana
Elifim güle güle gidin arkadaşım özleriz kızzz arada kaç gel öpüyorummm
Selamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
Can'ım arka arkaya aradı ve ismini söyledi Şeyda diye
Sorma sorma savcılığa başvurcam öğrencem kim diyor benimki bir de gizli numara aramışta
Bu arada kilom sabit kizlar betulde mesaj atmis _100 mus bilginiz olsun
Kızlar şimdi girdim eve saatlerdir koşturup duruyorum acayip yoruldumsadece baroya başvurması kaldi bugün yetişmedi maalesef
Canim belki cekemeyen birisidir aranız bozulsun diye yapıyordur
ekmek tb yani tam buğday ekmeği abla. valla pastırmada tuzlar gördüm üstünde yıkadım
tamam abla ben de kendi çapımda yaparım yorumumu yine :)
kesinlikle yumurta konusu öyle ama ben haşlanmış hiç sevmiyorum(
aayy ben de günü kapattım bundan sonra sadece nescafe içerim acıkırsam
canım dün başladım yemeye
Baroda işler tam olmamış olsun sonra halledersin yarın falan. ilk adımı attın
süpersin beeeeeeeeeee
ooo süper
ce eeeeee
kaçamak yoook
sen de kendine dikkat et canım
evet canım az gitsin ama gitsin bari kilolar :)
tamam canım sağlık ocağına gidebilirim. kan vermeye de korkuyorum bir de ben
canım geç gördüm tavsiyeni ben de zaten activia aldım yedim bugün. akşamda zuhal ablanın tavsiyesiyle cevizi suda bekletip sabah tüketcem. yarına wc siz 3. gün olcak çünkü
sen de süper eksi desin bravoo :)
canım hamile misin yoksa?? benim 1 haftaya belli olabilir. normalde 4 ünde oldum geçen hafta acaba ne zaman idrarda belli olur?
ohh süpersin
kızz lütfen söyle sadece bana yorumunun nedenini söylersen ben de anlarım düzensiz buldum gibi söyleyince ben anlamadım nesi düzensiz ve besleyici değilherkes bana özellikle yorum yapsın çünkü en kötülerden biriyim ben menülerde ve bundan bir haberim
tatlım ben hamile olabilirim cidden en geç 10 güne belli olur :)
mutlulugunda gözü olan densizin biri işte. canım devam ederse numaranı değiştir. eşinin de hoşuna gider.
cuma ya eksi olur canım menülere dikkate devam :)
olsun canım onu da halledersin buna şükür
Selam hosgeldin kaptanim
Kimmis o dengesiz gece gece ariyor numarasi gozukmuyormu esin arasin sorsun hayirmi diye
Valla bilmiyoeum ama bulursa fena yapcak orasını biliyorum
Bir daha aramadı ararsa bakalım
Can'ım gizli numaran aradı eşim yanımdaydı zqten ilkini ben açtım sonra açmadım en sonuncusunu da eşim açtı küfretti falan bir daha aramadı bakalım
Hosgeldin kaptancim.hay Allahim ya.ne art niyetli insanlar oluyorSelamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
bu da bir adimdir diyelim en azindan art diilsin ben gibiBu arada kilom sabit kizlar betulde mesaj atmis _100 mus bilginiz olsun
aynen abla.bi elimde tabak bi elimde tel idare ettim.yoksa gun boyunca hic giremiyorum misafir oluncaElifim iyi yolculıklar fırsat buldukça gelmeye çalış özlicez kızzz
teli kapatsaydınya cnm
Kim olsa bozulur
telini ozel numaralara kapat canim.ayarlardan.malesef dugun sobrasi boyle haset inaanlar oluyor arabozma amacliCan'ım arka arkaya aradı ve ismini söyledi Şeyda diye
Allah yardimcin olsun canim.isin rast gelsin.ne gerekiyormus?surecin nasil isledi?zor olmazsa anlatirmisin bilgim olsunKızlar şimdi girdim eve saatlerdir koşturup duruyorum acayip yoruldumsadece baroya başvurması kaldi bugün yetişmedi maalesef
Aynen.ifsa edin canim.yeni evli oldugunu muhakkak biliyordur.boyle pislikleri gun yuzune cikarmak lazimSorma sorma savcılığa başvurcam öğrencem kim diyor benimki bir de gizli numara aramışta
benim adetim iki gun geciktiginde test yapmustim.orda cikmisti.herkedin farkli olur tabiekmek tb yani tam buğday ekmeği abla. valla pastırmada tuzlar gördüm üstünde yıkadım
tamam abla ben de kendi çapımda yaparım yorumumu yine :)
kesinlikle yumurta konusu öyle ama ben haşlanmış hiç sevmiyorum(
aayy ben de günü kapattım bundan sonra sadece nescafe içerim acıkırsam
canım dün başladım yemeye
Baroda işler tam olmamış olsun sonra halledersin yarın falan. ilk adımı attın
süpersin beeeeeeeeeee
ooo süper
ce eeeeee
kaçamak yoook
sen de kendine dikkat et canım
evet canım az gitsin ama gitsin bari kilolar :)
tamam canım sağlık ocağına gidebilirim. kan vermeye de korkuyorum bir de ben
canım geç gördüm tavsiyeni ben de zaten activia aldım yedim bugün. akşamda zuhal ablanın tavsiyesiyle cevizi suda bekletip sabah tüketcem. yarına wc siz 3. gün olcak çünkü
sen de süper eksi desin bravoo :)
canım hamile misin yoksa?? benim 1 haftaya belli olabilir. normalde 4 ünde oldum geçen hafta acaba ne zaman idrarda belli olur?
ohh süpersin
kızz lütfen söyle sadece bana yorumunun nedenini söylersen ben de anlarım düzensiz buldum gibi söyleyince ben anlamadım nesi düzensiz ve besleyici değilherkes bana özellikle yorum yapsın çünkü en kötülerden biriyim ben menülerde ve bundan bir haberim
tatlım ben hamile olabilirim cidden en geç 10 güne belli olur :)
mutlulugunda gözü olan densizin biri işte. canım devam ederse numaranı değiştir. eşinin de hoşuna gider.
cuma ya eksi olur canım menülere dikkate devam :)
olsun canım onu da halledersin buna şükür
10 cm taze soganini yesinler:)guzel menu.menüm
sabah 8.30
sütlü nescafe şekersiz
1 ceviz içi
10.30
2 fıs yağlı tavada yumurta
yarım dilim tam b.ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dilim pastırma
1 dilim yağsız hindi füme
yarım dal taze soğan, 1 küçük domates, 1 minik salatalık
14.30
activia çilekli yoğurt 110 gr (90 kl. ve şekersiz kabızlık için)
1 ceviz
16.45
1 ince dana hamburger köftesi
yağsız tavada 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
10 cm taze soğan
2,5 lt su
30+30 yürüyüş
sopalı bel hareketi ve yerde bacak hareketi yaptım (hamişliğe uygun olanlar)
acıkırsam şekersiz 1 nescafe daha içerim
ayy keske yanina sandvic yapabilsen ya da alabilsen.hazir pogca yagi mideni cok agritirAmasya dayız bu gece ogretmenevinde kalicaz sabah devam inşallah. Yolculukta beslenme düzenim alt üst 2 poğaça yedim kızlar ve patlıyorum soda icicem şimdi bi kaç tane anca keser beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?