- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.341
Amasya dayız bu gece ogretmenevinde kalicaz sabah devam inşallah. Yolculukta beslenme düzenim alt üst 2 poğaça yedim kızlar ve patlıyorum soda icicem şimdi bi kaç tane anca keser beni
10 cm taze soganini yesinler:)guzel menu.
ayy keske yanina sandvic yapabilsen ya da alabilsen.hazir pogca yagi mideni cok agritir
Menum
10.30 kahvalti 1.5 tb ekmk.1 yumurta.1 kk tuzsuz peynir .domates.salatalik.biber.8 yesilzeytin
ara 14.30 2 salatalik
Aksam 16.45 1 buyuk kase tuzsuz yagsiz yesil fasulye.1 ton baligi.(light posettekilerden)Nar eksisi vesoya sosuyla
ara 19.00 1 kase yogurt
arcikirsam 21.30 da 1/2 sb sut veya yogurt
spor 35+30 dakika yuruyus
su 2.5 litre
zuhal ablanin sporu da uyumadan once yapacagim insallah
Güzel görünüyor tatlımmenüm
sabah 8.30
sütlü nescafe şekersiz
1 ceviz içi
10.30
2 fıs yağlı tavada yumurta
yarım dilim tam b.ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dilim pastırma
1 dilim yağsız hindi füme
yarım dal taze soğan, 1 küçük domates, 1 minik salatalık
14.30
activia çilekli yoğurt 110 gr (90 kl. ve şekersiz kabızlık için)
1 ceviz
16.45
1 ince dana hamburger köftesi
yağsız tavada 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
10 cm taze soğan
2,5 lt su
30+30 yürüyüş
sopalı bel hareketi ve yerde bacak hareketi yaptım (hamişliğe uygun olanlar)
acıkırsam şekersiz 1 nescafe daha içerim
Keşke kendine Göre bişeyler alsaydın cnmAmasya dayız bu gece ogretmenevinde kalicaz sabah devam inşallah. Yolculukta beslenme düzenim alt üst 2 poğaça yedim kızlar ve patlıyorum soda icicem şimdi bi kaç tane anca keser beni
Menü güzel tatlımMenum
10.30 kahvalti 1.5 tb ekmk.1 yumurta.1 kk tuzsuz peynir .domates.salatalik.biber.8 yesilzeytin
ara 14.30 2 salatalik
Aksam 16.45 1 buyuk kase tuzsuz yagsiz yesil fasulye.1 ton baligi.(light posettekilerden)Nar eksisi vesoya sosuyla
ara 19.00 1 kase yogurt
su 2.5 litre
Zencilerde genetik oluyor tatlımbugün önümde bir zenci kadın yürüyordu. benden kiloluydu ama poposu taş gibiydi bi de tayt giymiş. bi de benimkine baktım ooff ooff
evet canım yarin da baroya gidicem insekmek tb yani tam buğday ekmeği abla. valla pastırmada tuzlar gördüm üstünde yıkadım
tamam abla ben de kendi çapımda yaparım yorumumu yine :)
kesinlikle yumurta konusu öyle ama ben haşlanmış hiç sevmiyorum(
aayy ben de günü kapattım bundan sonra sadece nescafe içerim acıkırsam
canım dün başladım yemeye
Baroda işler tam olmamış olsun sonra halledersin yarın falan. ilk adımı attın
süpersin beeeeeeeeeee
ooo süper
ce eeeeee
kaçamak yoook
sen de kendine dikkat et canım
evet canım az gitsin ama gitsin bari kilolar :)
tamam canım sağlık ocağına gidebilirim. kan vermeye de korkuyorum bir de ben
canım geç gördüm tavsiyeni ben de zaten activia aldım yedim bugün. akşamda zuhal ablanın tavsiyesiyle cevizi suda bekletip sabah tüketcem. yarına wc siz 3. gün olcak çünkü
sen de süper eksi desin bravoo :)
canım hamile misin yoksa?? benim 1 haftaya belli olabilir. normalde 4 ünde oldum geçen hafta acaba ne zaman idrarda belli olur?
ohh süpersin
kızz lütfen söyle sadece bana yorumunun nedenini söylersen ben de anlarım düzensiz buldum gibi söyleyince ben anlamadım nesi düzensiz ve besleyici değilherkes bana özellikle yorum yapsın çünkü en kötülerden biriyim ben menülerde ve bundan bir haberim
tatlım ben hamile olabilirim cidden en geç 10 güne belli olur :)
mutlulugunda gözü olan densizin biri işte. canım devam ederse numaranı değiştir. eşinin de hoşuna gider.
cuma ya eksi olur canım menülere dikkate devam :)
olsun canım onu da halledersin buna şükür
aynen engelle canım numarayı huzurunuz kaçmasınValla bilmiyoeum ama bulursa fena yapcak orasını biliyorum
Bir daha aramadı ararsa bakalım
afiyet olsun canımmenüm
sabah 8.30
sütlü nescafe şekersiz
1 ceviz içi
10.30
2 fıs yağlı tavada yumurta
yarım dilim tam b.ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dilim pastırma
1 dilim yağsız hindi füme
yarım dal taze soğan, 1 küçük domates, 1 minik salatalık
14.30
activia çilekli yoğurt 110 gr (90 kl. ve şekersiz kabızlık için)
1 ceviz
16.45
1 ince dana hamburger köftesi
yağsız tavada 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
10 cm taze soğan
2,5 lt su
30+30 yürüyüş
sopalı bel hareketi ve yerde bacak hareketi yaptım (hamişliğe uygun olanlar)
acıkırsam şekersiz 1 nescafe daha içerim
tatlim yola çıkmadan küçük kutu süt meyve filan al daha iyi olurAmasya dayız bu gece ogretmenevinde kalicaz sabah devam inşallah. Yolculukta beslenme düzenim alt üst 2 poğaça yedim kızlar ve patlıyorum soda icicem şimdi bi kaç tane anca keser beni
Ikametgah ve fakirlik kağıdı aldım canım. Kaymakamlık ta isim çok uzun sürdü 4 e kadar oradaydım. Ondan yetişmedi. Başka bisi gerekmiyor sanırım. Yarin da baroya gidicemHosgeldin kaptancim.hay Allahim ya.ne art niyetli insanlar oluyor
bu da bir adimdir diyelim en azindan art diilsin ben gibi
aynen abla.bi elimde tabak bi elimde tel idare ettim.yoksa gun boyunca hic giremiyorum misafir olunca
telini ozel numaralara kapat canim.ayarlardan.malesef dugun sobrasi boyle haset inaanlar oluyor arabozma amacli
Allah yardimcin olsun canim.isin rast gelsin.ne gerekiyormus?surecin nasil isledi?zor olmazsa anlatirmisin bilgim olsun
Aynen.ifsa edin canim.yeni evli oldugunu muhakkak biliyordur.boyle pislikleri gun yuzune cikarmak lazim
benim adetim iki gun geciktiginde test yapmustim.orda cikmisti.herkedin farkli olur tabi
afiyet olsun canımMenum
ara 14.30 2 salatalik
ara 19.00 1 kase yogurt
su 2.5 litre
tatlim onlarınki genetik maalesef. Hem o kadar buyuk toto hoş değil yaabugün önümde bir zenci kadın yürüyordu. benden kiloluydu ama poposu taş gibiydi bi de tayt giymiş. bi de benimkine baktım ooff ooff
Tamamdir ablacimKızlar gözünüz yarışmaya Katılmak isteyenler topiğinde olsun
Kilosu çok az olmayan biri gelirse çağırabilirsiniz
Listemiz iyice azaldı
Güzel görünüyor tatlım
Hani marul roka falan alcaktın
Zencilerde genetik oluyor tatlım
Eğer öyle popo yapmak istiyosan düzenli sıkı spor lazım
Kızlar gözünüz yarışmaya Katılmak isteyenler topiğinde olsun
Kilosu çok az olmayan biri gelirse çağırabilirsiniz
Listemiz iyice azaldı
evet canım yarin da baroya gidicem ins
afiyet olsun canım
tatlim onlarınki genetik maalesef. Hem o kadar buyuk toto hoş değil yaa
Sabah 10:30
Bir bardak süt
5 fındık 5 kuru üzüm 5 badem 1 ceviz
Ara 16:30
Bir armut
Akşam 19
Bir kepçe ezogelin çorbası
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol bol dışarda kosturmaca ve ev temizliği
Kiz kosturmaktan bisi yiyemedim eve gelince de yorgundum istahim kaçmıştı. Aç kalmayim diye armut yedim. Akşamları fazla yuklenmiyorun canımayy inanmıyorum yaaa göbek aldım hem de 2 taneunuttum onları ben rokayı unuttum. neyse şuan yeşilliğim var göbek salatalık ve taze soğan var. onu da alırım sonra :)
abla genetikse de kıskanılası(
abla bizim listede kişi az ama paylaşımda bulunan arkadaşımız çok olduğu için anca yetişiyom valla oku oku geçmişi
ay Allah yardımcın olsun canım
sağ ol tatlış
yaa ama işte bu büyük değildi.kilosuyla orantılı ve kalkıktı ondan kıskandım(
tatlış çok az olmamış mı armutla geçmiş gün. bir de akşam azcık pro yeseydin tok tutardı. acıkırsan yoğurt yersin. sen işini bilirsin hadi bakalım
Kiz belki psikolojiktir yaa2 gündür midem bulanıyooo bugün dünden fazlalaştı
Fazla abartmadan bebeğim dikkat :)menüme ilave
1 yaprak göbek
2 yk yoğurt
2 fındık 2 badem
yedim kızlar
Kiz kosturmaktan bisi yiyemedim eve gelince de yorgundum istahim kaçmıştı. Aç kalmayim diye armut yedim. Akşamları fazla yuklenmiyorun canım
Kiz belki psikolojiktir yaa
Fazla abartmadan bebeğim dikkat :)
Ya sıra beklerken bisi yiyememki sonrada muhtarliga yetiseyim diye kostur kostur geri döndüm.anladım canım. ama çok aç da kalma sonra vücut kendini kitleyebiliyor.
psikolojik de olabilir ama ben öyle kesin hamileyim gözüyle bakmadım hiç eşim hatta heveslenince onu durduruyorum bir şey belli değil diye. benim reflüm var ama çok çok hafif yılda 1 falan nüksediyor. hamilelerde de en çok reflü oluyormuş bende de zaten var olduğu için daha çabuk midem bulanabilir diye düşündüm. ayy Allahtan hayırlısı 10 güne en geç belli olcak. :))
yalnız eğer bu mide bulantısı bebektense beni çok zor bi hamilelik bekliyor bulantı açısından o belli :/
yok abartmadım zuhal abla marul roka nerde diye sorunca bi anda çok canım çekti biraz da acıkmıştım yoğurt en sağlıklısı diye onunla yedim canım. iyice tok tutsun diye de yemiş ekledim azcık :)
Ya sıra beklerken bisi yiyememki sonrada muhtarliga yetiseyim diye kostur kostur geri döndüm.
Tamam tatlım. Sakın hevesini kırmak gibi algılama olurmu. Eğer hamile degilsen üzülme diye söylüyorum canım
Tamam canimm ac kalmam merak etmetatlışkooo sıradayken aç kalma demiyorumakşamı hafif yapıyorum dedin ya sonradan acıkırsan aç aç durma benim gibi ağzına 2 kaşık yoğurt falan at diye dedim :)
tamam canım üzülmem desem yalan olur ama çok üzülmem. doktora giderim belki kanalım tıkalıdır :) sorun yok canım arkadaşım beniiiiimmmmm
Fazlaymis.ben ekmek tukettigimde azaltmam gerektigini bilmiyordum.oki.iyi oldu ogrendigimyesinler
tatlış güzel menü. sadece 8 zeytin fazla değil mi sence de?
off offf.benim bi yenge var zenci.kadin 6 cocuk dogurdu.hepsi normal.kilo benden fazla.ama boyle fizik yok.beslenme vs hic ama hic dikkat etmiyor.hep dondurulmus gida coluk cocuk.ama vucut on numara.bence de genetik yani.her baktigimda fakir avuntusu hunu soyluyorum cunku:):):)ogullarimiz yakin dogdu.2 hafta arayla.kadin 1.5 ayda eski haline dondu:/:))bugün önümde bir zenci kadın yürüyordu. benden kiloluydu ama poposu taş gibiydi bi de tayt giymiş. bi de benimkine baktım ooff ooff
nar eksisi zararli mi abla?bir de soya sos icin odem yapiyir dediler.bilgin var mi?zeytin hakkinda not aldim.hwmen uygulamaya koyuyormGüzel görünüyor tatlım
Hani marul roka falan alcaktın
Keşke kendine Göre bişeyler alsaydın cnm
Gerçi sıcakta zor olur
Neyse oraya gidince dikkat edersin
Kv Gil bayadır görmüyolar seni dimi
Bakalım ne dicekler
Menü güzel tatlım
Busenin dediği gibi Eğer ekmek varsa 5-6 zeytin yeter
Ekmek yoksa karatay misali fazla yenebilir
Bide yeşil zeytin daha az kalorili
Nar ekşisinide sık kullanmayalım
tamam canim.bilgim olsun.Allah rast getirsinevet canım yarin da baroya gidicem ins
aynen engelle canım numarayı huzurunuz kaçmasın
afiyet olsun canım
tatlim yola çıkmadan küçük kutu süt meyve filan al daha iyi olur
Ikametgah ve fakirlik kağıdı aldım canım. Kaymakamlık ta isim çok uzun sürdü 4 e kadar oradaydım. Ondan yetişmedi. Başka bisi gerekmiyor sanırım. Yarin da baroya gidicem
afiyet olsun canım
tatlim onlarınki genetik maalesef. Hem o kadar buyuk toto hoş değil yaa
Tamamdir ablacim
Sabah 10:30
Bir bardak süt
5 fındık 5 kuru üzüm 5 badem 1 ceviz
Ara 16:30
Bir armut
Akşam 19
Bir kepçe ezogelin çorbası
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol bol dışarda kosturmaca ve ev temizliği
menu az ama kosturdugun icin yiyememissin.ins hep yagdan gitsin.cuma ogleki kacamagin belli oldu:):)ysni 1 kofte yerine 2 yk kavrulmus kiyma ketcap yesillik ve 1 tb ekmekle sabah kahvaltida bi nebze giderebilir cuma da rahat rahat yersin istersenYa kızlar bu ara canım çok fazla hamburger istiyornapsamki kaç gündür tutuyorum kendimi ama resmen burnuma kokusu geliyor yaaa
Tamam canimm ac kalmam merak etme
Tamam beybiii üzülmek yok sakın. Allahım hayirlisini versin
Ya kızlar bu ara canım çok fazla hamburger istiyornapsamki kaç gündür tutuyorum kendimi ama resmen burnuma kokusu geliyor yaaa
Fazlaymis.ben ekmek tukettigimde azaltmam gerektigini bilmiyordum.oki.iyi oldu ogrendigim
off offf.benim bi yenge var zenci.kadin 6 cocuk dogurdu.hepsi normal.kilo benden fazla.ama boyle fizik yok.beslenme vs hic ama hic dikkat etmiyor.hep dondurulmus gida coluk cocuk.ama vucut on numara.bence de genetik yani.her baktigimda fakir avuntusu hunu soyluyorum cunku:):):)ogullarimiz yakin dogdu.2 hafta arayla.kadin 1.5 ayda eski haline dondu:/:))
nar eksisi zararli mi abla?bir de soya sos icin odem yapiyir dediler.bilgin var mi?zeytin hakkinda not aldim.hwmen uygulamaya koyuyorm
tamam canim.bilgim olsun.Allah rast getirsin
menu az ama kosturdugun icin yiyememissin.ins hep yagdan gitsin.cuma ogleki kacamagin belli oldu:):)ysni 1 kofte yerine 2 yk kavrulmus kiyma ketcap yesillik ve 1 tb ekmekle sabah kahvaltida bi nebze giderebilir cuma da rahat rahat yersin istersen
Kizlar erkenciyim ben.cok yoruldum bugun.misafir cocuk vs derken.size super haberim bugun mukellef bir sofra vardi soslu spagettiler firinda kofte patatesler.tatlilar vs.hicccc birine ellllll bile surmedim.annemin israrina da at buzluga cuma oglen yerim dedim israrla cok sukur yaaa:)mutlu hissediyorum
iradenin mutlulugu sanirim.dun kimdi yememisti onun paylasimi gaxa getirdi aslinda.tesekkurler hepinize...iyi geceler.cok cok optum.her birinixi ikiser yanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?