Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolasın tatlım
Perşembe akşamı yapılabiliır

kızlaaaaarrrrrrrrr bu tarife iyi bakın

VİCDAN ÇORBASI

bir gün çok yeyip ertesi gün kurtulmak istiyorsanız kilodan işte bu çorbayı içiyoruz

çok faydalı bu linki kaydedin

Ben bi ara çok sık sebze çorbası içmiştim artık düşenemiyorum bile

Ben de 10 gün 1 i yapıp 2 ye geçmiştim cnm onuda 4 gün yaptım

Kız hiç ayakkabısız yapılırmı

Kızlar lesliyi bile ayakkabısız yspmayın

mm anladim. Peki bişey soracağım. Yeşil çay,form çayı vslerin belli saatleri varmı? Kimi aç kimi yarı tok olmalı diyor. Kimi akşamdan sonra içmeyin diyor.kafam karıştı.
Yeşil çayda kafein olduğu için akşam önerilmez cnm uyku problemi için
Sabahtan içersen meton hareketlenir
Bide spordan yarım saat önce

ani çarşambanın geleceği perşembeden bellidir derler,geçen hafta 1. Önceki hafta2.olduk bu hafta da .hep en öndeyiz
Valla su an izinli ol
Sen 9.takımı takip etmiyon heralde güzellik
Biz genelde hep derecedeyiz
Arada ortalara düşeriz

bu misafir vs geliyo ya abla.ev temposu girdi cikti cok oluyo.derinden girisiyorum.camlari da sildim.utu camasir da hallolsun derken abartiyorum iste:)dunden beri anca bitti simdi.dinlenmeye gectim sukut
Anacım sizin misafirde bi bitmedi gitti
Dinlende spora enerjin olsun

Kızlarında dediği gibi Eğer düşük bişey olursa demekki hayırlısı böyleymiş denir güzelim
Ama sen kafanı hiç bulandırma Şimdiden
Ben hiç bi hamileliğimde dikkat etmedim merdivenleri bile hoplaya hoplaya inerdim

Kizlar isim bitti.keske yakin olsak beraber kahve icer muhabbet ederdik.en cok istedigim sey temizlik sonrasi sevdigim indanlarla tekuz evde beraber oturmak.muhabbet etmek:):)
Sen içip bitirmişindir tatlım
Bende tarçınlı T.kahvesi iciyorum şimdi

Kizlar isim bitti.keske yakin olsak beraber kahve icer muhabbet ederdik.en cok istedigim sey temizlik sonrasi sevdigim indanlarla tekuz evde beraber oturmak.muhabbet etmek:):)

üzülme tabi canım Allahın taktiri. hem ne güzel cennet kuşun seni karşılayacak ahirette :)

yaa fatmaa sen nerdesin kız hangi şehirdeydin ben de bayılırım. keşke birileriyle görüşsek ben istanbuldayım :)

ay canım doğru diyorsun sağlıklı olsun yeter zaten bana.
bu günlük hiç aklıma gelmemişti denerim canım günlük tutmayı kesin unuturum ama ben

Ayakkabı hmmm ilginç.tamamdır mesaj alındı
Bende Osmanlı kahvesine bayılıyorum.şekersiz.zararı varmıdır? ?

rica ederim abla :)

yoğurtlu daha pratik perşembe akşamı yapılabilir. öncesinde de pro yapılabilir sabah öğle. akşamda bu yoğurt kürü süper olabilir. dimi abla?

evet bence de spor hep ayakkabılı yapılmalı bana ders oldu.

yok abla bulandırmıyorum kendimi. 3 gündür benim midem ağzıma gelir gibi oluyor hafif hafif vuruyor reflü hadi hayırlısı :)

izindeyim tatlım izinde olmasam tozunu zu attirirdim. Kacamak benim kitabımda yazmıyor

tatlış

poğaçayı yiyen eliya elif arkadaşımda izinde elinden geleni yapıyor o da sevinmeyin yani geliyoruz bomba gibiii
aynen canım bugün sadece süt ve elma yedim midem hala dolu sanki bir daha hamur işi yemem oda mecbur oldu yoldayım. Bu arada yoğurt tarifi için merci can can

aynen canım bugün sadece süt ve elma yedim midem hala dolu sanki bir daha hamur işi yemem oda mecbur oldu yoldayım. Bu arada yoğurt tarifi için merci can can

ağır gelmiştir mide unuttuğu için hamuru :) iyi yolculuklar :)
rica ederim tatlış

Kizlarr ben geldim maşallah ne çok konusmussunuz
Alıntı yapmıştım bi sürü hepsi gidiverdi bidaha yapmaya usendim
Baro isimde tamamdır haftaya cumaya randevu verdiler avukatla gorusucem.
@yolcukardelen kizzz bizi takip etmekten kendi grubumuza yazamayacaksiniz bizim tatliyla kacamakla aramız yok. Gobisler gidince yeriz nasıl olsa
buseb tatlım kilonuda gördüm maşallah diyorum aferin kız sana

sağ ol beybitom cuma ya büyük kapışma vaar senden de çok ümitliyim

Sorma zuhal abla.annemler burdayken sakin aksam hayal bana:/
anadolu yakasibdayim.acik adres vermiyim kendimi ifsa etmemek icinama olur tabi goruselim.zuhal abpa da izne geliyp aslinda.istanbulda bi bulusma ayarliyabiliriz isteyenlerle:)
osmanli kahvesi ne kiz

Canim hakkinda hayirlisi insallah

kıızz ben de avrupa yakasındayım. beylikdüzündeyim

158 im doğumdan sonra boyun kısaldı yok yok hep bböyleyere yakındim ben
Ama bu kilolari ilk defa gordum 72yim cumaya kadar inşallah 71.5 emzirdigim için acelem yok

hikayemiz çok benziyor. bende 70.8 le başladım ömrümde ilk defa gördüm bu kiloyu
hamiş olma durumum var bir de yandım yani ama umrumda değil evladım olsun istiyorum.
11 ay önce evlendim. ilk kez denedik bu ay. evlendiğimde 59 kiloydum. şiştim işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…