Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım 20 saniye x 3 defa

jillian michals 30 day level 1 olarak bak canım

Kizlar geldik şükür 10 dk ya evdeyiz netim çekmez. Öptüm hepinizi net çektik ce burdayım. Kendinize dikkat edin kaçamak yok aman diyim. 10. Takımı silip supurun güzeller.
merak etme canımm o iş bizde ..sende kendine dikkat et

afiyet olsun canımm güzel menün

afiyet olsun canım güzel olmuş menün

Menum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk

Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt

Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
afiyet olsun canımm..sporda güzel olmuş

Kızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
afiyet olsun canımm

menü de sporda süper yasemin bravo canım :)

tamam canım duymuştum cok teşekkürler :)
sağol Buse
mervem caninmi sıkkın senin bugün

kızma hemen betusum bende kuymaga yazmıştım bide balığa kuymak çok yağlı oluyor balikta kızartma diye

Afiyet olsun canım
sağol Hilal

Amin canim kisiyoruz artik bakalm her inisin bi cikisi vardr Allah kimseyi dara sokmasin gercekten zor
amin canım..bu da bir süreç geçecek yaşarken çok zor ama sabır et bol dua et canım Allah ferahlıklara eriştirsin

sağol canımm

günaydın canımmm ..bende seni öpüyorum ..

Amin canim kisiyoruz artik bakalm her inisin bi cikisi vardr Allah kimseyi dara sokmasin gercekten zor

amin canım benim böyle durumlar için işte keşke çok param olsa diyorum hep bende olsa seni rahatlatmak isterdim canım arkadaşım benim kıyamam ben sana Allahım tez zamanda darlıktan çıkarsın sizi...

Yaaa bu ara bnde cok doluyum kizzz k.bakmaaa sadece cok ugrastm ya bide bu hafta bn sanki grubu batirmisim gbi hissettm. Nyse canim suan iyiyim bn sadece cok hastaym

yok kız olur böyle şeyler
kız olur mu öyle şey herkes o menüne yaptı gereken yorumu biz genel yorum yapmıyoruzki bir menüye bir yorum
çok tebrikler azmindan dolayı betülcüm
vee çok geçmiş olsun arkadaşım hastalık istirahatsız geçmez. çorba iç bugün ve bol sıvı tüket o mikrobu at canım. sanırım bu hava değişiklikleri artık bünyeni zorladı. geçmiş olsun...

fatmaaaaaaaaaa kız ben seni yerim oraya gelirsem çok tatlısın sen

Isin kotu tarafida ben mutsuz olunca kilo aliyorum denemisimdr kendimi yemesemde vucudum stresten sisiyo bu cuma ne olcam bakalim

canım benim kardeşe borcu dert etme. fatma gerekeni söylemiş zaten sana.
ve lütfen ama lütfen şu cumayı da unut yarışı da valla senin sağlığına bir şey olcak bu ne ya valla ben yarışmak istiyorum ama sen bu hale gelceksen artık bende yarış falan istemiyorum valla... canım arkadaşım..

Kız ben istanbula gitmiyomki

baya hafif olmuş cnm aksamda az gibi

yaaa hayallerim suya düştü istanbul sanıyordum :)

haklısın 2 ögün gibi oldu abla dün bol ara yapıyorum ama :)

canım beniiiim ben de öptüm seni kocamaaann

ödeminin gitmesine yüzünün gülmesine de pek sevindim tatlış

sende tatlış

hepinize günaydın kızlar ..Merve toparlan tatlımm sen elinden geleni yapıyorsun olursa ne ala olmazsa da yapacak bir şey yok..

günaydın yaseeee

muckk

aynen yaa mervenin gerginliğinden ben bile stres oldum şu kıza biri dur desin

daha farkında değil abla biseyin. Haftaya cuma avukatla gorusucem ondan çocuğu alicam bugün
hepinize günaydın kızlar ..Merve toparlan tatlımm sen elinden geleni yapıyorsun olursa ne ala olmazsa da yapacak bir şey yok..

Günaydın kizlarrrr

Günaydınnnn can canlar

Hadi bakalım tartıya son 2
Sabredip karşılığınıda alalım inşallah

Fatmam yaşadıkların seni öyle olgunlaştırmışki maşallah güzelim sana
Oooo eksiler görülmüş heralde
Kız geç yatıp Bide o saatte iyi kalkmışın

Güzelim istersen bi test yap için Rahat etsin
Oluruna bırak herşeyi

daha farkında değil abla biseyin. Haftaya cuma avukatla gorusucem ondan çocuğu alicam bugün

Günaydın kizlarrrr
İkinizin arasını sormuştum cnm aynımı diye
Sana söyledimi işten çıktığını
Yada çıkmışmı gerçekten

Günaydınnnn can canlar

Hadi bakalım tartıya son 2
Sabredip karşılığınıda alalım inşallah

Güzelim istersen bi test yap için Rahat etsin
Oluruna bırak herşeyi

evet diyete çok dikkat ediyorum ablaaaaaa :)

test yapıcam 3 tane falan alayım diyorum emin olmak için :/

Mefkurem 5 tane spariş ettim netten markası oncomed :) bu ay olmadıysa da lazım olacak zaten. bir de bazıları bozuk çıkıyormuş riske atmayayım dedim. 2 güne elimde olur sanırım

Aynı abla hala içmeye devam ediyor. Evet atılmış işten bana söylemiyor hala. Bi iş teklifi var onu kabul etsemmi diyo. Yani kendim çıktım dicek bana

Nirdesiniz hatunlar
KumraL_KrakeR
Bugün nasılsın mervecik
Kız söylemeyi unuttum
Biz zaten her hafta 11 takımla beraber yarıştayız Anacım
Yani bu hafta ekstra bi durum yok

Aynı abla hala içmeye devam ediyor. Evet atılmış işten bana söylemiyor hala. Bi iş teklifi var onu kabul etsemmi diyo. Yani kendim çıktım dicek bana
Eee hergün işe gider gibi gidiyormu evden

Allah kalbine ilham versin doğru yolu göstersin cnm

Mefkurem 5 tane spariş ettim netten markası oncomed :) bu ay olmadıysa da lazım olacak zaten. bir de bazıları bozuk çıkıyormuş riske atmayayım dedim. 2 güne elimde olur sanırım
Hayırlısı olsun cnm
Senin tek yapman gereken kafaya takmamak
Benim hep hamilelikler plansız istemeden olduğu için bu durumları bilmiyorum
Ama yaşayanlar hep öyle söylüyor
Ne zamanki düşünmeyip Oluruna bırakırlarsa o zaman oluyormuş

Bence Bide kadın doğuma git her şey yolundamı diye

bu ilk denememizdi. bu ay olmadıysa riske atmam zaten abla giderim hemen eşimle. ikimize de baksınlar. 27 yaşındayız ikimizde. daha vakit kaybetmek istemioz :)

Tüh ya.Neden öyle strese girdinki.Ben listede olmadığım halde spor ödevini baya benimsedim :) İnşallah geçer hemen stresin.

Menum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk

Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt

Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
Hiç ara yapmadan iyi durmuşsun akşama kadar.Yumurta yemeden üstelik... Maşallah
Zumbayı bende denicem
Bilirim fasulye kavurmasını.Severim de ama sabah mümkün değil
ay kızlar bugünde bu midem pıt pıt aralıklarla yukarı çıkıyor. yarın idrar testi alıp yapcam dayanamıycam.
İnşallah en hayırlı sonucu alırsın
Kızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
Ay menüne bakınca eee gerisi demişim bi an Maşallah azıcık şeyle doyuyorsun
özürdilerim geç cevap yazıyorum. ben hazır içiyorum ama kompostoda yapıyorum ara ara
Ben de çok fazla wc sorunu yok.O yüzden arada içsem yeter sanırım :) Teşekkürler yardım için.

Afiyet olsun.Yaramasın :)
Ben yulaf ezmesini yerken dilime damağıma yapışıyor.Yogurda bile karıştırsam olmuyor
jılıan nasıl bişeyki?Bi bakıyım bende :)

Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahım sağlığınızı huzurunuzu bozmasın. Ben eşimi 3 kez beyin ameliyatına yatırdım. Birinde kızıma 23 haftalık hamileydim.Birinde kızım 52 günlüktü.3.de oğlum 4 aylıktı... Para hep ikinci plandadır benim için de.Ama şu cümle daha belirgin artık hayatımda. Sağlıktan önemli hiçbişey yok bu dünyada.... Huzurunuz kaçmasın,birbirinizden uzaklaşmayın yeter.Sıkıntı gelip geçecektir..

Eve gidince içeriğine bi bakıyım.Sıkıntılıysa bi daha içmem
Leslieyi 4 ten aşağı yapmıyordum normalde.Bayramdan beri yapmayınca hamlamışım.Bi de sporun üstüne yapmaya kalkınca bacaklarım halsizleşti bıraktım 1 milde.Öğleden sonra da oğluş uyumayınca vakit olmadı.

76.1

Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)

ay ay ayyyy tebriikkkkkkkkkkkkkkk

bombeeeeeeeeeeeeee

75 lere ne kalmışki canım 200 gr sonra 75 lerdesin haftaya da 75 i tam görebilirsin

Gunaydin canlarim bu sabah cok erken kalktim saglik ocagina gidip kan verdim kan degerim 9a dusmus b12 v digerlerinin sonuclari yarin cikicak..dahiliyeye gitmem gerekiyomus cok dusuk oldugu icin parada yok sigortamizda yok nasil gitcm bilmiyom
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar bu hafta moralim bozuk oldugu icin belkide yaris bende stres yapti
Saglik ocagindan arkadsma gelsim kahvaltiya biraz kafa dagitiyim diye suanlik iyiym cok sukur

Eee hergün işe gider gibi gidiyormu evden

Allah kalbine ilham versin doğru yolu göstersin cnm
Evet abla hergün işe gidiyorum diye gidiyor. Dün öğrendim enistesiyle beraber iciyorlarmis aksama kadar. Dün eniştesi kendi söyledi hergün benim yanımda diye. Amin abla haftaya ins avukatla gorusucem. Randevu verdi baro

76.1

Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
Ohh maşallah kizzz azmin elinden kurtulmuyor iste böyle devammm

Tatlım destek alicak birisi yokmu en azindan hastane için
Iyi yapmışsın canım acilirsin biraz iyi gelir

canım benim ya Allah yardımcın olsun. netten kan yapıcı besinleri araştır elinde olanları kullan canım muhakkak. en azından faydası olur. çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…