- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.361
amin canım.Fazlaymis.ben ekmek tukettigimde azaltmam gerektigini bilmiyordum.oki.iyi oldu ogrendigim
off offf.benim bi yenge var zenci.kadin 6 cocuk dogurdu.hepsi normal.kilo benden fazla.ama boyle fizik yok.beslenme vs hic ama hic dikkat etmiyor.hep dondurulmus gida coluk cocuk.ama vucut on numara.bence de genetik yani.her baktigimda fakir avuntusu hunu soyluyorum cunku:):):)ogullarimiz yakin dogdu.2 hafta arayla.kadin 1.5 ayda eski haline dondu:/:))
nar eksisi zararli mi abla?bir de soya sos icin odem yapiyir dediler.bilgin var mi?zeytin hakkinda not aldim.hwmen uygulamaya koyuyorm
tamam canim.bilgim olsun.Allah rast getirsin
menu az ama kosturdugun icin yiyememissin.ins hep yagdan gitsin.cuma ogleki kacamagin belli oldu:):)ysni 1 kofte yerine 2 yk kavrulmus kiyma ketcap yesillik ve 1 tb ekmekle sabah kahvaltida bi nebze giderebilir cuma da rahat rahat yersin istersen
Ayseydi canım. Masallah sana hep böyle devam canimmmKizlar erkenciyim ben.cok yoruldum bugun.misafir cocuk vs derken.size super haberim bugun mukellef bir sofra vardi soslu spagettiler firinda kofte patatesler.tatlilar vs.hicccc birine ellllll bile surmedim.annemin israrina da at buzluga cuma oglen yerim dedim israrla cok sukur yaaa:)mutlu hissediyorum
iradenin mutlulugu sanirim.dun kimdi yememisti onun paylasimi gaxa getirdi aslinda.tesekkurler hepinize...iyi geceler.cok cok optum.her birinixi ikiser yanaktan
Ben hazır istiyorum bikeremamin tatlış
bim de dana hamburger köftesi var. bende ondan var sende al 1 dilim esmer ekmekle ye. arasına da maruk soğan oohhh :)
oof zenciler ne şanslı yaaacanım soya sosu öyle ben de öyle biliyorum 1 tatlı kaşığını geçmemeli günde. nar ekşisi kühnenin var o nar suyu tamamen diğerlerinde şeker falan var o yüzden demiş olabilir zuhal abla.
kız hilale köfte demişsin de ketçap kullanabiliyoz mu?
tamam canım çok sevindim kaçamaksız olmana tebrikler :))
iyi geceler.
Afiyet olsun mervem abartılı bisi görmedimMerhaba kizlar bugun hic iyi degildim gozum karariyor surekli ellerim titriyor saglik ocagina gittim yarin sabah tahlil yapilcak kansizlik yada seker olabilirmis
Menumde soyle
Sabah10:30
1has yumurta
Domates
Kk peynir
1dilim tb ekmk cay
Ogle 17:00
5yk patats yemegi (kvdedeydm baska yemek yoktu)
4yk harsil (yogurtlu otlu abaza yemegi)
Aksam20:00
1bardak ayran
Su 2litre
Spor kvdeden eve yurudum 20dk
Son adet tarihin neydi kiz2 gündür midem bulanıyooo bugün dünden fazlalaştı
Cuma gunu yersin hilalcm ama sadece ekmek kofte marul olsun icindeYa kızlar bu ara canım çok fazla hamburger istiyornapsamki kaç gündür tutuyorum kendimi ama resmen burnuma kokusu geliyor yaaa
Menunde sporunda guzel olmus canim afiyet olsunmenüm
sabah 8.30
sütlü nescafe şekersiz
1 ceviz içi
10.30
2 fıs yağlı tavada yumurta
yarım dilim tam b.ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dilim pastırma
1 dilim yağsız hindi füme
yarım dal taze soğan, 1 küçük domates, 1 minik salatalık
14.30
activia çilekli yoğurt 110 gr (90 kl. ve şekersiz kabızlık için)
1 ceviz
16.45
1 ince dana hamburger köftesi
yağsız tavada 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
10 cm taze soğan
2,5 lt su
30+30 yürüyüş
sopalı bel hareketi ve yerde bacak hareketi yaptım (hamişliğe uygun olanlar)
acıkırsam şekersiz 1 nescafe daha içerim
Pagaca kotu olmus canim aman dikkat et geri geldiginde ayni kiloda gelmeye calisAmasya dayız bu gece ogretmenevinde kalicaz sabah devam inşallah. Yolculukta beslenme düzenim alt üst 2 poğaça yedim kızlar ve patlıyorum soda icicem şimdi bi kaç tane anca keser beni
Vazgeçtim kizz tutcam kendimi sonra kendimi menuyle odullendiricemCuma gunu yersin hilalcm ama sadece ekmek kofte marul olsun icinde
Ben hazır istiyorum bikerem
Merhaba kizlar bugun hic iyi degildim gozum karariyor surekli ellerim titriyor saglik ocagina gittim yarin sabah tahlil yapilcak kansizlik yada seker olabilirmis
Menumde soyle
Sabah10:30
1has yumurta
Domates
Kk peynir
1dilim tb ekmk cay
Ogle 17:00
5yk patats yemegi (kvdedeydm baska yemek yoktu)
4yk harsil (yogurtlu otlu abaza yemegi)
Aksam20:00
1bardak ayran
Su 2litre
Spor kvdeden eve yurudum 20dk
Son adet tarihin neydi kiz
Afiyet olsun canim guzel olmus nar eksisini bende bilmiyodum ogrenmis oldumMenum
10.30 kahvalti 1.5 tb ekmk.1 yumurta.1 kk tuzsuz peynir .domates.salatalik.biber.8 yesilzeytin
ara 14.30 2 salatalik
Aksam 16.45 1 buyuk kase tuzsuz yagsiz yesil fasulye.1 ton baligi.(light posettekilerden)Nar eksisi vesoya sosuyla
ara 19.00 1 kase yogurt
arcikirsam 21.30 da 1/2 sb sut veya yogurt
spor 35+30 dakika yuruyus
su 2.5 litre
zuhal ablanin sporu da uyumadan once yapacagim insallah
Guzel olmus canim afiyt olsunSabah 10:30
Bir bardak süt
5 fındık 5 kuru üzüm 5 badem 1 ceviz
Ara 16:30
Bir armut
Akşam 19
Bir kepçe ezogelin çorbası
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol bol dışarda kosturmaca ve ev temizliği
Yok yok vazgecrim yaa. 4 5 kilo daha vereyimbde sonra yerimo zaman cuma günü ye canım öğlenn oohh :)
mervecim çook geçmiş olsun inşallah temiz çıkar tahlil bir anlık bir şeydir inş.
menünü beğendim akşam çok az olmuş yanına kuru kayısı yada fındık badem tüketeydin ama öğle yemeğindeki patatesten korktun sanırım
ya 2 temmuz du diye hatırlıyorum ama 4 ü de olabilir.
Evet canım açıyorumGuzel olmus canim afiyt olsun
Sen bosanma davasini aciyorsun dimi
Aferin kiz sana valla bende senin gibiyim irademe sahip cikinca çok mutlu oluyorumKizlar erkenciyim ben.cok yoruldum bugun.misafir cocuk vs derken.size super haberim bugun mukellef bir sofra vardi soslu spagettiler firinda kofte patatesler.tatlilar vs.hicccc birine ellllll bile surmedim.annemin israrina da at buzluga cuma oglen yerim dedim israrla cok sukur yaaa:)mutlu hissediyorum
iradenin mutlulugu sanirim.dun kimdi yememisti onun paylasimi gaxa getirdi aslinda.tesekkurler hepinize...iyi geceler.cok cok optum.her birinixi ikiser yanaktan
Ne icin canim anlamadimkonuyu baştan takip edemedim ama kayısı çayını öneririm :)
Canin cektiyse dedigim gibi yiyebilirsin arada vucudu sasirtmakta lazm iyice kitliga sokmaVazgeçtim kizz tutcam kendimi sonra kendimi menuyle odullendiricem
Ama istediğimi yemedikten sonra vi anlamı yok ki yaaCanin cektiyse dedigim gibi yiyebilirsin arada vucudu sasirtmakta lazm iyice kitliga sokma
Sagol canim buyuk ihtimal kansiz cikicam zaten kansiz oldugumu biliyorum iyice dustu demekkio zaman cuma günü ye canım öğlenn oohh :)
mervecim çook geçmiş olsun inşallah temiz çıkar tahlil bir anlık bir şeydir inş.
menünü beğendim akşam çok az olmuş yanına kuru kayısı yada fındık badem tüketeydin ama öğle yemeğindeki patatesten korktun sanırım
ya 2 temmuz du diye hatırlıyorum ama 4 ü de olabilir.
Hakkinda hayirlisi olsun tatlimYok yok vazgecrim yaa. 4 5 kilo daha vereyimbde sonra yerim
Evet canım açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?