Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur canım benim stres yapma bu işin sırrı bu ne kadar bekler ne kadar stres yaparsan o kadar geçiliyor Allah ol derse olur korunurken hamile kaldım dusuk yaptım sonra olsun istedik 2yil olmadı inan hiç sebeb yoktu sadece stres

Sağol canım inşallah
Bu hafta 2.6 mi vereceksin Demek ustume surecekleri füze sensinbenden 3cm uzunsun bir kg fazla rakibini buldum
2.6 veremesem bile 2 kilo vermek istiyorum canım. Sadece ben değil canım hepimiz iyi kilo veriyoruz burda
kim tutaarr

tatlım ben de 1.60 ım. 70 kiloydum geçen haftaaa :)
evvet bebeğim
kıızz ben de avrupa yakasındayım. beylikdüzündeyim
kizzz bende beylikduzundeyimmmm
Kizlar geldik şükür 10 dk ya evdeyiz netim çekmez. Öptüm hepinizi net çektik ce burdayım. Kendinize dikkat edin kaçamak yok aman diyim. 10. Takımı silip supurun güzeller.
Elifim dikkat et kendine seviyorum seniii

kıızz ben de avrupa yakasındayım. beylikdüzündeyim
Bak yakinmissin hilalle
Kizlar geldik şükür 10 dk ya evdeyiz netim çekmez. Öptüm hepinizi net çektik ce burdayım. Kendinize dikkat edin kaçamak yok aman diyim. 10. Takımı silip supurun güzeller.
cok sevindim.ulastigina.haydin iyi kacamaksiz demiyim de az kacamakli tatiller:)
Sağol canım inşallah

2.6 veremesem bile 2 kilo vermek istiyorum canım. Sadece ben değil canım hepimiz iyi kilo veriyoruz burda

evvet bebeğim

bak birbirinize yakinmissiniz.desteklesirsiniz.biz resmen bi sehir uzaktayiz.maltepe

Menu
sabah 7.30
2 yumurta taze haslanmis fasulyeye kirildi.domates.1 kk peynir
ara 10.30 1 armut
ogle13.30 2 kk peynr.1 kase mer.corbsi
ara 16.00 4 kuru kayisi
aksam 19.30 2 koz patlican 2 donates 1 kk peynir 2 yumurtayla bol bir sogus salata az yagli.1 tb ekmek
su 3 litre
spor 4 saat kan ter temizlik

Marketlerde var dikkatini cekmedi mi? Aromalı sütlü Türk Kahvesi diyim kabaca. Damlasakizli ve tereyagli çeşitleri var.benim ki tabiki Damlasakizli olan :) tavsiye ederim.çok güzel tadı var.
Kız sabah sabah haşlanmış fasulyeyi nasıl yedin. Töbe yiyemem ben.çorba bile içemem ben sabah. Normal kahvaltı benim tarzım.en fazla patates Kızartma börek kek.o da yasak bu aralar :)
Gun icinde evdeki yemekler hic yemeye uygun degildi.yumurtaya ve peynire yuklendim dogru mu acep?aksam 1 mi yapmaliydim?bir de ypgurdum sutum bitti.acikmam ama acikirsam ne yapiyim kizlar
Sebze de yemissin ama. Bence güzel olmuş. Elma varsa elma ye. Yoksa tek seçeneğin su :)

Sozunuzu dinledim Detoksu bıraktım kızlar. Aslında tam da bırakmadım da masum şeyler ekledim. Kahvaltıyı çok erken yapınca Detoks beni zorluyor hep

08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta

11 ara
2 ince dilim ananas

13.30 öğle yemeği
1 ızgara tavuk but
1 dilim kepekli ekmek

16 ara
2 dilim ananas

19 akşam yemeği
3 yk yeşil fasulye
6 yk salata
1 dilim şeftali
4 üzüm tanesi

Su 2 lt
Spor 1mil Leslie. 100 ip atlama.15 mekik.20 plank.15 squat.50ser yanlara eğilme.50 oklavali çevirme. 20ser yan yatıp bacak kaldırma.20ser el-diz durup arkaya tekme. Sayıları az çünkü belimi zorlamak istemiyorum.yavaş yavaş arttiririm inşallah.

Merhaba ben geldim kizlar ne cok konusmussunuz yaw 2 dakika bos birakmaya gelmiyo..bugun kahvaltida hic kacamak yapmadim canlar ama ben cok ster oldum sanirim.bu yaris isi bana gore degil sistim sterten 0 kacamak ama yinede sisim bidaha yarismak istemiyorum psikoljm bozuldu inanin
Bu arada yeni bi video buldum bugun yaptim cok zevkli ismi Easy zumba class tavsiye ederm lesliden daha guzel geldi bana

evet ben de stres yapmıyorum elimden geldiğince sadece bu son hafta streslendim biraz o da şuan adet olmam gerek olmadım ondan :) meraktan yani hakkımda hayırlısı canım

süpürcez inş tatlış :)

Sağol canım inşallah

evvet bebeğim

kııızzz süpermiş ayyy görüşebiliriz o zamaaan

Bak yakinmissin hilalle

cok sevindim.ulastigina.haydin iyi kacamaksiz demiyim de az kacamakli tatiller:)

bak birbirinize yakinmissiniz.desteklesirsiniz.biz resmen bi sehir uzaktayiz.maltepe

evet canım ya gelmeye kalsak 3 saat sürebilir. hiç gitmedim ömrümde

Gun icinde evdeki yemekler hic yemeye uygun degildi.yumurtaya ve peynire yuklendim dogru mu acep?aksam 1 mi yapmaliydim?bir de ypgurdum sutum bitti.acikmam ama acikirsam ne yapiyim kizlar

ben menüyü beğendim canım. afiyet olsun :) acıkırsan salatalık varsa onu ye yanınada kuru kayısı varsa onu ye ya da kuruyemiş ye 5 tane falan en fazla.

güzel menü canım sporda enfesto

brovaaaaa

Menum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk

Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt

Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama

canım kıyamam niye psikolojini bozuyorsun sadece hırs yaptırıyor o yüzden ben bu işle gaza geldim çok sevdim mesela. normalde kaçamak yapabilcekken beni durdurdu. lütfen gerilme rahat ol canım. kaçamak yapmadıktan sonra veremezsen de canın sağ olsun mervecim. kaçamak yaparsan da canın sağ olsun yapmasan daha iyi ama yaparsan da napalım insanlık hali

ben menünü az buldum canım. şu şişkinliğini atmak için muhakkak perşembe protein günü yap. gör bak nasıl gidecek şişler :)

Dunku menuum
Sabah 11.00 : 2 haslanmis yumurta+ 2 kasik kuymak + peynir + domates+ salatalik
Saat 13.30 : 1 turk kahvesi az sekerli
Saat 16.00: 1 pkt eti form cubuk ( disardaydim acikinca yedim)
Saat 17.00: 1 kupa limonlu yesil cay
Saat 18.30: 1 kepce sehriye corbasi+ sogan haslamasi domatesli
Su 2 bck lt
Spor 1 buck saat yuruyus
Bugunku menum
Sabah 10.30 : 1 haslanmis yumurta + 2 kasik haslanmis biber yogurtlu + domates+ salatalik+peynir
Saat 13.30 : 1 turk kahvesi az sekerli
Saat 15.00: 1 armut + 1 erik
Saat 17.00: 1 kupa yesil cay limonlu
Saat 18.30 : 1 kepce tarhana corbasi+ 15 adet kizarmis mezgit ( haslama yada firinda yapilsin dedim olmuyo dediler bizde kizarttikk bu aksam fazla yemis oldm sanrm) + 1 dilim tb ekmegi + boll salata
Su 2bck ltre
Spor 1bck saat yuruyus

Betulun menusu

Bende anlamdm canim sabah tartildm cok moralim.bozuldu stres bana gore degil ben yavas yavas veriyorum kilolarimi yaris isin icine girince kendimi kastim sanrm

Alinin_Annesi resmen batırmışsın yaa moralim epey bozuldu bu menüleri görünce ne yalan diyeyim umarım + gelmezsin canım. yarıştayız biliyorsun. kuymak yemişsin. o eti form hadi neyse ama akşamki kızarmış mezgit hiç ama hiç olmamış hem de akşam yani ooff ızgara olmuyorsa başka bir şey yeseydin göz hakkı olarak 1 tane tadına bakabilirdin. sırf çorbayı içsen salatayla o da olurdu.

mervecim betüle ilet canım bunları umarım dikkate alır da son 2 gün dikkat eder..

Bende anlamdm canim sabah tartildm cok moralim.bozuldu stres bana gore degil ben yavas yavas veriyorum kilolarimi yaris isin icine girince kendimi kastim sanrm

canım sen spora çok yüklenip az yemişsin bu şekilde vücudun kiloları bırakmaz. az yiyorsan sporu da azaltacaksın. ben senin yaptığın gibi yapıp hiç kilo veremiyordum. sporu bi orantıladım hemen kilolarım gitmeye başladı. bunu dikkate al canım.

yavaş vermek de iyi değil çok hızlı vermekte. haftada 1 kilo diyo diyetisyenler sağlıklı olan için. sende rahatla aaa mis gibi menün var ne bu stres

Yok hic rastlamadim ya.ya da dikkat etmedim diyimfasulye kavurmasini bilirmisij bilmuyorum ona benziyor
menu guzel canim afiyet olsun
ben seviyorum canim zumba.bi rkadasim biraz dikkat ve zumbayla 10 kilo vermis.gprunce cok sasirdim.eglenceli sende dene demisti.
Menum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk

Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt

Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
menu gusel spor da guzel.gelsin eksiler canim
gel canim.sehir disi ezisi istersrn gezdiririm seni:):)orta bi noktada bulusabiliriz bigun uyarsa size de.
ben de gerginlikte hemen odem tutuyorum canim.takma onemli olan kilo vermen ve gruba destek.ikisi de oluyor sukur:)

Kizlar acikirmiyim dedim ama yok yaa.bildiin proteine yuklenmisim yani:)fasulye sabah yesilligim yoktu.ekmek kullanmak istemedigim icin tukettim aslinda.aklimda ogle yemek vardi:)bu gunlerde adet olucam aanirim istah ohhh ohhh.kalorisi duauk.aeyleri deli gibi tuketip azitmamaya calisiyorum.benim.ufaklik uyudu.ben de artik dinlenme moduna geciyorum can kuslar:)herkese hol bol eksili bi gece diliyorum.kocaamannn opucukler...

ay evet canım çok süper olur bence buluşmalıyııızzz CurukElma sen ben ve daha kim gelebiliyorsa... Mefkurem de gelirse tadından yenmeeez

ayy erkenden kaçıyorsun kızzz :) ben de erken uyumak istiyorum bugün uyurken kilo vereyim acıkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…