- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.401
Selamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
ekmek tb yani tam buğday ekmeği abla. valla pastırmada tuzlar gördüm üstünde yıkadım
tamam abla ben de kendi çapımda yaparım yorumumu yine :)
kesinlikle yumurta konusu öyle ama ben haşlanmış hiç sevmiyorum(
aayy ben de günü kapattım bundan sonra sadece nescafe içerim acıkırsam
canım dün başladım yemeye
Baroda işler tam olmamış olsun sonra halledersin yarın falan. ilk adımı attın
süpersin beeeeeeeeeee
ooo süper
ce eeeeee
kaçamak yoook
sen de kendine dikkat et canım
evet canım az gitsin ama gitsin bari kilolar :)
tamam canım sağlık ocağına gidebilirim. kan vermeye de korkuyorum bir de ben
canım geç gördüm tavsiyeni ben de zaten activia aldım yedim bugün. akşamda zuhal ablanın tavsiyesiyle cevizi suda bekletip sabah tüketcem. yarına wc siz 3. gün olcak çünkü
sen de süper eksi desin bravoo :)
canım hamile misin yoksa?? benim 1 haftaya belli olabilir. normalde 4 ünde oldum geçen hafta acaba ne zaman idrarda belli olur?
ohh süpersin
kızz lütfen söyle sadece bana yorumunun nedenini söylersen ben de anlarım düzensiz buldum gibi söyleyince ben anlamadım nesi düzensiz ve besleyici değilherkes bana özellikle yorum yapsın çünkü en kötülerden biriyim ben menülerde ve bundan bir haberim
tatlım ben hamile olabilirim cidden en geç 10 güne belli olur :)
mutlulugunda gözü olan densizin biri işte. canım devam ederse numaranı değiştir. eşinin de hoşuna gider.
cuma ya eksi olur canım menülere dikkate devam :)
olsun canım onu da halledersin buna şükür
Bendim ben :))) Harikasın :)Kizlar erkenciyim ben.cok yoruldum bugun.misafir cocuk vs derken.size super haberim bugun mukellef bir sofra vardi soslu spagettiler firinda kofte patatesler.tatlilar vs.hicccc birine ellllll bile surmedim.annemin israrina da at buzluga cuma oglen yerim dedim israrla cok sukur yaaa:)mutlu hissediyorum
iradenin mutlulugu sanirim.dun kimdi yememisti onun paylasimi gaxa getirdi aslinda.tesekkurler hepinize...iyi geceler.cok cok optum.her birinixi ikiser yanaktan
Aksamüstü çıkan sürpriz programla bu saate kaldım.Afedersin.
tatlım bizde şok diyet yasak sadece günlük detoks yada protein günü yapabilirsin. Ama menun güzel sporda var daha nolsun :) birde tavuk sis 5 tane miydi yoksa bi siste beş parcami vardıIyi geceler
Gecikmeli de olsa menumu yazayım. Akşam 7de yemek programı yaptık anca gelebildim eve.
Ben bugun Şeyda Coşkun'un 3 günde 3 kg diyetine başlamıştım. Tim diyorum aksama kadar harikaydı ama akşam bozdum maalesef. Ama yine de genel diyet dışına çıkmadım.
08.30 kahvaltı
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
11.30 ara
6 çilek
14 öğle yemeği
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
17 ara
6 çilek
20 akşam yemeği
3 parça ızgara kanat
5 tane Kuşbasi sis
Bol salatalık domates biber maydanoz
Su 2.5 lt
Spor 50 +100+25 ip atlama.2 mile Leslie.15 mekik.10 yarım sınav. 50 yana eğilme.30 oklavayla vücut çevirme. 20 ser bacak kaldırma. 20ser arkaya tekme.
Bel fıtığı sebebiyle beni zorlamayanlari yapmaya çalıştım. Squat ve plank için araştırma yapamadım. Yarın vakit bulursam onları da ogrenip yaparım.
Iyi geceler tatlımHerkese iyi geceler...
Aaa kaçak gelmiş bölgemize10.takımdan kucak dolusu sevgiler kızlar...
Ne yer ne içersiniz merak ettimbu sıcak yaz günlerinde yormayin kendinizi diyet falan, can boğazdan gelir anacım ♡♡♡♡
Verir canim yap bencetamam canım ama o kadar beklemene gerek yok bence cuma günü yeyip ertesi gün pro günü yaparsan sana zararı dokunmaz 1 seferlik hamburgerin
eczaneden alınan idrar testini mi diyorsun canım? sonuç verir mi sence şuan?
Oki.soslarda da dikkatli oluyorum insamin tatlış
bim de dana hamburger köftesi var. bende ondan var sende al 1 dilim esmer ekmekle ye. arasına da maruk soğan oohhh :)
oof zenciler ne şanslı yaaacanım soya sosu öyle ben de öyle biliyorum 1 tatlı kaşığını geçmemeli günde. nar ekşisi kühnenin var o nar suyu tamamen diğerlerinde şeker falan var o yüzden demiş olabilir zuhal abla.
kız hilale köfte demişsin de ketçap kullanabiliyoz mu?
tamam canım çok sevindim kaçamaksız olmana tebrikler :))
iyi geceler.
5 kilo odulun olsun dedigin gibiamin canım.
Yaa ben hazır olandan istiyorumevdekiler onun gibi olmuyor. Ama vazgeçtim 4 5 kilo daha vermeden yemicem. Biraz daha kilo verince bi ödül olarak yiyebilirim diye düşünüyorum
Ayseydi canım. Masallah sana hep böyle devam canimmm
Iyi geceler
canim gecmis olsun.sekerin dusmus de olabilir.ins ciddi bisey cikmazMerhaba kizlar bugun hic iyi degildim gozum karariyor surekli ellerim titriyor saglik ocagina gittim yarin sabah tahlil yapilcak kansizlik yada seker olabilirmis
Menumde soyle
Sabah10:30
1has yumurta
Domates
Kk peynir
1dilim tb ekmk cay
Ogle 17:00
5yk patats yemegi (kvdedeydm baska yemek yoktu)
4yk harsil (yogurtlu otlu abaza yemegi)
Aksam20:00
1bardak ayran
Su 2litre
Spor kvdeden eve yurudum 20dk
benim ilk gebelij cikmisti canim.adetim geceli 2 gun olmustu.bi dene istersen.ama bu oglumda ustune iki kere adet olmustum.ogrendigimde nerdeyse 3 aylikti:):):)tamam canım ama o kadar beklemene gerek yok bence cuma günü yeyip ertesi gün pro günü yaparsan sana zararı dokunmaz 1 seferlik hamburgerin
eczaneden alınan idrar testini mi diyorsun canım? sonuç verir mi sence şuan?
Ohh masallah.spor cok iyi menu super.su 10 nunara.daha ne olsunMenüm yazayım gidip geçmişe bakayım
07:30 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 t.kasigi acuka
12:00 1 kase yogurt
16:00 1 nektarin
18:40 6 y.kasigi kabak yemegi 1 bardak ayran
Su 3.5 lt
Spor jillian yaptim... 30 dk yürüyüş birde Mefkusun söylediği hareketler
tamamdir ablacim.evet zaten bi tatli kasigi bile olmuyor.tuz yerine arada kullaniyorum.Öğlen az olmuş cnm onun dışında iyi
Keşke senin şu iştahsızlığın Bide Bana bulaşsa
Seni listeye alırken ben durumu unutmuşum
Hakkında hayırlısı cnm
Ne zamandır çok iyi gidiyosun tatlım
Istersen cuma öğlen ye
Nar ekşisi zararlı değilde içinde şeker oranı fazla cnm 1 kş 30 kalori
Bide hazırlarda malum katkı maddeli
Soya sosonun kalorisi az ama çok tuzlu yani ödem yapar
Harikasın tatlım
Ne güzel kimse düzenini bozmuyor
ayyy kiz Allah razi olsun.senin kararliligin beni de iyi etkiledi dunne kadar sinir bozucu bi durum olmuş. Inşallah kapanır gider en hayırlı şekilde.
((( inşallah değilimdir hamile falan. Sen ol benim yerime (
Bendim ben :))) Harikasın :)
Aksamüstü çıkan sürpriz programla bu saate kaldım.Afedersin.
10.takımdan kucak dolusu sevgiler kızlar...
Ne yer ne içersiniz merak ettimbu sıcak yaz günlerinde yormayin kendinizi diyet falan, can boğazdan gelir anacım ♡♡♡♡
hey 10.takim hatunlari.osgeldiniz.gece uyumadan pasta borek bu bikac gun kilo yapmiyiiimis.oyle duyum aldim.bilginize:):):)CurukElma seninle atışması pek tatlı oldu kilo yapmazsın dimi
İadei ziyaret yapayım dedim
İyi geceler
Ama her gün her gün protein olmaz ki tatlım, ne demişler her gün bal yiyen baldan usanir(gerçi ben daha usanamadım amatatlım bizde şok diyet yasak sadece günlük detoks yada protein günü yapabilirsin. Ama menun güzel sporda var daha nolsun :) birde tavuk sis 5 tane miydi yoksa bi siste beş parcami vardı
Iyi geceler tatlım
Aaa kaçak gelmiş bölgemize
Şaka şaka hoşgeldin canım. Bol bolll protein yiyoruz spor yapıyoruz
Siz de neler var pasta börek filan
Güzelim sen daha yeni yeni düzen oturttuğun için Böyle şeylere ihtiyacın yokIyi geceler
Gecikmeli de olsa menumu yazayım. Akşam 7de yemek programı yaptık anca gelebildim eve.
Ben bugun Şeyda Coşkun'un 3 günde 3 kg diyetine başlamıştım. Tim diyorum aksama kadar harikaydı ama akşam bozdum maalesef. Ama yine de genel diyet dışına çıkmadım.
08.30 kahvaltı
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
11.30 ara
6 çilek
14 öğle yemeği
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
17 ara
6 çilek
20 akşam yemeği
3 parça ızgara kanat
5 tane Kuşbasi sis
Su 2.5 lt
Spor 50 +100+25 ip atlama.2 mile Leslie.15 mekik.10 yarım sınav. 50 yana eğilme.30 oklavayla vücut çevirme. 20 ser bacak kaldırma. 20ser arkaya tekme.
Bel fıtığı sebebiyle beni zorlamayanlari yapmaya çalıştım. Squat ve plank için araştırma yapamadım. Yarın vakit bulursam onları da ogrenip yaparım.
Büyük temizlikmi yapıyon tatlımHERKESLEREEE KOCAMANNN BIR GUNAYDIIINNNN
BOL EKSILI MUSMUTLU BIR GUN OLSUN ARKADASLAR.
dun cok yoruldum ama cok sukur cogu isim bitti.bugun de mutfagi halletcem insallah.mola aralarinda gelirim yine.dikkat dikkat yarism bitimine son 3:):)
Alışkın olmayınca mide kabul etmedi heraldeKizlar poğaça yi kendim yapmıştım tam buğday unuyla karışık ve hala aç değilim dün 3 te yemistim. Bugün süt meyve fln idare edicem almıyor midem
Tatlı rakibimiz hoşgelmişAma her gün her gün protein olmaz ki tatlım, ne demişler her gün bal yiyen baldan usanir(gerçi ben daha usanamadım ama) bunun içüüün baklava börek yemek gerek
Günaydın bu aradasizin gibi tatlı bir takimin bol tatlılı bi günü olsun:-*:-*♡♡♡
Hilalde solemis zaten sok diyetler yapmiyoruz canimIyi geceler
08.30 kahvaltı
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
11.30 ara
6 çilek
14 öğle yemeği
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
17 ara
6 çilek
20 akşam yemeği
3 parça ızgara kanat
5 tane Kuşbasi sis
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim jillian yapilmis supersin ben baktimda hareketleri cok zor deldi bana yetisebildinmiMenüm yazayım gidip geçmişe bakayım
07:30 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 t.kasigi acuka
12:00 1 kase yogurt
16:00 1 nektarin
18:40 6 y.kasigi kabak yemegi 1 bardak ayran
Su 3.5 lt
Spor jillian yaptim... 30 dk yürüyüş birde Mefkusun söylediği hareketler
Aa ben onu unuttum
Gunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artikHERKESLEREEE KOCAMANNN BIR GUNAYDIIINNNN
BOL EKSILI MUSMUTLU BIR GUN OLSUN ARKADASLAR.
dun cok yoruldum ama cok sukur cogu isim bitti.bugun de mutfagi halletcem insallah.mola aralarinda gelirim yine.dikkat dikkat yarism bitimine son 3:):)
Hee kendin yaptysan cokta sknti degil elifcimKizlar poğaça yi kendim yapmıştım tam buğday unuyla karışık ve hala aç değilim dün 3 te yemistim. Bugün süt meyve fln idare edicem almıyor midem
Şimdi bu yeni gelin hevesle bisürü bişey yapmıştır tatlımGunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artik
Esimin yeni evlenen arkadasi kahvaltiya cagrmis oraya gidicez bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?