Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım form kayısı çayları var ya onları diyorum. ben 1 ayda 3 kilo verdim içerek. tabi bir de bol su içmeye çalışıyorum.

Tatlım normal zamanda yediğinden az yediyse kilo vermesi çok normal
Sade kaysı çayıysa günlük içilebilir
Bağırsakların çalışmasıda kilo vermek için önemli

Ama Form çaylarda sinemaki olduğu için sık sık içilmesi iyi değil sonra bağırsak tembelliği yapar

Spor yapmayıncada tabiki kilo verilir ama Kas kaybı olur
Bizim amacımız sadece zayıf olmak değil fit olmak
Ve ne kadar çok Kas o kadar çok kalori yakar

evet canım form kayısı çayları var ya onları diyorum. ben 1 ayda 3 kilo verdim içerek. tabi bir de bol su içmeye çalışıyorum.

maşallah canım ama sinameki den bahsetmiş zuhal abla doğru söylüyor içinde sinameki varsa. sinameki bağırsak tüylerini koparıyor ve sonra bağırsak tembbelliği oluyor. hiç önermiyorlar doktorlar sinameki çok zorda kalınmadıkça. sen de dikkat et bence.

evet abla sinamekiyi ben de öyle biliyorum

ayyy Allah korusun olmasın şişlik falan inşallah..evet oldukça zor benim yaptığım level 1 ama Zuhalim ..etkili olduğu kesin inan popomun üzerine zor oturup kalkıyorum
olsun canım listede olmasan bile grubun bir parçasısın ..kuzularına da maşallahh ..kıyamam nasılda ağrır dişler

Sabit durmak hızlı tempo kosmaktan zormuş ayol. Plank başlangıç saniyem 20 olabildi bugün :/
plank için gayet iyi canım başlangıç süren mümkünse gün içinde 3 set yap

yasemin canım sakın jillian ı spor ayakkabısız yapma. ben evde çıplak ayak yaptım 1. level ı bitirdim 2 ye geçtiğim sırada ayak bileğimde iltihaplanma oldu önemsemedim 3 gün sonra kendimi hastanede buldum. geçen gün çok yordum ayağımı baktım yine orası ağrıdı 3 sene sonra. aman dikkat et sana da böyle bir şey olmasın.

ayyy iyi oldu söylediğin sağolasın çıplak ayak yapıyordum ..ayakkabı ile yapayım bari..sana da çok geçmiş olsun..

Dün istisnaydi eve 12 gibi girince anca oldu. Normalde 23 gibi uyurum. Sabah 5te kalkar benim bölük :)))
Bende kan tahlilinde görmeden söylemedim eşime. Aslında hiç kimseye.insan o moral bozukluguyla kimseyi teselli edecek güçte olmuyor :/ inşallah yerleşme kanaması falandir seninki :)
çayla 12 kilo muuuu?? canım çok kilolu muydu komşun azcık dikkat ve çayla çok zor yani o kiloyu vermek. anca kilosu çok olması lazım
Evet hala fazla kilolu .
Hmm anladim. Peki bişey soracağım. Yeşil çay,form çayı vslerin belli saatleri varmı? Kimi aç kimi yarı tok olmalı diyor. Kimi akşamdan sonra içmeyin diyor.kafam karıştı.
Güzelmiş bi çok malzeme var bende.perşembe akşamına tamamlayıp yapsammi :)
kızlaaaaarrrrrrrrr bu tarife iyi bakın

VİCDAN ÇORBASI

bir gün çok yeyip ertesi gün kurtulmak istiyorsanız kilodan işte bu çorbayı içiyoruz

çok faydalı bu linki kaydedin

Ismı guzelmis :))))
20 sn × 3 set mi? Yapmaya çalışırım. :)

ayyy iyi oldu söylediğin sağolasın çıplak ayak yapıyordum ..ayakkabı ile yapayım bari..sana da çok geçmiş olsun..

sağ ol canım iyiki söylemişim o zaman :)

neyi söylemedin canım? hamile olmadığına emin olmadan mı söylemedin? böyle bir durum mu yaşamıştın?

zaten kanama değildi de peçeye silerken az pembelik yani kırmızı bile değildi. inş yerleşmedir. 3 güne belli olur.

canım perşembe yapabilirsin evet :)

yesinler oğluşunu maşallahh diş çıkardı delikanlı demek

inşallah canım yeneriz

ayyy çekmedi tatlımmm azim karalılık böyle bir şey işte çok şükür bizim takımda da herkeste var o ..
Bizden artan kararliliktir isaka bi yana canım verelim kilolarımızı,fit olalım da gerisi mühim değil
Bu hafta baya heyecanlı geçeceğe benziyor
Neyse bizi geçemicek olsanızda sayemizde biraz kilo vermiş olursunuz tatlişkom
yani çarşambanın geleceği perşembeden bellidir derler,geçen hafta 1. Önceki hafta2.olduk bu hafta da .hep en öndeyiz
Valla su an izinli olmama rağmen iple cekiyorum cumayı

bence de aşırı faydalı oldu bu yarış ben böyle bir fren sistemi görmedim. yiyemiyo insan resmen psikolojikman duruyor

Ya bu misafir vs geliyo ya abla.ev temposu girdi cikti cok oluyo.derinden girisiyorum.camlari da sildim.utu camasir da hallolsun derken abartiyorum iste:)dunden beri anca bitti simdi.dinlenmeye gectim sukut
Gunaydin canim bende bugun saglik ocagina gitcektm erken kalktm araba yokmus arin gidicem artik
Esimin yeni evlenen arkadasi kahvaltiya cagrmis oraya gidicez bizde
sakkiinnn kacamak yok bak
kendi yapiminmis zaten.belki hamur isi almiyordur miden artik
evettt bitti sukur.gel bi kahve ismarliyim derdim yakin olsak:)
evet canim.mide bulantimi adet oldugum icin ihtimal vermuyordum.baya komikti.midemden rahatsizim sandim da sonradan sansa bi tane hamilelik testim.vardi tarihi gecen.bi ihtimal diye yapmistim.ogrendigimde 5 hagtalik falan saniyodum 10 haftalikmis yavrucak.cok dusunme.Allah onu cok sıki koruyor.ben o donem ucakla igdira gittim.yol kenarindaki korkuluklardan gecis yok diye atladim.kosu yarisi yaptik piknikte.top vs oynadim.yani nasipse oluyor.degilse olmuyor.ilk bir dusugum vardi.onda erken ogrendim mesela.hizli bile yurumezdim bisey olcak gibi.nasip meselesi cocuk yani.hakkinda ins hayirlisi olsun canim
Eki Görüntüle 1865149 kızlaaarrrr
geçen hafta 70
bu sabah 68,6

yedim seni 10. takıımmm
Vuhuuuuuuu.bak dekek ki kiriliyormus.oley be kim tutar seni

bende düşükten korkuyorum. çünkü ilk çocuğu düşürme durumu çok oluyor canım. ben de spora 2 gün ara vercem araştırdım biraz. minik kanama çocuk yerleşirken de olabilirmiş düşük riski olduğunu da haber edebilirmiş. ben yine de hamileymiş gibi davranmak istiyorum. düşük falan yapmak istemem Allah korusun

Gecmis olsun canim ya.cocuklarin agrisi kendi agrimiz gibi oluyor anneler daha cok hirpalaniyor ya
yerlesme de olabilir
Merak ettim.dinlenmis bi gunumde yaparim ins.ne diye arattiriyorsun netten.

bence de aşırı faydalı oldu bu yarış ben böyle bir fren sistemi görmedim. yiyemiyo insan resmen psikolojikman duruyor
Aynen ya.cuma onemli modundayim:):)
Hic korkma.sagliksiz olacak cocuklar dusuk oluyormus zaten.ilkinde cok aglamistim ama sonra ogrendim cennet kusu oluyormus bizler icin oteki dunyada.bizler icin sefaatci oluyor.us o gunahsiz melekler.artik uzulmuyorum cok sukur

Evet. Evdeki testte çizgi silikti ve daha 5 gün vardı günüme. Belirti falan da yoktu. Kan verdim 22 çıktı. Çok yeni dedi Dr. O akşam söyledim eşime. Kalp atışını duyunca da ailelere söyledik. Oğlum da 3 gün kala burdayım dedi testte.onun da 50 idi kan sonucu.onu da kan tahlilinden sonra söyledim eşime.
Düşük değil gibi geliyor bana. Sana ümit vermek istemem ama düşük kanaması yoğun ve devamlı olur.ve artıp giden ağrılı.
Heyecan bastı beni de :) eski günlerim geldi aklıma. Duygularını yaz bi yere mutlaka. Çok güzel oluyor sonradan okuması. Kızımın da oğlumun da günlugu var. Onlara ani kalacak benim duygularım ve yasadiklarimiz ....
Ayyy ne güzel olurdu :)
Aynı korku bende de vardı. Hemen hemen herkes ilk bebeğini düşürdü ben ne yapmalıyım bunu yaşamamak için dedim. Sen amuda kalkıp yatsan da 9 ay düşecek bebek düşer dedi.hem sagliksiz bebek tutunamaz düşer dedi.eksik veya fazla kromozom olursa düşük olur dedi. O yüzden sadece dua et. Sağlıkla kucağına almak için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…