Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay evet canım çok süper olur bence buluşmalıyııızzz CurukElma sen ben ve daha kim gelebiliyorsa... @mefkurem de gelirse tadından yenmeeez

ayy erkenden kaçıyorsun kızzz :) ben de erken uyumak istiyorum bugün uyurken kilo vereyim acıkmadan
Wvet hos bi gun olur bulusursakbugun cok yordu temizlik ve sicak.hasatim cikti.bi de gece annemler memlekete ucacaklar 4 gulibi evden cikacaklar.ben de onlari gecirecegim icin anca dinlenirim:)haydi optum

menüm

sabah 10.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 ceviz içi
2 kabuklu yer fıstığı

12.15
1 yağsız tavada yumurta
1 pişmiş yağsız hindi füme
2 tuzsuz siyah zeytin
1 minik domates
1 minik boy salatalık
1 dal taze soğan
1 light üçgen peynir

14.30
1 kuru kayısı
1 ceviz içi

16.00
3 köfte
1 dolu yk yoğurt

18.00
1 kuru kayısı

20.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

spor yok
3,5 lt su

Bak yakinmissin hilalle

cok sevindim.ulastigina.haydin iyi kacamaksiz demiyim de az kacamakli tatiller:)

bak birbirinize yakinmissiniz.desteklesirsiniz.biz resmen bi sehir uzaktayiz.maltepe
Valla çok uzağız canım kismetse birgün toplaniriz
Afiyet olsun canım güzel olmuş menun begendim
Gun icinde evdeki yemekler hic yemeye uygun degildi.yumurtaya ve peynire yuklendim dogru mu acep?aksam 1 mi yapmaliydim?bir de ypgurdum sutum bitti.acikmam ama acikirsam ne yapiyim kizlar
tatlım salatalık ye bence de hafif olur :)
ohh maşallah menü güzel spor güzel
Ohh maşallah kuzuma. Fazla takma yarismayi canım stres yapma sakın
Menum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk

Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt

Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
Afiyey olsun mervem cok güzel
goruselim canim olabilir :)
O betule benden selam söyle merve. Hic begenmedim
ay kızlar bugünde bu midem pıt pıt aralıklarla yukarı çıkıyor. yarın idrar testi alıp yapcam dayanamıycam.
Bencede yap canim. Benim reglime 3 4 gün kala çıkmıştı
iyi geceler canim
ay evet canım çok süper olur bence buluşmalıyııızzz CurukElma sen ben ve daha kim gelebiliyorsa... @mefkurem de gelirse tadından yenmeeez
Inş canım yaa
Afiyet olsun kuzu

Tamam iletirim canim bende simdi gordum 15 mezgiti
Spordanmi sisti diyosun cumaya eksi gelmzsem oturur aglarm inanki o kadr moralm bozuldu
Neyse toparlycam kendimi veremzsemde yapcak bise yok aa napim

aslına spor yapıyorum bu bilgi iyi oldu dikkat ederim bende içerken çünkü bebeğim var ve emziriyorum aynı zamanda :) onu rahatlatıyor diye kayısı çayı çayı içiyordum eşim karışık almıştı son 3-4 gündür onu içiyorum o zaman tek kayısı çayına dönim ama dikkatli kullanim çok teşekkür ederim

ay kızlar bugünde bu midem pıt pıt aralıklarla yukarı çıkıyor. yarın idrar testi alıp yapcam dayanamıycam.
Bence gec bile kaldn bak ben son adet tarihim 7 aralikti 1ocakta dayanamdm idrar tesi yaptim ve cikti
Daha adetim gecikmemisti bile saglik ocagindaki doktr bile sasrdi hemde degerm 1200cikmisti benimki baya bi acayip oldu

Pardon canim neyi batirmisim ? buseb 15 mezgit yazdim onuda goz karari saymadm aslnsa 2 sefer aldm tabagma ve oglumla yedim. Ama bu kadr cabama batirmissin denmemeliii.Hic dikkat etmedgm kadr dikkat ettm ben bu haftaa.bitek mezgitn yanina 1 dilim ekmek yedim ondan haricc hic ekmek bile yemedim.Siz merak etmeyn bnde sizin kadr dikkt ediyrmm. suanda hastayiiim yatislardayiiim ve buna ragmen oglusu uyutup yurumeyi dusunuyorm

Tamam iletirim canim bende simdi gordum 15 mezgiti
Spordanmi sisti diyosun cumaya eksi gelmzsem oturur aglarm inanki o kadr moralm bozuldu
Neyse toparlycam kendimi veremzsemde yapcak bise yok aa napim

tabiki tatlım canımız sağ olsun yaa :))

Kızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş

süper ama az mı acep yaa valla bilemedim

rica ederim canım :)

Bence gec bile kaldn bak ben son adet tarihim 7 aralikti 1ocakta dayanamdm idrar tesi yaptim ve cikti
Daha adetim gecikmemisti bile saglik ocagindaki doktr bile sasrdi hemde degerm 1200cikmisti benimki baya bi acayip oldu

tamam canım hadi bakalım hayırlısııı

bebeğimle birlikte zumba açıp dans ediyorum. ya da spor hareketleri yapıyorum. :)) evde zumba videoları açıp yapabilirsiniz çok keyifli oluyor. :)

maşallah canım sizee :)

Ilettim.betule ona gore cok degilms hafif hissediyoms kendisini gelince kendi baksin yorumlara ben yatyrm iyi geceler hanimlar

pardon sen 15 mezgit yazarsan ben de batırdığını düşünürüm canım. genel bir yorum değil bu o menüne yorumumdu. sonuçta 2 sefer tabağına aldığını oğlunla yediğini vs belirtmiş misin? hayır. bence fazla alınganlık yapmışsın. ayrıca nolursa olsun kızartma kızartmadır. batırdın lafına takılma bence. sadece yarış için değil ben normaldede 15 kızartılmış mezgit desen batırmışsın derim ve sana özel değil. bana da deyin batırmışsın deyin nolcak yani

geçmiş olsun. hastasın kendini yorma bence. sağlık her şeyden önemli canım :)

teşekkür ederim canım. bir de ben ara ara süt ve sadece içine yulaf koyuyorum yiyorum o da iyi geliyor sanırım istersen bir araştır :)

menü de sporda süper yasemin bravo canım :)

teşekkür ederim canım. bir de ben ara ara süt ve sadece içine yulaf koyuyorum yiyorum o da iyi geliyor sanırım istersen bir araştır :)

tamam canım duymuştum cok teşekkürler :)

Ilettim.betule ona gore cok degilms hafif hissediyoms kendisini gelince kendi baksin yorumlara ben yatyrm iyi geceler hanimlar
mervem caninmi sıkkın senin bugün
kızma hemen betusum bende kuymaga yazmıştım bide balığa kuymak çok yağlı oluyor balikta kızartma diye
Afiyet olsun canım

mervem caninmi sıkkın senin bugün

kızma hemen betusum bende kuymaga yazmıştım bide balığa kuymak çok yağlı oluyor balikta kızartma diye

Afiyet olsun canım
Evet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…