- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.661
Birazdan yine gelirsin sen telden girdim diye mesajini bekliyorum yanikimse online değil o zamaaann
iyi geceler
Ben arada bakıyorumkimse online değil o zamaaann
iyi geceler
Gayet güzel cnmMenumu yazmayi unutmusum yaaa
Sabah 11 : 2 haslnms yumurta+ ceyrek lavas + peynir + domates
Saat 13.30 : 1 erik
Saat 16 : 1 kase domates corbasi + salata
Aksam 18.30: 1 kase yogurtlu corba+1 kasik kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok malesef
No stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mıGunaydin canlarim bu sabah cok erken kalktim saglik ocagina gidip kan verdim kan degerim 9a dusmus b12 v digerlerinin sonuclari yarin cikicak..dahiliyeye gitmem gerekiyomus cok dusuk oldugu icin parada yok sigortamizda yok nasil gitcm bilmiyom
Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar bu hafta moralim bozuk oldugu icin belkide yaris bende stres yapti
Saglik ocagindan arkadsma gelsim kahvaltiya biraz kafa dagitiyim diye suanlik iyiym cok sukur
Yok ablam annemdeydim orda yedim yarin ola hayr ola bakalim napicamda yicem onuda bilmiomBen arada bakıyorum
Gayet güzel cnm
Fasülyeyide az Yemen iyi olmuş
Aman yarın yemede şişlik olmasın
Ahh canım arkadasim beniiim uzulmee her şerde bir hayır vardırrrEvet abla hergün işe gidiyorum diye gidiyor. Dün öğrendim enistesiyle beraber iciyorlarmis aksama kadar. Dün eniştesi kendi söyledi hergün benim yanımda diye. Amin abla haftaya ins avukatla gorusucem. Randevu verdi baro
Ohh maşallah kizzz azmin elinden kurtulmuyor iste böyle devammm
Yoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesinTatlım destek alicak birisi yokmu en azindan hastane için
Iyi yapmışsın canım acilirsin biraz iyi gelir
Tabiiiiiiikiiiii 2 gun daha sıkı tutarsan 74.9 u bile gorebilrsin canımmm :))) yaaa insann kilo verince nasıl mutlu oluyo nasıl gaza geliyo dimiii amaaa cok sewdnm canım senin adınaaa 6 lı rakamlar beklesiiin bizii
76.1
Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
No stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mıdöndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz
Cok tesekkr ederiim ablaciim. Yaa sanirim ben cok geziyorum ve cok terliyoruum sonra hava beni carpiyo ve hasta oluyoruumKız erikle ekmekmi yedin
Daha neler görücez
ananasın kendini yesen daha iyiymiş
Aslında akşama bol salata yoğurt eklesen sonraki süte gerek kalmazdı
Yinede güzel cnm
Su sporda harika
Allah gönülüne göre versin bitanem
Olursa olur olmasada sen elinden geleni yapıyosun
Çok geçmiş olsun bitanem
Bol su ve bitki çayını iç
Bu ara çok sık hasta oldun sen
Sebzeni ihmal etme
Herkesde farklı oluyor tatlişim
Ben 3 hamilelik geçirdim hiç mide bulantısı görmedim
Anaaa Bugünde herkes erken yatıyor
Yatanlara iyi geceler
Helallll kuzucuk
Ayyy ben test alicam we sabahi beklicem imkansiiiiizzz bak gor sende geldigi gbi yapican demedi demeeecanım netten sipariş ettim 5 tane. şimdi alsam da şimdi yapmam sabah ilk wc yle yapılması en doğrusuymuş. yarın ya da sonraki gün elime ulaşır hem daha doğru sonuç alırım gecikme olduğundan. belki de bilemem regl olurum. ama regl olsam da yapcam testi çünkü fatma regl olmuş ona rağmen hamileymiş.
eşine de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. benim sağda batma var ayşeeeeeeeeeeee
kız olabilir kız istiyom zateeeeeennnnn
ay evet abla
Hadi hayirli olsuuun tatliim hamişsin bnce sennnntaze anneleeeeeeeeerrrrrrr
kahverengi leke geldi. yerleşme kanaması böyle oluyor yazmış herkes. sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
3 gün gecikmem var şuan geçen ay 2 sinde olmuştum. bu ay 31 çekiyor. bir yardımcı olun abe gacılar
Helal olsuun canımmm aksam yemegiiin cok az olmuss o halde bile agzni surmeden durabilmekk buyuk basariiiMerhaba kızlar menüm
07:15 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık
12:00 1 kase domates çorbası 1 kase cacık
16:00 1 kutu süt 1/2 nektarin 1/2 armut
18:00 2 hurma 2 ceviz
3.5 lt su
30 dk yürüyüş +30 dk jillian
Bugün bebek görmeye gittik masada neler vardi neler tirilece su boregi acma poğaça kurabiye ama ben hic birine elimi sürmedim alkış bana demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?