- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.421
Abla o kilomu farketsede birsey demez kıskanç kendisiGüzel görünüyor tatlım
Hani marul roka falan alcaktın
Keşke kendine Göre bişeyler alsaydın cnm
Gerçi sıcakta zor olur
Neyse oraya gidince dikkat edersin
Kv Gil bayadır görmüyolar seni dimi
Bakalım ne dicekler
Menü güzel tatlım
Busenin dediği gibi Eğer ekmek varsa 5-6 zeytin yeter
Ekmek yoksa karatay misali fazla yenebilir
Bide yeşil zeytin daha az kalorili
Nar ekşisinide sık kullanmayalım
Tokat Erbaa ya yaklaştık kahvaltı yapıcaz canımHee kendin yaptysan cokta sknti degil elifcim
Nerdesnz bu arada yolculuk nasıl gidiyor tatlim
Yolculuk daha ne kadar sürecek tatlımAbla o kilomu farketsede birsey demez kıskanç kendisiama inşallah derde beni utandırır. Evden tavuk hazırladım dolabimiz var arabada, yanında da ekmek yerine poğaça oldu neyseki tam buğday da vardı pogaca hamurunun içinde ama dün o saat bu saat acikmadim daha :)))
Yasak olduğunu bilmiyordum. Düşük tansiyonum yüzünden çok sıkı yapamam zaten hiç bi Detox yada şok diyeti.denemek istedim sadece. 1 Siste 5 parça demek istemiştim. 5 şiş yiyemem ki :)tatlım bizde şok diyet yasak sadece günlük detoks yada protein günü yapabilirsin. Ama menun güzel sporda var daha nolsun :) birde tavuk sis 5 tane miydi yoksa bi siste beş parcami vardı
Iyi geceler tatlım
Aaa kaçak gelmiş bölgemize
Şaka şaka hoşgeldin canım. Bol bolll protein yiyoruz spor yapıyoruz
Siz de neler var pasta börek filan
:) valla geçen gün kacamaklariniz beni de etkiliyor yazmistin ya sırf o yüzden tutuyorum kendimi. Çok güzel kilo veriyorsunuz takım olarak. Bozmak istemem :)Oki.soslarda da dikkatli oluyorum ins
5 kilo odulun olsun dedigin gibi
canim gecmis olsun.sekerin dusmus de olabilir.ins ciddi bisey cikmaz
benim ilk gebelij cikmisti canim.adetim geceli 2 gun olmustu.bi dene istersen.ama bu oglumda ustune iki kere adet olmustum.ogrendigimde nerdeyse 3 aylikti:):):)
Ohh masallah.spor cok iyi menu super.su 10 nunara.daha ne olsun
tamamdir ablacim.evet zaten bi tatli kasigi bile olmuyor.tuz yerine arada kullaniyorum.
ayyy kiz Allah razi olsun.senin kararliligin beni de iyi etkiledi dun
hey 10.takim hatunlari.osgeldiniz.gece uyumadan pasta borek bu bikac gun kilo yapmiyiiimis.oyle duyum aldim.bilginize:):):)
Ayy ne güzel. Mis kokar şimdi senin ev. Güle güle kirletin inşallah. Bende haftaya ptesi niyet aldım :) haftasonuna oğlumun dış bulguru var :)HERKESLEREEE KOCAMANNN BIR GUNAYDIIINNNN
BOL EKSILI MUSMUTLU BIR GUN OLSUN ARKADASLAR.
dun cok yoruldum ama cok sukur cogu isim bitti.bugun de mutfagi halletcem insallah.mola aralarinda gelirim yine.dikkat dikkat yarism bitimine son 3:):)
Teşekkür ederim :) 76.5 u görünce 75i görmek istedim bu hafta sonuna. Daha çok motive olurum dengeyi bozmam dedim. Haftada 500 gr verebiliyorum normal zamanda ben. Günde 5 mil Leslie ile. 75 oğluma hamile kaldıgim kilo.ucundan da olsa görmek acayip mutlu edecek beni :)Günaydınnnn azimli sabırlı hatuncuklar
Güzelim sen daha yeni yeni düzen oturttuğun için Böyle şeylere ihtiyacın yok
Normal Menü yapsanda zaten verirsin
Bu birkaç günlük detokst tarzı şeylere Duraklamalarda ihtiyaç duyulur
Akşam biraz geç ama güzel
Sporunda güzel cnm
Büyük temizlikmi yapıyon tatlım
Kolay gelsin
Ilk ve sonHilalde solemis zaten sok diyetler yapmiyoruz canim
Sporun muhteşem olmus
Günaydınnnn fıstıkkızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Iyi yolculuklar :)Tokat Erbaa ya yaklaştık kahvaltı yapıcaz canım
Günaydın :)kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Hamilelikte kaç kilo almıştın cnmTeşekkür ederim :) 76.5 u görünce 75i görmek istedim bu hafta sonuna. Daha çok motive olurum dengeyi bozmam dedim. Haftada 500 gr verebiliyorum normal zamanda ben. Günde 5 mil Leslie ile. 75 oğluma hamile kaldıgim
Öğlen az olmuş cnm onun dışında iyi
Keşke senin şu iştahsızlığın Bide Bana bulaşsa
Seni listeye alırken ben durumu unutmuşum
Hakkında hayırlısı cnm
Ne zamandır çok iyi gidiyosun tatlım
Istersen cuma öğlen ye
Nar ekşisi zararlı değilde içinde şeker oranı fazla cnm 1 kş 30 kalori
Bide hazırlarda malum katkı maddeli
Soya sosonun kalorisi az ama çok tuzlu yani ödem yapar
Harikasın tatlım
Ne güzel kimse düzenini bozmuyor
Hadi bakalım
Yarına Birazdaha haiflemiş olursunuz inşallah
Iyi geceler fıstıklar
ne kadar sinir bozucu bi durum olmuş. Inşallah kapanır gider en hayırlı şekilde.
((( inşallah değilimdir hamile falan. Sen ol benim yerime (
Bendim ben :))) Harikasın :)
Aksamüstü çıkan sürpriz programla bu saate kaldım.Afedersin.
Iyi geceler
Gecikmeli de olsa menumu yazayım. Akşam 7de yemek programı yaptık anca gelebildim eve.
Ben bugun Şeyda Coşkun'un 3 günde 3 kg diyetine başlamıştım. Tim diyorum aksama kadar harikaydı ama akşam bozdum maalesef. Ama yine de genel diyet dışına çıkmadım.
08.30 kahvaltı
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
11.30 ara
6 çilek
14 öğle yemeği
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
17 ara
6 çilek
20 akşam yemeği
3 parça ızgara kanat
5 tane Kuşbasi sis
Bol salatalık domates biber maydanoz
Su 2.5 lt
Spor 50 +100+25 ip atlama.2 mile Leslie.15 mekik.10 yarım sınav. 50 yana eğilme.30 oklavayla vücut çevirme. 20 ser bacak kaldırma. 20ser arkaya tekme.
Bel fıtığı sebebiyle beni zorlamayanlari yapmaya çalıştım. Squat ve plank için araştırma yapamadım. Yarın vakit bulursam onları da ogrenip yaparım.
10.takımdan kucak dolusu sevgiler kızlar...
Ne yer ne içersiniz merak ettimbu sıcak yaz günlerinde yormayin kendinizi diyet falan, can boğazdan gelir anacım ♡♡♡♡
Verir canim yap bence
Oki.soslarda da dikkatli oluyorum ins
benim ilk gebelij cikmisti canim.adetim geceli 2 gun olmustu.bi dene istersen.ama bu oglumda ustune iki kere adet olmustum.ogrendigimde nerdeyse 3 aylikti:):):)
tamamdir ablacim.evet zaten bi tatli kasigi bile olmuyor.tuz yerine arada kullaniyorum.
hey 10.takim hatunlari.osgeldiniz.gece uyumadan pasta borek bu bikac gun kilo yapmiyiiimis.oyle duyum aldim.bilginize:):):)
HERKESLEREEE KOCAMANNN BIR GUNAYDIIINNNN
BOL EKSILI MUSMUTLU BIR GUN OLSUN ARKADASLAR.
dun cok yoruldum ama cok sukur cogu isim bitti.bugun de mutfagi halletcem insallah.mola aralarinda gelirim yine.dikkat dikkat yarism bitimine son 3:):)
Kizlar poğaça yi kendim yapmıştım tam buğday unuyla karışık ve hala aç değilim dün 3 te yemistim. Bugün süt meyve fln idare edicem almıyor midem
Gunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artik
Esimin yeni evlenen arkadasi kahvaltiya cagrmis oraya gidicez bizde
13 kg aldım hamilelikte.5 kg kalmıştı 40 çıktığında.Hamilelikte kaç kilo almıştın cnm
9 ayda alıp 9 ayda vermiş oldun
Dengelemişsin
Yok kız hep çilek değil. Bugün yumurta ve ananas.yarın tavuk ve hindi füme. 3 gün çilek yesem tiksinirim herhalde.dediğin gibi akşam protein iyi oldu galiba.biraz az yeseydim daha iyi olacaktı aslında.abla ben 2 gündür listelerime bak aç kalmıyorum ben ağzıma ceviz yogurt falan atıyorum sık az yiyorum bunu düşünerek veee yine de kilo veriyorum. ben devam edicem hamile de olsam. diyet yapmıycam. hamilelikte bol su diyo hafif yürüyüş diyo. bunları yapıcam ve çok sağlıklı beslenip buraya yazıcam. kilolu olduğum için kilo vericem bu şekilde. çok araştırıyorum. sağlıklı beslenip hamilelikte istemeden hep kilo vermişler kilolu oldukları için ve tabiki mide bulantısı olanlar yemek yiyememekten vermiş. burda bir süre kalırım menülerime bakarsın eğer istersen çıkarırsın beni listeden. zaten kilo almaya başlarsam ben kendim çıkarım :))
az sonra bi BOMBAM VARRRRRRRRRRRRRR
olayım valla ilk evladım olacak olursa :) bir de sağlıklı olsun başka bir şey istemem
sporun cok güzel ve bence akşamki protein de istemeden çok güzel olmuş boşver bu detoks çilek çilek bildiğin şeker yüklemesi şeker demek yağ demek. su attırır bu bence yağdan kilo verdirmez çünkü şeker yağa dönüşüyor.
normal devam et sağlıklı beslenmeye süpersinn
ay ay ayyy hoşgeldiniz efendim. öyle bir yiyoruz ki ağzımdan dondurma akıyor şuan bile can boğazdan gelir efendimben buse memnun oldum
ay dün dedim eşime tırstı yok dedi 5 gün daha bekleyelim. ama baksana fatma demişki ben 2 kere adet gördüm bi gittim 3 aylık oğluma hamileymişim demiş. bu işler çok değişikk
yaaaaa BOMBA patlatcam bu hafta bomba gibi geliyom gitsin kilolar ooohhhhhhh
canım demekki adet bile olsam hamile olma durumum olabilir Allahın hikmeti iştee
eveeet son 3
süpersin canım dikkat et ve kilo vermeye devam et ooohh :))
lütfen ama lütfen dikkat et merveelinden geldiği kadar kilo ver yarıştayız çok ama çok dikkat ediyorum bak canım deli şeyler çekiyor dün dışardaydım restoranttan acayip kokular geliyordu kaçtım mağazaya attım kendimi yürüdüm bugün meyvesini aldım açıklıyorum birazdan.
10. takıma madara etmeyin bizi kızlar yarış var yarış!!
Ooo masallahhhhh. Supersin daha 3 gün var.sen 2ye tamamlarsin farkı. Harika :))))
Günaydın zayıf bayanlar
2 haftalik programimi kafamda oturtmaya çalışıyorum bugun. Allah izin verirse 13 ağustosta oğluma dış bulguru yapacagim.
Bu haftayı süsleme giysiler hediyelikler ile geciririm.haftaya da temizlik ve ikramları hazirlarim. Bi aksilik çıkmazsa tabi
Bugün detoksun 2.günü. yumurta olduğu için kolay geçecek gibi :) aksama bozmazsam tabi :)
13 kg aldım hamilelikte.5 kg kalmıştı 40 çıktığında.
5 kg da kızımdan kalan fazlam vardı.
Bende 13 14e tamamladım emzirirken
Yok kız hep çilek değil. Bugün yumurta ve ananas.yarın tavuk ve hindi füme. 3 gün çilek yesem tiksinirim herhalde.dediğin gibi akşam protein iyi oldu galiba.biraz az yeseydim daha iyi olacaktı aslında.
Ooo masallahhhhh. Supersin daha 3 gün var.sen 2ye tamamlarsin farkı. Harika :))))
Dış ağrısı bi hafifleseydi kuzumunuyuyacak bi türlü dalamiyor. O uyusun da evi bi elden gecireyim. 1 gün sadece 1 gün dokunmadim 10 gündür pis gibi oldu.2 çocuklu olmak böyle bişey demekki.
Sonrasında da gelsin spor
Önceden de dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek cnmbla ben 2 gündür listelerime bak aç kalmıyorum ben ağzıma ceviz yogurt falan atıyorum sık az yiyorum bunu düşünerek veee yine de kilo veriyorum. ben devam edicem hamile de olsam. diyet yapmıycam. hamilelikte bol su diyo hafif yürüyüş diyo. bunları yapıcam ve çok sağlıklı beslenip buraya yazıcam. kilolu olduğum için kilo vericem bu şekilde. çok araştırıyorum. sağlıklı beslenip hamilelikte istemeden hep kilo vermişler kilolu oldukları için ve tabiki mide bulantısı olanlar yemek yiyememekten vermiş. burda bir süre kalırım menülerime bakarsın eğer istersen çıkarırsın beni listeden. zaten kilo almaya başlarsam ben kendim çıkarım :))
Bu 3 günün sonunda çok dikkat etmen lazımki geri almayasınGünaydın zayıf bayanlar
2 haftalik programimi kafamda oturtmaya çalışıyorum bugun. Allah izin verirse 13 ağustosta oğluma dış bulguru yapacagim.
Bu haftayı süsleme giysiler hediyelikler ile geciririm.haftaya da temizlik ve ikramları hazirlarim. Bi aksilik çıkmazsa tabi
Bugün detoksun 2.günü. yumurta olduğu için kolay geçecek gibi :) aksama bozmazsam tabi :)
Süperrrrr
Bizimkide aynı şekilde cnm çocuk dişinden doğru dürüst uyuyamıyorDış ağrısı bi hafifleseydi kuzumunuyuyacak bi türlü dalamiyor. O uyusun da evi bi elden gecireyim. 1 gün sadece 1 gün dokunmadim 10 gündür pis gibi oldu.2 çocuklu olmak böyle bişey demekki.
Sonrasında da gelsin spor
Allahtan hayırlısı cnmkızlaaaar lekelendim gibi oldu minik pembelik geldi lavaboda ama peçeteye geldi damlama falan yok. kasıklarımda minicik bir sızı var. ama benim göğüslerim davul gibi şişer ağrırdı her seferinde. göğüste tık yok :)
hamile değilsem kociş üzülcek valla Allah tan hayırlısı :)
Kaysıyıda aksamdan sıcak suya ıslatırsan daha etkili olur tatlımveee bugün 4. gün ilk kez wc ye çıktım Allaha şükür. bu da demekki ben aslında 68,6 dan daha zayıfım oohh oohh
sabah 1 tane kuru kayısı yedim. dün de yatmadan 1 tane yedim. o fayda etti ona rağmen zor oldu yani
kolay gelsin tatlışımm ..hakkında hayırlısı olsunKızlar şimdi girdim eve saatlerdir koşturup duruyorum acayip yoruldumsadece baroya başvurması kaldi bugün yetişmedi maalesef
öğrensin valla terbiyesiz çeksin yaptıklarınıSorma sorma savcılığa başvurcam öğrencem kim diyor benimki bir de gizli numara aramışta
güzel menü afiyet olsun canımm bu arada sosları bende bilmiyordum öğrenmiş oldumMenum
10.30 kahvalti 1.5 tb ekmk.1 yumurta.1 kk tuzsuz peynir .domates.salatalik.biber.8 yesilzeytin
ara 14.30 2 salatalik
Aksam 16.45 1 buyuk kase tuzsuz yagsiz yesil fasulye.1 ton baligi.(light posettekilerden)Nar eksisi vesoya sosuyla
ara 19.00 1 kase yogurt
arcikirsam 21.30 da 1/2 sb sut veya yogurt
spor 35+30 dakika yuruyus
su 2.5 litre
zuhal ablanin sporu da uyumadan once yapacagim insallah
ok dir mefkusummKızlar gözünüz yarışmaya Katılmak isteyenler topiğinde olsun
Kilosu çok az olmayan biri gelirse çağırabilirsiniz
Listemiz iyice azaldı
hilalim afiyetler olsun canımmSabah 10:30
Bir bardak süt
5 fındık 5 kuru üzüm 5 badem 1 ceviz
Ara 16:30
Bir armut
Akşam 19
Bir kepçe ezogelin çorbası
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol bol dışarda kosturmaca ve ev temizliği
kocaman tebrikler canımmmKizlar erkenciyim ben.cok yoruldum bugun.misafir cocuk vs derken.size super haberim bugun mukellef bir sofra vardi soslu spagettiler firinda kofte patatesler.tatlilar vs.hicccc birine ellllll bile surmedim.annemin israrina da at buzluga cuma oglen yerim dedim israrla cok sukur yaaa:)mutlu hissediyorum
iradenin mutlulugu sanirim.dun kimdi yememisti onun paylasimi gaxa getirdi aslinda.tesekkurler hepinize...iyi geceler.cok cok optum.her birinixi ikiser yanaktan
afiyet olsun Mervem dikkat et kendineMerhaba kizlar bugun hic iyi degildim gozum karariyor surekli ellerim titriyor saglik ocagina gittim yarin sabah tahlil yapilcak kansizlik yada seker olabilirmis
Menumde soyle
Sabah10:30
1has yumurta
Domates
Kk peynir
1dilim tb ekmk cay
Ogle 17:00
5yk patats yemegi (kvdedeydm baska yemek yoktu)
4yk harsil (yogurtlu otlu abaza yemegi)
Aksam20:00
1bardak ayran
Su 2litre
Spor kvdeden eve yurudum 20dk
azmine maşallahh...Aynen öyle canimmm tutcam bogazimi en kötü 68 olmadan hamburger yokkkkk
öğlen yemeği vardı işyerinde çıkan ama diyet için uygun değildi ondan yemeyip yalnızca yoğurt yedim ...mecburen 2 ara gibi oldu ..acukam ev yapımı canım ben hazır ürün pek kullanmıyorum organik şeylere meraklıyım ..içerisinde kırmızı biber domates salça ceviz ve baharatlar var..sarımsağı unutmuşumöğlen yemeği yokmuş da 2 tane ara yapmışsın gibi olmuş yasemincim :)
acukanın içinde neler var? uygun mu o diyet için? hangi marka kullanıyorsun ben de severim farklı çeşitleri var ben de alabilirim diyete uygunsa cidden miiisss :)
sporun çok süper olmuş tebrikler canım :) su da öyle
sağol cancağzımmAfiyet olsun canım güzel menü sporda çok guzel
evet canım başladım sağolasınistersen 6 lara Düşünce ödülün olsun tatlım
Geçmiş olsun cnm
Mıhtemelen ya kansızlık yada demir eksikliği olabilir
Anacım doğru dürüst yeşillik yemiyosunuzki
Patates olmasa iyiymiş ama...
Oooo jillanamı başladın şekercim maşallah
Hepsi harika
afiyet olsun tatlım spor güzel olmuş menüde akşamm yemeğin geç olmuşIyi geceler
Gecikmeli de olsa menumu yazayım. Akşam 7de yemek programı yaptık anca gelebildim eve.
Ben bugun Şeyda Coşkun'un 3 günde 3 kg diyetine başlamıştım. Tim diyorum aksama kadar harikaydı ama akşam bozdum maalesef. Ama yine de genel diyet dışına çıkmadım.
08.30 kahvaltı
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
11.30 ara
6 çilek
14 öğle yemeği
20 çilek
1 yk yulaf ezmesi
17 ara
6 çilek
20 akşam yemeği
3 parça ızgara kanat
5 tane Kuşbasi sis
Bol salatalık domates biber maydanoz
Su 2.5 lt
Spor 50 +100+25 ip atlama.2 mile Leslie.15 mekik.10 yarım sınav. 50 yana eğilme.30 oklavayla vücut çevirme. 20 ser bacak kaldırma. 20ser arkaya tekme.
Bel fıtığı sebebiyle beni zorlamayanlari yapmaya çalıştım. Squat ve plank için araştırma yapamadım. Yarın vakit bulursam onları da ogrenip yaparım.
oyyy bak sen şu düşünceli 10.takıma @yolcukardelen bizden size kucak dolusu pastalar börekler gelsin sizde doya doya yiyin şekerler10.takımdan kucak dolusu sevgiler kızlar...
Ne yer ne içersiniz merak ettimbu sıcak yaz günlerinde yormayin kendinizi diyet falan, can boğazdan gelir anacım ♡♡♡♡
sağol tatlımOki.soslarda da dikkatli oluyorum ins
günaydın şeker ne yedin bakıyım kahvaltıdfa suböreği ye süper olur bakAma her gün her gün protein olmaz ki tatlım, ne demişler her gün bal yiyen baldan usanir(gerçi ben daha usanamadım ama) bunun içüüün baklava börek yemek gerek
Günaydın bu aradasizin gibi tatlı bir takimin bol tatlılı bi günü olsun:-*:-*♡♡♡
sağol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavarAfiyet olsun canim jillian yapilmis supersin ben baktimda hareketleri cok zor deldi bana yetisebildinmi
Önceden de dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek cnm
Etini sebzeni suyunu eksik etmezsen fazlalıklar zaten gider
Bi belli olsunda duruma göre bakarız artık
Bu 3 günün sonunda çok dikkat etmen lazımki geri almayasın
Süperrrrr
çok sevindim cnm
Gerçekten bomba
Bizimkide aynı şekilde cnm çocuk dişinden doğru dürüst uyuyamıyor
Allahtan hayırlısı cnm
Kaysıyıda aksamdan sıcak suya ıslatırsan daha etkili olur tatlım
kolay gelsin tatlışımm ..hakkında hayırlısı olsun
öğrensin valla terbiyesiz çeksin yaptıklarını
güzel menü afiyet olsun canımm bu arada sosları bende bilmiyordum öğrenmiş oldum
ok dir mefkusumm
hilalim afiyetler olsun canımm
kocaman tebrikler canımmm
afiyet olsun Mervem dikkat et kendine
azmine maşallahh...
öğlen yemeği vardı işyerinde çıkan ama diyet için uygun değildi ondan yemeyip yalnızca yoğurt yedim ...mecburen 2 ara gibi oldu ..acukam ev yapımı canım ben hazır ürün pek kullanmıyorum organik şeylere meraklıyım ..içerisinde kırmızı biber domates salça ceviz ve baharatlar var..sarımsağı unutmuşum
sağol cancağzımm
evet canım başladım sağolasın
afiyet olsun tatlım spor güzel olmuş menüde akşamm yemeğin geç olmuş
oyyy bak sen şu düşünceli 10.takıma @yolcukardelen bizden size kucak dolusu pastalar börekler gelsin sizde doya doya yiyin şekerler
sağol tatlım
günaydın şeker ne yedin bakıyım kahvaltıdfa suböreği ye süper olur bak
sağol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?