- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.461
evet canım form kayısı çayları var ya onları diyorum. ben 1 ayda 3 kilo verdim içerek. tabi bir de bol su içmeye çalışıyorum.takılmıyorum canım valla. Allahtan hayırlısı ama eşime şimdilik söylemiycem çünkü devamı gelmedi kanamanın. bakarsın hamile falan çıkarım boşuna hevesi kaçmasın :)
o kadar geç yatmak da iyi değil. aslında gece 00.00 de uyuyor olmak gerekliymiş sağlık açısından. uyku da da kalori yakıyoruz biliyorsun :) yatmadan 2 saat önce yemiş olmak gerek en geç bu kadar :)
maşallah dişler geliyor süper :) Allah yardımcın olsun
ben hiç denemedim canım zor görünüyor belli zorlama kendini
teşekkürler tatlım ben buse m. oldum :)
oohh gelsin bilgiler oohhh
Tatlım normal zamanda yediğinden az yediyse kilo vermesi çok normalInşallah. Baya terletti valla 20 snde :)
Çok aşırı bi sorunum yok ama kafam karıştı. Alt komsum bahsetti geçenlerde. Spor falan yapamayan biri. Yediklerini azaltarak kayisi cayiyla 12 kg vermiş. Süresini sormadım ama cazip geldi şimdi.
evet canım form kayısı çayları var ya onları diyorum. ben 1 ayda 3 kilo verdim içerek. tabi bir de bol su içmeye çalışıyorum.
Tatlım normal zamanda yediğinden az yediyse kilo vermesi çok normal
Sade kaysı çayıysa günlük içilebilir
Bağırsakların çalışmasıda kilo vermek için önemli
Ama Form çaylarda sinemaki olduğu için sık sık içilmesi iyi değil sonra bağırsak tembelliği yapar
Spor yapmayıncada tabiki kilo verilir ama Kas kaybı olur
Bizim amacımız sadece zayıf olmak değil fit olmak
Ve ne kadar çok Kas o kadar çok kalori yakar
Bekliyozzzzkızlar tarifi aldım hepimiz içiiinnn
ayyy Allah korusun olmasın şişlik falan inşallah..evet oldukça zor benim yaptığım level 1 ama Zuhalim ..etkili olduğu kesin inan popomun üzerine zor oturup kalkıyorumKimilerinde jillanın ilk haftası şişlik olabiliyor bakalım sende nasıl olacak
Bunu yapınca öbür hareketleri yapman şart değil cnm Zaten içinde hepsi var
Bende 2.leveli 4 gün yapıp bırakmıştım hiç sevemedim
Ama çok etkili
olsun canım listede olmasan bile grubun bir parçasısın ..kuzularına da maşallahh ..kıyamam nasılda ağrır dişlerHayirlisi olur inşallah senin için. Belirtilere takılmamani tavsiye ederim.ben iki kuzumda da 12 -14.haftaya kadar hiç bir belirti yoktu.aksine regl donemlerimde regl belirtilerim oldu.psikolojik bile olabiliyor.
Geçmiş olsun :)
Inşallah almam geri.daha cok dikat edecegim sonrasinda.tam tamına uyamiyorum asıl merak ettiğim konu bakalım kaç kg vericem.3 kg olmasa da 1.5a razıyım :))
Gece 1 falandi yattigim. Belki yakmisimdir akşam yemeğini :)
Valla akşam yemeğinden önce sporu ne zaman yapsam diye düşünür oldum ben.listede değilim yarisinizi etkilemeyecek ama acayip gaza geldim.öğlen olmadan sporumu yariliyorum :)
Benim Kuzular anneleri gibi aceleci çıktı. 2ser 2ser çıkarıyorlar dişleri. 1 haftada 2 dış görünüyor. O da baya bi zorluyor :/
plank için gayet iyi canım başlangıç süren mümkünse gün içinde 3 set yapSabit durmak hızlı tempo kosmaktan zormuş ayol. Plank başlangıç saniyem 20 olabildi bugün :/
ayyy Allah korusun olmasın şişlik falan inşallah..evet oldukça zor benim yaptığım level 1 ama Zuhalim ..etkili olduğu kesin inan popomun üzerine zor oturup kalkıyorum
olsun canım listede olmasan bile grubun bir parçasısın ..kuzularına da maşallahh ..kıyamam nasılda ağrır dişler
plank için gayet iyi canım başlangıç süren mümkünse gün içinde 3 set yap
ayyy iyi oldu söylediğin sağolasın çıplak ayak yapıyordum ..ayakkabı ile yapayım bari..sana da çok geçmiş olsun..yasemin canım sakın jillian ı spor ayakkabısız yapma. ben evde çıplak ayak yaptım 1. level ı bitirdim 2 ye geçtiğim sırada ayak bileğimde iltihaplanma oldu önemsemedim 3 gün sonra kendimi hastanede buldum. geçen gün çok yordum ayağımı baktım yine orası ağrıdı 3 sene sonra. aman dikkat et sana da böyle bir şey olmasın.
Dün istisnaydi eve 12 gibi girince anca oldu. Normalde 23 gibi uyurum. Sabah 5te kalkar benim bölük :)))takılmıyorum canım valla. Allahtan hayırlısı ama eşime şimdilik söylemiycem çünkü devamı gelmedi kanamanın. bakarsın hamile falan çıkarım boşuna hevesi kaçmasın :)
o kadar geç yatmak da iyi değil. aslında gece 00.00 de uyuyor olmak gerekliymiş sağlık açısından. uyku da da kalori yakıyoruz biliyorsun :) yatmadan 2 saat önce yemiş olmak gerek en geç bu kadar :)
maşallah dişler geliyor süper :) Allah yardımcın olsun
ben hiç denemedim canım zor görünüyor belli zorlama kendini
teşekkürler tatlım ben buse m. oldum :)
oohh gelsin bilgiler oohhh
Evet hala fazla kilolu .çayla 12 kilo muuuu?? canım çok kilolu muydu komşun azcık dikkat ve çayla çok zor yani o kiloyu vermek. anca kilosu çok olması lazım
Hmm anladim. Peki bişey soracağım. Yeşil çay,form çayı vslerin belli saatleri varmı? Kimi aç kimi yarı tok olmalı diyor. Kimi akşamdan sonra içmeyin diyor.kafam karıştı.Tatlım normal zamanda yediğinden az yediyse kilo vermesi çok normal
Sade kaysı çayıysa günlük içilebilir
Bağırsakların çalışmasıda kilo vermek için önemli
Ama Form çaylarda sinemaki olduğu için sık sık içilmesi iyi değil sonra bağırsak tembelliği yapar
Spor yapmayıncada tabiki kilo verilir ama Kas kaybı olur
Bizim amacımız sadece zayıf olmak değil fit olmak
Ve ne kadar çok Kas o kadar çok kalori yakar
Güzelmiş bi çok malzeme var bende.perşembe akşamına tamamlayıp yapsammi :)Eki Görüntüle 1865231 yağ yaktıran yoğurt tarifi
yoğurt kasesi orta boy çok küçük olmıycak
keten tohumu öğütülmüş olacak
keten tohumu yerine ceviz de kullanılabilir dedi diyetisyen
hepsini karıştırın 2-3 akşam akşam yemeği yerine yiyebilirsiniz dedi. yağ yaktırır dedi.
Ismı guzelmis :))))kızlaaaaarrrrrrrrr bu tarife iyi bakın
VİCDAN ÇORBASI
bir gün çok yeyip ertesi gün kurtulmak istiyorsanız kilodan işte bu çorbayı içiyoruz
çok faydalı bu linki kaydedin
20 sn × 3 set mi? Yapmaya çalışırım. :)ayyy Allah korusun olmasın şişlik falan inşallah..evet oldukça zor benim yaptığım level 1 ama Zuhalim ..etkili olduğu kesin inan popomun üzerine zor oturup kalkıyorum
olsun canım listede olmasan bile grubun bir parçasısın ..kuzularına da maşallahh ..kıyamam nasılda ağrır dişler
ayyy iyi oldu söylediğin sağolasın çıplak ayak yapıyordum ..ayakkabı ile yapayım bari..sana da çok geçmiş olsun..
Dün istisnaydi eve 12 gibi girince anca oldu. Normalde 23 gibi uyurum. Sabah 5te kalkar benim bölük :)))
Bende kan tahlilinde görmeden söylemedim eşime. Aslında hiç kimseye.insan o moral bozukluguyla kimseyi teselli edecek güçte olmuyor :/ inşallah yerleşme kanaması falandir seninki :)
Evet hala fazla kilolu .
Hmm anladim. Peki bişey soracağım. Yeşil çay,form çayı vslerin belli saatleri varmı? Kimi aç kimi yarı tok olmalı diyor. Kimi akşamdan sonra içmeyin diyor.kafam karıştı.
Güzelmiş bi çok malzeme var bende.perşembe akşamına tamamlayıp yapsammi :)
Ismı guzelmis :))))
20 sn × 3 set mi? Yapmaya çalışırım. :)
Bizden artan kararliliktir iyesinler oğluşunu maşallahh diş çıkardı delikanlı demek
inşallah canım yeneriz
ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..
yani çarşambanın geleceği perşembeden bellidir derler,geçen hafta 1. Önceki hafta2.olduk bu hafta da .hep en öndeyizBu hafta baya heyecanlı geçeceğe benziyor
Neyse bizi geçemicek olsanızda sayemizde biraz kilo vermiş olursunuz tatlişkom
Bizden artan kararliliktir isaka bi yana canım verelim kilolarımızı,fit olalım da gerisi mühim değil
yani çarşambanın geleceği perşembeden bellidir derler,geçen hafta 1. Önceki hafta2.olduk bu hafta da .hep en öndeyiz
Valla su an izinli olmama rağmen iple cekiyorum cumayı
Ya bu misafir vs geliyo ya abla.ev temposu girdi cikti cok oluyo.derinden girisiyorum.camlari da sildim.utu camasir da hallolsun derken abartiyorum iste:)dunden beri anca bitti simdi.dinlenmeye gectim sukutGünaydınnnn azimli sabırlı hatuncuklar
Güzelim sen daha yeni yeni düzen oturttuğun için Böyle şeylere ihtiyacın yok
Normal Menü yapsanda zaten verirsin
Bu birkaç günlük detokst tarzı şeylere Duraklamalarda ihtiyaç duyulur
Akşam biraz geç ama güzel
Sporunda güzel cnm
Büyük temizlikmi yapıyon tatlım
Kolay gelsin
sakkiinnn kacamak yok bakGunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artik
Esimin yeni evlenen arkadasi kahvaltiya cagrmis oraya gidicez bizde
kendi yapiminmis zaten.belki hamur isi almiyordur miden artikAbla o kilomu farketsede birsey demez kıskanç kendisiama inşallah derde beni utandırır. Evden tavuk hazırladım dolabimiz var arabada, yanında da ekmek yerine poğaça oldu neyseki tam buğday da vardı pogaca hamurunun içinde ama dün o saat bu saat acikmadim daha :)))
evettt bitti sukur.gel bi kahve ismarliyim derdim yakin olsak:)Yasak olduğunu bilmiyordum. Düşük tansiyonum yüzünden çok sıkı yapamam zaten hiç bi Detox yada şok diyeti.denemek istedim sadece. 1 Siste 5 parça demek istemiştim. 5 şiş yiyemem ki :)
:) valla geçen gün kacamaklariniz beni de etkiliyor yazmistin ya sırf o yüzden tutuyorum kendimi. Çok güzel kilo veriyorsunuz takım olarak. Bozmak istemem :)
Ayy ne güzel. Mis kokar şimdi senin ev. Güle güle kirletin inşallah. Bende haftaya ptesi niyet aldım :) haftasonuna oğlumun dış bulguru var :)
Teşekkür ederim :) 76.5 u görünce 75i görmek istedim bu hafta sonuna. Daha çok motive olurum dengeyi bozmam dedim. Haftada 500 gr verebiliyorum normal zamanda ben. Günde 5 mil Leslie ile. 75 oğluma hamile kaldıgim kilo.ucundan da olsa görmek acayip mutlu edecek beni :)
Ilk ve sonçok katı uyamiyorum zaten. 1 zeytin attım ağzıma dün.refleks olarak :)) baksana aksama resmen ziyafete oturdum 20 çilek yerine :))
evet canim.mide bulantimi adet oldugum icin ihtimal vermuyordum.baya komikti.midemden rahatsizim sandim da sonradan sansa bi tane hamilelik testim.vardi tarihi gecen.bi ihtimal diye yapmistim.ogrendigimde 5 hagtalik falan saniyodum 10 haftalikmis yavrucak.cok dusunme.Allah onu cok sıki koruyor.ben o donem ucakla igdira gittim.yol kenarindaki korkuluklardan gecis yok diye atladim.kosu yarisi yaptik piknikte.top vs oynadim.yani nasipse oluyor.degilse olmuyor.ilk bir dusugum vardi.onda erken ogrendim mesela.hizli bile yurumezdim bisey olcak gibi.nasip meselesi cocuk yani.hakkinda ins hayirlisi olsun canimabla ben 2 gündür listelerime bak aç kalmıyorum ben ağzıma ceviz yogurt falan atıyorum sık az yiyorum bunu düşünerek veee yine de kilo veriyorum. ben devam edicem hamile de olsam. diyet yapmıycam. hamilelikte bol su diyo hafif yürüyüş diyo. bunları yapıcam ve çok sağlıklı beslenip buraya yazıcam. kilolu olduğum için kilo vericem bu şekilde. çok araştırıyorum. sağlıklı beslenip hamilelikte istemeden hep kilo vermişler kilolu oldukları için ve tabiki mide bulantısı olanlar yemek yiyememekten vermiş. burda bir süre kalırım menülerime bakarsın eğer istersen çıkarırsın beni listeden. zaten kilo almaya başlarsam ben kendim çıkarım :))
az sonra bi BOMBAM VARRRRRRRRRRRRRR
olayım valla ilk evladım olacak olursa :) bir de sağlıklı olsun başka bir şey istemem
sporun cok güzel ve bence akşamki protein de istemeden çok güzel olmuş boşver bu detoks çilek çilek bildiğin şeker yüklemesi şeker demek yağ demek. su attırır bu bence yağdan kilo verdirmez çünkü şeker yağa dönüşüyor.
normal devam et sağlıklı beslenmeye süpersinn
ay ay ayyy hoşgeldiniz efendim. öyle bir yiyoruz ki ağzımdan dondurma akıyor şuan bile can boğazdan gelir efendimben buse memnun oldum
ay dün dedim eşime tırstı yok dedi 5 gün daha bekleyelim. ama baksana fatma demişki ben 2 kere adet gördüm bi gittim 3 aylık oğluma hamileymişim demiş. bu işler çok değişikk
yaaaaa BOMBA patlatcam bu hafta bomba gibi geliyom gitsin kilolar ooohhhhhhh
canım demekki adet bile olsam hamile olma durumum olabilir Allahın hikmeti iştee
eveeet son 3
süpersin canım dikkat et ve kilo vermeye devam et ooohh :))
lütfen ama lütfen dikkat et merveelinden geldiği kadar kilo ver yarıştayız çok ama çok dikkat ediyorum bak canım deli şeyler çekiyor dün dışardaydım restoranttan acayip kokular geliyordu kaçtım mağazaya attım kendimi yürüdüm bugün meyvesini aldım açıklıyorum birazdan.
10. takıma madara etmeyin bizi kızlar yarış var yarış!!
Vuhuuuuuuu.bak dekek ki kiriliyormus.oley be kim tutar seni
Ya bu misafir vs geliyo ya abla.ev temposu girdi cikti cok oluyo.derinden girisiyorum.camlari da sildim.utu camasir da hallolsun derken abartiyorum iste:)dunden beri anca bitti simdi.dinlenmeye gectim sukut
sakkiinnn kacamak yok bak
kendi yapiminmis zaten.belki hamur isi almiyordur miden artik
evettt bitti sukur.gel bi kahve ismarliyim derdim yakin olsak:)
evet canim.mide bulantimi adet oldugum icin ihtimal vermuyordum.baya komikti.midemden rahatsizim sandim da sonradan sansa bi tane hamilelik testim.vardi tarihi gecen.bi ihtimal diye yapmistim.ogrendigimde 5 hagtalik falan saniyodum 10 haftalikmis yavrucak.cok dusunme.Allah onu cok sıki koruyor.ben o donem ucakla igdira gittim.yol kenarindaki korkuluklardan gecis yok diye atladim.kosu yarisi yaptik piknikte.top vs oynadim.yani nasipse oluyor.degilse olmuyor.ilk bir dusugum vardi.onda erken ogrendim mesela.hizli bile yurumezdim bisey olcak gibi.nasip meselesi cocuk yani.hakkinda ins hayirlisi olsun canim
Gecmis olsun canim ya.cocuklarin agrisi kendi agrimiz gibi oluyor anneler daha cok hirpalaniyor yaDış ağrısı bi hafifleseydi kuzumunuyuyacak bi türlü dalamiyor. O uyusun da evi bi elden gecireyim. 1 gün sadece 1 gün dokunmadim 10 gündür pis gibi oldu.2 çocuklu olmak böyle bişey demekki.
Sonrasında da gelsin spor
yerlesme de olabilirkızlaaaar lekelendim gibi oldu minik pembelik geldi lavaboda ama peçeteye geldi damlama falan yok. kasıklarımda minicik bir sızı var. ama benim göğüslerim davul gibi şişer ağrırdı her seferinde. göğüste tık yok :)
hamile değilsem kociş üzülcek valla Allah tan hayırlısı :)
kolay gelsin tatlışımm ..hakkında hayırlısı olsun
öğrensin valla terbiyesiz çeksin yaptıklarını
güzel menü afiyet olsun canımm bu arada sosları bende bilmiyordum öğrenmiş oldum
ok dir mefkusumm
hilalim afiyetler olsun canımm
kocaman tebrikler canımmm
afiyet olsun Mervem dikkat et kendine
azmine maşallahh...
öğlen yemeği vardı işyerinde çıkan ama diyet için uygun değildi ondan yemeyip yalnızca yoğurt yedim ...mecburen 2 ara gibi oldu ..acukam ev yapımı canım ben hazır ürün pek kullanmıyorum organik şeylere meraklıyım ..içerisinde kırmızı biber domates salça ceviz ve baharatlar var..sarımsağı unutmuşum
sağol cancağzımm
evet canım başladım sağolasın
afiyet olsun tatlım spor güzel olmuş menüde akşamm yemeğin geç olmuş
oyyy bak sen şu düşünceli 10.takıma @yolcukardelen bizden size kucak dolusu pastalar börekler gelsin sizde doya doya yiyin şekerler
sağol tatlım
günaydın şeker ne yedin bakıyım kahvaltıdfa suböreği ye süper olur bak
sağol kuzum yaptım ama bildiğin bittiğinde şurayada geberen bir yasemin çizelim modundaydım yerlere yapıştım leslie yapardım arada ama leslie bunun yanında masum kalıyor bildiğin hatun canavar
Merak ettim.dinlenmis bi gunumde yaparim ins.ne diye arattiriyorsun netten.ayyy Allah korusun olmasın şişlik falan inşallah..evet oldukça zor benim yaptığım level 1 ama Zuhalim ..etkili olduğu kesin inan popomun üzerine zor oturup kalkıyorum
sağ ol canım iyiki söylemişim o zaman :)
neyi söylemedin canım? hamile olmadığına emin olmadan mı söylemedin? böyle bir durum mu yaşamıştın?
zaten kanama değildi de peçeye silerken az pembelik yani kırmızı bile değildi. inş yerleşmedir. 3 güne belli olur.
canım perşembe yapabilirsin evet :)
Aynen ya.cuma onemli modundayim:):)bence de aşırı faydalı oldu bu yarış ben böyle bir fren sistemi görmedim. yiyemiyo insan resmen psikolojikman duruyor
Hic korkma.sagliksiz olacak cocuklar dusuk oluyormus zaten.ilkinde cok aglamistim ama sonra ogrendim cennet kusu oluyormus bizler icin oteki dunyada.bizler icin sefaatci oluyor.us o gunahsiz melekler.artik uzulmuyorum cok sukurbende düşükten korkuyorum. çünkü ilk çocuğu düşürme durumu çok oluyor canım. ben de spora 2 gün ara vercem araştırdım biraz. minik kanama çocuk yerleşirken de olabilirmiş düşük riski olduğunu da haber edebilirmiş. ben yine de hamileymiş gibi davranmak istiyorum. düşük falan yapmak istemem Allah korusun
Evet. Evdeki testte çizgi silikti ve daha 5 gün vardı günüme. Belirti falan da yoktu. Kan verdim 22 çıktı. Çok yeni dedi Dr. O akşam söyledim eşime. Kalp atışını duyunca da ailelere söyledik. Oğlum da 3 gün kala burdayım dedi testte.onun da 50 idi kan sonucu.onu da kan tahlilinden sonra söyledim eşime.sağ ol canım iyiki söylemişim o zaman :)
neyi söylemedin canım? hamile olmadığına emin olmadan mı söylemedin? böyle bir durum mu yaşamıştın?
zaten kanama değildi de peçeye silerken az pembelik yani kırmızı bile değildi. inş yerleşmedir. 3 güne belli olur.
canım perşembe yapabilirsin evet :)
Ayyy ne güzel olurdu :)Ya bu misafir vs geliyo ya abla.ev temposu girdi cikti cok oluyo.derinden girisiyorum.camlari da sildim.utu camasir da hallolsun derken abartiyorum iste:)dunden beri anca bitti simdi.dinlenmeye gectim sukut
sakkiinnn kacamak yok bak
kendi yapiminmis zaten.belki hamur isi almiyordur miden artik
evettt bitti sukur.gel bi kahve ismarliyim derdim yakin olsak:)
evet canim.mide bulantimi adet oldugum icin ihtimal vermuyordum.baya komikti.midemden rahatsizim sandim da sonradan sansa bi tane hamilelik testim.vardi tarihi gecen.bi ihtimal diye yapmistim.ogrendigimde 5 hagtalik falan saniyodum 10 haftalikmis yavrucak.cok dusunme.Allah onu cok sıki koruyor.ben o donem ucakla igdira gittim.yol kenarindaki korkuluklardan gecis yok diye atladim.kosu yarisi yaptik piknikte.top vs oynadim.yani nasipse oluyor.degilse olmuyor.ilk bir dusugum vardi.onda erken ogrendim mesela.hizli bile yurumezdim bisey olcak gibi.nasip meselesi cocuk yani.hakkinda ins hayirlisi olsun canim
Aynı korku bende de vardı. Hemen hemen herkes ilk bebeğini düşürdü ben ne yapmalıyım bunu yaşamamak için dedim. Sen amuda kalkıp yatsan da 9 ay düşecek bebek düşer dedi.hem sagliksiz bebek tutunamaz düşer dedi.eksik veya fazla kromozom olursa düşük olur dedi. O yüzden sadece dua et. Sağlıkla kucağına almak için....bende düşükten korkuyorum. çünkü ilk çocuğu düşürme durumu çok oluyor canım. ben de spora 2 gün ara vercem araştırdım biraz. minik kanama çocuk yerleşirken de olabilirmiş düşük riski olduğunu da haber edebilirmiş. ben yine de hamileymiş gibi davranmak istiyorum. düşük falan yapmak istemem Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?