Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kimse online değil o zamaaann

iyi geceler
Ben arada bakıyorum

Menumu yazmayi unutmusum yaaa
Sabah 11 : 2 haslnms yumurta+ ceyrek lavas + peynir + domates
Saat 13.30 : 1 erik
Saat 16 : 1 kase domates corbasi + salata
Aksam 18.30: 1 kase yogurtlu corba+1 kasik kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok malesef
Gayet güzel cnm
Fasülyeyide az Yemen iyi olmuş
Aman yarın yemede şişlik olmasın

No stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mı döndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz

Ahh canım arkadasim beniiim uzulmee her şerde bir hayır vardırrr

Tatlım destek alicak birisi yokmu en azindan hastane için
Iyi yapmışsın canım acilirsin biraz iyi gelir
Yoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesin

76.1

Bombeeee
Sabah mutluluktan ağlayacaktım.
3 yıldır görmüyorum bu kiloyu.
2 gün daha sıkı tutarsam 75 i bile görürüm dimi kızlar :)
Tabiiiiiiikiiiii 2 gun daha sıkı tutarsan 74.9 u bile gorebilrsin canımmm :))) yaaa insann kilo verince nasıl mutlu oluyo nasıl gaza geliyo dimiii amaaa cok sewdnm canım senin adınaaa 6 lı rakamlar beklesiiin bizii

Cok tesekkr ederiim ablaciim. Yaa sanirim ben cok geziyorum ve cok terliyoruum sonra hava beni carpiyo ve hasta oluyoruum

Ayyy ben test alicam we sabahi beklicem imkansiiiiizzz bak gor sende geldigi gbi yapican demedi demeee walla sabah idrari fln demedim aksam 6da yaptim hemde ogun temizlik yapiodm ewde koltuklari ittir cam sil snra bi yapim dedim regl tarihim gelmedu bile yaptigim tarihden 15 gun snra idrarda cikar die okudum yaptim we ciktii kizz we ben hamileymisim spora gidiodum deli gibi ip atliodum plates kosu herseyi yapiodum ama cok sukur hic biseycik olmadi tosun pasama

Hadi hayirli olsuuun tatliim hamişsin bnce sennnn

Yaaaa kızlarrr varyaaa hic bos bırakmaya gelmiyorrr bizim gruup mubareeekk oku okuu bitiremiyoruuum yahuu insallah atladigim yazilar yoktur hepsni okumaya calisiyoruum birazdan esim gelcekk o zaman giremem buyuk ihtimall hepiniiizzz iyi olun aman amannn

Merhaba kızlar menüm
07:15 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık
12:00 1 kase domates çorbası 1 kase cacık
16:00 1 kutu süt 1/2 nektarin 1/2 armut
18:00 2 hurma 2 ceviz
3.5 lt su
30 dk yürüyüş +30 dk jillian
Bugün bebek görmeye gittik masada neler vardi neler tirilece su boregi acma poğaça kurabiye ama ben hic birine elimi sürmedim alkış bana demi

Helal olsuun canımmm aksam yemegiiin cok az olmuss o halde bile agzni surmeden durabilmekk buyuk basariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…