- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.601
Bende simdi ona bakcaktim fena halsizim gozum hep karariyo bakiyim neler iyi geliyomuscanım benim ya Allah yardımcın olsun. netten kan yapıcı besinleri araştır elinde olanları kullan canım muhakkak. en azından faydası olur. çok geçmiş olsun
Anacım senin durum hepinize dert olduevet abla ben de farkettim bizim takım gibi yok valla ooohh
ooohh midem de ağzıma geliyii oohh
Sagol canim benm normaldede zaten 10dan yukari cikmiyo heo kansizim ne yediysem fayda etmedi cuma gunu gitmeyi dusunuyom bakalmcanım benim çok geçmiş olsun ..değerin 9 sa evet görünsen iyi olur ama verecekleri nihayet demir içerikkli ilaçlar olacak ama b12 de düşükse onada destek gerekir ..kanın düşüklüpğü hem kilo vermeyi yavaşlatır hemde çok halsiz kalırsın çarpıntı yapar ..birinden destek alıp mutlaka doktora gitmelisin canımm
Anacım senin durum hepinize dert oldu
Bi kesinleşsede Rahat etsek
Yaziyomusta ilacla zor toparlanirms abla dahiliye igne veriyomus daha etkiliymis o yuzden oraya yonlendrdiÇok geçmiş olsun tatlım Allah Bidaha yaşatmasın o günleri
harikasınnnnn bebek
Valla insan tartıda istediği rakamı görünce yemek memek düşünmüyor bu hepsine değiyor
b 12 de hem halsizlik hemde kilo vermeye engel cnm
Sonuçta verecekleri bi vitamin sağlık ocağı yazmıyormu
bundan hiç şüphem yok fıstık
Bu hafta o 7 ler görülecek
Inşallah Bidaha tekrarlamaz cnm
Böyle bi risk varmı acaba
Kız kimse yokki sayfada şimdi, nasıl görsünlerabla kimse cevap vermiyo kii
görmüyor mu kızlar pembe lekelere de 1 kişi cevap verdi sen hariç
Yaziyomusta ilacla zor toparlanirms abla dahiliye igne veriyomus daha etkiliymis o yuzden oraya yonlendrdi
Kız kimse yokki sayfada şimdi, nasıl görsünler
Merve geriden okuyarak geliyor
Yi yavrim yiii.ama neden onu anlamadim:)amin canım benim böyle durumlar için işte keşke çok param olsa diyorum hepbende olsa seni rahatlatmak isterdim canım arkadaşım benim kıyamam ben sana Allahım tez zamanda darlıktan çıkarsın sizi...
yok kız olur böyle şeyler
kız olur mu öyle şey herkes o menüne yaptı gereken yorumu biz genel yorum yapmıyoruzki bir menüye bir yorum
çok tebrikler azmindan dolayı betülcüm
vee çok geçmiş olsun arkadaşım hastalık istirahatsız geçmez. çorba iç bugün ve bol sıvı tüket o mikrobu at canım. sanırım bu hava değişiklikleri artık bünyeni zorladı. geçmiş olsun...
fatmaaaaaaaaaa kız ben seni yerim oraya gelirsem çok tatlısın sen
canım benim kardeşe borcu dert etme. fatma gerekeni söylemiş zaten sana.
ve lütfen ama lütfen şu cumayı da unut yarışı da valla senin sağlığına bir şey olcak bu ne yavalla ben yarışmak istiyorum ama sen bu hale gelceksen artık bende yarış falan istemiyorum valla... canım arkadaşım..
yaaa hayallerim suya düştü istanbul sanıyordum :)
haklısın 2 ögün gibi oldu abla dün bol ara yapıyorum ama :)
canım beniiiim ben de öptüm seni kocamaaann
ödeminin gitmesine yüzünün gülmesine de pek sevindim tatlış
sende tatlış
günaydın yaseeee
muckk
aynen yaa mervenin gerginliğinden ben bile stres oldum şu kıza biri dur desin
Allah yardimcin olsun.aman evladini yanindan ayirma canim.ben yaraliyim hep tedirgin oluyorum o yuzden.Allah yardimcin olsundaha farkında değil abla biseyin. Haftaya cuma avukatla gorusucem ondan çocuğu alicam bugün
Günaydın kizlarrrr
Zuhal abla oncesi de zordu ana aile yani cocukla daha zor.hep kalbin kirik malesef.belki de o yuzden oyle geliyor bana.Günaydınnnn can canlar
Hadi bakalım tartıya son 2
Sabredip karşılığınıda alalım inşallah
Fatmam yaşadıkların seni öyle olgunlaştırmışki maşallah güzelim sana
Oooo eksiler görülmüş heralde
Kız geç yatıp Bide o saatte iyi kalkmışın
Güzelim istersen bi test yap için Rahat etsin
Oluruna bırak herşeyi
İkinizin arasını sormuştum cnm aynımı diye
Sana söyledimi işten çıktığını
Yada çıkmışmı gerçekten
evet diyete çok dikkat ediyorum ablaaaaaa :)
test yapıcam 3 tane falan alayım diyorum emin olmak için :/
Yavrukus eczaneden 3 liraya al gitsin ya.bosuna kasma inanki nasip buMefkurem 5 tane spariş ettim netten markası oncomed :) bu ay olmadıysa da lazım olacak zaten. bir de bazıları bozuk çıkıyormuş riske atmayayım dedim. 2 güne elimde olur sanırım
Allah Allah cok ilginc yaAynı ablahala içmeye devam ediyor. Evet atılmış işten bana söylemiyor hala. Bi iş teklifi var onu kabul etsemmi diyo. Yani kendim çıktım dicek bana
evet yas ilerledikce agir geliyor cocuga bakmak:/bu ilk denememizdi. bu ay olmadıysa riske atmam zaten abla giderim hemen eşimle. ikimize de baksınlar. 27 yaşındayız ikimizde. daha vakit kaybetmek istemioz :)
valla yesilligin her turlusu her daim kabulumdur canim.seviyorum kizxzzz evde ne varsa yiyom iste:):)Tüh ya.Neden öyle strese girdinki.Ben listede olmadığım halde spor ödevini baya benimsedim :) İnşallah geçer hemen stresin.
Hiç ara yapmadan iyi durmuşsun akşama kadar.Yumurta yemeden üstelik... Maşallah
Zumbayı bende denicem
Bilirim fasulye kavurmasını.Severim de ama sabah mümkün değil
İnşallah en hayırlı sonucu alırsın
Ay menüne bakınca eee gerisi demişim bi anMaşallah azıcık şeyle doyuyorsun
Ben de çok fazla wc sorunu yok.O yüzden arada içsem yeter sanırım :) Teşekkürler yardım için.
Afiyet olsun.Yaramasın :)
Ben yulaf ezmesini yerken dilime damağıma yapışıyor.Yogurda bile karıştırsam olmuyor
jılıan nasıl bişeyki?Bi bakıyım bende :)
Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahım sağlığınızı huzurunuzu bozmasın. Ben eşimi 3 kez beyin ameliyatına yatırdım. Birinde kızıma 23 haftalık hamileydim.Birinde kızım 52 günlüktü.3.de oğlum 4 aylıktı... Para hep ikinci plandadır benim için de.Ama şu cümle daha belirgin artık hayatımda. Sağlıktan önemli hiçbişey yok bu dünyada.... Huzurunuz kaçmasın,birbirinizden uzaklaşmayın yeter.Sıkıntı gelip geçecektir..
Eve gidince içeriğine bi bakıyım.Sıkıntılıysa bi daha içmem
Leslieyi 4 ten aşağı yapmıyordum normalde.Bayramdan beri yapmayınca hamlamışım.Bi de sporun üstüne yapmaya kalkınca bacaklarım halsizleşti bıraktım 1 milde.Öğleden sonra da oğluş uyumayınca vakit olmadı.
vuhuuuuu haydeee gelsin eksiler...
76.1
Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
canim gecmis olsun.bu kotu hissetmelerin de bundan olabilir.borcla da olsa git canim.ilaclara baslayinca daha iyi hissedersin insallahGunaydin canlarim bu sabah cok erken kalktim saglik ocagina gidip kan verdim kan degerim 9a dusmus b12 v digerlerinin sonuclari yarin cikicak..dahiliyeye gitmem gerekiyomus cok dusuk oldugu icin parada yok sigortamizda yok nasil gitcm bilmiyom
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar bu hafta moralim bozuk oldugu icin belkide yaris bende stres yapti
Saglik ocagindan arkadsma gelsim kahvaltiya biraz kafa dagitiyim diye suanlik iyiym cok sukur
canim ne diyim Allah islah etsinn ya.Evet abla hergün işe gidiyorum diye gidiyor. Dün öğrendim enistesiyle beraber iciyorlarmis aksama kadar. Dün eniştesi kendi söyledi hergün benim yanımda diye. Amin abla haftaya ins avukatla gorusucem. Randevu verdi baro
Ohh maşallah kizzz azmin elinden kurtulmuyor iste böyle devammm
canim benim eczaneden al dene.stres yapmakızlar benim bugün sürekli akıntım var gibi his var ama ortada bir şey yok kan da yok henüz. hamilelik öncesi 4. haftanızda size böyle olmuşmuydu.
sağ kasığımda batma var tam şuan.
zuhal abla ben de cogu durumda yazmiyorum cok tiri viri yapmiyim zaten listede yokum.gecmis birikmesin diyeKızlar Bizim takımın haline şüktedelim
Çoğu takımda günlük 1 sayfa bile ilerlemiyor
Emekleriniz ve çabalarınız için herkese teşekkür ederim
CANLARIMMMMM
taze anneleeeeeeeeerrrrrrr
kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
3 gün gecikmem var şuan geçen ay 2 sinde olmuştum. bu ay 31 çekiyor. bir yardımcı olun abe gacılar
kusum simdi gordum.yazdim yukarda acele etmeçok geçmiş olsun canım benhamilelikle ilgili bir şeyler sordum gözünden kaçmasın canım herkesin cevabı önemli benim için..
tamam abla umut dünyası işte yasemin vardı o da görmedi sanırım bana cevap vermedi
Amimnnnnay kağıt koydum durumumu izlemek için çamur gibi kahve rengi kan gelmiş gayet belirgiiinnlekelendim sanırım ay bebiş tutunmaya çalışıyor sanırım lütfen eğer öyleyse tutunsun allahım yaaaaaaa
Güzelim evden Bikere çıktıktan sonra tabiki geri dönmek zorZuhal abla oncesi de zordu ana aile yani cocukla daha zor.hep kalbin kirik malesef.belki de o yuzden oyle geliyor bana.
Kız yaz niye yazmıcan varsın biriksinzuhal abla ben de cogu durumda yazmiyorum cok tiri viri yapmiyim zaten listede yokum.gecmis birikmesin
yok Allah icin abla kesinlikle hic bi olumsuzluk yapmiyprlar.ama insanin kalbi kirik oluyor iste oyle bi his bilmiyorum.tabi kendi duzenin olmama meselesinden de olabilir.oyle isteAmimnnnn
Güzelim evden Bikere çıktıktan sonra tabiki geri dönmek zor
Orası artık senin evin gibi gelmiyor
Ama Anne babalar öyle düşünmez
Sen nasıl yavruna kıyamıyosan onlarda sana kıyamaz
Kız yaz niye yazmıcan varsın biriksin
Biz hayatı paylaşıyoruz burda
Bence bu hafta gayet iyiydin şekercikCanlar bu hafta hedef kilom 84.5di gecen aydan.84leri ucundan da gorsem olur.bugun son iki gun diye ekstra spor yaptim.45+45 yuruyus.birazdan da oglusu kresten almaya gidecegim yuruyerek.bi 35 dkda gidis gelis tutcak bakalim cuma sabahina ne cikcak:):)
Yi yavrim yiii.ama neden onu anlamadim:)
Yavrukus eczaneden 3 liraya al gitsin ya.bosuna kasma inanki nasip bu
Allah Allah cok ilginc ya
canim benim eczaneden al dene.stres yapma
zuhal abla ben de cogu durumda yazmiyorum cok tiri viri yapmiyim zaten listede yokum.gecmis birikmesin diye
kusum simdi gordum.yazdim yukarda acele etme
insallah zuhal abla.agzin dert gormesin:)hep beraber eksileri gorelimBence bu hafta gayet iyiydin şekercik
Şu 2 günde Sabret cuma güzel bi eksi gör inşallah
ben yuzukle gittim bi seferde 10 tane aldim.suphelendikce yapiyodum.kafam rahat olsun manasinda:):):)çok tatlı konuşuyorsun ondan yiyesim geldi :))
canım netten 5 tane sipariş ettim eczaneye gitmeye utandım sanırımhem biraz daha beklemek istedim bir de tam düzgün sonuç versin diye çünkü son reglim ya ayın 2 siydi ya 5 i aptal kafam tutamadım aklımda. yarın gelir en geç cuma yaparım zaten regl olursam bile yapıcam sen söylemiştin regl olmama rağmen hamileymişim diye umut tükenmez
ne tırı vırı sı kız aşk olsun her zaman yaz bak ben genelde burdayım
İçimizi anlatmadan nasıl birbirimizi tanıyacaz heeeeyok Allah icin abla kesinlikle hic bi olumsuzluk yapmiyprlar.ama insanin kalbi kirik oluyor iste oyle bi his bilmiyorum.tabi kendi duzenin olmama meselesinden de olabilir.oyle iste
dusun artik bu kendimi yazma konusunda kismiş halim zuhal abla:):):)
Zaten regli aynı gün olmazki tatlımçok tatlı konuşuyorsun ondan yiyesim geldi :))
canım netten 5 tane sipariş ettim eczaneye gitmeye utandım sanırımhem biraz daha beklemek istedim bir de tam düzgün sonuç versin diye çünkü son reglim ya ayın 2 siydi ya 5 i aptal kafam tutamadım aklımda. yarın gelir en geç cuma yaparım zaten regl olursam bile yapıcam sen söylemiştin regl olmama rağmen hamileymişim diye umut tükenmez
ne tırı vırı sı kız aşk olsun her zaman yaz bak ben genelde burdayım
Canlar bu hafta hedef kilom 84.5di gecen aydan.84leri ucundan da gorsem olur.bugun son iki gun diye ekstra spor yaptim.45+45 yuruyus.birazdan da oglusu kresten almaya gidecegim yuruyerek.bi 35 dkda gidis gelis tutcak bakalim cuma sabahina ne cikcak:):)
Haaa Haaa yüzük olmayınca vermiyolarmıben yuzukle gittim bi seferde 10 tane aldim.suphelendikce yapiyodum.kafam rahat olsun manasinda
Zaten regli aynı gün olmazki tatlım
Normalde her ay birkaç önce gelir
Yumurtlama 21 günde oluyorya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?