- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.441
ee hamaratız tabi canımm 15 yıllık evli 2 çocuk sahibi kadınım yavrular için dikkat etmeliyim beslenmelerine ..bende öyle yenimeyi kim isterki...yeneriz biz 10.takımıevet abla hakkımda hayırlısı. fatma 2 ay daha adet görmeye devam etmiş doktora gitmişki 3 aylık oğluna hamile :) o yüzden regl olsam da ben testi yaptırcam bebek varsa ona zarar vermemek için :)
kayısı da aklıma :)
ay ne hamaratsın kız maşallah :) afiyet olsun öyleyse. evet bazen dışardayken işteyken öyle oluyor. tebrikler diyetine uymayan yemeği yemediğin için. bu hafta yarıştayız. yenilmek hiç istemiyorum
Biz her zaman yiyoruz tatlıyı ama cuma günü listelerde yiyoruz özellikle canım benimOki.soslarda da dikkatli oluyorum ins
5 kilo odulun olsun dedigin gibi
canim gecmis olsun.sekerin dusmus de olabilir.ins ciddi bisey cikmaz
benim ilk gebelij cikmisti canim.adetim geceli 2 gun olmustu.bi dene istersen.ama bu oglumda ustune iki kere adet olmustum.ogrendigimde nerdeyse 3 aylikti:):):)
Ohh masallah.spor cok iyi menu super.su 10 nunara.daha ne olsun
tamamdir ablacim.evet zaten bi tatli kasigi bile olmuyor.tuz yerine arada kullaniyorum.
ayyy kiz Allah razi olsun.senin kararliligin beni de iyi etkiledi dun
hey 10.takim hatunlari.osgeldiniz.gece uyumadan pasta borek bu bikac gun kilo yapmiyiiimis.oyle duyum aldim.bilginize:):):)
Abooooovv dun yenen poğaça idare etmez tatlım biraz daha yemelisinKizlar poğaça yi kendim yapmıştım tam buğday unuyla karışık ve hala aç değilim dün 3 te yemistim. Bugün süt meyve fln idare edicem almıyor midem
Hosbuldum tatlı rakibimTatlı rakibimiz hoşgelmiş
Bu menülere bakmayın şekercim
Biz yediğimiz tatlı börekleri yazmıyoruz
Sizde gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz
evet evet dondurma burdan görünüyoabla ben 2 gündür listelerime bak aç kalmıyorum ben ağzıma ceviz yogurt falan atıyorum sık az yiyorum bunu düşünerek veee yine de kilo veriyorum. ben devam edicem hamile de olsam. diyet yapmıycam. hamilelikte bol su diyo hafif yürüyüş diyo. bunları yapıcam ve çok sağlıklı beslenip buraya yazıcam. kilolu olduğum için kilo vericem bu şekilde. çok araştırıyorum. sağlıklı beslenip hamilelikte istemeden hep kilo vermişler kilolu oldukları için ve tabiki mide bulantısı olanlar yemek yiyememekten vermiş. burda bir süre kalırım menülerime bakarsın eğer istersen çıkarırsın beni listeden. zaten kilo almaya başlarsam ben kendim çıkarım :))
az sonra bi BOMBAM VARRRRRRRRRRRRRR
olayım valla ilk evladım olacak olursa :) bir de sağlıklı olsun başka bir şey istemem
sporun cok güzel ve bence akşamki protein de istemeden çok güzel olmuş boşver bu detoks çilek çilek bildiğin şeker yüklemesi şeker demek yağ demek. su attırır bu bence yağdan kilo verdirmez çünkü şeker yağa dönüşüyor.
normal devam et sağlıklı beslenmeye süpersinn
ay ay ayyy hoşgeldiniz efendim. öyle bir yiyoruz ki ağzımdan dondurma akıyor şuan bile can boğazdan gelir efendimben buse memnun oldum
ay dün dedim eşime tırstı yok dedi 5 gün daha bekleyelim. ama baksana fatma demişki ben 2 kere adet gördüm bi gittim 3 aylık oğluma hamileymişim demiş. bu işler çok değişikk
yaaaaa BOMBA patlatcam bu hafta bomba gibi geliyom gitsin kilolar ooohhhhhhh
canım demekki adet bile olsam hamile olma durumum olabilir Allahın hikmeti iştee
eveeet son 3
süpersin canım dikkat et ve kilo vermeye devam et ooohh :))
lütfen ama lütfen dikkat et merveelinden geldiği kadar kilo ver yarıştayız çok ama çok dikkat ediyorum bak canım deli şeyler çekiyor dün dışardaydım restoranttan acayip kokular geliyordu kaçtım mağazaya attım kendimi yürüdüm bugün meyvesini aldım açıklıyorum birazdan.
10. takıma madara etmeyin bizi kızlar yarış var yarış!!
ee hamaratız tabi canımm 15 yıllık evli 2 çocuk sahibi kadınım yavrular için dikkat etmeliyim beslenmelerine ..bende öyle yenimeyi kim isterki...yeneriz biz 10.takımı
Bizden de size kucak dolusu sutlaclar, çıtır çıtır kadayiflar, cevizli fıstıklı baklavalar...ayy canım çekti,sizin çekmedi mikolay gelsin tatlışımm ..hakkında hayırlısı olsun
öğrensin valla terbiyesiz çeksin yaptıklarını
güzel menü afiyet olsun canımm bu arada sosları bende bilmiyordum öğrenmiş oldum
ok dir mefkusumm
hilalim afiyetler olsun canımm
kocaman tebrikler canımmm
afiyet olsun Mervem dikkat et kendine
azmine maşallahh...
öğlen yemeği vardı işyerinde çıkan ama diyet için uygun değildi ondan yemeyip yalnızca yoğurt yedim ...mecburen 2 ara gibi oldu ..acukam ev yapımı canım ben hazır ürün pek kullanmıyorum organik şeylere meraklıyım ..içerisinde kırmızı biber domates salça ceviz ve baharatlar var..sarımsağı unutmuşum
sağol cancağzımm
evet canım başladım sağolasın
afiyet olsun tatlım spor güzel olmuş menüde akşamm yemeğin geç olmuş
oyyy bak sen şu düşünceli 10.takıma @yolcukardelen bizden size kucak dolusu pastalar börekler gelsin sizde doya doya yiyin şekerler
sağol tatlım
günaydın şeker ne yedin bakıyım kahvaltıdfa suböreği ye süper olur bak
sağol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavar
Biz her zaman yiyoruz tatlıyı ama cuma günü listelerde yiyoruz özellikle canım benim
Abooooovv dun yenen poğaça idare etmez tatlım biraz daha yemelisin
Hosbuldum tatlı rakibimondan mi bu kadar tatlısınız takim olarak
evet evet dondurma burdan görünüyosultan ben de memnun oldum canim
Bizden de size kucak dolusu sutlaclar, çıtır çıtır kadayiflar, cevizli fıstıklı baklavalar...ayy canım çekti,sizin çekmedi miben izinli olmama rağmen hem dikkat ediyorum hem spor yapıyorum tatlım takimi düşün artik ne yapar
yesinler oğluşunu maşallahh diş çıkardı delikanlı demekGünaydın zayıf bayanlar
2 haftalik programimi kafamda oturtmaya çalışıyorum bugun. Allah izin verirse 13 ağustosta oğluma dış bulguru yapacagim.
Bu haftayı süsleme giysiler hediyelikler ile geciririm.haftaya da temizlik ve ikramları hazirlarim. Bi aksilik çıkmazsa tabi
Bugün detoksun 2.günü. yumurta olduğu için kolay geçecek gibi :) aksama bozmazsam tabi :)
inşallah canım yenerizmaşallah canım ya insan evladı olunca asıl bence hamaratlaşıyor dikkat ediyor çünkü melekleri için :)
amin canım inş yeneriz. çok asılıyor onlarda. elimizden geleni yapalım inş gerisi Allahın taktiri :)
ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..Bizden de size kucak dolusu sutlaclar, çıtır çıtır kadayiflar, cevizli fıstıklı baklavalar...ayy canım çekti,sizin çekmedi miben izinli olmama rağmen hem dikkat ediyorum hem spor yapıyorum tatlım takimi düşün artik ne yapar
yesinler oğluşunu maşallahh diş çıkardı delikanlı demek
inşallah canım yeneriz
ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..
Kimilerinde jillanın ilk haftası şişlik olabiliyor bakalım sende nasıl olacakğol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavar
Hayirlisi olur inşallah senin için. Belirtilere takılmamani tavsiye ederim.ben iki kuzumda da 12 -14.haftaya kadar hiç bir belirti yoktu.aksine regl donemlerimde regl belirtilerim oldu.psikolojik bile olabiliyor.kızlaaaar lekelendim gibi oldu minik pembelik geldi lavaboda ama peçeteye geldi damlama falan yok. kasıklarımda minicik bir sızı var. ama benim göğüslerim davul gibi şişer ağrırdı her seferinde. göğüste tık yok :)
hamile değilsem kociş üzülcek valla Allah tan hayırlısı :)
Geçmiş olsun :)veee bugün 4. gün ilk kez wc ye çıktım Allaha şükür. bu da demekki ben aslında 68,6 dan daha zayıfım oohh oohh
sabah 1 tane kuru kayısı yedim. dün de yatmadan 1 tane yedim. o fayda etti ona rağmen zor oldu yani
Inşallah almam geri.daha cok dikat edecegim sonrasinda.tam tamına uyamiyorum asıl merak ettiğim konu bakalım kaç kg vericem.3 kg olmasa da 1.5a razıyım :))Önceden de dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek cnm
Etini sebzeni suyunu eksik etmezsen fazlalıklar zaten gider
Bi belli olsunda duruma göre bakarız artık
Bu 3 günün sonunda çok dikkat etmen lazımki geri almayasın
Süperrrrr
çok sevindim cnm
Gerçekten bomba
Bizimkide aynı şekilde cnm çocuk dişinden doğru dürüst uyuyamıyor
Allahtan hayırlısı cnm
Kaysıyıda aksamdan sıcak suya ıslatırsan daha etkili olur tatlım
Gece 1 falandi yattigim. Belki yakmisimdir akşam yemeğini :)kolay gelsin tatlışımm ..hakkında hayırlısı olsun
öğrensin valla terbiyesiz çeksin yaptıklarını
güzel menü afiyet olsun canımm bu arada sosları bende bilmiyordum öğrenmiş oldum
ok dir mefkusumm
hilalim afiyetler olsun canımm
kocaman tebrikler canımmm
afiyet olsun Mervem dikkat et kendine
azmine maşallahh...
öğlen yemeği vardı işyerinde çıkan ama diyet için uygun değildi ondan yemeyip yalnızca yoğurt yedim ...mecburen 2 ara gibi oldu ..acukam ev yapımı canım ben hazır ürün pek kullanmıyorum organik şeylere meraklıyım ..içerisinde kırmızı biber domates salça ceviz ve baharatlar var..sarımsağı unutmuşum
sağol cancağzımm
evet canım başladım sağolasın
afiyet olsun tatlım spor güzel olmuş menüde akşamm yemeğin geç olmuş
oyyy bak sen şu düşünceli 10.takıma @yolcukardelen bizden size kucak dolusu pastalar börekler gelsin sizde doya doya yiyin şekerler
sağol tatlım
günaydın şeker ne yedin bakıyım kahvaltıdfa suböreği ye süper olur bak
sağol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavar
Valla akşam yemeğinden önce sporu ne zaman yapsam diye düşünür oldum ben.listede değilim yarisinizi etkilemeyecek ama acayip gaza geldim.öğlen olmadan sporumu yariliyorum :)güzel günümüz olsun kızlarr..bol eksiler menülere spora full dikkat
Benim Kuzular anneleri gibi aceleci çıktı. 2ser 2ser çıkarıyorlar dişleri. 1 haftada 2 dış görünüyor. O da baya bi zorluyor :/yesinler oğluşunu maşallahh diş çıkardı delikanlı demek
inşallah canım yeneriz
ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..
diyet yapıyorsunuz ya kayısı çayı kilo verdirmeye yardımcı oluyor bol su ile birlikte :))Ne icin canim anlamadim
Bu hafta baya heyecanlı geçeceğe benziyorBizden de size kucak dolusu sutlaclar, çıtır çıtır kadayiflar, cevizli fıstıklı baklavalar...ayy canım çekti,sizin çekmedi miben izinli olmama rağmen hem dikkat ediyorum hem spor yapıyorum tatlım takimi düşün artik ne yapar
Hoşgeldin cnmdiyet yapıyorsunuz ya kayısı çayı kilo verdirmeye yardımcı oluyor bol su ile birlikte :))
Nasil icmemiz gerekiyor. Hazır mı dediğiniz çay? Sallamalardan?diyet yapıyorsunuz ya kayısı çayı kilo verdirmeye yardımcı oluyor bol su ile birlikte :))
Alıştıça daha kolay gelir cnmSabit durmak hızlı tempo kosmaktan zormuş ayol. Plank başlangıç saniyem 20 olabildi bugün :/
Heralde Form kaysı çayını diyor cnmNasil icmemiz gerekiyor. Hazır mı dediğiniz çay? Sallamalardan?
Inşallah. Baya terletti valla 20 snde :)Alıştıça daha kolay gelir cnm
Çok aşırı bi sorunum yok ama kafam karıştı. Alt komsum bahsetti geçenlerde. Spor falan yapamayan biri. Yediklerini azaltarak kayisi cayiyla 12 kg vermiş. Süresini sormadım ama cazip geldi şimdi.Heralde Form kaysı çayını diyor cnm
Wc için yardımcı
Haftada 2-3 tane içilebilir
Hayirlisi olur inşallah senin için. Belirtilere takılmamani tavsiye ederim.ben iki kuzumda da 12 -14.haftaya kadar hiç bir belirti yoktu.aksine regl donemlerimde regl belirtilerim oldu.psikolojik bile olabiliyor.
Geçmiş olsun :)
Inşallah almam geri.daha cok dikat edecegim sonrasinda.tam tamına uyamiyorum asıl merak ettiğim konu bakalım kaç kg vericem.3 kg olmasa da 1.5a razıyım :))
Gece 1 falandi yattigim. Belki yakmisimdir akşam yemeğini :)
Valla akşam yemeğinden önce sporu ne zaman yapsam diye düşünür oldum ben.listede değilim yarisinizi etkilemeyecek ama acayip gaza geldim.öğlen olmadan sporumu yariliyorum :)
Benim Kuzular anneleri gibi aceleci çıktı. 2ser 2ser çıkarıyorlar dişleri. 1 haftada 2 dış görünüyor. O da baya bi zorluyor :/
Sabit durmak hızlı tempo kosmaktan zormuş ayol. Plank başlangıç saniyem 20 olabildi bugün :/
diyet yapıyorsunuz ya kayısı çayı kilo verdirmeye yardımcı oluyor bol su ile birlikte :))
Heralde Form kaysı çayını diyor cnm
Wc için yardımcı
Haftada 2-3 tane içilebilir
Inşallah. Baya terletti valla 20 snde :)
Çok aşırı bi sorunum yok ama kafam karıştı. Alt komsum bahsetti geçenlerde. Spor falan yapamayan biri. Yediklerini azaltarak kayisi cayiyla 12 kg vermiş. Süresini sormadım ama cazip geldi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?