- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.641
afiyet olsun kuzummenüm
sabah 9
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 yer fıstığı
11.00
1 yumurtadan yağsız omlet
1 kk b peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
3 dilim domates
yarım dal taze soğan
15.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 dal taze soğan
17.00
activia çilekli yoğurt
4 yer fıstığı
18.45
8 yer fıstığı
Aynen ordan geliyor canım ama uzun sürmez merak etmeCurukElma şimdi baktım il kısmı aksaray diyo ilçe merkez diyo. bildiğin niğde nin ordaki aksaraydan geliyo yuhh
Canim ben boyle bise yasamdgm icin yorum yapmadm yanlis anlamaabla kimse cevap vermiyo kii
görmüyor mu kızlar pembe lekelere de 1 kişi cevap verdi sen hariç
Gebelik testini kargoyla alanda bi sen varsindir herhalde kiz o kadar eczane var ne diye gidip kargodan aliyon ismi ariyon kendine allah iyiligini versinmesaj geldi kargoya verilmiş gebelik testimama çüş aksaray dan geliyomuş cumaya yetişse iyidir. c. tesi de öğlene kadar getirebiliyorlar y. içi kargo firması
Afiyet olsun guzel menu su ve sporunu yazmamisinmenüm
sabah 9
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 yer fıstığı
11.00
1 kk b peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
3 dilim domates
yarım dal taze soğan
15.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 dal taze soğan
17.00
activia çilekli yoğurt
4 yer fıstığı
18.45
8 yer fıstığı
Kiz Allah seni 6.qydan aonra reflu baslar.bebis buyudukce yani.simdi varsa anca yarim pirinc tanesi kadar biseydir kizkız ayşeeeeeee bi de midem göğsüme çıkıp iniyor küçüük küçük 5 gündür falan bugün daha bi arttı. ay hadi bakalım inş bebiş vardır ve tutunur...
iste yani.benim.safligim yani:Kadın doğru demiş
Ona ne
ay Allahim ya.insanlar acimasiz olmak istediginde siniri yok degil mi.yazik yani.senin kanindan bi varlik ve gunahsiz yani.hepsi Allaha havaleAmiiin.Evet daha iyi anlıyor.Çünkü eşimin ameliyata girdiği hafta annem hastaneye kaldırıldı.Felç gibi bişey geçirdi.Kardeşim de ona baktığı için bırakacak kimsem yoktu. Görüşmediğim insanlara bıraktım 2 kuzumu.Onlar da öyle bi hastalamışlarki çocuğum acillik olmuş kaç kez((((((((((((((( Asla affetmicem hiçbirini asla ((((((
Kız ben gün ortasında yaptım çıktı.Tabiki ilk idrar daha garanti ama senin günün zaten geçti :)
Mide için çok erken.Bebek büyüdükçe midebulantısı başlar.Ağrısı ise 5-6 aylıkken yaşananşeyler.Sıpalar tekmeledikçe mide altüst oluyor çünkü ;:) Allah gönlüne göre versin.
ilahi yaaa.hamilwlik testine kiran girmis buralarda:)Rabbim.heyecanina gpre gonlunw gore versin insCurukElma şimdi baktım il kısmı aksaray diyo ilçe merkez diyo. bildiğin niğde nin ordaki aksaraydan geliyo yuhh
Guzel menu.acikmiyiimisin kiz.Gunun menusu
Sabah11:00
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
Ara15:00
1nektari
Aksam18:00
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
Yaaa yokk kizmicaamm biraz fazla stresli gergindiimm dun bayaa fenalastim igne falan oldum cok sukur ewime gelebildimm. Eti formun hafif olcagni dusunmustum demek deilmissEğer içinde şeker süttozu krema çukulata yoksa olur cnm
Nette olduğu yazıyor belki farkli olanları vardır
Tabiki cnm perşembe Dediğin gibi yapılabilir
hakkında hayırlısı olsun bebeğim
Evde durumlar nasıl
Haberlerini bekliyoruz Elifim
Menü güzel cnm akşamki ekmek olmasada olırmuş
Kız daha neyine acıkcaktınki akşam güzel yemişin
Lesliyi min 2 mil yaparsan iyi olur cnm Diğer hareketler güzel
Menüde güzel
Sen emziriyomuydun cnm
Hepsi güzel olmuş cnm
Eğer sabah yumurta yemiyosan peyniri daha fazla yiyebilirsin
Alinin_Annesi
Ben yorum yapmayım şimdi banada çıkışır betülcük
dün kuymak ve eti form dışında güzel cnm
2 günde öğlenleri geçiştirmişin
Dışarda hiç bişey bulamazsan ayran alıp içersen daha tok tutar
Maşallah sporu ihmal etmemişin
Kız ben istanbula gitmiyomki
baya hafif olmuş cnm aksamda az gibi
Bence güzel cnm
17 de Yoğurtta ekleseydin iyiydi
Hastayken spor yapılmaz tatlım
Yat dinlen iyice toparlan önce
Geçmiş olsun
Hepsi güzel fıstık
Mervem bu yarış sizi sterese sokmak için değilki biraz heyecan olsun azim olsun diye
Sen kaçamak yapmadan elinden geleni yaptıktan sonra isterse artı olsun tatlım
Ne yazıkki vücudumuzu kontrol edemiyoruz
Benim herzaman dediğim
Biz elimizden geleni yapalım gerisini Vücut halletsin
Günlük tartılma cuma ne çıkarsa bahtımıza
Ayrıca stres olunca Vücut kortizol hormonu salgılıyor Buda kilo vermeye engel
Sen kendini Rahat bırak zaten güzel veren birisin
Güzelim zaman zaman hepimizin sıkıntıları oluyor
Ama Allah çekemiceğimiz yük yüklemezmiş
Eksiklerimize değil sahip olduklarımıza odaklanıp onlara şükredersek inan daha mutlu oluruz
Her gecenin bi baharı, her kışın bi yazı vardır bitanem
Tesekkur ederim canim fena carpti hawaaa kesinn. Bu arada igne ilaclar falan bana arti olarak geri donermi sizceeamin canım benim böyle durumlar için işte keşke çok param olsa diyorum hepbende olsa seni rahatlatmak isterdim canım arkadaşım benim kıyamam ben sana Allahım tez zamanda darlıktan çıkarsın sizi...
yok kız olur böyle şeyler
kız olur mu öyle şey herkes o menüne yaptı gereken yorumu biz genel yorum yapmıyoruzki bir menüye bir yorum
çok tebrikler azmindan dolayı betülcüm
vee çok geçmiş olsun arkadaşım hastalık istirahatsız geçmez. çorba iç bugün ve bol sıvı tüket o mikrobu at canım. sanırım bu hava değişiklikleri artık bünyeni zorladı. geçmiş olsun...
fatmaaaaaaaaaa kız ben seni yerim oraya gelirsem çok tatlısın sen
canım benim kardeşe borcu dert etme. fatma gerekeni söylemiş zaten sana.
ve lütfen ama lütfen şu cumayı da unut yarışı da valla senin sağlığına bir şey olcak bu ne yavalla ben yarışmak istiyorum ama sen bu hale gelceksen artık bende yarış falan istemiyorum valla... canım arkadaşım..
yaaa hayallerim suya düştü istanbul sanıyordum :)
haklısın 2 ögün gibi oldu abla dün bol ara yapıyorum ama :)
canım beniiiim ben de öptüm seni kocamaaann
ödeminin gitmesine yüzünün gülmesine de pek sevindim tatlış
sende tatlış
günaydın yaseeee
muckk
aynen yaa mervenin gerginliğinden ben bile stres oldum şu kıza biri dur desin
Canim ben boyle bise yasamdgm icin yorum yapmadm yanlis anlamahic bi bilgim yok inanki
Gebelik testini kargoyla alanda bi sen varsindir herhalde kiz o kadar eczane var ne diye gidip kargodan aliyon ismi ariyon kendine allah iyiligini versin
Afiyet olsun guzel menu su ve sporunu yazmamisin
Birde necafe yerine turk kahvesi tuketsen daha faydali bence
Gunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
1nektari
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
Kiz Allah seni 6.qydan aonra reflu baslar.bebis buyudukce yani.simdi varsa anca yarim pirinc tanesi kadar biseydir kiz
iste yani.benim.safligim yani:
ay Allahim ya.insanlar acimasiz olmak istediginde siniri yok degil mi.yazik yani.senin kanindan bi varlik ve gunahsiz yani.hepsi Allaha havale
ilahi yaaa.hamilwlik testine kiran girmis buralarda:)Rabbim.heyecanina gpre gonlunw gore versin ins
Guzel menu.acikmiyiimisin kiz.
Menu
sabah 7.30 1 yumurta 1 kk peynir bol biberle yagsiz omlet1 tb ekmek 5 zeytin
ara 11.00 1 cay bardagi zencefil-ananas suyu taze sıkılmış
ogle 13.00100 gr haslanmis tavukla salata
Ara 15.30 3 malta erigi 1 tb ekmek
aksam 19.30 4 kofte domates
ara 1 sb az nescafeli sut sekersiz icecegim 10 gibi
spor 3 × 45 dk orta tempo yuruyus+3 saat avm gezme
su 3 litre
Kizlar bugun spora vurdum kendimi.hep iki durak once indim merkezde isim vardi.ordan yurudum.bi de avmde gezdim ayakkabi bakicaktim.ordan oglusu alip yine parka.simdi eve geldik.banyo yemek daha yeni bitti sukur.bu hafta insallah 84lu olsa ucundan bile olsa herkese benden cay sakire cay yok:):):)
Ayaklarim fena.bi an once oglusu uyutup bi dus.aonra da uyuycam kizlar.iyi bakin kendinize...tatli tatli bol eksili geceler
Yaaa yokk kizmicaamm biraz fazla stresli gergindiimm dun bayaa fenalastim igne falan oldum cok sukur ewime gelebildimm. Eti formun hafif olcagni dusunmustum demek deilmiss
Cok sukur ewimdeyim kizlarr fena hasta oldum yatiyorum
Tesekkur ederim canim fena carpti hawaaa kesinn. Bu arada igne ilaclar falan bana arti olarak geri donermi sizcee
Bende bugün çocuk vardıbugün herkes nerdeeeeee
Gayet güzel cnmmenüm
sabah 9
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 yer fıstığı
11.00
1 kk b peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
3 dilim domates
yarım dal taze soğan
15.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 dal taze soğan
17.00
activia çilekli yoğurt
4 yer fıstığı
18.45
8 yer fıstığı
Bence güzel olmuş tatlımGunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
1nektari
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
Benimde oylee caniimm cocuk olmasaydi cekerdim ilaclarla gecmesni beklerdim ama cocuk olunca mecburr yaptriorm kim bakicak snra onaaa. Walla biraz fazla bozdk kafayikız utandım aşk olsunnn
unutmuşum canım ya su 3 lt
spor yok canım gebe olabilirim ve lekelenme oldu riskli olabilirim yürüyüş bile yok artık p.tesi doktora gidene kadar
güzel menü afiyet olsun canım
sağ ol fatmacım.
ama o kadr video izliyom doktorlar ilk 3 ay diyo. insanlar ilk 3 ayda bulantıdan erimiş zayıflayanlar olmuş dolu. foruma da yazmışlar buraya bilemedim ki. herkesde farklı olabilir bu reflü olmasa bile bulantı belki bilmiyorum ama bir şey oluyor. psikolojik olduğunu sanmam hiç aklımda yokken başladığı için ama yine de olabilir bilmiyorum
menü çok güzel canım spor da öyle.
inş görürsün canım çayınıda içerim oohh
tamam tatlış iyi geceler
ay canım kıyamam en korktuğum şeylerden iğne. offf çok geçmiş olsun. ay bırak artıyı eksiyi sağlığına bak canın sağ olsun kız delirdiniz he iyice yarışla bozdunuz kafayı merveyletamam kaçamak yapmayın dedik de sağlığı da katmadık heralde
Iyi gceler caniiimmcanlar erken yatcam kendime dikkat edicem bu birkaç gün öptüm siziii
iyi geceleeer
Kız erikle ekmekmi yedinMenu
sabah 7.30 1 yumurta 1 kk peynir bol biberle yagsiz omlet1 tb ekmek 5 zeytin
ara 11.00 1 cay bardagi zencefil-ananas suyu taze sıkılmış
ogle 13.00100 gr haslanmis tavukla salata
Ara 15.30 3 malta erigi 1 tb ekmek
aksam 19.30 4 kofte domates
ara 1 sb az nescafeli sut sekersiz icecegim 10 gibi
spor 3 × 45 dk orta tempo yuruyus+3 saat avm gezme
su 3 litre
Allah gönülüne göre versin bitanemKizlar bugun spora vurdum kendimi.hep iki durak once indim merkezde isim vardi.ordan yurudum.bi de avmde gezdim ayakkabi bakicaktim.ordan oglusu alip yine parka.simdi eve geldik.banyo yemek daha yeni bitti sukur.bu hafta insallah 84lu olsa ucundan bile olsa herkese benden cay sakire cay yok:):):)
Çok geçmiş olsun bitanemYaaa yokk kizmicaamm biraz fazla stresli gergindiimm dun bayaa fenalastim igne falan oldum cok sukur ewime gelebildimm. Eti formun hafif olcagni dusunmustum demek deilmiss
Herkesde farklı oluyor tatlişiml fatmacım.
ama o kadr video izliyom doktorlar ilk 3 ay diyo. insanlar ilk 3 ayda bulantıdan erimiş zayıflayanlar olmuş dolu. foruma da yazmışlar buraya bilemedim ki. herkesde farklı olabilir bu reflü olmasa bile bulantı belki bilmiyorum ama bir şey oluyor. psikolojik olduğunu sanmam hiç aklımda yokken başladığı için ama yine
Anaaa Bugünde herkes erken yatıyorcanlar erken yatcam kendime dikkat edicem bu birkaç gün öptüm siziii
iyi geceleeer
Bende bugün çocuk vardı
O olduğu gün pert oluyorum
Demekki herşey zamanında
Sonrada yemek falan hazırladım
Gayet güzel cnm
Senin akşamlar ara gibi oluyor nasıl dayanıyosun acıkmıyomusun
Bence güzel olmuş tatlım
Benimde oylee caniimm cocuk olmasaydi cekerdim ilaclarla gecmesni beklerdim ama cocuk olunca mecburr yaptriorm kim bakicak snra onaaa. Walla biraz fazla bozdk kafayi
Iyi gceler caniiimm
Kız erikle ekmekmi yedin
Daha neler görücez
ananasın kendini yesen daha iyiymiş
Aslında akşama bol salata yoğurt eklesen sonraki süte gerek kalmazdı
Yinede güzel cnm
Su sporda harika
Allah gönülüne göre versin bitanem
Olursa olur olmasada sen elinden geleni yapıyosun
Çok geçmiş olsun bitanem
Bol su ve bitki çayını iç
Bu ara çok sık hasta oldun sen
Sebzeni ihmal etme
Herkesde farklı oluyor tatlişim
Ben 3 hamilelik geçirdim hiç mide bulantısı görmedim
Anaaa Bugünde herkes erken yatıyor
Yatanlara iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?