Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim ya Allah yardımcın olsun. netten kan yapıcı besinleri araştır elinde olanları kullan canım muhakkak. en azından faydası olur. çok geçmiş olsun
Bende simdi ona bakcaktim fena halsizim gozum hep karariyo bakiyim neler iyi geliyomus

Sagol canim benm normaldede zaten 10dan yukari cikmiyo heo kansizim ne yediysem fayda etmedi cuma gunu gitmeyi dusunuyom bakalm

Yaziyomusta ilacla zor toparlanirms abla dahiliye igne veriyomus daha etkiliymis o yuzden oraya yonlendrdi

Yaziyomusta ilacla zor toparlanirms abla dahiliye igne veriyomus daha etkiliymis o yuzden oraya yonlendrdi

çok geçmiş olsun canım benhamilelikle ilgili bir şeyler sordum gözünden kaçmasın canım herkesin cevabı önemli benim için..

Kız kimse yokki sayfada şimdi, nasıl görsünler
Merve geriden okuyarak geliyor

tamam abla umut dünyası işte yasemin vardı o da görmedi sanırım bana cevap vermedi

Yi yavrim yiii.ama neden onu anlamadim:)
daha farkında değil abla biseyin. Haftaya cuma avukatla gorusucem ondan çocuğu alicam bugün

Günaydın kizlarrrr
Allah yardimcin olsun.aman evladini yanindan ayirma canim.ben yaraliyim hep tedirgin oluyorum o yuzden.Allah yardimcin olsun
Zuhal abla oncesi de zordu ana aile yani cocukla daha zor.hep kalbin kirik malesef.belki de o yuzden oyle geliyor bana.
evet diyete çok dikkat ediyorum ablaaaaaa :)

test yapıcam 3 tane falan alayım diyorum emin olmak için :/

Mefkurem 5 tane spariş ettim netten markası oncomed :) bu ay olmadıysa da lazım olacak zaten. bir de bazıları bozuk çıkıyormuş riske atmayayım dedim. 2 güne elimde olur sanırım
Yavrukus eczaneden 3 liraya al gitsin ya.bosuna kasma inanki nasip bu
Aynı abla hala içmeye devam ediyor. Evet atılmış işten bana söylemiyor hala. Bi iş teklifi var onu kabul etsemmi diyo. Yani kendim çıktım dicek bana
Allah Allah cok ilginc ya
bu ilk denememizdi. bu ay olmadıysa riske atmam zaten abla giderim hemen eşimle. ikimize de baksınlar. 27 yaşındayız ikimizde. daha vakit kaybetmek istemioz :)
evet yas ilerledikce agir geliyor cocuga bakmak:/
valla yesilligin her turlusu her daim kabulumdur canim.seviyorum kizxzzz evde ne varsa yiyom iste:):)

76.1

Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
vuhuuuuu haydeee gelsin eksiler...
canim gecmis olsun.bu kotu hissetmelerin de bundan olabilir.borcla da olsa git canim.ilaclara baslayinca daha iyi hissedersin insallah
canim ne diyim Allah islah etsinn ya.
kızlar benim bugün sürekli akıntım var gibi his var ama ortada bir şey yok kan da yok henüz. hamilelik öncesi 4. haftanızda size böyle olmuşmuydu.

sağ kasığımda batma var tam şuan.
canim benim eczaneden al dene.stres yapma
Kızlar Bizim takımın haline şüktedelim
Çoğu takımda günlük 1 sayfa bile ilerlemiyor
Emekleriniz ve çabalarınız için herkese teşekkür ederim
CANLARIMMMMM
zuhal abla ben de cogu durumda yazmiyorum cok tiri viri yapmiyim zaten listede yokum.gecmis birikmesin diye

kusum simdi gordum.yazdim yukarda acele etme

ay kağıt koydum durumumu izlemek için çamur gibi kahve rengi kan gelmiş gayet belirgiiinn lekelendim sanırım ay bebiş tutunmaya çalışıyor sanırım lütfen eğer öyleyse tutunsun allahım yaaaaaaa
Amimnnnn
Zuhal abla oncesi de zordu ana aile yani cocukla daha zor.hep kalbin kirik malesef.belki de o yuzden oyle geliyor bana.
Güzelim evden Bikere çıktıktan sonra tabiki geri dönmek zor
Orası artık senin evin gibi gelmiyor
Ama Anne babalar öyle düşünmez
Sen nasıl yavruna kıyamıyosan onlarda sana kıyamaz

zuhal abla ben de cogu durumda yazmiyorum cok tiri viri yapmiyim zaten listede yokum.gecmis birikmesin
Kız yaz niye yazmıcan varsın biriksin
Biz hayatı paylaşıyoruz burda

Canlar bu hafta hedef kilom 84.5di gecen aydan.84leri ucundan da gorsem olur.bugun son iki gun diye ekstra spor yaptim.45+45 yuruyus.birazdan da oglusu kresten almaya gidecegim yuruyerek.bi 35 dkda gidis gelis tutcak bakalim cuma sabahina ne cikcak:):)

yok Allah icin abla kesinlikle hic bi olumsuzluk yapmiyprlar.ama insanin kalbi kirik oluyor iste oyle bi his bilmiyorum.tabi kendi duzenin olmama meselesinden de olabilir.oyle iste
dusun artik bu kendimi yazma konusunda kismiş halim zuhal abla:):):)

Bence bu hafta gayet iyiydin şekercik
Şu 2 günde Sabret cuma güzel bi eksi gör inşallah

çok tatlı konuşuyorsun ondan yiyesim geldi :))

canım netten 5 tane sipariş ettim eczaneye gitmeye utandım sanırım hem biraz daha beklemek istedim bir de tam düzgün sonuç versin diye çünkü son reglim ya ayın 2 siydi ya 5 i aptal kafam tutamadım aklımda. yarın gelir en geç cuma yaparım zaten regl olursam bile yapıcam sen söylemiştin regl olmama rağmen hamileymişim diye umut tükenmez

ne tırı vırı sı kız aşk olsun her zaman yaz bak ben genelde burdayım

Bence bu hafta gayet iyiydin şekercik
Şu 2 günde Sabret cuma güzel bi eksi gör inşallah
insallah zuhal abla.agzin dert gormesin:)hep beraber eksileri gorelim
ben yuzukle gittim bi seferde 10 tane aldim.suphelendikce yapiyodum.kafam rahat olsun manasinda:):):)

İçimizi anlatmadan nasıl birbirimizi tanıyacaz heeee
Zaten çoğumuzun kilo problemi duygusal açlık
Onuda burda dertleşerek gşderecez inşallah

Böyle hissetmen çok normal cnm
Ama haline şükretki sana kucak açan Anne baban var
Çoğu kadın bi kapısı güvenci olmadığı için istesede ayrılamıyor

Zaten regli aynı gün olmazki tatlım
Normalde her ay birkaç önce gelir
Yumurtlama 21 günde oluyorya

ay hadi bakalım inş görürsün göremezsen de haftaya muhakkak 84 lerdesin sabret accık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…