- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.621
Haaa Haaa yüzük olmayınca vermiyolarmı
Benim kiloluyken yüzüğüm olmuyodu zayıfladıktan sonra takmaya başladım
75,9 görsem cuma sabah beni kimse tutamaz zıp zıp zıplarım herhalde :)ay ay ayyyy tebriikkkkkkkkkkkkkkk
bombeeeeeeeeeeeeee
75 lere ne kalmışki canım 200 gr sonra 75 lerdesin haftaya da 75 i tam görebilirsin
Baya düşük çıkmış canım.Kırmızı et yemelisin ve harnup pekmezi içmelisin aç karnına 1 yemek kaşıgı.Bir de kecimen üzümü derler iri siyah üzüm kurusu.onu ye.Geçmiş olsun.Gunaydin canlarim bu sabah cok erken kalktim saglik ocagina gidip kan verdim kan degerim 9a dusmus b12 v digerlerinin sonuclari yarin cikicak..dahiliyeye gitmem gerekiyomus cok dusuk oldugu icin parada yok sigortamizda yok nasil gitcm bilmiyom
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar bu hafta moralim bozuk oldugu icin belkide yaris bende stres yapti
Saglik ocagindan arkadsma gelsim kahvaltiya biraz kafa dagitiyim diye suanlik iyiym cok sukur
Allah yardımcın olsun canım benim.Dualarımdasın...Evet abla hergün işe gidiyorum diye gidiyor. Dün öğrendim enistesiyle beraber iciyorlarmis aksama kadar. Dün eniştesi kendi söyledi hergün benim yanımda diye. Amin abla haftaya ins avukatla gorusucem. Randevu verdi baro
Ohh maşallah kizzz azmin elinden kurtulmuyor iste böyle devammm
Ayyy öyle bişeyse bana pek yaramaz.Yarı pert biriyim ben :/ Yine de 1 kere denemek lazım :) Meraktan :)jilian çok fena bir şey canım kalakalıyorsun bitince 2 gündür vücudum acayip ağrıyor
maşallahhh sana tatlımmm gözünaydın darısı başıma bende artık bu hafta 7 lerde olayım istiyorum...
Ben başıma gelenleri ve görüp duydularımı yazarım kuzum ama sana ümit verir.Sonra da olmazsa çok üzülürsün.Bende çok üzülürümkızlar benim bugün sürekli akıntım var gibi his var ama ortada bir şey yok kan da yok henüz. hamilelik öncesi 4. haftanızda size böyle olmuşmuydu.
sağ kasığımda batma var tam şuan.
Çok çok geçmiş olsun sanada. Allah bir daha göstermesin..bu arada eşinede çok geçmiş olsun canımm beyinde ne vardı neden 3 ameliyet geçirdi bende beyin ameliyatı geçirdim ölümlerden döndüm ..dünyada ki en kıymetli hazine sağlık...maddiyat elbette insanı çok zorluyor ama her inişin bir çıkışı oluyor elbet
semplice_signora canım eşine çok geçmiş olsun düzeldi mi sağlığına kavuştumu? rahatsızlığı neydi?
sana da çok geçmiş olsun yasemin Allah sağlığından etmesin kimseyi. senin neyin vardı canım?
Çok geçmiş olsun tatlım Allah Bidaha yaşatmasın o günleri
harikasınnnnn bebek
Valla insan tartıda istediği rakamı görünce yemek memek düşünmüyor bu hepsine değiyor
b 12 de hem halsizlik hemde kilo vermeye engel cnm
Sonuçta verecekleri bi vitamin sağlık ocağı yazmıyormu
bundan hiç şüphem yok fıstık
Bu hafta o 7 ler görülecek
Inşallah Bidaha tekrarlamaz cnm
Böyle bi risk varmı acaba
Sağolun kızlar.Geldi geçti bile diyemiyorum inanın. Eşimde hormon tümörü var.Agromegali hastalığının adı. 5 yıllık evliliğimizin 3,5 yılı bu konuyla ilgili. Detaylara girmek istemiyorum ama ailevi sorunlar da çok karşı tarafta.Yani eşimin yanındayım.Defalarca boşanma aşamasına gelsek de yanında oldum hep ameliyatlarında. Hamileyken, kızımı kundağında anneme emanet edip,2 kuzumu da huylarını bilmeyen babaannelerine emanet edip kocaeline eşimi ameliyathaneye de ben götürdüm.Refakatçisi oldum 7/24. evlat herşeydir deriz ya hep.ben evlatlarıma babanızın bana daha çok ihtiyacı vardı diyip bıraktım. O yüzden biliyorumki bu dünyadaki en önemli şey sağlık.Sanada cok gecmis olsun canim 3kez neden oldu ne vardi beyninde esinin
Bazı regllerde kahverengi lekelenmeyle başlar canım. O da ortak belirtilerden.Mefkurem abla kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. senin başına geldi mi böyle bir şey? şu test bi an önce gelsin ya
Çenemiz sağolsun :)Kızlar Bizim takımın haline şüktedelim
Çoğu takımda günlük 1 sayfa bile ilerlemiyor
Emekleriniz ve çabalarınız için herkese teşekkür ederim
CANLARIMMMMM
Sizin enerjiniz bana da geçti :)Süpersin canim
Demekki tam zamanında durdumuşun kendiniben de az daha kilo alsam olmayacaktı artık
Evet dogru diyptsun ablacim.gece yeme nobetlerim buraya geldigimden beri hic gelmwdi diyebilirim.ailemden Allah razi olsun.bi evlatcigimi almiyolardi basta.o olmazsa ben de gelmem dedim.Allah razi olsun onlar da kirmadilar.simdik cok sukur.dedigin dogru benim arkadasi ailesi kabul etmedi.yazik kiz ayrildi ama ailesi yaninda dil die eski esinden cekiyor hala.İçimizi anlatmadan nasıl birbirimizi tanıyacaz heeee
Zaten çoğumuzun kilo problemi duygusal açlık
Onuda burda dertleşerek gşderecez inşallah
Böyle hissetmen çok normal cnm
Ama haline şükretki sana kucak açan Anne baban var
Çoğu kadın bi kapısı güvenci olmadığı için istesede ayrılamıyor
insallah hep beraber dogru eksilere.ay hadi bakalım inş görürsün göremezsen de haftaya muhakkak 84 lerdesin sabret accık :))
hadi insallah.artik hic gormedigin bi kiloyu gorursen arkasi cok hizli gelri insallah75,9 görsem cuma sabah beni kimse tutamaz zıp zıp zıplarım herhalde :)
Baya düşük çıkmış canım.Kırmızı et yemelisin ve harnup pekmezi içmelisin aç karnına 1 yemek kaşıgı.Bir de kecimen üzümü derler iri siyah üzüm kurusu.onu ye.Geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun canım benim.Dualarımdasın...
Ayyy öyle bişeyse bana pek yaramaz.Yarı pert biriyim ben :/ Yine de 1 kere denemek lazım :) Meraktan :)
Ben başıma gelenleri ve görüp duydularımı yazarım kuzum ama sana ümit verir.Sonra da olmazsa çok üzülürsün.Bende çok üzülürümAma yine de yazayım.Çok çaresiz kalmışsın bugün. Batma en önemli şey.Benim 2 kuzumda da batma ilk belirtimdi.Günümün geçmesinden 1 hafta sonra. Kızım sağdan,oğlum soldan batmıştı.Eskilerin cinsiyet belirleme yöntemi bu.Dipnot :)
4 gün geçmiş neden kan vermiyorsun hala sen? Çok da uzatma ilk muayeneni. Düşük riskin varsa ilaç verir destekler dr. Netten niye bekliyorsun ki eczaneden al yap hemen şimdi. Varsa 5 dk içinde çıkar zaten 2.çizgi. Ay ben meraktan öldüm sen nasıl duruyorsun böyle :)
Akıntı hem regl belirtisi hem gebelik.O yüzden ona bakma bence.
Çok çok geçmiş olsun sanada. Allah bir daha göstermesin..
Sağolun kızlar.Geldi geçti bile diyemiyorum inanın. Eşimde hormon tümörü var.Agromegali hastalığının adı. 5 yıllık evliliğimizin 3,5 yılı bu konuyla ilgili. Detaylara girmek istemiyorum ama ailevi sorunlar da çok karşı tarafta.Yani eşimin yanındayım.Defalarca boşanma aşamasına gelsek de yanında oldum hep ameliyatlarında. Hamileyken, kızımı kundağında anneme emanet edip,2 kuzumu da huylarını bilmeyen babaannelerine emanet edip kocaeline eşimi ameliyathaneye de ben götürdüm.Refakatçisi oldum 7/24. evlat herşeydir deriz ya hep.ben evlatlarıma babanızın bana daha çok ihtiyacı vardı diyip bıraktım. O yüzden biliyorumki bu dünyadaki en önemli şey sağlık.
Bazı regllerde kahverengi lekelenmeyle başlar canım. O da ortak belirtilerden.
Kız git bi test al eczaneden. Ay çatlıcam meraktan.
Çenemiz sağolsun :)
Sizin enerjiniz bana da geçti :)
75,9 görsem cuma sabah beni kimse tutamaz zıp zıp zıplarım herhalde :)
Ben başıma gelenleri ve görüp duydularımı yazarım kuzum ama sana ümit verir.Sonra da olmazsa çok üzülürsün.Bende çok üzülürümAma yine de yazayım.Çok çaresiz kalmışsın bugün. Batma en önemli şey.Benim 2 kuzumda da batma ilk belirtimdi.Günümün geçmesinden 1 hafta sonra. Kızım sağdan,oğlum soldan batmıştı.Eskilerin cinsiyet belirleme yöntemi bu.Dipnot :)
4 gün geçmiş neden kan vermiyorsun hala sen? Çok da uzatma ilk muayeneni. Düşük riskin varsa ilaç verir destekler dr. Netten niye bekliyorsun ki eczaneden al yap hemen şimdi. Varsa 5 dk içinde çıkar zaten 2.çizgi. Ay ben meraktan öldüm sen nasıl duruyorsun böyle :)
Akıntı hem regl belirtisi hem gebelik.O yüzden ona bakma bence.
Sağolun kızlar.Geldi geçti bile diyemiyorum inanın. Eşimde hormon tümörü var.Agromegali hastalığının adı. 5 yıllık evliliğimizin 3,5 yılı bu konuyla ilgili. Detaylara girmek istemiyorum ama ailevi sorunlar da çok karşı tarafta.Yani eşimin yanındayım.Defalarca boşanma aşamasına gelsek de yanında oldum hep ameliyatlarında. Hamileyken, kızımı kundağında anneme emanet edip,2 kuzumu da huylarını bilmeyen babaannelerine emanet edip kocaeline eşimi ameliyathaneye de ben götürdüm.Refakatçisi oldum 7/24. evlat herşeydir deriz ya hep.ben evlatlarıma babanızın bana daha çok ihtiyacı vardı diyip bıraktım. O yüzden biliyorumki bu dünyadaki en önemli şey sağlık.
Bazı regllerde kahverengi lekelenmeyle başlar canım. O da ortak belirtilerden.
Kız git bi test al eczaneden. Ay çatlıcam meraktan.
Demekki tam zamanında durdumuşun kendini
Evet dogru diyptsun ablacim.gece yeme nobetlerim buraya geldigimden beri hic gelmwdi diyebilirim.ailemden Allah razi olsun.bi evlatcigimi almiyolardi basta.o olmazsa ben de gelmem dedim.Allah razi olsun onlar da kirmadilar.simdik cok sukur.dedigin dogru benim arkadasi ailesi kabul etmedi.yazik kiz ayrildi ama ailesi yaninda dil die eski esinden cekiyor hala.
insallah hep beraber dogru eksilere.
kizlar ben bi posta evi toparliyim disarda fink fink gezdim.evin isi duuyor.sonra da oglusu
yok be abla.benim arizamdan.sanki yuzuksuz alirsam gayri mesru iliskideymisim gibi bakcaklar diye taktim:):):):)boyle arizam var.bi kere ilkokulda bit ilaci alcaktim krese. cok komikti.kadina diyom ki bana dil bu biliyomusunuz:):):)diyo ki hanane ya.beni ilgilendirmez.neyin kafasiysa.Haaa Haaa yüzük olmayınca vermiyolarmı
Benim kiloluyken yüzüğüm olmuyodu zayıfladıktan sonra takmaya başladım
Sen yapman gerekeni yapmışın tatlımağolun kızlar.Geldi geçti bile diyemiyorum inanın. Eşimde hormon tümörü var.Agromegali hastalığının adı. 5 yıllık evliliğimizin 3,5 yılı bu konuyla ilgili. Detaylara girmek istemiyorum ama ailevi sorunlar da çok karşı tarafta.Yani eşimin yanındayım.Defalarca boşanma aşamasına gelsek de yanında oldum hep ameliyatlarında. Hamileyken, kızımı kundağında anneme emanet edip,2 kuzumu da huylarını bilmeyen babaannelerine emanet edip kocaeline eşimi ameliyathaneye de ben götürdüm.Refakatçisi oldum 7/24. evlat herşeydir deriz ya hep.ben evlatlarıma babanızın bana daha çok ihtiyacı vardı diyip bıraktım. O yüzden biliyorumki bu dünyadaki en önemli şey
Böyle aileleri gerçekten anlamıyorumEvet dogru diyptsun ablacim.gece yeme nobetlerim buraya geldigimden beri hic gelmwdi diyebilirim.ailemden Allah razi olsun.bi evlatcigimi almiyolardi basta.o olmazsa ben de gelmem dedim.Allah razi olsun onlar da kirmadilar.simdik cok sukur.dedigin dogru benim arkadasi ailesi kabul etmedi.yazik kiz ayrildi ama ailesi yaninda dil die eski esinden cekiyor hala.
insallah hep beraber dogru eksilere.
kizlar ben bi posta evi toparliyim disarda fink fink gezdim.evin isi duuyor.sonra da oglusu
Kadın doğru demişyok be abla.benim arizamdan.sanki yuzuksuz alirsam gayri mesru iliskideymisim gibi bakcaklar diye taktim:):):):)boyle arizam var.bi kere ilkokulda bit ilaci alcaktim krese. cok komikti.kadina diyom ki bana dil bu biliyomusunuz:):):)diyo ki hanane ya.beni ilgilendirmez.neyin kafasiysa.
Amiiin.Evet daha iyi anlıyor.Çünkü eşimin ameliyata girdiği hafta annem hastaneye kaldırıldı.Felç gibi bişey geçirdi.Kardeşim de ona baktığı için bırakacak kimsem yoktu. Görüşmediğim insanlara bıraktım 2 kuzumu.Onlar da öyle bi hastalamışlarki çocuğum acillik olmuş kaç kezhadi insallah.artik hic gormedigin bi kiloyu gorursen arkasi cok hizli gelri insallah
ayy canim benim.Rabbim bir daha yasatmasin insallah.cok cok zor evladini guvenmedigin biyere birakmak.anneler niye cennetlik onu anliyor insan.o duyguyu bastirip bambaska bisey yapmak zor cunku
Kız ben gün ortasında yaptım çıktı.Tabiki ilk idrar daha garanti ama senin günün zaten geçti :)canım netten sipariş ettim 5 tane. şimdi alsam da şimdi yapmam sabah ilk wc yle yapılması en doğrusuymuş. yarın ya da sonraki gün elime ulaşır hem daha doğru sonuç alırım gecikme olduğundan. belki de bilemem regl olurum. ama regl olsam da yapcam testi çünkü fatma regl olmuş ona rağmen hamileymiş.
eşine de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. benim sağda batma var ayşeeeeeeeeeeee
kız olabilir kız istiyom zateeeeeennnnn
ay evet abla
Mide için çok erken.Bebek büyüdükçe midebulantısı başlar.Ağrısı ise 5-6 aylıkken yaşananşeyler.Sıpalar tekmeledikçe mide altüst oluyor çünkü ;:) Allah gönlüne göre versin.kız ayşeeeeeee bi de midem göğsüme çıkıp iniyor küçüük küçük 5 gündür falan bugün daha bi arttı. ay hadi bakalım inş bebiş vardır ve tutunur...
Amiiin.Evet daha iyi anlıyor.Çünkü eşimin ameliyata girdiği hafta annem hastaneye kaldırıldı.Felç gibi bişey geçirdi.Kardeşim de ona baktığı için bırakacak kimsem yoktu. Görüşmediğim insanlara bıraktım 2 kuzumu.Onlar da öyle bi hastalamışlarki çocuğum acillik olmuş kaç kez((((((((((((((( Asla affetmicem hiçbirini asla ((((((
Kız ben gün ortasında yaptım çıktı.Tabiki ilk idrar daha garanti ama senin günün zaten geçti :)
Mide için çok erken.Bebek büyüdükçe midebulantısı başlar.Ağrısı ise 5-6 aylıkken yaşananşeyler.Sıpalar tekmeledikçe mide altüst oluyor çünkü ;:) Allah gönlüne göre versin.
Kızlar annemdeyim fazla giremiyorum. Simi sahile inicez seviyorum sizi.
buseb tatlım bende hiç öyle kanıma olmadı. Ve regl olmama 3 4 gün kala hamile olduğum çıkmıştı testte
aman git canım garanti olurtamam canım ben de yapıcam test. p. tesi de doktora gidicem.
Yarın elinde olur büyük ihtimal canım. Bende bir saat yuzdum geldimmesaj geldi kargoya verilmiş gebelik testimama çüş aksaray dan geliyomuş cumaya yetişse iyidir. c. tesi de öğlene kadar getirebiliyorlar y. içi kargo firması
aman git canım garanti olur
Yarın elinde olur büyük ihtimal canım. Bende bir saat yuzdum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?