Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay ay ayyyy tebriikkkkkkkkkkkkkkk

bombeeeeeeeeeeeeee

75 lere ne kalmışki canım 200 gr sonra 75 lerdesin haftaya da 75 i tam görebilirsin
75,9 görsem cuma sabah beni kimse tutamaz zıp zıp zıplarım herhalde :)

Baya düşük çıkmış canım.Kırmızı et yemelisin ve harnup pekmezi içmelisin aç karnına 1 yemek kaşıgı.Bir de kecimen üzümü derler iri siyah üzüm kurusu.onu ye.Geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun canım benim.Dualarımdasın...

jilian çok fena bir şey canım kalakalıyorsun bitince 2 gündür vücudum acayip ağrıyor
maşallahhh sana tatlımmm gözünaydın darısı başıma bende artık bu hafta 7 lerde olayım istiyorum...
Ayyy öyle bişeyse bana pek yaramaz.Yarı pert biriyim ben :/ Yine de 1 kere denemek lazım :) Meraktan :)
kızlar benim bugün sürekli akıntım var gibi his var ama ortada bir şey yok kan da yok henüz. hamilelik öncesi 4. haftanızda size böyle olmuşmuydu.

sağ kasığımda batma var tam şuan.
Ben başıma gelenleri ve görüp duydularımı yazarım kuzum ama sana ümit verir.Sonra da olmazsa çok üzülürsün.Bende çok üzülürüm Ama yine de yazayım.Çok çaresiz kalmışsın bugün. Batma en önemli şey.Benim 2 kuzumda da batma ilk belirtimdi.Günümün geçmesinden 1 hafta sonra. Kızım sağdan,oğlum soldan batmıştı.Eskilerin cinsiyet belirleme yöntemi bu.Dipnot :)
4 gün geçmiş neden kan vermiyorsun hala sen? Çok da uzatma ilk muayeneni. Düşük riskin varsa ilaç verir destekler dr. Netten niye bekliyorsun ki eczaneden al yap hemen şimdi. Varsa 5 dk içinde çıkar zaten 2.çizgi. Ay ben meraktan öldüm sen nasıl duruyorsun böyle :)
Akıntı hem regl belirtisi hem gebelik.O yüzden ona bakma bence.

Çok çok geçmiş olsun sanada. Allah bir daha göstermesin..

Sanada cok gecmis olsun canim 3kez neden oldu ne vardi beyninde esinin
Sağolun kızlar.Geldi geçti bile diyemiyorum inanın. Eşimde hormon tümörü var.Agromegali hastalığının adı. 5 yıllık evliliğimizin 3,5 yılı bu konuyla ilgili. Detaylara girmek istemiyorum ama ailevi sorunlar da çok karşı tarafta.Yani eşimin yanındayım.Defalarca boşanma aşamasına gelsek de yanında oldum hep ameliyatlarında. Hamileyken, kızımı kundağında anneme emanet edip,2 kuzumu da huylarını bilmeyen babaannelerine emanet edip kocaeline eşimi ameliyathaneye de ben götürdüm.Refakatçisi oldum 7/24. evlat herşeydir deriz ya hep.ben evlatlarıma babanızın bana daha çok ihtiyacı vardı diyip bıraktım. O yüzden biliyorumki bu dünyadaki en önemli şey sağlık.

Mefkurem abla kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. senin başına geldi mi böyle bir şey? şu test bi an önce gelsin ya
Bazı regllerde kahverengi lekelenmeyle başlar canım. O da ortak belirtilerden.
Kız git bi test al eczaneden. Ay çatlıcam meraktan.
Kızlar Bizim takımın haline şüktedelim
Çoğu takımda günlük 1 sayfa bile ilerlemiyor
Emekleriniz ve çabalarınız için herkese teşekkür ederim
CANLARIMMMMM
Çenemiz sağolsun :)
Sizin enerjiniz bana da geçti :)

Evet dogru diyptsun ablacim.gece yeme nobetlerim buraya geldigimden beri hic gelmwdi diyebilirim.ailemden Allah razi olsun.bi evlatcigimi almiyolardi basta.o olmazsa ben de gelmem dedim.Allah razi olsun onlar da kirmadilar.simdik cok sukur.dedigin dogru benim arkadasi ailesi kabul etmedi.yazik kiz ayrildi ama ailesi yaninda dil die eski esinden cekiyor hala.
ay hadi bakalım inş görürsün göremezsen de haftaya muhakkak 84 lerdesin sabret accık :))
insallah hep beraber dogru eksilere.
kizlar ben bi posta evi toparliyim disarda fink fink gezdim.evin isi duuyor.sonra da oglusu

hadi insallah.artik hic gormedigin bi kiloyu gorursen arkasi cok hizli gelri insallah
ayy canim benim.Rabbim bir daha yasatmasin insallah.cok cok zor evladini guvenmedigin biyere birakmak.anneler niye cennetlik onu anliyor insan.o duyguyu bastirip bambaska bisey yapmak zor cunku

canım netten sipariş ettim 5 tane. şimdi alsam da şimdi yapmam sabah ilk wc yle yapılması en doğrusuymuş. yarın ya da sonraki gün elime ulaşır hem daha doğru sonuç alırım gecikme olduğundan. belki de bilemem regl olurum. ama regl olsam da yapcam testi çünkü fatma regl olmuş ona rağmen hamileymiş.

eşine de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. benim sağda batma var ayşeeeeeeeeeeee

kız olabilir kız istiyom zateeeeeennnnn

Demekki tam zamanında durdumuşun kendini

ay evet abla

tamam canım kolay gelsin :)

Haaa Haaa yüzük olmayınca vermiyolarmı
Benim kiloluyken yüzüğüm olmuyodu zayıfladıktan sonra takmaya başladım
yok be abla.benim arizamdan.sanki yuzuksuz alirsam gayri mesru iliskideymisim gibi bakcaklar diye taktim:):):):)boyle arizam var.bi kere ilkokulda bit ilaci alcaktim krese. cok komikti.kadina diyom ki bana dil bu biliyomusunuz:):):)diyo ki hanane ya.beni ilgilendirmez.neyin kafasiysa.

kız ayşeeeeeee bi de midem göğsüme çıkıp iniyor küçüük küçük 5 gündür falan bugün daha bi arttı. ay hadi bakalım inş bebiş vardır ve tutunur...

Sen yapman gerekeni yapmışın tatlım
Umarım Eşinle aranız iyidir artık

Böyle aileleri gerçekten anlamıyorum

Valla ne güzel gezin
Bizimde burda havalar yine bozdu yağmur dursa yürüyüşe gidicem

Kadın doğru demiş
Ona ne

Amiiin.Evet daha iyi anlıyor.Çünkü eşimin ameliyata girdiği hafta annem hastaneye kaldırıldı.Felç gibi bişey geçirdi.Kardeşim de ona baktığı için bırakacak kimsem yoktu. Görüşmediğim insanlara bıraktım 2 kuzumu.Onlar da öyle bi hastalamışlarki çocuğum acillik olmuş kaç kez ((((((((((((((( Asla affetmicem hiçbirini asla ((((((

Kız ben gün ortasında yaptım çıktı.Tabiki ilk idrar daha garanti ama senin günün zaten geçti :)
kız ayşeeeeeee bi de midem göğsüme çıkıp iniyor küçüük küçük 5 gündür falan bugün daha bi arttı. ay hadi bakalım inş bebiş vardır ve tutunur...
Mide için çok erken.Bebek büyüdükçe midebulantısı başlar.Ağrısı ise 5-6 aylıkken yaşananşeyler.Sıpalar tekmeledikçe mide altüst oluyor çünkü ;:) Allah gönlüne göre versin.

ne biçim bu babaannelere bazen inanamıyorum yaaaa bi tane de ben de var öyle babaanne iyisi bizi bulmamış malesef annemin kaynanası yani. benim kvalide iyi

amiiin :)

canım mide bulantısı genelde ilk 3 ayda oluyomuş ama bu bulantı değil vurma gibi göğsüme doğru hamilelik reflüsü gibi. benim zaten reflüm var ama hiçbi zaman böyle nüksetmez bu çok farklı. hadi hakkımda hayırlısı.

bir de gecikmem şu şekilde canım 2 si ile 5 i arası bi gün oldum ben hangi gün hatırlamıyorum aptal kafam. o yüzden 2-3 gün sonra test yapmamın bi sakıncası olmaz. boşuna negatif görüp moral bozmaktan iyidir. :)

tamam canım ben de yapıcam test. p. tesi de doktora gidicem.
aman git canım garanti olur
mesaj geldi kargoya verilmiş gebelik testim ama çüş aksaray dan geliyomuş cumaya yetişse iyidir. c. tesi de öğlene kadar getirebiliyorlar y. içi kargo firması
Yarın elinde olur büyük ihtimal canım. Bende bir saat yuzdum geldim

menüm

sabah 9
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 yer fıstığı

11.00
1 yumurtadan yağsız omlet
1 kk b peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
3 dilim domates
yarım dal taze soğan

15.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 dal taze soğan

17.00
activia çilekli yoğurt
4 yer fıstığı

18.45
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
8 yer fıstığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…