Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ee hamaratız tabi canımm 15 yıllık evli 2 çocuk sahibi kadınım yavrular için dikkat etmeliyim beslenmelerine ..bende öyle yenimeyi kim isterki...yeneriz biz 10.takımı

Biz her zaman yiyoruz tatlıyı ama cuma günü listelerde yiyoruz özellikle canım benim
Kizlar poğaça yi kendim yapmıştım tam buğday unuyla karışık ve hala aç değilim dün 3 te yemistim. Bugün süt meyve fln idare edicem almıyor midem
Abooooovv dun yenen poğaça idare etmez tatlım biraz daha yemelisin
Tatlı rakibimiz hoşgelmiş

Bu menülere bakmayın şekercim
Biz yediğimiz tatlı börekleri yazmıyoruz
Sizde gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz
Hosbuldum tatlı rakibimondan mi bu kadar tatlısınız takim olarak
evet evet dondurma burdan görünüyosultan ben de memnun oldum canim

ee hamaratız tabi canımm 15 yıllık evli 2 çocuk sahibi kadınım yavrular için dikkat etmeliyim beslenmelerine ..bende öyle yenimeyi kim isterki...yeneriz biz 10.takımı

maşallah canım ya insan evladı olunca asıl bence hamaratlaşıyor dikkat ediyor çünkü melekleri için :)

amin canım inş yeneriz. çok asılıyor onlarda. elimizden geleni yapalım inş gerisi Allahın taktiri :)

Bizden de size kucak dolusu sutlaclar, çıtır çıtır kadayiflar, cevizli fıstıklı baklavalar...ayy canım çekti,sizin çekmedi miben izinli olmama rağmen hem dikkat ediyorum hem spor yapıyorum tatlım takimi düşün artik ne yapar

tatlış

poğaçayı yiyen eliya elif arkadaşımda izinde elinden geleni yapıyor o da sevinmeyin yani geliyoruz bomba gibiii

yesinler oğluşunu maşallahh diş çıkardı delikanlı demek

inşallah canım yeneriz

ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..

inşallah canım yeneriz

ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..

canım hilalle ben 10. takımdan biriyle atışıyoruz saygı çerçevesinde
yiycez onları inşallah cuma günü

ğol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavar
Kimilerinde jillanın ilk haftası şişlik olabiliyor bakalım sende nasıl olacak
Bunu yapınca öbür hareketleri yapman şart değil cnm Zaten içinde hepsi var
Bende 2.leveli 4 gün yapıp bırakmıştım hiç sevemedim
Ama çok etkili

Hayirlisi olur inşallah senin için. Belirtilere takılmamani tavsiye ederim.ben iki kuzumda da 12 -14.haftaya kadar hiç bir belirti yoktu.aksine regl donemlerimde regl belirtilerim oldu.psikolojik bile olabiliyor.
Geçmiş olsun :)
Inşallah almam geri.daha cok dikat edecegim sonrasinda.tam tamına uyamiyorum asıl merak ettiğim konu bakalım kaç kg vericem.3 kg olmasa da 1.5a razıyım :))
Gece 1 falandi yattigim. Belki yakmisimdir akşam yemeğini :)
güzel günümüz olsun kızlarr..bol eksiler menülere spora full dikkat
Valla akşam yemeğinden önce sporu ne zaman yapsam diye düşünür oldum ben.listede değilim yarisinizi etkilemeyecek ama acayip gaza geldim.öğlen olmadan sporumu yariliyorum :)

inşallah canım yeneriz

Benim Kuzular anneleri gibi aceleci çıktı. 2ser 2ser çıkarıyorlar dişleri. 1 haftada 2 dış görünüyor. O da baya bi zorluyor :/

Bu hafta baya heyecanlı geçeceğe benziyor
Neyse bizi geçemicek olsanızda sayemizde biraz kilo vermiş olursunuz tatlişkom

Alıştıça daha kolay gelir cnm
Inşallah. Baya terletti valla 20 snde :)
Heralde Form kaysı çayını diyor cnm
Wc için yardımcı
Haftada 2-3 tane içilebilir
Çok aşırı bi sorunum yok ama kafam karıştı. Alt komsum bahsetti geçenlerde. Spor falan yapamayan biri. Yediklerini azaltarak kayisi cayiyla 12 kg vermiş. Süresini sormadım ama cazip geldi şimdi.

takılmıyorum canım valla. Allahtan hayırlısı ama eşime şimdilik söylemiycem çünkü devamı gelmedi kanamanın. bakarsın hamile falan çıkarım boşuna hevesi kaçmasın :)

o kadar geç yatmak da iyi değil. aslında gece 00.00 de uyuyor olmak gerekliymiş sağlık açısından. uyku da da kalori yakıyoruz biliyorsun :) yatmadan 2 saat önce yemiş olmak gerek en geç bu kadar :)

maşallah dişler geliyor süper :) Allah yardımcın olsun

Sabit durmak hızlı tempo kosmaktan zormuş ayol. Plank başlangıç saniyem 20 olabildi bugün :/

ben hiç denemedim canım zor görünüyor belli zorlama kendini

diyet yapıyorsunuz ya kayısı çayı kilo verdirmeye yardımcı oluyor bol su ile birlikte :))

teşekkürler tatlım ben buse m. oldum :)

Heralde Form kaysı çayını diyor cnm
Wc için yardımcı
Haftada 2-3 tane içilebilir

oohh gelsin bilgiler oohhh

çayla 12 kilo muuuu?? canım çok kilolu muydu komşun azcık dikkat ve çayla çok zor yani o kiloyu vermek. anca kilosu çok olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…