- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.541
Yaa mervem sıkma canını. Noldu niye canın sıkılıyor kiEvet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim
Iyi geceler canim
Evet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim
Maddi sknti diyelim canim aslinda skmamaya calisiyorum ama hayatimda ilk defa bu kadar dibe vurdugumu hissediyorum aliskin degilim kaldiramiyorum bagzi seyleriYaa mervem sıkma canını. Noldu niye canın sıkılıyor ki
Aynen canim maddiyat inşallah gececektelden bağlandım
canım hayrola maddi durumu diyorsun sanırım dimi? Allah yardımcınız olsun canım bugunlerde geçer. betülle kardeşsiniz olur böyle arada. bana da kızdı oAlinin_Annesi kııızz alıngan gacııı seni kırmak istememiştim azminin farkındayım anlık menü yorumuydu bi daha öyle batmış çıkmış demem sana garii
Aynen canim maddiyat inşallah gececek
Betulle 15 mezgit yuzunden kavga ettik resmn bide canim zaten skkindi sert konusmusum farkinda olmadan ama konustuk hallettik
Amin canim kisiyoruz artik bakalm her inisin bi cikisi vardr Allah kimseyi dara sokmasin gercekten zoray bu mezgitler kabus hibi çöktü üzerimize ne mezgitmiş
neyse canım halletmişsiniz şükür.
canım maddi olarak zaman zaman olur böyle. idareli olmaya çalış. kısabildiğin heryerden kıs rahatlamak için. çok zordaysan yemekleri bile ona göre yap canım. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. kendi yağımızda kavrulalım en kötü. ben şuan kendi yağımda kavruluyorum ne iyi durumum ne kötü. buna şükür daha da feraha erdirir Allah zamanı gelince :)
Iyi geceler canimkızçeleeer tekrar iyi geceler :))
Canım allahın izniyle atlaMaddi sknti diyelim canim aslinda skmamaya calisiyorum ama hayatimda ilk defa bu kadar dibe vurdugumu hissediyorum aliskin degilim kaldiramiyorum bagzi seyleri
Ama yinede sukretmye calisiyorum saglimiz yerinde
Kimseyide burda derdimle sikmak istemem Allah buyuk elbet bi kapi acilir ne diyeyim
Yaaa bu ara bnde cok doluyum kizzz k.bakmaaa sadece cok ugrastm ya bide bu hafta bn sanki grubu batirmisim gbi hissettm. Nyse canim suan iyiyim bn sadece cok hastaymtelden bağlandım
canım hayrola maddi durumu diyorsun sanırım dimi? Allah yardımcınız olsun canım bugunlerde geçer. betülle kardeşsiniz olur böyle arada. bana da kızdı oAlinin_Annesi kııızz alıngan gacııı seni kırmak istememiştim azminin farkındayım anlık menü yorumuydu bi daha öyle batmış çıkmış demem sana garii
Canım allahın izniyle atlatirsiniz bunu da. Dua et bol bol canim. Dua ettikçe için ferahlarMaddi sknti diyelim canim aslinda skmamaya calisiyorum ama hayatimda ilk defa bu kadar dibe vurdugumu hissediyorum aliskin degilim kaldiramiyorum bagzi seyleri
Kimseyide burda derdimle sikmak istemem Allah buyuk elbet bi kapi acilir ne diyeyim
Iyi geceler canimkızçeleeer tekrar iyi geceler :))
gayet guzel bir menu canim.afiyetolsunmenüm
sabah 10.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 ceviz içi
2 kabuklu yer fıstığı
12.15
1 yağsız tavada yumurta
1 pişmiş yağsız hindi füme
2 tuzsuz siyah zeytin
1 minik domates
1 minik boy salatalık
1 dal taze soğan
1 light üçgen peynir
14.30
1 kuru kayısı
1 ceviz içi
16.00
3 köfte
1 dolu yk yoğurt
18.00
1 kuru kayısı
20.30
spor yok
3,5 lt su
canim bozma moralini.arada ozellikle adet oncesi oluyor insan boyleTamam iletirim canim bende simdi gordum 15 mezgiti
Spordanmi sisti diyosun cumaya eksi gelmzsem oturur aglarm inanki o kadr moralm bozuldu
Neyse toparlycam kendimi veremzsemde yapcak bise yok aa napim
gelsin eksiler:)Kızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
Ilettim.betule ona gore cok degilms hafif hissediyoms kendisini gelince kendi baksin yorumlara ben yatyrm iyi geceler hanimlar
Spor su menu 10 numara. ozendim ya masallah .bugun yuruyuse cikamadim cunku:/Menüm
08:00 1 su bardağı süt 3 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 4 findik 2 bafem 8 kuru üzüm
12 1 kase pirincsiz yayla çorbası
16:00 1/2 armut 1/2 seftali
18:30 tavuk göğüs haşlama 1 bardak ayran bol salata
Su 3.5 lt
30 dk yürüyüş +jilian level 1
Evet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim
Ah kiyamam canim benim.insallah iyi olur.eger borca girmeyecek kadarsaniz yeter be gulum.bazen oluyor malesef.guzel gunler umudu insana enerji veriyor.ustelik ne demek bunaltmak derdinle.hepimiz burda bizi yeme istegine iten zor durumlari paylasarak asiyoruz.bazi donem normal ihtiyaclarin bile luks oluyordur.ama dedigin gibi saglik ilk sirada.kapini kapattiginda agzinin tadi huzurun varsa gerisi ne olsa duzwlir.gerci esler maddi zorlukta gergin oluyorlar ama merak etme.bi cikis hep vardir.en azindan su ara cwlismayan ve ailesinin yanina bir evlatla donmek zorunda olan bir bayan olarak boyle dusunuyor ve teselli ediyorum kendimi.sen bir de cok bunaldin bu ara.tatil istedin olmadi vs.annenin serasi vardi sanirim.keske bi gunnazcik toprakla ugrasabilsen ciplak ayak topraga bassan.moralmen cok yuseltir seni.uzun yazdim ama uzuldum senin yazini gorunce be kusum:/Maddi sknti diyelim canim aslinda skmamaya calisiyorum ama hayatimda ilk defa bu kadar dibe vurdugumu hissediyorum aliskin degilim kaldiramiyorum bagzi seyleri
Suan zaten 100milyar borcumuz var Allahtan yabanciya degilde erkek kardesime onuda taksit taksit oduyoruz bu aralar isler bozuk esim otogaleride calisiyor kimse gelip arabada almiyo almayincada 5 kurussuz kaliyoruz biran once duzelse diye dua ediyorumKizlar cok sicak uyuyorum uyaniyorum yaaaa.uykum kacti resmen:/
gayet guzel bir menu canim.afiyetolsun
canim bozma moralini.arada ozellikle adet oncesi oluyor insan boyle
gelsin eksiler:)
Spor su menu 10 numara. ozendim ya masallah .bugun yuruyuse cikamadim cunku:/
Ah kiyamam canim benim.insallah iyi olur.eger borca girmeyecek kadarsaniz yeter be gulum.bazen oluyor malesef.guzel gunler umudu insana enerji veriyor.ustelik ne demek bunaltmak derdinle.hepimiz burda bizi yeme istegine iten zor durumlari paylasarak asiyoruz.bazi donem normal ihtiyaclarin bile luks oluyordur.ama dedigin gibi saglik ilk sirada.kapini kapattiginda agzinin tadi huzurun varsa gerisi ne olsa duzwlir.gerci esler maddi zorlukta gergin oluyorlar ama merak etme.bi cikis hep vardir.en azindan su ara cwlismayan ve ailesinin yanina bir evlatla donmek zorunda olan bir bayan olarak boyle dusunuyor ve teselli ediyorum kendimi.sen bir de cok bunaldin bu ara.tatil istedin olmadi vs.annenin serasi vardi sanirim.keske bi gunnazcik toprakla ugrasabilsen ciplak ayak topraga bassan.moralmen cok yuseltir seni.uzun yazdim ama uzuldum senin yazini gorunce be kusum:/
Amin canim inşallah yaCanım allahın izniyle atlatirsiniz bunu da. Dua et bol bol canim. Dua ettikçe için ferahlar
Mervem ama stres yaparsan daha kötü olur. Rahat bırak biraz kendini. Fazla takma canım benimIsin kotu tarafida ben mutsuz olunca kilo aliyorum denemisimdr kendimi yemesemde vucudum stresten sisiyo bu cuma ne olcam bakalim
Eğer içinde şeker süttozu krema çukulata yoksa olur cnmAyakkabı hmmm ilginç.tamamdır mesaj alındı
Bende Osmanlı kahvesine bayılıyorum.şekersiz.zararı varmıdır? ?
Tabiki cnm perşembe Dediğin gibi yapılabilirrica ederim abla :)
yoğurtlu daha pratik perşembe akşamı yapılabilir. öncesinde de pro yapılabilir sabah öğle. akşamda bu yoğurt kürü süper olabilir. dimi abla?
evet bence de spor hep ayakkabılı yapılmalı bana ders oldu.
yok abla bulandırmıyorum kendimi. 3 gündür benim midem ağzıma gelir gibi oluyor hafif hafif vuruyor reflü hadi hayırlısı :)
hakkında hayırlısı olsun bebeğimKizlarr ben geldim maşallah ne çok konusmussunuz
Alıntı yapmıştım bi sürü hepsi gidiverdi bidaha yapmaya usendim
Baro isimde tamamdır haftaya cumaya randevu verdiler avukatla gorusucem.
@yolcukardelen kizzz bizi takip etmekten kendi grubumuza yazamayacaksinizbizim tatliyla kacamakla aramız yok. Gobisler gidince yeriz nasıl olsa
buseb tatlım kilonuda gördüm maşallah diyorum aferin kız sana
Haberlerini bekliyoruz ElifimKizlar geldik şükür 10 dk ya evdeyiz netim çekmez. Öptüm hepinizi net çektik ce burdayım. Kendinize dikkat edin kaçamak yok aman diyim. 10. Takımı silip supurun güzeller.
Menü güzel cnm akşamki ekmek olmasada olırmuşMenu
sabah 7.30
2 yumurta taze haslanmis fasulyeye kirildi.domates.1 kk peynir
ara 10.30 1 armut
ogle13.30 2 kk peynr.1 kase mer.corbsi
ara 16.00 4 kuru kayisi
aksam 19.30 2 koz patlican 2 donates 1 kk peynir 2 yumurtayla bol bir sogus salata az yagli.1 tb ekmek
su 3 litre
spor 4 saat kan ter temizlik
Lesliyi min 2 mil yaparsan iyi olur cnm Diğer hareketler güzelSozunuzu dinledim Detoksu bıraktım kızlar. Aslında tam da bırakmadım da masum şeyler ekledim. Kahvaltıyı çok erken yapınca Detoks beni zorluyor hep
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
11 ara
2 ince dilim ananas
13.30 öğle yemeği
1 ızgara tavuk but
1 dilim kepekli ekmek
16 ara
2 dilim ananas
19 akşam yemeği
3 yk yeşil fasulye
6 yk salata
1 dilim şeftali
4 üzüm tanesi
Su 2 lt
Spor 1mil Leslie. 100 ip atlama.15 mekik.20 plank.15 squat.50ser yanlara eğilme.50 oklavali çevirme. 20ser yan yatıp bacak kaldırma.20ser el-diz durup arkaya tekme. Sayıları az çünkü belimi zorlamak istemiyorum.yavaş yavaş arttiririm inşallah.
Hepsi güzel olmuş cnmMenum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk
Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt
Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
Dunku menuum
Sabah 11.00 : 2 haslanmis yumurta+ 2 kasik kuymak + peynir + domates+ salatalik
Saat 13.30 : 1 turk kahvesi az sekerli
Saat 16.00: 1 pkt eti form cubuk ( disardaydim acikinca yedim)
Saat 17.00: 1 kupa limonlu yesil cay
Saat 18.30: 1 kepce sehriye corbasi+ sogan haslamasi domatesli
Su 2 bck lt
Spor 1 buck saat yuruyus
Bugunku menum
Sabah 10.30 : 1 haslanmis yumurta + 2 kasik haslanmis biber yogurtlu + domates+ salatalik+peynir
Saat 13.30 : 1 turk kahvesi az sekerli
Saat 15.00: 1 armut + 1 erik
Saat 17.00: 1 kupa yesil cay limonlu
Saat 18.30 : 1 kepce tarhana corbasi+ 15 adet kizarmis mezgit ( haslama yada firinda yapilsin dedim olmuyo dediler bizde kizarttikk bu aksam fazla yemis oldm sanrm) + 1 dilim tb ekmegi + boll salata
Su 2bck ltre
Spor 1bck saat yuruyus
Betulun menusu
Kız ben istanbula gitmiyomki
baya hafif olmuş cnm aksamda az gibimenüm
sabah 10.00
1 ceviz içi
2 kabuklu yer fıstığı
12.15
1 yağsız tavada yumurta
1 pişmiş yağsız hindi füme
2 tuzsuz siyah zeytin
1 minik domates
1 minik boy salatalık
1 dal taze soğan
1 light üçgen peynir
14.30
1 kuru kayısı
1 ceviz içi
16.00
3 köfte
1 dolu yk yoğurt
18.00
1 kuru kayısı
20.30
spor yok
3,5 lt su
Bence güzel cnmKızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
Hastayken spor yapılmaz tatlımPardon canim neyi batirmisim ?buseb 15 mezgit yazdim onuda goz karari saymadm aslnsa 2 sefer aldm tabagma ve oglumla yedim. Ama bu kadr cabama batirmissin denmemeliii.Hic dikkat etmedgm kadr dikkat ettm ben bu haftaa.bitek mezgitn yanina 1 dilim ekmek yedim ondan haricc hic ekmek bile yemedim.Siz merak etmeyn bnde sizin kadr dikkt ediyrmm. suanda hastayiiim yatislardayiiim ve buna ragmen oglusu uyutup yurumeyi dusunuyorm
Hepsi güzel fıstıkMenüm
08:00 1 su bardağı süt 3 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 4 findik 2 bafem 8 kuru üzüm
12 1 kase pirincsiz yayla çorbası
16:00 1/2 armut 1/2 seftali
18:30 tavuk göğüs haşlama 1 bardak ayran bol salata
Su 3.5 lt
30 dk yürüyüş +jilian level 1
Mervem bu yarış sizi sterese sokmak için değilki biraz heyecan olsun azim olsun diyeEvet canm skkn hemde bayagi biraz skntili bi donemden geciyoruz cok gerginim az once betullede kavga ettik ama duzeldi simdi aramz herseye alinir oldum surekli aglamak istyorm degisik bi psikoljideym yani hilalim
Suan zaten 100milyar borcumuz var Allahtan yabanciya degilde erkek kardesime onuda taksit taksit oduyoruz bu aralar isler bozuk esim otogaleride calisiyor kimse gelip arabada almiyo almayincada 5 kurussuz kaliyoruz biran once duzelse diye dua ediyorum
Cok sukur saglimiz iyi evimde huzurmda var ama esimide bole sıkıntida gorunce çok uzuluyorum gerçekten bunaldim
Evet annemin serasi var koye gidebilrsem girerm tabi topragin rahatlattigina bende inanirim sagol canim destegin icin
Olsun canim.kardes sonucta.bazen odeyemezsin bazen iki katini odersin.dengelersin.evet yazin sezon kapali malum.ama eylulde insallah sexon acilinca Rabbim bol bol hayirli kazanc gondersin insallah.evet benim bunyem de bu sekilde.uykusuzluk ve stres cok tetikliyor malesef.bak canim akil vermek bana dusmez.ama bazi zorluklar eslerin aralarindaki mesafenin kapanmasi.tam bir butun olusmasi icin oluyor bazi zamanlar.bunlar sizin ufak tefek sebeptwn birbirinizi kirmanizi engelleyici.sevginizi arttirici seylerdir insallah.Rabbim huzurunu sagligini bozmasin.gerisi her turlu gecer.sen iyi oldukca butun ev ahalisi iyi olacak.sen gerildikce herkes gerilir.o yuzden polyannacilik mi dersin gereksiz pozitiflik mi ne dersen de.bir donem anne ve es olarak daha saglam durman iyi olacak.sakin burakma kendini.keyif yap bugun mesela.hic biseye yetismeye calisma.evi toplama.sevdigin biriyle telde uzun konus.bi animasyon ac izle cocuklarinla vs. Ters yuzu mesela.dunyani az da olsa degistir.hersey iyi olacak insallahIsin kotu tarafida ben mutsuz olunca kilo aliyorum denemisimdr kendimi yemesemde vucudum stresten sisiyo bu cuma ne olcam bakalim
evet ablane demek istedigini su an anliyorum:).acikmadim daha cunku.hala tokum:) olsun istanbul ustunden gecerken pencereden el sallarsin bizlere olmadi:/Eğer içinde şeker süttozu krema çukulata yoksa olur cnm
Nette olduğu yazıyor belki farkli olanları vardır
Tabiki cnm perşembe Dediğin gibi yapılabilir
hakkında hayırlısı olsun bebeğim
Evde durumlar nasıl
Haberlerini bekliyoruz Elifim
Menü güzel cnm akşamki ekmek olmasada olırmuş
Kız daha neyine acıkcaktınki akşam güzel yemişin
Lesliyi min 2 mil yaparsan iyi olur cnm Diğer hareketler güzel
Menüde güzel
Sen emziriyomuydun cnm
Hepsi güzel olmuş cnm
Eğer sabah yumurta yemiyosan peyniri daha fazla yiyebilirsin
Alinin_Annesi
Ben yorum yapmayım şimdi banada çıkışır betülcük
dün kuymak ve eti form dışında güzel cnm
2 günde öğlenleri geçiştirmişin
Dışarda hiç bişey bulamazsan ayran alıp içersen daha tok tutar
Maşallah sporu ihmal etmemişin
Kız ben istanbula gitmiyomki
baya hafif olmuş cnm aksamda az gibi
Bence güzel cnm
17 de Yoğurtta ekleseydin iyiydi
Hastayken spor yapılmaz tatlım
Yat dinlen iyice toparlan önce
Geçmiş olsun
Hepsi güzel fıstık
Mervem bu yarış sizi sterese sokmak için değilki biraz heyecan olsun azim olsun diye
Sen kaçamak yapmadan elinden geleni yaptıktan sonra isterse artı olsun tatlım
Ne yazıkki vücudumuzu kontrol edemiyoruz
Benim herzaman dediğim
Biz elimizden geleni yapalım gerisini Vücut halletsin
Günlük tartılma cuma ne çıkarsa bahtımıza
Ayrıca stres olunca Vücut kortizol hormonu salgılıyor Buda kilo vermeye engel
Sen kendini Rahat bırak zaten güzel veren birisin
Güzelim zaman zaman hepimizin sıkıntıları oluyor
Ama Allah çekemiceğimiz yük yüklemezmiş
Eksiklerimize değil sahip olduklarımıza odaklanıp onlara şükredersek inan daha mutlu oluruz
Her gecenin bi baharı, her kışın bi yazı vardır bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?