Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kilo için gözün aydın canımm..bebiş içinde ne zaman en hayırlısıysa öyle olsun

günaydın buse

jilian çok fena bir şey canım kalakalıyorsun bitince 2 gündür vücudum acayip ağrıyor

76.1

Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
maşallahhh sana tatlımmm gözünaydın darısı başıma bende artık bu hafta 7 lerde olayım istiyorum...

canım benim çok geçmiş olsun ..değerin 9 sa evet görünsen iyi olur ama verecekleri nihayet demir içerikkli ilaçlar olacak ama b12 de düşükse onada destek gerekir ..kanın düşüklüpğü hem kilo vermeyi yavaşlatır hemde çok halsiz kalırsın çarpıntı yapar ..birinden destek alıp mutlaka doktora gitmelisin canımm

kızlar benim bugün sürekli akıntım var gibi his var ama ortada bir şey yok kan da yok henüz. hamilelik öncesi 4. haftanızda size böyle olmuşmuydu.

sağ kasığımda batma var tam şuan.

bu arada eşinede çok geçmiş olsun canımm beyinde ne vardı neden 3 ameliyet geçirdi bende beyin ameliyatı geçirdim ölümlerden döndüm ..dünyada ki en kıymetli hazine sağlık...maddiyat elbette insanı çok zorluyor ama her inişin bir çıkışı oluyor elbet

semplice_signora canım eşine çok geçmiş olsun düzeldi mi sağlığına kavuştumu? rahatsızlığı neydi?

sana da çok geçmiş olsun yasemin Allah sağlığından etmesin kimseyi. senin neyin vardı canım?

sağol canım.benim beynimde baloncuk varmış haberim yoktu beyin kanaması geçirdim sonrada beyin ameliyatı oldum çok şükür geçti

Çok geçmiş olsun tatlım Allah Bidaha yaşatmasın o günleri

76.1

Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
harikasınnnnn bebek
Valla insan tartıda istediği rakamı görünce yemek memek düşünmüyor bu hepsine değiyor

b 12 de hem halsizlik hemde kilo vermeye engel cnm
Sonuçta verecekleri bi vitamin sağlık ocağı yazmıyormu

şallahhh sana tatlımmm gözünaydın darısı başıma bende artık bu hafta 7 lerde olayım istiyorum...
bundan hiç şüphem yok fıstık
Bu hafta o 7 ler görülecek

sağol canım.benim beynimde baloncuk varmış haberim yoktu beyin kanaması geçirdim sonrada beyin ameliyatı oldum çok şükür geçti
Inşallah Bidaha tekrarlamaz cnm
Böyle bi risk varmı acaba

inşallah Mefkuşumm ..valla bende emin gibiyim gelecek o nazlı 7 ler..inşallah canım ben sıkı takipteyim kontrollerim düzenli yapılıyor bir sorun yok çok şükür

Mefkurem abla kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. senin başına geldi mi böyle bir şey? şu test bi an önce gelsin ya
Valla güzelim dedimya ben ozaman çok küçüktüm hiç hatırlamıyom taze anneler daha iyi bilir heralde

Sanada cok gecmis olsun canim 3kez neden oldu ne vardi beyninde esinin

taze anneleeeeeeeeerrrrrrr
kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
3 gün gecikmem var şuan geçen ay 2 sinde olmuştum. bu ay 31 çekiyor. bir yardımcı olun abe gacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…