- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.481
Sağolasın tatlımEki Görüntüle 1865231 yağ yaktıran yoğurt tarifi
yoğurt kasesi orta boy çok küçük olmıycak
keten tohumu öğütülmüş olacak
keten tohumu yerine ceviz de kullanılabilir dedi diyetisyen
hepsini karıştırın 2-3 akşam akşam yemeği yerine yiyebilirsiniz dedi. yağ yaktırır dedi.
Ben bi ara çok sık sebze çorbası içmiştim artık düşenemiyorum bilekızlaaaaarrrrrrrrr bu tarife iyi bakın
VİCDAN ÇORBASI
bir gün çok yeyip ertesi gün kurtulmak istiyorsanız kilodan işte bu çorbayı içiyoruz
çok faydalı bu linki kaydedin
Ben de 10 gün 1 i yapıp 2 ye geçmiştim cnm onuda 4 gün yaptımayyy Allah korusun olmasın şişlik falan inşallah..evet oldukça zor benim yaptığım level 1 ama Zuhalim ..etkili olduğu kesin inan popomun üzerine zor oturup kalkıyorum
olsun canım listede olmasan bile grubun bir parçasısın ..kuzularına da maşallahh ..kıyamam nasılda ağrır dişler
plank için gayet iyi canım başlangıç süren mümkünse gün içinde 3 set yap
Yeşil çayda kafein olduğu için akşam önerilmez cnm uyku problemi içinmm anladim. Peki bişey soracağım. Yeşil çay,form çayı vslerin belli saatleri varmı? Kimi aç kimi yarı tok olmalı diyor. Kimi akşamdan sonra içmeyin diyor.kafam karıştı.
Sen 9.takımı takip etmiyon heralde güzellikani çarşambanın geleceği perşembeden bellidir derler,geçen hafta 1. Önceki hafta2.olduk bu hafta da .hep en öndeyiz
Valla su an izinli ol
Anacım sizin misafirde bi bitmedi gittibu misafir vs geliyo ya abla.ev temposu girdi cikti cok oluyo.derinden girisiyorum.camlari da sildim.utu camasir da hallolsun derken abartiyorum iste:)dunden beri anca bitti simdi.dinlenmeye gectim sukut
Kızlarında dediği gibi Eğer düşük bişey olursa demekki hayırlısı böyleymiş denir güzelimbende düşükten korkuyorum. çünkü ilk çocuğu düşürme durumu çok oluyor canım. ben de spora 2 gün ara vercem araştırdım biraz. minik kanama çocuk yerleşirken de olabilirmiş düşük riski olduğunu da haber edebilirmiş. ben yine de hamileymiş gibi davranmak istiyorum. düşük falan yapmak istemem Allah korusun
Sen içip bitirmişindir tatlımKizlar isim bitti.keske yakin olsak beraber kahve icer muhabbet ederdik.en cok istedigim sey temizlik sonrasi sevdigim indanlarla tekuz evde beraber oturmak.muhabbet etmek:):)
Gecmis olsun canim ya.cocuklarin agrisi kendi agrimiz gibi oluyor anneler daha cok hirpalaniyor ya
yerlesme de olabilir
Merak ettim.dinlenmis bi gunumde yaparim ins.ne diye arattiriyorsun netten.
Aynen ya.cuma onemli modundayim:):)
Hic korkma.sagliksiz olacak cocuklar dusuk oluyormus zaten.ilkinde cok aglamistim ama sonra ogrendim cennet kusu oluyormus bizler icin oteki dunyada.bizler icin sefaatci oluyor.us o gunahsiz melekler.artik uzulmuyorum cok sukur
Kizlar isim bitti.keske yakin olsak beraber kahve icer muhabbet ederdik.en cok istedigim sey temizlik sonrasi sevdigim indanlarla tekuz evde beraber oturmak.muhabbet etmek:):)
Evet. Evdeki testte çizgi silikti ve daha 5 gün vardı günüme. Belirti falan da yoktu. Kan verdim 22 çıktı. Çok yeni dedi Dr. O akşam söyledim eşime. Kalp atışını duyunca da ailelere söyledik. Oğlum da 3 gün kala burdayım dedi testte.onun da 50 idi kan sonucu.onu da kan tahlilinden sonra söyledim eşime.
Düşük değil gibi geliyor bana. Sana ümit vermek istemem ama düşük kanaması yoğun ve devamlı olur.ve artıp giden ağrılı.
Heyecan bastı beni de :) eski günlerim geldi aklıma. Duygularını yaz bi yere mutlaka. Çok güzel oluyor sonradan okuması. Kızımın da oğlumun da günlugu var. Onlara ani kalacak benim duygularım ve yasadiklarimiz....
Ayyy ne güzel olurdu :)
Aynı korku bende de vardı. Hemen hemen herkes ilk bebeğini düşürdü ben ne yapmalıyım bunu yaşamamak için dedim. Sen amuda kalkıp yatsan da 9 ay düşecek bebek düşer dedi.hem sagliksiz bebek tutunamaz düşer dedi.eksik veya fazla kromozom olursa düşük olur dedi. O yüzden sadece dua et. Sağlıkla kucağına almak için....
Ayakkabı hmmm ilginç.tamamdır mesaj alındıSağolasın tatlım
Perşembe akşamı yapılabiliır
Ben bi ara çok sık sebze çorbası içmiştim artık düşenemiyorum bile
Ben de 10 gün 1 i yapıp 2 ye geçmiştim cnm onuda 4 gün yaptım
Kız hiç ayakkabısız yapılırmı
Kızlar lesliyi bile ayakkabısız yspmayın
Yeşil çayda kafein olduğu için akşam önerilmez cnm uyku problemi için
Sabahtan içersen meton hareketlenir
Bide spordan yarım saat önce
Sen 9.takımı takip etmiyon heralde güzellik
Biz genelde hep derecedeyiz
Arada ortalara düşeriz
Anacım sizin misafirde bi bitmedi gitti
Dinlende spora enerjin olsun
Kızlarında dediği gibi Eğer düşük bişey olursa demekki hayırlısı böyleymiş denir güzelim
Ama sen kafanı hiç bulandırma Şimdiden
Ben hiç bi hamileliğimde dikkat etmedim merdivenleri bile hoplaya hoplaya inerdim
Sen içip bitirmişindir tatlım
Bende tarçınlı T.kahvesi iciyorum şimdi
Sağolasın tatlım
Kızlarında dediği gibi Eğer düşük bişey olursa demekki hayırlısı böyleymiş denir güzelim
Ben hiç bi hamileliğimde dikkat etmedim merdivenleri bile hoplaya hoplaya inerdim
izindeyim tatlım izinde olmasam tozunu zu attirirdim. Kacamak benim kitabımda yazmıyorBiz her zaman yiyoruz tatlıyı ama cuma günü listelerde yiyoruz özellikle canım benim
Abooooovv dun yenen poğaça idare etmez tatlım biraz daha yemelisin
Hosbuldum tatlı rakibimondan mi bu kadar tatlısınız takim olarak
evet evet dondurma burdan görünüyosultan ben de memnun oldum canim
izindeyim tatlım izinde olmasam tozunu zu attirirdim. Kacamak benim kitabımda yazmıyor
aynen canım bugün sadece süt ve elma yedim midem hala dolu sanki bir daha hamur işi yemem oda mecbur oldu yoldayım. Bu arada yoğurt tarifi için merci can cantatlış
poğaçayı yiyeneliya elif arkadaşımda izinde elinden geleni yapıyor o da sevinmeyin yani geliyoruz bomba gibiii
aynen canım bugün sadece süt ve elma yedim midem hala dolu sanki bir daha hamur işi yemem oda mecbur oldu yoldayım. Bu arada yoğurt tarifi için merci can can
Ye bacim çiğ çiğ hemideaslan elifffffffff
yiycem onlarııııııııı
Kizlarr ben geldim maşallah ne çok konusmussunuz
Alıntı yapmıştım bi sürü hepsi gidiverdi bidaha yapmaya usendim
Baro isimde tamamdır haftaya cumaya randevu verdiler avukatla gorusucem.
@yolcukardelen kizzz bizi takip etmekten kendi grubumuza yazamayacaksinizbizim tatliyla kacamakla aramız yok. Gobisler gidince yeriz nasıl olsa
buseb tatlım kilonuda gördüm maşallah diyorum aferin kız sana
Sağol bebeğim hedefim 71 leri görmeksağ ol beybitom cuma ya büyük kapışma vaar senden de çok ümitliyim
Sorma zuhal abla.annemler burdayken sakin aksam hayal bana:/Sağolasın tatlım
Arada ortalara düşeriz
anadolu yakasibdayim.acik adres vermiyim kendimi ifsa etmemek icinüzülme tabi canım Allahın taktiri. hem ne güzel cennet kuşun seni karşılayacak ahirette :)
yaa fatmaa sen nerdesin kız hangi şehirdeydin ben de bayılırım. keşke birileriyle görüşsek ben istanbuldayım :)
ay canım doğru diyorsun sağlıklı olsun yeter zaten bana.
bu günlük hiç aklıma gelmemişti denerim canım günlük tutmayı kesin unuturum ama ben
osmanli kahvesi ne kizAyakkabı hmmm ilginç.tamamdır mesaj alındı
Bende Osmanlı kahvesine bayılıyorum.şekersiz.zararı varmıdır? ?
Kizlarr ben geldim maşallah ne çok konusmussunuz
@yolcukardelen kizzz bizi takip etmekten kendi grubumuza yazamayacaksinizbizim tatliyla kacamakla aramız yok. Gobisler gidince yeriz nasıl olsa
Sağolasın tatlım
Arada ortalara düşeriz
üzülme tabi canım Allahın taktiri. hem ne güzel cennet kuşun seni karşılayacak ahirette :)
yaa fatmaa sen nerdesin kız hangi şehirdeydin ben de bayılırım. keşke birileriyle görüşsek ben istanbuldayım :)
ay canım doğru diyorsun sağlıklı olsun yeter zaten bana.
bu günlük hiç aklıma gelmemişti denerim canım günlük tutmayı kesin unuturum ama ben
Ayakkabı hmmm ilginç.tamamdır mesaj alındı
Bende Osmanlı kahvesine bayılıyorum.şekersiz.zararı varmıdır? ?
Canim hakkinda hayirlisi insallahKizlarr ben geldim maşallah ne çok konusmussunuz
Bu hafta 2.6 mi vereceksin Demek ustume surecekleri füze sensinSağol bebeğim hedefim 71 leri görmek
Sağol bebeğim hedefim 71 leri görmek
Bu hafta 2.6 mi vereceksin Demek ustume surecekleri füze sensinbenden 3cm uzunsun bir kg fazla rakibini buldum
158 im doğumdan sonra boyun kısaldıkim tutaarr
tatlım ben de 1.60 ım. 70 kiloydum geçen haftaaa :)
Sorma zuhal abla.annemler burdayken sakin aksam hayal bana:/
anadolu yakasibdayim.acik adres vermiyim kendimi ifsa etmemek icinama olur tabi goruselim.zuhal abpa da izne geliyp aslinda.istanbulda bi bulusma ayarliyabiliriz isteyenlerle:)
osmanli kahvesi ne kiz
Canim hakkinda hayirlisi insallah
158 im doğumdan sonra boyun kısaldıyok yok hep bböyleyere yakındim ben
Ama bu kilolari ilk defa gordum 72yim cumaya kadar inşallah 71.5 emzirdigim için acelem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?