Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun kuzum
CurukElma şimdi baktım il kısmı aksaray diyo ilçe merkez diyo. bildiğin niğde nin ordaki aksaraydan geliyo yuhh
Aynen ordan geliyor canım ama uzun sürmez merak etme

mesaj geldi kargoya verilmiş gebelik testim ama çüş aksaray dan geliyomuş cumaya yetişse iyidir. c. tesi de öğlene kadar getirebiliyorlar y. içi kargo firması
Gebelik testini kargoyla alanda bi sen varsindir herhalde kiz o kadar eczane var ne diye gidip kargodan aliyon ismi ariyon kendine allah iyiligini versin

Afiyet olsun guzel menu su ve sporunu yazmamisin
Birde necafe yerine turk kahvesi tuketsen daha faydali bence

kız ayşeeeeeee bi de midem göğsüme çıkıp iniyor küçüük küçük 5 gündür falan bugün daha bi arttı. ay hadi bakalım inş bebiş vardır ve tutunur...
Kiz Allah seni 6.qydan aonra reflu baslar.bebis buyudukce yani.simdi varsa anca yarim pirinc tanesi kadar biseydir kiz
Kadın doğru demiş
Ona ne
iste yani.benim.safligim yani:
ay Allahim ya.insanlar acimasiz olmak istediginde siniri yok degil mi.yazik yani.senin kanindan bi varlik ve gunahsiz yani.hepsi Allaha havale
CurukElma şimdi baktım il kısmı aksaray diyo ilçe merkez diyo. bildiğin niğde nin ordaki aksaraydan geliyo yuhh
ilahi yaaa.hamilwlik testine kiran girmis buralarda:)Rabbim.heyecanina gpre gonlunw gore versin ins
Gunun menusu
Sabah11:00
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk

Ara15:00
1nektari

Aksam18:00
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran

Su 2litre
Spor yok malesef
Guzel menu.acikmiyiimisin kiz.

Menu
sabah 7.30 1 yumurta 1 kk peynir bol biberle yagsiz omlet1 tb ekmek 5 zeytin
ara 11.00 1 cay bardagi zencefil-ananas suyu taze sıkılmış
ogle 13.00100 gr haslanmis tavukla salata
Ara 15.30 3 malta erigi 1 tb ekmek
aksam 19.30 4 kofte domates
ara 1 sb az nescafeli sut sekersiz icecegim 10 gibi
spor 3 × 45 dk orta tempo yuruyus+3 saat avm gezme
su 3 litre

Kizlar bugun spora vurdum kendimi.hep iki durak once indim merkezde isim vardi.ordan yurudum.bi de avmde gezdim ayakkabi bakicaktim.ordan oglusu alip yine parka.simdi eve geldik.banyo yemek daha yeni bitti sukur.bu hafta insallah 84lu olsa ucundan bile olsa herkese benden cay sakire cay yok:):):)

Yaaa yokk kizmicaamm biraz fazla stresli gergindiimm dun bayaa fenalastim igne falan oldum cok sukur ewime gelebildimm. Eti formun hafif olcagni dusunmustum demek deilmiss

Tesekkur ederim canim fena carpti hawaaa kesinn. Bu arada igne ilaclar falan bana arti olarak geri donermi sizcee

Canim ben boyle bise yasamdgm icin yorum yapmadm yanlis anlama hic bi bilgim yok inanki

Gebelik testini kargoyla alanda bi sen varsindir herhalde kiz o kadar eczane var ne diye gidip kargodan aliyon ismi ariyon kendine allah iyiligini versin

kız utandım aşk olsunnn

Afiyet olsun guzel menu su ve sporunu yazmamisin
Birde necafe yerine turk kahvesi tuketsen daha faydali bence

unutmuşum canım ya su 3 lt
spor yok canım gebe olabilirim ve lekelenme oldu riskli olabilirim yürüyüş bile yok artık p.tesi doktora gidene kadar

Gunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk

1nektari

1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran

Su 2litre
Spor yok malesef

güzel menü afiyet olsun canım

sağ ol fatmacım.
ama o kadr video izliyom doktorlar ilk 3 ay diyo. insanlar ilk 3 ayda bulantıdan erimiş zayıflayanlar olmuş dolu. foruma da yazmışlar buraya bilemedim ki. herkesde farklı olabilir bu reflü olmasa bile bulantı belki bilmiyorum ama bir şey oluyor. psikolojik olduğunu sanmam hiç aklımda yokken başladığı için ama yine de olabilir bilmiyorum

Ayaklarim fena.bi an once oglusu uyutup bi dus.aonra da uyuycam kizlar.iyi bakin kendinize...tatli tatli bol eksili geceler

menü çok güzel canım spor da öyle.
inş görürsün canım çayınıda içerim oohh

tamam tatlış iyi geceler

Yaaa yokk kizmicaamm biraz fazla stresli gergindiimm dun bayaa fenalastim igne falan oldum cok sukur ewime gelebildimm. Eti formun hafif olcagni dusunmustum demek deilmiss

Cok sukur ewimdeyim kizlarr fena hasta oldum yatiyorum

Tesekkur ederim canim fena carpti hawaaa kesinn. Bu arada igne ilaclar falan bana arti olarak geri donermi sizcee

ay canım kıyamam en korktuğum şeylerden iğne. offf çok geçmiş olsun. ay bırak artıyı eksiyi sağlığına bak canın sağ olsun kız delirdiniz he iyice yarışla bozdunuz kafayı merveyle tamam kaçamak yapmayın dedik de sağlığı da katmadık heralde

bugün herkes nerdeeeeee
Bende bugün çocuk vardı
O olduğu gün pert oluyorum
Demekki herşey zamanında
Sonrada yemek falan hazırladım

Gayet güzel cnm
Senin akşamlar ara gibi oluyor nasıl dayanıyosun acıkmıyomusun

Gunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk

1nektari

1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran

Su 2litre
Spor yok malesef
Bence güzel olmuş tatlım

Benimde oylee caniimm cocuk olmasaydi cekerdim ilaclarla gecmesni beklerdim ama cocuk olunca mecburr yaptriorm kim bakicak snra onaaa. Walla biraz fazla bozdk kafayi

Kız erikle ekmekmi yedin
Daha neler görücez
ananasın kendini yesen daha iyiymiş
Aslında akşama bol salata yoğurt eklesen sonraki süte gerek kalmazdı
Yinede güzel cnm
Su sporda harika
Allah gönülüne göre versin bitanem
Olursa olur olmasada sen elinden geleni yapıyosun

Çok geçmiş olsun bitanem
Bol su ve bitki çayını iç
Bu ara çok sık hasta oldun sen
Sebzeni ihmal etme
Herkesde farklı oluyor tatlişim
Ben 3 hamilelik geçirdim hiç mide bulantısı görmedim
canlar erken yatcam kendime dikkat edicem bu birkaç gün öptüm siziii

iyi geceleeer
Anaaa Bugünde herkes erken yatıyor

Yatanlara iyi geceler

abla ben de anlamadım. böyle çok iyi hissediyorum çok hafifim. 2 öğün bir sürü ara yapmış oluyorum. aç kalmıyorum.

Benimde oylee caniimm cocuk olmasaydi cekerdim ilaclarla gecmesni beklerdim ama cocuk olunca mecburr yaptriorm kim bakicak snra onaaa. Walla biraz fazla bozdk kafayi

Iyi gceler caniiimm

gidemedim

anneme sordum bugün onunda bulantıları olmuş her şey kokmuş çok çekmiş

yatamadım yaa geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…