- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.581
kilo için gözün aydın canımm..bebiş içinde ne zaman en hayırlısıysa öyle olsungünaydın kızlaaarr :)
iyi haber kilom -200 daha şuan 68.4
kötü haber hafif kan geldi peçeteye pembe yine kırmızı değil dünkine göre gayet belirgin. kasıklarım ağrıyor. regl olabilirimAllahtan hayırlısı...
günaydın buseamin canım benim böyle durumlar için işte keşke çok param olsa diyorum hepbende olsa seni rahatlatmak isterdim canım arkadaşım benim kıyamam ben sana Allahım tez zamanda darlıktan çıkarsın sizi...
yok kız olur böyle şeyler
kız olur mu öyle şey herkes o menüne yaptı gereken yorumu biz genel yorum yapmıyoruzki bir menüye bir yorum
çok tebrikler azmindan dolayı betülcüm
vee çok geçmiş olsun arkadaşım hastalık istirahatsız geçmez. çorba iç bugün ve bol sıvı tüket o mikrobu at canım. sanırım bu hava değişiklikleri artık bünyeni zorladı. geçmiş olsun...
fatmaaaaaaaaaa kız ben seni yerim oraya gelirsem çok tatlısın sen
canım benim kardeşe borcu dert etme. fatma gerekeni söylemiş zaten sana.
ve lütfen ama lütfen şu cumayı da unut yarışı da valla senin sağlığına bir şey olcak bu ne yavalla ben yarışmak istiyorum ama sen bu hale gelceksen artık bende yarış falan istemiyorum valla... canım arkadaşım..
yaaa hayallerim suya düştü istanbul sanıyordum :)
haklısın 2 ögün gibi oldu abla dün bol ara yapıyorum ama :)
canım beniiiim ben de öptüm seni kocamaaann
ödeminin gitmesine yüzünün gülmesine de pek sevindim tatlış
sende tatlış
günaydın yaseeee
muckk
aynen yaa mervenin gerginliğinden ben bile stres oldum şu kıza biri dur desin
jilian çok fena bir şey canım kalakalıyorsun bitince 2 gündür vücudum acayip ağrıyorTüh ya.Neden öyle strese girdinki.Ben listede olmadığım halde spor ödevini baya benimsedim :) İnşallah geçer hemen stresin.
Hiç ara yapmadan iyi durmuşsun akşama kadar.Yumurta yemeden üstelik... Maşallah
Zumbayı bende denicem
Bilirim fasulye kavurmasını.Severim de ama sabah mümkün değil
İnşallah en hayırlı sonucu alırsın
Ay menüne bakınca eee gerisi demişim bi anMaşallah azıcık şeyle doyuyorsun
Ben de çok fazla wc sorunu yok.O yüzden arada içsem yeter sanırım :) Teşekkürler yardım için.
Afiyet olsun.Yaramasın :)
Ben yulaf ezmesini yerken dilime damağıma yapışıyor.Yogurda bile karıştırsam olmuyor
jılıan nasıl bişeyki?Bi bakıyım bende :)
Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahım sağlığınızı huzurunuzu bozmasın. Ben eşimi 3 kez beyin ameliyatına yatırdım. Birinde kızıma 23 haftalık hamileydim.Birinde kızım 52 günlüktü.3.de oğlum 4 aylıktı... Para hep ikinci plandadır benim için de.Ama şu cümle daha belirgin artık hayatımda. Sağlıktan önemli hiçbişey yok bu dünyada.... Huzurunuz kaçmasın,birbirinizden uzaklaşmayın yeter.Sıkıntı gelip geçecektir..
Eve gidince içeriğine bi bakıyım.Sıkıntılıysa bi daha içmem
Leslieyi 4 ten aşağı yapmıyordum normalde.Bayramdan beri yapmayınca hamlamışım.Bi de sporun üstüne yapmaya kalkınca bacaklarım halsizleşti bıraktım 1 milde.Öğleden sonra da oğluş uyumayınca vakit olmadı.
maşallahhh sana tatlımmm gözünaydın darısı başıma bende artık bu hafta 7 lerde olayım istiyorum...
76.1
Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
kilo için gözün aydın canımm..bebiş içinde ne zaman en hayırlısıysa öyle olsun
günaydın buse
canım benim çok geçmiş olsun ..değerin 9 sa evet görünsen iyi olur ama verecekleri nihayet demir içerikkli ilaçlar olacak ama b12 de düşükse onada destek gerekir ..kanın düşüklüpğü hem kilo vermeyi yavaşlatır hemde çok halsiz kalırsın çarpıntı yapar ..birinden destek alıp mutlaka doktora gitmelisin canımmGunaydin canlarim bu sabah cok erken kalktim saglik ocagina gidip kan verdim kan degerim 9a dusmus b12 v digerlerinin sonuclari yarin cikicak..dahiliyeye gitmem gerekiyomus cok dusuk oldugu icin parada yok sigortamizda yok nasil gitcm bilmiyom
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar bu hafta moralim bozuk oldugu icin belkide yaris bende stres yapti
Saglik ocagindan arkadsma gelsim kahvaltiya biraz kafa dagitiyim diye suanlik iyiym cok sukur
bu arada eşinede çok geçmiş olsun canımm beyinde ne vardı neden 3 ameliyet geçirdi bende beyin ameliyatı geçirdim ölümlerden döndüm ..dünyada ki en kıymetli hazine sağlık...maddiyat elbette insanı çok zorluyor ama her inişin bir çıkışı oluyor elbetTüh ya.Neden öyle strese girdinki.Ben listede olmadığım halde spor ödevini baya benimsedim :) İnşallah geçer hemen stresin.
Zumbayı bende denicem
Ben de çok fazla wc sorunu yok.O yüzden arada içsem yeter sanırım :) Teşekkürler yardım için.
Ben yulaf ezmesini yerken dilime damağıma yapışıyor.Yogurda bile karıştırsam olmuyor
Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahım sağlığınızı huzurunuzu bozmasın. Ben eşimi 3 kez beyin ameliyatına yatırdım. Birinde kızıma 23 haftalık hamileydim.Birinde kızım 52 günlüktü.3.de oğlum 4 aylıktı... Para hep ikinci plandadır benim için de.Ama şu cümle daha belirgin artık hayatımda. Sağlıktan önemli hiçbişey yok bu dünyada.... Huzurunuz kaçmasın,birbirinizden uzaklaşmayın yeter.Sıkıntı gelip geçecektir..
Leslieyi 4 ten aşağı yapmıyordum normalde.Bayramdan beri yapmayınca hamlamışım.Bi de sporun üstüne yapmaya kalkınca bacaklarım halsizleşti bıraktım 1 milde.Öğleden sonra da oğluş uyumayınca vakit olmadı.
bu arada eşinede çok geçmiş olsun canımm beyinde ne vardı neden 3 ameliyet geçirdi bende beyin ameliyatı geçirdim ölümlerden döndüm ..dünyada ki en kıymetli hazine sağlık...maddiyat elbette insanı çok zorluyor ama her inişin bir çıkışı oluyor elbet
sağol canım.benim beynimde baloncuk varmış haberim yoktu beyin kanaması geçirdim sonrada beyin ameliyatı oldum çok şükür geçtisemplice_signora canım eşine çok geçmiş olsun düzeldi mi sağlığına kavuştumu? rahatsızlığı neydi?
sana da çok geçmiş olsun yasemin Allah sağlığından etmesin kimseyi. senin neyin vardı canım?
sağol canım.benim beynimde baloncuk varmış haberim yoktu beyin kanaması geçirdim sonrada beyin ameliyatı oldum çok şükür geçti
sağol canım Allah razı olsunne diyosuuunAllah korumuş canım benim yaaa akıl almaz bir durum gerçekten. çok geçmiş olsun oof
Çok geçmiş olsun tatlım Allah Bidaha yaşatmasın o günleriah yar ve yardımcınız olsun.Allahım sağlığınızı huzurunuzu bozmasın. Ben eşimi 3 kez beyin ameliyatına yatırdım. Birinde kızıma 23 haftalık hamileydim.Birinde kızım 52 günlüktü.3.de oğlum 4 aylıktı... Para hep ikinci plandadır benim için de.Ama şu cümle daha belirgin artık hayatımda. Sağlıktan önemli hiçbişey yok bu dünyada.... Huzurunuz kaçmasın,birbirinizden uzaklaşmayın yeter.Sıkıntı gelip geçecekti
harikasınnnnn bebek
76.1
Bombeeee
b 12 de hem halsizlik hemde kilo vermeye engel cnmGunaydin canlarim bu sabah cok erken kalktim saglik ocagina gidip kan verdim kan degerim 9a dusmus b12 v digerlerinin sonuclari yarin cikicak..dahiliyeye gitmem gerekiyomus cok dusuk oldugu icin parada yok sigortamizda yok nasil gitcm bilmiyom
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar bu hafta moralim bozuk oldugu icin belkide yaris bende stres yapti
Saglik ocagindan arkadsma gelsim kahvaltiya biraz kafa dagitiyim diye suanlik iyiym cok sukur
bundan hiç şüphem yok fıstıkşallahhh sana tatlımmm gözünaydın darısı başıma bende artık bu hafta 7 lerde olayım istiyorum...
Inşallah Bidaha tekrarlamaz cnmsağol canım.benim beynimde baloncuk varmış haberim yoktu beyin kanaması geçirdim sonrada beyin ameliyatı oldum çok şükür geçti
inşallah Mefkuşumm ..valla bende emin gibiyim gelecek o nazlı 7 ler..inşallah canım ben sıkı takipteyim kontrollerim düzenli yapılıyor bir sorun yok çok şükürÇok geçmiş olsun tatlım Allah Bidaha yaşatmasın o günleri
harikasınnnnn bebek
Valla insan tartıda istediği rakamı görünce yemek memek düşünmüyor bu hepsine değiyor
b 12 de hem halsizlik hemde kilo vermeye engel cnm
Sonuçta verecekleri bi vitamin sağlık ocağı yazmıyormu
bundan hiç şüphem yok fıstık
Bu hafta o 7 ler görülecek
Inşallah Bidaha tekrarlamaz cnm
Böyle bi risk varmı acaba
Valla güzelim dedimya ben ozaman çok küçüktüm hiç hatırlamıyom taze anneler daha iyi bilir heraldeMefkurem abla kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. senin başına geldi mi böyle bir şey? şu test bi an önce gelsin ya
Sanada cok gecmis olsun canim 3kez neden oldu ne vardi beyninde esininTüh ya.Neden öyle strese girdinki.Ben listede olmadığım halde spor ödevini baya benimsedim :) İnşallah geçer hemen stresin.
Zumbayı bende denicem
Süpersin canim
76.1
Bombeeee
Kardesime soylicem varsa ondan alicam canim mecburTatlım destek alicak birisi yokmu en azindan hastane için
Iyi yapmışsın canım acilirsin biraz iyi gelir
Kızlar Bizim takımın haline şüktedelim
Çoğu takımda günlük 1 sayfa bile ilerlemiyor
Emekleriniz ve çabalarınız için herkese teşekkür ederim
CANLARIMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?