- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.561
evet canım 20 saniye x 3 defaDün istisnaydi eve 12 gibi girince anca oldu. Normalde 23 gibi uyurum. Sabah 5te kalkar benim bölük :)))
Bende kan tahlilinde görmeden söylemedim eşime. Aslında hiç kimseye.insan o moral bozukluguyla kimseyi teselli edecek güçte olmuyor :/ inşallah yerleşme kanaması falandir seninki :)
Evet hala fazla kilolu .
Hmm anladim. Peki bişey soracağım. Yeşil çay,form çayı vslerin belli saatleri varmı? Kimi aç kimi yarı tok olmalı diyor. Kimi akşamdan sonra içmeyin diyor.kafam karıştı.
Güzelmiş bi çok malzeme var bende.perşembe akşamına tamamlayıp yapsammi :)
Ismı guzelmis :))))
20 sn × 3 set mi? Yapmaya çalışırım. :)
jillian michals 30 day level 1 olarak bak canımGecmis olsun canim ya.cocuklarin agrisi kendi agrimiz gibi oluyor anneler daha cok hirpalaniyor ya
yerlesme de olabilir
Merak ettim.dinlenmis bi gunumde yaparim ins.ne diye arattiriyorsun netten.
Aynen ya.cuma onemli modundayim:):)
Hic korkma.sagliksiz olacak cocuklar dusuk oluyormus zaten.ilkinde cok aglamistim ama sonra ogrendim cennet kusu oluyormus bizler icin oteki dunyada.bizler icin sefaatci oluyor.us o gunahsiz melekler.artik uzulmuyorum cok sukur
merak etme canımm o iş bizde ..sende kendine dikkat etKizlar geldik şükür 10 dk ya evdeyiz netim çekmez. Öptüm hepinizi net çektik ce burdayım. Kendinize dikkat edin kaçamak yok aman diyim. 10. Takımı silip supurun güzeller.
afiyet olsun canımm güzel menünMenu
sabah 7.30
2 yumurta taze haslanmis fasulyeye kirildi.domates.1 kk peynir
ara 10.30 1 armut
ogle13.30 2 kk peynr.1 kase mer.corbsi
ara 16.00 4 kuru kayisi
aksam 19.30 2 koz patlican 2 donates 1 kk peynir 2 yumurtayla bol bir sogus salata az yagli.1 tb ekmek
su 3 litre
spor 4 saat kan ter temizlik
afiyet olsun canım güzel olmuş menünSozunuzu dinledim Detoksu bıraktım kızlar. Aslında tam da bırakmadım da masum şeyler ekledim. Kahvaltıyı çok erken yapınca Detoks beni zorluyor hep
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
11 ara
2 ince dilim ananas
13.30 öğle yemeği
1 ızgara tavuk but
1 dilim kepekli ekmek
16 ara
2 dilim ananas
19 akşam yemeği
3 yk yeşil fasulye
6 yk salata
1 dilim şeftali
4 üzüm tanesi
Su 2 lt
Spor 1mil Leslie. 100 ip atlama.15 mekik.20 plank.15 squat.50ser yanlara eğilme.50 oklavali çevirme. 20ser yan yatıp bacak kaldırma.20ser el-diz durup arkaya tekme. Sayıları az çünkü belimi zorlamak istemiyorum.yavaş yavaş arttiririm inşallah.
afiyet olsun canımm..sporda güzel olmuşMenum
Sabh11:00
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Marul
Cay yarim dilim beyaz ekmk
Aksam17:00
1 kase tarhana
5yk pazi
Yogurt
Su 2 litre
Spor 50 dk zumba 50 yerde yatip bacak acma kapama
afiyet olsun canımmKızlar menum
Sabah 9
Bir bardak süt
Tb ekmeginden tost yağsız kk kadar peynirle
Ara 17
Bir armut 2 erik
Akşam 19:30
Yarım dilim adana sadece eti
Boll salata
Su 2 yi gecti
Spor bol yürüyüş
sağol Busemenü de sporda süper yasemin bravo canım :)
tamam canım duymuştum cok teşekkürler :)
sağol Hilalmervem caninmi sıkkın senin bugün
kızma hemen betusum bende kuymaga yazmıştım bide balığakuymak çok yağlı oluyor balikta kızartma diye
Afiyet olsun canım
amin canım..bu da bir süreç geçecek yaşarken çok zor ama sabır et bol dua et canım Allah ferahlıklara eriştirsinAmin canim kisiyoruz artik bakalm her inisin bi cikisi vardr Allah kimseyi dara sokmasin gercekten zor
sağol canımmKizlar cok sicak uyuyorum uyaniyorum yaaaa.uykum kacti resmen:/
gayet guzel bir menu canim.afiyetolsun
canim bozma moralini.arada ozellikle adet oncesi oluyor insan boyle
gelsin eksiler:)
Spor su menu 10 numara. ozendim ya masallah .bugun yuruyuse cikamadim cunku:/
Ah kiyamam canim benim.insallah iyi olur.eger borca girmeyecek kadarsaniz yeter be gulum.bazen oluyor malesef.guzel gunler umudu insana enerji veriyor.ustelik ne demek bunaltmak derdinle.hepimiz burda bizi yeme istegine iten zor durumlari paylasarak asiyoruz.bazi donem normal ihtiyaclarin bile luks oluyordur.ama dedigin gibi saglik ilk sirada.kapini kapattiginda agzinin tadi huzurun varsa gerisi ne olsa duzwlir.gerci esler maddi zorlukta gergin oluyorlar ama merak etme.bi cikis hep vardir.en azindan su ara cwlismayan ve ailesinin yanina bir evlatla donmek zorunda olan bir bayan olarak boyle dusunuyor ve teselli ediyorum kendimi.sen bir de cok bunaldin bu ara.tatil istedin olmadi vs.annenin serasi vardi sanirim.keske bi gunnazcik toprakla ugrasabilsen ciplak ayak topraga bassan.moralmen cok yuseltir seni.uzun yazdim ama uzuldum senin yazini gorunce be kusum:/
günaydın canımmm ..bende seni öpüyorum ..GUNAYDINNN GUZEL TAKIMIMIN GUZEL SAGLIKLI HATUNLARIIIII.SON 2.HAYDI BAKEMMM TOTOLAR HAREKETLENSIN:)
mutluyum cunku p.tesi gunku kilonun gec saatte yedigim icin odem oldugunu gordum yahu.gitmis o odwmler sukur.gece saglikli da olsa yememeliyim.yogurt bile odem yapiyor demek.stres yapmayalim canlar.amac burada eksi olmak veya sabit olmakdan cok saglikli yasam.gun tempom basliyor.molamda gelirim yine.hepinizi kocccaaaaammmaaannn opuyorum canim grubum