Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi geceler canim

telden bağlandım

Evet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim

canım hayrola maddi durumu diyorsun sanırım dimi? Allah yardımcınız olsun canım bugunlerde geçer. betülle kardeşsiniz olur böyle arada. bana da kızdı o Alinin_Annesi kııızz alıngan gacııı seni kırmak istememiştim azminin farkındayım anlık menü yorumuydu bi daha öyle batmış çıkmış demem sana garii

Yaa mervem sıkma canını. Noldu niye canın sıkılıyor ki
Maddi sknti diyelim canim aslinda skmamaya calisiyorum ama hayatimda ilk defa bu kadar dibe vurdugumu hissediyorum aliskin degilim kaldiramiyorum bagzi seyleri
Ama yinede sukretmye calisiyorum saglimiz yerinde
Kimseyide burda derdimle sikmak istemem Allah buyuk elbet bi kapi acilir ne diyeyim

Aynen canim maddiyat inşallah gececek
Betulle 15 mezgit yuzunden kavga ettik resmn bide canim zaten skkindi sert konusmusum farkinda olmadan ama konustuk hallettik

Aynen canim maddiyat inşallah gececek
Betulle 15 mezgit yuzunden kavga ettik resmn bide canim zaten skkindi sert konusmusum farkinda olmadan ama konustuk hallettik

ay bu mezgitler kabus hibi çöktü üzerimize ne mezgitmiş

neyse canım halletmişsiniz şükür.
canım maddi olarak zaman zaman olur böyle. idareli olmaya çalış. kısabildiğin heryerden kıs rahatlamak için. çok zordaysan yemekleri bile ona göre yap canım. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. kendi yağımızda kavrulalım en kötü. ben şuan kendi yağımda kavruluyorum ne iyi durumum ne kötü. buna şükür daha da feraha erdirir Allah zamanı gelince :)

Amin canim kisiyoruz artik bakalm her inisin bi cikisi vardr Allah kimseyi dara sokmasin gercekten zor

Canım allahın izniyle atla

Yaaa bu ara bnde cok doluyum kizzz k.bakmaaa sadece cok ugrastm ya bide bu hafta bn sanki grubu batirmisim gbi hissettm. Nyse canim suan iyiyim bn sadece cok hastaym

Canım allahın izniyle atlatirsiniz bunu da. Dua et bol bol canim. Dua ettikçe için ferahlar

Kizlar cok sicak uyuyorum uyaniyorum yaaaa.uykum kacti resmen:/

gayet guzel bir menu canim.afiyetolsun
Tamam iletirim canim bende simdi gordum 15 mezgiti
Spordanmi sisti diyosun cumaya eksi gelmzsem oturur aglarm inanki o kadr moralm bozuldu
Neyse toparlycam kendimi veremzsemde yapcak bise yok aa napim
canim bozma moralini.arada ozellikle adet oncesi oluyor insan boyle
Kızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
gelsin eksiler:)
Ilettim.betule ona gore cok degilms hafif hissediyoms kendisini gelince kendi baksin yorumlara ben yatyrm iyi geceler hanimlar

Spor su menu 10 numara. ozendim ya masallah .bugun yuruyuse cikamadim cunku:/
Evet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim

Ah kiyamam canim benim.insallah iyi olur.eger borca girmeyecek kadarsaniz yeter be gulum.bazen oluyor malesef.guzel gunler umudu insana enerji veriyor.ustelik ne demek bunaltmak derdinle.hepimiz burda bizi yeme istegine iten zor durumlari paylasarak asiyoruz.bazi donem normal ihtiyaclarin bile luks oluyordur.ama dedigin gibi saglik ilk sirada.kapini kapattiginda agzinin tadi huzurun varsa gerisi ne olsa duzwlir.gerci esler maddi zorlukta gergin oluyorlar ama merak etme.bi cikis hep vardir.en azindan su ara cwlismayan ve ailesinin yanina bir evlatla donmek zorunda olan bir bayan olarak boyle dusunuyor ve teselli ediyorum kendimi.sen bir de cok bunaldin bu ara.tatil istedin olmadi vs.annenin serasi vardi sanirim.keske bi gunnazcik toprakla ugrasabilsen ciplak ayak topraga bassan.moralmen cok yuseltir seni.uzun yazdim ama uzuldum senin yazini gorunce be kusum:/

Suan zaten 100milyar borcumuz var Allahtan yabanciya degilde erkek kardesime onuda taksit taksit oduyoruz bu aralar isler bozuk esim otogaleride calisiyor kimse gelip arabada almiyo almayincada 5 kurussuz kaliyoruz biran once duzelse diye dua ediyorum
Cok sukur saglimiz iyi evimde huzurmda var ama esimide bole sıkıntida gorunce çok uzuluyorum gerçekten bunaldim
Evet annemin serasi var koye gidebilrsem girerm tabi topragin rahatlattigina bende inanirim sagol canim destegin icin

Ayakkabı hmmm ilginç.tamamdır mesaj alındı
Bende Osmanlı kahvesine bayılıyorum.şekersiz.zararı varmıdır? ?
Eğer içinde şeker süttozu krema çukulata yoksa olur cnm
Nette olduğu yazıyor belki farkli olanları vardır

Tabiki cnm perşembe Dediğin gibi yapılabilir
hakkında hayırlısı olsun bebeğim
Evde durumlar nasıl

Kizlar geldik şükür 10 dk ya evdeyiz netim çekmez. Öptüm hepinizi net çektik ce burdayım. Kendinize dikkat edin kaçamak yok aman diyim. 10. Takımı silip supurun güzeller.
Haberlerini bekliyoruz Elifim

Menü güzel cnm akşamki ekmek olmasada olırmuş

Kız daha neyine acıkcaktınki akşam güzel yemişin

Lesliyi min 2 mil yaparsan iyi olur cnm Diğer hareketler güzel
Menüde güzel

Sen emziriyomuydun cnm

Menum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk

Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt

Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
Hepsi güzel olmuş cnm
Eğer sabah yumurta yemiyosan peyniri daha fazla yiyebilirsin

Alinin_Annesi
Ben yorum yapmayım şimdi banada çıkışır betülcük
dün kuymak ve eti form dışında güzel cnm
2 günde öğlenleri geçiştirmişin
Dışarda hiç bişey bulamazsan ayran alıp içersen daha tok tutar
Maşallah sporu ihmal etmemişin

ay evet canım çok süper olur bence buluşmalıyııızzz CurukElma sen ben ve daha kim gelebiliyorsa... Mefkurem de gelirse tadından yenmeeez
Kız ben istanbula gitmiyomki

baya hafif olmuş cnm aksamda az gibi

Kızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
Bence güzel cnm
17 de Yoğurtta ekleseydin iyiydi

Hastayken spor yapılmaz tatlım
Yat dinlen iyice toparlan önce
Geçmiş olsun
Hepsi güzel fıstık

Mervem bu yarış sizi sterese sokmak için değilki biraz heyecan olsun azim olsun diye

Sen kaçamak yapmadan elinden geleni yaptıktan sonra isterse artı olsun tatlım
Ne yazıkki vücudumuzu kontrol edemiyoruz
Benim herzaman dediğim
Biz elimizden geleni yapalım gerisini Vücut halletsin
Günlük tartılma cuma ne çıkarsa bahtımıza

Ayrıca stres olunca Vücut kortizol hormonu salgılıyor Buda kilo vermeye engel
Sen kendini Rahat bırak zaten güzel veren birisin

Güzelim zaman zaman hepimizin sıkıntıları oluyor
Ama Allah çekemiceğimiz yük yüklemezmiş
Eksiklerimize değil sahip olduklarımıza odaklanıp onlara şükredersek inan daha mutlu oluruz
Her gecenin bi baharı, her kışın bi yazı vardır bitanem

Isin kotu tarafida ben mutsuz olunca kilo aliyorum denemisimdr kendimi yemesemde vucudum stresten sisiyo bu cuma ne olcam bakalim
Olsun canim.kardes sonucta.bazen odeyemezsin bazen iki katini odersin.dengelersin.evet yazin sezon kapali malum.ama eylulde insallah sexon acilinca Rabbim bol bol hayirli kazanc gondersin insallah.evet benim bunyem de bu sekilde.uykusuzluk ve stres cok tetikliyor malesef.bak canim akil vermek bana dusmez.ama bazi zorluklar eslerin aralarindaki mesafenin kapanmasi.tam bir butun olusmasi icin oluyor bazi zamanlar.bunlar sizin ufak tefek sebeptwn birbirinizi kirmanizi engelleyici.sevginizi arttirici seylerdir insallah.Rabbim huzurunu sagligini bozmasin.gerisi her turlu gecer.sen iyi oldukca butun ev ahalisi iyi olacak.sen gerildikce herkes gerilir.o yuzden polyannacilik mi dersin gereksiz pozitiflik mi ne dersen de.bir donem anne ve es olarak daha saglam durman iyi olacak.sakin burakma kendini.keyif yap bugun mesela.hic biseye yetismeye calisma.evi toplama.sevdigin biriyle telde uzun konus.bi animasyon ac izle cocuklarinla vs. Ters yuzu mesela.dunyani az da olsa degistir.hersey iyi olacak insallah
evet ablane demek istedigini su an anliyorum:).acikmadim daha cunku.hala tokum:) olsun istanbul ustunden gecerken pencereden el sallarsin bizlere olmadi:/

GUNAYDINNN GUZEL TAKIMIMIN GUZEL SAGLIKLI HATUNLARIIIII.SON 2.HAYDI BAKEMMM TOTOLAR HAREKETLENSIN:)
mutluyum cunku p.tesi gunku kilonun gec saatte yedigim icin odem oldugunu gordum yahu.gitmis o odwmler sukur.gece saglikli da olsa yememeliyim.yogurt bile odem yapiyor demek.stres yapmayalim canlar.amac burada eksi olmak veya sabit olmakdan cok saglikli yasam.gun tempom basliyor.molamda gelirim yine.hepinizi kocccaaaaammmaaannn opuyorum canim grubum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…