Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar ben balayından döndüm tekrar aranızdayım kızlar size olanı sölicem gerçekten sinirlerimiz bozuk gecenin 4 ünde biri beni 8 kere aradı Bi erkek benimki kafayı yedi falan offff sinirlerim bozuldu valla
ne kadar sinir bozucu bi durum olmuş. Inşallah kapanır gider en hayırlı şekilde.
((( inşallah değilimdir hamile falan. Sen ol benim yerime (
Bendim ben :))) Harikasın :)
Menü vermeyenler

@elifvecebir

Ayşenin nicki aklıma gelmiyor yaaa
Aksamüstü çıkan sürpriz programla bu saate kaldım.Afedersin.

Iyi geceler
Gecikmeli de olsa menumu yazayım. Akşam 7de yemek programı yaptık anca gelebildim eve.
Ben bugun Şeyda Coşkun'un 3 günde 3 kg diyetine başlamıştım. Tim diyorum aksama kadar harikaydı ama akşam bozdum maalesef. Ama yine de genel diyet dışına çıkmadım.
08.30 kahvaltı
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi

11.30 ara
6 çilek

14 öğle yemeği
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi

17 ara
6 çilek

20 akşam yemeği
3 parça ızgara kanat
5 tane Kuşbasi sis
Bol salatalık domates biber maydanoz

Su 2.5 lt
Spor 50 +100+25 ip atlama.2 mile Leslie.15 mekik.10 yarım sınav. 50 yana eğilme.30 oklavayla vücut çevirme. 20 ser bacak kaldırma. 20ser arkaya tekme.
Bel fıtığı sebebiyle beni zorlamayanlari yapmaya çalıştım. Squat ve plank için araştırma yapamadım. Yarın vakit bulursam onları da ogrenip yaparım.

tatlım bizde şok diyet yasak sadece günlük detoks yada protein günü yapabilirsin. Ama menun güzel sporda var daha nolsun :) birde tavuk sis 5 tane miydi yoksa bi siste beş parcami vardı
Herkese iyi geceler...
Iyi geceler tatlım
10.takımdan kucak dolusu sevgiler kızlar...
Ne yer ne içersiniz merak ettim bu sıcak yaz günlerinde yormayin kendinizi diyet falan, can boğazdan gelir anacım♡♡♡♡
Aaa kaçak gelmiş bölgemize
Şaka şaka hoşgeldin canım. Bol bolll protein yiyoruz spor yapıyoruz
Siz de neler var pasta börek filan

Oki.soslarda da dikkatli oluyorum ins
5 kilo odulun olsun dedigin gibi
canim gecmis olsun.sekerin dusmus de olabilir.ins ciddi bisey cikmaz
benim ilk gebelij cikmisti canim.adetim geceli 2 gun olmustu.bi dene istersen.ama bu oglumda ustune iki kere adet olmustum.ogrendigimde nerdeyse 3 aylikti:):):)
Ohh masallah.spor cok iyi menu super.su 10 nunara.daha ne olsun
tamamdir ablacim.evet zaten bi tatli kasigi bile olmuyor.tuz yerine arada kullaniyorum.
ayyy kiz Allah razi olsun.senin kararliligin beni de iyi etkiledi dun
10.takımdan kucak dolusu sevgiler kızlar...
Ne yer ne içersiniz merak ettim bu sıcak yaz günlerinde yormayin kendinizi diyet falan, can boğazdan gelir anacım♡♡♡♡

CurukElma seninle atışması pek tatlı oldu kilo yapmazsın dimi
İadei ziyaret yapayım dedim
İyi geceler
hey 10.takim hatunlari.osgeldiniz.gece uyumadan pasta borek bu bikac gun kilo yapmiyiiimis.oyle duyum aldim.bilginize:):):)

Ama her gün her gün protein olmaz ki tatlım, ne demişler her gün bal yiyen baldan usanir(gerçi ben daha usanamadım ama) bunun içüüün baklava börek yemek gerek
Günaydın bu aradasizin gibi tatlı bir takimin bol tatlılı bi günü olsun:-*:-*♡♡♡

Günaydınnnn azimli sabırlı hatuncuklar

Güzelim sen daha yeni yeni düzen oturttuğun için Böyle şeylere ihtiyacın yok
Normal Menü yapsanda zaten verirsin
Bu birkaç günlük detokst tarzı şeylere Duraklamalarda ihtiyaç duyulur
Akşam biraz geç ama güzel
Sporunda güzel cnm

HERKESLEREEE KOCAMANNN BIR GUNAYDIIINNNN
BOL EKSILI MUSMUTLU BIR GUN OLSUN ARKADASLAR.
dun cok yoruldum ama cok sukur cogu isim bitti.bugun de mutfagi halletcem insallah.mola aralarinda gelirim yine.dikkat dikkat yarism bitimine son 3:):)
Büyük temizlikmi yapıyon tatlım
Kolay gelsin

Kizlar poğaça yi kendim yapmıştım tam buğday unuyla karışık ve hala aç değilim dün 3 te yemistim. Bugün süt meyve fln idare edicem almıyor midem
Alışkın olmayınca mide kabul etmedi heralde
Ilık süt iyi gelir cnm

Tatlı rakibimiz hoşgelmiş

Bu menülere bakmayın şekercim
Biz yediğimiz tatlı börekleri yazmıyoruz
Sizde gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz

Hilalde solemis zaten sok diyetler yapmiyoruz canim
Sporun muhteşem olmus

Afiyet olsun canim jillian yapilmis supersin ben baktimda hareketleri cok zor deldi bana yetisebildinmi

HERKESLEREEE KOCAMANNN BIR GUNAYDIIINNNN
BOL EKSILI MUSMUTLU BIR GUN OLSUN ARKADASLAR.
dun cok yoruldum ama cok sukur cogu isim bitti.bugun de mutfagi halletcem insallah.mola aralarinda gelirim yine.dikkat dikkat yarism bitimine son 3:):)
Gunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artik
Esimin yeni evlenen arkadasi kahvaltiya cagrmis oraya gidicez bizde

Gunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artik
Esimin yeni evlenen arkadasi kahvaltiya cagrmis oraya gidicez bizde
Şimdi bu yeni gelin hevesle bisürü bişey yapmıştır tatlım
Aman dikkat görüyon 10.takımı
Madara olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…